27 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Μας παρακαλάνε να τους κυβερνάμε

Οι Συριζαίοι πιστεύουν ότι ο κόσμος τους αποθεώνει... για τόσο γκάου μιλάμε:

Υπέρ Ζαππείων λόγος

Του Σάκη Μουμτζή

Σε  μερίδα έγκριτων σχολιαστών και σε στελέχη της κεντροαριστεράς, είναι διάχυτη η πεποίθηση πως η αρνητική στάση της Νέας Δημοκρατίας κατά την περίοδο του πρώτου μνημονίου, συνέβαλε καθοριστικά στην αποτυχία του. Επί πλέον, βοήθησε στην συγκρότηση της αντιμνημονιακής συνείδησης που υπάρχει ακόμα και σήμερα. Και βέβαια, υπεύθυνος για όλα αυτά, πάντα κατά τους υποστηρικτές αυτής άποψης, ήταν ο Α. Σαμαράς.


Μπακς: Το υπέροχο Τοπ10 του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός μέσα στη χρονιά και οι Μπακς το περηφανεύονται. Και δικαίως…

Το Μιλγουόκι έβγαλε ένα βίντεο με τις Τοπ10 φάσεις του Έλληνα άσου τη σεζόν 2016-17, περιμένοντας ακόμα περισσότερο θέαμα του χρόνου.


Θ. Αναστασιάδης: Πώς τους έπιασε ξαφνικά τους Συριζαίους το… σταλινικό τους;

Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης

Αν και πολιτικός εγκληματίας, έχει τόσα ελαφρυντικά που θα του κάνουμε και μνημείο σαν του Σόιμπλε.

Αμα θέλω να τη σπάσω στους αιώνιους τουρίστες ή όσους κλέβουν μέρες άδειας κολλώντας τες με την… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ή το… Τριώδιο, τους λέω από τώρα, Αυγουστιάτικα, «Καλό Χειμώνα»! Ομως οι αναγνώστες δεν μου φταίνε σε τίποτα, οπότε ας πούμε κάτι πιο ελαφρύ και διασκεδαστικό, όπως αυτά των ημερών – πλην των εκκαθαριστικών.

Για παράδειγμα, πώς τους έπιασε ξαφνικά τους Συριζαίους το… σταλινικό τους, εκεί που ήταν κρυμμένοι στο εξοχικό τους, ντάλα καλοκαίρι. Μια εξήγηση την έχω.

Το Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ «στήνει» δικά του ΜΜΕ- Οι τρεις επιχειρηματίες που είναι στο «κόλπο»

Στη βίλα του Λαζόπουλου ήταν εξαφανισμένος τις μέρες που καιγόταν η Αττική, ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκεί συζητήθηκε όλος ο σχεδιασμός για την άλωση των Μέσων Ενημέρωσης.


ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! Πολάκης σε Ευα Καϊλή για το νεκρό παππού της: "Δωσίλογους κυνηγούσαν"

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απάντησε με τη γνωστή του απρέπεια στο άρθρο της Εύας Καΐλή σχετικά με τη δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Ο Ρουβίκωνας κατέβασε το non paper που «άδειαζε» Μαξίμου και μόλις τους τσάκωσαν το ξανανέβασαν

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου ο «Ρουβίκωνας», «αδειάζοντας» το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο επιτέθηκε το Σάββατο στη ΝΔ και τον ΔΟΛ, ισχυριζόμενο ότι πίσω από την επίθεση ήταν ο... Ρουβίκωνας. Λίγο αργότερα όμως κατέβασαν την ανάρτηση προφανώς με προτροπή των εντολοδόχων τους, για να την ξανανεβάσουν στις 20:30 (προφανώς κάποιοι που τρώνε πρόλογο ότι ο Ρουβίκωνας δρα ανεξάρτητα και όχι με εντολές)...

