02 Αυγούστου 2017

Νέα τροπολογία για... 150 προσλήψεις

Θα προσληφθούν σε προ-αναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών

Έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες επικαλείται η υπουργική τροπολογία που προστέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής για να προβλέψει την άμεση πρόσληψη 150 υπαλλήλων σε προ-αναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων.


ΝΔ: Γραφικός ο Γαβρόγλου, εκτός τόπου και χρόνου -Θα αλλάξουμε την απόφαση για σημαιοφόρους

Με σκληρή γλώσσα η Νέα Δημοκρατία κατακεραυνώνει τον υπουργό Παιδείας ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασής του να ορίζονται σημαιοφόροι με κλήρωση στο δημοτικό.


ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ; Καταπέλτης η Μογκερίνι για Μαδούρο: Η Ε.Ε. δεν αναγνωρίζει την Συντακτική Συνέλευση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνείται να αναγνωρίσει τη Συντακτική Συνέλευση που εξελέγη την Κυριακή στη Βενεζουέλα και ζητά να ανασταλεί η "εγκαθίδρυσή" της.


Γιατί πήγε στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας ο Μητσοτάκης

Τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αναγέννησή του, 10 χρόνια μετά την μεγάλη πυρκαγιά που προκάλεσε την καταστροφή μεγάλου μέρους του επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σοκαριστικό βίντεο: Υπάλληλος αεροδρομίου κεραυνοβολείται και πέφτει στο έδαφος

Ο 21χρονος Όστιν Νταν υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο κορμί του καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία

Τη σοκαριστική στιγμή του σοβαρού τραυματισμού ενός εργαζόμενου σε αεροδρόμιο της Φλόριντα, ο οποίος κεραυνοβολήθηκε, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.


ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ Ο "ΕΓΚΡΙΤΟΣ"! Σε φυλάκιση 8 μηνών ο Βαξεβάνης για δυσφήμιση δια του τύπου σε βάρος της συζύγου Στουρνάρα

Την ενοχή του είχε προτείνει και ο εισαγγελέας υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος υποκατέστησε τη Δικαιοσύνη

Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στη δίκη που είχε με τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για τροπολογία ΚΕΕΛΠΝΟ: Πείτε ποιες συμβάσεις αφορά η αναδρομική νομιμοποίηση

Καταθέστε χαρτί που να λέει ότι νομιμοποιούνται αυτές οι δαπάνες - Πείτε ότι είναι μια, δύο, τρεις υποθέσεις και τόσα τα εκατομμύρια είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Πολάκης: Η αντιπολίτευση είναι όργανο ιδιωτικών συμφερόντων


Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ του Μέσι για τον Νεϊμάρ

Με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρετά τον Νεϊμάρ, ο οποίος ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την πρόσθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Πρόεδρος Σκοπίων: Συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα μόνο στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου

«Μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την Ελλάδα μόνον στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών υποχρεώσεων» εκτίμησε ο Πρόεδρος των Σκοπίων και συμπλήρωσε ότι, «χρειάζεται να διαμορφωθεί κατάλληλο κλίμα για επίλυση του ζητήματος».

Τεράστιο φίδι έκανε «ντου» σε γραφείο κι οι υπάλληλοι... ούτε που αντέδρασαν! (vid)

Που αλλού; Στην Αυστραλία! Ένα τεράστιο φίδι έκανε την εμφάνισή του στο newsroom τηλεοπτικού σταθμού κι οι υπάλληλοι αντέδρασαν με απίστευτη ψυχραιμία.


ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ; Δημόσιο, ο μεγάλος μπαταχτσής: 5,1 δισ. τα επίσημα, 7 δισ. τα πραγματικά ληξιπρόθεσμα χρέη

[Και να φανταστείς ότι ο Σαμαράς που τα πήρε 9,5 δις από τον ΓΑΠ τους τα παρέδωσε στα 3 δις... ενώ τα 2,5 χρόνια που κυβερνάνε έχουν πάρει σχεδόν 2,5 δις από δόσεις για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων]

Ανοδικά συνέχιζαν να κινούνται και τον Ιούνιο τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων στους ιδιώτες, φτάνοντας συνολικά στα 5,134 δισ. ευρώ έναντι 5,067 δισ. ευρώ που ήταν τον Μάιο.


