08 Αυγούστου 2017

Δεν θα πάρει τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» η Μπριζίτ Μακρόν

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του θα έχει «έναν δημόσιο ρόλο» εάν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας «για να τελειώσει η γαλλική υποκρισία», αλλά «δεν θα επιβαρύνει τον Γάλλο φορολογούμενο»


Ο Μητσοτάκης αποχαιρετά την Αρλέτα με το αγαπημένο του τραγούδι

Με το αγαπημένο του τραγούδι της Αρλέτας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά την σπουδαία τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

ΚΟΚΚΑΪΝΗ; ΗΡΩΪΝΗ; LSD; ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ! left.gr: Η «αριστεία» ως μορφή ταξική καταπίεσης και υπονόμευσης της δημοκρατίας

Τελικά μόλις πέρασε η επήρεια των ναρκωτικών το κατέβασαν αλλά θα υπάρχει για λίγες ακόμα μέρες στη μνήμη της google...

Διαβάστε να γελάσετε και υπομονή οι ζέστες θα σφίξουν κι άλλο:

Η «αριστεία» ως μορφή ταξική καταπίεσης και υπονόμευσης της δημοκρατίας

Στη φυλακή 38χρονη μητέρα που αποπλάνησε δύο έφηβους και έκανε σ@ξ μαζί τους στο αμάξι της

«Πολιορκούσε» ερωτικά τα θύματά της στέλνοντάς τους γυμνές φωτογραφίες της στο Snapchat - Εντύπωση προκαλεί η στάση του συζύγου που εξακολουθεί να τη στηρίζει


Η Νέα Δημοκρατία και οι ανόητοι που μιλούν για ρεβανσισμό της Δεξιάς

Του Σάκη Μουμτζή

Τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να εμφανίζονται «περίεργες» απόψεις για έναν διαφαινόμενο ρεβανσισμό της Νέας Δημοκρατίας. Οι απόψεις αυτές θα ήταν, αυτονοήτως, αστείες αν δεν εκπορεύονταν οργανωμένα από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.


Σάλος με τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ στη Βρετανία με έρευνα του BBC - Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σεξ αντί ενοικίου

«Σεξ αντί για ενοίκιο» ζητούν όλο και περισσότερες αγγελίες στο διαδίκτυο, στη Βρετανία. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, αρκετές νέες αγγελίες διαμονής αναζητούν νεαρά κυρίως άτομα, στα οποία παραχωρείται στέγη με αντάλλαγμα σε «είδος» αντί για ενοίκιο.

Πέθανε η Αρλέτα -Νοσηλευόταν στην εντατική, είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε πριν από λίγο η γνωστή τραγουδοποιός Αρλέτα.

Η Αρλέτα νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο παράλληλα με έμφραγμα.


Καρέ – καρέ η δολοφονία Ρώσου παλαιστή (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της ζωής του ρώσου παλαιστή ελεύθερης πάλης, Γιούρι Βλάσκο, ο οποίος δολοφονήθηκε στα τέλη Ιουλίου στη Ρωσική Δημοκρατία της Βουριγιάτ.

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Έτοιμος να βάλει τα... χακί για χάρη του Μαδούρο ο Μαραντόνα

Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου έστειλε σήμερα μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας και προσέφερε τον εαυτό του ως... στρατιώτη


ΝΔ: Να ονομαστεί «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης

Θα το ζητήσει η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος

Τη μετονομασία τμήματος της Περιφερειακής Οδού σε Οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» προτίθεται να ζητήσει η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.


ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΛΕΜΕ! «Ύπουλο χτύπημα» των Βρετανών στον ελληνικό τουρισμό

Σε νέα ταξιδιωτική οδηγία της βρετανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα, δεν αποκλείεται ένα τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ ο σεισμός των 6,4 Ρίχτερ στην Κω... αναβαθμίζεται σε 6,7! - Απευθύνει συστάσεις κατά της κατανάλωσης αλκοόλ και ζητά... προσοχή λόγω διαδηλώσεων


Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας απαγορεύει τον όρο... «κλιματική αλλαγή»

Στόχος είναι να ευθυγραμμιστεί ο κρατικός μηχανισμός με τις νέες προτεραιότητες πολιτικής του Τραμπ, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψη αποκηρύξει το φαινόμενο


