05 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη – βόμβα : Δεν πήγε ποτέ φαντάρος εκμεταλλευόμενος νόμο της χούντας, ο υπουργός που καταργεί τον Εθνικό Ύμνο!

Σε μια αποκάλυψη – βόμβα προχωρά αύριο το «Πρώτο Θέμα».

Αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου, ο «καθηγητής» που επέβαλε την κλήρωση για τους σημαιοφόρους στα Δημοτικά, καταργεί τον τον Εθνικό ύμνο και προσπάθησε να κάνει το ίδιο με την Προσευχή στα Σχολεία δεν πήγε ποτέ φαντάρος!

Ο «πατήρ Κλεομένης»... ξαναχτυπά έξω από τη Λεωφόρο! (vid)

Κατά καιρούς έχει δώσει αξέχαστα... σόου. Μία έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», άλλη φορά βανδαλίζοντας άγαλμα για την οικονομική κρίση, ακόμα και προσβάλλοντας βάναυσα την ιστορική μνήμη των Εβραίων που σφαγιάστηκαν από τους ναζί.


Πόσο θα κόστιζαν σήμερα στις μεταγραφές ο Μαραντόνα και ο Ρονάλντο

Η Παρί έδωσε ένα... σκασμό λεφτά στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ. Πολλοί είναι όμως αυτοί που αναρωτιούνται πόσο θα κόστιζαν σήμερα οι κορυφαίοι πρωταθλητές του παρελθόντος.


ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! Κόλαφος για Μαδούρο: Η κοινή αγορά της Νότιας Αμερικής απέβαλε την Βενεζουέλα

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Παραγουάης αποφάσισαν σήμερα να αναστείλουν πολιτικά τη συμμετοχή της Βενεζουέλας στη Mercosur «για διάρρηξη της δημοκρατικής τάξης».


"Σειρήνες" για ανασχηματισμό! Οι κινήσεις Τσίπρα πριν τη ΔΕΘ

Μπαράζ συσκέψεων με τους στενούς συνεργάτες του και κορυφαίους υπουργούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναμένεται να έχει ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου", στόχος αυτών των συσκέψεων είναι, αρχικά, να γίνει αποτίμηση του παραγόμενου μέχρι σήμερα έργου, στον απόηχο της συμφωνίας με τους πιστωτές και την ψήφιση μέτρων πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ, που αποτέλεσε ακόμα μία σωματοποίηση μνημονιακών δεσμεύσεων.


ΦΩΤΟ- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Κύθηρα αφού οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ καθυστέρησαν τα εναέρια μέσα-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε το νησί η Δούρου

Αναζωπυρώθηκε, δυστυχώς, η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται πλέον ανεξέλεγκτη για δεύτερη ημέρα στην περιοχή Πιτσινάδες Μυλοποτάμου στα Κύθηρα, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι. Το νησί κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η άτυπη συμφωνία μεταξύ των υπουργών για τις καλοκαιρινές αποδράσεις

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης τον περασμένο Ιούνιο, ότι η κυβέρνηση αυτό το καλοκαίρι δεν θα κάνει διακοπές, φαίνεται, ωστόσο, ότι και αυτή η κυβέρνηση δεν θα διαφοροποιηθεί από τον κανόνα της έστω και ολιγοήμερης απόδρασης για τα στελέχη της πέριξ του Δεκαπενταύγουστου.

Πρόστιμα της ΑΑΔΕ σε κέντρα διασκέδασης σε Κέρκυρα και Κω -Τραγουδούσαν πασίγνωστα ονόματα

«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για φορολογικές παραβάσεις σε Κέρκυρα και Κω, σε ισάριθμα μαγαζιά όπου εμφανίζονταν πασίγνωστοι τραγουδιστές.


Βραβεύτηκαν τρεις στρατιώτες που έσωσαν ζωές συνανθρώπων μας

Τρεις στρατιώτες βράβευσε ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, για τις σωτήριες παρεμβάσεις τους σε συμπολίτες μας που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους στην περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής.


