18 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ➤Ακόλουθος Πρεσβείας: Η τραυματίας είναι Γερμανίδα... οπότε στα παπάρια μας

«Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες. Η μόνη τραυματίας είναι μία γυναίκα, γερμανίδα υπήκοος, σύζυγος Ελληνα. Η γυναίκα είναι αποκλειστικά γερμανίδα υπήκοος και όπως μας έχουν ενημερώσει βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στη Μαδρίτη Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Δείτε τώρα και τι είπε ΣΥΓΓΕΝΗΣ της γυναίκας:


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΣΑΣ! Σπίρτζης για απόφαση ΣτΕ: Δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ

«Δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης» στον ΟΑΣΘ, τονίζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ανακοίνωσή του, με αφορμή απόφαση του ΣτΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ενας Λαρισαίος ηθοποιός στο πλευρό του Τομ Κρουζ -Θα συμμετάσχει στις «Επικίνδυνες Αποστολές 6» [εικόνες]

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με νέες περιπέτειες στις «Επικίνδυνες Αποστολές 6» με την ταινία να έχει και ελληνική παρουσία.

Απαρηγόρητος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος -Εφυγε η Ζωίτσα του

Η είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη δεν σκόρπισε μόνο θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στην κοινή γνώμη αλλά συγκλόνισε βαθιά τους δικούς της ανθρώπους, τον σύζυγό της Αλέξανδρο και τις κόρες της Μάρθα και Μαρία-Ελένη.

Μαρτυρία για την τραγωδία στην Κρήτη: Το κύμα ρούφηξε τα παιδιά από την παραλία

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα είδα στην παραλία του Ηρακλείου, όπου οι δύο γονείς βούτηξαν στα μανιασμένα κύματα για να σώσουν τα δύο παιδιά τους


ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ! Καβάλα: Ταγάρι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε ανάποδα σε κεντρικό δρόμο και τράκαρε με λεωφορείο [εικόνα]

Μάλλον ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (δεν) ισχύει για όλους.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τον Βουλευτή Καβάλας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος σύμφωνα με το kavalapost αλλά και φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook, «Παγίδες πεζών στην Καβάλα» φαίνεται ότι ήταν ο υπαίτιος ενός τροχαίου ατυχήματος.

Βρέθηκε ασύλληπτο ποσό και όπλα στο σπίτι του επιχειρηματία που απείλησε τους εφοριακούς

Μία καραμπίνα, δύο όπλα με φυσίγγια, αεροβόλο και 350.000 ευρώ, βρήκαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους, στο σπίτι του επιχειρηματία της Αγριάς του Βόλου, ο οποίος χθες τη νύχτα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, απείλησε με σπαθί οικονομικούς επιθεωρητές, που πήγαν στο κατάστημά του για αιφνιδιαστικό έλεγχο.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΖΟΤΑΝ! Ο σταλίνας Κοντονής δικαιολογεί τα εγκλήματα του κομμουνισμού

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε την προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εσθονία ότι δεν θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο «Ο στρατός της ΕΣΣΔ ήταν απελευθερωτής της Ευρώπης» επισημαίνει και προσθέτει: «Ναζισμός και κομμουνισμός δεν είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης»


Ο Τραμπ απομάκρυνε και τον επικεφαλής σύμβουλό του, Στιβ Μπάνον!

Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, λέει ότι είχε επιδώσει επιστολή παραίτησης - Μόλις χθες, ο θεωρούμενος ακροδεξιός Μπάνον είχε χαρακτηρίσει «ένα μάτσο κλόουν» τους εθνικιστές στη Βιρτζίνια


Ο οδηγός του βαν είναι ένας από τους 5 που σκότωσε η αστυνομία στο Καμπρίλς-Ένας αστυνομικός σκότωσε τα 4 απ' τα 5 καθάρματα

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία

Ο οδηγός του βαν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στη Βαρκελώνη είναι ένας από τους 5 άνδρες που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Καμπρίλς, μεταδίδουν ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα οι ισπανικές εφημερίδες El Pais και El Periodico.


ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Αυξημένη κατά 1% η ανεργία τον Ιούλιο

Περισσότεροι κατά 8.341 είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (αναζητούντες εργασίας) για τον μήνα Ιούλιο, σε σχέση με τον Ιούνιο, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, αριθμός που μεταφράζεται σε ποσοστό 1,01%.

ΧΑΡΤΗΣ-ΑΛΕΞΗ ΘΕΛΟΥΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! Πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες;

Η ερώτηση είναι απλή, κατανοητή και αποτελεσματική καθώς φέρνει το θέμα της ανεκτικότητας και του ρατσισμού μέσα στο ίδιο σου σπίτι: Ανεξαρτήτως του εάν έχεις παιδιά ή όχι, παρακαλώ πες μου, χρησιμοποιώντας μία διαβάθμιση από το 1 έως το 10, πόσο άνετα θα ένιωθες εάν...

Ρωσία: Σε αγγελία προς πώληση η Mercedes-Benz S Class του Μπόρις Γιέλτσιν [βίντεο]

Ενα ακόμα εμβληματικό αυτοκίνητο που έχει τη δική του ιστορία πωλείται έναντι 260.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα.


Νέο χαστούκι για την κυβέρνηση – Παγώνει το ΣτΕ την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σε νέο "φιάσκο” για την κυβέρνηση μετατρέπεται η διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, με τη διαδικασία να αναστέλλεται με σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Γ. Βρούτσης: Σοκ και δέος από τις μειώσεις μέχρι 40% των νέων συντάξεων

Για μειώσεις που φτάνουν έως και 40%, αλλοιώνοντας το χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν μετά τις 13 Μαΐου κάνει λόγο ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας.


ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΤΡΟ-ΡΕ ΟΛΓΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ; Υπ. Εργασίας: Μόνο 18% θα κοπούν οι συντάξεις

WTF! Εγώ πιστεύω τη Γελοβασίλη που λέει ότι θα αυξηθούν!

Δεν θα γίνουν περικοπές στις συντάξεις ανώτερες του 18%, που νομοθετικά έχει τεθεί ως ανώτατο όριο.

Αυτό τονίζει το υπουργείο Εργασίας, διαψεύδοντας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας...

ΝΔ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία για την αξιολόγηση στο δημόσιο

Η κυβέρνηση προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα της ανευθυνότητας της επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναφορικά με το ζήτημα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, η αξιωματική αντιπολίτευση μίλησε μεταξύ άλλων για πλήρη πολιτική τρικυμία στην οποία βρίσκεται η Κυβέρνηση.


O Πελέ έβγαλε σε δημοπρασία την φανέλα-δώρο της Ξάνθης!

Ο Βραζιλιάνος έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα της Ξάνθης, αλλά και τιμητική πλακέτα που του είχε απονείμει πριν από 12 χρόνια ο Χρήστος Πανόπουλος μαζί με τα άλλα ποδοσφαιρικά του κειμήλια

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας

Ταμπουρωμένος σε κτίριο ο δράστης - Η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψη ή την εξολόθρευσή του

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας.


Συμφώνησαν με NOVA: «Ναι» στην κεντρική διαχείριση, «όχι» στα play offs!

Επιτέλους «λευκός καπνός» στην Σούπερ Λίγκα - Οι 15 ομάδες ομάδες τα βρήκαν για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών ενώ και ο ΠΑΟΚ παραμένει στην Nova - Χωρίς play offs θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα!


ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Εξήντα παραβιάσεις έκαναν σήμερα τα τουρκικά μαχητικά

Η Άγκυρα αδιαφορεί για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και αυξάνει κατακόρυφα την ένταση πάνω από το Αιγαίο  Στον Ελληνικό εναέριο χώρο εισήλθαν 14 τουρκικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα έξι ήταν οπλισμένα - Μία διαδικασία αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία


Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τέσσερις ύποπτοι που αναζητά η αστυνομία για την επίθεση στη Las Ramplas

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες των τεσσάρων υπόπτων τρομοκρατών που σχετίζονται με την επίθεση στον πεζόδρομο της Las Ramplas στο κέντρο της Βαρκελώνης, έδωσε στη δημοσιότητα η ισπανική ομοσπονδιακή αστυνομία.

