22 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι σταματήστε να τη ντοπάρετε!

Αυλωνίτου με βλέμμα τρελής αναλύει τις πυρκαγιές και συμπεραίνει: Ο Τόσκας είναι θεός και οι πυρκαγιές οφείλονται...

Είναι αυτή η νέα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου -Σέξι μελαχρινή Χανιώτισσα... αλλά με μπράτσα [βίντεο]

Ο Κωνσταντινός Βασάλος ήταν ο παίκτης του Survivor πως προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο παίκτης, ωστόσο, ακύρωσε τόσο τα λεγόμενα της Βασιλικής Αγιαννοπούλου όσο και της Μαρί Ρόουζ Ταρκμακιάν λέγοντας πως είναι ελεύθερος.

Ποιος θα τηλεφωνεί σε όσους χρωστούν κάτω από 500 ευρώ στην εφορία;

Σκούρα τα πράγματα για τους μεγαλοοφειλέτες - Έρχονται κατασχέσεις

Τα κρατικά ταμεία διψούν για ρευστό και η εφορία έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της ακόμα και σε όσους χρωστούν μικροποσά.


ΚΛΑΜΑ! Ο πρώην Πρόεδρος του ΟΑΣΘ νοίκιασε γραφείο απέναντι απ' του Παππά... θα παρακολουθεί ποιος μπαινοβγαίνει

Του Βαγγέλη Στολάκη

«Γείτονας» με τον νέο πρόεδρο του υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά θα είναι όπως φαίνεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης, ο οποίος έχει προσφύγει στο συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να καταπέσει ο νόμος Σπίρτζη για κρατικοποίηση του Οργανισμού.


Μέχρι και σε... νεκροταφεία έκανε σ@ξ με μαθητές μια 31χρονη γυμνάστρια σχολείου

Καταδικάστηκε εχθές σε κάθειρξη 12 ετών - Ο άνδρας της, επίσης γυμναστής στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι αποπλάνησε και αυτός μαθήτρια!

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε εχθές μια πρώην δασκάλα φυσικής αγωγής σε χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, η οποία έκανε σ@ξ με - τουλάχιστον - δύο ανήλικους μαθητές της.


Τα μεγαλύτερα λάθη που «έχασες» στις ταινίες

Η παρακολούθηση μιας ταινίας για πρώτη φορά είναι απολαυστική και διασκεδαστική. Όταν όμως παρακολουθήσετε ξανά μια ταινία, μπορεί να παρατηρήσετε καλύτερα μερικές από τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο.


ΑΓΓΛΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ! Έφταασε στην Κρήτη, πέταξε πυροσβεστήρα σε τζαμαρία στο αεροδρόμιο... τον μπουζούριασαν στην ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ηράκλειου.

Αιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πήρε έναν πυροσβεστήρα και τον πέταξε στην τζαμαρία του σαλονιού των VIP που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.


Βίντεο: Νέο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «Blade Runner 2049»

Ένα νέο τρέιλερ του «Blade Runner 2049», το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, έρχεται να δώσει «τροφή» στους σινεφίλ, που αδημονούν για την ταινία, η οποία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες φέτος, στις 5 Οκτωβρίου.

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε φώκια δίπλα σε σέρφερ - Η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη

Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες - Σε κατάσταση αμόκ οι άνθρωποι στην ακτή

Τη στιγμή που ένας μεγάλος καρχαρίας επιτίθεται σε φώκια ακριβώς δίπλα σε αθλητές που κάνουν σέρφινγκ σε ακτή της Καλιφόρνιας κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη.


Έρχονται τα νέα διόδια σε Ιονία και Ολυμπία το Σεπτέμβριο

Μέσα στο Σεπτέμβριο πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία οι υπολειπόμενοι μετωπικοί σταθμοί διοδίων στις Ιονία και Ολυμπία Οδό.


