30 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν οι Συριζαίοι αποθέωναν τον Βαρουφάκη

Τώρα τον βρίζουν και τον βγάζουν γραφικό

Αυτό έγραφε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για τον Γιάνη Βαρουφάκη τον Μάιο του 2015.

Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ λάθρο-Επιτέθηκαν με ξύλα, ένας τραυματίας

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, μεταξύ μεταναστών που διαμένουν και κινούνται στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Λιμανιού.


Αυτοί είναι οι 9 celebrities που θα γίνουν… Νομάδες!

Η περσινή σεζόν αποδείχτηκε κούρσα για έναν. Το Survivor έπαιξε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και ήταν ο μεγάλος νικητής της χρονιάς. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Κλιμακώνει την ένταση με Τραμπ ο Πούτιν: Διώχνει από τη Ρωσία 755 Αμερικανούς διπλωμάτες

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν διέταξε την άμεση αποχώρηση 755 Αμερικανών διπλωματών.

Με αποκλειστικές δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από τη ρωσική επικράτεια 755 Αμερικανοί διπλωμάτες.


Διάβημα Λευκωσίας προς Ουάσιγκτον για την τουρκική Naftex-Άγνια δηλώνει για το πλοίο η Πρεσβεία

Σε διάβημα προς την Ουάσιγκτον προβαίνει αύριο η κυπριακή κυβέρνηση για Naftex της Τουρκίας, στην οποία αναφέρεται ότι εκδόθηκε για τη δραστηριοποίηση πλοίου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.


«Κλείδωσε» η έναρξη του Survivor 2! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι αφορά το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!

Παρότι εξετάστηκε το σενάριο για να επισπευσθεί ο δεύτερος κύκλος του Survivor λόγω της επέλασης του Nomads στον ΑΝΤ1, πηγές από το Φάληρο αναφέρουν ότι ελήφθη οριστική απόφαση να μην αλλάξει ο αρχικός προγραμματισμός!


ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ! Nammos: Τουρίστριες γδύνονται στους ρυθμούς του Ντεσπασίτο (βίντεο)

Κάνουν μέχρι και... κωλοτούμπες και από κάτω ο αντρικός πληθυσμός τις αποθεώνει

Το hit του καλοκαιριού ξεσηκώνει τους θαμώνες του μυκονιάτικου beach bar «Nammos» οδηγώντας τους εκτός ορίων!

BINTEO-ΠΗΡΑΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΑΤΑ! Τούρκοι προσπάθησαν να φωτογραφηθούν με την τουρκική σημαία στον Λευκό Πύργο [εικόνες]

Ενα περίεργο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στον Λευκό Πύργο όταν μία παρέα Τούρκων επιχείρησε να φωτογραφηθεί κρατώντας την τουρκική σημαία στον Λευκό Πύργο.

Η στιγμή που αεροπλάνο πέφτει σε αυτοκινητόδρομο γεμάτο οχήματα [Βίντεο]

Τη σοκαριστική στιγμή που μικρό αεροπλάνο τύπου Τσέσνα καταπέφτει σε αυτοκινητόδρομο, ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο Τζον Γουέιν, στην Καλιφόρνια, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Από την πτώση του μικρού αεροσκάφους προκλήθηκε έκρηξη και αμέσως μετά πυρκαγιά.

Ως από θαύμα, η σφοδρότητα της συντριβής δεν προκάλεσε θύματα. Οι δύο επιβάτες του Τσέσνα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Το Τσέσνα έπεσε στον αυτοκινητόδρομο τη στιγμή που ήταν γεμάτος από αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, συγκρούστηκε μόλις με ένα όχημα, στο οποίο προκάλεσε ζημιές.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο πιλότος μπέρδεψε τον διάδρομο προσγείωσης με τον αυτοκινητόδρομο.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου...



