01 Αυγούστου 2017

ΚΛΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ! Πήραν πίσω τον διορισμό του Χάρρυ Κλυνν στην ΕΡΤ -Έμειναν με τους πανηγυρισμούς στην ΑΥΓΗ!

Πήραν πίσω τον διορισμό του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ως πέμπτο μέλος.

Διάλογοι πεζοδρομίου στη Βουλή - Τα "γαλλικά" Ψαριανού-Παπαδόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Εκφράσεις που δεν συνάδουν με το ήθος του κοινοβουλίου ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά στην ανώτατη εκπαίδευση.
Πρωταγωνιστές ο Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής του Ποταμιού και ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Φωτογραφική τροπολογία για την προμήθεια πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από συντοπίτη του Κοντονή, καταγγέλλει η ΝΔ

Κόντρα Κοντονή-Τζαβάρα για τροπολογία για τους συμβολαιογράφους - Η επίμαχη τροπολογία υποκρύπτει φωτογραφική διάταξη υπέρ συγκεκριμένης προμήθειας λογισμικού για τη λειτουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, υποστηρίζουν στη ΝΔ


Νέα πρόκληση των Σκοπιανών - Αποχώρησε η εθνική χάντμπολ σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ο προγραμματισμένος για τις 18:00 (Τρίτη, 1/8) αγώνας της εθνικής χάντμπολ των νεανίδων με την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ, στα Σκόπια, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν διεξήχθη, καθώς η ελληνική ομάδα αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για αθέτηση των προβλεπόμενων σχετικά με την επίσημη ονομασία της διοργανώτριας χώρας.


ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Το Ποτάμι μέτρησε πόση ώρα μίλησε ο κάθε πολιτικός αρχηγός στη Βουλή: Να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι


Δεν μπορεί ρε Σταύρακα το 3% να έχει τον ίδιο χρόνο με το 30%! Πως να το κάνουμε δηλ.;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολιτικοί αρχηγοί ξεπερνούν κατά πολύ τον χρόνο που έχουν δικαίωμα να μιλήσουν στη Βουλή. Αυτή τη φορά όμως το Ποτάμι κάθισε και μέτρησε κατά πόσο ξεπέρασαν τα όρια.


Εντυπωσιακές εικόνες από την κατάσβεση της φωτιάς στην Ανάβυσσο μέσα από ελικόπτερο Σινούκ - ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς
που ξέσπασε στην Ανάβυσσο. Οι φλόγες έφτασαν κοντά σε σπίτια.

Έντονη αντίδραση Κικίλια για τις... δικαιολογίες Γαβρόγλου

Η διάταξη για τη μετάκληση καθηγητή από το εξωτερικό δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο είπε ο Υπουργός Παιδείας απαντώντας στις επικρίσεις Μητσοτάκη - «Μαζέψτε την ειρωνεία σας - Εσείς την φέρατε και την μαζέψατε πίσω αφού αντέδρασαν όλοι», είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ


Τροπολογία Κοντονή για τους συμβολαιογράφους προκάλεσε έκρηξη στη Βουλή -Ονομαστική ζήτησε η ΝΔ

Τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης- την οποία υποστήριξε στην Ολομέλεια ο Σταύρος Κοντονής.


ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΛΕΜΕ! Αύξηση στις αποδόσεις του 2ετούς και 5ετούς ομολόγου - Μείωση παρουσίασε το 10ετές

Aύξηση της απόδοσης παρουσίασε σήμερα το νέο 5ετές ομόλογο καθώς, ανήλθε στο 4,51% από 4,47% τη χθεσινή μέρα, ενώ η τιμή υποχώρησε στα 99,30 λεπτά του ευρώ από 99,30 λεπτά τη προηγούμενη συνεδρίαση.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Ο Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

Θα είναι το πέμπτο και τελευταίο μέλος του ΔΣ της εταιρείας - Την Πέμπτη θα περάσει από ακρόαση στη Βουλή

Ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης θα είναι το πέμπτο και τελευταίο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.


ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ! Επιστημονική υπηρεσία της Βουλής: Απροστάτευτα τα ΑΕΙ με τις νέες διατάξεις για το άσυλο

Τα μέλη της αποδομούν και τη συνταγματική ισχύ της επίμαχης διάταξης

Έντονο προβληματισμό για την ουσιαστική προστασία των πανεπιστημίων από σοβαρές εγκληματικές ενέργειες και την ικανότητα του κράτους να εκπληρώνει την βασική συνταγματική υποχρέωση για παροχή έννομης προστασίας της ζωής και της προσωπικής ασφάλειας εγείρει η επιστημονική υπηρεσία της Βουλής αποδομώντας...

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Έδωσε live συνέντευξη ημίγυμνος αλλά τον... «πρόδωσε» ο γιος του

«Κάνε παιδιά να δεις καλό» λέει ένα παλιό γνωμικό, που τυχαίνει να ταιριάζει... γάντι στην περίπτωση ενός Ιορδανού πολιτικού αναλυτή ο οποίος ξεμπροστιάστηκε από τον ίδιο του τον γιο, πληρώνοντας έτσι την έμπνευσή του να δώσει ημίγυμνος συνέντευξη στο Al Jazeera.

Επίθεση Θέμου στον Τσίπρα: Τίτλος τιμής ή ξεφτίλα ολκής να μου έχει βγάλει «συμβόλαιο θανάτου» ως δημοσιογράφο;

του Θέμου Αναστασιάδη

Για πρώτη φορά στην Ελληνική Δημοκρατία με απόφαση ενός αναρμόδιου Δικαστηρίου απαγορεύεται να εργασθείς και σου επιβάλλεται να ξαναπληρώσεις τρεις φορές, όσα ήδη έχεις πληρώσει στο Δημόσιο- Υλοποιείται η «υπέρβαση των θεσμικών εμποδίων» που είχε προαναγγείλει ο Τσίπρας - Για να το επιτύχουν με χαρακτηρίζουν «δημόσιο υπάλληλο», ενώ στην ουσία πρόκειται για δήμευση επαγγελματικής περιουσίας και κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του τύπου στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας ελέγχου και χειραγώγησης των ΜΜΕ


ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσακαλώτος κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν θέλει τις... καταλήψεις

«Το Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο προετοιμασία για την αγορά εργασίας» υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και πρόσθεσε ότι «το εργαλειακό Πανεπιστήμιο που βγάζει λεφτά και θέλει μόνο να βοηθήσει την οικονομία, δεν έχει καμία αυταξία και στο τέλος δεν βοηθά και την οικονομία».


26χρονη Αγγλίδα καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 20χρονου Αλβανού και ενός 22χρονου Έλληνα, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.

ΤΑΓΑΡΙ ΑΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ! Βρετανός φαρσέρ ξεγέλασε τον Σκαραμούτσι με ψεύτικα email παριστάνοντας τον Πρίμπους!

Ένας Βρετανός φαρσέρ, που παρίστανε τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, λέει ότι ξεγέλασε τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Τραμπ, Σκαραμούτσι, στέλνοντάς του e-mail, στα οποία εκείνος απάντησε με ύφος που αποκαλύπτει τον πόλεμο χαρακωμάτων και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στη Δυτική Πτέρυγα.


Η νέα ζωή της χήρας του Στιβ Τζομπς -Νέος έρωτας, αμύθητη περιουσία [εικόνες]

Ο ιδιοφυής συνιδρυτής της Apple ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Μετά τον θάνατό του, η χήρα του Laurene Powell Jobs διαχειρίζεται την περιουσία του. Είναι σήμερα η έκτη πλουσιότερη γυναίκα στον πλανήτη.

Hondos Center: Τα καταστήματά μας δεν έχουν σχέση με την Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την πτώχευση της Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ εξέδωσαν τα Hondos Center.


Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η ΝΔ για το νομοσχέδιο για την Παιδεία

Το πρωί της Τετάρτης, 02.08.2017, θα λάβει χώρα ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Αυτό θα γίνει κατόπιν αιτήματος της ΝΔ τόσο για το επίμαχο ν/α όσο και για την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Πάγκαλος: Ο στρατός του Καμμένου είναι οπερέτα και ατσαλάκωτος, κάνει μόνο για παρελάσεις-Τι απάντησε ο Καμμένος

«Να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχο του στρατού» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος - Με ένα τουίτ και μια φωτογραφία απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας


ΔΗΛ. ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ; Πύρρος Δήμας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα -Οι λόγοι είναι πολιτικοί


[Έλα ρε Πύρρο που μας δουλεύεις κιόλας! Πες μας και πόσα λεφτά παίρνεις εκεί για να ξέρουμε τι σου "στοίχισε" ο ΣΥΡΙΖΑ... κόψε λοιπόν τις παπαριές και πες βρήκαν ένα καλύτερο μέλλον για μένα και τα παιδιά μου και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου... τα υπόλοιπα αντιστασιακά είναι να 'χαμε να λέγαμε]

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή ότι ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα και εργάζεται τώρα στις ΗΠΑ είναι πολιτικός.

Αρχή Δημοσίων Εσόδων: 90 εκατ. ευρώ σε φόρους έχουν πληρώσει τα κανάλια από το 2015

Περίπου 90 εκατ. ευρώ για τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων –ένα φόρο που, αν και είχε ψηφιστεί, δεν είχε καταλογιστεί επί των προηγούμενων κυβερνήσεων- έχουν καταβάλει οι ιδιοκτήτες των καναλιών της χώρας, από την αρχή του 2015 ως σήμερα, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Μπάρμαν αρνήθηκε να σερβίρει επτά ιερείς, γιατί νόμιζε ότι έκαναν... μπάτσελορ πάρτυ

Επτά ιερείς της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας μπήκαν σε μια παμπ στην Ουαλία, αλλά ο μπάρμαν αρνήθηκε να τους σερβίρει. Ο λόγος; Νόμιζε ότι ήταν μασκαρεμένοι άνδρες που είχαν έρθει για να γιορτάσουν την τελευταία νύχτα της εργένικης ζωής του γαμπρού φίλου τους.

Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλιάρα στον πατέρα του: Σου είπα περίμενε να με καμαρώσεις αλά βιάστηκες να φύγεις

«Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» έγραψε το μοντέλο φανερώνοντας μια διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα του

ΕΕ - Τουρκία: Το Βερολίνο ζητά την αναστολή των διαπραγματεύσεων για την τελωνειακή ένωση

Στο προσχέδιο κειμένου που επικαλείται το Reuters, η Γερμανία σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να διακόψει όλη την προενταξιακή βοήθεια προς την Τουρκία, αν παραστεί τέτοια ανάγκη


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ! Βενεζουέλα: Η σύζυγος του συλληφθέντος Λεντέσμα απευθύνει έκκληση για βοήθεια στον κόσμο

Η σύζυγος του δημάρχου του Καράκας, Αντόνιο Λεντέσμα, ενός από τους δύο ηγέτες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας που συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προς τη διεθνή κοινότητα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη, ενώ ζήτησε την επιβολή οικονομικών κυρώσεων εναντίον της χώρας της.


Βίντεο: Η μεγαλύτερη καρδιά στον κόσμο εκτίθεται σε μουσείο του Τορόντο

Έχει μέγεθος 1,5 μέτρα επί 1,2 μέτρα επί 1,2 μέτρα και το βάρος της ενδεχομένως να έφθανε τουλάχιστον τα 181 κιλά προτού την αφαιρέσουν από το κουφάρι


Φυλακές Τρικάλων: Συμπλοκή Πακιστανών με πέντε τραυματίες!

