27 Ιουλίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Δείτε πως σχολιάζει ο Αρκάς την ατάκα Τσίπρα

"Μπορεί να μας κατηγορούν για ψεύτες αλλά δεν μπορούν να μας πουν κλέφτες" δήλωσε ο Τσίπρας στον Guardian κι ο Αρκάς έλιωσε στα γέλια:

Μέσω υπομνήματος κατέθεσαν οι Χριστοφορίδης και Τριανταφυλλόπουλος

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά κ. Μπρακουμάτσος θα κρίνει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Έγγραφες εξηγήσεις μέσω υπομνημάτων έδωσαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά ο λιμενικός Παναγιώτης Χριστοφορίδης και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Σφυροκόπημα από φορείς σε Πολάκη - Ξανθό με αφορμή το νομοσχέδιο για τη «μεταρρύθμιση της Υγείας»

Αντιμέτωποι με τις σφοδρές αντιδράσεις των φορέων, οι οποίοι επί της ουσίας καλούσαν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αποσύρει το νομοσχέδιο, βρέθηκαν οι κκ. Παύλος Πολάκης και Ανδρέας Ξανθός στη Βουλή. Από την ρύθμιση που αφορά τον οικογενειακό γιατρό μέχρι και την την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος, σχεδόν το σύνολο των φορέων σφυροκόπησαν τους δύο Υπουργούς, οι οποίοι αντί να βοηθήσουν τον χώρο της Υγείας, τον καταστρέφουν.


Μπαράζ φορο-αλλαγών φέρνει τροπολογία

«Μπάι-πας» στην Αρχή Προσωπικών Δεδομένων που γνωμάτευσε αρνητικά για την υποχρέωση προμήθειας συσκευών POS από δικηγόρους επιχειρεί να κάνει η κυβέρνηση, αντικαθιστώντας τον όρο «καταναλωτής» με την λέξη «πληρωτής», προκειμένου για τους εντολείς-πελάτες των δικηγόρων.


Μητσοτάκης από την Δράμα: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάσαμε στο σημείο να τιμωρούμε την εργασία [εικόνες]

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Δράμα, όπου συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς.

Στα «κάγκελα» οι βουλευτές για το τσουνάμι των τροπολογιών στη Βουλή

Την έκρηξη των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκάλεσε η βροχή τροπολογιών που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, απειλώντας μάλιστα με αποχώρηση. Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται 18 τροπολογίες εκ των οποίων οι 12 κατατέθηκαν σήμερα.


Σκαραμούτσι εναντίον Πρίμπους για τις διαρροές: «Είμαστε σαν τον... Κάιν και τον Άβελ»

Ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Ελληνοαμερικανό επιτελάρχη «αδελφική» αλλά χρησιμοποίησε ως παράδειγμα... τα βιβλικά αδέρφια


«Στην Αθήνα βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα» -Το Twitter γέλασε με την ατάκα Τσίπρα [εικόνες]

O πρωθυπουργός, στην τηλεοπτική παρέμβασή του στο κανάλι Alpha, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, είπε μεταξύ άλλων «Αν πας μια βόλτα στην Αθήνα βλέπεις παντού χαμογελαστά πρόσωπα». Κάλεσε μάλιστα τον παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ να κάνουν μαζί μια βόλτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιαυτό δεν τον αφήνει ο Τσακνής να μπει στο γραφείο

"Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ λειτουργούν ως εκπρόσωποι κομμάτων"... δεν το λέμε εμείς, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ το είπε προχθές στη Βουλή κι εχθες ο Τσακνής...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ! Ο χορός του Νίκου Παππά στην Κοζάνη [εικόνες]

Στο τσακίρ κέφι ήρθε στην Κοζάνη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Γερμανία: Ανακαλούνται 22.000 Porsche λόγω παράνομου λογισμικού

Ο υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας Αλεξάντερ Ντόμπριντ ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλούνται 22.000 οχήματα Porsche Cayenne και Macan της θυγατρικής της Volkswagen, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν εφοδιασμένα με ένα παράνομο λογισμικό ελέγχου των εκπομπών καυσαερίων τους.


Βρετανία: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι και τόξο στο κέντρο του Μάντσεστερ

Μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση ενός άνδρας ο οποίος εμφανίστηκε με μαχαίρι και τόξο στο κέντρο του Μάντσεστερ, πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα η μητροπολιτική αστυνομία και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βρετανίας.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΖΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ! Νέα επίθεση Κοντονή κατά των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας

Καταφέρθηκε κατά της ομόφωνης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ότι η παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων είναι κατά περίπτωση 5ετής, 10ετής και 15ετής


Στον ανακριτή 3 συνεργάτες του Σώρρα, αφέθηκαν ελεύθεροι -Κράτησαν αποστάσεις από τη δράση του

Ελεύθεροι μεν, αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι πάλαι ποτέ συνοδοιπόροι του άφαντου Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι σήμερα πέρασαν το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.


ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ! Χωμενίδης: Με απείλησε αντιεξουσιαστής στα Εξάρχεια -Τι του απάντησα

[Φυσικά και δεν είναι δουλειά του κάθε πολίτη ή του συγκεκριμένου μπούφου ("αν ο Σαμαράς δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του (στο μνημόνιο) ας βάλει την πο@τσα του") να καθαρίσει τα Εξάρχεια παίζοντας ξύλο με άπλυτους... αυτό είναι δουλειά της ΕΛΑΣ και του κράτους]

Ένα επεισοδιακό τετ α τετ είχε σήμερα στα Εξάρχεια ο Χρήστος Χωμενίδης το οποίο περιγράφει ο ίδιος με γλαφυρό τρόπο στη σελίδα του στο Facebook.

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του νόμου Παππά εξετάζουν οι καναλάρχες -Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγουν τα μέλη της Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), εφόσον ψηφιστεί ως έχει το νομοσχέδιο Παππά, σχετικά με τo ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού χρόνου.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! Eξαρθρώθηκε η «μαφία» των τσιγάρων -Η απίστευτη δράση της, δεν συνελήφθη κανείς [εικόνες]

Εξαρθρώθηκε πολυμελές διεθνικό κύκλωμα που παρήγαγε και διακινούσε εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα και καπνικά είδη στην Ελλάδα αλλά και σε Βαλκανικές και Ευρωπαϊκές πόλεις, έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο ερευνών.

Η ΝΔ για την απειλητική επιστολή στο σπίτι του προέδρου του ΣτE

«Φαίνεται, ότι οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας»

«Οι πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου – ενέργεια την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – προκαλούν έντονη ανησυχία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:


Ο Τζεφ Μπέζος έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο -Aφησε πίσω του τον Μπιλ Γκέιτς

Αλλαγή σκυτάλης για τον τίτλο του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη.

Η άνοδος της τιμής της μετοχής της Amazon την Πέμπτη οδήγησε τον ιδρυτή της εταιρείας λιανικού εμπορίου Τζεφ Μπέζος στην πρώτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αφήνοντας δεύτερο τον Μπιλ Γκέιτς.


Όταν οι παρέες γράφουν ιστορία- Βγάζουν την ίδια φωτογραφία, στο ίδιο σημείο, από το 1982!

Δεν υπάρχει αυτό που αποφάσισαν να κάνουν 5 αγαπημένοι φίλοι!

Οι John "Wedge" Wardlaw, Mark Rumer-Cleary, Dallas Burney, John Molony και John Dickson, κάθε 5 χρόνια κάθονται στο ίδιο παγκάκι που κάθισαν πριν από 35 χρόνια και τραβούν την ίδια ακριβώς φωτογραφία με τότε.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΔΥ; 2 εφοριακοί πιάστηκαν στα... πράσα με «αδικαιολόγητα» 570.000 ευρώ

Λαβράκια έβγαλαν οι στοχευμένοι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα πόθεν έσχες εφοριακών και τελωνειακών.

Eurobasket 2017: Τρίτη η Ελλάδα στην κατάταξη της FIBA

Ανάμεσα στα φαβορί για μετάλλιο στο Eurobasket 2017 είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τη FIBA.

Τα πρώτα Power Rankings (η κατάταξη των ομάδων βάσει εκτιμήσεων για την πορεία της ή αποτελεσμάτων σε φιλικά) φέρνουν την ελληνική ομάδα τρίτη, πίσω από την πρώτη Ισπανία και τη δεύτερη Σερβία.


Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Καταγγελίες των καθαριστριών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου: Τις εξαναγκάζουν να επιστρέψουν μισθό που τους καταβάλουν

Αντιμέτωπες με μία πρωτοφανή μεθόδευση στον τρόπο πληρωμής τους από το εργολαβικό συνεργείο βρίσκονται οι καθαρίστριες που απασχολούνται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθήνών (ΨΝΑ, Δαφνί).


Politico: Ο νέος πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα της ονομασίας

O νέος Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ θέλει να επαναφέρει την ΠΓΔΜ στην πορεία ένταξης στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Politico.


Όταν ο Γιούνκερ έκλεισε το τηλέφωνο στη Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και τον Επίτροπο Ενέργειας Μάρος Σέφκοβιτς, στις Βρυξέλλες.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το μισό ομόλογο των 3 δις έχει επιτόκιο 5,625% και όχι 4,625%

Αποκαλύπτεται ότι το 1,5 δισεκ. που κάλυψαν ουσιαστικά οι ανάδοχοι φορτώθηκαν και το ομόλογο καθώς η πλειοψηφία των αμερικανικών funds που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχει τελικώς αποσύρθηκαν.