Βίντεο: Αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες τυλίγεται στις φλόγες, ελάχιστα πριν απογειωθεί!

Μετέφερε 161 επιβάτες, αρκετοί από τους οποίους τραυματίστηκαν, στην προσπάθειά τους να το εγκαταλείψουν - Εάν είχε απογειωθεί, θα είχε συντριβεί, λένε οι ειδικοί


ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΣΟΥΛΤΣ! Κ. Σαξωνία: Bουλευτίνα των Πρασίνων μεταπήδησε στους Χριστινοδημοκράτες -Κατέρρευσε η τοπική κυβέρνηση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Γερμανία η προσχώρηση της πράσινης βουλευτίνας της Κάτω Σαξωνίας Έλκε Τβέστεν στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα (CDU) επτά βδομάδες πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές.


Σημαιοφόροι με κλήρωση: Ψυχολόγοι αποδομούν τα επιχειρήματα Γαβρόγλου

«Σ' ένα καλό εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να προάγονται η προσπάθεια και ο κόπος και όχι η τύχη ενός παιδιού» λέει η ψυχολόγος Χριστίνα Γρηγορέα - «Η σημαία αποτελεί ανταμοιβή για αυτόν που κοπιάζει ιδιαίτερα» τονίζει η ψυχολόγος Μαργαρίτα Ζωγράφου

Το βίντεο με την «επιδρομή» στο σπίτι Μητσοτάκη ανέβασαν οι άπλυτοι του «Ρουβίκωνας»

Τι φαίνεται στο βίντεο από την «παρέμβαση»

Βίντεο από την «παρέμβαση» - όπως την ονομάζει – στο σπίτι του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό, ανάρτησε η οργάνωση «Ρουβίκωνας» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και στο youtube.

ΝΔ για Σκουριές: Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

Ανακοίνωση για την επένδυση στις Σκουριές εξέδωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Σ΄αυτή εξαπολύει πυρά εναντίον της κυβέρνησης και ειδικά κατά του πρωθυπουργού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει.

Στην επιταγή της Παρί για τον Νεϊμάρ δεν χωρούσαν τα μηδενικά... - ΦΩΤ

Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για να κάνει δικό του τον Νεϊμάρ.

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο «απέλυσε» την ανώτατη εισαγγελέα της χώρας-Μίλησε για νοθεία και ασφαλίτες απέκλεισαν το γραφείο της

Η Λουίζα Ορτέγκα είχε ζητήσει από τοπικό δικαστήριο να εμποδίσει την τελετή ορκωμοσίας του νέου νομοθετικού οργάνου των 545 μελών, επικαλούμενη ισχυρισμούς για τη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος από την κυβέρνηση


Πως 18χρονος παρέσυρε 14χρονη μέσω Facebook και τη βίασε

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μία 14χρονη η συνομιλία της, μέσω διαδικτύου, με έναν 18χρονο.

Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, πείσθηκε να πάει στο σπίτι του, αφού συνομιλούσαν για μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, όπου ο 18χρονος, την βίασε.

Ουπς! Ζήτησαν από πασίγνωστο ηθοποιό να κάνει ερωτική σκηνή με σκύλο σε ταινία και αρνήθηκε

Κόκαλο έμεινε ο Robert Pattinson όταν του ζητήθηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με σκύλο στη νέα του ταινία “Good Time” και φυσικά όπως αποκάλυψε ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Φωτογραφίες: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διακοπές στη Σίφνο

Δείτε τον πρόεδρο της ΝΔ με τη σύζυγό του Μαρέβα στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, εκεί που συνήθιζε να κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του ο Κώστας Σημίτης

Στην παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα.

