03 Αυγούστου 2017

Κόνι Μεταξά : Δυνατό come back στο instagram – Δείτε τι φωτογραφία δημοσίευσε!

Τι κι αν βρίσκεται σε στιγμές χαλάρωσης , η Κόνι Μεταξά δε ξεχνά τις συνήθειες της.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή λατρεύει το instagram και «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου κάνει μπάνιο τόπλες και έριξε το instagram!

ΚΛΑΜΑ! Βγήκανε (στημένα) στις αγορές, αλλά τα spread ανεβαίνουν αντί να πέφτουν!

Δύσκολη έως αδύνατη η έκδοση 10ετούς ομολόγου με τις σημερινές συνθήκες

Μπορεί να βγήκαμε στις αγορές, μπορεί αρχικώς το επιτόκιο να φάνηκε χαμηλότερο, αλλά οι αγορές φαίνεται με έναν τρόπο σαν να μην την «άκουσαν».

ΦΩΤΟ-Κάπως έτσι κυβερνάνε τη χώρα...

- "Τι φώτο να βάλω;" ρώτησε το τρολάκι του Μαξίμου που χειρίζεται το Twitter του Τσίπρα...
- "Την πρώτη που βγάζει το Google" του απάντησε ο Καρανίκας και έβαλε μια κροάτικη:

Ψευτοαντάρτικο Χατζηνικολάου στον ΣΥΡΙΖΑ-Διαχωρίζει τη θέση του για την αριστεία

[Αναρίθμητες εκπομπές "στον Ενικό" με ψεκασμένους να επιτίθονται σε υπουργούς ΝΔ επί Σαμαρά και εκπομπές αβαβα επί ΣΥΡΙΖΑ... μέχρι που έσφιξε ο κ@λος του Τσίπρα και τελείωσε η εκπομπή αφού είχε επιτελέσει το σκοπό της]

Την απόφαση για επιλογή των σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία με κλήρωση, σχολίασε μέσω Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος προφανώς επέσε απ' τα σύννεφα με την επιλογή της κυβέρνησης που έφερε με λύσσα και στήριξε στην εξουσία.


Το ΓΕΕΘΑ απαντά στον Πάγκαλο: Ο στρατός δεν είναι ατσαλάκωτος, εκτός από παρελάσεις έχει κάνει...

...917 αεροδιακομιδές ασθενών - Τι απαντά η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων στον πρώην υπουργό που υποστήριξε ότι ο στρατός απουσίαζε από τις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών
Την αντίδραση αξιωματικών, υπαξιωματικών αλλά και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου ότι ο στρατός είναι...

Η ΝΔ απαντά στο ΥΠΕΞ: Πείτε τη θέση σας για Βενεζουέλα και καθεστώς Μαδούρο

«Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών ήρθε αργά για να μην πει τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος


Η μυστική ιστορία του iPhone που δεν έχετε ακούσει ποτέ

Όταν ο Brian Merchant, χρήστης της Quora και συγγραφέας του «The One Device» κάποια στιγμή θέλησε να μάθει κάτι περισσότερο για τη μυστική ιστορία του εξαιρετικά επιτυχημένου iPhone της Apple και να μας δώσει ένα μάθημα ιστορίας υψηλής τεχνολογίας, ήρθε αντιμέτωπος με κλειστές πόρτες και πολλά «σκοτεινά» σημεία.


Σταθάκης για Ελληνικός Χρυσός: Καλύτερη λύση η προσφυγή στη διαιτησία

Ολοκληρώνονται οι εκκρεμείς αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο της Ολυμπιάδας, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αδειοδοτήσεις για το υπο-έργο των Σκουριών


Δελφινάριο η Βουλή: Από τον Φράνκο στα Tommy Hillfiger και το... παρακράτος στη Ζάκυνθο

Διαβάστε τους διαλόγους Πολάκη-Λεβέντη για τον δικτάτορα Φράνκο και το παρακράτος στο νοσοκομείο Ζακύνθου - Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τον Άδωνι αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Τσίπρα!Κοφτερές ατάκες, αιχμηρά σχόλια και σπαρταριστούς διαλόγους που ανακατεύουν τον δικτάτορα Φράνκο με μπλουζάκια Tommy Hilfiger και το παρακράτος με τις χειρουργικές επεμβάσεις του Παύλου Πολάκη καταγράφουν οι πρακτικογράφοι της Βουλής κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Ο Κακλαμάνης για τον Ξανθό: Δοξάστε με... - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Ο αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης είχε κάνει αρκετές παρατηρήσεις στον υπουργό, επειδή είχε υπερβεί κατά πολύ τον χρόνο ομιλίας του.