Η NASA δοκιμάζει για πρώτη φορά με πραγματικό αστεροειδή την άμυνα της Γης

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά έναν πραγματικό διαστημικό βράχο για να δοκιμάσει το βαθμό επάρκειας και ετοιμότητας του διεθνούς δικτύου παρατηρητηρίων και επιστημόνων, που έχουν επιφορτισθεί με την άμυνα του πλανήτη μας, σε περίπτωση που τον απειλήσει επικίνδυνος αστεροειδής.


ΦΩΤΟ-Η εντυπωσιακή Σέρβα dj... τούμπανο

Με το στήθος της να παίζει φουλ επίθεση, η Τζένα Τζένοβιτς τρελαίνει τους άντρες.

Ποζάρει με κάθε ευκαιρία δείχνοντας τα προσόντα της που είναι εντυπωσιακά. Απολαύστε τι βγάζει η Σερβία. Δίπλα μας δηλαδή…

Απάντηση Χ. Αθανασίου σε ΣΥΡΙΖΑ

«Η υποκρισία, το συνειδητό ψεύδος και η αλητεία των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό» τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου απαντώντας στο δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και στα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο».


Τραγωδία στη Συρία: Ο ISIS σκότωσε τον ανταποκριτή του Russian Today

Μία ακόμη τραγωδία που αγγίζει και τον κόσμο της δημοσιογραφίας, έλαβε χώρα στη Συρία. Τζιχαντιστές σκότωσαν τον μόλις 25 ετών ανταποκριτή του δικτύου Russian Today, ενώ τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε.

Εκτός ελέγχου η Βενεζουέλα: Τέσσερις νεκροί ανήμερα των εκλογών

Ένας υποψήφιος, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης δολοφονήθηκαν στην Βενεζουέλα, ενώ διεξάγονται εκλογές για την εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης, μεταδίδει το BBC.


Βουδαπέστη: Καταδύσεις σκέτη... αυτοκτονία από ύψος 27 μέτρων!

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον αγώνα High Diving που γίνεται στον Δούναβη - Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ μεγάλο, καθώς οι αθλητές προσπαθούν να εκτελέσουν με ακρίβεια τις φιγούρες τους

Στη Σκόπελο η βασίλισσα του Μπαχρέιν

Τις Σποράδες και την Σκόπελο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa.


ΤΙ; ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ; Αλλαγές στο νόμο Παρασκευόπουλου προανήγγειλε ο Κοντονής -«Οχι» σε συνταγματικό δικαστήριο

Αλλαγές στο «νόμο Παρασκευόπουλο» μέσα στο Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης.


ΦΩΤΟ-Το γκ@μενάκι έκανε πασαρέλα και στο κάμπινγκ των ΣΥΡΙΖόπολουλων

Πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο camping της Νεολαίας του κόμματος στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως.

Υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής συμμετείχαν στην εκδήλωση - συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής».

BΛAMMENH!! ΗΠΑ: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον... βόα της -Κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί

«Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!» είπε στην τηλεφωνήτρια μία 45χρονη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, καλώντας σε βοήθεια.

Η γυναίκα κάλεσε τον αριθμό άμεσης βοήθειας, το 911 ζητώντας από τους πυροσβέστες του Σέφιλντ Λέικ να τη βοηθήσουν καθώς ο βόας, τον οποίο είχε ως κατοικίδιο, της επιτέθηκε.


Ιστοσελίδα κάνει φάρσα και σπέρνει τρόμο για σεισμό 9,5 ρίχτερ στην Κρήτη -Τι απαντά ο Λέκκας

Μια φάρσα (hoax στην διαδικτυακή ορολογία) περί επικείμενου σεισμού... 9,5 Ρίχτερ στην Κρήτη τον Αύγουστο προκάλεσε πανικό.


Έλληνας ομογενής στη Χιμάρα: «Σώστε με, δεν έχω ψωμί να φάω»- Του κατεδάφισαν το μαγαζί! Φοβάται ότι θα του κατεδαφίσουν το σπίτι

Ο Βασίλης Ζάχος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, είδε τους κόπους όλης του της ζωής να γκρεμίζονται. Μπουλντόζες του αλβανικού κράτους κατεδάφισαν το μικρό παραδοσιακό του εστιατόριο, με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα.