Κεραυνός άνοιξε 40 τρύπες εν πτήσει σε αεροσκάφος της British Airways

Ένα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της British Airways με προορισμό την Ινδία στις 22 Ιουλίου καθώς όπως επιβεβαίωσε η βρετανική αεροπορική εταιρία το αεροσκάφος ολοκλήρωσε την διάρκειας εννέα ωρών πτήση παρά το γεγονός ότι κεραυνός του προκάλεσε 40 μικρές τρύπες.


ΕΤΣΙ ΚΑ@ΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Guardian: Ο «αριστερός τουρισμός» στην Βενεζουέλα είναι σαν τον σεξοτουρισμό

Την πρακτική των πλούσιων νεαρών αριστερών Ευρωπαίων να επιλέγουν την Βενεζουέλα για να ξεδώσουν από τις «επαναστατικές» τους ανησυχίες, με τους μεσήλικες «σεξοτουρίστες» της Ταιλάνδης , συγκρίνει η βρετανική εφημερίδα 

Αποχωρεί από τη θέση του στον Λευκό Οίκο ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος

Η μετάβασή του σε νέο πόστο δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με την αποχώρηση του, επίσης Ελληνοαμερικανού, Ράινς Πρίμπους, αναφέρει πηγή του Associated Press


ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Δ. Καμμένος: Σημαιοφόροι με κλήρωση σημαίνει αφανισμός των αρίστων!

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ με στην πρώτη του ανάρτηση σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του υπουργείου Παιδείας

Οξεία κριτική για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας άσκησε και ο Δημήτρης Καμμένος μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook.


Η πρώτη ανάλυση DNA Μυκηναίων και Μινωιτών αποκαλύπτει... σε ποιους μοιάζουμε

Οι δύο λαοί είχαν είχαν μεγάλες γενετικές συγγένειες μεταξύ τους παρά τις όποιες διαφορές τους, και βαθιές ρίζες στον ελλαδικό χώρο

Οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι είχαν μεγάλες γενετικές συγγένειες μεταξύ τους παρά τις όποιες διαφορές τους, κατάγονταν και οι δύο κυρίως από τους πρώτους νεολιθικούς γεωργούς στην περιοχή του Αιγαίου, ενώ οι σημερινοί Έλληνες είναι γενετικά παρόμοιοι σε μεγάλο βαθμό με τους Μυκηναίους.


Άδωνις στην εξεταστική προς ΣΥΡΙΖΑίους: Και μη μου πείτε καμιά μαλ@κία "έχεις ευθύνες αλλά έχουν παραγραφεί"-Αν πείτε αυτό ζητάω να δικαστώ

«Ήταν κάτι σαν αυτοκράτορας στο Ερρίκος Ντυνάν και είχε δημιουργήσει ένα φαύλο καθεστώς - - Η  συζήτηση για ξεπούλημα του Ντυνάν επισείει τον κίνδυνο να κλείσει το νοσοκομείο» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πέρασε στην αντεπίθεση: Αν η επιτροπή κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες δεν θα κρυφτώ πίσω από την παραγραφή -


Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή αλλοδαπών στην πλατεία Αριστοτέλους

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές

Δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από επεισόδιο στην πλατεία Αριστοτέλους.


