09 Αυγούστου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Πόσο υποχώρησε το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων μετά το μαϊμού ομόλογο;

Ως γνωστόν η έξοδος στις αγορές έχει και το παράπλευρο όφελος της μείωσης του επιτοκίου των εντόκων γραμματίων μέσω των οποίων δανείζεται το δημόσιο λεφτά για 3 ή 6 μήνες. Ο "οικονομολόγος"  της πλάκας Σταθάκης, γέλαγε όταν του το έλεγε ο Μανούσος Βολουδάκης μετά το ομόλογο Σαμαρά και έλεγε θα σκίσω τα πτυχία μου αν μειωθεί... και δεν τα έσκισε (δείτε το βίντεο εδώ)

Μετά την έξοδο στις αγορές το 2014 το 6μηνο έντοκο του δημοσίου υποχώρησε από 3,6% στο...

Athens Review of Books για Ν. Κοτζιά: Τα ψεύδη του Πολυκαθηγητή Οξφόρδης, Χάρβαρντ… συνεχίζονται

Για συνεχή ψέματα κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά η Athens Review of Books, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο “πολυκαθηγητής Κοτζιάς πάντως δεν απειλεί με αγωγή στους Financial Times. Γιατί δεν θα βρει στη Μεγάλη Βρετανία δικαστές με «κατανόηση»”.


Μετά το κράξιμο ο Σπίρτζης λέει ότι ο πατέρας του Παππά θα είναι αμισθί πρόεδρος του ΟΑΣΘ... θα παίρνει όμως οδοιπορικά και έξοδα παράστασης για να πηγαίνει Θεσσαλονίκη

Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπ. Μεταφορών στον απόηχο του σάλου που προκλήθηκε για την επιλογή Παππά ως Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.



Mύκονος: Τζετ σκι χτύπησε και εγκατέλειψε άνδρα που έκανε ψαροντούφεκο -Σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 58χρονος ο οποίος χτυπήθηκε από τζετ σκι το απόγευμα της Τρίτης την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο μαζί με τον 19χρονο γιο του.


Έξαλλος ο Κοτζιάς με το ξεβράκωμα των FΤ-Έβαλε τον Ματζουράνη να απαντήσει σαν ΥΠΕΞ

Και αφού ρε καραγκιόζηδες η υπόθεση αφορά περίοδο πριν γίνει υπουργός, γιατί απαντάτε σαν ΥΠΕΞ;

Την οργισμένη και άμεση αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδαςFinancial Times, καταλογίζοντας στη συντάκτριά του ότι αναπαράγει πρωτοφανή ψέματα προκειμένου να σπιλωθεί η ελληνική κυβέρνηση.


Αθήνα: Σε αυτούς τους δρόμους γίνεται... χαμός με την παράνομη στάθμευση -Πού κόπηκαν οι περισσότερες κλήσεις

Αντικοινωνική στάθμευση αφορούν οι περισσότερες από τις μισές παραβάσεις που κατέγραψε η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας το πρώτο εξάμηνο του 2017.


Ανακοίνωση του Ρουβίκωνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ για τις ενέργειες σε Βουλή, σπίτι Μητσοτάκη και Siemens

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΛΕΝΕ! ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ;

Για τις ενέργειες σε Βουλή, σπίτι Κυριάκου Μητσοτάκη και γραφεία της Siemens, μιλά το κείμενο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρο από τα μέλη του Ρουβίκωνα


Ήρθε ο Γιάννης του NBA 2K18, έρχεται και το rating του (photo)


Δείτε πώς θα ‘ναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νέα έκδοση του NBA 2K, λίγο πριν γίνει γνωστό το rating του για το 2018.


«Βόμβα»! Ποιος δημοσιογράφος φημολογείται ότι αναλαμβάνει επικεφαλής στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη

Από την ώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη… αμέσως στην «πιάτσα» διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μάνατζερ που θα τοποθετηθεί για να «τρέξει» το «μαγαζί» στη νέα του φάση είναι ο..

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! Η αύξηση των αφίξεων στον τουρισμό δεν έχει αντίκρισμα στα ταμεία

Ακόμα και το τοστ στην… μέση κόβουν οι Έλληνες επισκέπτες γιατί δεν βγαίνουν!