Τουρισμός: Η Ελλάδα, κορυφαία επιλογή διακοπών για τους Γερμανούς

Αύξηση 11,7% καταγράφεται στον αριθμό των Γερμανών τουριστών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα το 2016 σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με στατιστικά που δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό fvw με τις 20 δημοφιλέστερες επιλογές προορισμών των Γερμανών.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ; Λιγότεροι παράτυποι μετανάστες στις ΗΠΑ από το Μεξικό επί Τραμπ

Ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που επιχειρούν να διασχίσουν τα σύνορα του Μεξικού και των ΗΠΑ κατέγραψε σημαντική πτώση φέτος σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέπτεται σήμερα την Αριζόνα, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, για να συναντηθεί με συνοριοφύλακες.


ΒΙΝΤΕΟ-«Γίνεται χαμός με το Despacito στα πανηγύρια» δηλώνει ο μουσικός με το κλαρίνο

Μεγάλωσε στη Σιάτιστα, παίζει κλαρίνο από 10 ετών, πήγε σε μουσικό σχολείο και συνέχισε τις σπουδές του στην λαϊκή παραδοσιακή μουσική σε σχολή της Άρτας. Ο 23χρονος Νίκος Σερέφας και το συγκρότημα του «Χάλκινη Πανδαισία» είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην περιοχή τους και συνηθίζουν να παίζουν παραδοσιακή μουσική σε εκδηλώσεις, γάμους και γιορτές.

ΚΛΑΜΑ! ΚΚΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τους ΣΥΡΙΖΑίους για Εσθονία: Πέρυσι είχαν πάει σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Μπρατισλάβα

«Οι αντικομμουνιστικές φιέστες στην Εσθονία αποτελούν πρόκληση για τα εκατομμύρια των θυμάτων του ναζισμού»

Για ανιστόρητες αντικομμουνιστικές φιέστες στην Εσθονία που αποτελούν πρόκληση για τα εκατομμύρια των θυμάτων του ναζισμού κάνει λόγο το ΚΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα.

Βίντεο: Η καλύτερη φάση του Αντετοκούνμπο σε κάθε παιχνίδι που έπαιξε

Το ΝΒΑ δημοσίευσε βίντεο με την καλύτερη φάση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από κάθε αγώνα που έπαιξε πέρυσι

Ο Έλληνας φόργουορντ θα λείψει από το Eurobasket και το ΝΒΑ «ξύνει» πληγές σε όσους περίμεναν να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα.


Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τη γιαγιά της Χριστίνας Μπόμπα -Του έδωσε την «άδεια» να απιστήσει [βίντεο]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπίζ.

Το ζευγάρι έχει έντονη δραστηριότητα στα social media ενημερώνοντάς μας με το τι κάνει. Στην τελευταία του ανάρτηση ο παρουσιαστής μας γνώρισε τη γιαγιά της αγαπημένης του μέσα από ένα τρυφερό βίντεο.

Τραγικό: Ζευγάρι λεσβιών επέστρεψαν το μωρό τους στο βιολογικό του πατέρα και εκείνος... το σκότωσε

Οι βιολογικοί γονείς του μικρού Gabriel κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την κηδεμονία του χάρη στο λάθος ενός δικηγόρου που βρέθηκε ένοχος για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του


ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ!! Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία και Ισπανία έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά «ενσωμάτωσης» μεταναστών

[Είδαμε πως ενσωματώνονται οι μουσουλμάνοι σε Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία και τους μάρανε η Ελλάδα]

Στο «κενό» φαίνεται ότι πέφτει η προσπάθεια ένταξης των μεταναστών ειδικά στις χώρες υποδοχής, καθώς η κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση είναι περιορισμένη, ενώ δείχνουν να αποτυγχάνουν  και οι πολιτικές που αναπτύσσουν οι κυβερνήσεις.


ΜΠΟΥΦΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έπαιζε με τον γιο του και έσπασε το χέρι του -Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά, Ευριπίδης Στυλιανίδης.


ΗΠΑ: Θανατοποινίτης θα εκτελεστεί παρ' ότι νέα στοιχεία τον αθωώνουν

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της αμερικανικής Πολιτείας να εκτελέσει τη θανατική ποινή σε κρατούμενο, παρ' ότι νέα στοιχεία που προέκυψαν είναι πιθανό να αποδείξουν ότι είναι αθώος.


