23 Αυγούστου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Να εδώ ο ΑΡΚΑΣ εξηγεί που αποσκοπεί ο κομμουνισμός

Δείτε το τελευταίο σκίτσο του Αρκά με αφορμή τις κομμουνιστικές υστερίες Κοντονή και λοιπών ΣΥΡΙΖΑίων:

Η Θεσσαλονίκη του 1960

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί για πολλούς στις μέρες μας την ομορφότερη πόλη της Ελλάδος. Τα Κάστρα, η Νέα Παραλία, οι πλατείες, τα Μουσεία της, οι βυζαντινοί θησαυροί της και η πολυπολιτισμικότητά της συναπαρτίζουν ένα πλούσιο αστικό μωσαϊκό, με έντονο άρωμα Βαλκανίων και άπλετη μεσογειακή γοητεία.


Βίντεο: Αποθεώθηκε Κρητικός ιερέας με το λεβέντικο χορό του

Αν και «υπηρετεί» στον Έβρο, ο Κρητικός ιερέας δεν ξεχνά τις ρίζες του και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους


Ισπανός δικαστής είχε ακυρώσει απόφαση απέλασης του Ιμάμη του Ριπόλ

Ισπανός δικαστής είχε ακυρώσει τον Μάρτιο του 2015 μια απόφαση απέλασης του Αμπντελμπάκι Ες Σάτι, του ιμάμη που φέρεται ότι ριζοσπαστικοποίησε τους δράστες των επιθέσεων στην Καταλονία, αφού είχε κρίνει τότε ότι δεν ήταν επικίνδυνος.


Edeka: Γιατί η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ απέσυρε ελληνικά προϊόντα

Σε μία προσπάθεια να προβάλλει την διαφορετικότητα και την ποικιλία των αγαθών που διαθέτει, η διοίκηση της γερμανικής αλυσίδα σούπερ μάρκετ Edeka στο Αμβούργο, αποφάσισε να αποσύρει από τα καταστήματά της αγαθά ξένων χωρών, ανάμεσά τους και ελληνικά. 

ΒΙΝΤΕΟ-Παρουσιάστρια χαστούκισε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε κλαμπ της Κύπρου

Πανικός επικράτησε σε παραλιακό club της Αγίας Νάπας, αφού η παρουσιάστρια και εστεμμένη από την Κύπρο, Ιωάννα Γιαννακού, φέρεται να χαστούκισε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μετά από έντονο καβγά.


ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΡΗ; Η πληθωρική Κέλι Μπρουκ κάνει διακοπές στην Ελλάδα -«Το αγαπημένο μου μέρος στη γη» [εικόνες]

Η Ελλάδα είναι ο καλοκαιρινός προορισμός των σταρς, οι οποίοι επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

Ανάμεσα στους πολλούς που βρέθηκαν φέτος στη χώρα μας, Χιού Τζάκμαν, Αντζελίνα Τζολί, Κένταλ Τζένερ, μία ακόμη σταρ απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του τόπου μας.

Τούρκος δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1: Εθνικιστές ετοίμαζαν πόλεμο με την Ελλάδα το 2003

Ο Αμπουλάκ Μποσκούρτ ισχυρίζεται ότι τώρα είναι ο Ερντογάν που συνεργάζεται με τους νεοεθνικιστές στον στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες για να κατασκευάσει νέα θερμά επεισόδια που θα αποπροσανατολίσουν τον τουρκικό λαό


Χίλαρι Κλίντον: Ο Τραμπ με κυνηγούσε στη σκηνή - Ήθελα να του πω «κάνε πίσω φρικιό»

Η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών περιγράφει το πώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την έκανε να ανατριχιάσει πάνω στη σκηνή στο περιθώριο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης ενόψει των προεδρικών εκλογών


Ινδία: Σοκάρουν τα μπλε σκυλιά -Καταγγελίες από ντόπιους και φιλοζωικές [εικόνες & βιντεο]

Οι αρχές της Βομβάης έκλεισαν μια κατασκευαστική εταιρία όταν κατηγορήθηκε ότι τα βιομηχανικά της απόβλητά και οι βαφές που χρησιμοποιούσε, κατέληγαν σε τοπικό ποτάμι.