Η αύξηση των αφίξεων στον τουρισμό δεν αντικατοπτρίζεται και στα ταμεία. Οι εισπράξεις εμφανώς μειωμένες,  ο κόσμος συγκρατημένος, ενώ οι Έλληνες κυρίως κόβουν έξοδα απ’ όπου μπορούν.


Προειδοποίηση Μογκερίνι στα Σκόπια: Να αποφεύγεται η προκλητική ρητορική

Την προειδοποίηση να αποφεύγεται κάθε είδους προκλητική ρητορική, είτε στο εσωτερικό της ΠΓΔΜ είτε στο εξωτερικό, απευθύνει η αντιπρόεδρος της Κομισιόν και Υπατη Εκπρόσωπος Φεντερίκα Μογκερίνι, σε απάντηση της σε ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για την κατάσταση στην ΠΓΔΜ και την εθνική και αλυτρωτική ρητορική του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα και πολιτικών του Κοσσυφοπεδίου.


Ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά ακόμα και από... πεντάχρονα στη Βρετανία

Τα καταγεγραμμένα περιστατικά περιλαμβάνουν την προβολή πορνογραφικού υλικού και τον διαμοιρασμό άσεμνων εικόνων μέσα σε μαθητικές κοινότητες


Ούτε ευρώ δεν αφήνουν στα ταμεία από τα POS εφορία και ασφαλιστικά ταμεία!

Τις οφειλές τις «αρπάζει» κατ’ ευθείαν το κράτος καθώς οι επαγγελματίες δεν έχουν ακατάσχετο λογαριασμό

Eφορία και ασφαλιστικά ταμεία δεν αφήνουν ούτε ευρώ στους λογαριασμούς χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων,  καθώς οι επαγγελματίες δεν έχουν ακατάσχετο λογαριασμό. Έτσι,  εάν έχουν οφειλές τα χρήματα πάνε κατευθείαν στα ταμεία του κράτους!


Τα πανάκριβα ταξίδια της Κομισιόν με ιδιωτικά τζετ -77.000 ευρώ για αποστολή της Μογκερίνι, 27.000 για πτήση του Γιούνκερ

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ κοστίζουν στην Κομισιόν τα ταξίδια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων με ιδιωτικά τζετ.


Νέα τολμηρή «τρέλα» του διαδικτύου: Γυναίκες φτιάχνουν καρδιές με το... γυμνό τους στήθος

Ίσως το πιο αποκαλυπτικό challenge των social media μέχρι στιγμής

Μια νέα τολμηρή «τρέλα» έχει κατακλύσει τα social media στην Κίνα, με δεκάδες νεαρές γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες του γυμνού τους στήθους, το οποίο πιέζουν με τα δάχτυλά τους ώστε να σχηματίζει... μια καρδιά.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ! Σήκωσαν τουρκικές σημαίες σε camping του ΕΟΤ στην Επανομή

Σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησαν άγνωστοι σε camping του EOT, βάφοντας ερυθρόλευκη την είσοδο και αναρτώντας πάνω της τρεις τουρκικές σημαίες. Στη μετόπη της εισόδου αναγράφεται η λέξη «TURKIYE».


ΝΔ για Στ. Παππά: Προφανώς έγινε πρόεδρος του ΟΑΣΘ κατόπιν κλήρωσης του Σπίρτζη

Με ειρωνική διάθεση, η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την επιλογή του Στέλιου Παππά, πατέρα του νυν υπουργού Νίκου Παππά, στη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ.


Εγινε κι αυτό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Εβαλαν τον αθλητή που «έκοψαν» λόγω γαστρεντερίτιδας να τρέξει μόνος του

Ο Ισαάκ Μακουάλα τερμάτισε την κούρσα του στα 200 μ., έπεσε κάτω και έκανε πους απς. Ισως να ήθελε να δείξει και με αυτόν τον τρόπο σε εκείνους που τον «έκοψαν» λόγω γαστρεντερίτιδας πόσο λάθος έκαναν, καθώς μόνο σημάδια αδυναμίας δεν φανέρωσε.


Πέθανε ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς -Γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «To Νησί»

Θλίψη στούς ανθρώπους του θεάτρου προκάλεσε ο θάνατος του Πέτρου Αλατζά που έχασε τη μάχη χθές Τρίτη.

ΝΔ: Οι κινήσεις του κ. Κοτζιά εκθέτουν τη χώρα σε διεθνές επίπεδο

«Ο προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Κοτζιά – όπως στην περίπτωση του περιοδικού Athens Review of Books του κ. Μ. Βασιλάκη – ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αφορά στον κ. Νίκο Κοτζιά και την απάντηση του ίδιου.


Ιταλία: Ενέδρα θανάτου για τον αρχιμαφιόζο Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο [εικόνα]

Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο 50χρονος Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο, το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση της περιφέρειας της Απουλίας, στην Κάτω Ιταλία.


Μύκονος: «Κάρφωσε» κορυφαίο δημόσιο λειτουργό στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ!

Εκτός από τα μελτέμια του Αυγούστου, στο νησί των ανέμων πνέει και ένας άλλος άνεμος -γνωστός σε όλους τα τελευταία χρόνια- αυτός της ασυδοσίας που επιδεικνύουν ενίοτε δημόσιοι λειτουργοί.

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Υπάλληλος καθαριότητας χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα

Ακόμα ένα περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές από την περασμένη Δευτέρα

Χωρίς τέλος είναι τα περιστατικά με τραυματισμούς από αδέσποτες σφαίρες σε πολλά μέρη της χώρας.


Στην Πάρο η βασίλισσα του Μπαχρέιν, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό της [εικόνες]

Στην ελληνική θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο Αιγαίο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η βασίλισσα του Μπαχρέιν, Sabika bint Ibrahim Al Khalifa.


Όλο και περισσότεροι πληρώνουν με κουπόνια αντί για μισθό (βίντεο)

Σε νέα «μόδα» των εργοδοτών τείνει να μετατραπεί η πληρωμή των εργαζομένων με κουπόνια αντί των νόμιμων αποδοχών τους.


Ιερά Σύνοδος: Οι φορείς της Εκκλησίας φορολογούνται όπως και οι λοιπές θρησκευτικές κοινότητες

Οι φορείς της Εκκλησίας έχουν φορολογηθεί και φορολογούνται, τονίζει η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της.

Αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσε επισήμανση δημοσιογράφου της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του υπουργού Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ότι ο λαός ζητά να φορολογηθεί η εκκλησιαστική περιουσία.


ΦΩΤΟ-Οργή στην ΝΔ για την «Αυγουστιάτικη» ΜΑΪΜΟΥ δημοσκόπηση του ΑΠΕ: Είστε φερέφωνο του Μαξίμου! Παραιτηθείτε!

Η Πειραιώς καλεί το Πρακτορείο να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την δημοσκόπηση που επικαλέστηκε σε σχετικό ρεπορτάζ για το πολιτικό τοπίο στη Δυτική Μακεδονία


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Ηράκλειο: Νέα αυτοκτονία - Πήρε το όπλο του και αυτοπυροβολήθηκε

Ο 82χρονος πήρε την μονόκανη καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην οδό Αγ. Γεωργίου, στη Νέα Αλικαρνασσό

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο μεγαλώνοντας έτσι την ήδη μακριά λίστα των αυτόχειρων στην Κρήτη.


Εφοδος του FBI στο σπίτι του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν οι πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας στις ΗΠΑ.

Αυτό γιατί εισέβαλλαν στην κατοικία του Πολ Μάναφορτ, του άλλοτε επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ— στη Βιρτζίνια, και κατέσχεσαν έγγραφα και άλλα υλικά .


Oι ΗΠΑ επέβαλλαν κυρώσεις σε 8 αξιωματούχους της Βενεζουέλας -Και στον αδερφό του Τσάβες

Κυρώσεις σε οκτώ αξιωματούχους της Βενεζουέλας επέβαλλε η κυβέρνηση Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου ενός αδελφού του θανόντα σοσιαλιστή πρώην προέδρου της χώρας Ούγκο Τσάβες.


ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Επανεμφανίστηκε ο εξαφανισμένος για διακοπές στις ΗΠΑ Καμμένος... μοιράζει σανό στα γίδια του

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για το Θρήκευμα πήρε πριν από λίγο ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σάμος: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου απείλησε ελεγκτή μετά το «λουκέτο» -Συνελήφθη ξανά


Περίεργη και μάλλον επικίνδυνη εξέλιξη είχε ο τσαμπουκάς σε εστιατόριο στη Σάμο κατά τη σφράγιση του για φορολογικές παραβάσεις, καθώς η ιδιοκτήτρια του παρά τη 12μηνη «καμπάνα», δεν δίστασε να τηλεφωνήσει και να απειλήσει τον εφοριακό που κίνησε τη διαδικασία.

ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΤΟΥ! Αχτσιόγλου: Εφαρμόζουμε το νόμο Κατρούγκαλου - Σε δόσεις θα πληρώσουν οι αυτοαπασχολούμενοι

«Οι οφειλόμενες εισφορές θα καταβληθούν σε τόσες δόσεις όσοι και οι μήνες που έχουν διανυθεί από την αρχή του έτους και μέχρι τον επόμενο μήνα από την κοινοποίηση του ειδοποιητηρίου πληρωμής»


Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Ελληνίδας κωμικού που νοσηλευόταν με βαρύ σηπτικό σοκ

Η βραβευμένη Stand Up Comedian Αικατερίνη Βρανά έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κ. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όταν ήρθε από το νοσοκομείο της Μαλαισίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε για έναν μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε...

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Τσακαλώτος για Γεωργίου: «Η καταδίκη αφορά ήσσονος σημασίας θέματα, εμπιστευόμαστε πλήρως τα στοιχεία»

Αποστάσεις από τις κατηγορίες και τις δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, έδειξε πως τηρεί ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ο Τραμπ έχει την ευλογία του Θεού να «ξεπαστρέψει» τον Κιμ Γιονγκ Ουν, λέει ιερέας σύμβουλός του

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει «την ευλογία του Κυρίου» να βγάλει από τη μέση τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ισχυρίστηκε σήμερα σε δήλωσή του ο Ευαγγελικός ιερέας μιας εκκλησίας στο Τέξας που αριθμεί χιλιάδες μέλη, εν μέσω της πρωτοφανούς κλιμάκωσης της ρητορικής πολέμου από τον Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.


Παρίσι: Πυροβόλησαν και συνέλαβαν ύποπτο για την επίθεση στους στρατιώτες

Ο άνδρας τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και συνελήφθη σε προάστιο του Παρισιού - Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν πρόκειται για τον οδηγό της μαύρης BMW - «Θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο για την εξουδετέρωσή του δράστη» έλεγε νωρίτερα η κυβέρνηση

ΑΘΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! Φεύγουν τα κρουαζιερόπλοια από το Αιγαίο – Κατακόρυφη πτώση στις αφίξεις επιβατών

Κατακόρυφη πτώση καταγράφουν οι αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, καθώς η αστάθεια στην Τουρκία έχει απομακρύνει τα κρουαζιερόπλοια από το Αιγαίο συνολικά.


ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ! Αναβάλλει την τελετή εγκαινίων στην Ολυμπιάδα η Eldorado Gold

Στις 12 Ιουλίου εστάλη σε δημοσιογράφους –και όχι μόνο- μια πρόσκληση από την «Eldorado Gold» και την «Ελληνικός Χρυσός» για τα εγκαίνια του εργοστασίου εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής, ένα από τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται η δεύτερη εταιρεία, θυγατρική της πρώτης.


Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚους! Εκκενώνεται το κτίριο του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου με εντολή του εκκαθαριστή-Εκτός λειτουργίας οι σελίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Οι εκπρόσωποι των ειδικών διαχειριστών ειδοποίησαν τους εναπομείναντες δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να παραδώσουν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου τους στο κτίριο.


ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Ο Παππάς μες στο κατακαλόκαιρο διόρισε τον πατέρα του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ που κρατικοποίησαν!

