20 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Η ΣΥΡΙΖΑία μούμια, με το που ανέλαβε, επισκέφθηκε την Ξένη Δημητρίου στο γραφείο της

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν επικεφαλής του νομικού γραφείο του Πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη απόγευμα, την Εισαγγελέα του Α. Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου.


Συνήγορος του Ανδρέα Γεωργίου: Αν είναι ένοχος, να επιστραφούν τα 325 δισ. ευρώ που πήραμε - ΒΙΝΤΕΟ

«Στη ζωή γίνονται λάθη... Είναι καθαρά παράλογη κατηγορία», απάντησε ο συνήγορος του Ανδρέα Γεωργίου, Γεώργιος Στεφανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ σε ερώτηση γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για τον οποίο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναίρεσε το βούλεμα με το οποίο απαλλασσόταν από τις κακουργηματικές κατηγορίες ότι φούσκωσε το έλλειμμα το 2009.

Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στην μετατροπή της ποινής του πρώην δημάρχου Ζαχάρως σε κοινωφελή εργασία

Την αναίρεση της εφετειακής απόφασης που επέτρεψε στον καταδικασθέντα πρώην δήμαρχο Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλο, να μετατρέψει την συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών που του είχε επιβληθεί, αρχικά σε χρηματική και στην συνέχεια σε παροχή κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Ζαχάρως, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος.

ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ; Το ξέσπασμα του μακροχρόνια άνεργου που θα πληρώσει φόρο 4.500 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Στην παγίδα των τεκμηρίων έπεσε μακροχρόνια άνεργος στην Κρήτη, ο οποίος καλείται να πληρώσει περίπου 4.470 ευρώ για εισόδημα μόλις 24 λεπτών από τραπεζικούς τόκους.

Επεισόδια στο υπ.Υγείας: Ανάπηροι και γονείς παιδιών ΑμΕΑ έσπασαν τα ρολά [εικόνες]

επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας κατά την παράσταση διαμαρτυρίας των γονέων ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! Έγκλημα στο Περιστέρι: Κάθε μέρα έβγαινε εκτός ψυχιατρείου ο δράστης!

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία μιας 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι από τον 45χρονο σύντροφό της, ο οποίος "το έσκασε" από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί,  την έσφαξε και μετά πήγε σε ψυχίατρο και ομολόγησε το έγκλημα του.


Καταψήφιση της Εξεταστικής για τον Καμμένο αποφάσισαν οι ορντινάτσες του

Οι βουλευτές καταλόγισαν στη ΝΔ προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακής φούσκας

Με μόνο θέμα την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και με τη συμμετοχή του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που διήρκησε λιγότερο από μια ώρα.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Λερναία ύδρα η διαφθορά στο Δημόσιο-Ακραίες περιπτώσεις παραβατικότητας

Λερναία ύδρα η διαφθορά στο Δημόσιο, με τον κίνδυνο παραγραφής χιλιάδων υποθέσεων επιόρκων προ των πυλών, καθώς τα υπηρεσιακά πειθαρχικά συμβούλια προχωρούν με ρυθμούς χελώνας. Το STAR παρουσιάζει ορισμένες κακουργηματικές περιπτώσεις που αναμένεται να βρίσκονται πολύ ψηλά στην έκθεση της γενικής επιθεωρητού δημόσιας διοίκησης που θα δημοσιοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.


Το ΒΙΝΤΕΟ από το ξεβράκωμα ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για την υγεία

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα της Υγείας, όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των εργαζομε\ένων του "Ερρίκος Ντυνάν", Κώστας Κρέτσης που εξεταζόταν σήμερα από την επιτροπή συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της, Αντώνη Μπαλωμενάκη.


ΣΤΑ 4 ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Και με τη «βούλα» το Δημόσιο τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση Γεωργίου

Ρύθμιση με την οποία το ελληνικό δημόσιο αναλαμβάνει όλα τα τυχόν δικαστικά έξοδα και τη δικηγορική αμοιβή των εμπλεκόμενων νυν και πρώην Προέδρων της ΕΛΣΤΑΤ περιλαμβάνει το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε νωρίτερα στη Βουλή.


ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ! Η Κύπρος αποπλήρωσε πρόωρα €288 εκατ. χρέους προς το ΔΝΤ

Η Κυπριακή Δημοκρατία την περασμένη Τρίτη αποπλήρωσε πρόωρα €288 εκατομμύρια χρέους προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

Την αποφυλάκισή του ζητά ο O.J. Simpson

Ο διάσημος πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου εκτίει ποινή κάθειρξης 33 χρόνων από το 2008, για απαγωγή και ληστεία
Να βρεθεί ενώπιον της επιτροπής αναστολών στη Νεβάδα, ετοιμάζεται ο Ο’ Τζέι Σίμπσον.

Φορολογική παράνοια! Έρχονται 14 εκατομμύρια ραβασάκια για ΕΝΦΙΑ, φόρο και τέλη

«Φοροκαταιγίδα» άμεσων φόρων βρίσκεται προς των πυλών και… απειλεί μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.


ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Ο Πολάκης για τους... Βάσκους της Βαρκελώνης: Δηλαδή στην Αθήνα δεν μένουν Κρητικοί και στη Μακεδονία Ηπειρώτες;

Νέο «χτύπημα» στο Διαδίκτυο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση για την κριτική που δέχτηκε, μετά την ανάρτησή του για την υπόθεση της Ηριάννας, όταν, θέλοντας να κάνει -αποτυχημένο - χιούμορ, κατάφερε να συνδέσει την Βαρκελώνη με τους Βάσκους, που δήθεν «μας εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλης στα στενά της Μπαρτσελονέτα».

ΔΕΗ: Έχασε 8 εκ. ευρώ στη χθεσινή δημοπρασία ΝΟΜΕ!

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Απώλειες της τάξης των 8 εκ. ευρώ είχε η ΔΕΗ κατά τη χθεσινή δημοπρασία ΝΟΜΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα «περί δήθεν κερδών της ΔΕΗ και μάλιστα ύψους 14 εκατ. ευρώ από τη χθεσινή δημοπρασία ΝΟΜΕ»!


Παραιτήθηκαν οι Γεώργιος και Φώτης Μπόμπολας από την Τηλέτυπος

Την παραίτησή τους από το Δ.Σ. της Τηλέτυπος υπέβαλαν οι κ.κ. Γεώργιος Μπόμπολας και Φώτιος Μπόμπολας.


WSJ: Το ΔΝΤ θα εγκρίνει νέο πρόγραμμα αλλά με αγκάθια για Ελλάδα και Ευρώπη

«Πράσινο φως» σε νέο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Wall Street Journal», αλλά με όρους που θα δυσκολεύουν την άμεση επιστροφή της χώρας μας στις αγορές ομολόγων και θα πιέζουν τους Ευρωπαίους να δεχτούν ελάφρυνση του χρέους.


ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Ζεφύρι: Οικογενειακό κύκλωμα ναρκωτικών με βαποράκια τα ανήλικα παιδιά

Σε οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών, που είχαν στήσει Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής στα πρότυπα της «Καμόρα», συμμετείχαν ακόμη και μικρά παιδιά, που χρησιμοποιούνταν για κάλυψη και για προώθηση του «εμπορεύματος».


ΦΑΠΕΣ από Ντράγκι: Όχι βιαστική έξοδο στις αγορές, στον πάγο το QE

Διπλό μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε ο πρόεδρος της ΕΚΤ

Τυχόν έξοδος στις αγορές ομολόγων θα πρέπει να γίνει σε συγκυρία και τρόπο που θα διασφαλίζει ότι η επάνοδος θα έχει διάρκεια, ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Ο Πολάκης «έφαγε» τον διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας

Πρόκειται για τον πρώτο διοικητή νοσοκομείου, διορισμένο από την τωρινή ηγεσία της Αριστοτέλους, που αξιολογήθηκε, κρίθηκε και… απορρίφθηκε για τη θέση του επικεφαλής νοσηλευτικού ιδρύματος του ΕΣΥ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! Η κόρη του Ρασούλη απειλεί την ΑΕΠΙ: Δεν πληρώνουν δικαιώματα, θα γίνει χαμός! [εικόνα]

Κανείς δημιουργός δεν πληρώνεται πλέον για τα πνευματικά δικαιώματα, μετά την εντολή δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών και κατάσχεσης άυλων περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τι απέγινε η βίλα του Ιόλα στην Αγία Παρασκευή [εικόνες]

Λεηλατήθηκε, καταστράφηκε, χαρακτηρίστηκε ιστορικό διατηρητέο μνημείο, απαλλοτριώθηκε, αποτέλεσε μήλον της -δικαστικής- Εριδος, ωστόσο όπως φαίνεται θα έχει αίσιο τέλος η πολύχρονη περιπέτεια της βίλας Ιόλα στην Αγία Παρασκευή.