Η αγγελία στην Κρήτη που έγινε… viral – ΦΩΤΟ

Από… οντισιόν φαίνεται ότι περνάει τους υποψήφιους ενοικιαστές, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, για να διεκδικήσει κανείς το συγκεκριμένο δυάρι που δίνεται για ενοικίαση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, πρέπει να είναι ή αξιωματικός ή…

Υπουργοί.... σ΄αναμμένα κάρβουνα για ανασχηματισμό

Τσακαλώτος και Παππάς μετρούν τις δυνάμεις τους εν όψει των αποφάσεων του Τσίπρα

Υπό το βάρος ενός κλιμακούμενου ανταγωνισμού, που σε πολλές περιπτώσεις προσλαμβάνει και χαρακτηριστικά προσωπικής βεντέτας ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτο, και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά, που στην εσωκομματική γεωγραφία εκφράζουν ο μεν πρώτος τις δυνάμεις των 53+ και ο δεύτερος την προεδρική πλειοψηφία, καλείται ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, να ζυγίσει τις τελικές του αποφάσεις αναφορικά με τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Βίντεο: Επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλύμουθ - Ένας νεκρός

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλύμουθ.

Ιταλία: Διευθυντές του Δημοσίου χρέωσαν με οκτώ εκατ. ευρώ τα επιδοτούμενα κινητά τους για... ροζ τηλέφωνα

Χρήματα του Δημοσίου ξοδεύτηκαν σε «καυτές γραμμές», ωροσκόπια, παρακολούθηση ποδοσφαιρικών ματς και «κατέβασμα» συνταγών μαγειρικής


Αυτές είναι ρήτρες στα συμβόλαια των σταρ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα - ΦΩΤΟ

Μέχρι πρότινος οι τεράστιες ρήτρες σε ποδοσφαιριστές- σταρ έμπαιναν πιο πολύ για να διώξουν τους όποιους «μνηστήρες» τους.

Όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως υπάρχουν ομάδες που βάζουν το χέρι αρκετά βαθιά και τις «σπάνε», με αποτέλεσμα να τους αποκτούν.

Άδωνις για το ζευγάρι Καρανίκας-Γαβρόγλου

Έγραψε ο Άδωνις στο Twitter: "Μεταξύ Καρανίκα που υποστήριξε την μή στράτευσή του και του Γαβρόγλου που...

Σάλος με μοναχό στη Σάμο: Κλέφτηκε με νεαρή ξεναγό και… Ροζ σκάνδαλο

Βούιξε η Σάμος από το ροζ σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» έναν μοναχό, ο οποίος «πέταξε» τα ράσα και «κλέφτηκε» με μία Γερμανίδα ξεναγό.

Ο μοναχός εγκατέλειψε ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια για τα μάτια μιας γυναίκας.


Τι έκανε ο Καραϊσκάκης με τους αρνητές στράτευσης

Έλα, της θάλασσας θεριό
και του πελάγου μπόρα,
το φοβερό σκουπιδαριό,
να διώξεις απ’ τη Χώρα!

Ν. Γκάτσος

Ο κ. υπουργός της πάλαι ποτέ Εθνικής και νυν νεοταξικής Παιδείας, δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία. Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, όταν ο Κώστας Γαβρόγλου έφτασε σε ηλικία 24 ετών, το 1971, και κλήθηκε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό για μια θητεία μόλις οκτώ μηνών, προτίμησε να την εξαγοράσει ώστε να συνεχίσει τις σπουδές του στα καλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας και των ΗΠΑ. (Λόγω  της εκ της Πόλης καταγωγής του). Τώρα  υπεραμύνεται της θητείας…. Ο Καραϊσκάκης, ο Αχιλλέας της Ρούμελης, και όλοι οι νέοι και αρχαίοι καπεταναίοι του Γένους, στους αρνητές στράτευσης, εφάρμοζαν κάτι περίεργες και “σκοταδιστκές πρακτικές”, ως θα έλεγε μια προοδευτική συνιστώσα…Ας τις δούμε:


Πολλές επισκέψεις, αλλά μόνο 4 αιτήσεις στον εξωδικαστικό

Υψηλή επισκεψιμότητα συνεχίζει να συγκεντρώνει η πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, χωρίς ωστόσο ακόμα το ενδιαφέρον αυτό να αποτυπώνεται στη μαζική υποβολή αιτήσεων.

