07 Αυγούστου 2017

Ορίστε για να μην γκρινιάζετε ότι δεν ενδιαφέρονται για τίποτα!! Βάζουν και στόχους οι άνθρωποι!

Δείτε ας πούμε τι ευχήθηκε ο Ξυδάκης για τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑίους βουλευτές και υπουργούς:

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ iPhone ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ! ΕΛΣΤΑΤ: Aύξηση 20,7% του εμπορικού ελλείμματος για το α' εξάμηνο

Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 11.59 δισ. ευρώ έναντι 9.6 δισ ευρώ το α' εξάμηνο πέρυσι, παρουσιάζοντας αύξηση 20,7%, ενώ για τον Ιούνιο το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 1,5 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση 0,9%.


Το ΣτΕ συμφωνεί για τους σημαιοφόρους με κλήρωση -Τι λέει για τον εκκλησιασμό

Παρατηρήσεις για το διάταγμα Γαβρόγλου που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις κάνουν οι σύμβουλοι της Επικρατείας, μετά την ολοκλήρωση της νομοπαρασκευαστικής επεξεργασίας του, τοποθετούμενοι σε διάφορα θέματα, όπως αυτό του εκκλησιασμού, των ωρών διδασκαλίας των Θρησκευτικών, αλλά και της γιορτής των τριών Ιεραρχών.


Ο όρος που θέτει ο Ακιντζί για το άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου

Τη νομιμοποίηση διεθνών πτήσεων από το αεροδρόμιο Ερτζιάν, εκτός από την λειτουργία, σύμφωνα με πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης του λιμανιού της Αμμοχώστου για απευθείας εμπόριο με την ΕΕ, θέτει ως όρο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί για το άνοιγμα υπό την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου.


Η στιγμή της «στέψης» της Κατερίνας Στεφανίδη -Η απονομή του χρυσού μεταλλίου [βίντεο]

Χρειάστηκε να περιμένει μία ημέρα, για να πάρει στα χέρια της την επιβράβευση των κόπων της, αλλά η Κατερίνα Στεφανίδη κρατά πλέον το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΚΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΑ! Το Κρεμλίνο έκανε... ταινία για την εκδρομή του Πούτιν στη Σιβηρία -Βίντεο 47 λεπτών με τις περιπέτειές του στη φύση

Δεν έφταναν τα ολιγόλεπτα βίντεο και οι φωτογραφίες από την εκδρομή του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Σιβηρία. Το Κρεμλίνο ήθελε να δείξει όλο το... μεγαλείο των περιπετειών του προέδρου στη φύση.


Ακινητοποίησαν το πλοίο των ακροδεξιών στην Τυνησία

Το πλοίο C-Star, το οποίο έχουν ναυλώσει Ευρωπαίοι ακροδεξιοί οι οποίοι θέλουν να εμποδίσουν τη διακίνηση μεταναστών ανοικτά της Λιβύης, ακινητοποιήθηκε σήμερα στα χωρικά ύδατα της Τυνησίας, ενώ ένα ισχυρό τυνησιακό συνδικάτο απηύθυνε έκκληση να εμποδιστεί ο ανεφοδιασμός του.


ΦΩΤΟ-Βαξεβάνη να διαβάζετε για να ενημερώνεστε σωστά

Προχθές το Σάββατο έγραφε ο έγκριτος στη σελίδα του:

ΝΔ: Αντί ο Τόσκας να βλέπει παντού εχθρούς ας απαντήσει

«Σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις πάνω στις στάχτες η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να επιδοθεί» απαντά η ΝΔ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και προσθέτει πως στα δύο ερωτήματα που έθεσε προς την κυβέρνηση, με κύριο στόχο να αποτραπούν νέες καταστροφές όπως αυτή των Κυθήρων, εκείνος δεν απάντησε.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ 20% ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Στον «αέρα» 127.000 επικουρικές συντάξεις

Τους τελευταίους 30 μήνες έχουν υποβληθεί περίπου 75.000 αιτήσεις καταβολής επικουρικής σύνταξης μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα εκδοθούν και πώς θα υπολογιστούν, καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί ο απαιτούμενος μαθηματικός τύπος.