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΟΛ είχε αναρωτηθεί πώς γνωρίζει το πρωθυπουργικό γραφείο ότι η επίθεση και οι βανδαλισμοί έγιναν από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» -κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Ρουβίκωνας.


«Η κορμάρα του Γιάννη» που δε πάει Εθνική

«Ύμνους» για την βελτίωση του σώματος του Αντετοκούνμπο από την πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας την Marca.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΓΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ-Παθιασμένο ζευγάρι έκανε έρωτα μέρα μεσημέρι στον σταθμό του τρένου!

Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία. Οι δυο τους έκαναν σ@ξ μέρα μεσημέρι σε σταθμό του τρένου. Οι παθιασμένοι εραστές φαίνεται πως ήθελαν να "σκοτώσουν" τον χρόνο της αναμονής του τρένου...

Μουζάλας, Παππάς και Don Vito Corleone πήγαν γήπεδο: Είδαν Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη [εικόνες]

[Μαλ@κα μου ο Κρέτσος νομίζεις ότι τώρα θα σκύψει και θα σου ψιθυρίσει στο αυτί "My father's name was Antonio Andolini... and this is for you... Don Ciccio!"... για τέτοια φάτσα μιλάμε]
Εντονη είναι η πολιτική παρουσία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν - Στη Φθιώτιδα ψάχνει το κοριτσάκι η Σκότλαντ Γιαρντ

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Φθιώτιδα, φαίνεται να βρίσκεται το μυστικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Η 3χρονη (τότε) Μαντλίν Μακ Καν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς και τα δύο ετών –τότε δίδυμα αδέλφια της στη μικρή πόλη Πράια ντα Λουζ στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.


Σαν την Χαλκιδική δεν έχει για την (σ@ξι) Ανθή Σαλαγκούδη

Η φωτογραφία που ανέβασε

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Τη γνωστή φράση αναπαραρήγαγε και η Ανθή Σαλαγκούδη που πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Βόρεια Ελλάδα.


ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Παντρεύονται η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος – Με άκρα μυστικότητα οι ετοιμασίες!

Τον γάμο τους ετοιμάζουν με άκρα μυστικότητα η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης.
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real, θα ενωθεί µε τα δεσµά του γάµου έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, στην...

Mε τιμή κάτω από 5.000 ευρώ το ηλεκτρικό VW Golf... στην Ελλάδα κάνει 38.000€

Και όμως είναι αληθινό. Η ηλεκτρική version του μικρομεσαίου μοντέλου της VW διατίθεται στην παραπάνω τιμή. Δείτε σε ποια χώρα το e-Golf είναι πραγματική ευκαιρία.

Ο Mick Schumacher οδήγησε το μονοθέσιο του Michael (video)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο περιθώριο του Grand Prix Βελγίου καθώς ο Mick Schumacher, γιος του σπουδαίου Michael, οδήγησε την ιστορική Benetton-Ford B194 με την οποία έτρεχε ο μπαμπάς!


«Θέλησα να στείλω ένα προβληματισμό στους γονείς, σε εμάς όλους, που ως κοινωνία έχουμε εθιστεί στην πρέζα της επιτυχίας - Να καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας, δεν είναι προεκτάσεις του εγώ μας», σημειώνει ο πατέρας Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος

Βρούτσης: Δημιούργημα του κ. Τσίπρα οι εργαζομένων των 360 ευρώ

«Δίκαια λοιπόν το όνομα Τσίπρας και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα συνδεθεί και θα παραπέμπει στους πιο φτωχούς εργαζόμενους που γνώρισε ο τόπος μας»


ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ NON PAPER! Ο Ρουβίκωνας αδειάζει το Μαξίμου: Δεν κάναμε εμείς την επίθεση στον ΔΟΛ

Αδειάζει το μέγαρο Μαξίμου η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας σχετικά με την επίθεση στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο σε άτυπη ενημέρωσή του το Σάββατο είχε επιτεθεί στην Νέα Δημοκρατία ισχυριζόμενο ότι πίσω από την επίθεση ήταν ο Ρουβίκωνας.


