24 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-"Οι τζάμπα μαγκιές κοστίζουν δις" ούρλιαζε

Ο παλιός Τσίπρας έχει δώσει την καλύτερη απάντηση στον σημερινό Τσίπρα που παραδέχεται "μεγάλα λάθη":


O ΣΤΑΛΙΝΑΣ Koτζιάς έκανε κατάσχεση στα έσοδα του Athens Review of Books

Επειδή τον ξεβράκωσαν... έκαναν το λάθος να αποδείξουν ότι δεν είναι καθηγητής πουθενά ενώ παραμυθιάζει τα γίδια ότι έχει διδάξει σε Χάρβαρντ και Οξφόρδη ξερωγω

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, δια του Ι. Κ. Μαντζουράνη, δέσμευσε σήμερα τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εκδότριας της Athens Review of Books Μαρίας Βασιλάκη.


Τα συλλυπητήρια του Μητσοτάκη για τον Θανάση Βαρίνο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του άλλοτε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Βαρίνου, ο οποίος καταγόταν και εκλεγόταν στη Χίο από το 1993 έως το 2004.

ΑΛΕΞΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ! ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι σπαρταριστοί διάλογοι στο προεδρικό -Τα μπάνια Καμμένου, τα... ψάρια επί ΝΔ και το ποσέ του Τσίπρα [εικόνες]

Το χαλαρό κλίμα στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνετέλεσε και για μερικούς... σπαρταριστούς διαλόγους μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ! Κατηγορηματικά αρνητικοί οι δικηγόροι στην τοποθέτηση POS

Κατηγορηματικά αρνητικοί δηλώνουν οι δικηγόροι της χώρας στην τοποθέτηση POS για τις συναλλαγές τους με του εντολείς τους, επικαλούμενοι τόσο την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όσο και την αίτηση ακύρωσης που έχουν καταθέσει στο ΣτΕ.


«Προειδοποιητική βολή» από τις ΗΠΑ για τα περί αγοράς S-400 από την Τουρκία: «Θα μας προβλημάτιζε»

Η αγορά προηγμένων ρωσικών αντιαεροπορικών/ αντιβαλλιστικών πυραύλων S-400 από την Άγκυρα είναι κάτι που θα προβλημάτιζε την Ουάσινγκτον, δήλωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, στο πλαίσιο του Aspen Security Forum στο Κολοράντο των ΗΠΑ- τονίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε όσα λέγονται περί αγοράς τους είναι ανακριβή.

«Καθάρισαν» το μετρό της Ν. Υόρκης από άστεγους για να κάνει προεκλογική βόλτα ο δήμαρχος [εικόνες]

Οταν ένας δήμαρχος κάνει... προεκλογική βόλτα με το μετρό, σίγουρα θέλει να βγάλει προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα. Στην περίπτωση του Μπιλ ντε Μπλάσιο, αυτό σήμαινε να μην υπάρχουν άστεγοι στο διάβα του.

ΨΕΥΤΟΣΦΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! Αυτός είναι ο νταής της Πάτμου που γρονθοκόπησε τον εφοριακό [εικόνες]

Σάλος έχει προκληθεί από τον ξυλοδαρμό του εφοριακού από άνδρα σε καφενείο στην Πάτμο.

Ο δράστης μάλιστα μίλησε στο iefimerida.gr για το περιστατικό εξηγώντας γιατί χτύπησε τον ελεγκτή της Εφορίας και τι έγινε στο ΑΤ του νησιού.

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε μπαρ στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που σοκάρει κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κέντρο του Σιδαρίου στην Κέρκυρα. Ένα αυτοκίνητο εισβάλει με μεγάλη ταχύτητα σε μπαρ εστιατόριο, με τους θαμώνες να σώζονται κυριολεκτικά από θαύμα. Οι νεαροί είδαν με τρόμο το όχημα να κατευθύνεται πάνω τους και άρχισαν να τρέχουν, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο.


Λαφαζάνης: Η βεβιασμένη έξοδος στις αγορές βάζει τέλος στη διεκδίκηση ελάφρυνσης του χρέους

«Η κυβέρνηση με τη βεβιασμένη, κάτω από δυσμενείς όρους, έξοδο στις αγορές, στέλνει στην πράξη υπό τα χειροκροτήματα του γερμανικού και ευρωενωσιακού κατεστημένου», σημειώνει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Κ@λοτούμπα οι ΑΝΕΛ για Γεωργίου: Δεν είναι ότι δεν ψηφίζουμε, δεν πρέπει να γίνει δεδικασμένο

«Δεν είναι ότι δεν το ψηφίζουμε, αλλά να δούμε πως δεν θα γίνει δεδικασμένο». Με τη φράση αυτή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος επιβεβαίωσε την διαφαινόμενη στροφή του κόμματος του Πάνου Καμμένου στο άρθρο 45 για τη πληρωμή των δικαστικών εξόδων του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.