Η ποντικομαμή διόρισε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για το τζαμί στην Αθήνα

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου διόρισε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τζαμιού της Αθήνας. Μετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας, του δήμου Αθηναίων, της Δικαιοσύνης καθώς και των κοινοτήτων μουσουλμάνων που ζουν στην Αττική.

«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ: Κράξιμο από το Βραζιλιάνο, καταγγελία από τους «μπλαουγκράνα» [εικόνα & βίντεο]

Μπορεί ο Νεϊμάρ να φορά άλλη φανέλα και να σκοράρει για άλλους φιλάθλους, αλλά η σχέση του με την Μπαρτσελόνα πάει στα... άκρα.


Πέτρος Κουτουμάνος, ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη [εικόνες]

Η Ζωή Λάσκαρη το 1967 ήταν για την Ελλάδα το «μοιραίο θηλυκό» και μια από τις τρεις πιο εμπορικές σταρ του σινεμά. Ηταν μόλις 23 χρονών, το αντρικό κοινό ήταν ερωτευμένο μαζί της, αλλά εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο.

Στο δικαστήριο με τις πιτζάμες ένας από τους τζιχαντιστές της Βαρκελώνης [εικόνες]

Με μώλωπες στο πρόσωπο και φορώντας τις πιτζάμες του οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ένας εκ των τεσσάρων αντρών που κατηγορούνται ότι αιματοκύλησαν την Λας Ράμπλας στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα.

Ξάνθη: Μπήκε ανάμεσα σε καυγατζήδες και κατέληξε στην εντατική μαχαιρωμένος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης, 21 χρόνος νεαρός ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άνδρα που κυκλοφορούσε στην οδό Ομήρου στο κέντρο της Ξάνθης.


Βαρκελώνη: Υποπτος ομολόγησε -«Ετοιμάζαμε μεγαλύτερο χτύπημα με εκρηκτικά»

Ενας από τους υπόπτους της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη και της Καμπρίλς ομολόγησε στο δικαστήριο πως ετοίμαζαν μεγαλύτερη επίθεση.


Η Σίτι και ο αδερφός του Γκουαρδιόλα αγόρασαν τη Χιρόνα

Η πρωτάρα στην La Liga καταλανική ομάδα έχει τους Πολίτες και τον Πέρε Γκουαρδιόλα ως αφεντικά

Ηταν γνωστό ότι βρίσκονται πίσω από την επιτυχία ης Χιρόνα ν' ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην La Liga. Τώρα όμως έγινε κι επίσημο.


ΠΟΕΔΗΝ: 13.000 καρκινοπαθείς αποκλείονται από ακτινοθεραπείες

Τις ελλείψεις σε ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα και την «οδύσσεια» των καρκινοπαθών για ακτινοθεραπεία, καταγράφει έρευνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).


Τουρκία: Ο Ερντογάν έριξε «μαύρο» στο «Ραντεβού στα Τυφλά»

Αποφασισμένος να κόψει τις «γέφυρες» με τις «δυτικότροπες συνήθειες» εμφανίζεται ο πανίσχυρος μετά και τη συνταγματική αναθεώρηση πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Η σχέση της Ζωής Λάσκαρη με τον Θεό και τις μπουκαμβίλιες

Είχε κοινωνήσει με τον σύζυγο της τον Δεκαπενταύγουστο

Εκείνο που δεν ειπώθηκε για τη Ζωή Λάσκαρη από άγνοια, επιπολαιότητα ή αδιαφορία, είναι τα όσα αγαπούσε πιο πολύ στη ζωή της πέρα από την οικογένεια, τους φίλους και τους απλούς ανθρώπους.

Ο Κοντονής και τα εγκλήματα... «με την καλή έννοια»!

Η ιστορία της ανθρωπότητας, είναι γραμμένη με αίμα.

Και εξακολουθεί να γράφεται με το ίδιο «μελάνι».

Μπορεί στα διάφορα ιστορικά γυρίσματα, και πάντα ανάλογα με τον εκάστοτε “νικητή”, να επιχειρήθηκε το αίμα που χύθηκε να δικαιολογηθεί ως “ηρωικό”, αναγκαίο, υπέρ της ελευθερίας, των πανανθρώπινων αρχών, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Ανώτερης ποιότητας και “καθαρότητας” από εκείνο του “εχθρού”, του επίβουλου, του δόλιου εξουσιομανούς που επιζητούσε την ολοκληρωτική κυριαρχία...


