06 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζε για τη σημαία... τώρα κάνει διακοπές στις ΗΠΑ

Ο Καμμένος που φώναζε για τη σημαία... τώρα για μια καρέκλα κρύφτηκε και δε βγάζει άχνα.... καλές διακοπές στην Αμερική:

Π. Λαφαζάνης: «Όχι στη χαριστική τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για φορολογικά δώρα σε μονές του Αγίου Όρους»

Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ σημείωσε πως όλοι σεβόμαστε το Άγιον Όρος, ωστόσο τόνισε πως «αυτός ο σεβασμός δεν μπορεί να εκφράζεται με φορολογικά δώρα προς τις μονές του


Αυτή είναι η καλλονή που έβγαλε σε δημοπρασία ο απαγωγέας της στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Ζητούσε 300.000 ευρώ σε bitcoin - Τελικά την άφησε γιατί ανακάλυψε ότι ήταν μητέρα - Η Κλόι Έιλινγκ είναι μοντέλο της σέξι «Σελίδας 3» της βρετανικής εφημερίδας The Sun

Το σέξι μοντέλο Κλόι Έιλινγκ είναι η γυναίκα που είχε απαγάγει ένας βρετανοπολωνός στην Ιταλία ώστε να την βγάλει σε δημοπρασία στο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Του Σωτήρος σήμερα σε Ρουμανία-Βουλγαρία... γιορτάζουν τον Τσίπρα

Δεν είναι μόνο η Βουλγαρία! Πάνω από 4 δισ. ευρώ οι ελληνικές επενδύσεις και στη Ρουμανία

Μόνο το 2016 ιδρύθηκαν 300 νέες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στη βαλκανική χώρα

Ο Έλληνας θρύλος στη φαρμακευτική βιομηχανία

Ο Πίνδαρος Ρόι Βάγγελος είναι γιατρός και επιχειρηματίας γνωστός για την ικανότητα του να μετατρέπει την επιστημονική έρευνα σε επιτυχία. Η εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους ομογενείς των ΗΠΑ.


Συνελήφθη 45χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας!

Πέταξε… 20ευρω κατά την προσπάθεια διαφυγής του σε πολίτες που τον καταδίωξαν

Σχεδόν επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ 45χρονος Ελληνογερμανός σάτυρος, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε δύο μικρά αγόρια στο κέντρο της Αθήνας!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Αγωνία στα Κύθηρα: Στείλτε αεροπλάνα, καίγεται το νησί μας - Εκκενώθηκε μοναστήρι

Άδειασε από μοναχούς και επισκέπτες η μονή της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας - Μετά το λάθος του Σαββάτου για την πρόωρη απόσυρση των εναέριων μέσων, έχουν καεί 15.000 στρέμματα δάσους - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Κραυγή αγωνίας για την τύχη του νησιού τους βγάζουν οι κάτοικοι των Κυθήρων που βλέπουν για τρίτη ημέρα τις φλόγες να καίνε. Γι' αυτό και ζητούν περισσότερα εναέρια μέσα καθώς, όπως καταγγέλλουν, το μισό νησί έχει καεί, ακόμα και σε σημεία που ήταν παρθένα.

Πύρρος Δήμας: Δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση

Είχα την τιμή να είμαι δύο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης. Η θέση του σημαιοφόρου είναι, πάνω από όλα, εκείνη του ηγέτη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης σε άρθρο του στην Καθημερινή με αφορμή την απόφαση να καταργηθεί το κριτήριο της αριστείας για τον ορισμό του σημαιοφόρου στα δημοτικά και αντικατασταθεί με κλήρωση.


Επιβεβαιώνει ο ποντικομούρης: Απηλλάγη από τη στρατιωτική του θητεία με διάταγμα της Χούντας-ΝΔ: Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα

Ανακοίνωση με την οποία αποφεύγει να πει το παραμικρό για την αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ Θέμα ότι είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές εξέδωσε ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το δημοσίευμα.


Γεωργιάδης: Το θέμα Βαρουφάκη είναι ουσίας και αφορά σε χρήματα Ελλήνων που χάθηκαν

«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν διότι, όσο μένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, η Ελλάδα χάνει χρόνο. Και δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο».


ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΣΥΡΙΖΑίος του ΚΕΕΛΠΝΟ για ιό του Δυτικού Νείλου: Βάλτε και κανα μπουφανάκι για να μην πσοφήσετε!


Και όλα αυτά επειδή οι άχρηστοι δεν ψέκασαν όταν έπρεπε!