ΕΞΥΠΝΑΔΟΥΛΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-O Τσίπρας για τον… Μέσι, τον Νεϊμάρ και τις «μεταγραφές» της ΝΔ

«Δεν ξέρω αν βοηθάνε» ανέφερε στην συζήτηση για την Υγεία στην Βουλή

Μπορεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το μεγάλο αθλητικό ζήτημα του καλοκαιριού, φαίνεται όμως ότι επηρεάζει ακόμη και την πολιτική επικαιρότητα στην χώρα μας.    


Αποκάλυψη: Ήθελαν να καταργήσουν και τη πρωινή προσευχή αλλά δεν τους άφησε ο Πάκης

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι το προεδρικό διάταγμα περιείχε το θέμα της προσευχής και επεστράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί υπήρξε θέμα αντισυνταγματικότητας, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στον Realfm.


Δύο ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη στις φωτιές της Αλβανίας

Προηγήθηκε αίτημα της αλβανικής κυβέρνησης - Τα Τίρανα δεν έχουν στόλο αεροπυρόσβεσης

Δύο ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Κέρκυρα θα συμμετάσχουν στο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Αλβανία, η οποία βρίσκεται σε πύρινο κλοιό τις τελευταίες 24 ώρες, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πηγές από το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών.


Έκλεισε η συμφωνία: Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε τα 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ

Το ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα - Πλέον το λόγο έχει η UEFA για να επιβάλει ποινές από την παραβίαση του Financial Fair Play - Η αμοιβή του Βραζιλιάνου θα είναι 30 εκατ. ευρώ ετησίως

ΙΑΣΩ κάνει ρόμπα τον Πολάκη: Ο υπουργός να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Η εταιρεία διαψεύδει σημείο προς σημείο όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά εναντίον του κ. Πολάκη


Επίθεση άπλυτων του Ρουβίκωνα στην οικία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό

Ομάδα 15-20 ατόμων πέταξε φειγ-βολάν έξω από το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην οικία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό βρέθηκαν περίπου 20 μέλη του Ρουβίκωνα, όπου πέταξαν φυλλάδια.


Γελάει κι ο Αρκάς για τους Σημαιοφόρους ΣΥΡΙΖΑ για τις παρελάσεις: Κλήρωση και για το ύψος

Με ένα καυστικό σκίτσο σχολίασε ο Αρκάς με τον δικό του τρόπο τον σάλο που προκλήθηκε για τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις μαθητών του Δημοτικού.

Αδωνις: Ιδού η ύποπτη απόφαση Πολάκη που καταργεί τις ποινές σε υπερκοστολογήσεις από ιδιώτες προς τον ΕΟΠΥΥ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μια υπουργική απόφαση του Παύλου Πολάκη -την οποία είχε χαρακτηρίσει «ύποπτη» ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή- σημειώνοντας ότι προκαλεί τους ασφαλισμένους και ζημιώνει τον ΕΟΠΥΥ.

Ν. Καρανίκας: «Δεν έβρισκα λόγο να υπηρετήσω το στρατό»... δεν πλήρωνε όπως ο Τσίπρας στο Μαξίμου

Έτσι για να γελάσουμε λίγο, μια παλαιότερη συνέντευξη του Καρανίκα:

Ο Νίκος Καρανίκας εξηγεί τους λόγους που αρνείται να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό.

Το όνομα του Νίκου Καρανίκα έχει συνδεθεί στενά με τον όρο «αντιρρησίας συνείδησης». Έναν όρο που εκλαμβάνουν όσοι Έλληνες πολίτες αρνούνται να υπηρετήσουν τις ένοπλες δυνάμεις, είτε λόγω θρησκευτικών, είτε ηθικών, είτε ιδεολογικών πεποιθήσεων.