Από επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ανακοινώθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.


Κάνουν τα πάντα για να μην γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός

Του Σάκη Μουμτζή

Αναμφίβολα,  στα δημοκρατικά πολιτεύματα μπορεί ο καθένας να πει και να γράψει ό,τι θέλει. Επίσης μπορεί ανενόχλητα, από το καθεστώς της πολιτικής αποστρατείας να επανέλθει, όποτε κρίνει σκόπιμο, στην ενεργό πολιτική. Βέβαια, όλες οι πράξεις όλων μας, είναι ανοικτές σε κριτική.


ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ FED ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ! Το τέλος του κόσμου έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου -Η θεωρία συνωμοσίας και ο πλανήτης X [βίντεο]

Για πόσες και πόσες ημερομηνίες έχουν ακουστεί την τελευταία εικοσαετία πως θα φτάσει το τέλος του κόσμους και ότι πλανήτης Γη θα καταστραφεί.


Εντυπωσιακές εικόνες από τη "γέννηση" ενός παγόβουνου - Η ανησυχία των επιστημόνων - ΦΩΤΟ

Στα μέσα Ιουλίου, δημιουργήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα, όταν μία μεγάλη επιφάνεια αποκολλήθηκε από την τράπεζα πάγου Larsen C, στην Ανταρκτική και τώρα πλέει "ελεύθερη" στα ανοιχτά των ακτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Παρελάσεις μέχρι και στο Λουξεμβούργο κι ο άλλος λέει "πουθενά στην Ευρώπη"

Είμαστε κατά των παρελάσεων που δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη λέει ο Βούτσης για να κάνει τον γνωστό ντόρο ενόψει του ΕΝΦΙΑ που έρχεται:

Ο Γιώργος Καμίνης ως «σωσίβιο» του Τσίπρα

Να εξηγούμαστε. Ο Γιώργος Καμίνης είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Ένας δημοκράτης αστός που προσπάθησε.

Που με αίσθημα ευθύνης πήρε ξεκάθαρες θέσεις όταν άλλοι κρύβονταν. Τον θυμάμαι να στηρίζει την υπόθεση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού του 2015, αν και με μια ομιλία στο Καλλιμάρμαρο που χρονικά ξέφυγε και που ξεκάθαρα έδειχνε την προσπάθεια να ηγεμονεύσει πολιτικά στον αστικό δημοκρατικό χώρο του «μένουμε Ευρώπη».


Η Κονιόρδου ξήλωσε την «ατμομηχανή» του Πολιτισμού

Την ώρα που ανακοινώθηκε η εξασφάλιση δωρεάς 1.400.000 ευρώ και καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη κρίσιμοι διαγωνισμοί, η ηγεσία του ΥΠΠΟ αντικατέστησε όλο το ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Τα γραμμάτια του Κώστα Λαλιώτη

Μήπως η πρώην υπουργός Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων έχει σοβαρούς λόγους να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και το παλαιοΠΑΣΟΚ του Χρήστου Σπίρτζη;


Πώς οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ μπορούν να εξοντώσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν -Τα τρία σχέδια

Στο αμερικανικό Πεντάγωνο έχουν ήδη έτοιμα τα σχέδια Α, Β και Γ για την εξόντωση της βορειοκορεατικής ηγεσίας σε περίπτωση πολέμου.

Κατάσχουν ότι βρουν για οφειλές στην Εφορία: Τι ισχύει για καταθέσεις, μισθούς, ακίνητα, ενοίκια (οδηγός επιβίωσης)

Χιλιάδες φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τον κίνδυνο κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματά και τραπεζικές καταθέσεις.


Πήγαν να διαρρήξουν τη θαλαμηγό του σεΐχη του Κατάρ στον Πειραιά

Ξινές φαίνεται ότι έβγαλε τις διακοπές του Σεΐχη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θανί ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Πειραιά.
Ο άνδρας προσπάθησε να διαρρήξει τη θαλαμηγό του Σεΐχη του Κατάρ, «Al Mirqab ΙΙΙ», η οποία είναι δεμένη στη Μαρίνα Ζέας!