15 Αυγούστου 2017

Πήραν το νόμο στα χέρια τους: Πολίτες έβαλαν φωτιά σε φερόμενο ως βιαστή παιδιών (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο παρουσιάζει τους κατοίκους κάποιας κοινότητας τη στιγμή που παίρνουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους, και βάζουν φωτιά σε έναν φερόμενο ως βιαστή παιδιών.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΛ➤Τόσκας: Αύριο το πρωί θα κάνουμε την... τελική επίθεση στις πυρκαγιές-Βρήκαν τον Τζανακόπουλο ψάχνουν ακόμα τον Τσίπρα...

Γύρισε από την Σκόπελο ο Τζανακόπουλος και έκανε σύσκεψη με τον Τόσκα στην Αεροπορική Βάση Πυρόσβεσης στην Ελευσίνα➤

Σύσκεψη στην Αεροπορική Βάση στην Ελευσίνα, από όπου επιχειρούν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στα μέτωπα των πυρκαγιών, είχαν απόψε...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! Γερμανία: Πτώχευσε η Air Berlin -Μεταβατικό δάνειο 150 εκ. ευρώ από το Βερολίνο

[Ότι οι Γερμανοί από τη μέση και πάνω είναι τεμπέληδες σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους το έχουμε πει; Αυτό που ξέρει σαν Γερμανία όλος ο πλανήτης οφείλεται στη Βαυαρία και άντε και στη Βάδη Βυρτεμβέργη (Στουτγάρδη)... Εκτός από Bayer και VW, άντε και καμιά επιχείρηση ηλεκτρικού να 'χαμε να λέγαμε, ότι άλλη γερμανική εταιρία ξέρετε είναι στο νότο: Από ALLIANZ, OSRAM, BASF, ADIDAS, PUMA, LIDL, και SIEMENS, BOSCH ή AEG μέχρι BMW, Audi, MAN, PORSCHE και Mercedes]

Την εκκίνηση της διαδικασίας πτώχευσης ξεκίνησε η γερμανική αεροπορική εταιρεία Air Berlin σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, μετά την απόφαση της Etihad Airways και μεγάλου μετόχου της να μην την υποστηρίξει πλέον οικονομικά.


ΒΙΝΤΕΟ-Η βλαμμένη μας τους φόρτωσε και τώρα ζητάει τη βοήθεια της Παναγίας... η Χαρούλα

Με μία ευχή, να σβήσουν γρήγορα οι φωτιές που καίνε τη χώρα, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Χάρις Αλεξίου.

Η Ελληνίδα ηρωίδα της Γαλλικής Αντίστασης που άντεξε τα βασανιστήρια της Γκεστάπο

Ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου την εκτέλεσαν

Η Ελένη Βαλλιάνου (Hélène Vagliano) γεννήθηκε το 1909 στο Παρίσι. Ήταν κόρη του κεφαλλονίτη πλοιοκτήτη Μαρίνου Βαλλιάνου και της Δανάης Βαλλιάνου. Η οικογένειά της ζούσε σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Άσκοτ της Αγγλίας, όπου η μικρή Ελένη πέρασε τα παιδικά της χρόνια.


ΒΑΣΙΛΗ Σ' ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ! Mπαλατσινού-Κικίλιας: Οι φωτογραφίες τους και οι ευχές τους για τον Δεκαπενταύγουστο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! 600 likes ο Κικίλιας...3.500 η Μπαλατσινού για παρόμοιες φώτο... Συμπέρασμα: Βασίλη όταν θες να περάσεις κάποιο μήνυμα για ΝΔ, σε πολύ κόσμο, να το βάζεις στο λογαριασμό της Μπαλατσινού ;)

Tις διακοπές τους στην Πάτμο συνεχίζουν να απολαμβάνουν Μπαλατσινού και Κικίλιας που φαίνονται να ζουν τον έρωτα τους χωρίς να τους νοιάζει αν θα τους δουν να περπατούν πιασμένοι χεράκι χεράκι.

Μητσοτάκης: Εδώ και καιρό έχω ζητήσει από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την προστασία των δασών

Με ενημερωτικό της σημείωμα η ΝΔ επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την έναρξη της περιόδου αντιμετώπισης των πυρκαγιών και σε πνεύμα συνεννόησης έχει κατ’ επανάληψη τονίσει την ανάγκη ότι πρέπει να αποτελέσει εθνική προτεραιότητα ο σωστός αντιπυρικός σχεδιασμός.