Κοινή άσκηση έρευνας & διάσωσης Γαλλίας και Κύπρου - Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις

Το σενάριο της άσκησης αφορούσε σε ναυτικό ατύχημα στην ανοιχτή θάλασσα σε πλατφόρμες ή πλοία - Η Άγκυρα επιχείρησε να την μπλοκάρει εκδίδοντας νέα παράνομη navtex


ΒΙΝΤΕΟ-Φινλανδία: Η αστυνομία πυροβόλησε άνδρα που μαχαίρωσε πολίτες στην πόλη Turku

Συνελήφθη ο δράστης - Για έναν νεκρό και έξι τραυματίες κάνει λόγο η αστυνομία - Ανάμεσα στα θύματα και μία μητέρα που είχε το μωρό της σε καροτσάκι - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

ΚΛΑΜΑ! ΠΑΕ Άρης κατά υιού Σαββίδη και επίσημη καταγγελία Καρυπίδη...

Οργισμένη η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης για τον Γιώργο Σαββίδη μετά τα συνθήματα του ΠΑΟΚ που έβαλε να παίζουν στο αυτοκίνητό του έξω από το «Βικελίδης». «Μαζέψτε τον!», αναφέρουν οι «κίτρινοι». Καταγγελία Καρυπίδη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη

Με μία ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποχαιρέτησε τη μοναδική «Ζωίτσα» του ελληνικού σινεμά.


Το σκίτσο της Telegraph για τη Βαρκελώνη -Ο ταύρος επιτίθεται στο λευκό βαν [εικόνα]

Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο η Telegraph στέκεται δίπλα στην Ισπανία και την καλεί να δείξει δύναμη μετά τον τρόμο που έζησε το απόγευμα της  Πέμπτης.


Βίντεο ντοκουμέντο: Η πορεία του βαν που σκόρπισε τον θάνατο στη Βαρκελώνη

Ο τρόμος επέστρεψε πάνω από την Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στο κέντρο της Βαρκελώνης.


Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΝΕ! Αλεξανδρούπολη: Γιατρός έγραψε 4.900 συνταγές, ζημιά 2,5 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο!

Ούτε εκατό, ούτε χίλιες, αλλά περίπου 4.900 συνταγές για φάρμακα και σκευάσματα έγραψε Έλληνας γιατρός, σε διάστημα μόλις 14 μηνών, σε ασθενείς που δεν είχαν κάποια πάθηση και αγνοούσαν πλήρως το γεγονός. Η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό αφορά γιατρό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.


Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη

Πρώην Σταρ Ελλάς ως Ζωή Κουρούκλη, άλλαξε το επίθετό της σε «Λάσκαρη» και μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο, μαζί με τις Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη - Σπουδαία η καριέρα της και στο θεατρικό σανίδι - Ήταν παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

“Ημουν 18 και το… αγόρι μου 78”

Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy. Παράλληλα ήταν και ένα από τους πιο… επίσημους δεσμούς του Χιού Χέφνερ, ανάμεσα στους χιλιάδες, επίσημους και ανεπίσημους.

Οδηγός-«φονιάς» μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο για να μην πληρώσει ξανά διόδια

Διένυσε μια απόσταση περίπου 20χλμ. πριν να τον σταματήσουν
Τουλάχιστον ανεύθυνος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Κίνα ο οποίος επέλεξε να οδηγήσει ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο για τουλάχιστον 20χλμ. προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει ξανά διόδια!

Τα αντικείμενα που έστειλε η NASA στο διάστημα, για να μας γνωρίσουν οι εξωγήϊνοι (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από τους χάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εξωγήϊνους για να μας εντοπίσουν, εστάλησαν επίσης από τη NASA, εικόνες των ανθρώπων και δίσκους με ήχους από τον πλανήτη μας.

