13 Αυγούστου 2017

Το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε τηλεοπτικό σποτ με τα επιτεύγματά του μέχρι τώρα [βίντεο]

To επιτελείο, που έχει αναλάβει την εκστρατεία για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζονται όλα τα επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου τους πρώτους 7 μήνες της διακυβέρνησής του, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στους Δημοκρατικούς.


Κυριάκος για Κάλαμο: Κόψτε τη μαλ@κία και δράστε συντονισμένα

Τweet-απάντηση του αρχηγού της ΝΔ στην κυβέρνηση για τη μεγάλη πυρκαγιά

Παρέμβαση μέσω twitter για τη μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας με αιχμές στην κυβέρνηση.


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ καταδίκασε «όλες τις εξτρεμιστικές ομάδες» στις δηλώσεις για τη Βιρτζίνια

Ο Αμερικανός πρόεδρος εννοούσε και τους «υποστηρικτές της ανωτερότητας της λευκής φυλής, την KKK και τους νεοναζί» παρόλο που δεν τους ανέφερε συγκεκριμένα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου


ΝΔ: Τραγικά τα αποτελέσματα από την ανικανότητα Τόσκα-κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Νίκο Τόσκα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στη διαρροή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πως υπάρχει οργαγωμένο σχέδιο εμπρησμού.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο άλλος τον έπαιζε μες στ' αμάξι του μέρα-μεσημέρι στην Ορεστιάδα

Αυνανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητό του προκαλώντας σοκ στις περαστικές γυναίκες

Σοκ και αηδία δοκίμασαν όσες γυναίκες περνούσαν μέρα- μεσημέρι από ένα κεντρικό σημείο της Ορεστιάδας, άκουγαν… βογγητά πάθους μέσα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και έβλεπαν τον οδηγό του να αυνανίζεται δημόσια μπροστά στα μάτια τους!


«Επικίνδυνες Αποστολές 6»: Δείτε τον Τομ Κρουζ να τραυματίζεται στα γυρίσματα!

Ο διάσημος ηθοποιός, δεμένος με ένα σχοινί, επιχείρησε να πηδήξει από το ένα κτίριο στο άλλο - Ωστόσο το άλμα του ήταν... κοντό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι και να αποχωρήσει κουτσαίνοντας

Νένα Χρονοπούλου: Το σχόλιο για τις φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια

Η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στο προσωπικό της ησυχαστήριο, την Πάτμο, στην οποία περνά τα καλοκαίρια της είτε με τα παιδιά της είτε με καλούς φίλους.

Ετοιμος για δομικό ανασχηματισμό ο Τσίπρας – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται (ονόματα)

Δεδομένη θεωρούν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού την απομάκρυνση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Πολιτισμού.


Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας 13 χρόνια μετά: ο θρίαμβος και η απαξίωση, η Γιάννα και το σύστημα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ και δεκατρία χρόνια οι ίδιες εικόνες έρχονται και μας στοιχειώνουν. Ηταν 13 Αυγούστου 2004 . Για τρεις ώρες , τριανταένα λεπτά και 35 δευτερόλεπτα η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τοποθέτησε την Ελλάδα στην κορυφή του πλανήτη. Μυσταγωγία. Ανάταση. Δικαίωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Τάσος Ισαάκ - Σολωμός Σολωμού: Ο ματωμένος Αύγουστος του 1996

Το καλοκαίρι του 1996, πολιτικοί, πολιτικάντηδες, παράγοντες, κατ’ επάγγελμα πατριώτες, επίδοξοι εθνοπατέρες, και περίεργοι στριμώχνονταν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι της Κύπρου για να σφίξουν το χέρι των μαυροφορεμένων γονιών και των συγγενών του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Ήταν πολλές οι κάμερες και τεράστιο το διεθνές ενδιαφέρον, για τις δύο κτηνώδεις δολοφονίες.

BINTEO-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@ΛΟΦΑΡΔΙΑ! Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο πόλο... μετά από κλήρωση!

Και τα κ@λόπαιδα πανηγύριζαν με την ελληνική σημαία αντί να κραδαίνουν καν σφυροδρέπανο! Αλήτες πραγματικοί! 

