26 Αυγούστου 2017

Εκτός από Правда ενημερωνόμαστε κι από Φυλλάδα των Προπαγανδιστών

Η σταθερότητα των απόψεών τους, μνημειώδης... ειδικά όταν πρόκειται για προπαγάνδα υπερ ΣΥΡΙΖΑ:

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα - Μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πρωτεύουσας - Τι εντολές δόθηκαν στους αστυνομικούς που πραγματοποιούν ελέγχους

Μυστική επιχείρηση για την αντιμετώπιση πιθανών τρομοκρατικών χτυπημάτων σε αρχαιολογικούς χώρους διεξάγει η Ελληνική αστυνομία σε αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους.


Χρήστος Σταϊκούρας: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο 2014-Δεν αισιοδοξώ ότι θα κλείσει έγκαιρα η τρίτη αξιολόγηση»

Στους άξονες του προγράμματος που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ αναφέρεται με τη συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.


ΕΥΓΕ! Κρήτη: Εκανε καθημερινά 35 χιλιόμετρα για να πάει σχολείο -Μπήκε πρώτος στη Γεωπονική!

Ενας μαθητής από την Κρήτη είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα θέλησης για πρόοδο.

Οπως αναφέρει το cretapost η περίπτωσή του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και θυμίζει τις αντιξοότητες με τις οποίες βρίσκονταν αντιμέτωποι μαθητές πολύ περασμένων δεκαετιών, όταν προσπαθούσαν να μάθουν γράμματα.


Μητσοτάκης: Ηρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας ιστορία

«Παραμένω αθεράπευτα αισιόδοξος για τις προοπτικές της πατρίδας μας. Πιστεύω στους Έλληνες και στις δυνατότητές μας. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα και να γράψουμε εμείς τη δική μας ιστορία.


ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤ' ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΗΣ; Η στιγμή που γιούχαραν τη Μέρκελ φωνάζοντας την «ψεύτρα»! Πώς αντέδρασε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ψεύτρα, ψεύτρα» φώναζε ομάδα υποστηρικτών της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της Καγκελαρίου σε κεντρική πλατεία της πόλης Κβέντλινμπουργκ, στην Σαξονία-‘Ανχαλτ.

ΚΑΙ; ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ; Έκανε μπάνιο ολόγυμνη η γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος! (ΦΩΤΟ)

Ολόγυμνη απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χάρβα και ανήρτησε τη φωτογραφία στο Instagram.


Ποιο Despacito; Tα απόλυτα καλοκαιρινά hits κάθε χρονιάς από το 1958 μέχρι σήμερα

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το “Despacito” έχει κουράσει. Καλώς ή κακώς δεν έχουμε σταματήσει να το ακούμε καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διαφημίσεις, καφετέριες, clubs ακόμα και σε σούπερ μάρκετ.


ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; Ε; Βουλευτής: «Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη!»

«Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ουσίες και ξέρω τι κάνει η καθεμιά. Αλλά ποτέ δεν έμπλεξα, γιατί δεν ήθελα να μπλέξω. Είμαι κατά των εξαρτήσεων. Η κατάχρηση βλάπτει. Και η μαλ…ία και η βλακεία επίσης βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία», τόνισε…

ΝΔ: «Υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας»

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει σε νέα της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

Για ψέματα και τσάμπα υποσχέσεις κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ.


Πήλιο: «Νταής» ξυλοκόπησε γυναίκα λόγω των σκυλιών της!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 40χρονη γυναίκα, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή κολυμπούσε μαζί με τα σκυλιά


Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό - Τραυματίστηκε ο οδηγός - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο επί της Εγνατίας Οδού λίγο μετά τις 4.15 σήμερα το απόγευμα, κοντά στον κόμβο των Κοίλων.

F1: Ο Χάμιλτον ισοφάρισε το ρεκόρ του Σουμάχερ -Δάκρυσε από το μήνυμα της οικογένειας του Γερμανού [βίντεο]

Ιστορικές στιγμές στην πίστα Σπα του Βελγίου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position, την 68η στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας στην πρώτη θέση τον θρυλικό, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο «βελούδινος» χωρισμός του βουλευτή

Χωριστούς δρόμους μετά από δυο χρόνια σχέσης φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και η Σία Πάστρα.