Πως το ΥΠΟΙΚ «φουσκώνει» τον ΕΝΦΙΑ σε χιλιάδες φορολογουμένους (παραδείγματα)

Mε τρία παράνομα «κόλπα» που εφαρμόζονται κατά τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, το υπουργείο Οικονομικών κατορθώνει κάθε χρόνο να εισπράττει από εκατομμύρια φορολογούμενους επιπλέον ποσά φόρου από αυτά που θα έπρεπε να χρεώσει στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, την τριετία 2014-2016 όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες κτισμάτων πλήρωσαν κύριο ΕΝΦΙΑ με «καπέλο» εξαιτίας συγκεκριμένων μεθοδεύσεων του υπουργείου Οικονομικών με τις αντικειμενικές αξίες και τους «συντελεστές παλαιότητας».

Τα ίδια τεχνάσματα θα εφαρμοστούν και φέτος, με αποτέλεσμα εκατομμύρια ιδιοκτήτες να χρεωθούν και πάλι άδικα με επιπλέον ΕΝΦΙΑ. Παράνομος είναι και ο τρόπος υπολογισμού του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ. Στην περίπτωση του φόρου αυτού, το υπουργείο Οικονομικών δεν αφαιρεί από τη συνολική φορολογητέα αξία των ακινήτων το υπόλοιπο των στεγαστικών δανείων που χρωστά ο ιδιοκτήτης.

Έξτρα κύριος φόρος

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις μεθοδεύσεις του υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες καταφέρνει κάθε χρόνο να υπερχρεώνει εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων:

1. Για τον υπολογισμό του κύριου ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών καθιέρωσε μία κλίμακα συντελεστών Βασικού Φόρου. Οι συντελεστές αυτοί αυξάνονται όσο υψηλότερα είναι τα επίπεδα των τιμών ζώνης ανά τ.μ. που ισχύουν στις περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα κτίσματα.

Οι συντελεστές του Βασικού Φόρου ξεκινούν από τα 2 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για κτίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με τιμές ζώνης μέχρι 500 ευρώ ανά τ.μ. και φθάνουν μέχρι τα 13 ευρώ ανά τ.μ. για τα κτίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με τιμές ζώνης άνω των 5.000 ευρώ.

Οι «τιμές ζώνης ανά τ.μ.» που λαμβάνονται υπόψη για την κλιμάκωση των συντελεστών του Βασικού Φόρου είναι οι αντικειμενικές τιμές ανά τ.μ., οι οποίες ισχύουν ανά περιοχή για νεόδμητα διαμερίσματα 1ου ορόφου με πρόσοψη σε ένα δρόμο.

Δηλαδή, η βάση υπολογισμού του κύριου ΕΝΦΙΑ είναι οι αντικειμενικές αξίες νεόκτιστων διαμερισμάτων 1ου ορόφου με μία μόνο πρόσοψη σε δρόμο!

Ο υπολογισμός λοιπόν του κύριου ΕΝΦΙΑ για όλες τις κατοικίες παλαιότητας άνω του 1 έτους γίνεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, οι οποίες -παρά το γεγονός ότι στις αρχές του 2016 μειώθηκαν κατά 4%-38% σε πολλές περιοχές της χώρας – εξακολουθούν να βρίσκονται σε επίπεδα σημαντικά υψηλότερα των πραγματικών αξιών των παλαιών κτισμάτων.

2. Από κει και πέρα, ο φόρος που προκύπτει για κάθε κτίσμα, όσο παλαιό κι αν είναι, δεν μειώνεται λόγω παλαιότητας, καθώς δεν εφαρμόζονται οι μειωτικοί συντελεστές παλαιότητας 0,6 έως 0,9 που ισχύουν κανονικά για τα ακίνητα «ηλικίας» ενός έτους και άνω. Οι μειωτικοί αυτοί συντελεστές εφαρμόζονται μόνο στον υπολογισμό του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ.

Οι μειωτικοί συντελεστές παλαιότητας εφαρμόζονται επίσης και κατά τον υπολογισμό των φόρων στις μεταβιβάσεις, στις κληρονομιές, στις δωρεές και τις γονικές παροχές ακινήτων.