Το Ναυάγιο όπως δεν το έχετε ξαναδεί: Από ελικόπτερο Σινούκ που ανεφοδιάζεται με νερό [εικόνα]

Αγώνα με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη ημέρα στη Ζάκυνθο τα εναέρια μέσα.

Το πλήρωμα ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου CHINOOK CH47 μέσα στον αγώνα κατάσβεσης, βρήκε την ευκαιρία και απαθανάτισε από ψηλά το πανέμορφο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου ενώ...

Λιπόψυχοι και μεγαλόθυμοι ή πώς παρουσιάζουμε τη δειλία ως ανωτερότητα

Κάθε καινούργια τρομοκρατική πράξη των τζιχαντιστών υποτίθεται ότι μας προκαλεί σοκ και δέος. Στην πραγματικότητα, έχουμε σχεδόν συνηθίσει. Οι αντιδράσεις είναι πάντοτε ίδιες: γίνεται λόγος για «άνανδρο χτύπημα» (ποιο χτύπημα θα ήταν παλικαρίσιο;), για τα «ηρωικά θύματα» και για την αγάπη που νικά το μίσος. Ακολουθούν αγρυπνίες με κεριά και λουλούδια.

Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια η φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας [βίντεο]

Δύσκολες και κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ώρες στο μέτωπο της φωτιάς στην τοπική κοινότητα Αγοράς Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.

Η φωτιά είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια της κοινότητας.


Πάτρα: Λεωφορείο πήρε φωτιά στη σήραγγα της Παναγοπούλας -Η άμεση αντίδραση του οδηγού

Φωτιά εκδηλώθηκε σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε Αλβανούς πολίτες, μέσα στο τούνελ της Παναγοπούλας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.


Σοκ στο Μαρόκο: Απέβαλε όταν είδε τον ομαδικό βιασμό της αδερφής της

Το βίντεο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου την περασμένη εβδομάδα – Έφηβοι μέσα σε λεωφορείο βίασαν την νεαρή κοπέλα

Σοκ προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η αποτρόπαια πράξη που είδε το φως της δημοσιότητας, έξι νεαρών στο Μαρόκο, που βίασαν μέσα σε λεωφορείο μια νεαρή κοπέλα με ειδικές ανάγκες.


Πετώντας πάνω από το Τέξας: «Drone» καταγράφει το μέγεθος της καταστροφής από τον τυφώνα Χάρβεϊ

Tο μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω του ο τυφώνας Χάρβεϊ, πριν τελικά εξασθενήσει και υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα, καταγράφει ένα «drone» του NBC News, που πέταξε πάνω από το Ρόκπορτ του Τέξας.

"Θυμωμένος σεφ" σπάει πιάτα στο κεφάλι της Karolina Kurkova στην Σύμη

Μπορεί οι περισσότεροι ξένοι σταρ να επιλέγουν την Μύκονο ή την Σαντορίνη για να κάνουν διακοπές και να ζήσουν το ελληνικό καλοκαίρι, όμως εκείνη αποφάσισε να κάνει την ανατροπή: η Karolina Kurkova επέλεξε να ταξιδέψει στην Λέρο και την Σύμη και να χαρεί από εκεί τον ήλιο και τη θάλασσα,


Κι όμως… η Μύκονος πληρώνει λιγότερο ΕΝΦΙΑ από την Κυψέλη!

Φορολογική επιβάρυνση ανάλογη ενός διαμερίσματος 50 ετών στην Κυψέλη «απολαμβάνουν» οι κάτοικοι υπερπολυτελών εξοχικών κατοικιών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων μέτρων, που αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.


