21 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ! Να εδώ ο Τσίπρας εξηγεί πως θα βγει στις αγορές

Τσίπρας ρε φίλε! Ο μόνος Έλληνας Πρωθυπουργός που είχε περιγράψει από πριν τι θα έκανε και τα κάνει ακριβώς:

Το «ντου» στην κρατική τηλεόραση της ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλας βάφτηκε με αίμα (video)

Οδομαχίες και δεκάδες τραυματίες στο Καράκας - Χωρίς τέλος ο κύκλος βίας στην πολύπαθη χώρα

Βίαια επεισόδια συγκλόνισαν για μία ακόμη ημέρα την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, καθώς υποστηρικτές της αντιπολίτευσης επιχείρησαν να εισβάλουν στα κεντρικά της κρατικής τηλεόρασης.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΕΟ! Μαύρη τρύπα» στον ΕΦΚΑ: Πρόβλεψη για έλλειμμα 1 δισ. ευρώ

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εργασίας για το πλεόνασμα στον ΕΦΚΑ, το 2017 θα κλείσει με ταμειακό έλλειμμα 1 δισ. ευρώ.


Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου!

Δίχως αμφιβολίας αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους άλτες του μήκους της Ευρώπης. Στα 19 του χρόνια ο Μίλτος Τεντόγλου παρουσιάζει την βελτίωση, την εξέλιξη και την πρόοδο που θα πρέπει να έχεις ένας αθλητής με το ταλέντο του.


Η Γερμανία παγώνει την αποστολή όπλων προς την Τουρκία

Ο Πέτερ Αλτμάιερ, ο προσωπάρχης της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε και να διαψεύσει την πληροφορία, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων κατά της Τουρκίας


Φονικός σεισμός: Κρίσιμη η κατάσταση δύο τουριστών -Ακρωτηρίασαν και το άλλο πόδι του Νορβηγού

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 23χρονος τουρίστας που τραυματίστηκε σοβαρότατα, κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού των 6,6 Ρίχτερ στην Κω.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Επιστολή Τσίπρα: Τα νέα 21 προαπαιτούμενα προς το ΔΝΤ

Της Δήμητρας Καδδά

Τα νέα 21 προαπαιτούμενα που οφείλει να εφαρμόσει η Ελλάδα για να πληροί τις προϋποθέσεις του νέου δανείου/μνημονίου με το ΔΝΤ που βρίσκεται από σήμερα σε ισχύ αποκαλύπτει η επιστολή που φέρει τις υπογραφές των κ.κ. Τσίπρα, Τσακαλώτου και Στουρνάρα.


Ο Σάκης Τανιμανίδης «τρολάρει» την Αθηνά Οικονομάκου -Η απίστευτη πόζα τους [εικόνα]

Διακοπές στην Μύκονο κάνουν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, με τον παρουσιαστή να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά από το Survivor.

Απίστευτη ληστεία από νεαρούς ΓΥΦΤΟΥΣς στη Λαμία

Μια ανήμπορη γυναίκα η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, έβαλαν στο μάτι και λήστεψαν Αθίγγανοι ΓΥΦΤΟΙ στη Λαμία.

Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα wincancer.gr

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr


Ο δήμος Βαρκελώνης έστειλε εξώδικο στον Πολάκη!


Του γράφουν ότι είναι «πολύ φλώρος» για τους Βάσκους τους.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το αστείο με την «τρομοκρατική εκπαίδευση» στην Βαρκελώνη, που ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή το σκεπτικό της απόφασης για την Ηριάννα και την χιουμοριστική παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που ακολούθησε.

ΒΙΝΤΕΟ-White Corner: Το μπαρ που κατέρρευσε στην Κω-Η στιγμή που η ΕΜΑΚ μπαίνει μέσα και βρίσκει 2 νεκρούς

Την τραγική στιγμή της μεταφοράς των δύο νεκρών από τον φονικό σεισμό της Κω κατέγραψε βίντεο της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω Δήρας.

«Παγώνει» το success story η Standard & Poor's

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, δεν θέλησε να ακολουθήσει το παράδειγμα του «συναδέλφου» του Moody's, διατηρώντας αμετάβλητη την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητα της Ελλάδα, αν και προχώρησε σε αναβάθμιση των προοπτικών της οικονομίας.


«Με βίασε ο θείος, με άφησε έγκυο και δεν με αφήνουν να κάνω έκτρωση» - Σοκάρει η υπόθεση 10χρονης

Ένα δράμα πέρα από κάθε φαντασία ζει μια 10χρονη κοπέλα από την Ινδία. Το κορίτσι που θα έπρεπε σε άλλη περίπτωση να παίζει με κούκλες και παιχνίδια, είναι 6 μηνών έγκυος, και το χειρότερο από όλα είναι ότι το παιδί που κουβαλά μέσα της είναι καρπός του θείου της, o οποίος την βίασε.