Προμήθεια 1,5 εκατ. ευρώ θα πληρώσουμε για το σανό Τσίπρα με τις αγορές

Δημοσιεύτηκε αργά σήμερα το απόγευμα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη βάσει της οποίας η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές με την έκδοση ομολόγου του ελληνικού δημοσίου 3 δισ. ευρώ διάρκειας 5 ετών.

Βαρουφάκης ακυρώνει και την έξοδο Τσίπρα στις αγορές: Θα πανηγυρίζουμε που δανειζόμαστε με υψηλό επιτόκιο;

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ απέφυγε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις ύστερα από τον σάλο που ξεσήκωσαν οι αποκαλύψεις του βιβλίου του - Χαρακτήρισε «ανοησία» την τακτική του δανεισμού της χώρας από οποιαδήποτε πηγή, ακόμη και από τις αγορές - Δήλωσε ότι το Diem25 πρέπει να συμμετάσχει στις ελληνικές εκλογές αλλά η σχετική απόφαση θα ληφθεί... πανευρωπαϊκά


ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΥΤΠΩΣΙΑΚΟ! Ξένοι μπασκετμπολίστες βρίζουν "Fuck Greece"... με το κα@λί του Κόνιαρη στο στόμα

Δεν περιμέναμε να χαρούν οι παίκτες των άλλων ομάδων για τον θρίαμβο της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ Νέων που έγινε στην Κρήτη, αλλά κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν κάθε όριο.

Οπαδοί του Σώρρα μήνυσαν Έφορο στη Βέροια - Τους έγραψε στ' αρχίδια του ο εισαγγελέας

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βέροια μετά τη μήνυση που κατέθεσε μια γυναίκα σε βάρος της προϊστάμενης της Δ.Ο.Υ. Βέροιας.

ΚΛΙΜΕ ΡΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ! Ο Πολάκης για την έξοδο στις αγορές: Και τώρα, φάτε τα συκώτια σας

Mε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε την είδηση της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, την οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Σκληρές εικόνες: Μαζική εκτέλεση τζιχαντιστών στη Λιβύη

Το βίντεο δείχνει 18 άτομα με πορτοκαλί φόρμες να είναι γονατισμένα στο χώμα και εκτελεστές να τα πυροβολούν ένα-ένα στο κεφάλι

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο απεικονίζει τη μαζική εκτέλεση φερόμενων ως «μαχητών του ISIS» κάνει το γύρο του κόσμου.

Ετοιμο το «Αβέρωφ», επιστρέφει στο Φλοίσβο -Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες [εικόνες]

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου προγραμματίζεται να επαναπλεύσει στην μόνιμη θέση ελλιμενισμού του, στο 'Αλσος Ναυτικής Παράδοσης, στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό, το θωρηκτό Γ. Αβέρωφ.

Κολυμβήτρια κέρδισε και περίμενε 97 δευτερόλεπτα για να τελειώσει η κούρσα [βίντεο]

Η διαφορά της Κέιτι Λεντέκι με τις αντιπάλους της είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Αλλωστε, δεν πήρε τυχαία πέντε Ολυμπιακά μετάλλια στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016. Ομως, ποτέ δεν χρειάστηκε να περιμένει τόσο πολύ για να ολοκληρωθεί μία κούρσα, σε μεγάλη διοργάνωση.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ! Συνελήφθη υπάλληλος των ΕΛΤΑ που έκλεβε λεφτά από μοναστήρι της Λέσβου

Χέρι στα χρήματα που έστελναν οι πιστοί μέσω επιστολών στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο έβαζε ένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ του νησιού.

Το Μαξίμου εξηγεί και γελάνε και τα τσιμέντα: Γιατί βγήκαμε τώρα στις αγορές-ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους βγήκε η Ελλάδα στις αγορές εξηγεί σε ανακοίνωσή του το μέγαρο Μαξίμου.

Οπως τονίζει, η Ελληνική Δημοκρατία ανακοίνωσε την έκδοση ομολόγου, με μία συναλλαγή με δύο σκέλη, η οποία αποτελείται από:


Βορίδης: "Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες"-Του απάντησε ο Παππάς με τις γνωστές μαλ@κίες για το τσεκούρι

"Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αθλιότητες, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχει το γραφείο του Πρωθυπουργού" σημείωσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Ήθελε την φανέλα του Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς, αλλά έφαγε πόρτα

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον αριθμό 13, αλλά...

ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η Μέρκελ έφυγε 3 βδομάδες διακοπές, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου

Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στη Γερμανία, η Ανγκελα Μέρκελ- έχοντας άνετο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις- αποφάσισε να αποσυρθεί από τη σκηνή και να πάει διακοπές.