Λάμπει από ευτυχία ο Κικίλιας! Τι ΦΩΤΟ ανέβασε μετά τις διακοπές που έκανε με την Μπαλατσινού

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ συναντήθηκε με αγαπημένο του πρόσωπο και μοιράστηκε τη στιγμή με τους Followers του στο Instagram

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Πρετεντέρη: Διάφοροι πασχίζουν να κρατήσουν ζωντανή την κυβέρνηση

Υπερβολές Πρετεντέρη που δίνει περισσότερη αξία απ' ότι έχουν σε κάτι Αντώναρους της ΝΔ... ΄Ελεος ρε Γιάννη να ασχολείσαι με το Λυμπερόπουλο! Αυτοί οι καραγκιόζηδες δεν έχουν ιδεολογία, πέρα από την τσέπη τους και την καρέκλα... σαν τον Καμμένο ένα πράμα που τον λέτε δεξιό ή ακροδεξιό και είναι έτοιμος να φιλήσει τα παπάρια του Κουτσούμπα για μια καρέκλα... Γιάννη κάνε εσύ τη δουλειά σου μπας φέρεις κανα ψηφαλάκι μενουμευρωπαίου ΠΑΣΟΚου στη ΝΔ και μην ανησυχείς για τους γραφικούς μπούφους... αυτούς τους έχει ξεπεράσει ο κόσμος της ΝΔ:

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ... της Ρουάντα - Οδηγίες Καμμένου πως να μην πληρώσετε

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την ανάρτησή τους προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας - Ωστόσο, αυτό έγινε σήμερα, προκειμένου, πιθανότατα, να έχουν χρόνο οι περίπου 7.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων να... χωνέψουν πόσα θα κληθούν να πληρώσουν... όσοι πληρώσουν αφού η πλειοψηφία δεν θα πληρώσει ένα φόρο που έχει καταργηθεί από τον Τσίπρα και δεν πληρώνεται απ' τον Καμμένο, ο οποίος μας δίνει και οδηγίες πως να μην πληρώσουμε κι εμείς


Αναστάτωση από Αιγύπτιο που ούρλιαζε «Αλλάχου ακμπαρ» στον Ταύρο!

"Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό οι αστυνομικοί κάλεσαν τον άνδρα να απομακρυνθεί"... προφανώς εννοούσαν "αν είναι να ανατιναχτείς, πάνε παρά πέρα για να μη μας λερώσεις με μυαλά"... σε άλλα νέα διαβάζουμε "Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για την αποτροπή χτυπήματος από τζιχαντιστές"

«Πάγωσαν» αστυνομικοί και διερχόμενοι ένας μουσουλμάνος, σταμάτησε έξω από την διεύθυνση αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και ξεκίνησε να φωνάζει «Αλλάχου ακμπαρ», δηλαδή ο Θεός είναι μεγάλος, μία φράση που έχει συνδεθεί στο Δυτικό υποσυνείδητο με τρομοκρατικές ενέργειες ακραίων ισλαμιστών.


ΣΤΟΚΟΙ! Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: ΙΧ με 6 άτομα έπεσε στο γκρεμό γιατί... χάζευαν το αντικριστό [εικόνα]

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη στην Κρήτη.

Ενα αυτοκίνητο με 6 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό, στο ύψος της λίμνης του Ζαρού στο Ηράκλειο χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Το απίστευτο ωστόσο έγκειται στην αιτία του τροχαίου που δεν ήταν άλλη από το... αντικριστό.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ! Ιερώνυμος: «Η Ελλαδίτσα μας είναι το καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης και θα το πιέσουν...»

Παππά έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... η Ισπανία είχε πέρσι 75 εκ τουρίστες και 60 δις έσοδα, για να μην πούμε πόσοι Γερμανοί μένουν μόνιμα Ισπανία: 130.000 άτομα με τους περισσότερους να ζούν στις Βαλεαρίδες (30.000), στη Βαλένθια (24.000) και στα Κανάρια νησιά (19.000)... πες μας τωρα για καμιά χιλιάδα Γερμανών που μένουν στην Κρήτη

«Να σηκώσουμε τον πήχυ πιο ψηλά. Να αφήσουμε τις μικρότητες. Να μη μας απασχολούν οι σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους, αλλά Εκκλησίας - Έθνους», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος«Καλούμαστε να σηκώσουμε τον πήχυ πιο ψηλά. Να αφήσουμε τις μικρότητες.