ΝΔ: Η σιωπή του Τσίπρα για τον Καμμένο είναι συνενοχή

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως το Μαξίμου επιθυμεί να μετατρέψει την κυβερνητική πλειοψηφία σε πλειοψηφία συγκάλυψης, καθώς φοβάται την αλήθεια.


Σοκαρισμένος οδηγός βλέπει αεροπλάνο να προσγειώνεται μπροστά του - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την αναγκαστική προσγείωση ενός μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ μέρα μεσημέρι.

Καταγγελία Πενταγώνου για Τουρκία: Θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Αμερικανών στρατιωτών

Το πρακτορείο Anadolu δημοσίευσε την Τρίτη μια έκθεση στην οποία κατονομάζονταν η τοποθεσία 10 θέσεων του αμερικανικού στρατού στη βόρεια Συρία, σε κάποιες περιπτώσεις δίνοντας λεπτομέρειες για τον αριθμό των Αμερικανών και των Γάλλων στρατιωτών που βρίσκονται εκεί


ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την αποτέφρωση νεκρών -Διαχωρίζουν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για ακόμη μία φορά οι Ανεξάρτητοι Ελληνες διαχωρίζουν τη θέση τους από τον κυβερνητικό τους εταίρο, τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται να καταψηφίσουν ρύθμιση που αφορά στην αποτέφρωση νεκρών.


Απίστευτο! Πάλεψε με αγριογιούρουνο 370 κιλών για να σώσει την οικογένειά του

Θα μπορούσε να λογιστεί ως άθλος και αν βρισκόταν στην Αρχαία Ελλάδα, ενδεχομένως να είχε αποδοθεί σε κάποιον ημίθεο. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, τον άθλο πέτυχε ένας άνδρας στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αναγκάστηκε να παλέψει με ένα τεράστιο αγριογούρουνο 371 κιλών, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του.

Αποκαλύψεις από την Ιρίνα Ιβάνοβα: Τα πάρτι του Playboy δεν ήταν μόνο σεξ

Αποκαλύψεις στην... κάμερα, αλλά και για τις... προσωπικές της στιγμές δίπλα στον μεγάλο Χιου Χέφνερ, τον εμπνευστή και ιδρυτή της αυτοκρατορίας του Playboy έκανε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα «κουνελάκια» του μεγάλου αμερικανικού οίκου. Η Ιρίνα Ιβάνοβα, τα στήθη της οποίας αποτελούν μία από τις μεγάλες τουριστικές ατραξιόν της Βαρκελώνης, αποκάλυψε το που μεγάλωσε, πώς βρέθηκε στην «αγκαλιά» του Χέφνερ και το ποιο σημαντικό, τα μυστικά από τα περιβόητα πάρτι «οργίων» που διοργάνωσε ο «ιερέας του σεξ και του πάθους».

Φωτογραφία: Δείτε τo κέρινο ομοίωμα-«έκτρωμα» της Beyonce στο μουσείο της Μαντάμ Τισό

Εξοργισμένοι οι θαυμαστές της για το αποτέλεσμα...Κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό έγινε η Beyonce, το οποίο ωστόσο εξόργισε τους απανταχού θαυμαστές της και χρήστες του Διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι το έκθεμα ήταν μάλλον αποτυχημένο έως -κατά πολλούς- έκτρωμα.


ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ! Δ. Τσακνής: Η ΕΡΤ συνεισέφερε 71 εκατομμύρια ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό το 2016

Απάντηση στη δέσμευση του Κυρ. Μητσοτάκη για περικοπή κατά το ήμισυ του τέλους που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για την ΕΡΤ, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, υποστηρίζοντας ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι πλεονασματική.


ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! Σοκ: Είχε κατακρεουργήσει κι άλλη γυναίκα ο φονιάς του Περιστερίου

Διαστάσεις απίστευτου θρίλερ παίρνει η υπόθεση δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι, αφού όπως επιβεβαιώνει στο protothema.gr o αδελφός του καθ' ομολογίαν δράστη, είχε σκοτώσει μια 37χρονη κοπέλα στο εξοχικό του σπίτι στο Λουτράκι, πριν από ακριβώς έξι χρόνια. Σήμερα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον ψυχίατρό του σκότωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τη νέα του σύντροφο, που είχε γνωρίσει στο Ψυχιατρείο, όπου εκείνος νοσηλευόταν.

Πως απάντησε ο Κικίλιας στον Κοντονή

Με ένα tweet απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή πως "η ΝΔ ήθελε επανάληψη των επεισοδίων του 2008"... του θύμισε ένα απόσπασμα από το περίφημο...

Παγκόσμια διάκριση για φοιτήτριες του ΑΠΘ [Εικόνα]

Έφτιαξαν το «έξυπνο ρούχο»

Το πρώτο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, με τίτλο «Rethinking The Future Awards 2017», κέρδισαν οι φοιτήτριες του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, Ευθυμία Δουρουδή και Μαρία Λανταβού, για τη διπλωματική εργασία τους, με θέμα «Άδηλη Αρχιτεκτονική». Η εργασία εκπονήθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, Μαρίας Βογιατζάκη.

ΗΡΩΙΔΑ! ΑΝΤΕΞΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΙΑ! Η Μάγδα Τσέγκου αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Η Μάγδα Τσέγκου αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημέρα» στο ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση της στα social media. Η δημοσιογράφος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αυτιά τα τελευταία εννιά χρόνια. Η ίδια ποστάροντας μία φωτογραφία από το κοντρόλ της εκπομπής στο instagram σχολίασε: «Τελευταία μέρα μετά από 9 χρόνια στην εκπομπή καλημέρα»!

ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Δημόσιο: Αυξήθηκαν οι δαπάνες για μισθούς το 2017-ΠΙΝΑΚΑΣ

Της Δήμητρας Καδδά

Το πρώτο τρίμηνο του 2017 αυξήθηκε η δαπάνη για μισθούς, ενώ μειώθηκε η δαπάνη για κοινωνικές παροχές. Kαι τούτο παρά το γεγονός ότι αυξήθηκαν τα έσοδα από κοινωνικές εισφορές με τα γνωστά "χαράτσια".

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Πατούλης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης κατά την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά». «Εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις ,αν και σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Πατούλης, είπε...

Αμίμητος Τραμπ: Χείμαρρος για Μέρκελ, Πούτιν ...Ναπολέοντα και Χίτλερ

Μπορεί η σχέση του με τα κυρίαρχα αμερικανικά ΜΜΕ να μην είναι και η καλύτερη, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ κάθισε χθες απέναντι σε τρεις δημοσιογράφους των New York Times -της εφημερίδας που δέχεται κάθε τρεις και λίγο επιθέσεις από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο- και μίλησε για σειρά θεμάτων, από τις σχέσεις με τη Ρωσία, μέχρι τον Εμμανουέλ Μακρόν κι από την Άνγκελα Μέρκελ μέχρι τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ.

ΘΑ ΦΑΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΗΜΙΕΣ! Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια στις 2 Μαΐου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και οι τρεις είναι Έλληνες.


ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ! Με έξωση απειλούν άστεγες οικογένειες στην Κοινωνική Πολυκατοικία

Με αναγκαστική έξωση απειλούν άστεγες οικογένειες με παιδιά στην κοινωνική πολυκατοικία στην Οδό Μπουμπουλίνας 36.

Στην Κρήτη υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Σέλτικς ο Τάις

Ο Ντάνειλ Τάις είναι και επίσημα παίκτης των Σέλτικς υπογράφοντας το συμβόλαιό του στην Κρήτη

Ο Γερμανός σέντερ εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη παρακολουθώντας παράλληλα την προσπάθεια της εθνικής Νέων της χώρας του.


Παρέμβαση Κομισιόν για Γεωργίου: Έχουμε δηλώσει τη θέση μας για την ορθότητα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ

Παρέμβαση μετά την άσκηση αναίρεσης επί της απαλλακτικής απόφασης για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έκανε πριν από λίγο  η Κομισιόν.