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο, η Εθνική Νέων κέρδισε στα πέναλτι την Κροατία και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Handelsblatt: Οικογενειοκρατίας συνέχεια επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -Καμία έκπληξη από τον διορισμό Παππά στον ΟΑΣΘ

Στην υπόθεση του διορισμού του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος, σχολιάζοντας ότι και επί ΣΥΡΙΖΑ που είχε υποσχεθεί ότι θα εξαλείψει το νεποτισμό, η οικογενειοκρατία ζει και βασιλεύει.


Γιοάν Ντινίζ: Αυτός είναι ο γηραιότερος Παγκόσμιος πρωταθλητής στον στίβο!

Για τον Γιοάν Ντινίζ η ζωή αρχίζει μετά τα πρώτα «-άντα»! Ο Γάλλος στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 50χλμ βάδην στο Λονδίνο, πέντε μήνες πριν κλείσει τα...

ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 100.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! Αίτημα των δανειστών – Απολύστε 70.000 δημοσίους υπαλλήλους

Μαζικές απολύσεις συμβασιούχων του Δημοσίου απαιτούν από την κυβέρνηση οι «θεσμοί» ενόψει της τρίτης αξιολόγησης και η εγκλωβισμένη στο Success Story κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να υπακούσει. Οι ανακοινώσεις για τη «λύση στον γόρδιο δεσμό» των συμβασιούχων του Δημοσίου» θα γίνουν από τα πιο επίσημα χείλη, δηλαδή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ! Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Βλέπει» σχέδιο εμπρησμών σε όλη τη χώρα

Τι οδηγεί τα στελέχη της Πυροσβεστικής σε αυτό το συμπέρασμα - Ιδιαίτερο βάρος για τις επόμενες ημέρες στην Εύβοια

«Σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου» βλέπουν παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες.


ΑΤΥΧΙΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ! Πέθανε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ελένη Μπενά - Κελτεμλίδου

[Σύντροφοι σόρυ για τον κυνισμό αλλά όσο χρησιμοποιείτε το ηλίθιο "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς" για σούργελα που όλη τους τη ζωή ούρλιαζαν για μια φούσκα ενώ έκαναν ζωή καπιταλιστή και όπου είχαν την ευκαιρία έκαναν και τις λαμογιές τους, θα εισπράττετε χλεύη, ροχάλες και γέλια απαξίωσης]

Η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στον Άγιο Κωνσταντίνο Πειραιά, ενώ η ταφή [ΔΕ: Ταφή; Με παπάδες και διάκους; Αίσχος!] στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Σε ηλικία 97 ετών άφησε την τελευταία της πνοή το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Ελένη Μπενά-Κελτεμλίδου.


Εμφύλιος υπουργών για τον ανασχηματισμό – Ποιοι θέλουν να «φάνε» τον Τσακαλώτο

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ενόψει ανασχηματισμού, ενώ στην Κουμουνδούρου έχουν σηκώσει μπαϊράκι και απαιτούν από τον Αλέξη Τσίπρα, να απομακρύνει δύο υπουργούς, οι οποίοι βρίσκονται σε αναντιστοιχία από τις αρχές του κόμματος.


Μάγδα Τσέγκου: Στο τιμόνι της ενημέρωσης για το Σαββατοκύριακο του ΣΚΑΙΔημοσιεύθηκε στις 13.08.2017 16:47 | Κατηγορία: CelebritiesΜέγεθος κειμένου: α+ α- Η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνει το τιμόνι της ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου εμπιστεύεται στην ξανθιά παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη «Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» 7- 10 για την καλοκαιρινή ενημέρωση! Η αγαπημένη δημοσιογράφος θα λέει την πρώτη ενημερωτική καλημέρα στους τηλεθεατές και τους κρατάει συντροφιά έως τις 10 π.μ., όπως και πέρυσι από την ίδια συχνότητα. Ένα εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που έδειξαν και τα νούμερα της τηλεθέασης! Στην «Ενημέρωση στον ΣΚΑΙ» για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα, θα δούμε συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνει το τιμόνι της ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου εμπιστεύεται στην ξανθιά παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη...

Το ΣτΕ δικαίωσε πρώην διευθυντή του ΙΓΜΕ για την πρόωρη απόλυσή του

7 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση για τον πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωλογικών Ερευνών Σπύρο Οικονόμου, ο οποίος είχε απολυθεί πρόωρα από τη θέση που κατείχε το 2010 και αντικαταστάθηκε από τον Κ. Παπαβασιλείου.