Αντιθέτως, για τον υπολογισμό του κύριου ΕΝΦΙΑ χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο (χρησιμοποιήθηκαν την τριετία 2014-2015 και θα χρησιμοποιηθούν και φέτος) κάποιοι άλλοι… εξωπραγματικοί «συντελεστές παλαιότητας», που, αντί να μειώνουν, αυξάνουν το φόρο όσο πιο νέο είναι ένα κτίσμα!

Οι «συντελεστές παλαιότητας» που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό του κύριου ΕΝΦΙΑ είναι αυξητικοί, όχι μειωτικοί όπως θα ήταν το δίκαιο. Ξεκινούν από το 1 για κτίσματα που έχουν ανεγερθεί από το 1930 μέχρι και πριν από 26 χρόνια και φθάνουν μέχρι το 1,25 για κτίσματα που έχουν κατασκευαστεί την τελευταία τετραετία!

Ετσι, ενώ ο Βασικός Φόρος υπολογίζεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες ολοκαίνουριων κτισμάτων, δεν μειώνεται καθόλου για όσα από τα κτίσματα αυτά έχουν παλαιότητα άνω των 25 ετών, ενώ για όσα έχουν παλαιότητα από 25 έτη έως και 1 έτος ο Βασικός Φόρος προσαυξάνεται περαιτέρω κατά 5% έως και 25%, καθώς οι… «συντελεστές παλαιότητας» που χρησιμοποιούνται κλιμακώνονται από 1,05 έως 1,25!

Τα «τρικ» που περιγράψαμε παραπάνω με τις αντικειμενικές αξίες και τους συντελεστές παλαιότητας θα εφαρμοστούν και φέτος κατά τον υπολογισμό του κύριου ΕΝΦΙΑ επί των κτισμάτων που κατείχαν οι φορολογούμενοι την 1η-1-2017.

Βόμβες μολότοφ εναντίον ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Σε επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες προχώρησε ομάδα άγνωστων ατόμων τα ξημερώματα κατά των ανδρών των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ακριβοπληρωμένος Νεϊμάρ δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που θέλει -Ο ρόλος της οικογένειάς του [εικόνες] Πηγή: Ο ακριβοπληρωμένος Νεϊμάρ δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που θέλει -Ο ρόλος της οικογένειάς του [εικόνες] | iefimerida.gr

Τι και αν και κάθε εβδομάδα θα βγάζει κάτι περισσότερο από 664.000 ευρώ, ο Νεϊμάρ, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν ως η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών, δεν μπορεί να έχει δίπλα του τη γυναίκα που επιθυμεί.

ΣΟΚ! Αυτός είναι ο αλγόριθμος του FB που μπλοκάρει τις ειδήσεις του Μπάγκς Μπάνυ

Μετά τη WIND που ζητούσε από τους συνδρομητές της να απαντούν με ΝΑΙ στις προσφορές της την περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης και το Facebook έχει στήσει συνωμοσία εναντίον του με αποτέλεσμα...

ΒΙΝΤΕΟ-Σε αυτούς έπρεπε η ψήφος να μετράει διπλή!

Οι εξυπνότεροι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ για Βαρουφάκη... last year  όπως, γιατί τώρα όπου Μέρκελ βάζουμε Τσίπρας: 

Σε βλέπει η Μέρκελ και σπάει σαν κλαράκι...

Μυστήριο: Ρωσικός ραδιοσταθμός εκπέμπει περίεργα σήματα εδώ και δεκαετίες (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Υπάρχει ένας ραδιοσταθμός, ο οποίος για περισσότερο από 30 χρόνια προβληματίζει τους ραδιοερασιτέχνες με τα μηνύματα που εκπέμπει.

Survivor: Αυτή είναι η αμοιβή του Ντάνου από την παραγωγή

To «S» αποκαλύπτει τη σύµβασή του µε την εταιρεία παραγωγής Acun Medya και τον µηνιαίο µισθό που λάµβανε ο µεγάλος νικητής

Με το ποσό των...