«Με τον Αλέξη θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους». Ερωτας ή απειλή;

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτή η φράση του Π. Καμμένου έχει δύο αναγνώσεις. Η πρώτη, επιβεβαιώνει έναν παράφορο έρωτα που γεννήθηκε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, μέσα στο καμίνι των «ένδοξων» αντιμνημονιακών ημερών. Εναν έρωτα που άντεξε στον χρόνο και στις δοκιμασίες, καθώς αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενέκριναν αυτήν την σχέση. Την έβρισκαν και την βρίσκουν παράταιρη. Πλην όμως συμφωνούν πως είναι αναγκαία για την νομή της εξουσίας.


Ρωσικό MiG-31 αναχαιτίζει υπερηχητικό πύραυλο στην στρατόσφαιρα! ΒΙΝΤΕΟ

Μαχητικό MiG-31 αναχαίτισε και κατέστρεψε υπερηχητικό βλήμα κρουζ που πετούσε στην στρατόσφαιρα κατά την διάρκεια άσκησης στην ρωσική Άπω Ανατολή.


Αιγύπτιος φοιτητής δημιουργεί με τραπουλόχαρτα και εντυπωσιάζει - ΒΙΝΤΕΟ

Του παίρνει ώρες για να τα χτίσει με ιδιαίτερη προσοχή, αφού αρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γκρεμιστούν.

Ο Αχμέντ Χασάν Ραφί φτιάχνει σπίτια, παλάτια και εκκλησίες από τραπουλόχαρτα.

Φοβερή αντίδραση όταν το -ελληνικό- καμάκι δεν πήγε όπως το είχαν φανταστεί!- ΒΙΝΤΕΟ

Το καλό, διαχρονικό, ελληνικό καμάκι αλλά με μία έκπληξη και μια μοναδική αντίδραση.

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο πλησιάζουν τη γυναίκα που τους έχει μαγνητίσει στην παραλία. Εκεί τα πράγματα δε συνέχισαν όπως τα είχαν φανταστεί.


ΦΩΤΟ-Μέρες που είναι ας θυμηθούμε τι έγραφε η ΑΥΓΗ για την έξοδο στις αγορές επί Σαμαρά

"Ας θυμηθούμε τί έλεγε η @AvgiOnline για την Έξοδο στις Αγορές το 2014....δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά όμως δεν υπάρχουν" έγραψε ο...

Η απορία του αναρχικού στο indymedia με την οποία έκλαψε ο Άδωνις

"Είναι το πιο υπέροχα σπαρταριστό κείμενο που έχω διαβάσει! Τους βλέπω να κυνηγούν με μολότοφ τις μέλισσες Rt Rt Rt" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και αναδημοσίευσε την παρακάτω απορία αναρχικού προς τους συντρόφους του:

ΚΛΑΜΑ! Η ΝΔ αποκάλυψε μυστική συνάντηση μάρτυρα με τον Συριζαίο Πρόεδρο της εξεταστικής για την υγεία

Σάλος στη Βουλή, στην εξεταστική για την Υγεία από την αποκάλυψη της ΝΔ ότι ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων (και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Ιωνία) είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής.


Bodybuilder χωρίς πόδια, με ένα χέρι -Eντυπωσιάζει σηκώνοντας τεράστια ρόδα [εικόνες & βίντεο]

Ένας 21χρονος που πάσχει από μία σπάνια γενετική διαταραχή προκάλεσε ενθουσιασμό με τις αθλητικές του ικανότητες καθώς κατάφερε να σηκώσει μία ρόδα βάρους 69 κιλών τουλάχιστον 9 φορές.

Μητσοτάκης: Ο αγώνας των Κυπρίων που αγωνίστηκαν για την πατρίδα θα δικαιωθεί

Φόρο τιμής σε όσους πολέμησαν και όσους θυσιάστηκαν στην Κύπρο αποτιεί, σε σημερινή δήλωσή του, με αφορμή την 43η επέτειο της εισβολής στην Κύπρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα «τη βαθιά πεποίθηση ότι ο αγώνας τους για την πατρίδα θα δικαιωθεί».