Αποχώρηση Τσακαλώτου: «Χλιαρή» και καθυστερημένη διάψευση από το Μαξίμου με... non paper

Χλιαρή, καθυστερημένη, ελαφρώς χιουμοριστική και ουδόλως διαψεύδουσα... ανακοίνωση για τη μετακίνηση Τσακαλώτου από το Μέγαρο Μαξίμου.


Σε καλύτερη κατάσταση η 8χρονη στη Γαύδο - Ίσως να μη χρειαστεί να διακομιστεί στα Χανιά

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων αναφέρεται πως το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στην Γαύδο


Τα έργα και οι ημέρες του (αποτυχημένου) Δημάρχου Καμίνη

Επτά ολόκληρα χρόνια δήμαρχος Αθηναίων και κανείς πραγματικά δεν τον γνωρίζει! Ο λόγος για τον Γιώργο Καμίνη.

Εμφανίστηκε ελέω Αντώνη Σαμαρά [ΔΕ: Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς ρε κομλεξικοί;], Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη και στο μέσον της κοινωνικής θύελλας που έφερε η εμφάνιση της οικονομικής κρίσης. Υποστηρίχθηκε από τύπους όπως ο ανεκδιήγητος Γιάννης Ραγκούσης.

Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ Βρετανίδα καλλονή που απήχθη για να πουληθεί στο dark web «λύνει» τη σιωπή της

Περιγράφει πως ο απαγωγέας της τη νάρκωσε και την κράτησε αιχμάλωτη μια εβδομάδα αλλά και πώς η ίδια κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του υποκρινόμενη ερωτικό ενδιαφέρον - «Πληγώνομαι όταν δεν με πιστεύουν» ομολογεί

H Iσπανίδα καλλονή Τζέσικα Γκοϊκοετσέα στα νερά της Μυκόνου [βίντεο]

Οταν είσαι μοντέλο και fashion blogger δεν γίνεται να λείπεις από την... καρδιά των γεγονότων, τουτέστιν τα fashion events ανά την Ευρώπη.


Εφευρέτης κατηγορείται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση Σουηδέζας δημοσιογράφου από το βυθισμένο υποβρύχιό του [βίντεο]

Κατηγορίες για την μυστηριώδη εξαφάνιση μιας Σουηδέζας δημοσιογράφου από το σκάφος του, προτού αυτό βυθιστεί κοντά στην Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει ένας Δανός εφευρέτης.

Τραμπ σε κυβερνήτη του Γκουάμ: Θα γίνεις διάσημος, θα έρθουν τουρίστες! [βίντεο]

Τι κι αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί να «χτυπήσει» το Γκουάμ, ο Ντόναλντ Τραμπ καθησύχασε τον κυβερνήτη της νήσου, χρησιμοποιώντας απίθανες ατάκες.

Θρίλερ με την απαγωγή Λεμπιδάκη: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του

Δραματική έκκληση του απαχθέντος επιχειρηματία της Κρήτης, Μιχάλη Λεμπιδάκη, μέσω σημειώματος που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί το στικάκι με το βίντεο, το μόνο πειστήριο για το ότι είναι ζωντανός, πριν από μήνες.


Η πιο εκκεντρική αθλήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου -Με «τρελό» μακιγιάζ [εικόνες]

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ινικα ΜακΦέρσον δεν περνά ποτέ απαρατήρητη όταν αγωνίζεται.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι είναι αξιόλογη αθλήτρια, αλλά εύκολα μπορεί να ξεχαστεί κάποιος κοιτώντας την, καθώς θα προσπαθεί να μετρήσει τα τατουάζ που έχει από την κορυφή ως τα νύχια.

Γερμανός μπαγλάρωσε μεθυσμένο αμερικάνο που χαιρετούσε... ναζιστικά

Ένας Αμερικανός τουρίστας, σε κατάσταση μέθης, δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά από έναν περαστικό στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας, αφού έκανε επανειλημμένα το ναζιστικό χαιρετισμό, μια ενέργεια που απαγορεύεται στην χώρα, έγινε γνωστό από την αστυνομία σήμερα.