Αόριστες υποσχέσεις Πολάκη σε ΑμΕΑ: Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τις αποζημιώσεις του ΕΟΠΥΥ

Μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, ο Παύλος Πολάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους των ΑμΕΑ.


Λάρισα: Το καμουφλάζ των εφοριακών - Τα έχασε ιδιοκτήτης καφετέριας με την αποκάλυψη!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι εφοριακών και ορισμένοι εκπλήσσουν για τα καλά. Τα όσα έγιναν στη Λάρισα, δύσκολα θα ξεχαστούν από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας...


Super League: «Παίζει» δυνατά η είσοδος της ΕΡΤ στο πρωτάθλημα -Δίνει 3-4 εκατ.ευρώ

Το νέο πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει με 16 ομάδες και δεν θα γίνουν πλέι οφ για τον πρωταθλητή.

Αρα σταματα η έξτρα διαδικασία που ξεκίνησε πριν μία δεκαετία.


Αυτό είναι το νέο μνημόνιο με ΔΝΤ που συμφώνησε ο Τσίπρας-ΔΝΤ: Οι Τράπεζες θα χρειαστούν 10 δις

Το νέο πρόγραμμα μεταξύ Ελλάδος και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Ταμείο μετά την κατ΄αρχήν έγκριση από το διοικητικό του συμβούλιο της προληπτικής πιστοληπτικής γραμμής ύψους έως και 1,6 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τούρκοι είδαν... UFO μετά το σεισμό στην Κω!

Την εμφάνιση... UFO υποστηρίζουν ότι κατέγραψαν με κάμερα, Τούρκοι από την Αλικαρνασσό μετά τον φονικό σεισμό στην Κω.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ζητά από την Ιταλία να κλείσει τα λιμάνια της

Στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό θέλησε να αναφερθεί, σε υψηλούς τόνους, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, σε συνέντευξή του στην δημόσια ραδιοφωνία της χώρας του.


ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Στους 100 έφτασαν οι νεκροί από τις διαδηλώσεις κατά Μαδούρο

Στους 100 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών στις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συγκλονίζουν τη Βενεζουέλα από τις αρχές Απριλίου, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία.


Βουλγαρία: Βουλευτής εκβίαζε έμπορο -Του πήρε 4 τόνους σουτζούκι!

Ενας βουλευτής του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος της Βουλγαρίας θα δικαστεί επειδή εκβίασε έναν έμπορο από το Ντόμπριτς και του απέσπασε τέσσερις τόνους... αλλαντικά που υποτίθεται ότι προορίζονταν για τον πρωθυπουργό της χώρας.


Το συγκινητικό μήνυμα του dj του μπαρ που κατέρρευσε στην Κω: «Ζούμε από θαύμα...»

Λίγες ώρες μετά τον φονικό σεισμό που ταρακούνησε την Κω, ο dj που εργαζόταν στο μπαρ του οποίου κατέρρευσε η οροφή, με ανάρτηση του στο Facebook, δηλώνει σοκαρισμένος από το περιστατικό επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι γλίτωσαν από θαύμα.

Προσπαθήστε να διαβάσετε αυτή την είδηση χωρίς να κυλιέστε στα πατώματα

Μιλάμε για επαφές που απογειώνουν την γεωπολιτική θέση της χώρας....

Λίγα πράγματα για τον Καμπιλά του Κονγκό πριν γελάσετε: Διαδέχθηκε τον πατέρα του το 2001, το 2006 έκανε εκλογές με βία και νοθεία πήρε 58%, το 2011 ξαναέκανε εκλογές με τα τάνκς στους δρόμους, ενώ οι εκλογές του 2016 έχουν αναβληθεί για το 2018 και βλέπουμε (αυτό ειδικά πρέπει να το ακούνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι και να κα@λώνουν). Στο Κονγκό...

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ, Σον Σπάισερ - Ο Άντονι Σκαραμούτσι στην θέση του

Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ο Σον Σπάισερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τραμπ πρότεινε στον Σπάισερ να παραμείνει στο επιτελείο του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας ότι η τοποθέτησή του ήταν εξαρχής «λάθος».


Αγιαννοπούλου για Βασάλο: «Τον υποπτευόμουν και με έλεγε παράλογη» -Τι λέει για την Μαρί Ρόουζ

Η ερωτική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν με την καρδιά του «Μαχητή» να διεκδικούν η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν διεκδικούσαν.


Οι καταστροφικοί σεισμοί και τα τσουνάμι που έχουν χτυπήσει την Κω -Το 1933 θρήνησε 178 νεκρούς

Ο σεισμός που χτύπησε σήμερα τα ξημερώματα το νησί της Κω υπενθύμισε πως πρόκειται για μία περιοχή τη Ελλάδας που η γεωλογική της θέση την έχει φέρει πολλές φορές κοντά στο σεισμικό φαινόμενο.