Aνδρας γρονθοκόπησε γυναίκα βουλευτή του Μακρόν -Η αντίδραση του Γάλλου προέδρου [βίντεο]

Θύμα επίθεσης έπεσε η βουλευτής του κόμματος République en Marche, Λοριάν Ροσί σε αγορά στο Μπανιέ, στο Ο ντε Σέν.

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο η Ροσί διένειμε φυλλάδια στην αγορά όταν την χτύπησε ένας άνδρας γύρω στις 11.00 το πρωί.

ΦΩΤΟ-Τελικά ο αγώνας δεν ήταν Βαρουφάκης-Σόιμπλε 1-0

Μάλλον Βαρουφάκης-Τσίπρας 1-0 ήταν ο αγώνας και επειδή όλοι αυτοί μας λένε ότι δεν τον ξέρανε, να θυμίσουμε:

Οι πιο αστείες φωτογραφίες στον Πύργο της Πίζας (και μια ελληνική συμμετοχή!)

Ο Πύργος της Πίζας είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο φωτογραφημένα αξιοθέατα του κόσμου. Εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή κάθε χρόνο, με μοναδικό σκοπό να τραβήξουν την πιο… αστεία και εντυπωσιακή φωτογραφία δίπλα του!

Από πού πήραν το όνομά τους διάσημες πλατείες και συνοικίες της Αθήνας;

Η Πλατεία Αγάμων… ο φόρος στους ανύπαντρους – Το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι, η Πλάκα, τα Πατήσια, η Κυψέλη, τα Εξάρχεια και…το μεγάλο δίλημμα: Το Γουδί…ή του Γουδή

Ένα οδοιπορικό στις συνοικίες και τις πλατείες της πρωτεύουσας θα κάνουμε σήμερα. Θα ταξιδέψουμε στην αρχαιότητα και θα φτάσουμε στον 21ο αιώνα.

«Οσμή σκανδάλου» με τα ΟΝΥΠΑΣ των Carl Gustaf

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Μείζον ζήτημα προκύπτει μετά από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, που κάνει λόγο για «προμήθεια με οσμή σκανδάλου», αναφερόμενο στην προμήθεια 1.950 Οργάνων Νυκτερινής Παρατήρησης – Σκόπευσης (ΟΝΥΠΑΣ) για τους αντιαρματικούς εκτοξευτές Carl Gustaf του Στρατού Ξηράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Ωραίος πσόφος πάντως!

Έγινε ότι επιθυμούσε και πήγε στις 72 παρθένες...


Οι Ελληνίδες επιλέγουν «sexting» ανερυθρίαστα [βίντεο]

Το κάνουν με συχνότητα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους…

Αυτό τονίζεται μετά από νέα έρευνα ιστοσελίδας για… παράνομες σχέσεις, η οποία αριθμεί εκατομμύρια μέλη απο όλο τον κόσμο – και φυσικά και απο τη χώρα μας

Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα από επικές γκάφες στο στρατό - ΒΙΝΤΕΟ

Συνήθως η εικόνα που έχουμε για στρατό σίγουρα δεν είναι αυτή που θα παρακολουθήστε στο βίντεο που αλιεύσαμε από το youtube. Σε κάθε περίπτωση το βίντεο αυτό περιλαμβάνει μερικές επικές γκάφες στο στρατό που προκαλούν δάκρυα από τα γέλια...


ΒΙΝΤΕΟ-Πάντως ήταν δύσκολο να φανταστείς ότι εννοεί όλες αυτές τις μαλ@κίες για Βενεζουέλα

Αυτός ο τύπος πήγαινε στη Βενεζουέλα και ζητούσε πετρέλαιο για να μας βγάλει από τη Ευρώπη... για τόσο ηλίθιο μιλάμε:

Οι… «καυτές» βουτιές της γυμνόστηθης Ελένης Χατζίδου! (ΦΩΤΟ)

Διακοπές στην Μύκονο με την καλή της φίλη Ελευθερία Ελευθερίου, κάνει η Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια, κάνει τα μπάνια της και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει, μέσω των social media.