Η κυβέρνηση φέρνει τέλος Αυγούστου νομοσχέδιο και για τις άδειες ραδιοφωνικών σταθμών

Ο διαγωνισμός για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από τη στιγμή που το ΕΣΡ αποφάσισε τον αριθμό τους και την ελάχιστη τιμή εκκίνησης, που λαμβάνει υπόψη το αποτέλεσμα του περσινού διαγωνισμού.


Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, πρωταγωνίστρια του «Sex & the City»;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal»

Ναι, είναι γεγονός. Αν είναι διασταυρωμένες οι πληροφορίες δημοσιεύματος στην «Wall Street Journal» Βολιδοσκοπούν τη σταρ του «Sex & the City», Σίνθια Νίξον κατά πόσον είναι διατεθειμένη να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Βρούτσης: Διάψευση των πανηγυρισμών Τσίπρα για τις θέσεις εργασίας

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ σύμφωνα με τον τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ
Αποκαρδιωτική χαρακτηρίζει την εικόνα στην αγορά εργασίας ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων της ΕΡΓΑΝΗΣ. Εκτιμά ότι τα στοιχεία του Ιουλίου που δημοσιεύθηκαν εκθέτουν και διαψεύδουν τους «πανηγυρισμούς» του κ. Τσίπρα και της Υπουργού Εργασίας.


Για εξηγήσεις καλείται ο Μητροπολίτης Κοζάνης που τόλμησε να κριτικάρει το μπάχαλο στη Βουλή του Βούτση

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο, καλείται να δώσει στην Ιερά Σύνοδο ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης κ. Παύλος.

Καρέ-καρέ η επίθεση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Siemens [βίντεο]

Ο Ρουβίκωνας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση που έκανε στα κεντρικά γραφεία της Siemens.

Σε αυτό εμφανίζονται έξι μέλη του Ρουβίκωνα, φορώντας κράνη, να ρίχνουν μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου.

Νέο "άλμα" 692 εκατ. ευρώ σε απλήρωτους φόρους τον Ιούνιο

Φόροι 692 εκατ. ευρώ έμειναν απλήρωτοι τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


Εντυπωσιακό φαινόμενο: Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης μαζί!

Η έκλειψη, που θα διαρκέσει δύο ώρες, θα φτάσει στο αποκορύφωμά της λίγο πριν τις 21:22-Ανοιχτό το Αστεροσκοπείο - Εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, που θα μείνουν ανοιχτά για το κοινό έως αργά τη νύχτα

Στον Ιβάν Σαββίδη το κανάλι Epsilon

Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης σύμφωνα με το insider.gr.

Το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας, δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.

Μεγάλη διάκριση για το Μαθηματικό Τμήμα του ΕΚΠΑ-Κατέκτησε πέντε μετάλλια σε παγκόσμιο μαθηματικό διαγωνισμό

Ένα χρυσό, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια

Πέντε μετάλλια (ένα χρυσό, δύο αργυρά και δύο χάλκινα), κατέκτησε πενταμελής ομάδα του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών στον 24ο Μαθηματικό φοιτητικό διαγωνισμό IMC (International Mathematics Competition) που διεξήχθη από τις 31 Ιουλίου μέχρι 6 Αυγούστου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

Η υποψηφιότητα Καμίνη, ή πού πας ξυπόλητος στ΄αγκάθια;

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι πολύ λογικό ο δήμαρχος Αθηναίων—και μάλιστα δύο φορές εκλεγμένος—να θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Επέλεξε τον σωστό δρόμο γι΄αυτόν τον σκοπό; Νομίζω πως ναι, γιατί δεν υπάρχει άλλος, πλην της δημιουργίας ακόμα ενός κεντροαριστερού κόμματος. Τώρα διεκδικεί έτοιμο το μαγαζί. Μικρό μεν, αλλά υφίσταται. Έτσι, η απόφαση του να συνδιεκδικήσει την αρχηγία στην Δημοκρατική Συμπαράταξη ήταν μέσα στην λογική των πραγμάτων.


Γελάει το Twitter με τα συγχαρητήρια Τσίπρα στη Στεφανίδη... πέρσι η ΑΥΓΗ την απαξίωνε

Να... διαβάζεις Κατερίνα πρόετρεπε η Αυγή την Κατερίνα Στεφανίδη το 2016 (το άρθρο εδώ)

Η "κόντρα" της χρυσής Ολυμπιονίκη με την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε ότι«δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» για όσα έγραψε δημοσιογράφος της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα ότι...