Δασκάλα έκανε σ@ξ με ανήλικο μαθητή της σε... τουαλέτα αεροπλάνου - Τι λέει ο πατέρας του

Η υπόθεση της Eleanor Wilson, μιας 28χρονης δασκάλας φυσικής από το Μπρίστολ που έκανε σ@ξ με ανήλικο μαθητή της στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, και στη συνέχεια σύναψε σχέση μαζί του, σόκαρε λέμε τώρα) τη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΡΙΑ ΤΑΠΑ! Καφαντάρη: Ο Μακρυγιάννης ήταν αμορφωμένος, όμως τίμησε την ελληνική σημαία - Βούλτεψη: Ναι αλλά δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση

Αυτά παθαίνετε σύντροφοι άμα φεύγετε όλοι διακοπές και αφήνετε την επικοινωνία στις πλάτες της ταλαίπωρης...

Προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση,υποστήριξε ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ

«Πλέον η χώρα μας επανέρχεται στην κανονικότητα» υποστήριξε η βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.


Απίστευτο: Δείτε τι έγινε όταν κεραυνός «χτύπησε» ποτάμι

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Εθνική μπάσκετ

"Εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικοί παίκτες, εξαιρετικοί χαρακτήρες!" έγραψε ο Κυριάκος στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ! Μεγάλη δωρεά από Βούλγαρο υπήκοο στο Νοσοκομείο Ξάνθης επειδή του έσωσαν τη ζωή

Με μια σημαντική δωρεά 27χρονος Βούλγαρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο της Ξάνθης, που του έσωσαν την ζωή.

Τραγωδία στο Μενίδι: Ένας νεκρός σε πυρκαγιά σε λυόμενο

Στο στρατόπεδο Καποτά

Τραγωδία στο Μενίδι, όπου ένα άτομο εντοπίσθηκε  απανθρακωμένο, από πυροσβέστες, στις 4:30 τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε λυόμενη οικία στο στρατόπεδο Καποτά.


Από τα κορτ στο σινεμά: Μποργκ και Μάκενρο διασταυρώνουν.. τις ρακέτες τους [βίντεο]

Οι πιο διάσημοι μονομάχοι του τένις θα «ανοίξουν» το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, στο γκαλά της έναρξης του φεστιβάλ, στο Roy Thomson Hall, η ταινία «Borg/McEnroe» θα κάνει πρεμιέρα.

FAZ: Ο Γολγοθάς Γερμανού που προσπάθησε να χτίσει σπίτι στην Κύμη -Απειρες αιτήσεις, αυθαιρεσία, διαφθορά

«Αν δεν χτίσεις σπίτι, δεν κατανοείς τη χώρα στην οποία ζεις», λέει ο Ράινερ Λίνταου. Ο Γερμανός το διαπίστωσε αυτό για τα καλά, όταν αποφάσισε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του στην Κύμη.


Από το World Party στο Nomads;

Μέχρι στιγμής πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν, παρόλα αυτά κανένας δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Espresso, ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Διαφημιστικό με ολόγυμνες αεροσυνοδούς προκάλεσε σάλο στο Καζακστάν

Δείτε την ανδρική και τη γυναικεία έκδοση

Στόχος επικριτικών σχολίων και σφοδρών αντιδράσεων έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η διαφημιστική εκστρατεία μιας εταιρείας διοργάνωσης ταξιδίων, τα αμφιλεγόμενα βίντεο της οποίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.


Η Κβαντική θεωρία αποδεικνύει ότι η Ψυχή περνά σε άλλο Σύμπαν μετά το Θάνατο!

Ένα βιβλίο με τίτλο “Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος» έχει γίνει δημοφιλές στο Διαδίκτυο, επειδή περιέχει την αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με την μετανάστευση της ψυχής.