Γελάει το Twitter και με τον #καμμενος_χαμενος

Εκτός του Τσίπρα εξαφανισμένος είναι κι ο ρεμπεσκές Καμμένος... κάπου εμφανίστηκε το Δεκαπενταύγουστο, έβγαλε την υποχρέωση και συνέχισε τις διακοπές του στην Ελλάδα αφού πριν ήταν καμιά 10αριά μέρες στις ΗΠΑ με τα λεφτά των ηλιθίων που τον ψήφισαν:

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις με φορτηγά που αιματοκύλισαν την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, η Ευρώπη έχει δεχτεί διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις οι οποίες είχαν δύο κοινά στοιχεία: Το «modus operandi» της και την ανάληψη της ευθύνης από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

To ξεχωριστό πρωτοσέλιδο της «Marca» - Την επόμενη μέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος [εικόνα]

Ενα ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκαν οι διοικούντες την «Marca» για το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας, μια ημέρα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Βαρκελώνη.

Θ. Τζήμερος: Πλατεία Μωάμεθ... πρώην Τραφάλγκαρ

Του Θάνου Τζήμερου

Μια καλοκαιρινή μέρα του 2009, η Αζίγια Νορήν 38 χρονών τότε, και μητέρα 5 παιδιών, δούλευε μαζί με άλλες γυναίκες στα χωράφια στην επαρχία Σεϊκουπούρα του Πακιστάν, όταν ο επιστάτης την έστειλε να φέρει νερό από ένα κοντινό πηγάδι. Κάποιες άλλες εργάτριες διαμαρτυρήθηκαν: εμείς δεν πίνουμε το νερό που θα μας φέρει μια ακάθαρτη! Βλέπετε, η Αζίγια Νορήν ήταν η μοναδική χριστιανή στο χωριό της και για τους μουσουλμάνους συγχωριανούς ήταν ακάθαρτη ως άπιστη, όπως λέει το Κοράνι.

Ο αράπης απ' τα μπάνια Σκουρλέτης λέει ότι έδωσε λεφτά στους δήμους για πυροπροστασία... 50.000€ στον καθένα

Αιχμές για ελλιπή προετοιμασία και μη σωστή διαχείριση των χρημάτων για την πυροπροστασία άφησε εναντίον κάποιον δήμων της χώρας ο Πάνος Σκουρλέτης.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Νέες αυξήσεις 30% στις εισφορές μηχανικών, γιατρών, δικηγόρων

Απώλειες σε τρία κύματα που θα φτάσουν τελικά και το 61% του εισοδήματος - Ασφυκτική κατάσταση για εκείνους που μαζικά αντιστάθηκαν στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου και σήμερα βρίσκονται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά


Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικοί σκοτώνουν με 10 σφαίρες έναν από τους τρομοκράτες στο Καμπρίλς

Ο άνδρας είναι ζωσμένος με κάτι που λαμπυρίζει προκειμένου να δίνει την εντύπωση ότι μεταφέρει εκρηκτικά, απειλή που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια

Τη στιγμή που Ισπανοί αστυνομικοί εγκλωβίζουν έναν από τους πέντε τρομοκράτες στην πόλη Καμπρίλς τα ξημερώματα της Παρασκευής κατέγραψε ένας Βρετανός αυτόπτης μάρτυρας.


Ρουσφέτια απ' τον γκ@μενο της Δούρου: 300 μόνιμοι υπάλληλοι στην ΕΥΔΑΠ (ειδικότητες)

Στα μέσα φθινοπώρου αναμένεται να «τρέξει» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.


ΒΙΝΤΕΟ-Εισέβαλε σε live μετάδοση για το μακελειό στη Βαρκελώνη, φορώντας μπλουζάκι «FCK ISIS»

«Μάτωσε» και η Ισπανία. Την ώρα που η Καταλονία μετρά 13 νεκρούς από άλλο ένα αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης, ένας άντρας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους τζιχαντιστές. Τι έκανε; Εισέβαλε σε live μετάδοση, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι με τυπωμένη τη φράση «FCK ISIS».