Επική γκάφα της βρετανικής κυβέρνησης -Εστειλαν... κατά λάθος επιστολές σε πολίτες της ΕΕ να εγκαταλείψουν τη χώρα!

Γκάφα ολκής για την Βρετανική κυβέρνηση, η οποία σε ανακοίνωσή της παραδέχτηκε ότι έστειλε κατά λάθος δεκάδες επιστολές καλώντας πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εγκαταλείψουν τη χώρα.


Δημοσιοποιήθηκαν οι χάρτες για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη - ΦΩΤΟ

Αναρτήθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι χάρτες με τα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην ελληνική επικράτεια.

ΑΒΛΕΨΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Βασιλειάδης: «Αβλεψία μας με τις ποινές επεισοδίων, θα διορθωθεί άμεσα»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για το θέμα με την κατάργηση των διατάξεων για μεμονωμένα και εκτεταμένα επεισόδια από τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.


Σαββιδης: Μεταβίβαση ποσοστού του Μega λόγω… «Ε»

Στην κυπριακή εταιρία ELENOVO την οποία εκπροσωπεί η κυρία Άννα Λεωνίδου του Γιούρι, μεταβίβασε το 19,63% της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ η Dimera media Investements συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη.


ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! Εσθονή βουλευτής στηρίζει τον Κοντονή-"Είναι ντροπή το συνέδριο για τα κομμουνιστικά εγκλήματα"

Δίνει τα εύσημα στον Έλληνα υπουργό Δικαιοσύνης για την απόφαση του

Επιστολή-στήριξης για την απόφασή του να μη μετάσχει στο συνέδριο στην Εσθονία σχετικά με τα «εγκλήματα κομμουνισμού και ναζισμού», έλαβε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής από την Εσθονή Βουλευτή κα Oudekki Loone.

Και η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα -Γιατί έρχεται ο Γάλλος Πρόεδρος

Αλλαξαν τα δεδομένα και τελικά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπριζίτ Μακρόν θα έρθει στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της και Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Άμεση αντίδραση του νέου προέδρου της ΕΠΟ για τη διάταξη – σοκ

Προτού πάρει διαστάσεις το θέμα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η άγνωστη σχέση της Σοφία Λόρεν με τον Μουσολίνι [εικόνες]

Είναι σχεδόν άγνωστο ότι η αδελφή της Σοφία Λόρεν παντρεύτηκε τον γιό του Ντούτσε και η διάσημη σταρ διατηρούσε άριστες σχέσεις με την ακροδεξιά ανιψιά της Αλεσάντρα Μουσολίνι.

Ανατροπή στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο Γεωργιανός», λέει η οικογένεια της Στέλλας

O συνήγορος της οικογένειας της Στέλλας είπε ότι ενδέχεται να προστεθούν και να αλλάξουν οι κατηγορίες με σε βάρος του 20χρονου Γεωργιανού που παρέσυρε τους δύο φοιτητές, σύμφωνα με νέα στοιχεία που αναμένεται να έρθουν στο φως

ΝΔ για απειλητική επιστολή προς Γαβρόγλου: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή αγνώστου προς τον Υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρογλου, στην οποία με απρεπείς χαρακτηρισμούς ο συντάκτης απειλεί τον υπουργό με αφορμή τις αποφάσεις του για την προσευχή και τον εθνικό Ύμνο στα σχολεία.


ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ! Τουρκικά F-16 ξανά στους Φούρνους: Πέταξαν πάνω από Αγαθονήσι και Ανθρωποφάγους

Διπλή πρόκληση από τουρκικά μαχητικά που έκαναν υπέρπτηση πάνω από ελληνικά νησιά

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, όμως οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο όχι απλώς συνεχίζονται αλλά κλιμακώνονται.


