23 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ! Eurobasket U-20: Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων!

Σας έσωσε πάλι ο Κόνιαρης γατάκια... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ! :Ρ

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Νέων στο μπάσκετ, που επικράτησε στον τελικό του Ισραήλ με σκορ 65-56!

Χαράλαμπος Αθανασίου: Η απάντηση στο Μαξίμου είναι μία, άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού που αναφερόταν στην ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων πραγματοποιώντας επίθεση και στον πρώην υπουργό της ΝΔ.


Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Μπέμπης

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θανάση Μπέμπη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Έδιωξαν και απείλησαν να συλλάβουν πρώην παίκτη του «The Voice» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως κατήγγειλε ο Νεκτάριος Μαλλάς, ο τυφλός τραγουδιστής που συμμετείχε στο δεύτερο «The Voice» και είχε συνεπάρει με τη φωνή του, τους κριτές και τους τηλεθεατές, τον πλησίασαν άνδρες του λιμεναρχείου και...

«Κλείδωσε» η «γαλάζια» υποψηφιότητα του γίγαντα πρωταθλητή

Το όνομα του ακουγόταν εδώ και καιρό για τις λίστες της Νέας Δημοκρατίας αλλά τώρα φαίνεται πως η υποψηφιότητα του «κλείδωσε»

Δε σε σώζει ούτε η Παναγία μαρή ΣΥΡΙΖΑία μούμια!

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου παρευρέθη το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να λειτουργηθεί, η Βασιλική Θάνου.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πινγκ-πονγκ ο 17χρονος Σγουρόπουλος

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση για το 2017! Ο 17χρονος αθλητής νίκησε στον συναρπαστικό τελικό τον...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΙΣΤΕ! O δήμαρχος Πάτμου καλύπτει τον νταή για την επίθεση στον εφοριακό - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από καταστηματάρχη της Πάτμου δέχθηκε κλιμάκιο της εφορίας στη μέση του παραλιακού δρόμου του νησιού.

Ετοιμάζουν πάρτι με τα «κόκκινα» δάνεια-Αρχίζει το ξεπούλημα στα κοράκια

Την αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιοπιστίας της χώρας από τη Standard & Poor’s επιθυμεί να αξιοποιήσει η κυβέρνηση με την έκδοση ενός μικρού ομολόγου αναχρηματοδότησης (roll over) την επόμενη εβδομάδα, το οποίο δεν θα μπορούν να αγοράσουν ελληνικές τράπεζες αλλά μόνο ασφαλιστικά ταμεία και ξένοι επενδυτές.

Κατάρρευση για ΣΥΡΙΖΑ: Προδομένοι αισθάνονται οι ψηφοφόροι

Αμείλικτοι είναι οι αριθμοί από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν ότι τα επικοινωνιακά τρικ του Μαξίμου δεν πείθουν πια την κοινωνία.


Χρυσό με ρεκόρ αγώνων ο Στεφανουδάκης στο Παγκόσμιο

Τα σκήπτρα στον ακοντισμό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΑμΕΑ διατήρησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως συνέβη το 2015 στην Ντόχα, έτσι και σήμερα στο Λονδίνο, κατέκτησε την κορυφή του αγωνίσματος (F54), σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνων.

Με αγωγές απαντά σε αυτή την «πιπεράτη» φωτογραφία ο σταρ του ποδοσφαίρου!

Δικαστικές περιπέτειες για το ιταλικό περιοδικό “Chi”, μετά τη δημοσίευση “καυτής” φωτογραφίας του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και της Ιλάρια Ντ΄Αμίκο σε σκάφος, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.


Φάπα Κουφοντίνα στον Κωστάκη για να μάθει να λέει στον γιο του "με τα κομμούνια δεν συζητάμε"

«Θα ήθελα ο γιος μου να μπορέσει κάποια στιγμή να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα», δήλωσε σε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης ο Κώστας Μπακογιάννης στο Athens Voice.


Ατελείωτο γλέντι στο Twitter για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Αυτά και... άλλα πολλά στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

Φωτιά έχει πάρει το Twitter μετά το δημοσίευμα του πρώτου θέματος για το περιεχόμενο του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the room».

Καταγγέλλει στημένο διαγωνισμό και σέρνει την ΕΡΤ στα δικαστήρια!

Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη, έχει καλυφθεί πριν ακόμη επίσημα ξεκινήσει η σχετική διαδικασία από τον Βασίλη Κωστόπουλο, υποστηρίζει ένας εκ των 20 υποψηφίων.

«Ζωγραφίζει» με γκλίτερ το γυναικείο στήθος και... κάνει χρυσές δουλειές!

Έκανε το χόμπι της επάγγελμα, πασαλείβοντας με... γκλίτερ το γυναικείο κορμί. Η ιδέα της έγινε μόδα σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για την 24χρονη Τζένα Μικ, διευθύντρια της επιχείρησης "Gypsi Shrine", που, όπως η ίδια αποκαλύπτει σε βρετανικά ΜΜΕ, της αποφέρει πολλά κέρδη. Και μάλιστα, ο αριθμός αυτός είναι εξαψήφιος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προτείνει τον τερματισμό των συνομιλιών για το Κυπριακό

Οι συνομιλίες για το Κυπριακό θα πρέπει να τερματιστούν, δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει την απομάκρυνση του ειδικού συμβούλου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Έσπεν Αιντε .


Πάτρα: Ανδρας βούτηξε από τα βράχια για να κάνει μπάνιο και έχασε τη ζωή του [εικόνες & βίντεο]

Ενα τραγικό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν στο θαλάσσιο χώρο στην περιοχή του Φάρου της Ιχθυόσκαλας στην Πάτρα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τα βράχια για μπάνιο.


Το νέο αεροπλανοφόρο-θηρίο των ΗΠΑ -Κόστισε 10 δισ., μπορεί να πλέει 20 χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό! [εικόνες]

Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις... εγκαινίασε ένα αεροπλανοφόρο που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τους εχθρούς των ΗΠΑ «να τρέμουν από φόβο»!


"Μύλος" με τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έσβησε τις φωτογραφίες που είχε μαζί του

Σε «μύλο» εξελίσσεται η υπόθεση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε να έχει ζητήσει από τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου, να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αδωνις: Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει επιτυχία

«Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία. Όμως με ανταλλαγή ομολόγων -η οποία ενδεχομένως να επιτευχθεί- δεν μπορεί να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην οικονομία», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Kontranews" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


Ποιο λαμόγιο μεγαλοεπιχειρηματίας προστέθηκε στην παρέα Τσίπρα-Φλαμπουράρη;

Την Τρίτη το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένεια του επέλεξαν να δειπνήσουν στην «Αίγλη» του Ζαππείου.

Στην παρέα ήταν και το ζεύγος Φλαμπουράρη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ποιος έκατσε λίγο αργότερα στο τραπέζι.

Eικόνες σοκ: Απατημένη σύζυγος έβαλε καυτερές πιπεριές στο αιδοίο της ερωμένης του άνδρα της

Εικόνες σοκ από τη επίθεση μιας γυναίκας από το Βιετνάμ στην ερωμένη του άνδρα της κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, διχάζοντας τους χρήστες που είτε τάσσονται υπέρ της απατημένης συζύγου, είτε την κατακρίνουν λέγοντας ότι ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια και ότι πρέπει να συλληφθεί.

Αυτοί είναι οι «αλεξιπτωτιστές» που ο βαθύς ΣΥΡΙΖΑς ζητάει από τον Τσίπρα να διώξει από την κυβέρνηση

Η μάχη για τον ανασχηματισμό έχει ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ονόματα πάνε και έρχονται, όπως και οι θεωρίες για το τι πρέπει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και ποια γραμμή πρέπει να ακολουθήσει.

Βίλα Αλλατίνι, ένα κόσμημα με αβέβαιο μέλλον -Η βαριά ιστορία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης [εικόνες]

Η Βίλα Αλλατίνι είναι τριώροφο νεοκλασικό οικοδόμημα στην περιοχή Ντεπώ, στα ανατολικά του δήμου Θεσσαλονίκης και επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας. Ενα κόσμημα που χτίστηκε από την μεγάλη, ομώνυμη εβραϊκή οικογένεια.

Xαρακόπουλος: Η κυβέρνηση επιθυμεί μια Δικαιοσύνη υποταγμένη

«Οι ανοίκειες επιθέσεις, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, εναντίον της Δικαιοσύνης καθώς και η ευθεία αμφισβήτηση των αποφάσεων της, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει», δηλώνει σε συνέντευξή ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος.


ΑΙΣΧΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ➤Τόσκας: Εχω δώσει εντολές για την εξουδετέρωση των μπαχαλάκηδων -Πιέζω αρκετά

«'Εχω δώσει εντολές για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των "μπαχαλάκηδων". Πιέζω αρκετά τις υπηρεσίες να εντοπίσουν τους επικεφαλής τους, αυτούς που συντονίζουν τις επιθέσεις. Έχω πιέσει παρά πολύ την Αστυνομία, γιατί για πάρα πολλά χρόνια δούλευε μόνο με καταστολή, χωρίς δηλαδή δίκτυο συλλογής πληροφοριών».


ΝΔ: Ιστορική η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά της κυβέρνησης

Ιστορική χαρακτηρίζει η ΝΔ την ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με την οποία παρομοιάζει την ελληνική κυβέρνηση με τις κυβερνήσεις της Τουρκίας και της Πολωνίας, κάνοντας λόγο για ωμές νομοθετικές παρεμβάσεις που καταργούν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.


Η αύξηση έμμεσων και ειδικών φόρων έφερε «τρύπα» ενός δισ. ευρώ

Η τεράστια αυτή υστέρηση σε έξι μήνες ουσιαστικά ακυρώνει τον εισπρακτικό στόχο της κυβέρνησης που από όλες τις αυξήσεις εμμέσων φόρων που επέβαλε, ανέμενε αύξηση εσόδων 1% του ΑΕΠ , δηλαδή 1,7 δισ. ευρώ για ολόκληρο το 2017


Πρώην αθλητής που είχε παραλύσει κατάφερε να πάει περπατώντας στον γάμο του -Το είχε υποσχεθεί στη γυναίκα του [βίντεο]

Ακόμη κι όταν οι γιατροί δεν μπορούσαν να του πουν με βεβαιότητα αν θα ξαναπερπατήσει, ο Τζέιμι Νιέτο είχε δώσει μία υπόσχεση στην αγαπημένη του: θα πήγαινε περπατώντας στην εκκλησία, για να παντρευτούν.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ! Ελληνο-Καναδός παριστάνει ότι κόπηκε ο λαιμός του και κάνει έρανο μέσω ίντερνετ [εικόνες]

O Στυλιανός Ψαρουδάκης υποστήριξε πως έκοψε τον λαιμό του από συρματόπλεγμα σε μονοπάτι ορεινής ποδηλασίας δυτικά της πόλης του Κάλγκαρι στον Καναδά και στη συνέχεια ζήτησε οικονομικές δωρεές μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας στο GoFundMe.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης έπιασε στα πράσα ζευγάρι που έκανε σ@ξ στη θάλασσα [βίντεο]

Στα πράσα έπιασαν οι αρχές της Ταϊλάνδης ένα ζευγάρι Βρετανών να κάνει σ@ξ στην θάλασσα τα μεσάνυχτα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βουτιά θανάτου για 36χρονη στη Ρόδο - Έπεσε από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

Βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου της Ρόδου έκανε σήμερα το πρωί μια 36χρονη.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η τολμηρή φωτογράφιση της Μονρόε που έμεινε στο συρτάρι επειδή δεν ήταν ακόμα διάσημη

Το 1950 ο φωτογράφος του LIFE, Εντ Κλαρκ, λαμβάνει τηλεφώνημα από την 20th Century Fox για μια ανερχόμενη σταρ που μόλις υπέγραψε: την Μέριλιν Μονρόε.Η νεαρή ηθοποιός είχε υπογράψει με το FOX τον Αύγουστο του 1946 αλλά την παράτησαν μετά τη λήξη του δεύτερου εξαμηνιαίου συμβολαίου της.


ΣΟΚ απ' την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ! Παραδέχεται ότι ο Βαρουφάκης λέει αλήθεια

Μούγγα για την ταμπακιέρα και απλά επιτίθονται σε όσους τολμούν και αναδημοσιεύουν ότι γράφει... το asset της κυβέρνησης όπως λέει κι ο Τσίπρας

«Οι διαφημιστές του κ. Βαρουφάκη» είναι ο τίτλος ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Κουμουνδούρου επιτίθεται τόσο στον πρώην υπουργό Οικονομικών όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Πάτμος: Έδειραν ελεγκτή της ΑΑΔΕ και η αστυνομία δεν ήθελε να συλλάβει τον αλήτη!

Ο δράστης άρχισε να τον χτυπά, όταν έμαθε το επάγγελμά του - Ο άτυχος ελεγκτής μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από κει μεταφέρθηκε στη Ρόδο για περαιτέρω νοσηλεία - Ο δράστης συνελήφθη με παρέμβαση Πιτσιλή


Σοκ στο Τέξας- 8 νεκροί και 28 τραυματίες βρέθηκαν μέσα σε ρυμουλκούμενο φορτηγό [βίντεο]

Οκτώ νεκροί και 28 τραυματίες, προφανώς παράτυποι μετανάστες, βρέθηκαν σήμερα μέσα σε ρυμουλκούμενο φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στο Σαν Αντόνιο, μια πόλη κοντά στα σύνορα με το Μεξικό στο Τέξας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ! €12.600 έξοδα(!), εκτός μισθών, μόνο τον Ιούνιο, για το πρωθυπουργικό γραφείο

Ιδιαίτερα υψηλά για τα χρόνια της ύφεσης που διέρχεται η χώρα δείχνουν ότι είναι για τον προϋπολογισμό της τα έξοδα του γραφείου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.


Αντετοκούνμπο: «Με σόκαρε η κίνηση του Μπάτλερ»!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στις Φιλιππίνες και μίλησε για τα παπούτσια που χρησιμοποιεί μέσα στην χρονιά ενώ θυμήθηκε ένα... ιδιαίτερο περιστατικό με τον Καρόν Μπάτλερ!


ΝΔ: Να παρέμβει η δικαιοσύνη για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη-Λαφαζάνη για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ

Η δικαιοσύνη έχει χρέος να παρέμβει, για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, τονίζει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκαναν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Σφάχτηκαν οι λάθρο στα Οινόφυτα -Τρεις στο νοσοκομείο

Σε αιματηρό επεισόδιο εξελίχθηκε μία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ Αφγανών στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στα Οινόφυτα.


Survivor - Ζευγάρι με αδελφή συμπαίκτη του o Βασάλος;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να είναι ζευγάρι με μία πολύ όμορφη κοπέλα η οποία συνδέεται με το Survivor και αυτό διότι είναι η αδελφή του πολύ καλού του φίλου και συμπαίκτη...

Ο απίθανος Νορβηγός: Τα σκοτεινά παιγνίδια του αποτυχημένου μεσολαβητή στο Κυπριακό

Του Νίκου Μελέτη

Την «αθώωση» και εξωραϊσμό της Τουρκίας αλλά και την κληροδότηση ενός πλαισίου το οποίο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία εάν δεν υπάρχει ριζική μεταστροφή της τουρκικής πολιτικής στο Κυπριακό, επιχειρεί ο απίθανος Νορβηγός, ειδικός βοηθός του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Άιντε.


Ο νέος Διευθυντής Επικοινωνίας του Τραμπ διέγραψε tweet του που ήταν εναντίον του προέδρου [εικόνα]

Ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος διορίστηκε την Παρασκευή διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου διέγραψε το Σάββατο όλα τα μηνύματά του στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν την πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Bild: 3 στους 4 διαφωνούν με την «υπερβολική ανοχή» στον Ερντογάν-Μέχρι κι οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη τους στον Ερντογάν

Η δημοσκόπηση έδειξε πως ,το 49% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι, επί του παρόντος, δεν θέλει να κάνει τις διακοπές της στην Τουρκία. Το 44% έχει διαφορετική άποψη


Τα 17 αυτοκίνητα του Ρονάλντο συνολικής αξίας 4.270.000 ευρώ! (photo)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πρόσφατα έγινε πατέρας διδύμων, είναι γνωστός θαυμαστής των αυτοκινήτων. Στο πάρκινγκ του σπιτιού του υπάρχουν 17 πολυτελή αυτοκίνητα, που φέρουν τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα στον κόσμο, συνολικής αξίας 4.270.000 εκατ ευρώ.