Εύα Καϊλή: Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου.

Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. 
Ακούς;
Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

ΚΛΑΜΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! ΔΟΛ: Πώς γνωρίζουν στο Μαξίμου ότι η επίθεση έγινε από τον Ρουβίκωνα;

Φαίνεται ότι διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΟΛ, αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, με λοστούς και μπογιές, στο παλιό κτίριο του Ομίλου, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου.


Δεν φαντάζεστε τι έτρωγαν Σπαλιάρας και Παπαδοπούλου στο Survivor – Τους μαρτύρησε η Βαλαβάνη

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό Down Town δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε.

Οι Ρώσοι βγήκαν στους δρόμους εναντίον της χούντας Πούτιν- Διαδήλωσαν κατά των περιορισμών του διαδικτύου

Περίπου χίλιοι Ρώσοι διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Μόσχας, αψηφώντας τη βροχή, κατά των περιορισμών στο Ίντερνετ και της εντατικοποίησης της παρακολούθησης του διαδικτύου. Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν.


Ζάκυνθος: Η πυροσβεστική έσωσε 100 τουρίστες από τις φλόγες-Κάηκαν σπίτια στο χωριό Αναφωνήτρια [εικόνες&βίντεο]


Σε μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνση 25 οχημάτων, με περίπου 100 επιβαίνοντες από το λιμάνι στην περιοχή Πόρτο Βρώμη, στο οποίο είχαν φθάσει οι φλόγες, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου.

Εννοείται πως οι Έλληνες δεν πληρώνουν τους υψηλότερους φόρους στην Ε.Ε.

Τους χαμηλότερους φόρους σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνουν οι Κύπριοι – Η έρευνα του World Economic Forum αφορά σε φυσικά και όχι σε νομικά πρόσωπα

Τους υψηλότερους φόρους σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνουν οι...

ΞΥΔΑΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ! «Η καγκελαρία εκβίασε συμφωνία για το debate Μέρκελ-Σουλτς» Τι καταγγέλλει αρχισυντάκτης του ZDF

«Η συμφωνία για την τηλεμαχία Μέρκελ-Σουλτς στις 3 Σεπτεμβρίου έγινε κατόπιν εκβιασμού από την καγκελαρία» δήλωσε εξοργισμένος στο περιοδικό Spiegel o αρχισυντάκτης του δεύτερου γερμανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ZDF, Νίκολαους Μπρέντερ.


Spiegel: Η RAF σχεδίαζε την απαγωγή του καγκελάριου Σμιτ

Νέα στοιχεία για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF) που από το 1970 και τις επόμενες τρεις δεκαετίες σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο στη Γερμανία σκοτώνοντας συνολικά 33 ανθρώπους, αποκαλύπτει στη νέα του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Spiegel.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την απόπειρα μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα να βάλει τέλος στην ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο, και μια γυναίκα στο Ηράκλειο δυστυχώς αυτή την φορά κατάφερε να αυτοκτονήσει.


Προβλήματα σε Ευρώπη, Βρετανία, ΗΠΑ με Facebook-Instagram: «Επεσαν» για 2η φορά

Ο ανιχνευτής Down, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί διακοπές στο διαδίκτυο, ανέφερε μεγάλη αιχμή στους χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας)

ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Μυτιλήνη: Ανήλικοι έκαναν αναλήψεις και αγορές με κλεμμένη κάρτα

Λιγότερο από ένα 24ωρο χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Μυτιλήνης για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη σε ένα σπίτι στην περιοχή της Καλλονής, από το οποίο μεταξύ άλλων είχε κλαπεί μια χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε σε αγορές και αναλήψεις μετρητών!