Σαν τη Μάρτα δεν έχει -Η «καυτή» πρώην του Ρομπέρτο σε νέες περιπέτειες [εικόνες]

Ένα υπέροχο καλοκαίρι φαίνεται πως περνάει η Μάρτα Ντομίνγκεζ -και δεν το κρύβει.

Η πρώην σύζυγος του Ρομπέρτο, του τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, περνάει και μόνη της καλά, όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Τα νταραβέρια του Μαξίμου με τους Νταβατζήδες

Του Τάσου Καραμήτσου

Καλά έκαναν ο Τσίπρας και ο Παππάς και «τα είπανε, τα συμφωνήσανε» με τους καναλάρχες για τους φόρους, το τίμημα και τη (μη) εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διανομής διαφήμισης στην TV, ένα μέτρο… σταλινικής εμπνεύσεως, αφού αφορούσε στη διανομή ιδιωτικής και όχι κρατικής διαφήμισης.


Γελοιοποιήθηκαν Ιρανοί βουλευτές για μία σέλφι με τη Μογκερίνι: Σαν τους 7 νάνους [εικόνες]

Ο Τύπος και ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης στο Ιράν βρίθουν σήμερα από επικρίσεις σε βάρος κοινοβουλευτικών που κατηγορούνται ότι γελοιοποιήθηκαν συνωστιζόμενοι γύρω από την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι για να τραβήξουν δίπλα της μια σέλφι.

Λαβράκια και από τους ελέγχους σε τουριστικά σκάφη: Δήλωναν 200 ευρώ τη διαδρομή και χρέωναν 1.500

Ελέγχους σε τουριστικά σκάφη άρχισαν ειδικά κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε συνεργασία με το Λιμενικό και ήδη στην «τσιμπίδα» πιάστηκαν οι πρώτοι παραβάτες.


Η Deutsche Bank εκτός της 15άδας των κορυφαίων ιδιωτικών τραπεζών του κόσμου

Η Deutsche Bank βγήκε από τη λίστα με τις 15 κορυφαίες τράπεζες ιδιωτικής τραπεζικής του κόσμου το 2016, μια χρονιά που επιφύλασσε αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο για τη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, σύμφωνα με την κατάταξη της εταιρίας ερευνών για τη διαχείριση πλούτου Scorpio Partnership.


Περίπατος σε εναέρια λεπτή μεταλλική γέφυρα στις Ελβετικές Αλπεις -Από κάτω χάος [εικόνες]

Είστε αρκετά γενναίοι να βαδίσετε πάνω στη μεγαλύτερη εναέρια πεζογέφυρα στον πλανήτη;

Τώρα, οι θαρραλέοι πεζοπόροι μπορούν να περπατήσουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο, στις ελβετικές Άλπεις, πάνω σε μια λεπτή μεταλλική γέφυρα.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! Ο Πολάκης πανηγυρίζει τα χάλκινα Βενεζουέλας-Κούβας και την απόλυση της εισαγγελέως απ' τον Μαδούρο

«Πολλαπλά τα εγκεφαλικά κατά Πειραιώς μεριά...» σχολίασε στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης 

Την... αγάπη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο καθεστώς του Μαδούρο δείχνει ο Παύλος Πολάκης με τον γνωστό, αγαπημένο του τρόπο.

Τραγωδία στην Εύβοια: Δεν ξέρει οδήγηση ο 30χρονος που σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από την τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Εύβοια: Όπως αποδεικνύεται, ο 30χρονος άντρας που χτύπησε θανάσιμα την έγκυο αρραβωνιαστικιά του με το αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί και φυσικά δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

Χωρισμός-«βόμβα» για Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ντάσα Ζούκοβα [εικόνες]

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα, Δευτέρα, η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, χωρίζει από τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η πτήση του τρόμου από την Αθήνα: Αντικείμενα στο πάτωμα και ο πιλότος ψύχραιμος

Το χάος που προκλήθηκε από τις αναταράξεις στην πτήση της American Airlines που είχε απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια το Σάββατο, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες μέσα από την καμπίνα των επιβατών.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! «Ναι» Μουζάλα στην επιστροφή προσφύγων από Γερμανία