Βίντεο: Ρώσος δημοσιογράφος τρώει μπουνιά κατά τη διάρκεια live ρεπορτάζ

Η απρόβλεπτη φύση του ζωντανού ρεπορτάζ είναι κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι επιλέγουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Ωστόσο, λίγοι ρεπόρτερ θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα γίνουν στόχοι βίαιης επίθεσης, ιδίως όταν κάνουν τη δουλειά τους μέρα μεσημέρι, σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα της πόλης τους

Κτηνοβάτης δελέαζε τα γαϊδουράκια με καρότα για να τα βιάζει

Ακόμα και την πιο αρρωστημένη φαντασία ξεπερνά η ανθρώπινη διαστροφή, όπως αποδεικνύει περίτρανα η περίπτωση ενός 49χρονου Αμερικανού, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί πάνω σε γαϊδούρες γειτονικής του φάρμας, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

ΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! Ανατροπή στην υπόθεση του βρέφους στη Λαμία - Πώς πήρε το ναρκωτικό χάπι - ΒΙΝΤΕΟ

Στα δικαστήρια Λαμίας, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι, η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος πατέρας, του μωρού από το Αυλάκι Στυλίδας, που κατάπιε ναρκωτικό χάπι και νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Τρέλανε τη Μύκονο ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος με την αδυναμία στις…αιθέριες υπάρξεις!

Ο λόγος για τον 3ο πλουσιότερο Ρώσο, Μιχαήλ Προχόροφ

Σε πασίγνωστο μπαρ στον Πάνορμο της Μυκόνου εθεάθη ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της ομάδας του ΝΒΑ, Brooklyn Nets.

Πώς θα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο επί ΣΥΡΙΖΑ

Στο νέο σύστημα κάθε πολίτης θα εγγράφεται στην Τοπική Μονάδα Υγείας, ένα είδος ιατρείου της γειτονιάς, όπου θα βρίσκεται ο οικογενειακός γιατρός για ενηλίκους και παιδίατρος για παιδιά


ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ! Η Αθήνα δεν θέλει να καταδικάσει η ΕΕ τις εκλογές στη Βενεζουέλα -Τι στάση θα κρατήσει

Οι Βρυξέλλες εξετάζουν τον τρόπο που θα αντιδράσουν στις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, έπειτα και από τις αιματηρές εκλογές της Κυριακής, αλλά η Αθήνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να καταδικάσει το αποτέλεσμά τους.


ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ! Μητσοτάκης: Εξίσωση προς τα κάτω οι σημαιοφόροι με κλήρωση

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η απόφαση αυτή δείχνει την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για την επιβράβευση της προσπάθειας.


ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΕΙ! Το καθεστώς Μαδούρο έκανε νοθεία στις εκλογές -Υπάρχει διαφορά... ενός εκατομμυρίου ψήφων!

Καταγγελία-βόμβα για τις «εκλογές» που οργάνωσε ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα προκειμένου να δημιουργήσει μια ελεγχόμενη Συντακτική Συνέλευση για να αλλάξει το Σύνταγμα έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Smartmatic.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΑΣΙΟΔΟΞΟΙ! Ευρωβαρόμετρο: Απαισιόδοξοι οι Έλληνες για την οικονομία- Μόλις το 11% εμπιστεύεται την κυβέρνηση

Έναν χρόνο μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της Ε.Ε. Σχεδόν η πλειοψηφία των Ευρωπαίων είναι επίσης, αισιόδοξοι για την κατάσταση των εθνικών οικονομιών τους. Η εμπιστοσύνη στην Ε.Ε. αυξάνεται στο υψηλότερο επίπεδο από το 2010 και η στήριξη στο ευρώ είναι μεγαλύτερη από το 2004 και μετά.

ΗΠΑ: Θεαματική έξοδος 17χρονου από αεροσκάφος -Ανοιξε την έξοδο κινδύνου και έκανε «τσουλήθρα» στο φτερό [εικόνα]

Οσοι εκνευρίζονται με τους επιβάτες που σπεύδουν να σηκωθούν όρθιοι ενώ ακόμη το αεροσκάφος δεν έχει σταματήσει να κινείται, μετά την προσγείωση, ας σκεφτούν ότι υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις απίστευτης βιασύνης.


ΚΟΥΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Ο Τραμπ, αφού υπέγραψε τις κυρώσεις για τη Ρωσία... τις έβγαλε αντισυνταγματικές

Δεν έχουν τέλος τα πισωγυρίσματα για τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως φαίνεται.