Είχε προσωπικό λόγο το «ξέσπασμα» Μητσοτάκη

Είχε προσωπικό λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέσπασε για τον τρόπο που οδηγούν οι Κρητικοί μετά τα απανωτά τροχαία δυστυχήματα στο νησί.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ! Φυλάκιση στο «νταή» που έδειρε γυναίκα για τα σκυλιά

Ο «παλικαράς» είχε φροντίσει να εξαφανιστεί όταν το θύμα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, όμως εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και προσήχθη στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία


Ζάκυνθος: Ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε εμπρηστές -Κινητοποίηση για τη σύλληψή τους

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής (27/8) όταν ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε δύο άτομα τα οποία επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά κοντά στο χωριό Μαριές της Ζακύνθου.


ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΙ Η ΡΑΠΤΗ! Έλενα Ράπτη: Να διαβάσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ τον παλιό λόγο, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

«Γιατί ότι άλλο και αν διαβάσει δεν θα βρει κανέναν πλέον να τον πιστέψει» τονίζει η κυρία Ράπτη

Επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο και καλεί να διαβάσει στη ΔΕΘ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης εξαπολύει η Έλενα Ράπτη.


Οι περισσότεροι Γερμανοί δεν επιθυμούν πλέον να ταξιδέψουν στην Τουρκία

Η πλειοψηφία των Γερμανών δεν επιθυμεί πλέον να ταξιδέψει στην Τουρκία για τουρισμό, ενώ φαίνεται να τάσσεται και υπέρ της καταγγελίας - από την πλευρά της Γερμανίας - της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την 'Αγκυρα για το προσφυγικό. Συντριπτικό είναι και το ποσοστό εκείνων που θεωρούν υπερβολικά ανεκτική την πολιτική της 'Αγγελα Μέρκελ απέναντι στον Ταγίπ Ερντογάν.

Βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τσίπρα εν όψει ΔΕΘ: «Ξεκίνησε φέτος τα ψέμματα νωρίς-νωρίς»

Με την παρουσία του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ προ των πυλών οι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Σάββας Αναστασιάδης, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον του.


ΕΥΓΕ! Συγκλονιστικό βίντεο: Ναυαγοσώστης στην Κρήτη σώζει παιδί από πνιγμό [βίντεο]

Με ηρωική προσπάθεια, ένας ναυαγοσώστης σε παραλία της Κρήτης διέσωσε από βέβαιο πνιγμό ένα μικρό παιδί.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής σε παραλία της Χερσονήσου


ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Ρόδος: Κρητικός παρίστανε τον ανιψιό του σκηνοθέτη Σμαραγδή για να γυρίζει ερωτικές ταινίες!

Ενας 40χρονος με καταγωγή από την Κρήτη, που διέμενε μόνιμα στη Ρόδο καταγγέλλεται ότι παρίστανε συγγενή γνωστού σκηνοθέτη για να γυρίζει ερωτικές ταινίες ενώ καταγγέλλεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα.

Ανατριχίλα: 18χρονος πέρασε στις Πανελλαδικές και σκοτώθηκε σε τροχαίο

H μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι σε έναν 18χρονο νεαρό από την Κρήτη.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Λαζανάκη ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Για την βαρυχειμωνιά στην Φλώρινα συζήτησε ο Τσίπρας με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στις Πρέσπες [εικόνες]

Η βαρυχειμωνιά που στην περιοχή της Φλώρινας κρατάει περισσότερους μήνες από την υπόλοιπη Ελλάδα απασχόλησε τη συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργούς Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης με εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών.