ΝΔ: Η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει ψηφισμένους νόμους για τον έλεγχο της αγοράς καυσίμων

Η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει ψηφισμένους νόμους για τον έλεγχο αγοράς καυσίμων χαρίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της αναφερόμενη στους ελέγχους για το λαθρεμπόριο.


Πώς η Ναόμι Κάμπελ ρεζίλεψε την πρώην διευθύντρια της Vogue και όλο της το επιτελείο [εικόνα]

Μία φωτογραφία και ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να ρεζιλέψει η Ναόμι Κάμπελ την πρώην διευθύντρια της Βρετανικής Vogue, Αλεξάνδρα Σούλμαν.

Πρωτοσέλιδο-«φωτιά» από το Charlie Hebdo: «Ισλάμ, θρησκεία της αιώνιας ειρήνης»

Σειρά αντιδράσεων προκαλεί ήδη το πρωτοσέλιδο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo», που είναι αφιερωμένο στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Las Ramblas της Βαρκελώνης, με 15 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες.

ΡΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; Καραμανλής τζούνιορ σε άλλη γραμμή από τη ΝΔ: Ο Σταλινισμός ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις-Άδικος ο συμψηφισμός κομμουνισμού-ναζισμού

«Άδικο» χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, τον συμψηφισμό μεταξύ κομμουνισμού και ναζισμού, αλλά όπως τονίζει, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», η μη εκπροσώπηση της Ελλάδας στο συνέδριο της Εσθονίας ήταν μια «λάθος κίνηση».


ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ; Εισαγγελέας: Να δικαστούν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και άλλοι 17 για δωροδοκίες για το C4I στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την παραπομπή σε δίκη του Μιχάλη Χριστοφοράκου προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας ζητεί ο εισαγγελέας Εφετών Στέλιος Κωσταρέλλος, αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας C4I, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έργο που είχε ανατεθεί στην κοινοπραξία SAIC με υποκατασκευαστή την εταιρεία Siemens.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Οι Έλληνες «κόβουν» τη βενζίνη ακόμη και το γάλα για να πληρώσουν τους φόρους!

Συνεχίζουν να κόβουν από τα… πάντα τα νοικοκυριά, όπως τρόφιμα, καύσιμα και ηλεκτρονικά είδη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη φορολογική αφαίμαξη με την οποία βρίσκονται αντιμέτωπα.


Έλληνες μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ σε λίστα που διέρρευσαν χάκερ

Νέα κυβερνοεπίθεση σε αρχεία αμερικανικής υπηρεσίας πραγματοποίησαν χάκερ, αυτή τη φορά στοχεύοντας τις μυστικές υπηρεσίες. Οι άγνωστοι χάκερ υπέκλεψαν και δημοσιοποίησαν στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org τα προσωπικά δεδομένα 350 μυστικών πρακτόρων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και...

23 Αυγούστου 1939. Ημέρα μνήμης, ημέρα ντροπής

Του Σάκη Μουμτζή

Την ημέρα αυτή υπογράφηκε το σύμφωνο μη επίθεσης μεταξύ της ναζιστικής Γερμανίας και της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα σύμφωνο που έχει εξωθήσει τους απολογητές του να καταφεύγουν σε ιστορικές ανακρίβειες.


Γιατί λέμε την έκφραση «Η μυρωδιά του χρήματος» -Μια απίστευτη ιστορία [εικόνες]

Το χρήμα δεν κάνει την ευτυχία, κυβερνάει τον κόσμο και κυρίως: το χρήμα δεν έχει οσμή. Να μια έκφραση που προέρχεται απευθείας από σελίδες ιστορίας και από μια υπόθεση ...ούρων.

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο για το 2017

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ κατέκτησε την κορυφή στον ετήσιο κατάλογο των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών στον κόσμο, τον οποίο καταρτίζει τοπεριοδικό Forbes.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑΡΕΤΕ! Αυλωνίτου: Αν ήσουν με το κομμουνιστικό καθεστώς δεν σε πείραζαν

«Ξαναχτυπά» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά της να διαχωρίσει το ναζισμό με τον κομμουνισμό

Σε μια ακόμη απίστευτη δήλωση προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, έπειτα από τη χθεσινή της δήλωση πως «επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί».