Μέχρι χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν υποβληθεί τέσσερις αιτήσεις από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες – η πρώτη είχε κατατεθεί ήδη από τη δεύτερη μέρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή.


Σοκαριστικό βίντεο: Νοσηλευτής κλωτσά έγκυο στην κοιλιά [vid]

Οργή προκαλούν οι εικόνες νοσηλευτή να κλωτσά έγκυο στο στομάχι. Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας νοσοκομείου στη Χιλή.


Αμετανόητος ο φοροφυγάς στο Γαϊδουρονήσι: Μετά τις αποδείξεις «μαϊμού» ήρθαν και οι ανασφάλιστοι

Αν και οι εφοριακοί κατάφεραν να τον... νουθετήσουν στο να κόβει αποδείξεις, με τσουχτερά πρόστιμα, ο ιδιοκτήτης βρίσκεται ακόμη μια φορά εκτεθειμένος, καθώς, έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους


Το drone της Πυροσβεστικής πάνω από τα Δερβενοχώρια Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

Τo Μη Στελεχωμένο Αεροσκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος τύπου EOS mini UAV SYSTEM πραγματοποιεί, σήμερα 8 Αυγούστου 2017, πτήσεις επιτήρησης στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Αττικής.


Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για δρομέα που έσπρωξε εν ψυχρώ γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου

Αστυνομικοί είπαν ότι ο δράστης της αψυχολόγητης αυτής επίθεσης επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» μετά από 15 λεπτά αλλά όταν η 33χρονη επιχείρησε να του μιλήσει εκείνος έκανε ότι δεν την γνωρίζει


Οι απίστευτες αντιδράσεις παιδιών από τις ΗΠΑ, όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικά φαγητά [βίντεο]

Τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια. Και όταν απολαμβάνουν κάτι και κυρίως όταν αυτό το κάτι δεν τους αρέσει καθόλου.

Εχετε σκεφτεί πώς μπορεί να αντιδράσει ένα παιδί σε όλες τις παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές όπως οι μελιντζάνες παπουτσάκια;


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Ο Άδωνις κακοποιεί ΣΥΡΙΖΑία... δείτε τι την ρώτησε και πααρολίγο να την κάνει να φύγει κλαίγοντας

«"Πείτε μου μία ακροδεξιά άποψη που έχω" Άδωνις προς πελαγωμένη συριζαία: είχε πλάκα το πώς τα έχασε στην ερώτηση» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

«Λόρενς είσαι αντροχωρίστρα» -Εξαλλοι φαν την κατηγορούν για τον χωρισμό του Κρις Πρατ και της Aννα Φάρις [εικόνες]

Έξαλλοι έχουν γίνει οι φαν της Άννα Φάρις (η οποία χθες ανακοίνωσε μέσω Twitter πως χωρίζει με τον άνδρα της) με την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς, αποκαλώντας την αντροχωρίστρα.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόρενς ήταν συμπρωταγωνίστρια με τον ηθοποιό Κρις Πρατ στην ταινία «The Passenger» στην οποία υποδύθηκαν ένα ζευγάρι στο διάστημα.


Μουζάλας: Θα μας έδιωχναν απ' την ΕΕ γιαυτό δεχόμαστε μερικές χιλιάδες λάθρο-ΝΔ: Η ανεπάρκειά σου δεν καλύπτεται από την προπαγάνδα

Για την ένταξη των προσφύγων, την κατάσταση στις δομές των νησιών και της ενδοχώρας, αλλά και για τις επαναπροωθήσεις μίλησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, στον "Σκάι".


Βουτσάς για Ρεπούση: «Τι κυρία; Μία μ@@@@@σμένη, τι συνωστισμός, μωρή» [βίντεο]

Επίθεση κατά της ιστορικού και πρώην βουλευτού Μαρίας Ρεπούση εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη θεατρική του παράσταση στην Οινόη, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.


Βοιωτία: Αυτοκτόνησε 56χρονος με ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα

Τον βρήκε κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού του ο αδερφός του

Δεν άντεξε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε 56χρονος στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, βάζοντας με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.