Σημαντικές ζημιές στους αρχαιολογικούς χώρους από τον φονικό σεισμό

Βλάβες σε αρκετά μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης της Κω εξαιτίας του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα διαπίστωσε το κλιμάκιο της αρχαιολογικής υπηρεσίας του υπουργείου Πολιτισμού που έφτασε στο νησί της Κω σήμερα το πρωί.


H Αλέξα Τσάνγκ ποζάρει, για πρώτη φορά, τόπλες

Το fashion ιt girl σε μια φωτογράφιση που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Πολλά μοντέλα, ηθοποιοί και celebrities έχουν αφεθεί (είτε με, είτε χωρίς ρούχα) στα κλικς και τη ματιά του, 73χρονου σήμερα, βραβευμένου και επιτυχημένου Γάλλου φωτογράφου, Patrick Demarchelier, του οποίου η δουλειά έχει δημοσιευτεί στα μεγαλύτερα περιοδικά όλου του κόσμου.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ! «Να σεβαστούν το πένθος μας» λέει ο γιος του Λεωνίδα Λιακόπουλου

[Επειδή κάποιος πέθανε δε σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τέρατα και να σιωπούμε! Αν ήθελες να σεβαστούμε το πένθος σας ας έλεγες "κόψε τη μαλ@κία γιατί σε χαλάει" στην ηλίθια που σου πρότεινε να κάνει την ταβέρνα που έτρωγε, διατηρητέο]

Άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει στα social media από την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου να κριθεί διατηρητέο μνημείο το εστιατόριο «Λεωνίδας» του Λυγουριού, λίγο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Λεωνίδα Λιακόπουλου.

ΣτΕ: Απορρίφθηκε το ΗΛΙΘΙΟ αίτημα των δικηγόρων για «πάγωμα» της απόφασης για χρήση POS

Το «πράσινο φως» για την τοποθέτηση και χρήση POS μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από το ΣτΕ, άναψε η Πρόεδρος του Α’ Θερινού Τμήματος του ΣτΕ.


Το τσουνάμι παρέσυρε τα πάντα στην Αλικαρνασσό -Γέμισε η θάλασσα ξαπλώστρες και στρώματα [εικόνες]

Με καταστροφικές εικόνες από τον φονικό σεισμό ξύπνησαν κάτοικοι και παραθεριστές στην Αλικαρνασσό.


ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ένα χρόνο νωρίτερα το μειωμένο αφορολόγητο, το 2023 τα αντίμετρα

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις μεταρρυθμίσεις στη φορολογία και τα εργασιακά καθώς φοβάται ότι οι ενδεχόμενες εκλογές θα μπορούσαν επί της ουσίας να ακυρώσουν τα μέτρα.


Ελληνική πατέντα: «Ρεζερβέ» σε αμμουδιά στο Αστρος Κυνουρίας με... αλυσίδες στις ξαπλώστρες [εικόνες]

Η μάχη της ξαπλώστρας, της... πρώτης θέσης στην παραλία, έχει πατέντες και το ελληνικό μυαλό βρήκε λύση και σε αυτό το (καλοκαιρινό) ζήτημα.


Χρ. Σταϊκούρας: Ραγδαία επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους από τις αρχές του 2015

Για ραγδαία επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους και κόστος που θα “κουβαλάει” στις πλάτες της η ελληνική κοινωνία για πολλά χρόνια, κάνει λόγο ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.


Απεβίωσε πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο πυρηνικός χημικός, πανεπιστημιακός, πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής, Χρήστος Μαρκόπουλος.


«Κωσταλέξι» για νεαρή κοπέλα στην Κορινθία - Στο... μπουντρούμι για έναν έρωτα

Επί έναν ολόκληρο χρόνο φέρονται να κρατούσαν φυλακισμένη μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι τους σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων οι γονείς και ο αδελφός της


Διπλός θρίαμβος των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο TECHNO - Αργυρό η Δίβαρη, χάλκινο ο Τσορτανίδης

Στα κορίτσια η Κατερίνα Δίβαρη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και στα αγόρια ο Λεωνίδας Τσορτανίδης το χάλκινο!

Τεράστια επιτυχία για τους δύο αθλητές προσωπικά και την ελληνική ιστιοπλοϊα που μέσα στο 2017 προσφέρει στην χώρα μας το ένα μετάλλιο μετά το άλλο.


ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟ@ΣΤΑ! Συνελήφθη 30χρονος Ιρακινός για καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων στο τραμ

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, προχθές το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.


Βίντεο: Τρελοκομείο Πρίντεζης, με ακόμη πιο επική μουστάκα προκαλεί τον Παπαπέτρου!