Όλ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει ένα fake story

Ιδιαίτερα επικριτική για την κυβέρνηση η Όλγα Κεφαλογιάννη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την κατηγορεί για την οικονομία ότι επιχειρεί να χτίσει ένα fake story.


Μούγγα Μαξίμου για τις αποκαλύψεις για δραχμή και παρακάλια στη Βενεζουέλα-Συνιστά στη ΝΔ "ξεκούραση"

Μόλις 39 λέξεις περιλαμβάνει η αμήχανη απάντηση του μεγάρου Μαξίμου στις αιτιάσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για τις νέες αποκαλύψεις Βαρουφάκη.


Βίντεο ντοκουμέντο - Καρέ καρέ το ριφιφί σε ζαχαροπλαστείο

Κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε καρέ - καρέ τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος εισέβαλε με τη μέθοδο του ριφιφί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Ιωνία.

Έργο-μαμούθ 17 δισ. ευρώ: Πως μπορεί να φτάσει ο Δούναβης στη Θεσσαλονίκη!

Στα σκαριά συνεργασία Ελλάδας-Σερβίας-Σκοπίων που θα αναβαθμίσει την συμπρωτεύουσα

Ένα… φαραωνικό έργο που μπορεί να αλλάξει τη γεωστρατηγική σημασία της Θεσσαλονίκης υπάρχει στα χαρτιά.

Αιχμές Τσακαλώτου για υπουργούς που καθυστερούν τα μέτρα

«Με αυτό τον τρόπο χάνονται ευκαιρίες για πειθώ και συμμαχίες ενώ διατηρείται η αβεβαιότητα» λέει ο ΥΠΟΙΚ

Η πλειονότητα των μελών της κυβέρνησης συμμερίζεται αυτή την άποψη, δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής ο ΥΠΟΙΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν υπουργοί που δεν κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Η πληρωμένη απάντηση ενός νάρκισσου σ’ έναν μεθύστακα: Συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί. Εσύ;

Σε διαδικτυακή αντιπαράθεση έχουν εμπλακεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με μήνυμα του κ. Βαρουφάκη στον προσωπικό του ιστότοπο, ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον πρώην υπουργό, με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο μάλιστα έγραφε:


ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΦΑΝΤΑΟΜΑΙ! Βούτσης για Ρουβίκωνα: Πρέπει να είμαστε πολύ ανεκτικοί αν δεν υπάρχει βία

«Γεύση» από την προαναγγελθείσα για αύριο έγγραφη απάντηση που κλήθηκε από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη να δώσει αναφορικά με τους χειρισμούς του κατά την πρόσφατη, άνευ επιπτώσεων για τους πρωταγωνιστές της, εισβολή των μελών του «Ρουβίκωνα» στο προαύλιο της Βουλής, δίνει σήμερα μέσω συνέντευξής του (εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος») ο κ. Ν. Βούτσης.


ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ! Συνάντηση Σαμαρά με τον πρόεδρο της Cosco: Τι συζήτησαν (Photos)

Συνάντηση στο Πεκίνο με τον πρόεδρο της Cosco κ. Xu Lirong είχε ο τέως πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα κατόπιν της σχετικής επίσημης πρόσκλησής του από τον Κινέζο πρωθυπουργό.

Βάζει «βέτο» στα «ορφανά» ο Κακλαμάνης

Την αντίθεση του σε ενδεχόμενη προσπάθεια διεύρυνσης της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη εκφράζει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Βίντεο- Ο αισθησιακός χορός της 60αρας πια Σάρας Στόουν πουν δεν το βάζει κάτω

Τα βασικά ένστικτα των ανδρών παύουν να υπάρχουν όταν αντικρίζουν την ηθοποιό, Σάρον Στόουν.