Αυστραλός επιστήμονας χειροτονήθηκε ελληνορθόδοξος ιερέας

«Το πρώτο Ορθόδοξο χριστιανόπουλο που βάφτισα ήταν η κόρη μου» λέει ο πατέρας Ιερεμίας

Ο Jeremy Krieg γεννήθηκε στην Νότια Αυστραλία και είναι ένα από τα τρία παιδιά μιας θρησκευόμενης χριστιανικής οικογένειας με γερμανικές ρίζες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρόγονοί του μετανάστευσαν στην Αυστραλία γύρω στο 1840 οπότε και ασπάστηκαν τον λουθηρανισμό.


ΝΔ για την επίθεση στον ΔΟΛ: Να πάψει να είναι αδρανής η κυβέρνηση

Την κατηγορηματική της καταδίκη εκφράζει η ΝΔ για την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονταν μέχρι πρότινος τα γραφεία του ΔΟΛ.


Νέα «θα» Τσίπρα στους παραγωγικούς φορείς: Θα έρθει η ανάπτυξη στο τέλος του 2018

Με υποσχέσεις και παραπομπή σε νέες εξαγγελίες στην ΔΕΘ ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ; Γιατί ο Λαζόπουλος αρνήθηκε την πρόταση Τσίπρα να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού

Στη βίλα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν εξαφανισμένος τις ημέρες που καιγόταν η Αττική, ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καρφί, ο πρωθυπουργός του πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού.

Αμοργός: Σκότωσε την 19χρονη που προσπάθησε να βιάσει – Το έγκλημα που συντάραξε πριν από 56 χρόνια- ΕΙΚΟΝΑ

Ο πατέρας της νεαρής Πίτσας, ήταν ζωοτρόφος και πρόεδρος της κοινότητας Λαγκάδας στην Αμοργό. Παρ’ όλη την κακή φήμη του δράστη, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας...

Χανιά: Η αριστούχος που διάλεξε το τμήμα αισθητικής του ΑΠΘ και η… τρίδυμη επιτυχία

Μπορεί συγγενείς και καθηγητές να «τραβούσαν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της, όμως η Μαρία Χούσου, από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε, με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.

Λοβέρδος: «O ρίψασπις Κουρουμπλής να μην μιλά για το ΠΑΣΟΚ»

Με αφορμή την συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας στην εφημερίδα των συντακτών μέσω της οποίας καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διεκδικήσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ενώ αποκαλεί παρά φύση μια συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ο κ Λοβέρδος σχολίασε στο twitter...

Αφίσα με τον Νίκο Γκάλη στο “Σινάν Ερντέμ”

Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ κινούνται όλες οι χώρες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση και ειδικά στην Τουρκιά που θα φιλοξενήσουν μεγάλο κομμάτι του φετινού τουρνουά.

Στις αυλές των σπιτιών έφτασε η φωτιά στη Ζάκυνθο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξέσπασε πριν από μία ώρα περίπου στο χωριό Αναφωνήτρια στη Ζάκυνθο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ"! Αποκαλύφθηκε το στήθος εκρηκτικής καλλονής σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Βενεζουέλα

H Miss Μπαρίνας, Fabianny Zambrano, μπορεί να μην κέρδισε το στέμμα αλλά μονοπώλησε όλα τα βλέμματα

Αποκαλυπτικό ατύχημα είχε μελαχρινή καλλονή στα καλλιστεία της Miss Earth Venezuela 2017 που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και προβλήθηκαν σε live μετάδοση.

ΝΔ για την επίθεση στο γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου: Ιδιόμορφη «κάλυψη» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στους δράστες

Με τίτλο «Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν εκφοβίζονται» η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση μετά τους βανδαλισμος στο πολιτικό γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλο.


Τρομακτικό τροχαίο στη Μ. Βρετανία: Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από σύγκρουση λεωφορείου με δύο φορτηγά

Οκτώ άνθρωποι είναι νεκροί και τέσσερις ακόμα έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση λεωφορείου με δύο φορτηγά στη Μεγάλη Βρατανία.


ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Σαν την Χαλκιδική δεν έχει... στην 82η ΔΕΘ: Δεκάδες τσουβάλια με άμμο για ενα «beach bar»

Όπως έκανε γνωστό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, στην 82η ΔΕΘ θα στηθεί ένα beach bar με την άμμο, που ήρθε από τις παραλίες της Χαλκιδικής

Κύπρος: Η Λευκωσία καταγγέλλει την Άγκυρα για δύο παράνομες Navtex

Η Άγκυρα συνεχίζει την τακτική των παρανομιών στην κυπριακή ΑΟΖ. Στο πλαίσιο αυτό εξέδωσε δύο νέες Navtex με τις οποίες δεσμεύει για τις 31 Αυγούστου περιοχή που ξεκινά από απόσταση 30 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά της Πάφου, εντός των τεμαχίων 6 και 7 της κυπριακής ΑΟΖ.


Τραγωδία στη Σκάλα Λακωνίας: «Έσβησε» ο 22χρονος, τρίτος νεκρός από το εργατικό δυστύχημα

Ο άτυχος Γιώργος Δεντάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τραγωδία της 1ης Αυγούστο

ΗΠΑ: Απολύθηκε επειδή ήταν «πολύ χαριτωμένη»

Το δικαστήριο αρχικά απέρριψε την αιτιολογία της διάκρισης, αλλά η Edwards δεν πτοήθηκε και κατέθεσε έφεση, η οποία, τελικά, ακύρωσε την πρώτη απόφαση

Λάρισα: Επεισόδιο στη γιορτή Αμπελώνα με την τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά και κάτοικο [βίντεο]

Έγινε κι αυτό στον Αμπελώνα την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της καθιερωμένης γιορτής Κρασιού.


Καυγάς για κομμουνισμό και ναζισμό ανάμεσα σε Σοσιαλιστική Τάση και Ομάδα 53 του ΣΥΡΙΖΑ

Διάλογος άνοιξε και εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τα όρια ναζισμού και κομμουνισμού ανάμεσα στη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Κώστα Χρυσόγονο. Θα λέγαμε Σοσιαλιστική τάση, δηλ. των ΠΑΣΟΚων, εναντίον της ομάδας 53, δηλ. των μνημονιακών κομμουνιστών.

ΤΖΟΥΦΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ! Σε εκτόξευση τριών πυραύλων μικρού βεληνεκούς προχώρησε η Βόρεια Κορέα

Η διοίκηση Ειρηνικού (USPACOM) των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τριών βαλλιστικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς.


ΠΑΛΙ ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ! Παραγωγικοί φορείς πριν την συνάντηση με Τσίπρα: «Να υλοποιήσει όσα θα πει, όχι όπως τα περσινά... » [εικόνες & βίντεο]

Το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Π.Φ.Υ. χωρίς άσπρη μπλούζα στη χώρα του Ιπποκράτη

Γράφει η Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ)

Αναμενόμενο για εμάς, τους ανθρώπους που βιώνουμε καθημερινά τα προβλήματα της ΠΦΥ, το εξαιρετικά μικρό ενδιαφέρον των ιατρών για την προκήρυξη των ΤΟ.Μ.Υ.


Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αδελφοκτονία στα Τρίκαλα! Τι αποκάλυψε η σύζυγος του δράστη

Η αδελφοκτονία είναι εξ ορισμού σοκαριστική, οι αποκαλύψεις, όμως, για την αδελφοκτονία στα Τρίκαλα χθες, Παρασκευή, το πρωί, πραγματικά συγκλονίζουν!

Aυτός είναι ο 67χρονος βιαστής της 14χρονης κοπέλας στη Κάλυμνο [εικόνες]

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δυο ανδρών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 16 Αυγούστου για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό 14χρονου κοριτσιού στην Κάλυμνο.

Ρονάλντο: Αυτοί μπορεί να είναι οι διάδοχοί μου...

Στους ποδοσφαιριστές που μπορούν να γίνουν στο μέλλον διάδοχοί του αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε και για τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Eπείγουσα αερομεταφορά απο τη Θήρα στο Ηράκλειο για παιδί που δάγκωσε σκύλος

Πρόκειται για ένα 12χρονο αγόρι που διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ

Το παιδί υποβάλλεται ήδη σε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ➤Αυτοκτονία στη Λούτσα

Νεκρό τον 82χρονο πατέρα της βρήκε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στην περιοχή της Λούτσας.