Το ελληνικό 5ετές ομόλογο ύψους 3 δισεκ. και επιτοκίου 4,625% τελικώς ήταν 1,5 δισεκ. και με επιτόκιο 5,625%.

Γιατί;

Το κόμμα Βαρουφάκη στέλνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15% (το πολύ)

Του Σάκη Μουμτζή

Η θεαματική επανεμφάνιση του Γ.Βαρουφάκη δεν έγινε μόνον για να διαφημίσει το βιβλίο του. Άλλωστε η Ελληνική αγορά είναι μικρή. Ο βασικός στόχος είναι πολιτικός. Δηλαδή, να δώσει με περιγραφικό τρόπο το πολιτικό στίγμα του κόμματος του.


Προσνήωση μαχητικού Harrier όπως την βλέπουν… μόνο λίγοι - ΒΙΝΤΕΟ

Η προσνήωση την νύχτα είναι μια συγκίνηση για λίγους και πολύ καλά εκπαιδευμένους. Με την χρήση διοπτρών νυχτερινής όρασης NVG όμως μοιάζει απόκοσμη.


Τι «είδε» το ρομπότ που έφτασε στον πυρήνα του εργοστασίου της Φουκοσίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μικρό ρομπότ χρησιμοποιήθηκε για να φτάσει στον πυθμένα του αντιδραστήρα 3 του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκοσίμα και να καταγράψει εικόνες από τον πυθμένα.


ΒΙΝΤΕΟ-Έχουμε νικητή στο διαγωνισμό "Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"!

Τίποτα! Όσο δεν υπάρχει Αστυνομία Τύπου να τους συλλαμβάνει θα λένε ότι μαλ@κία θέλουν... Τσιρώνης:

ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ! Milliyet: Σκέψεις για μονομερές άνοιγμα της Αμμοχώστου

Η «Milliyet» χαρακτήρισε τη χθεσινή απόφαση του ψευδοκράτους για δικαίωμα επιστροφής των Μαρωνιτών στα κατεχόμενα χωριά τους ως «πρόβα για το άνοιγμα της κλειστής πόλης των Βαρωσίων».


Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στην Γκαμπάλα μέσω βίντεο

Μέσα σε υγιή αθλητικά πλαίσια Παναθηναϊκός και Γκαμπάλα έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ενόψει της αναμέτρησης απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό: Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ!

Σοκαρισμένος και αγανακτισμένος από την απίστευτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης είναι ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.


Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκροί 19χρονος και 15χρονος από πτώση με μηχανάκι σε ρεματιά

Έρευνες από τις αρχές για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Ανείπωτη τραγωδία στην Κομοτηνή, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δυο νέα παιδιά μετά από πτώση με μηχανάκι μέσα σε ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη.


Σκληρό βίντεο: Ταύρος αυτοκτονεί στην αρένα

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, το οποίο απεικονίζει έναν ταύρο να δίνει τέλος στη ζωή του σε έναν ξύλινο στύλο, όταν τα κερατά του παίρνουν φωτιά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη μικρή πόλη Φόιος της Βαλένθια, στην Ισπανία.


Κικίλιας: Οι Eλληνες παρακολούθησαν τον κ. Τσίπρα να λέει γελώντας τα μεγαλύτερα ψέματα

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός έλεγε γελώντας τα μεγαλύτερα ψέματα.


Η ΝΔ για τις καταστροφές στον Περισσό: Το δόγμα της ανοχής στην ανομία αποδίδει «καρπούς»

«Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το κατ’ ευφημισμόν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδίδει, δυστυχώς, ‘‘καρπούς’’.», σχολίασε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τη νέα καταστροφή επικυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Περισσού.


Politico: Η επόμενη ευρωπαϊκή διαμάχη με τη Δικαιοσύνη θα είναι στην Ελλάδα

Μετά τη διαμάχη με τη Δικαιοσύνη σε Τουρκία και Πολωνία, το φαινόμενο μεταφέρεται στην Ελλάδα, επισημαίνει σε άρθρο του το έγκριτο σάιτ Politico.


ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΝ! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Σημείωμα με απειλές κατά του Προέδρου του ΣτΕ - BINTEO

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από ύποπτο φάκελο που στάλθηκε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου .

H Αντζελίνα Τζολί και ο Κιάνου Ριβς διακοπές στους Παξούς [εικόνες]

Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται καθημερινά το νησιωτικό σύμπλεγμα των Παξών και Αντίπαξων, Παναγιάς, Άγιος Νικόλαος και Μουγγονήσι, που κάθε χρόνο κεντρίζουν όλο και περισσότερο τουριστικό ενδιαφέρον.