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΣΡ! Σε 10 ετήσιες δόσεις το τίμημα για τις νέες τηλεοπτικές άδειες

Από την Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος θα ελεγχθεί μόνο ο τελικός υπερθεματιστής του σχετικού διαγωνισμού και όχι οι υπόλοιποι που μετέχουν και ενδεχομένως επηρεάσουν το τελικό τίμημα


ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Την κατάργηση των παρελάσεων ζητά ο Φίλης

Aιχμές κατά της κυβέρνησης αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνει ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με δήλωσή του προκειμένου να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το Προεδρικό Διάταγμα για την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση.


Στα ύψη τα ποσοστά των επιθέσεων με οξύ στη Μ. Βρετανία -400 μόνο στο Λονδίνο μέσα το 2017

Μόνο στο Λονδίνο, οι επιθέσεις το 2015 ήταν 261, ενώ το 2016 εκτοξεύτηκαν στις 454, αύξηση της τάξης του 73%.

Μέσα στο 2017, σύμφωνα με το Sky News έχει καταγραφεί ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στον αριθμό των επιθέσεων καθώς ήδη έχουν σημειωθεί περίπου 400 μέσα στους πρώτους 8 μήνες του χρόνου.


Η Angelina Jolie απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα! Δείτε φωτο με τα παιδιά της

Μαζί της βρίσκεται και ο Keanu Reeves

Την περασμένη Τρίτη, η Angelina Jolie μαζί με τον Keanu Reeves, έφτασαν με πολυτελές γιοτ στο Νομό Πρέβεζας, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

H Παπαρίζου «γκρέμισε» το στάδιο με τον σέξι χορό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας εμφανίστηκαν χτες η Έλενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Βανδή τρελαίνοντας το κοινό με τη συναυλία τους.

Άγρια κόντρα Πολάκη - Φωτήλα στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα.

"Κύριε Πολάκη μία συμβουλή....

Η πανέμορφη Ελληνίδα που έκανε 4.000 Τούρκους να φωνάζουν "Ελλάς, Ελλάς"- ΦΩΤΟ

Στα καλλιστεία του 1959 οι 13 υποψήφιες ήταν ομορφότερες από ποτέ. Η Υακίνθη Καραβίτη, η Πάρη Λεβέντη, η Αμαρυλλίς, ψευδώνυμο της Ζωίτσας Λάσκαρη και η Μαίρη Φορμόζη, η οποία αντικαθιστούσε την Βουγιουκλάκη σε σκηνές από τις ταινίες της. Αυτές ήταν και τα φαβορί για τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας.

ΥΠΕΞ: Ανυπόστατα τα περί ελληνικού βέτο σε δήθεν θέμα κυρώσεων για τη Βενεζουέλα

Ο χειρότερος σύμβουλος στην εξωτερική πολιτική είναι τα κίτρινα δημοσιεύματα στον Τύπο επισημαίνει χαρακτηριστικά το Υπουργείο εξωτερικών και παραπέμπει στις δηλώσεις Μογκερίνι


Αντετοκούνμπο: Γουστάρω να παίζω για την Ελλάδα

Θέλουμε να φέρουμε ένα μετάλλιο, θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα με τους Μπακς, αλλά είναι πιο σημαντικό να δώσουμε χαρά στη χώρα, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ


Θεσσαλονίκη : Στον πατριό η επιμέλεια των δύο παιδιών της 36χρονης μεσίτριας

Τα δύο αγόρια μετά το θάνατο της μητέρας τους, αντιμετώπισαν κίνδυνο απέλασής τους στη Γεωργία, καθώς ανακλήθηκαν οι άδειες παραμονής τους, αλλά τελικώς τους δόθηκε εκ νέου προσωρινή παραμονή


Αυτά τα κάνει μόνο ο Μπαλοτέλι: Είδε το ματς με τον Άγιαξ σε… μπαρ με οπαδούς της Νις! (video)

Άλλος θα έμενε στη Γαλλία. Αν τελικά ταξίδευε, θα έβλεπε το ματς από τα επίσημα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι ωστόσο, δεν θα μπορούσε να φερθεί (ούτε σε αυτό το θέμα) ως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής.