Ο Τζον Σνόου προσποιείται τον δράκο και ρίχνει το Instagram [Βίντεο]

Viral το αστείο βίντεο από τα γυρίσματα του Game of Thrones

Ιδιαίτερα δημοφιλές έχει γίνει το προφίλ στο Instagram της πρωταγωνίστριας του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ.

Η συγκλονιστική προσπάθεια αστυνομικού να ηρεμήσει μωρό μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο, που ελήφθη λίγο μετά τη θανάσιμη επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Αυγούστου, στην καρδιά της Βαρκελώνης, παρουσιάζει την αγωνιώδη προσπάθεια μιας ομάδας αστυνομικών να ηρεμήσουν ένα μωρό και να βοηθήσουν τη μητέρα του.

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Τη σημασία της αριστείας τόνισε ο Πάκης σε μαθητές που διακρίθηκαν στην Oλυμπιάδα χημείας και μαθηματικών

Στην ιδιαίτερη σημασία και την κοινωνική προσφορά της Αριστείας, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τους Έλληνες μαθητές που διακρίθηκαν στην 49η Ολυμπιάδα Χημείας και στην διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Τρόμος: Το λευκό βαν «σαρώνει» τη Λας Ράμπλας και όλοι τρέχουν να κρυφτούν

Τον τρόμο τον οποίο έζησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Λας Ράμπλας τη στιγμή που το λευκό βαν άρχισε να κινείται με ταχύτητα στον πεζόδρομο και κάνοντας ζιγκ-ζαγκ να παρασύρει όποιον έβρισκε μπροστά του στην τρομοκρατική επίθεση της Βαρκελώνης καταγράφει βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Βόλος: Ιδιοκτήτης ταβέρνας επιτέθηκε κατά εφοριακών

Μια εκδοχή θέλει να πυροβόλησε στον αέρα και μια άλλη εκδοχή να τους απείλησε με σπαθί - Ο καταστηματάρχης μετά από καταγγελία των εφοριακών συνελήφθη - Παπανάτσιου: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

ΝΔ για Φάμελλο: Ας ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά, αν μπορεί, με το αντικείμενό του

«Του συνιστούμε να μελετήσει και να αξιοποιήσει τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια αποτελεσματική αντιπυρική πολιτική», προτεινει η παράταξη της ΝΔ στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, ο οποίος αφήνει «σκιές» γύρω από ξέσπασμα των πυρκαγιών


Απίστευτο βίντεο: Οδηγεί ανάποδα επί χιλιόμετρα στην Κορίνθου - Τριπόλεως!

Οι άλλοι οδηγοί δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε - Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο επέβαινε, εκτός από τον οδηγό και μία γυναίκα

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως: Ένα αυτοκίνητο πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα επί χιλιόμετρα!

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΝΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΑΣ! Η πίκρα του Άδωνι για την ήττα του Παναθηναϊκού

Το πόσο στεναχωρήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την ήττα του Παναθηναϊκού δεν λέγεται. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέβασε και μάλιστα δύο φορές την είδηση της ήττας.

Εξώδικη διαμαρτυρία της Ελληνικός Χρυσός προς Καμμένο, Σταθάκη και Φάμελλο

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο κατέθεσε η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις τους για τις μεταλλευτικές επενδύσεις στην Χαλκιδική.


Ψεύτικα τα εκρηκτικά που έφεραν οι δράστες της επίθεσης στο Καμπρίλς

Ψεύτικα τα εκρηκτικά που έφεραν οι δράστες της επίθεσης στο Καμπρίλς

Οι ζώνες με εκρηκτικά τις οποίες φορούσαν οι δράστες της επίθεσης στο Καμπρίλς που σκοτώθηκαν από αστυνομικά πυρά ήταν ψεύτικες, δήλωσε σήμερα ο περιφερειακός ηγέτης της Καταλονίας Κάρλες Πουτζεμόν στον τοπικό ραδιοσταθμό RAC1.