Απίστευτο: Φάλαινα 40 τόνων... ίπταται σαν δελφίνι

Μια γιγάντια φάλαινα βάρους περίπου 40 τόνων απαθανατίστηκε την περασμένη Πέμπτη στον Ινδικό Ωκεάνο να πραγματοποιεί εντυπωσιακά άλματα, βγάζοντας ολόκληρο το σώμα της έξω από την θάλασσα.


Το νέο σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ιθάκη βρίσκεται για διακοπές η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο φωτογραφικός την απαθανάτισε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου με το νέο υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας.

Ο Βαρουφάκης απαντά μέσω Guardian: Το plan Β δεν ήταν ασαφές, ο Τσίπρας με επέλεξε γι'αυτό

Για βαθιά ασυνέπεια κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας του στα όσα είπε για εκείνον, με επιστολή του στον Guardian.


«Ρίχνει» το Instagram με τα προσόντα της η Ελληνίδα μουσική παραγωγός (ΦΩΤΟ)

Κοιτούσε τη θέα από το μπαλκόνι της, αλλά εμείς είχαμε πιο ωραία… θέα!

Η Μάγκυ Χαραλαμιδου ξέρει πως να προκαλεί το Instagram. Η σέξι Dj δημοσίευσε μια καυτή φωτογραφία δείχνοντας μας την πίσω όψη της.

ΔΟΛ: Αναλαμβάνει και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας πριν από λίγο αποφάσισε να επικυρώσει την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να απορρίψει τις ενστάσεις που είχαν κατατεθεί (ενώ έγινε δεκτή η παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμού).


Βίντεο: Το σόου του Τραμπ στους δημοσιογράφους

Οι απίστευτοι μορφασμοί ανάμεσα στους νεαρούς ασκούμενους που γελούν με την αντίδρασή του στην ερώτηση για τον Γενικό Εισαγγελέα και το σύστημα Υγείας και οι υποδείξεις του στους εκπροσώπους του Τύπου


Γαλλίδα φιλόσοφος πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει δυο παιδιά

Η φιλόσοφος και ψυχαναλύτρια Anne Dufourmantelle έχασε την ζωή της σε παραλία του Σαιν-Τροπέ

Τραγωδία στην παραλία Pampelonne κοντά στο Σαιν-Τροπέ.


Εξαλλος ο Αναστασιάδης με τον Αιντε: Αν συνεχίσεις τις ανακρίβειες θα δώσω στη δημοσιότητα τα πρακτικά

Σε «αυστηρότατο διάβημα» προέβη ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης προς τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ κ. 'Αιντε, για τα όσα αναφέρει δημόσια σε σχέση με τους λόγους αποτυχίας της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά.


Τζιχαντιστής έκανε αυτή την μεταμφίεση για να γλυτώσει -Μακιγάζ με γένια [εικόνες]

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγουν από την Μοσούλη, η οποία έπεσε στα χέρια της ιρακινής κυβέρνησης, οι στρατιώτες του ISIS μεταμφιέζονται σε γυναίκες για να περάσουν απαρατήρητοι και να διαφύγουν.

«Τσουνάμι» από λουκέτα σε μπαρ και εστιατόρια: Φουλ φοροδιαφυγή σε Μύκονο - Σαντορίνη

Ρόδος-Υδρα- Αγκίστρι λίγες από τις περιοχές που δεν έκοβαν αποδείξεις και ήρθαν αντιμέτωποι με τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων


Έλληνας μαθητής πήρε το «χρυσό» στην Μαθηματική Ολυμπιάδα

Έλληνας μαθητής κατέκτησε ένα από τα χρυσά μετάλλια στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2017, που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, όπου η ελληνική παρουσία ήταν γενικότερα επιτυχημένη, με πλούσια συμμετοχή στα αργυρά και χάλκινα μετάλλια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 48 και το γιόρτασε φορώντας ένα... γυμνό φόρεμα -Ολα στη φόρα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 48 και αποφάσισε να βγει με γνωστούς και φίλους για να το γιορτάσει, φορώντας ένα απίστευτα σέξι φόρεμα.

Το "τσίρκο" πάει πραξικόπημα...

Του Κώστα Στούπα

Οι αποκαλύψεις του Βαρουφάκη περί όσων διαμείφθηκαν την περίοδο που είχε επίκεντρο το πρώτο εξάμηνο του 2015, για όσους ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν, δεν αποτελούν έκπληξη. Οι αποκαλύψεις αυτές περισσότερο μοιάζουν με το διαχωρισμό της θέσης κάποιου εκ των κατηγορουμένων στο εδώλιο της ιστορίας.