Χρυσόγονος κατά Γαβρόγλου: Οι αποφάσεις για τη σημαία στα σχολεία δεν προωθούν την αξιοκρατία

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά επίσης αλλαγές στο Καταστατικό του κόμματος

Κριτική στις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης ασκεί η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, μην παραλείποντας να σχολιάσει (αρνητικά) και τις αποφάσεις του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, για τη σημαία στα σχολεία.


Νέα στοιχεία «δείχνουν» παράδοση τούρκων στρατιωτικών από τον Τσίπρα στον Ερντογάν

Κατάλαβες τώρα γίδι ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΤΗ γιατί ο Ερντογάν σταμάτησε να αναφέρεται στους 8 Τούρκους που πήραν άσυλο;

Σειρά νέων στοιχείων που αναδεικνύουν ότι οι ελληνικές κρατικές υπηρεσίες παρέδωσαν –τον περασμένο Φεβρουάριο- μυστικά στην Τουρκία τρεις στρατιωτικούς που κατηγορούνται και δικάζονται για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες. Σε μια υπόθεση που πιθανολογείται ότι έχει σημαντικές πολιτικές και διπλωματικές προεκτάσεις…


ΝΔ για την αξιολόγηση στο Δημόσιο: Η κυβέρνηση «έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες»

Δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αξιολόγηση λόγω όσων έλεγε τα προηγούμενα χρόνια, αν και η Όλγα Γεροβασίλη παραδέχεται πως "η αξιολόγηση είναι προς όφελος της ίδιας της κοινωνίας", επισημαίνει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς


Μια απάντηση από πρώην βουλευτή της ΝΔ, στον Χατζηδάκη που μας εξομοίωσε με τους τραμπούκους που τον έδειραν

Έγραψε μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης για όσους του άσκησαν κριτική για το «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζει σε τίποτα την ανανεωτική αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου»:
Και όπως δεν φοβήθηκα όσους μου επιτέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, δεν θα φοβηθώ και κανέναν, που χωρίς ίσως να διαβάζει τι λέω, σπεύδει να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζει ταμπέλες».
Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δ. Γαλαμάτης έγραψε στο FB και καλά θα κάνει να τον ακούσει ο κατά τ' άλλα αγαπητός Κωστής:

Τατσόπουλος: Ο Βαρουφάκης βασίστηκε στην ασχετοσύνη του Τσίπρα στα οικονομικά

Ο γνωστός συγγραφέας υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός ήταν... οικονομικά αναλφάβητος και «γοητεύτηκε» από τον πρώην ΥΠΟΙΚ

Να αποδομήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη επιχείρησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών βασίστηκε στην «ασχετοσύνη» του Αλέξη Τσίπρα στα οικονομικά».


Τα ποτά και ο καπνός «πρωταθλητές» των ελληνικών εξαγωγών στο πρώτο εξάμηνο του 2017

Τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2017 είναι αποκαλυπτικά της δυναμικής που αναπτύσσουν στις ξένες αγορές εκατοντάδες επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν διέξοδο από την συρρικνούμενη ελληνική αγορά.


Κρανιδιώτης: Για να είσαι Πολίτης πρέπει να γίνεις πρώτα Οπλίτης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση «Γαβρόγλου» και το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Ιταλίδα τενίστρια που βρέθηκε ντοπαρισμένη: «Θα έπεσαν φάρμακα στα τορτελίνια της μαμάς μου»

«Ποτέ δεν έχω λάβει στη ζωή μου και στην καριέρα μου, καμία απαγορευμένη ουσία». Με αυτά τα λόγια η 29χρονη Ιταλίδα Σάρα Εράνι απολογείται μέσω του Twitter.


Μητσοτάκης: Όποιος αποκλίνει από τις κυβερνητικές δικαιολογίες στοχοποιείται

Μέσω twitter τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την καταστροφική πυρκαγιά στα Κύθηρα.


FAZ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να φτιάξει γέφυρα πάνω από τον Ρουβίκωνα

Oι πλειστηριασμοί σε βάρος των λεγόμενων στρατηγικών κακοπληρωτών από ελληνικές τράπεζες και η αναχώρηση από την Ελλάδα χιλιάδων αιτούντων άσυλο με τη βοήθεια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στα σημερινά θέματα του γερμανικού Τύπου.