Συμπτωματικό χαρακτήρισε το γεγονός της εμφάνισης δύο θανατηφόρων περιστατικών από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Στη Χαλκιδική συνεχίζουν τις διακοπές τους Κάρολος και Καμίλα [εικόνες]

Τις διακοπές τους στην Ελλάδα συνεχίζουν ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ.

Μετά την Κέρκυρα το ζευγάρι με την πολυτελή θαλαμηγό του κατέπλευσε ανοιχτά της Αμμουλιανής.

Επεισόδιο στη Βενεζουέλα: Κίνημα 20 ανδρών με επικεφαλής... συνταξιούχο εξουδετέρωσε ο Μαδούρο

Είκοσι άνδρες με επικεφαλής έναν συνταξιούχο στρατιωτικό επιχείρησε να καταλάβει μία στρατιωτική βάση στη Βαλένθια, στο κέντρο της χώρας.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Διαγωνιζόμενη για τα καλλιστεία Miss Universe εμφανίστηκε με καφτάνι αντί για μαγιό

ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ;

Πριν να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Βρετανίδα που θα πάει στον Miss Universe τον Ιούλιο, η Muna Jama, μια μουσουλμάνα ακτιβίστρια σε θέματα κακοποίησης παιδιών και μετανάστευσης, κατέστησε σαφές ότι δεν θα φορούσε μπικίνι στον περίφημο γύρο με μαγιό.


ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα για τις επαφές με τη Βενεζουέλα

Τρία ερωτήματα θέτει η ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις για επαφές τους με τη Βενεζουέλα.


Ιρανός στρατιώτης πυροβόλησε κατά συναδέλφων του -Τρεις νεκροί, δέκα τραυματίες

Ιρανός στρατιώτης άνοιξε σήμερα πυρ κατά συναδέλφων του, σε αεροπορική βάση που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων νοτίως της Τεχεράνης, τραυματίζοντας δέκα από αυτούς, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Mehr News.


Μπαρ εκθέτει ανεπανόρθωτα τη γύφτισσα Κένταλ Τζένερ με την απόδειξη του λογαριασμού

Ενα μπαρ αποφάσισε να βγάλει στη φόρα την απόδειξη με τα ποτά που ήπιε η εκατομμυριούχος Κένταλ Τζένερ, θέλοντας να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.


Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 110.000 ευρώ από το σπίτι του Παγιέ ενώ εκείνος κοιμόταν

Ο παίκτης δεν πρόσεξε την κλοπή μέχρι το επόμενο πρωί. Σύμφωνα με μία πηγή, η πόρτα του σπιτιού του ήταν κλειστή, αλλά όχι κλειδωμένη, επιτρέποντας στους διαρρήκτες να ενεργήσουν με διακριτικότητα, ενώ το σύστημα συναγερμού είχε επίσης απενεργοποιηθεί


Άγριος ξυλοδαρμός σε πάρτι στη Βεργίνα

Με συνοδεία δύο περιπολικών της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας, τραυματισμένο έναν νεαρό, από την περιοχή "Πλατάνια" στη Βεργίνα.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ! Χασισοφυτεία «μαμούθ» στο πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Ο χώρος της τεράστιας χασισοφυτείας που είχαν καλλιεργήσει άγνωστοι μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στην περιοχή του Γάλλου στο Ρέθυμνο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Όμως, δεν υπήρχε… ούτε ένα δενδρύλλιο!


Απτόητος ο Μπολτ: Έχασα αλλά παραμένω ο καλύτερος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την ήττα-σοκ από τον 35χρονο Τζάστιν Γκάτλιν στην κούρσα των 100μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου ο Γιουσέιν Μπολτ δεν αμφισβήτησε ούτε μια στιγμή τον εαυτό του.

Η πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ένα απολαυστικό βίντεο 5 λεπτών (Video)


Σε ένα απολαυστικό βίντεο πέντε λεπτών αποκαλύπτεται όλο το «μεγαλείο» της πολιτικής απάτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθώς παρελαύνει όλη η ακατάσχετη υποσχεσιολογία του σημερινού κυβερνητικού μορφώματος πριν τις εκλογές.

Το απίστευτο παράπονο της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η χώρα διέρχεται εξαιρετικά δύσκολες στιγμές διανύοντας εκ των πραγμάτων μια περίοδο παρακμής, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αναρωτιέται γιατί δεν γίνεται αντιληπτό το σπουδαίο (κατά την άποψή της) έργο της στον Πολιτισμό.