Σήμερα, έπειτα από την υπογραφή του νομοσχεδίου με τις νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σημειώνοντας ότι ο νόμος έχει «σημαντικά ελαττώματα», σημειώνοντας ότι θα περιορίζει την ικανότητα των ΗΠΑ να επιτυγχάνουν συμφέρουσες συμφωνίες για τον αμερικανικό λαό.


Εξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημ. Καμμένο: «Εμείς φταίμε που τον κάναμε αντιπρόεδρο»

Δυσαρέσκεια υπάρχει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου να διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και να καταψηφίσει το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια.


Νέα σέξι εμφάνιση της Μαριάννα Καλλέργη στη Μύκονο!

Η πρωταθλήτρια του Muay Thai απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο και βάζει.. φωτιές στις παραλίες του νησιού.

Ο Χρήστος Λεοντής αναλαμβάνει μέλος στο Δ.Σ. της ΕΡΤ -Στη διάθεση Τσίπρα η παραίτηση του Δ. Τσακνή

Ενα 24ωρο μετά το μπάχαλο που επικράτησε με τη υπόθεση διορισμού του Χάρρυ Κλύνν στην ΕΡΤ και το «συγγνώμη, λάθος» του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής που είχε κάνει την εν λόγω διαρροή η κυβέρνηση κατέληξε στον συνθέτη Χρήστο Λεοντή.

Η Telegraph "πέθανε" κατά λάθος τον πρίγκιπα Φίλιππο - ΦΩΤΟ

Η βρετανική Telegraph δημοσίευσε κατά λάθος την είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου και δούκα του Εδιμβούργου.

Πορτογαλία: Μικρό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία -Νεκροί 2 λουόμενοι

Σε τραγωδία μετατράπηκε το καλοκαιρινό κλίμα σε παραλία κοντά στη Λισαβόνα, όταν ένα μικρό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο λουόμενοι.


Reuters: Οι 4 επιχειρηματικές προσφορές για την επέκταση του μετρό στην Αθήνα

Τέσσερα επιχειρηματικά σχήματα αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό επέκτασης του μετρό της Αθήνας.


Η άφιξη γαμπρού στην εκκλησία που επισκίασε την νύφη -Πήγε με μπουλντόζα [εικόνες]

Μοτοσικλέτα, καραβάκι, νταλίκα ακόμη και λεωφορείο έχουν επιλέξει κατά καιρούς διάφοροι γαμπροί, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να κάνουν πιο εντυπωσιακή άφιξη από την νύφη.


Αποβλήθηκε από το Euro 2017 η Εθνική νεανίδων λόγω του «Macedonia»!

Η πειθαρχική επιτροπή της EHF συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στα Σκόπια, καθώς και την επιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην ελληνική ομοσπονδία, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρεωθεί στην ΟΧΕ και μεγαλύτερο ποσό, ως αποζημίωση.

Χωρίς POS το φαράγγι της Σαμαριάς -Τουρίστες δανείστηκαν μετρητά για να περάσουν

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στην είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς, στο Ξυλόσκαλο.

Δύο ξένοι επισκέπτες που έτυχε να μην έχουν μαζί τους τα δέκα ευρώ που έπρεπε να πληρώσουν για είσοδο, ζήτησαν να πληρώσουν με κάρτα.

Αυτή είναι η πιο αιματηρή ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο σκηνοθέτης Νόελ Μάρσαλ και η τότε σύζυγός του Τίπι Χέντρεν γύριζαν μια ταινία στην Αφρική το 1969, παρατήρησαν μια ασυνήθιστη εικόνα. Μια ομάδα λιονταριών έχει κάνει «κατάληψη» σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, σε μια φυτεία. Αμέσως εμπνεύστηκαν μια νέα ταινία και ο Μάρσαλ άρχισε να δουλεύει το σενάριο.