Γαβρόγλου με ύφος χιμπατζή: «Σκανδαλάκι η υπόθεσή μου-Επιλογή μου να εξαγοράσω τη θητεία μου»

Πιάστηκε στα πράσα να λέει ψέμματα στη Βουλή: "Όλα τα παιδιά υπηρετούν τη σημαία στο στρατό" κι ο ίδιος να μην έχει πάει στρατό

ΝΔ: Ομολογεί ότι η απόφαση να εξαγοράσει τη θητεία του «είναι ένα σκανδαλάκι»

Αφού βγήκε στην ΕΡΤ και επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», παραθέτοντας ολόκληρο το χρονικό της υπόθεσης, ο υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για... απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα! - ΝΔ: Ομολογία Γαβρόγλου


Μπαμπινιώτης: Δεν θα υπολογίζει κανένας τον σημαιοφόρο που κληρώθηκε (BINTEO)

Ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης επανήλθε στο ζήτημα της κλήρωσης για την ανάδειξη του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία.


Αποκάλυψη για τα… 55 ακίνητα της Εύης Καρακώστα που έλεγε στον Άδωνι να κάνει παρέα με τους πλούσιους φίλους του

Τι έφερε στο φως η κόντρα της... πλούσιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε ο άγριος τηλεοπτικός καυγάς του Αδωνι Γεωργιάδη µε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, την οποία ο αντιπρόεδρος της Ν.∆. αποκάλεσε «ζάµπλουτη» όταν εκείνη είπε πως «ο κύριος Αδωνις φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα µε πλούσιους ανθρώπους και όχι µε τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα».

Αδειάζουν τους λογαριασμούς -Πάνω από 20.000 κατασχέσεις έγιναν τον Ιούνιο

Πυρετός κατασχέσεων έχει ξεκινήσει προκειμένου να κλείσει κάπως η τρύπα του χρέους που έχει δημιουργηθεί, καθώς τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα από τις αρχές του έτους ανήλθαν σε 5,475 δισ. ευρώ.


«Κοκκίνισαν» οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ: Γυναίκα έδειξε το στήθος της σε ζωντανή μετάδοση του BBC

Μια εικόνα που δεν συνηθίζεται από το BBC μεταδόθηκε από το βρετανικό κανάλι κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης για την έναρξη ενός από τα παλαιότερα παραδοσιακά φεστιβάλ στη Βρετανία.


Η Λαγκάρντ τα «έψαλε» στον Τσίπρα για την καταδίκη Γεωργίου

Η δυσαρέσκεια της επικεφαλής του ΔΝΤ προς τον πρωθυπουργό για την καταδίκη Γεωργίου

Σε μείζον θέμα, όσον αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς, τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Γεωργίου, ειδικότερα η καταδίκη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για παράβαση καθήκοντος, και ενώ εκκρεμεί η ακόμη σοβαρότερη εκδίκαση της υπόθεσης για την κατηγορία περί ψευδούς βεβαίωσης του δημόσιου ελλείμματος.

Βραζιλία: Οι υποψήφιες για τα καλύτερα οπίσθια βγήκαν στο δρόμο και προκάλεσαν «έμφραγμα»

Οι διοργανωτές, επτά χρόνια μετά τον πρώτο διαγωνισμό, επιχειρούν φέτος να φέρουν λίγο περισσότερη φινέτσα αποκλείοντας τόσο υποψήφιες με οπίσθια μεγαλύτερα των 107 εκατοστών

Κυκλοφοριακό και όχι μόνο «έμφραγμα» προκάλεσαν οι υποψήφιες για τον φετινό διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία όταν βγήκαν στο δρόμο του Σάο Πάολο.

Σκωτία: 19χρονος δηλώνει ένοχος για τον βιασμό 12χρονης. Η δικαστής τον αθώωσε γιατί «έμοιαζε μεγαλύτερη»

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σκωτία αλλά και σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία για την απόφαση δικαστή να αφήσει ελεύθερο τον βιαστή ενός 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος μάλιστα δήλωσε «ένοχος» για τις πράξεις που του αποδίδονταν. Το θέμα τώρα παίρνει νέες διαστάσεις και οι αντιδράσεις γιγαντώνονται καθώς το θύμα προχώρησε σε δηλώσεις αμφισβητώντας το σκεπτικό του δικαστή για την αθώωση του δράστη αλλά και τον ισχυρισμό της πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά βιασμό.