Τούρκοι ζητούν να απομακρυνθεί το άγαλμα του Διογένη από την Σινώπη -«Διαχέει την ελληνική φιλοσοφία», λένε

Μέλη του συντηρητικού θρησκευτικού ιδρύματος Ερμπακάν πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σινώπης, στη Μαύρη Θάλασσα, με αίτημα την απομάκρυνση του αγάλματος του αρχαίου Ελληνα κυνικού φιλοσόφου Διογένη, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.

Γελάνε οι Εσθονοί με Κοντονή: Χίτλερ και Μαρξ μιλούν για τον τρόμο ως «όπλο» των δικτατοριών-«Αδειάζει» την Αθήνα η Κομισιόν

«Αδειάζει» τον Κοντονή και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς - «Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων» αντιπροσωπεύει τις κοινές αξίες της Ευρώπης και των κρατών-μελών της, έγραψε στο Twitter


ΚΛΑΜΑ! Βίντεο: Ο Τραμπ κοροϊδεύει τον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλος για το... μπόι του σε δημόσια ομιλία

[Από τις μεγαλύτερες απάτες αυτός ο Στεφανόπουλος... δε βοήθησε πουθενά την Ελλάδα επί Κλίντον]

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια χαρακτηριστική χειρονομία με το χέρι του για να δείξει ότι ο δημοσιογράφος είναι... ένα με το έδαφος


Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ ανακαίνισε το «αχούρι» [pics]

Κατά τον Ντόναλντ Τραμπ ο Λευκός Οίκος ήταν ένα "αχούρι". Και έτσι έδωσε εντολή για την ανακαίνισή του.

Δυο εβδομάδες κράτησε η ανακοίνιση στον Λευκό Οίκο και τώρα που ολοκληρώθηκε, δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και είναι αλήθεια εντυπωσιακές.

Πού έκαναν διακοπές οι υπουργοί του Τσίπρα όταν καιγόταν η Αττική

«Λιάζονταν» τα στελέχη της κυβέρνησης τις μέρες που μαινόταν η φωτιά κοντά στην πρωτεύουσα
Eικόνα απόλυτης διάλυσης παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση τις ηµέρες που οι εστίες φωτιάς ξεσπούσαν λίγα µόλις χιλιόµετρα από την Αθήνα, σχηµατίζοντας µέτωπο 25 χιλιοµέτρων, και το νησί της Ζακύνθου τυλιγόταν στις φλόγες, ενώ συνεχείς αναζωπυρώσεις ταλαιπωρούσαν περιοχές της Ηλείας ακόµα µία φορά µετά από 10 χρόνια, υπενθυµίζοντας σε πολλούς τον εφιάλτη του 2007.

Τρίπολη: Επικό σύνθημα στη νύφη μπροστά στον γαμπρό – Ο γάμος που έγινε θέμα συζήτησης!

Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και η συνέχεια δόθηκε στο γαμήλιο γλέντι. Οι εικόνες θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους καλεσμένους...


Εσθονική προεδρία στη «Ν»: Δεν ξεχνάμε-Καταδικάζουμε απερίφραστα όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα

«Η Εσθονία καταδικάζει απερίφραστα όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τις μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται από όλα τα ολοκληρωτικά και αυταρχικά καθεστώτα και δεν ξεχνά τα θύματα όλων αυτών των καθεστώτων», δηλώνει στη «Ν» ο εκπρόσωπος της Εσθονικής Προεδρίας της Ε.Ε. Jüri Laas.

Η συναγρίδα-τέρας στη Χίο που χάρισε παγκόσμιο ρεκόρ σε Ελληνα ψαροντουφεκά [εικόνα]

Μια τεράστια συναγρίδα, 11 κιλών, έδωσε σε έναν παθιασμένο ψαροντουφεκά στη Χίο το παγκόσμιο ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το politischios.gr ο Βαγγέλης Λαγκώνας, από την Σιδηρούντα της Χίου...