Μιλώντας στο μαγκαζίνο «Report Mainz» της τηλεόρασης ARD, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα δεχθεί από τη Γερμανία πρόσφυγες, στο πλαίσιο του Κανονισμού του Δουβλίνου - Νέο «κύμα» προσφύγων: 456 έφτασαν στα νησιά σε μία εβδομάδα


Η ΝΔ για τη φωτιά στα Κύθηρα: Κακός συντονισμός και έλλειψη εναέριων μέσων

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία θέτει ερωτήματα για τη μεγάλη φωτιά στα Κύθηρα ενώ αποδίδει ευθύνες στην κυβέρνηση για την έλλειψη εναέριων μέσων.


ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! Ισπανία: Οι Podemos αύξησαν τα έσοδά τους κατά 412% μέσα στο 2016

Αξιολογώντας την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων για τα πολιτικά κόμματα της Ισπανίας, ο μέσος ψηφοφόρος θα μπορούσε κάλλιστα να εμπιστευθεί περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας του το κόμμα των Podemos από οποιοδήποτε άλλο κόμμα με κριτήριο τον τρόπο που διαχειρίζεται «τα του οίκου του», καθώς η παράταξη του Πάβλο Ιγκλέσιας αύξησε κατά 412% τα έσοδά της το 2016, την ώρα που το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα (PP) έχασε 600.000 ευρώ.


Πάτρα: Ανάρτησε γυμνή φωτογραφία της στο Facebook και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι...

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη ΒΛΑΜΜΕΝΗ Γερμανίδα, νύφη του ISIS -Η στιγμή που οδηγείται στη φυλακή

Στην δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο που καταγράφει την στιγμή που βρήκαν την 16χρονη Γερμανίδα, νύφη του ISIS στην Μουσούλη.

ΣΟΚ! Ο Σαντορινιός λέει ότι ο Γαβρόγλου είναι γυναίκα: Δηλαδή οι γυναίκες που δεν πάνε στρατό, δεν υπηρετούν τη σημαία;

Είπε ότι ο υπουργός Παιδείας, ως καθηγητής πανεπιστημίου, είναι κατά τεκμήριο άριστος

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, για το ζήτημα της στρατιωτικής του θητείας, που αποκάλυψε το «Πρώτο ΘΕΜΑ», επιχείρησε να παράσχει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.


Πετρούνιας, Γιαννιώτης και Κορακάκη αποθεώνουν την παγκόσμια Στεφανίδη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη, πρόσθεσε στη συλλογή της το μόνο μετάλλιο που δεν είχε, αυτού του παγκοσμίου πρωταθλήματος και γνώρισε την αποθέωση από τα άλλα χρυσά παιδιά του ελληνικού αθλητισμού.

Βενεζουέλα: Οι δυνάμεις του Μαδούρο καταδιώκουν τους κινηματίες [εικόνες & βίντεο]

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές της Βενεζουέλας για τη σύλληψη δέκα μελών της παραστρατιωτικής ομάδας που εξαπέλυσε επίθεση σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαλένθια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Μπλόκο 200.000 Γάλλων στην Μπριζίτ Μακρόν -Ζητούν να μην αναλάβει επίσημα ρόλο Πρώτης Κυρίας

Σχεδόν 200.000 Γάλλοι υπέγραψαν ένα διαδικτυακό αίτημα για να μη αναγνωριστεί επίσημα στη σύζυγο του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ο ρόλος της πρώτης κυρίας.

Πάτρα: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 10 κρατούμενοι

Στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα περίπου 10 άτομα που κρατούνταν στην ασφάλεια Πάτρας.


«Αν έχει τα άντερα ο Καμμένος», ας απαντήσει για Offshore και ΚΕΦΟΜΕΠ

Tο γεγονός ότι ο υπουργός-συνοµιλητής του ισοβίτη Γιαννουσάκη βρίσκεται επί αµερικανικού εδάφους δεν νοµίζω ότι λειτουργεί αποτρεπτικά προκειµένου να δοθεί µια απάντηση για τις αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» σχετικά µε την offshore εταιρεία που διατηρεί η 85χρονη (καθ’ όλα σεβαστή) µητέρα του Πάνου Καµµένου, όπως και για αυτές που συνδέονται µε τη διαδικασία ελέγχου στην οποία φέρεται...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Με ποιον ραδιοσταθμό έδωσε τα χέρια ο σταλίνας Βασίλης Λυριτζής

Ο Βασίλης Λυριτζής έκλεισε την επόμενη συνεργασία του για τον χειμώνα και έφυγε ήσυχος για διακοπές.