Κικίλιας: «Η κυβέρνηση θέλει μια Παιδεία που θα ισοπεδώνει τα πάντα προς τα κάτω»

Με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει το νομοσχέδιο για την Παιδεία και τα όσα έγιναν στη Βουλή ο Βασίλης Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως θέλει μια Παιδεία που θα ισοπεδώνει τα πάντα προς τα κάτω προμοτάροντας τη μετριότητα την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως λέει, πορεύεται με καθήκον να ενώσει και με ευθύνη να αναδείξει τα λαμπρά μυαλά.

Χαρδούβελης: Πιο εύκολο είναι να πας στον παράδεισο από το να αθωωθείς επί ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του για το εάν ποτέ στο παρελθόν ο Άρειος Πάγος είχε ασχοληθεί με υπόθεση πλημμεληματικού χαρακτήρα


Πώς περνούσε τον χρόνο του στο διάστημα ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι

Ο αστροναύτης της NASA Σκοτ Κέλι πέρασε πολλές από τις μοναχικές ώρες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό παρακολουθώντας Game of Thrones.


ΣτΕ: Οι καναλάρχες πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις για το πόθεν έσχες

Οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν ότι η ζημία που επικαλείται η Ένωση Ιδιοκτητών δεν αφορά τα μέλη της αλλά τρίτα πρόσωπα, όπως είναι μέτοχοι, εταίροι, κ.λ.π., ενώ τα επιχειρήματα περί κίνδυνου βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, περιορισμού της πολυφωνίας, είναι «όλως αόριστα, μελλοντικά και αβέβαια»


ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΛΕΜΕ! Η απίστευτη εξήγηση Γαβρόγλου για τους σημαιοφόρους με κλήρωση -Συγκρίνει ΝΔ με Χρυσή Αυγή!

Απίστευτη ήταν η εξήγηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για την επιλογή του να προκύπτουν σημαιοφόροι στα σχολεία από κλήρωση, μετά το σάλο που προκλήθηκε από σύσσωμη της αντιπολίτευση.


Μετά τη Ναμίμπια, ποιες άλλες πρώην αποικίες της Γερμανίας μπορεί να ζητήσουν αποζημιώσεις;

Η Ναμίμπια βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με το Βερολίνο για μια γενοκτονία που προηγήθηκε 30 έτη του Ολοκαυτώματος

Η Ναμίμπια διεκδικεί αποζημιώσεις από την Γερμανία για μια γενοκτονία που σημειώθηκε πριν από πάνω από ένα αιώνα, την εποχή της αποικιοκρατίας, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η DW.

Έκρηξη «ισοπέδωσε» σχολείο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ

Υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό - Αγνοούνται ακόμα τρία άτομα που μάλλον έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια - Η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από διαρροή αερίου
Μάχη με τη φλόγες δίνουν τα πυροσβεστικά οχήματα και τα σωστικά συνεργεία στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, όπου πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε έκρηξη σε σχολείο.

Νέα πρόκληση: Τούρκοι εισέβαλαν στο ιερό της Αγιάς Σοφιάς για να προσευχηθούν

Υπό την ανοχή των ανδρών ασφαλείας στο χώρο φώναξαν «δεν είναι μουσείο αλλά τζαμί» ενώ επιτέθηκαν και στους τουρίστες επειδή φορούσαν παπούτσια

Άλλο ένα περιστατικό πρόκλησης από Τούρκους σημειώθηκε στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.


Οι άριστοι κ. Γαβρόγλου, θα φύγουν. Να δούμε εσείς πώς θα φύγετε!

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γνωστό πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αφοπλιστικά ειλικρινή. Όσα σκέφτονται τα λένε και δημόσια. Κινούνται μεταξύ της αφέλειας και του θράσους.


Το διαστημικό σκάφος Cassini παρουσιάζει την «φαντασμαγορική κουρτίνα» του Κρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κρόνου, τις οποίες έλαβε το διαστημικό σκάφος Cassini στις 20 Ιουλίου, στις οποίες απαθανατίστηκε το σέλας του Κρόνου.