Απίστευτος φασισμός μέσω διαδικτύου

Το φαινόμενο των fake news αποτελεί μια πραγματικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Οι επιπτώσεις ωστόσο της εξάπλωσης κάθε είδους πληροφορίας χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε μορφή διασταύρωσης μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε ανθρώπους που δεν έχουν ουδεμία ανάμειξη με αυτές.


Συνέλαβαν στην Κακαβιά Αλβανό παιδεραστή που προσπάθησε να διαφύγει στη χώρα του

Συνέλαβαν στην Κακαβιά Αλβανό παιδεραστή που προσπάθησε να διαφύγει στη χώρα του
Σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Προέδρου Εφετών Πατρών και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λευκάδας για τα σοβαρά ποινικά αδικήματα


Ψέχνανε βοήθεια στο Εκουαδόρ... τελικά κατέληξαν "πο@τανάκια" του Σόιμπλε

Επαφές σε Εκουαδόρ, Αργεντινή και Βραζιλία

Σύμφωνα με ανώτατη πολιτική πηγή της Βενεζουέλας, ο εξ απορρήτων του Νικολάς Μαδούρο, κ. Μαξεμίλιεν Αρβελάιζ, είναι εκείνος που πρώτος εισηγήθηκε στον Μαδούρο να μη μεσολαβήσει στους Ρώσους για τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν αξίζει να μεσολαβήσεις στη Ρωσία για αυτόν τον Έλληνα πολιτικό», φέρεται να είπε ο Αρβελάιζ στον Μαδούρο αμέσως μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα στη Μόσχα.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"; Τι συμβαίνει με την ΕΛΣΤΑΤ; Αναστέλλει αιφνιδιαστικά τις ανακοινώσεις των αρχικών στοιχείων για το ΑΕΠ

Του Βασίλη Γεώργα

Ερωτηματικά προκαλεί η αιφνιδιαστική απόφαση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής να αναστείλει επ’ αόριστον τη δημοσίευση προσωρινών εκτιμήσεων για την πορεία του ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν οι αρχικές προβλέψεις για το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Εθνική μπάσκετ: Τα παρασκήνια της φωτογράφισης -Ποιοι... δυσκολεύτηκαν [βίντεο]

Ορεξη για πειράγματα είχαν αρκετοί από τους διεθνείς, στη φωτογράφιση της εθνικής ομάδας μπάσκετ.


Φίλιππος Β΄: Ο δημιουργός του μεγάλου μακεδονικού κράτους

Η άνοδός του στον θρόνο και η δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής Μακεδονίας – Η πλήρης επικράτησή του στον ελλαδικό χώρο – Η μάχη της Χαιρώνειας - Οι προετοιμασίες για εκστρατεία στην Περσία – Η δολοφονία του και τα κίνητρά της – Αποτίμηση της βασιλείας του

Ο Σ. Μουμτζής εξηγεί σε Χατζηδάκη και ΣΙΑ γιατί ΑΡΙΣΤΕΡΑ=ΣΥΡΙΖΑ! Η νοσταλγία δεν είναι πολιτική

Του Σάκη Μουμτζή

Πολύ συχνά ακούγεται η άποψη, και από φιλελεύθερα χείλη, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά, αλλά κάπου στο Σύμπαν υπάρχει μια άλλη Αριστερά, που είναι η καλή, η ανθρώπινη.

Επίθεση με μπογιές σε κτήριο της Siemens από τους άπλυτους του Ρουβίκωνα

Επίθεση με μπογιές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Siemens στο Μαρούσι πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Είναι ύβρις η λέξη «Γκαουλάιτερ»;

Έχει χρησιμοποιηθεί εκατοντάδες φορές για γνωστούς πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα χωρίς να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.


Η “καυτή” Marica Pellegrinelli συνεχίζει τις βουτιές στη Μύκονο με τον σύζυγό της, Eros Ramazzotti- ΕΙΚΟΝΕΣ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη συναυλία που έδωσε οEros Ramazzotiστο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου, αλλά φαίνεται πως ο Ιταλός τραγουδιστής ερωτεύτηκε το νησί των… ανέμων και μαζί με την οικογένειά του συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του εκεί!