Η ηθοποιός, ποζάρει για λογαριασμό της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού GQ και δείχνει πως δεν φοβάται τον φακό. Φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο, μαύρο εσώρουχο και σέξι μπότες, λικνίζει το κορμί της μαγνητίζοντας και παρασύροντας τον φακό στον ρυθμό της. Οι αναλογίες της δείχνουν μια γυναίκα που δεν έχει αφήσει το χρόνο να την αγγίξει.


Η Καφαντάρη εξίσωσε τον "Ρουβίκωνα" με τους "Παραιτηθείτε"

Σε αμήχανη στιγμή βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρούλα Καφαντάρη στην προσπάθειά της να υποστηρίξει την ακατανόητη ενέργεια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να παρέμβει για να μη συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν ντου στο προαύλιο της Βουλής πριν λίγες μέρες.


Κικίλιας: Οι Ελληνες θα επιστρέψουν στον κ. Τσίπρα το ζοφερό μέλλον που τους επιφύλαξε

To θέμα της σύστασης εξεταστικών επιτροπών που θα εξετάσουν το τί έγινε στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση Noor 1 επαναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίιθεση στην κυβέρνηση.


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΛΙΘΙΕ! Βαρουφάκης Οι "Βάστα Γερούν" θα καθίσουν στο εδώλιο τον Σόιμπλε;

[Εσένα θα έπρεπε να βάλουμε φυλακή (μην ανησυχείς δεν πρόκειται να σε αγγίξουν οι μπούφοι της ΝΔ) αφού εσύ εκπροσωπούσες τα δικά μας συμφέροντα και κατάφερες να ελέγχει ο Σόιμπλε την περιουσία του κράτους για 99 χρόνια, να μας βάλεις μέτρα 14 δις και πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι τα εγγόνια μας]

Ο Γιάνης Βαρουφάκης "ξαναχτυπά", μέσω Twitter αυτή τη φορά....

"Αναρωτιέμαι αν στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, οι ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΟΥΝ...

ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΟΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ! Πολάκης: Βαρουφάκη είσαι λίγος και ύπουλος!

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τα βάζει με τον πρώην υπουργό Οικονομικών για τη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα σημειώνοντας ότι...

Τζιτζικώστας στο δρόμο Ψωμιάδη!

Ρε Τόλη, τι γίνεται με την πάρτη σου τελικά; Τα

Όταν ο Τραμπ ζήτησε από τον Πρίμπους να σκοτώσει μία μύγα που τον... ενοχλούσε!

Τα βρώμικα παιχνίδια Σκαραμούτσι κατά του Ελληνοαμερικανού - Ο Πρίμπους τα αντιμετώπισε με στωικότητα και αξιοπρέπεια

Το τελευταίο διάστημα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, φερόταν εξαιρετικά άσχημα στον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, τον Ελληνοαμερικανό Ρέινς Πρίμπους, ο οποίος στάθηκε δίπλα του σε πολύ δύσκολες στιγμές και για πολλούς ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε, όσο κανείς άλλος, για να κατακτήσει την αμερικανική προεδρία.


Νέα επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών, σημειώθηκε για άλλη μια φορά τα ξημερώματα στα Εξάρχεια.


ΝΔ για τα SMS Βαρουφάκη-Τσίπρα: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ότι έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια-Επιβεβλημένη η εξεταστική επιτροπή για τη σκοτεινή περίοδο

«Τα 7 sms των κ. Βαρουφάκη και Τσίπρα πριν το Eurogroup της 11ης Μαΐου του 2015 που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, αποτελούν την πιο δυνατή απάντηση σε όσους κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι κινδυνολογούσε όταν προειδοποιούσε ότι ο κ. Τσίπρας παίζει τη χώρα στα ζάρια», σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση.


Συνωστισμός στελεχών με προσόντα για τις 20 θέσεις γενικών διευθυντών του Δημοσίου

Περιζήτητες αποδεικνύονται οι 20 θέσεις γενικών διευθυντών στο Δημόσιο που έχουν προκηρυχθεί από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.