«Θέατρο» από Κυριάκο Παπαδόπουλο και τιμωρία μέσω VAR (video)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπερέβαλε προσπαθώντας προφανώς να εκμαιεύσει κάποια κάρτα για αντίπαλο.

Η Εσθονία απαντά στον Σταύρο Κοντονή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας Ούρμας Ρέινσαλου δήλωσε, σε συνέντευξη τύπου, ότι θα απαντήσει γραπτά στον Έλληνα ομόλογό του Σταύρο Κοντονή, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Συνέδριο για τα εγκλήματα ναζισμού και κομμουνισμού.


Απαλλάσσονται από τις ασφαλιστικές εισφορές μηχανικοί και δικηγόροι - Δείτε τις πρϋποθέσεις

Το μέτρο αφορά εκατό χιλιάδες εργαζόμενους

Απαλλάσσονται από τις ασφαλιστικές εισφορές μηχανικοί και δικηγόροι με μηδενικό εισόδημα. Το μέτρο αφορά εκατό χιλιάδες εργαζόμενους και βρίσκεται στο συρτάρι της υπουργού Εργασίας.


ΠΑΛΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! Άρωμα γυναίκας πάλι στον Άρειο Πάγο;

Τα Δικαστήρια ανοίγουν την ερχόμενη εβδομάδα αλλά η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει στο ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Πανεπιστημιακός ζητεί από την Bundesliga απαγόρευση των τατουάζ!

Τα τατουάζ είναι μόδα. Και στο ποδόσφαιρο. Κορυφαίοι άσοι της μπάλας, που αγωνίζονται στις πιο διάσημες γειτονιές του κόσμου, καταλαμβάνουν συχνά χώρο στις πρώτες σελίδες εφημερίδων και περιοδικών αλλά και σε ιστοσελίδες, αναδεικνύοντας μέσα από τον φωτογραφικό φακό, τα τατουάζ, που συχνά καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματός τους.

Στέλεχος ΕΛ.ΑΣ για Λεμπιδάκη: «Η τύχη είναι πλέον στα χέρια του»

«Είναι πλέον στο χέρι του ίδιου του θύματος να πείσει τους απαγωγείς του ότι πράγματι δεν υπάρχει το τεράστιο ποσό που ζητούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Είναι μαζί τους πέντε μήνες και πλέον είναι βέβαιο ότι και οι δράστες ξέρουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν.


Ηλεία: Όλα έτοιμα για το Survival στην Κουρούτα – Εικόνες από τον στίβο μάχης [pics]

Κλειδώνουν τα ονόματα των διασήμων για το Survival Secrets. Η παραγωγή του παιχνιδιού ολοκληρώνει το στήσιμο...

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, “Survival Secrets” που θα γυριστεί στην Κουρούτα Αμαλιάδας έχει ήξη ξεκινήσει. 

Εξέπνευσε η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί στο μακελειό της Βαρκελώνης

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, μετά από δέκα ημέρες μάχης για την ζωή της, η Ελληνίδα η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε στις 17 Αυγούστου.


BINTEO-Πες τα Αλέξη, που σε συκοφαντούν τα γατάκια της ΝΔ!

Αν έχετε φάει μη δείτε αυτό το βίντεο. Χωνέψτε και μετά. Είναι ο ορισμός της ξεφτίλας. Τσίπρας:

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΟΣ ΠΑΟΚτσής φέρνει στα πρόθυρα εγκεφαλικού τον Τσουκαλά

Γνωστός ακόλουθος του Ολυμπιακού κι επί πολλά έτη παρουσιαστής οπαδικής εκπομπής, ο Τάκης Τσουκαλάς έχει αναμφίβολα δώσει τροφή για άφθονο γέλιο, με συνομιλίες του με τηλεθεατές που τηλεφωνούν στην εκπομπή του.