Ο Σαββίδης ανακοίνωσε την επίσημη εξαγορά του «Epsilon»

Σε ισχύ η εξαγορά του EPSILON TV από την DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD

Η επίσημη ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο αναφέρει:


ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Υπεγράφη το συμβόλαιο για πώληση των ρωσικών S-400 στην Τουρκία

Πριν από περίπου δύο μήνες η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθούσε με ιδιαίτερη αγωνία τα πρωτοσέλιδα, που έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για αγοραπωλησία πυραύλων S-400. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κολοσσός αμυντικών συστημάτων Rosoboronexport, γνωστοποίησε ότι η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα, χωρίς ωστόσο να τεθεί ακόμα σε ισχύ, σύμφωνα με ρωσικά μέσα.

Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει με μαγιό και "ρίχνει" το Instagram - ΦΩΤΟ

Στην Ελαφόνησο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Βίκυ Κουλιανού.

Το πρώην top model εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει σε παραλία του νησιού φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Ο ΠτΔ συνεχάρη τα κορίτσια του χάντμπολ που αρνήθηκαν να αγωνιστούν στα Σκόπια (ΦΩΤΟ)

Την εθνική ομάδα νεανίδων χάντμπολ και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (ΟΧΕ) υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ), Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να τους συγχαρεί για την απόφασή τους να μην αγωνιστούν απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια, λόγω...

Νεκροί βρέθηκαν αγνοούμενοι ναύτες από το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ που συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο

Μερικές από τις σοροί των δέκα ναυτών που αγνοούνταν μετά την χθεσινή σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Σιγκαπούρης εντοπίστηκαν σε κατεστραμμένο διαμέρισμα του σκάφους, όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των αμερικανικών ναυτικών επιχειρήσεων στον Ειρηνικό, ναύαρχος Σκοτ Σουίφτ.


Φίλοι καλλιτέχνες, συγγενείς, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη [εικόνες]

Tο τελευταίο αντίο στη μεγάλη ελληνίδα καλλιτέχνιδα Ζωή Λάσκαρη είπαν νωρίτερα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές της.

Από νωρίς ο ναός του Διονυσίου Αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την αποχαιρετήσει.

Ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Κούρκουλας τα παίρνει όλα πίσω για τον Χρηστίδη, το ΠΑΣΟΚ και τα εγκλήματα του κομμουνισμού

[Ο κ@λοτούμπας καλύφθηκε επειδή το ΠΑΣΟΚ είπε: Έκαναν μεν και οι δυο εγκλήματα αλλά η ταύτιση κομμουνισμού ναζισμού είναι ανιστόρητη... προφανώς τα εγκλήματα του κομμουνισμού, που σημειωτέον εξόντωσε τους 5πλάσιους ανθρώπους, έγιναν για καλό σκοπό, οπότε δεν μπορούμε να ταυτίζουμε τα καλά εγκλήματα του Στάλιν με τα κακά εγκλήματα του Χίτλερ... Αυτοί λέγονται μενουμευρωπαίοι τώρα....]

Οπισθεν ολοταχώς έκανε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας ο οποίος καταδίκασε νωρίτερα την «αόριστη δήλωση», όπως έλεγε, του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος απέφυγε να καταδικάσει τα σταλινικά εγκλήματα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑΓΑΡΙΑ! Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Η ταύτιση κομμουνισμού και ναζισμού είναι ανιστόρητη»

«Τα ιστορικά αποδεδειγμένα εγκλήματα και του ναζισμού και του σταλινικού καθεστώτος, βρίσκουν όλους μας αντίθετους», σχολιάζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση


Πήγε να ταϊσει μια πεινασμένη αρκούδα και τον δάγκωσε [βίντεο]

Επίθεση από μια πεινασμένη μαύρη αρκούδα, την οποία προσπάθησε να ταϊσει αγνοώντας τα απαγορευτικά σήματα, δέχθηκε ένας επισκέπτης του πάρκου άγριας ζωής Μπανταλίνγκ κοντά στο Πεκίνο.


ΚΑΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ; Πλησιάζει το ένα τρισ. δολάρια το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας

Αγγίζει το ένα τρισ. δολάρια το αποθεματικό που έχει σωρεύσει το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας, στόχος του οποίου είναι να διασφαλίσει την ευημερία της χώρας και στις επόμενες γενιές, εκμεταλλευόμενο τα έσοδα από τις πωλήσεις πετρελαίου.


ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ! Λίστα μεγάλων ονομάτων που ήταν ντοπέ στο Μουντιάλ του 2010 -Μέσα 2 Ελληνες

[Έχουν μέσα τον Τζαβέλα που δεν είχε ταξιδέψει καν στο μουντιάλ...]

«Βόμβα» έσκασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ αγγίζει και το ελληνικό.

Στοιχεία που προκαλούν «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο φέρνουν στην επιφάνεια Ρώσοι χάκερ.

Τα συμπλέγματα της... ΔΗ.ΣΥ.

Του Σάκη Μουμτζή

Κανονικά θα έπρεπε να γράψω για τα συμπλέγματα του ΠΑΣΟΚ, γιατί ΔΗ.ΣΥ.=ΠΑΣΟΚ ( για όποιον σέβεται το εαυτό του), αλλά για λόγους τυπικότητας, ας είναι ό,τι δηλώνουν.

Πέρασαν τρεις ημέρες από την δήλωση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού, και από την ΔΗ.ΣΥ, άκρα του τάφου σιωπή. Σαν να μην έγινε τίποτα.


Ανταλλακτικά Καναντέρ : Όλη η αλήθεια! Αυτές είναι οι ευθύνες του ΥΠΕΘΑ

Ανταλλακτικά Καναντέρ: Το προφητικό δημοσίευμα του ArmyNow.net έβλεπε προβλήματα στην αντιπυρική περίοδο. Ποια είναι η αλήθεια για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη;

Όταν η φύση έχει κέφια…ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που δύο χελώνες ερωτοτροπούν στην εξοχή!

Όταν η φύση έχει κέφια και ο φακός της κάμερας βρίσκεται στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό.


ΦΩΤΟ-Να τα λέμε κι αυτά γιατί τα γίδια ξεχνάνε...


Πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την αξιολόγηση Fitch σε Β-. φυσικά ξέρουν ότι τα γίδια ξεχνάνε και αποσιωπούν πως το 2014 η αξιολόγηση της χώρας ήταν...
Β (σταθερό) και η "περήφανη διαπραγμάτευση" το έκανε CCC τον Αύγουστο του 2015...



ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑ 4 ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ! Δημήτρης Καμμένος: Διαφωνώ με το πρωτοσέλιδο της Αυγής για Μητσοτάκη-Τεράστια προσβολή για τους Εσθονούς τα περί φιλοναζί

Αντίθετος ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετέχουμε στο συνέδριο για τα κομμουνιστικά καθεστώτα - Τώρα είμαστε μόνοι μας, στη γωνία, λέει χαρακτηριστικά


«Δώρο» στον Macron η Τράπεζα Αττικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Του Βασίλη Γεώργα

Σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη γαλλική τράπεζα για να πουλήσει την Τράπεζα Αττικής βρίσκεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Liberal, σε μια συμφωνία που προετοιμάζεται μεθοδικά το τελευταίο διάστημα ώστε οι τελικές αποφάσεις να συμπέσουν με την επίσκεψη Macron στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο.


«Θαύμα» στην Ισκια της Ιταλίας: Έβγαλαν ζωντανά τρία παιδιά από τα ερείπια

Μετά από 17 ώρες κάτω από τα ερείπια του σπιτιού τους έβγαλαν και τρίτο παιδί - Νωρίτερα είχαν απεγκλωβίσει το δεύτερο από τα αδερφάκια - Πρώτο είχε σωθεί το βρέφος των επτά μηνών - Μεγάλες καταστροφές στο νησί - Κατέρρευσαν σπίτια, εκκενώθηκε το νοσοκομείο