Η «απολογία» της Νταϊάνα: Σ@ξ, εξανθήματα και βιντεοταινίες

Είκοσι χρόνια μετά τον αδόκητο θάνατό της η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε ξανά στον αφρό της επικαιρότητας χάρη σε ένα αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του CHANNEL 4 με τις εκ βαθέων εξομολογήσεις της

Άγιος Νικόλαος: Επιχειρηματίας βρήκε «γεμάτο» πορτοφόλι και το παρέδωσε

Άξιος συγχαρητηρίων είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, ο οποίος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα εντιμότητας καθώς βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα και έκανε τα πάντα για να βρει ο ίδιος την κάτοχό του.

Ο επιχειρηματίας βρήκε στον χώρο της δουλειάς του στην περιοχή Αμμούδι το πορτοφόλι που περιείχε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των...

Ομιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη: Ο Δημητρακόπουλος παραπληροφορεί-Δεν αλλάζει η διοίκηση της Grecotel

«Ο Αρειος Πάγος επιβεβαίωσε αμετάκλητα τη νομιμότητα των διοικήσεων των εταιρειών (σ.σ. Ομίλου Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη) και τερμάτισε οριστικά κάθε σχετική αμφισβήτηση», σχολιάζει σχετικά με τη δικαστική απόφαση η διοίκηση του Ομίλου σε ανακοίνωσή της.


ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Έστειλαν C-130 στη Λάρνακα να φέρει Κύπριους Πυροσβέστες... και χάλασε! Στέλνουν άλλο...

Περίπου στις 23:00 αναμένεται να απογειωθεί από την Ελευσίνα δεύτερο C-130 με τεχνικούς και υλικά για να αποκατασταθεί η βλάβη στο πρώτο C-130 - Το πρωί αναμένεται να φτάσουν στην Ελευσίνα οι Κύπριοι πυροσβέστες


ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς για τον #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός Τσίπρα

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αρκάς σχολιάζει τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΑΟΠΑΡΕΣ! Πού είναι ο πρόεδρος Αλέξης;

[Το πιθανλοτερο ειναι να κάνει εξωτικές διακοπές αφού αφενός δεν εμφανίστηκε σήμερα σε εκκλησία και αφετέρου όπου κι αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε γίνει γνωστό όπως πρόπερσι πχ. που πήγε στη Μύλο με θαλαμηγό]

Εντύπωση και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι σ' ένα καταστροφικό τριήμερο για την Ανατολική (και όχι μόνον) Αττική, ουδείς έχει ενημερωθεί για το που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσιπρας.

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕ ΤΑ 5ΧΙΛΙΑΡΑ! Πέθανε ο στενός συνεργάτης του Αντρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας

Ήταν επί χρόνια ο εξ απορρήτων άνθρωπος του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο Μιχάλης Ζιάγκας, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.


Στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Μετά από συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοντά στους πληγέντες κατοίκους στις περιοχές που υπέστησαν καταστροφές από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική βρίσκονται και σήμερα, Τρίτη, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τρόμος στην Τουρκία: Άνδρας ανέβηκε σε ταράτσα και άρχισε να πυροβολεί αυτοκίνητα

Οι αρχές διαπραγματεύονταν μαζί του επί τρεις ώρες και τελικά προχώρησαν στη σύλληψή του - Πυροβόλησε και εναντίον αστυνομικών αλλά ευτυχώς το όπλο του παρουσίασε δυσλειτουργία

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Τεράστιο μέτωπο πυρκαγιάς πλησιάζει την Εθνική Οδό-Αν περάσει κινδυνεύει να καεί και η Πάρνηθα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την ανατολική Αττική, ενώ το μέτωπο της πυρκαγιάς αυτή την ώρα πλησιάζει την Εθνική Οδό.

ΒΙΝΤΕΟ-Πορτογαλία: Τραγικό δυστύχημα στη Μαδέρα-Δέντρο καταπλάκωσε πιστούς, 11 νεκροί

Τουλάχιστον 11 άτομα σκοτώθηκαν και ακόμα 35 τραυματίστηκαν, 4 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, από πτώση δέντρου σε θρησκευτική γιορτή στη Μαδέρα της Πορτογαλίας.