ΝΔ για την εξαίρεση Γαβρόγλου από το στρατό: Δεν έχει πρόβλημα με την «ελαστική» συνείδησή του

«Ας πάψει, τουλάχιστον, ο κ. Γαβρόγλου να προκαλεί και να ταλαιπωρεί το χώρο της Παιδείας, τις νεότερες γενιές των Ελλήνων και την δημοκρατική ελληνική κοινωνία»


ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζε ότι όλοι υπηρετούν τη σημαία και πάνε στρατό... και δεν έχει πάει στρατό με νόμο της Χούντας-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Πάντως εγώ τους σέβομαι! Για το σανό που μοιράζουν στα γίδια είναι άξιοι σεβασμού. Μακάρι να μπορούσε κι η ΝΔ έτσι... γιατί η προσπάθεια και καλά να ξυπνήσει το γίδι ο Έλληνας είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.. είναι σα να προσπαθείς να αλλάξεις την τροχιά της Γης... δεν γίνεται αυτό το πράμα! Κακά τα ψέμματα! Στόχος πρέπει να είναι ο έλεγχος των γιδιών προκειμένου να μην ρίχνουν την κάλπη πυρηνικές βόμβες... όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε

"Όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, γιατί όλοι έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν" έλεγε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Παιδείας, αναφερόμενος στη διάταξη του νομοσχεδίου του που προβλέπει σημαιοφόρους με κλήρωση στην Στ' τάξη του δημοτικού, προσθέτοντας ότι "στρατό δεν πάνε μόνο οι άριστοι, πάνε όλα τα παιδιά".

Το ρέκβιεμ του σοσιαλισμού στη Βενεζουέλα

Η Λατινική Αμερική έχει δοκιμαστεί σε όλο το μήκος της ιστορίας της από εγχειρήματα επιβολής κολεκτιβιστικών θεσμών τα οποία έχουν ως συνέπεια την φτωχή απόδοση των οικονομιών της που συνίσταται στην αναιμική ανάπτυξη, την καταφανή ανισομερή διανομή του πλούτου, την εκτεταμένη φτώχεια, την αντιπαραγωγική και λιμνάζουσα κατανομή τεράστιων περιουσιακών αποθεμάτων που όλα μαζί οδηγούν σε μία ιδιότυπη κοινωνική σύνθεση που αδυνατεί να διαχειριστεί έναν αφάνταστο επίγειο παράδεισο.


Ανάπηρη μαθήτρια αβοήθητη μέσα σε σχολικό! Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Η 16χρονη Jonay Owens, η οποία είναι ανάπηρη, βρίσκεται με το καροτσάκι της μέσα στο σχολικό. Την είχε παραλάβει από το σπίτι της και την πήγαινε στο σχολείο, όταν σε μια στροφή, το καροτσάκι τούμπαρε και η 16χρονη βρέθηκε κάτω.


Αποκαλύψεις Wikileaks: Τα e-mails του Μακρόν για Τσίπρα-Βαρουφάκη

Στο WikiLeaks διέρρευσε η ανάλυση που έλαβε ο Μακρόν για τις εκλογές του 2015 στη χώρα µας
Το βράδυ της 20ής Σεπτεµβρίου 2015, την ώρα που στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζαν για τη νίκη τους στις εκλογές, πολλά χιλιόµετρα µακριά, ο Εµ. Μακρόν δεχόταν στo ηλεκτρονικό του ταχυδροµείο µία ανάλυση για το αποτέλεσµα στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται από τα 21.075 e-mails της προεκλογικής του καµπάνιας τα οποία διέρρευσαν στο WikiLeaks.

Δείτε το μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι - ΦΩΤΟ

Υπάρχει ένα μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι, χειμώνα-καλοκαίρι.

Ο λόγος για τα Λευκά Όρη και συγκεκριμένα το σπηλαιόβαραθρο «Μηλέ» που βρίσκεται στη βορεινή πλευρά της οροσειράς σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.

Ο γυμνός εισβολέας που προσπάθησε να κλέψει τη δόξα του Μπολτ - ΒΙΝΤΕΟ

O κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου περίμενε με αγωνία τον τελικό των 100μ. στην τελευταία παράσταση της καριέρας του Γιουσέιν Μπολτ. Λίγο νωρίτερα από την μεγάλη κούρσα, όμως, ο πρωταγωνιστής ήταν άλλος.

Εφιαλτική πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια -10 τραυματίες από τις ισχυρές αναταράξεις

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβαίνοντες σε πτήση της American Airlines από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια, κατά την οποία 10 άτομα τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις.


Βενεζουέλα: Σε κατ'οίκον περιορισμό ξανά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπες

Σε κατ'οίκον περιορισμό τέθηκε εκ νέου στη Βενεζουέλα ο Λεοπόλδο Λόπες, ένας εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης.