Ξανανοίγουν οι καντίνες της ντροπής στη Χρυσή -Δικαστικά μπλόκα στα «λουκέτα»

Με το… μαχαίρι στα δόντια είναι οι ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, περιμένοντας να ξανανοίξουν οι καντίνες της ντροπής στην πολύκροτη υπόθεση του Γαϊδουρονησίου, προκειμένου να ελέγξουν αν τουλάχιστον στο φορολογικό σκέλος τηρούνται οι νόμοι.


Πρόεδρος ομάδας έδιωξε τις μαζορέτες γιατί «αποπλανούσαν τους παίκτες»!

Τα παιδιά δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν, είπε ο πρόεδρος - Τελικά, μετά την κατακραυγή, τις ξαναπήραν πίσω κι αυτές υπόσχονται: «Είμαστε καλά κορίτσια»

Μπαμπινιώτης για σημαιοφόρους με κλήρωση: Καταστρατηγείται το «Αιέν αριστεύειν»

Ο καθηγητής Γλωσσολογίας, ο οποίος έχει διατελέσει και υπουργός Παιδείας, τόνισε ότι η άμιλλα πρέπει να ξεκινάει από το δημοτικό και τα παιδιά να μαθαίνουν να αναγνωρίζουν αυτόν που προσπαθεί όπως και αυτά και να μη θεωρούν ότι όλα στη ζωή είναι προϊόν τύχης και κλήρωσης


Κρανίου τόπος τα ΚύθηραΛΟΓΩ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων: Ανυπολόγιστο το κόστος από τον λάθος συντονισμό

«Καλύτερη η εικόνα» λέει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας - Τι καταγγέλλουν ο δήμαρχος του νησιού και κάτοικοι για τη λανθασμένη διαχείριση στα εναέρια μέσα - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα 

Εκκληση-«κόλαφος» Λεντέσμα για ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει να στηρίζει την τυραννία Μαδούρο

Έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο απευθύνει ο Αντόνιο Λεντέσμα, ο περιφερειάρχης του Καράκας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη μέσα στη νύχτα από το σπίτι του καθώς η κυβέρνηση της Βενεζουέλας τον έχει στοχοποιήσει μαζί με τον Λεοπόλδο Λόπεζ.


Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Στεφανίδη - Χόρεψε συρτάκι όλο το Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεπής τα τελευταία χρόνια στο ραντεβού της με τα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις στίβου, έφθασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.


Ποιος διάσημος Τούρκος ηθοποιός κάνει διακοπές στη Χίο - ΦΩΤΟ

Ακόμη ένας γνωστός Τούρκος ηθοποιός προτιμά για τις διακοπές του τα ελληνικά νησιά.
Ο λόγος για τον Κάαν Ουργκαντζιόγλου που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Εμίρ στην τουρκική σειρά «Kara Sevda» βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.


Η Λιζ Χάρλεϊ έβαλε "φωτιά" στο Instagram - ΦΩΤΟ

Η Λιζ Χάρλεϊ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της στην οποία φορά ένα κίτρινο μπικίνι ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τσίπρας για Τσακαλώτο: Χεσ' τον Ευκλείδη - Ασ' τον να βολοδέρνει

Σαν δεύτερο ωστικό κύμα μετά τον πολιτικό σεισμό που προκάλεσαν οι προηγούμενες αποκαλύψεις από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη έρχονται τα παραλειπόμενα της ιστορίας. Ωστόσο αυτά, τα λεγόμενα «παραπολιτικά», έχουν εξίσου μεγάλη βαρύτητα με όλα όσα έχουν ήδη έρθει στο φως το τελευταίο διάστημα, χάρη στις μαρτυρίες που περιέχει το χρονικό του πρώην ΥΠΟΙΚ με τίτλο «Adults in the Room».