Bild: Το Βερολίνο προτίθεται να επιστρέψει, υπό προϋποθέσεις, 416 εκατ.ευρώ στην Αθήνα

«416,7 εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να επιστρέψει το Βερολίνο στην Ελλάδα».

Αυτό αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Bild και επισημαίνει: «Η Αθήνα μπορεί να ελπίζει σε εκατοντάδες εκατ. ευρώ από κέρδη επιτοκίων ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στην κατοχή της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank).


ΚΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15! Μόλις 4 από τα 18 Canadair πετούν για να σβήσουν τις φωτιές σε Καπανδρίτι, Ηλεία και Ζάκυνθο

Τεράστιες είναι οι ελλείψεις και τα προβλήματα στα εναέρια μέσα που είναι είναι διαθέσιμα για να σβήσουν οι φωτιές σε Καπανδρίτι, Ηλεία και Ζάκυνθο.


Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει γιατί οι θηλές της διαγράφονταν στα "Φιλαράκια"

«Τα social media είναι ναρκωτικό. Όταν κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους συνεχώς στα τηλέφωνά τους, νιώθω πως χάνουν τόσα πολλά. Κι είναι κάτι που εμείς δημιουργήσαμε. Είναι ισοδύναμο της βιομηχανίας καπνού. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι παιδί και να μεγαλώνεις, να γίνεσαι αυτό που είσαι, να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου.

Η χώρα καίγεται και η Υπηρεσία Δημοσίων Εργων αφήνει κομμένα κλαδιά και χόρτα στην Αρκίτσα [εικόνα]

Με έγγραφό του προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών, ο Δήμος Λοκρών εφιστά την προσοχή των αρμόδιων υπηρεσιών καθώς, σύμφωνα με την αναφορά τους, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) αφήνει τα κομμένα κλαδιά και χόρτα στους παράδρομους του ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο ύψος της Αρκίτσας.

Απόφαση-σταθμός της FIFA: Πέναλτι ή φάουλ το σπρώξιμο στον διαιτητή!

Μία νέα οδηγία της FIFA, που θα εφαρμοστεί, αρχικά -και άμεσα- στο Champions League, έρχεται να… ταράξει τα νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!


Ηλεία: Kάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν χωριό-Κίνδυνος να ξανακαεί η Αρχαία Ολυμπία!

Κατσιφάρας: «Ο φόβος μας είναι τι θα γίνει την νύχτα» - «Αν ξεφύγει από εδώ η φωτιά θα κατευθυνθεί προς την Αρχαία Ολυμπία»

Οι κάτοικοι της κοινότητας Περιστέρι της Ηλείας, που απειλείται από την φωτιά, αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και όπως λένε, θα μείνουν στο χωριό, για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.


Πυροσβεστική: Αίτημα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας για ιπτάμενα μέσα -«Οχι» από την Γαλλία

Ανεξέλεγκτη παραμένει για τρίτη ημέρα η πυρκαγιά στην ανατολική Αττική με το μέτωπο της φωτιάς να περνά τελικά την λεωφόρο Καλάμου, και κατευθύνεται προς το Πολυδένδρι.


Στα… ίσια με ΛεΜπρόν, πάνω από Κάρι ο Γιάννης για MVP!

Η έναρξη της νέας σεζόν του ΝΒΑ απέχει ακόμα μερικούς μήνες και ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα… στοιχήματα, όπως αυτό του MVP του 2018. Ποιοι προηγούνται και πού βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!


Βίντεο: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου στη Χερσόνησο Κρήτης - Τουρίστες έπαιξαν «μποξ»

Ένας Ρώσος ήρθε στα χέρια με έναν Ιταλό, για άγνωστο λόγο - Ο Ιταλός, όπως φαίνεται,  ζητά από τον νεαρό να μετακινήσει το αυτοκίνητό του. Ο Ρώσος, κάποια στιγμή χτυπά με δύναμη την πόρτα του οδηγού και τα πράγματα ξέφυγαν


Ο Ντάνος κράτησε τον Επιτάφιο της Θεοτόκου στη Σκιάθο - ΦΩΤΟ

Στην περιφορά του Επιταφίου της Θεοτόκου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σκιάθο, συμμετείχε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ο μεγάλος νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΦΩΤΟ-Μαντέψτε τι έκανε η Δούρου μετά που απαγόρευσε στους άλλους να τουιτάρουν

Βγήκε η Δούρου χθες το απόγευμα από τον Κάλαμο, με μακιγιάζ καπνού και τεθλιμένο ύφος, να πει στους άλλους δικούς της να μην τουιτάρουν αλλά να σεβαστούν τους πυροσβέστες! «Όταν επιχειρούμε σιωπούμε» είπε στα κανάλια και μετά από λίγο...

Άγριο κράξιμο στον #εξαφανισμενος_πρωθυπουργος στο Twitter-ΦΩΤΟ

Γελάει ο κόσμος στο Twitter με τον εξαφανισμένο Αλέξη Τσίπρα που έστειλε τη Δούρου και τον Σκουρλέτη να σβήσουν τις φωτιές παρέα με τον στόκο Τόσκα... Δείτε τι του σέρνουν στο Twitter:

Επικό τρολάρισμα από τη Νίκη Βόλου για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας [βίντεο]

Εναν διαφορετικό τρόπο για να στείλει το δικό της μήνυμα κατά της βίας βρήκε η Νίκη Βόλου. Η πεζογέφυρα όπου έγινε πεδίο μάχης στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αποτέλεσε χώρο για προπόνηση των ποδοσφαιριστών της.

Με το «χαρτί» των εμπρησμών οχυρώνεται η κυβέρνηση - ΝΔ: Δώστε στοιχεία, αν έχετε

Μετά την «εξαφάνιση» των υπουργών εμφανίστηκαν με μια φωτογραφία οι μαυρισμένοι Τόσκας και Σκουρλέτης - «Υπερκομματική» επιχείρησε να εμφανιστεί η Δούρου


Τεό Λοράντος: Ο «θεόκουρλος» Κεφαλονίτης που οδήγησε στην κορυφή του νέους στο Πόλο

«Σκληρός» Κορσικανός από τη μητέρα του και «θεόκουρλος» Κεφαλονίτης από τον πατέρα του, ο Τεό Λοράντος, πρέπει να εμφύσησε και τα δύο γνωρίσματα των κατοίκων αυτών των νησιών στους παίκτες του στην εθνική Νέων Ανδρών.

Δήμαρχος Ωρωπού: Εκλιπαρούσαμε για αεροπλάνα και μας έλεγαν «μην ανησυχείτε»

Εκλιπαρούσαμε για εναέρια μέσα όταν συνειδητοποιήσαμε το μέγεθος της πυρκαγιάς, αλλά αντί να μας στείλουν αεροπλάνα μας έλεγαν «μην ανησυχείτε, είμαστε γνώστες της κατάστασης, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», καταγγέλλει στο Liberal ο Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης.


Πάρτι στη Μύκονο για τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο που «απέλυσε» 11.000 υπαλλήλους

Μετά την Ιθάκη ο Φίλιπ Γκριν επέλεξε το Nammos για να διασκεδάσει με αιθέριες υπάρξεις

Σε αγαπημένο προορισμό φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί η Ελλάδα για τον Φίλιπ Γκριν, το πρώην αφεντικό της εταιρείας BHS που οδήγησε στην ανεργία 11.000 υπαλλήλους μετά την πτώχευσή της.


Κομμούνια γκρέμισαν άγαλμα των «Νοτίων» στη Βόρεια Καρολίνα [εικόνες]

Φωνάζοντας «Όχι στην Κου Κλουξ Κλαν, όχι φασιστικές ΗΠΑ» οι διαδηλωτές πέρασαν ένα σκοινί γύρω απ’ το λαιμό ενός αγάλματος που αναπαριστά έναν στρατιώτη των Νοτίων και άρχισαν να τραβούν.


Ανησυχούν για τον Αντετοκούνμπο - Οι Μπακς στέλνουν γιατρό στην Κίνα

Μόλις σε ένα από τα τρία φιλικά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέχρι στιγμής στην προετοιμασία και η αιτία ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατό του.


Ο Άρης όπως δεν τον έχετε δει ποτέ: Η NASA κατέγραψε ένα σπάνιο φαινόμενο στον κόκκινο πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Curiosity το σκάφος εξερεύνησης της NASA κατέγραψε εικόνες σύννεφα και χιονοπτώσεις που βρίσκονται συγκεντρωμένα στον ουρανό του Άρη.

Πιο κοντά τα «λίγα ακόμη μέτρα» μετά την «τρύπα» στα έσοδα τον Ιούλιο

Αγωνία για την απόδοση του ΕΝΦΙΑ μετά την «αποχή» των φορολογουμένων από την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος - Οι Βρυξέλλες μελετούν ήδη νέα μέτρα «για τη βιωσιμότητα του πλεονάσματος» λόγω της χαμηλότερης ανάπτυξης τη διετία 2017-2018


Εικόνα καταστροφής στον Κάλαμο: Μόνο στάχτη και αποκαΐδια εκεί που κάποτε υπήρχε δάσος

Ο Κάλαμος ήταν η πρώτη περιοχή που δοκιμάστηκε από την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική με περίπου 20 σπίτια είτε να υφίστανται σημαντικές ζημιές είτε να καταστρέφονται ολοσχερώς


Μύκονος: «Χοντρό» παιχνίδι με κόκα για τον Δεκαπενταύγουστο

Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται στο «νησί των ανέμων» και σαρώνει τις «κόκκινες ζώνες» - Έχουν ήδη συλληφθεί πέντε άτομα με φιξάκια κοκαΐνης

«Απόβαση» της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιείται στη Μύκονο την εβδομάδα του Δεκαπεντάυγουστου.


Παραιτήθηκε ο τουρκολάγνος του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Άιντε

Ο Έσπεν Μπαρθ Άιντε, ειδικός σύμβουλος του γγ του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για το Κυπριακό, παραιτήθηκε για να ακολουθήσει πολιτική καριέρα στη Νορβηγία, δήλωσαν σήμερα τα Ηνωμένα Έθνη, μετά την αποτυχία των συνομιλιών για το Κυπριακό υπό την αιγίδα του οργανισμού τον περασμένο μήνα.


«Γουρούνα» εισέβαλε σε ταβέρνα τραυματίζοντας κοριτσάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό, που θα μπορούσε να κοστίσει ζωές, έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στα Μάλια, μέσα στον οικισμό.

Τα τρία ελληνικά πανεπιστήμια που βρίσκονται στη λίστα με τα 500 καλύτερα στον κόσμο

Τρία ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται μεταξύ των 500 καλύτερων του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση των Πανεπιστημίων (ARWU), τη γνωστή και ως «Κατάταξη της Σαγκάης».


Νεαρό ζευγάρι επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου - Σφαλιάρες και μπουνιές στη μέση του δρόμου στην Ιμπιζα [βίντεο]

Οδηγός λεωφορείου εναντίον ζευγαριού. Μάρτυρες ενός τσακωμού δίχως τέλος έγιναν παραθεριστές στην Ιμπιζα της Ισπανίας όταν μια κοπέλα και ένα αγόρι άρχισαν να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές σε έναν οδηγό λεωφορείου, ο οποίος προσπαθούσε να αμυνθεί.

Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για την εορτή της Παναγίας

«Γιορτάζει σήμερα η "Πλατυτέρα" της Ορθοδοξίας! Η "Υπέρμαχος Στρατηγός" των Ελλήνων.Το υπέρτατο Σύμβολο της Μάνας και της Αγάπης. Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα».


Σε πόση ώρα μπορούν να αφανίσουν τη Ν.Υόρκη και άλλες πόλεις των ΗΠΑ οι πύραυλοι του Κιμ [εικόνες]

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις κινήσεις της Βόρειας Κορέας.

Τον περασμένο Ιούλιο η Πιονγιάνγκ προέβη στη δοκιμή δύο διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) ικανών να φέρουν πυρηνικές κεφαλές και να πλήξουν στόχους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ενώ...

Κυριάκος: Αντλούμε δύναμη από την Παναγία-Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί σχεδιασμό, όχι επικοινωνιακή διαχείριση

«Οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα πότε το κράτος κανει καλά τη δουλειά τους και πότε όχι» το αιχμηρό σχόλιο του προέδρου της ΝΔ για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα πύρινα μέτωπα