Συρία: «Επεσε» το τελευταίο προπύργιο του ISIS στην επαρχία Χομς

Οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης και με τους συμμάχους της κατέλαβαν το τελευταίο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Χομς.


ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Καίγονται για τρίτη ημέρα τα Κύθηρα: Στάχτη το 1/3 του νησιού

Καίγονταν 2 μέρες το νησί μέχρι να αποφασίσουν να ρίξουν εναέρια μέσα

Η εικόνα είναι καλύτερη αλλά χρειάζονται άμεσα αεροπλάνα και ελικόπτερα δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού - Στο νησί επιχειρούν αυτή την ώρα 3 ελικόπτερα και 1 καναντέρ - Πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί το Σάββατο

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 6-08-2017

Δείτε τα:

Νέες αποκαλύψεις Βαρουφάκη -Τσίπρας: Χέσ... τον Ευκλείδη-Καμμένος: Θα σου φέρω δις από ΗΠΑ για ανώδυνο Grexit

Νέες αποκαλύψεις για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο βιβλίο του ανάβοντας... φωτιές στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με αποσπάσματα που φέρνει στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα ο πρώην υπουργός Οικονομικών εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παραδόθηκε στις απαιτήσεις των θεσμών. Του προσάπτει επίσης πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις κατά των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ποια γνωστή τραγουδίστρια περίμενε στην ουρά για ρύθμιση στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)

Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα.H οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.

Νέες αποκαλύψεις για επαφές Τσίπρα – Παππά σε Λατινική Αμερική: «Έψαχναν παντού δανεικά για Grexit»

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο πρώην υπουργός της Βενεζουέλας για το σαφάρι ξένης αρωγής, στο οποίο είχε αποδυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση, αποκαλύπτει αποκλειστικά ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Πορεία Ελευθερίας για τα 21 χρόνια από τη θυσία των Ισαάκ και Σολωμού - ΦΩΤΟ

Ολοκληρώνεται αύριο το διήμερο οδοιπορικό μοτοσικλετιστών στη μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που ξεκίνησε χθες από την Πάφο και τερμάτισε στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Τουρκικά παιχνίδια στην Κάρπαθο με NAVTEX για βρετανικό πολεμικό πλοίο - ΒΙΝΤΕΟ

Με τη NAVTEX 764/17, που εκδόθηκε από το σταθμό της Αττάλειας, η Τουρκία δεσμεύει περιοχή νοτιοανατολικά της Καρπάθου, εντός του FIR Αθηνών,από τις 11 ως τις 13 Αυγούστου για κινήσεις βρετανικού πλοίου.

Αλβανία: Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα για τη συνδρομή στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά στον Νίκο Κοτζιά για την ουσιαστική συνδρομή της Ελλάδας, όπως υπογραμμίζει, με εναέρια μέσα στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη νότια Αλβανία, εξέφρασε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι.


Η Βουλή απογύμνωσε τη ρήση Τσίπρα περί «κάθε λέξη του Συντάγματος»

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Η «διαβολοβδομάδα» στη Βουλή τελείωσε. Άφησε, όμως, ένα ηχηρό αποτύπωμα και ενδεχομένως ένα δεδικασμένο για τους επόμενους. Όσο κι αν ο Νίκος Βούτσης προσπάθησε να υπεραμυνθεί των διαδικασιών, συγχέοντας τις εκπρόθεσμες τροπολογίες (πολλές εξ αυτών είχαν και οσμή διευθετήσεων) με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από μια νέα κατρακύλα της Βουλής σε μονοπάτια, που καμία σχέση δεν έχουν με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Αντιθέτως τις υπονομεύουν!


Συγκλονιστικά βίντεο από την πυρκαγιά που κατακαίει τα Κύθηρα

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από την τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει τα Κύθηρα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο χρήστης Δημήτρης Κυριακόπουλος.


Λουίζα Ορτέγκα: «Δεν αναγνωρίζω την καθαίρεσή μου» ενώ ο φασίστας Μαδούρο λέει «δεν θα αποκλεισθούμε ποτέ από την Mercosur»

Η νέα Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας, που διαθέτει απεριόριστες εξουσίες, καθαίρεσε την γενική εισαγγελέα Λουίσα Ορτέγα, που έχει μετατραπεί σε έναν από τους κύριους διαφωνούντες απέναντι στο πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.