Έγιναν αλληλοκαρφώματα, με αποτέλεσμα δύο κρατούμενοι να τραυματιστούν πολύ σοβαρά, ελαφρότερα άλλοι τρεις

Πακιστανοί κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων ενεπλάκησαν μεταξύ τους σήμερα το μεσημέρι και έγιναν...

Κατάσχονται ακίνητα και τραπεζικοί λογαριασμοί γνωστού λαϊκού τραγουδιστή

Ανεξέλεγκτη μοιάζει να είναι πλέον η οικονομική κατηφόρα πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Όσοι μαθαίνουν το τι του συμβαίνει, αναρωτιούνται πώς έφτασε σε αυτό το σημείο, στο χείλος της καταστροφής. Και από εκεί που μεσουρανώντας στο πεντάγραμμο μάζευε πολλά εκατομμύρια ευρώ, τώρα χρωστάει τόσα πολλά που δεν μπορεί να κρατήσει τους κόπους μιας ζωής, οι οποίοι δεσμεύονται ο ένας μετά τον άλλο.

ΕΥΔΑΠ: Προσλαμβάνει καθαρίστριες ο γκ@μενος της Ρένας... θα αυξήσει λίγο το νερό και όλα καλά

Δέχεται αιτήσεις ως τη Δευτέρα 7 Αυγούστου

Τερματίζει τη συνεργασία με ιδιώτες παρόχους καθαριότητας η ΕΥΔΑΠ, προχωρώντας σε πρόσληψη 57 ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαρισμού.

Ασπασία, η νεαρή που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, επιστρέφει σπίτι της

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από εκείνο το μοιραίο μεσημέρι στο Άργος όταν ο πατέρας της Ασπασίας Μπόγρη την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μητέρα της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Συνήγοροι Ανδρέα Γεωργίου: Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης στον Αρειο Πάγο

Στο Αρειο Πάγο αναμένεται να προσφύγει ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου κατά της απόφασης του δικαστηρίου που τον έκρινε ένοχο για μια από τις τρεις πράξεις που συνιστούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.


Κόντρα Κοντονή - Τζαβάρα στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα.

Το καθεστώς αντεπιτίθεται

Γενικευμένη αντεπίθεση ενάντια σε μη «αρεστές» δικαστικές αποφάσεις εξαπολύει μέσα στο κατακαλόκαιρο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και ενώ μαίνεται η κόντρα της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη.


Γιατί η ΒΛΑΜΜΕΝΗ του Χάρι Πότερ ζήτησε ΕΜΜΕΣΑ συγγνώμη από τον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η συγγραφέας της σειράς βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ, ζήτησε συγγνώμη μέσω του Twitter επειδή κατηγόρησε άδικα τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ότι αγνόησε ένα ανάπηρο αγοράκι που ήθελε να του σφίξει το χέρι.

Απίστευτοι διάλογοι Νο2! Τσίπρας: Με βρίσατε τη μέρα των γενεθλίων μου – Μητσοτάκης: Σας έχω και δεύτερο δώρο!

«Έχετε νεύρα» είπε ο πρωθυπουργός – «Καλές διακοπές» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σταματημό δεν είχαν οι ατάκες και οι σπόντες σήμερα στη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής του Survival

"Έκλεισε" το όνομα του παρουσιαστή που θα παρουσιάζει το νέο reality του Epsilon, "Survival Secrets".

Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μιλίνκοβιτς. Το παιδί δεν πνίγηκε

Σοκ σε όλον τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 13χρονου γιου του Μάρκος Μιλίνκοβιτς κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κροατία.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα γενέθλια του γιου του -«Βροχή» οι ευχές

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο του Κωνσταντίνο ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.


ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Kρήτη: Θρίλερ με 50χρονο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με φυτοφάρμακο

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να δώσει ένας 50χρονος άνδρας στην Ελιά Ηρακλείου καταναλώνοντας ποσότητα φυτοφαρμάκου.