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αποδέχθηκε το μουστάκι challenge, και κρατώντας το μπουζούκι του με το νέο του look  προκάλεσε τον Ιωάννη Παπαπέτρου


Τηλεφώνημα συμπαράστασης Γιούνκερ στον Τσίπρα για τον σεισμό στην Κω

Εξέφρασε την πρόθεση της Κομισιόν να στηρίξει την Ελλάδα

Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τον σεισμό που έπληξε την Κω.


Ο Μακρόν πάει τα τσιγάρα στα 10 ευρώ, οι περιπτεράδες τα «σπάνε» [εικόνες]

Πολλές εκατοντάδες περιπτεράδες της Γαλλίας, έξαλλοι με το σχέδιο της κυβέρνησης να αυξήσει την τιμή του πακέτου τσιγάρων στα 10 ευρώ, έδεσαν με σακούλες τα αυτόματα ραντάρ ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο δράστης ήταν χρήστης κοκκαΐνης -Στο ψυχιατρείο δεν το διέγνωσε κανείς

Χρήστης κοκκαΐνης ήταν ο 45χρονος δολοφόνος των δύο γυναικών, ωστόσο κανείς υπεύθυνος στον ξενώνα του ψυχιατρικού νοσοκομείου δεν το είχε διαγνώσει.


Γιατί ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν θα έπρεπε να γραφούν πεντακόσιες λέξεις για να υποστηριχθεί το αυτονόητο. Πως ένας πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται δίπλα στον νεοεκλεγμένο αρχηγό του κόμματος.


Μύκονος: Celebrities, «Ράμπο» της ΕΛ.ΑΣ. και πληρωμένες καλλονές

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν αιφνιδιαστικά και περνούν από κόσκινο αστυνομικούς και δημόσιους λειτουργούς ελέγχοντας για μίζες την ώρα που τα πρακτορεία συνοδών στέλνουν συνεχώς καλλονές προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Αράβων που πληρώνουν αδρά

Η χειρότερη συνέντευξη για δουλειά μέσω Skype [Βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τη συνέντευξη που έδωσε ένας Ινδός για να πιάσει δουλειά.

Η συνέντευξη δόθηκε μέσω skype και ο εν λόγω άνδρας μίλησε στα αγγλικά ή κάτι που μοιάζει στα αγγλικά.


Μετά το χωρισμό της βάζει φωτιά στη Μύκονο η τηλεπερσόνα- ΕΙΚΟΝΕΣ

Χόρευε ξέφρενα στην άμμο και φωτογραφιζόταν με τις φίλες της!

Η Joanna Krupa μετά το χωρισμό της με τον επί 4 χρόνια σύζυγο της Romain Zago, γιατρεύει την καρδιά της κάτω από τον ήλιο των ελληνικών νησιών.

Τι άλλο θα κάνει ο Καμμένος για την καρέκλα!

Τότε φώναζε έξω από την ΕΛΣΤΑΤ για τον Γεωργίου... τώρα του πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα!

Πρετεντέρης: Ιστορίες

"Στο τέλος πάντα νικάνε οι καλοί. Ποιοί είναι; Εκείνοι που διηγούνται τις ωραιότερες ιστορίες" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Σάλος με δήλωση του κιθαρίστα των Korn για Μπένινγκτον: Βαρέθηκα αυτές τις μ@@@κίες αυτοκτονίας [εικόνες]

Με έναν τρόπο που ίσως πολλοί δεν ανέμεναν σχολίασε την αυτοκτονία του frontman των Linkin Park, ο κιθαρίστας των Korn, Brian «Head» Welch.

Το μουστάκι του Σαλβαντόρ Νταλί παρέμεινε αναλλοίωτο 28 χρόνια μετά τον θάνατό του

Οι ειδικοί στην εγκληματολογική έρευνα που έχουν επιφορτιστεί με τη λήψη δειγμάτων DNA από τη σορό του ισπανού σουρεαλιστή ζωγράφου Σαλβαντόρ Νταλί, που πέθανε πριν από 28 χρόνια, διαπίστωσαν πως το ταριχευμένο λείψανό του είναι καλά διατηρημένο, αρχής γενομένης από το διάσημο μουστάκι του, ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμα Νταλί.

ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΑΚΗ➤Μηδενική η φύλαξη των εγκληματιών με ακαταλόγιστο αφού δεν εφαρμόζεται ο νόμος

Στην πράξη οι ασθενείς  για τους οποίους κρίνεται ότι έχουν το ακαταλόγιστο μετά τη δίκη τους νοσηλεύονται στα δημόσια ψυχιατρεία, χωρίς όμως να υπάρχει το  προσωπικό φύλαξης τους και οι ειδικοί χώροι νοσηλείας, με αποτέλεσμα να τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο η ασφάλεια προσωπικού και ασθενών