Η Διώρυγα της Κορίνθου: 124 χρόνια λειτουργίας

Οι προσπάθειες από τα αρχαία χρόνια για δημιουργία της διώρυγας – Ο Δίολκος και ο τρόπος λειτουργίας του – 19ος αιώνας: Από τον Καποδίστρια ως τη διάνοιξη και λειτουργία της διώρυγας (1893)

Ολοκαύτωμα στα Ανώγεια: Πέρασαν 73 χρόνια από τη μέρα που οι Γερμανοί έκαψαν το χωριό

Είκοσι τρεις ημέρες κάθε πρωί έμπαιναν στο χωριό του Ψηλορείτη οι Γερμανοί και κατά ομάδες λεηλατούσαν τα σπίτια και τις περιουσίες, έκλεβαν, βανδάλιζαν και με δυναμίτες ανατίναζαν ότι φιλοξενούσε και σκέπαζε τους ανθρώπους του ορεινού αυτού τόπου


Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από τον Κάλαμο - Πυροσβέστης μπαίνει σε σπίτι να σβήσει τη φωτιά

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τον Κάλαμο, όπου αρκετά σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 4 το απόγευμα, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Τεράστια φωτιά στον Κάλαμο – Καίγονται σπίτια! Στο νοσοκομείο στρατηγός της Πυροσβεστικής

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν εμπρησμό, καθώς και ότι άργησαν πολύ να αποσταλούν πτητικά μέσα για ρίψεις νερού στην περιοχή - Εκκενώθηκαν δύο κατασκηνώσεις με παιδιά - Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ένα πεζοπόρο με 12 άτομα και τρία εναέρια μέσα - Ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται προς το Καπανδρίτι

ΒΑΣΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ! Η έπαρχος Σαντορίνης επικρίνει τους φορολογικούς ελέγχους... "γκρεμοτσακίζουν τον τουρισμό" λέει

[Προσπαθήστε να μη σπάσετε την οθόνη με τις ασύντακτες αρλούμπες που θα διαβάσετε, από την τύπισσα που βγήκε πρώτη σε σταυρούς στη Σαντορίνη με τον περιφερειάρχη Χατζημάρκο που στήριξε η ΝΔ]

Είμαι υπέρ στον ελεγκτικό μηχανισμό αλλα πρέπει η πολιτεία να θυμάται τα νησιά μας ΟΛΟ το χρόνο και ΟΧΙ 2 μήνες το καλοκαίρι γκρεμοτσακίζοντας την βαριά βιομηχανία της χώρας μας (τον τουρισμό μας) και τους επιχειρηματίες που προσπαθούν παρά την θηλιά που τους εχετε βάλει (ως πολιτεία) στο λαιμό απο τα ασφυχτικά μέτρα...

ΦΩΤΟ-Αυτό για τον γέρο Παππά το είπαμε;

Μέχρι και νόμο έφτιαξαν για πάρτη του... ότι μαλ@κία κι αν κάνει έχει το ακαταδίωκτο:

Πώς θα παίζεται το παιχνίδι «Νομάδες» με τις τρεις ομάδες

O ANT1 αναμένεται να παρουσιάσει την απόλυτη πρόκληση, ένα adventure reality show, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι «Νομάδες» θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα προβάλλονται καθημερινά από 21:00 έως 23:00 , ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει ένα special επεισόδιο.


ΧΑΡΤΗΣ! Ο Ερντογάν θέλει πυρηνικά όπλα-Τι θα συμβεί αν ατομική βόμβα χτυπήσει την πλατεία Συντάγματος

Σε μια περίοδο που ο αντιαμερικανισμός αυξάνει ραγδαία στην Τουρκία και οι σχέσεις της γειτονικής χώρας με την Ευρώπη βρίσκονται στο "κόκκινο" είναι το λιγότερο ανησυχητική η αποκάλυψη, του Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στην εφημερίδα express, ότι ο Ερντογάν έχει μυστικό εξοπλιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και την απόκτηση ατομικής βόμβας. Δηλαδή ενός όπλου μαζικής καταστροφής που θα βρίσκεται στη γειτονιά μας.


Η Σάρον Στόουν ανέβασε σκηνή από την οντισιόν της για το Βασικό Ένστικτο και είναι όλα τα λεφτά

Η Σάρον μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την οντισιόν της για την ταινία που, τελικά, απογείωσε την καριέρα της.

Μπορεί να μην έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο Imdb, αλλά το Βασικό Ένστικτο είναι μια ταινία που σημάδεψε τόσο τη δεκαετία του '90, όσο και την μετέπειτα πορεία της πρωταγωνίστρια της, Σάρον Στόουν.


Ανείπωτη τραγωδία με 5χρονο αγοράκι - Έπεσε από μπαλκόνι σχολείου και σκοτώθηκε

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, το 5χρονο αγοράκι γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι του σχολείου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.