Oταν o ΣΥΡΙΖΑ απέρριπτε το νόμο Γιαννάκου, που σήμερα επικαλέστηκε ο Αλ. Τσίπρας

Το νόμο Γιαννάκου επικαλέστηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην επιχειρηματολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το άσυλο, το οποίο χαρακτήρισε «αναχρονιστική αντίληψη». «Μας κατήγγειλε (σς ο κ. Μητσοτάκης) επειδή στο άσυλο γυρίζουμε στην ανομία του θεσμικού πλαισίου Γιαννάκου της κυβέρνησης Καραμανλή» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός εμφανιζόμενος να υπερασπίζεται μία ρύθμιση του νόμου Γιαννάκου.

Η Ελλάδα ζητά να εγκατασταθεί εδώ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων μετά το Brexit

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των αιτήσεων, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την επιλογή της χώρας όπου θα μετεγκατασταθεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, όπου και στεγάζεται σήμερα.


Φυλακές Τρικάλων: Συμπλοκή Πακιστανών με πέντε τραυματίες!

Έγιναν αλληλοκαρφώματα, με αποτέλεσμα δύο κρατούμενοι να τραυματιστούν πολύ σοβαρά, ελαφρότερα άλλοι τρεις


«Οι φασίστες και τα καράβια τους είναι ανεπιθύμητοι» ουρλιάζουν στην Κρήτη ενω οι "φασίστες" δεν ενδιαφέρονται να πάνε στην Κρήτη

Με πορεία διαμαρτυρήθηκαν δεκάδες άτομα το βράδυ της Δευτέρας στην Ιεράπετρα για την πιθανότητα που υπήρξε το πλοίο C-Star να προσεγγίσει το λιμάνι της περιοχής. Το πλοίο που ανήκει σε...

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η Τσιμισκή για τους «Survivors» Τσανγκ, Βασάλο και Μάριο

Οι τρεις παίχτες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσία παικτών του Survivor σε γνωστό πολυκατάστημα επί της οδού Τσιμισκή.


Παπαδόπουλος: Τι θέλεις ρε κουρ...δομηχανή; Ψαριανός: Είσαι κουρ..δοκεφτές

Διαβάστε τον καβγά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, πρώην αγροτοσυνδικαλιστή, με τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό

Σκηνικά και διάλογοι που ξεπερνούν κατά πολύ τα κοινοβουλευτικά όρια εξελίχθησαν στα βουλευτικά έδρανα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο που αφορά την ανώτατη εκπαίδευση.


«Τιμάμε την Αριστερά και τους αγώνες της» Κ. ΛΠ. ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!

Του Σάκη Μουμτζή

Η φράση αυτή έχει καταντήσει το σλόγκαν όλων όσοι επιθυμούν να δείξουν ένα προοδευτικό πρόσωπο. Όλων όσοι θέλουν να γίνουν αποδεκτοί από έναν ευρύτερο κύκλο πολιτών. Γι ΄αυτούς τους λόγους καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους στην Αριστερά.


Νόμιζε ότι το πλοίο είχε δέσει -Πήρε φόρα να βγει και έπεσε με το ΙΧ στη θάλασσα [βίντεο]

Είναι η στιγμή που ένας ανυπόμονος οδηγός πέφτει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα λιμανιού της Κριμαίας από πλοίο το οποίο δεν έχει ακόμα αγκυροβολήσει.

Έτσι θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Να τους ξεβρακώνεις live σε ζωντανή σύνδεση

Να εδώ ο Κυριάκος καταθέτει στα πρακτικά της Βουλής ένα πάκο χαρτιά...

ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΠΑΣΟΚίλα! Με ποιον πρώην ΠΑΣΟΚο υπουργό έφαγε ο Πάγκαλος που έχει τρελάνει τον Τσίπρα στα μπινελίκια

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε προ ηµερών ο Παναγιώτης Κουρουµπλής. Ο υπουργός Ναυτιλίας δείπνησε σε ταβέρνα στην Ελευσίνα µε τον πρώην υπουργό...