Α.Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης "κρατάει" τον Τσίπρα

"Ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον κ. Βαρουφάκη γιατί ο "Γιάνης με ένα νι” τον κρατάει. Τον τρέμουνε γιατί έχει γράψει κι άλλα που δεν έχει γράψει στο βιβλίο του", δήλωσε  ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Πάτρα: Τους έβαλε βόμβα, ως αντίποινα, επειδή χτύπησαν τον γιο του

Μόλις ο πατέρας του θύματος πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του γιού του, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και τοποθέτησε στο μπαλκόνι τον εκρηκτικό μηχανισμό!


ΣΚΙΤΣΟ-Ιδού τι εννοούσε ο επαναστάτης της πο@τσας "θα σύρω τον Στουρνάρα ουρλιάζοντας"

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Ήταν, είναι και θα είναι κατσαπλιάδες

Του Σάκη Μουμτζή

Το κατσαπλιάδικο πνεύμα είναι σύμφυτο με την κυβερνώσα Αριστερά. Το έζησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας. Δυστυχώς, τρεις γενιές μετά, αυτό το πνεύμα της αρπαγής και της λεηλασίας, που υπαγορεύεται από το μίσος και τον φθόνο, ξαναζεί.


Φρικτό δυστύχημα: Δένδρο καταπλάκωσε παρουσιάστρια στο Μουμπάι [βίντεο]

Τη ζωή της έχασε πρώην παρουσιάστρια του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Ινδίας, όταν χτυπήθηκε από δένδρο, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, σύμφωνα με τους Times of India.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο πιο τρελός ποδηλάτης του κόσμου!

Ρισκάρει τη ζωή του κάνοντας πετάλι στο χείλος του γκρεμού:

ΒΙΝΤΕΟ-Αν αναρωτιέστε γιατί έρχονται μέτρα κάθε 3 μήνες δείτε αυτό

Για να καταλάβετε ποιοι συνεχίζουν και διαπραγματεύονται και γιατί με κάθε αξιολόγηση προστίθονται νέα μέτρα...

Δραγασάκης:

Η τόπλες φωτογραφία της Καίτης Φίνου από την παραλία και το σχόλιο για τα κιλά της [εικόνα]

Η Καίτη Φίνου δεν δίστασε να ποστάρει μία φωτογραφία της η οποία είναι τόπλες στην παραλία.

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ! Νυν και πρώην υπουργίνες για ψώνια στο Κολωνάκι

Νυν και τέως υπουργίνες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις.

Ράνια Αντωνοπούλου και η...

Γελάει το Bloomberg: Αφού ο Τσίπρας δεν έπεισε τους πιστωτές για χρέος και QE, δοκιμάζει τώρα τις αγορές

Αφού η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπόρεσε να πείσει τους πιστωτές να πάρoυν μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους και να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δοκιμάζει τώρα τις αγορές.


25χρονος τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Πρωταθλητής κόσμου στο πόκερ με έπαθλο 7 εκατ. ευρώ [βίντεο]

Στην πρώτη του συμμετοχή ένας 25χρονος στέφθηκε πρωταθλητής Κόσμου με έπαθλο 7 εκατ. ευρώ στο πόκερ


Τατσόπουλος: Τα Βίπερ ήταν φτηνά, αλλά όχι φτηνιάρικα σαν την κυβέρνηση

Με μία ανάλυση για τα Βίπερ ο γνωστός συγγραφέας, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για το βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη, το οποίο χαρακτήριζαν Βίπερ.

Έντονες ενστάσεις για το σύστημα διάθεσης διαφημιστικού χρόνου

Θέμα αντισυνταγματικότητας θα εγείρει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά την συζήτηση του νέου σχεδίου νόμου που κατέθεσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής & Τεχνολογιών Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), Νίκος Παππάς.


ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ο Μάκης που αποθεώνουν Καμμένος-Κοντονής βρίζει τον Τσίπρα

Η ανάρτηση στο twitter και το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη

Για κωλοτούμπα εμμέσως πλην σαφώς  κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα με ανάρτησή του ο «δημοσιογράφος» και μέχρι σήμερα υπερασπιστής του πρωθυπουργού και συνοδοιπόρος των Καμμένου και Κοντονή για το Noor1 Mάκης Τριανταφυλλόπουλος.


Αττική: Χειροπέδες σε ΤΡΑΓΟ που έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε 14χρονο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο συλληφθείς έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου και viber σχεδόν καθημερινά φωτογραφικό υλικό άσεμνου περιεχομένου, σε 14χρονο που πρόσφατα είχε γνωρίσει


ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! Πώς οι Ιταλοί με 45 εκ. ευρώ πήραν μαζί με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «προίκα» 85.000.000 μετρητά!

Με «γεμάτα ταμεία» μεταβιβάζεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της FS, η οποία προσέφερε 45 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Ποιοι δικαστές αντέδρασαν στη σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης

Τη θλίψη τους για το γεγονός ότι η χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης εκδόθηκε ερήμην τους εκφράζουν τα μέλη της μειοψηφίας της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών και Εισαγγελέων.