Η Μαράια Κάρεϊ το τερμάτισε όσο δεν πάει στο photoshop -Την κράζουν όλοι στα social media [εικόνες]

Μπορεί να είναι ακόμη εκθαμβωτική και να προκαλεί με τα καυτά κορμάκια της, αλλά η Μαράια Κάρεϊ θα έπρεπε να ξέρει πως οι «φωτογραφίες μένουν» και μάλιστα συγκρίνονται με καινούργιες και αποκαλύπτουν το «πριν» και το «μετά» από ενδεχόμενο photoshop.

Κοροϊδεύουν πάλι τον γιό του Τραμπ για τα ρούχα του -Τον υπερασπίστηκε η Τσέλσι Κλίντον [εικόνες]

Δημόσια, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ευχαρίστησε την Τσέλσι Κλίντον η Μελάνια Τραμπ, επειδή η πρώην πρώτη κόρη υπερασπίστηκε τον γιο της για τις ενδυματολογικές του επιλογές και «απάντησε» σε κακεντρεχές δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδας.

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ! Ο Παπουτσής δεν ξεκολλάει απ' την καρέκλα όπως δεν ξεκολλάνε κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι που του την τραβάνε

Εδώ και έξι μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζητάει από τον Χρήστο Παπουτσή να παραιτηθεί από την θέση του εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης στην Παγκόσμια Τράπεζα.


Η 20χρονη κόρη της Μπαλατσινού μέσα από φωτογραφίες του Instagram - Εικόνες

[Ίδια η μάνα της... και ευτυχώς που δεν έμοιασε στον αγροίκο λαμόγιο πατέρας της που πιστόλιασε τους εργαζόμενους και μένει σχεδόν μόνιμα στη Μύκονο]

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες 20χρονες της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για την Αμαλία Κωστοπούλου ή αλλιώς την καλλονή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Τα γονίδια βλέπετε.

ΟΝΝΕΔ: Δεν υπάρχει καλός ή κακός ολοκληρωτισμός

Δεν υπάρχει καλός ή κακός ολοκληρωτισμός, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ, με αφορμή τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης υπέρ των Θυμάτων του Ναζισμού και του Σταλινισμού από το 2008.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Νεκρός βρέθηκε σπίτι του αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Τον βρήκαν οι δικοί του

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε αξιωματικός που υπηρετούσε στην 120ή Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ), στην Καλαμάτα.


ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Γιάννης Ραγκούσης-Νταλάρας: Θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Σκοπός μου δεν είναι να νικήσω τη Φώφη Γεννηματά ή τον Γιώργο Καμίνη, αλλά τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ


Γαβρόγλου... ο χ@στης επαναστάτης που κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. για απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν είναι σοβαρό - Ο συντάκτης του μηνύματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανώσει επίθεση κατά του υπουργού αν καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα  σχολεία


ΕΥΓΕ! Γερμανός πολίτης επέστρεψε στην Πρεσβεία μας θραύσμα λίθινου αγωγού της Αρχαίας Ολυμπίας

Γερμανός πολίτης το παρέδωσε στην ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο - Όπως ανέφερε το θραύσμα προερχόταν πιθανόν από το Στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας και βρισκόταν παρανόμως στη Γερμανία από τη δεκαετία του 1930


Θετικά στοιχεία για τον τουρισμό - Αυξήθηκαν τα έσοδα τον Ιούνιο-Οι Γερμανοί είχαν την μεγαλύτερη αύξηση

1,05 εκ Γερμανοί και 688 εκ. € vs 187.000 Ρώσων και 121 εκ... ακόμα κι απ' τις ΗΠΑ από την άλλη άκρη του κόσμου μας έρχονται περισσότεροι τουρίστες (300.000) απ' όσους στέλνει ο ομόδοξος Πούτιν

Αύξηση κατά 14,2% κατέγραψαν τον Ιούνιο του 2017 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.047 εκατ. ευρώ, έναντι 1.792 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2016 - Μείωση στις ταξιδιωτικές πληρωμές