Λαμία: Ελεύθεροι οι γονείς για το ναρκωτικό χάπι στο μωρό -Τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια [βίντεο]

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 18μηνου μωρού, το οποίο το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας καταπιεί ναρκωτικό χάπι.


Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού προσέφυγαν στο ΣτΕ για αντισυνταγματική περικοπή επιδομάτων

Αίτηση ακύρωσης κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας περισσότεροι από 200 μόνιμοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματική η περικοπή των τριών ειδικών επιδομάτων που λαμβάνουν.


Ανάληψη ευθύνης για την νέα επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη

Ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, όπου βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, δημοσιεύτηκε χθες σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Ήρωας ο 20χρονος Βρετανός που αυτοπυροβολήθηκε για να μην τον πιάσουν οι τζιχαντιστές

Ο Ράιαν Λοκ εργαζόταν ως σεφ στη Βρετανία αλλά ταξίδεψε στη Ράκα της Συρίας και κατετάγη στις τάξεις της κουρδικής πολιτοφυλακής (YPG) - Τι γράφει στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής

Τον περασμένο Αύγουστο είπε στους γονείς του ότι θα πάει διακοπές στην Τουρκία.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΟΝΤΑ-Άδωνις σε Πολάκη: Θα σε βάλω φυλακή! Κάνεις τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχεις πιστοποιητικό

Μούγγα ο Πολάκης όταν του είπε ο Άδωνις ότι δεν έχει νόμιμο πιστοποιητικό εντατικολόγου αφού παρακλούθησε μεν τη σχολή ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!

Σε αποκαλύψεις που έμειναν αναπάντητες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, έχοντας προηγουμένως ακούσει τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να του επιτίθεται.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε με τι βαθμό τελείωσαν το Λύκειο και μιλούν για αριστεία.


Αθώωση αυτοί, αναίρεση εμείς!

Του Σάκη Μουμτζή

Αλέξη μου, κάντο όπως ο Μαδούρο. Μην ακούς και μην επηρεάζεσαι από αυτούς που σε βρίζουν και σε κατηγορούν, επειδή θέλεις να γίνουμε Βενεζουέλα.


ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο: Μεξικανός έφηβος πεθαίνει ενώπιον αξιωματούχων των ΗΠΑ μετά την κατάποση μεθαμφεταμίνης

Ένας 16χρονος πέθανε από υπερβολική δόση όταν ήπιε ζωμό που μετέφερε, αφού τελωνειακοί υπάλληλοι του ζήτησαν να αποδείξει ότι ο χυμός που μετέφερε ήταν «χυμός μήλου» όπως ισχυρίστηκε.

National Geographic: Οι μαγικές φωτογραφίες που κέρδισαν στο διαγωνισμό

Τοπία και στιγμές που κόβουν την ανάσα από όλον τον πλανήτη - Η λήψη ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται, ενώ ταυτόχρονα το χτυπά κεραυνός κέρδισε το μεγάλο βραβείο - Δείτε όλες τις φωτογραφίες


ΦΩΤΟ-Να εδώ κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ και τον Χατζηνικολάου παραδέχεται παρέμβαση Τσίπρα στη δικαιοσύνη

Αναφέρομαι στο κομματόσκυλο Σωτήρη Καψώχα ο οποίος από ΠΑΣΟΚος του ΕΘΝΟΥΣ (όπου κατέθετε σε δίκες υπερ του Μπόμπολα και εναντίον δημοσιογράφων που απέλυε) έγινε ΣΥΡΙΖΑίος και έχει βολευτεί στην ΕΡΤ με την υστερικιά Ακριβοπούλου, ενώ είναι και Διευθυντής σύνταξης στη φυλλάδα του Χατζηνικολάου ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Πανηγυρίζει ο Άδωνις την κ@λοτούμπα Πολάκη: Από το «δεν αποσύρω τίποτα» σε υποχώρηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ


Έτσι ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΑΓΑΡΙ! Όταν σου μιλάει η ΝΔ θα σκύβεις το κεφάλι

Με νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε στη Βουλή εξαιρέθηκαν από την ισχύ της τροπολογίας τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου – και άρα η νομιμοποίηση δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ


FAZ: Θετικό «σινιάλο» για το ελληνικό ομόλογο -Αλλά τίποτα δεν θυμίζει την ευφορία του 2014

«Ζήτηση και στους ιδιώτες επενδυτές για το νέο ελληνικό κρατικό ομόλογο» διαπιστώνει η Frankfurter Allgemeine. Αυτός είναι και ο τίτλος σχετικού άρθρου που φιλοξενείται στις οικονομικές σελίδες της εφημερίδας.