Spiegel: Το ναδίρ της σχέσης Μέρκελ-Σόιμπλε ήταν όταν απέσυρε το σχέδιό του για Grexit

«Αυτό που απογοητεύει περισσότερο τον Β. Σόιμπλε είναι ότι η καγκελάριος εμφανίζεται ως σωτήρας της ευρωζώνης και εκείνος αναλαμβάνει να διαπραγματευθεί νέα πακέτα στήριξης για την Ελλάδα» γράφει το γερμανικό περιοδικό σκιαγραφόντας τη σχέση των δύο ισχυρών «παιχτών» του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος


Κρήτη: Αυτοπυροβόληθηκε 14χρονος! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική νοσηλεύεται ένας 14χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 14χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, στο Ρέθυμνο, όταν πήρε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.


Λάθρο άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό στη Ναύπακτο

Για κακή του τύχη, όμως, το σημείο της κλοπής βρισκόταν στην εμβέλεια μιας κάμερας  από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός καταστήματος


Παγκόσμιο Στίβου: Στον τελικό του επί κοντώ με ένα άλμα η Κατερίνα Στεφανίδη

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί - Η μοναδική αθλήτρια που έκανε ένα άλμα για να πιάσει το όριο των 4,60μ. για πρόκριση στον τελικό

Τον χαρακτήρα του φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του επι κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου επιβεβαίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη το βράδυ της Παρασκευής.


Ρόδος: Στη φυλακή «νταής» που κόντεψε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Οι βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία που απαγγέλθηκαν σε έναν 46χρονο «νταή» για τον διπλό ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του στις Καλυθιές της Ρόδου, τον έστειλαν στη φυλακή με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως!


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡ ΒΡΑΔΗ! ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΗΘΕΛΕΣ! Star-Τηλεοπτικές άδειες: Δυσανάλογο το τίμημα σε σχέση με τα διαφημιστικά έσοδα

[Κλάψα STAR για τα 35 εκ της άδειας... το STAR που έβγαζε τις εκπομπές του Χατζηνικολάου όπου ψεκασμένοι την έπεφταν με κάθε λογής μαλ@κίες σε υπουργούς της ΝΔ... και μόλις κάναν τη δουλειά τους και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, έκοψαν την εκπομπή... μετά τους "έκοψε" (τον κ@λο) κι ο Παππάς και κλαίνε!]

Παραδοχή Παππά στη Βουλή: Βαρύτατη η φορολογία των τηλεοπτικών σταθμών

Κατά πλειοψηφία πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής  για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


H μεγάλη πλειοψηφία χάνει τις ρυθμίσεις οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία!

Μόνο το 28% όσων μπήκαν σε ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία κατάφεραν να παραμείνουν ενεργοί. Συγκεκριμένα,  από τις 203.724 περιπτώσεις οφειλετών που εντάχθηκαν σε ρύθμιση, στο τέλος Ιουνίου βρέθηκε ότι μόλις 57.217 είχαν απομείνει ενεργοί οφειλέτες, δηλαδή συνέχιζαν να καταβάλλουν τις μηνιαίες δόσεις τους!


Αρνείται η Βουλγαρία τη χρήση γεωγραφικών προσδιορισμών για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Την κάθετη άρνηση της Βουλγαρίας σε οποιαδήποτε λύση στο ζήτημα με την ονομασία της ΠΓΔΜ που θα περιέχει «βόρειους» γεωγραφικούς προσδιορισμούς όπως «Βόρεια» ή «Άνω» γνωστοποίησε η υπουργός εξωτερικών Εκατερίνα Ζαχάριεβα της χώρας σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων TV 24.


Έτσι κατέρριψε ο πιλότος του αμερικανικού Super Hornet το συριακό Su-22

Ο πιλότος που στις 18 Ιουνίου πραγματοποίησε την πρώτη αμερικανική κατάρριψη πάνω από την Συρία, περιγράφει τα τελευταία λεπτά του συριακού Su-22Μ-4 Fitter που εγκλώβισε νοτίως της Τάμπκα.