Η εντυπωσιακή είσοδος τραγουδιστή σε πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας - ΒΙΝΤΕΟ

Τον έχουν αποκαλέσει «αηδόνι των πανηγυριών», ενώ ο χαρακτηρισμός που τον ακολουθεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι «βασιλιάς της σαμπάνιας», καθώς σε κάθε του εμφάνισή κάνει ρεκόρ κατανάλωσης ποτών, που συνοδεύονται από χιλιάδες λουλούδια στα πόδια του.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΣΟΒΑΡΑ; Τζανακόπουλος: Ακτιβιστική ενέργεια ο Ρουβίκωνας, η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε

Ως μια ακτιβιστική ενέργεια χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την «εισβολή» του Ρουβίκωνα χθες στη Βουλή συμπληρώνοντας ότι η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε. Εξαπέλυσε δε επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι ψάχνει να βρει θέματα για να παρουσιάσει εικόνα αποσταθεροποίησης της χώρας.


Ελληνίδα γιαγιά, ετών 98, χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της και καταχειροκροτείται [βίντεο]

Τι κι αν είναι 98 χρονών, αυτή η γιαγιά αποφάσισε να χορέψει με την καρδιά της στον γάμο της εγγονής της, κάνοντας όλους τους καλεσμένους να την καταχειροκροτήσουν.


ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΕΣΤΑ! Πάγκαλος: «Τσογλάνι» ο Τσίπρας, «χουνταίοι» η κυβέρνησή του

Με τον χαρακτηρισμό «τσογλάνι» επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα»


Αστυνομικοί «γάζωσαν» άνδρα με 45 σφαίρες σε καταδίωξη στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ-σοκ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα περιπολικού, το οποίο συμμετείχε σε καταδίωξη υπόπτου στο Ατλάντικ Σίτι των ΗΠΑ, τον Μάρτιο του 2014.

ΟΛΗ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΔΗΛ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! Έως και μια επιπλέον μονάδα στο ΑΕΠ δίνει φέτος ο τουρισμός

«Τα μέχρι στιγμής στοιχεία τουριστικής κίνησης, αλλά και τα οικονομικά στοιχεία των αγορών μας στο εξωτερικό, δείχνουν μια ανοδική τάση για το 2017 που μας επιτρέπουν να εκτιμήσουμε ότι οι διεθνείς αφίξεις θα υπερβούν τα 26 εκατ. από 24,8 εκατ. το 2016. Συμπεριλαμβανομένης και της κρουαζιέρας, η κίνηση της οποίας, ωστόσο, αναμένεται πτωτική κατά περίπου 20% σε σχέση με πέρυσι, λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ Μεσογείου, οι συνολικές αφίξεις για το 2017 αναμένεται να υπερβούν τα 28,5 εκατoμμύρια».


ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Αυτή είναι η μητέρα και οι 3 άνδρες που βίαζαν τα δύο αγοράκια στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Tα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ημεδαπών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης -επί τετραετία- δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Δύο γιατροί έγραψαν συνταγές 5 εκατ. ευρώ για...σκευάσματα ειδικής διατροφής - Το σχόλιο του γιδοβοσκού

«Επιδημία» εντερικών νόσων φαίνεται ότι ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τους ασφαλισμένους της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο δύο γιατροί, διευθυντές ΕΣΥ δύο νοσοκομείων της περιοχής, φέρονται να έχουν υπογράψει το 2016 γνωματεύσεις για τη χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής συνολικής αξίας περίπου 5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 11% της ετήσιας δαπάνης του ΕΟΠΥΥ για τα συγκεκριμένα προϊόντα!

Λάρισα: Το αεροπλάνο έπεσε κοντά στον διάδρομο προσγείωσης, σε ποτάμι -Τι μπορεί να συνέβη

Kοντά στον διάδρομο προσγείωσης -17 του αεροδρομίου της Αερολέσχης Λάρισας, είναι το σημείο που κατέπεσε το υπερελαφρό αεροσκάφος TL- 20, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αερολέσχης Χρήστος Λυτάρης.


ΥΠΟΙΚ Γερμανίας: Αν οι κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία μας επηρεάσουν, θα απαντήσουμε

Οι νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, τις οποίες προτείνουν οι Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί ενδέχεται να πλήξουν τις γερμανικές εταιρείες και να προσθέσουν ένα ακόμη πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Βερολίνου και Ουάσινγκτον, εκτίμησε σήμερα η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας Μπριγκίτε Τσίπρις.


ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ! Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Κονιόρδου: Δεν μοίρασες καλά τις επιχορηγήσεις [επιστολή]

«Οχι πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι», λέει με ανοιχτή επιστιολή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με αφορμή τις επιχορηγήσεις των θιάσων.