ΒΙΝΤΕΟ-Πως μπορεί ο Καμμένος να αλλάξει 100 χρώματα φοβούμενος μη χάσει την καρέκλα;

Όταν ο Καμμένος ήταν υπέρ του "Δεν Πληρώνω"
Τώρα αν μάθει ότι...

Βίντεο- Νεαρή Τουρκάλα σταματά το μπάνιο της και προσεύχεται με το μπικίνι της

Παροξυσμός επικρατεί στην Τουρκία, με τα ήθη που έχει επιβάλλει ο Ερντογάν να μπερδεύουν τον κόσμο και να δημιουργούν ένα ιδιότυπο κράμα ισλαμικού φανατισμού με μοντέρνο προσανατολισμό.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Ρεζίλι το Βρετανικό πολεμικό ναυτικό: Άγνωστος προσγείωσε drone σε αεροπλανοφόρο

Την αναθεώρηση των μέτρων ασφαλείας στο καμάρι του Βρετανικού πολεμικού ναυτικού διέταξε το υπουργείο Άμυνας της χώρας, αφού ένας ενθουσιώδης φωτογράφος κατάφερε να προσγειώσει και να απογειώσει απαρατήρητος ένα τετρακόπτερο στο κατάστρωμα του ολοκαίνουριου αεροπλανοφόρου “HMS Queen Elizabeth”!

Δραματικό βίντεο: Eκρηξη αερίου τινάζει στον αέρα ένα σπίτι στο Σάντερλαντ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει μια γειτονιά του Σάντερλαντ της βορειοανατολικής Αγγλία μετά την ανατίναξη ενός σπιτιού από έκρηξη αερίου.


ΘΕΟΣ! Ο κυρ Σάββας άρχισε να φωνάζει για τη διαιτησία... την οποία ελέγχει ο γιος του

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χτύπησε καμπανάκι πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα

Ολη η Ελλάδα είδε πέρσι τις σφαγές που υπέστη ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, με τα άθλια σφυρίγματα των διαιτητών να προκαλούν την οργή των ανθρώπων της ομάδας και φυσικά την αγανάκτηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Εμπρηστές καίνε τη Ζάκυνθο -11 πυρκαγιές το τελευταίο τριήμερο, πύρινα μέτωπα παντού

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Ζάκυνθος, όπου ξεπηδούν διαρκώς νέες εστίες φωτιάς. Το γεγονός ότι από την Παρασκευή έως και το πρωί της Κυριακής είχαν εκδηλωθεί 11 πυρκαγιές οδηγεί την Πυροσβεστική στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμούς και όχι για τυχαία περιστατικά.


Παραμένει στη Γαύδο η 8χρονη με την οξεία σκωληκοειδίτιδα -Λόγω καιρού

Το οχτάχρονο κορίτσι, που παρουσίασε συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας το απόγευμα του Σαββάτου, παραμένει στη Γαύδο.


Το συναρπαστικό Thriller του Μάικλ Τζάκσον από το 1983 έγινε τρισδιάστατο φιλμ [βίντεο]

Ερχεται σε ανανεωμένη, τρισδιάστατη μορφή το μουσικό βίντεο «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον.

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση ότι ο σκηνοθέτης Τζον Λάντις ανέλαβε την επανακυκλοφορία του «Thriller» σε τρισδιάστατη μορφή, η ενημερωμένη έκδοση του βίντεο του 1983 τελικά...

Ζητείται υπάλληλος με μισθό 1,2 εκατ. δολάρια το μήνα στο μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου

Αν και ο μισθός για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, αυτή μένει κενή εδώ και μήνες.

Βίντεο- Νταϊάνα: Τι έγραφε η Ελισάβετ μετά τον θάνατό της – Αποκαλύφθηκε επιστολή της!

Τα συναισθήματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της Νταϊάνα - Στο φως άγνωστη επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ που έγραψε 6 μέρες μετά την κηδεία της - Μιλούσε για "μπερδεμένα συναισθήματα" στο χειρόγραφο τμήμα της επιστολής


Πέθανε 55χρονος, στο χωριό του Τσίπρα, επειδή δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου

Ενα τραγικό συμβάν υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά τις ελλείψεις στη δημόσια υγεία. Ενας 55χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Αθαμάνιο Αρτας, την ώρα αγώνα δρόμου, καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο.