17 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-"Για μας δεν υπάρχουν καλοκαιρινές διακοπές" έλεγε ο Τσίπρας... κι εξαφανίστηκε

4 μέρες καιγόταν η Αττική και ήταν εξαφανισμένος, ο τύπος που πριν λίγες μέρες έλεγε στους υπουργούς του "γι μας δεν υπάρχουν διακοπές"... έπρεπε να το είχαμε καταλάβει ότι μας τρόλαρε, από...

Νεκρός ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στη Βαρκελώνη-Αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς

Νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς έπεσε ο ένας από τους δράστες της επίθεσης που διαπράχθηκε με ένα φορτηγάκι στο κέντρο της Βαρκελώνης το απόγευμα, με...

ΟΛΟ ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Έπεσε 11 θέσεις η Ελλάδα στην καράταξη της διαφθοράς

Στους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που έχει θέσει ο ΟΗΕ με ορίζοντα το - όχι και τόσο μακρινό - 2030, όπου έχει δεσμευθεί και οφείλει να αναλάβει δράση και η Ελλάδα, ο Στόχος 16 περιλαμβάνει συγκεκριμένους υποστόχους για τη μείωση της διαφθοράς, την αύξηση της διαφάνειας, τον περιορισμό των παράνομων χρηματικών ροών και την βελτίωση της πρόσβασης στην πληροφορία.

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε τα ψέματά της

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να προκαλεί τους πολίτες πάνω στις στάχτες των πυρκαγιών.

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΣΥΡΙΖΑία ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ➤Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά την «πάτησε σαν τουρίστρια» στις διακοπές

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά την «πάτησε σαν τουρίστρια» στις διακοπές

Στο νησί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε κάνει τις διακοπές της με την παρέα της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.➤


ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά!

Οι υπεύθυνοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας ζήτησαν από τους 30 πυροσβέστες να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση της Πυροσβεστικής με την εταιρεία - Επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας σε Τσίπρα και Τόσκα


ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ-Βαρκελώνη: 13 νεκροί και 25 τραυματίες- Οικογένεια Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες-Σε εξέλιξη ομηρία σε τουρκικό εστιατόριο-Συνελήφθη ένας ύποπτος

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης της επίθεσης, που σημειώθηκε έξω από εστιατόριο κόσερ με το όνομα «Μακάμπι», εγκατέλειψε το βανάκι και διέφυγε πεζός, ενώ ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.


Ζάκυνθος: Αγνωστος εισβάλει στο δωμάτιο τουρίστριας -Tης άφησε μήνυμα στο κινητό της [βίντεο]

Σοοκαρισμένη μία 18χρονη Βρετανή τουρίστρια είδε στο κινητό της ένα βίντεο με έναν άγνωστο άνδρα να τη ...συμβούλευε να προσέχει μέσα από το δωμάτιό της.

ΦΩΤΟ-Χανιά: Ποιοί ήταν οι δυο φοιτητές που σκότωσε έξω από το Πολυτεχνείο ο ΜΑΛ@ΚΑΣ Γεωργιανός

Το νήμα της ζωής της Στέλλας και του Γιάννη κόπηκε με τον πιο άδικο τρόπο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον άδικο χαμό της Στέλλας και του Γιάννη, των δυο φοιτητών που σκοτώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο όταν παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος Γεωργιανός.

ΞΥΔΑΚΙ! Λάδι στη φωτιά από Τραμπ: Λυπηρό που ξήλωσαν τα «όμορφα αγάλματα»

Ο δήμος της Βαλτιμόρης απομάκρυνε τα τέσσερα αγάλματα των τεσσάρων προσωπικοτήτων των Νοτίων που είχαν απομείνει στην πόλη, λίγες ημέρες μετά τα βίαια, ρατσιστικά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σάρλτοτσβιλ

Κλέφτης αυτοκινήτων πήδηξε από 50 μέτρα ύψος και σκοτώθηκε (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η δράση ενός κλέφτη αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια, ο οποίος, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, πήδηξε στο κενό από ύψος περίπου 50 μέτρων, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Τόσκας εναντίον Πολάκη: Μακριά από εμάς τα συνομωσιολογικά σενάρια

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε σημερινή του συνέντευξη, καθώς από εκεί που «έβλεπε» εμπρησμούς τώρα αποτάσσει τα συνωμοσιολογικά σενάρια, τα οποία βέβαια ο ίδιος διέρρεε.


Το Αστεροσκοπείο διαψεύδει τον Τσίπρα: Στην Αν.Αττική κάηκαν 26.900 στρέμματα

Το Αστεροσκοπείο Αθηνών καταρρίπτει τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού πως η φωτιά στην Ανατολική Αττική έκαψε 15.000 στρέμματα.

ΧΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ! Γυναίκες ζωγραφίζουν... αιδοία στα νύχια τους και μάλιστα με ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Μια νέα τάση στο μανικιούρ έχει κάνει την εμφάνισή της στα social media, με δεκάδες γυναίκες να ποστάρουν φωτογραφίες με τα περιποιημένα νύχια τους, πάνω στα οποία είναι ζωγραφισμένα μικροσκοπικά... αιδοία.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Βαρκελώνη: 4 νεκροί από πτώση βαν σε πεζούς - ομηρία σε μπαρ

Τουλάχιστον 4 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από βαν που σάρωσε πεζούς στον πεζόδρομο της Ράμπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ένοπλοι άνδρες έχουν ταμπουρωθεί σε μπαρ και κρατούν ομήρους..

Σχεδόν «γυμνή» η Βόρεια Ελλάδα λόγω κενών στο στόλο των Καναντέρ

Σοβαρά αποδυναμωμένος, λόγω σειράς τεχνικών προβλημάτων, είναι ο στόλος πυροσβεστικών αεροσκαφών στη Βόρεια Ελλάδα, στο απόγειο της αντιπυρικής περιόδου, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο ΣΚΑΪ.


Εκτός λειτουργίας 60 ασθενοφόρα μόνο στη Αττική!!

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις καταγγελίες για την μειωμένη επιχειρησιακή κατάσταση του ΕΚΑΒ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Βούλγαρος υπ. Άμυνας: Το ΝΑΤΟ να πυροβολεί τους μετανάστες στα ελληνικά σύνορα

Πρόταση-σοκ από τον Κραζιμίρ Καρακατσανόφ - Θέλει χρήση όπλων στα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας - Ισχυρίζεται ότι έτσι θα αποτρέψει το μεταναστευτικό κύμα
Τη χρήση όπλων από στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκης Ένωσης που θα φυλάνε τα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας προτείνει ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Κραζιμίρ Καρακατσανόφ.

Ένα δάσος είναι καμένο αλλά δεν είναι νεκρό, λένε οι ειδικοί

"Το μόνο που χρειάζεται ένα δάσος που έχει καεί είναι προστασία" σημείωσε ο επί σειρά ετών ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών σε θέματα αποκατάστασης δασικών εκτάσεων, Παύλος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΠΠΑΣ! Θεσσαλονίκη: Δωρεάν από σήμερα οι μετακινήσεις ανέργων με λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Την ελεύθερη κυκλοφορία των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, θέτει σε ισχύ από σήμερα κιόλας ο Οργανισμός, με σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο.


Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη -Η πρόταση γάμου

Τους τελευταίους μήνες κάτι έχει αλλάξει στην προσωπική ζωή της Ελεονώρας Μέλετη. Και η παρουσιάστρια το δείχνει.

Πώς τσουρουφλίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ οι φωτιές

Του Σάκη Μουμτζή

Ο πρωθυπουργός αναζητήθηκε μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ανευρέθηκε μετά από ένα τετραήμερο. Προφανώς, επειδή είναι νέος, αγνοεί πως και οι πρωθυπουργοί, ενίοτε, διακόπτουν τις διακοπές τους.


Βάνδαλοι λεηλάτησαν αυθεντικό βαγόνι του Orient Express σε Μουσείο της Θεσσαλονίκης [εικόνες]

Το ιστορικό βαγόνι του Orient Express βρίσκεται στο χώρο του Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ασυνείδητοι βανδαλίζουν το βαγόνι.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ-Στα άδυτα της λίμνης της Βουλιαγμένης

Ο αρχέγονος τρόμος αναδύεται αυτόματα, όταν το σώμα τυλίγεται με το απόλυτο σκοτάδι στον προθάλαμο του υποβρύχιου σπηλαίου της Λίμνης Βουλιαγμένης... Η αδρεναλίνη του σπηλαιοδύτη θέλει να χτυπήσει κόκκινο, όμως η εκπαίδευσή του λειτουργεί ανασταλτικά, γιατί σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο πανικός μπορεί να γίνει επικίνδυνος εχθρός.


ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ-Πάλι ψέμματα λες ρε γελοίε:

Εμφανίστηκε χθες στα καμμένα να παραμυθιάσει πάλι τα γίδια...

Ο Τσίπρας λέει ότι κάηκαν 15.000 στρέμματα

ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ! "Έτοιμος να παραιτηθεί στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη;"

ΣΥΡΙΖΟσελίδα λαμόγιου του ΣΥΡΙΖΑ, που κάθε τόσο γράφει για μυστικές δημοσκοπήσεις που προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑ προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα στη ΝΔ... τα διαβάζουμε και γελάμε:

Οι χειρισμοί του επιτελείου του κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών φέρεται πως προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χανιά: 20χρονος Γεωργιανός ο Μ@ΛΑΚΑΣ που παρέσυρε τους δύο φοιτητές

Ένας 20χρoνος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στα Χανιά, ήταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο νέους την ώρα που περπατούσαν, νωρίς το πρωί, στην περιοχή Κουνουπιδιανά, κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.


Ξεσάλωσαν! Hilfiger, Jenner και Green έσπαγαν πιάτα στη Μύκονο! [vid]

Ο δισεκατομμυριούχος Sir Philip Green απαθανατίστηκε σε εστιατόριο στη Μύκονο να σπάει πιάτα με τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Kris Jenner, και τον σχεδιαστή Tommy Hilfiger.


ΑΓΓΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ! Δωδεκάχρονος βίαζε την 4χρονη αδερφούλα του

Σοκάρει η είδηση βιασμού ενός 4χρονου κοριτσιού από τον ετεροθαλή αδερφό της. Ο 12χρονος βίαζε την αδερφή του ενώ έπαιζαν και τη δωροδοκούσε με σοκολατάκια.

Ο 12χρονος, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, είχε βιάσει επανειλημμένα την ανήλικη αδερφούλα του. Βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες πορνό στο κινητό του.


Κατερίνα Σικινιώτη: H Μις Πορτογαλία προκαλεί

Η Κατερίνα Σικινιώτη είναι Μυκονιάτισσα, που κέρδισε τον τίτλο Μις Πορτογαλία, και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή που σαρώνει. Φέτος στην Μύκονο έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις. Αυτή τη φορά μέσα στο ολόσωμο μαγιό της δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Τραγικό: Νεκρός στρατιώτης στην Οινόη! Φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το τρένο που τον χτύπησε

Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα - Ο συνάδελφός του πρόλαβε να «βουτήξει» και τραυματίστηκε ελαφρά
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει το φρικτό δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό στρατιώτη που βρήκε το θάνατο όταν παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης από τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ "ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ"! Ερευνα ιδρύματος που συνεργάζεται με ΣΥΡΙΖΑ: Σ' αυτούς τους νομούς και καλά οι αγρότες εκμεταλλεύονται -εργασιακά- τους λάθρο

[Το ίδρυμα που παρήγγειλε την έρευνα (ότι παραγγέλνεις παίρνεις) είναι του Γερμανικού die Linke που είναι αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ... για να ξέρουμε τι διαβάζουμε]
Σημαντική εκμετάλλευση των μεταναστών που απασχολούνται εποχικά στον αγροτικό τομέα και η οποία τείνει να γίνει γενικός κανόνας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, διαπιστώνει έρευνα του καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Απόστολου Παπαδόπουλου, και της ερευνήτριας, Λουκίας- Μαρίας Φρατσέα.

Μετά την Ισπανία διώχνουν τουρίστες σε Βενετία, Κροατία, Σκωτία -Στη Φλωρεντία τους καταβρέχουν [εικόνες]

«Δεν είστε ευπρόσδεκτοι», στη Βαρκελώνη και σε άλλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς, το κύμα των τουριστών αρχίζει να προκαλεί την εχθρότητα των κατοίκων, που δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ξανά τις πόλεις τους.

Αυτή είναι η νέα διοίκηση στο MEGA (ονόματα)

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τηλέτυπος (Mega Channel) που ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και με απαρτία 71,95%.


ΒΙΝΤΕΟ-Γιάννης: “Στα Antetokounbros είχα την ευκαιρία να παίξω με πολλά ινδάλματά μου”

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μίλησε για τα Antetokounbros.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ Κ@ΛΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ! Κάρπαθος: Την έγδυσαν και τη χλεύαζαν – Καταγγελίες «φωτιά» κατά αστυνομικών

[Αυτή νομίζει ότι εδώ είναι Αμερική που λένε ότι θέλουν και παίρνουν αποζημίωση μερικά εκ. δολάρια...]

Απίστευτες καταγγελίες από μια γυναίκα, που κατηγορεί αστυνομικούς πως όχι μόνο επιτέθηκαν στον άνδρα της, αλλά ανάγκασαν την ίδια να βγάλει όλα τα ρούχα της και να σταθεί γυμνή μπροστά τους, της πήραν αποτυπώματα και την κράτησαν για ώρες. Όλα αυτά από έναν καυγά για δυο παρκαρισμένες μηχανές.


Στη Λήμνο Καραμανλής και Νατάσα για διακοπές

Διακοπές στην Λήμνο κάνει σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το ζεύγος Καραμανλή.

Όπως μεταδίδει το limnosreport.gr, κάτοικοι και παραθεριστές είδαν το ζεύγος στην αγορά της Μύρινας το βράδυ της Τετάρτης.


«Πάνω από 50 καταγγελίες για Ουάρντα»!

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο Αμρ Ουάρντα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δεκάδες γυναίκες οπαδών του ΠΑΟΚ!

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Πορτογαλία: Περισσότερες από 184 πυρκαγιές -91 συλλήψεις για εμπρησμό

Περισσότεροι από 90 άνθρωποι συνελήφθησαν αυτήν τη χρονιά στην Πορτογαλία ύποπτοι για εμπρησμούς.

ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ! Τα «γαλλικά» του Μέσι στον Ράμος - Εντονος εκνευρισμός για τον Αργεντινό [βίντεο]

Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι είχαν μια έντονη στιγμή αντιπαράθεσης στη ρεβάνς του Σούπερ Καπ στην Ισπανία, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να μην συγκρατεί τον εκνευρισμό του και την κάμερα να πιάνει τα... «γαλλικά» του.


ΒΙΝΤΕΟ-Μέχρι και μαθήματα θαλάσσιου σκι κάνει η κακομοίρα μπας της κάτσει ο Ντάνος

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται στην Σκιάθο όπου απολαμβάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Στις 15 Αυγούστου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram πως συναντήθηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.


Λύθηκε το μυστήριο! Ο γκ@μενος της Δούρου έσβησε τη φωτιά στον Κάλαμο!

Έξι υδροφόρες και δύο μηχανήματα ήταν ανελλιπώς στο μέτωπο της πυρκαγιάς

Με έξι υδροφόρες και δύο μηχανήματα συμμετείχε η ΕΥΔΑΠ στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττικής.


Η Έλεν ΝτιΤζένερις και η Πόρσια ντε Ρόσι γιόρτασαν την 9η επέτειο του γάμουΧΑΧΑΧΑ τους

Εννέα χρόνια κοινού βίου έκλεισε η Έλεν ΝτιΤζένερις με την σύζυγό της Πόρσια ντε Ρόσι και για να γιορτάσει την επέτειο τους ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Ποιες είναι οι δύο μεγάλες «εκπλήξεις» που κρύβει ο νέος σχεδιασμός του Facebook;

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look.


Ο Χάρτης με τις περιοχές για έρευνες υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές "Δυτικά Κρήτης" και "Νοτιοδυτικά Κρήτης".

Κι άλλη τραγωδία στην Κρήτη! Φοιτητές σκοτώθηκαν σε τροχαίο σε βόλτα με τον σκύλο τους- ΦΩΤΟ

Ακόμα μια τραγωδία μετρά η Κρήτη, καθώς σήμερα, Πέμπτη, στις 06.30 το πρωί, δυο φοιτητές, ένας άντρας και μια γυναίκα, σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην πλατεία των Κουνουπιδιανών στα Χανιά.

Φωτογραφίες: Εδώ γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στο Ρέθυμνο για τους αδικοχαμένους γονείς

Εδώ γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το αδικοχαμένο ζευγάρι που πνίγηκε στη θάλασσα στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθειά του να σώσει τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του.

Αυστραλία: Ακροδεξιά βουλευτής εμφανίστηκε με μπούρκα στη Βουλή! - Βίντεο

Θέλησε να υποστηρίξει την απαγόρευσή της στη χώρα

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η επικεφαλής της Ακροδεξιάς στην Αυστραλία Πολίν Χάνσον, που εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο της χώρας φορώντας μπούρκα!


Ποιος Τραμπ; Τα γίδια οι Έλληνες εμπιστεύονται τον Πούτιν... μαζί με τους Κιβανέζους

Το 50% των Ελλήνων εμπιστεύεται τον Ρώσο πρόεδρο ότι θα κάνει το σωστό όσον αφορά τις διεθνείς σχέσεις - Μόνο το 19% «ψηφίζει» Τραμπ - Σε σύνολο 37 χωρών, οι 22 επιλέγουν Μόσχα αντί Ουάσινγκτον


ΗΧΗΤΙΚΟ-«Δεν γνώριζαν μπάνιο, ήταν καθαρή θυσία των γονιών για να σώσουν τα παιδιά τους»

Ο άνθρωπος που έσωσε από πνιγμό τα δύο παιδιά και είδε να χάνονται ο Βενιζέλος Στρατάκης και η Κατερίνα Καναβάκη περιγράφει λεπτό προς λεπτό το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας στον Γεροπόταμο Χανίων

Βίντεο: Νταλίκα φορτωμένη τσιμέντο «εισβάλλει» σε κατάστημα και πέφτει πάνω σε γυναίκα

Την τρομακτική στιγμή που μια νταλίκα φορτωμένη τσιμέντο εισβάλλει σε ένα κατάστημα γεμάτο κόσμο στο Ρίο Βέρντε και πέφτει πάνω σε μια γυναίκα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψάχνουν επί... 11 λεπτά τον κόλπο μαύρης φοιτήτριας

Η νεαρή ζητάει τώρα αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αστυνομία της κομητείας Χάρις, αφού αυτό που της συνέβη «ισοδυναμεί με βιασμό»