Φλέγεται πάλι η Ανάβυσσος - Στα σπίτια η φωτιά - Κάηκε πυροσβεστικό - Τραυματίες πυροσβέστες

Σχέδιο εκκένωσης του οικισμού Φοινικιά στο Λαγονήσι - Μάχη με τις φλόγες για 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 ελικόπτερα - Στο δύσκολο έργο συνδράμουν και εθελοντές από τον Δήμο Σαρωνικού, όπως και από όμορους δήμους


Μπεκρής η βασίλισσα Ελισάβετ: Πίνει τέσσερα ποτά την ημέρα!

Μπορεί τον Απρίλιο να έγινε 91 ετών, όμως, όχι μόνο εκτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά της, αλλά δεν εγκαταλείπει και τις αγαπημένες συνήθειες σε ό,τι αφορά το αλκοόλ και τις λιχουδιές


Μητσοτάκης για νομοσχέδιο: Πολλές νέες προσλήψεις σε αχρείαστες δομές

Επίθεση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση για τις προτεινόμενες αλλαγές

«Πολλές νέες προσλήψεις σε αχρείαστες δομές. Έτσι θα μπορούσα να συνοψίσω το νομοσχέδιο αυτό». Με τη φράση αυτή σχολίασε στην ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης το νομοσχέδιο για την Υγεία που παρουσίασε η κυβέρνηση.

Τσίπρας: Για εμάς αριστεία δεν είναι ποιος θα κρατάει τη σημαία, αλλά ποιος σπάει τις περισσότερες βιτρίνες

Την «επιτυχία» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπάθησε να αποτυπώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις πρωτοβάθμιες δομές πρωτοβάθμιας υγείας

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ! Γυναίκα τα έσπασε στην Εφορία Χανίων και έστειλε στο νοσοκομείο έναν υπάλληλο!

To επεισόδιο που πήρε μεγάλες διαστάσεις συνέβη το μεσημέρι στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων, στην οδό Τζανακάκη.

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΝΔ: Να διευκρινίσει η Κυβέρνηση αν είναι υποστηρικτής του καθεστώτος Μαδούρο

«Καλούμε το ΥΠΕΞ να διευκρινίσει με τρόπο επίσημο ποια ακριβώς είναι η θέση της χώρας μας για το καθεστώς Μαδούρο».

Αυτό δήλωσε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.


Γαλλία, ΗΠΑ, Ισπανία οι δημοφιλέστεροι τουριστικοί προορισμοί παγκοσμίως για το 2016 [λίστα]

Η Γαλλία παρέμεινε το 2016 η χώρα που δέχτηκε τους περισσότερους τουρίστες στον κόσμο.

Ακολουθούν με διαφορά στήθους οι ΗΠΑ και η...

Πέθανε από μηνιγγίτιδα η Βρετανίδα τουρίστρια που είχε εισπνεύσει αέριο γέλιου

Ξεψύχησε σε κλινική της Αγγλίας η 18χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που είχε προσβληθεί από τον ιό της μηνιγγίτιδας, ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη.


Βουτιές από γέφυρα ύψους 27 μέτρων στο Μόσταρ-ΦΩΤΟ

Δεκάδες άνθρωποι ενθουσίασαν με την τόλμη τους και τις ικανότητές τους όσους βρέθηκαν στην βοσνιακή πόλη Μόσταρ για να παρακολουθήσουν τον ετήσιο διαγωνισμό κατάδυσης από την ιστορική γέφυρα της πόλης που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει συγγνώμη από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ που το 2014 υποχρεώθηκαν να επιλέξουν ή ιατρείο ή ΕΟΠΥΥ. "Τους ζητώ συγγνώμη, δεν είμαι υπερήφανος, αλλά...