30 Αυγούστου 2017

Ταράζει την Κρήτη η Ελληνίδα παρουσιάστρια! (Εικόνες)

Αναμφισβήτητα είναι η πιο καυτή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Με κοιλιακούς φέτες και κορμί που κολάζει κάνει τους τηλεθεατές να μην αλλάζουν κανάλι. Η Ιωάννα Μαλέσκου με καταγωγή από την Πρέβεζα, βρέθηκε στην Κρήτη για να διδάξει, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή το 2013 οπότε και πήρε μέρος στα τοπικά καλλιστεία.

Κι όμως! Ο κυριούλης της φώτο μας ζητάει σήμερα ΕΝΦΙΑ!

Κι έχεις και τον άλλο να λέει ""περσινά ξινά σταφύλια η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, πόσο καιρί θα ακούμε ακόμα αυτό το επιχείρημα;"... μέχρι να ψοφήσετε θα το ακούτε ρε αλήτες!

30 Αυγούστου 1949: Όταν ο Ελληνικός Στρατός εξαύλωσε τους κομμουνιστές στο Γράμμο και το Βίτσι

Με την τελευταία περίοδο του εμφυλίου πολέμου ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ από τις αρχές Μαΐου ως τα τέλη Αυγούστου 1949 θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο. Σήμερα, 30 Αυγούστου, συμπληρώνονται 68 χρόνια από την κατάληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις της κορυφής Κάμενικ στο όρος Γράμμος, που σήμανε ουσιαστικά το τέλος του εμφυλίου ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ (ήταν λέμε!!!).

Plus size μοντέλο ποζάρει γυμνό και απαντά στους επικριτές του: «Και οι χοντροί κάνουν σ@ξ» [εικόνες]

Η Τες Χόλιντεϊ είναι ένα διάσημο plus size μοντέλο, που καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους όπως και να είναι και να αισθάνονται άνετες με αυτό.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΛΑΚΗ! Σφαγείο το Νοσοκομείο Σαντορίνης: Ανασφάλιστη πλήρωσε 240 ευρώ ακτινογραφία και γύψο!

Αποκαλύπτεται ότι το νοσοκομείο λειτουργεί με κριτήρια ιδιωτικού νοσοκομείου και όχι δημοσίου όπως παραμυθιάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, Έλληνας ανασφάλιστος ασθενής κλήθηκε να καταβάλλει στο ταμείο του νοσοκομείου, μετά τις υπηρεσίες υγείας που του παρασχέθηκαν, το ποσό των 180 ευρώ


Θεσσαλονίκη: Ένταση σε πορεία άπλυτων - Επιτέθηκαν σε Γεωργιανό με τατουάζ σβάστικα

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων

Με ένταση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης πορεία μελών του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Βρούτσης: Πρώτη φορά συντάξεις 185 ευρώ από την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Εργασίας:


ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΗΣ! Αποδοκιμάστηκε η Mέρκελ στο Μπίτερφελντ, προπύργιο του ακροδεξιού AfD

Στο Μπίτερφελντ, παλιό ανατολικογερμανικό βιομηχανικό κέντρο και νυν στρατηγικής σημασίας πόλη για το εθνολαϊκιστικό κόμμα AfD, η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ήρθε αντιμέτωπη με τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών.


Βίντεο: Βόας γεννά έξι μικρά φίδια και... απορίες στο διαδίκτυο!

Το βίντεο μέσα μόλις μια εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και οι διαχειριστές της σελίδας ενημέρωσαν το κοινό πως το φίδι γέννησε συνολικά 6 μικρά τα οποία είναι καλά στην υγεία τους


Δείτε τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ που από την αρχή πολεμούσε την επένδυση στην Κασσιόπη της Κέρκυρας

Είχαν ακυρώσει  και την επένδυση και στον Ίσσο της Κέρκυρας!
Μια μετά την άλλη η μεγάλες επενδύσεις στη χώρα σταματούν ή καθυστερούν, βρίσκοντας εμπόδια στην κυβερνητική απροθυμία

ΔΗΛ. ΕΙΣΤΕ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ; Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ; ΕΦΚΑ: Χαρακτηρίζει «αναρμόδια» την υπάλληλο που απάντησε ότι «δεν έχουμε ....μελάνι»


Έγιναν ρόμπα και ψάχνουν δικαιολογίες...

«Η υπάλληλος που απάντησε ήταν...αναρμόδια», απαντά ο ΕΦΚΑ στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η αιτία που δεν εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι ότι δεν έχουν μελάνι και σχετικές οδηγίες.


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Δολοφόνος 26χρονου Πακιστανού στην Πάτρα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι του έκλεψαν τα...λύτρα της απαγωγής

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν κατηγορούμενος για την απαγωγή και τη δολοφονία του Πακιστανού στην Λακκόπετρα, τους κατήγγελλε ότι του έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάρει ως λύτρα.


Συνάντηση Ξανθού-φαρμακοποιών: Τι ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ για τα μη συνταγογραφούμενα και τον ΕΟΠΥΥ

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, το ωράριο λειτουργίας, το θέμα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων και οι πληρωμές του ΕΟΠΥΥ, απασχόλησαν την συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.


Αυστρία: Η χώρα βιώνει το τρίτο πιο θερμό καλοκαίρι εδώ και 250 χρόνια

Αυτό που πολλοί άνθρωποι αισθάνονται εδώ και αρκετές εβδομάδες, επιβεβαιώνεται τώρα από το «Κεντρικό Ίδρυμα Μετεωρολογίας και Γεωδυναμικής» στη Βιέννη, πως δηλαδή η Αυστρία βιώνει εφέτος το τρίτο πιο θερμό καλοκαίρι από το 1767, από τότε που γίνονται μετρήσεις της θερμοκρασίας.


ΥΠΕΝ: Αναδασωτέες κηρύχθηκαν όλες οι καμένες εκτάσεις

Ως αναδασωτέες θα κηρύσσονται άμεσα οι καμένες εκτάσεις, αφού αποτυπωθούν από δορυφόρο, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΕΝ σχετικά με τα μέτρα προστασίας των περιοχών που κάηκαν.


World Economic Forum: Παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα με 21,5% του ΑΕΠ στην παραοικονομία

Στην έρευνα του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Οικονομικών Ερευνών του γερμανικού πανεπιστημίου του Τίμπινγκεν ακολουθούν η Ιταλία με 19,8%, η Ισπανία με 17,2% και η Νορβηγία με 12,2%


FAZ: Στη Λέσβο ακούνε Μπαχ

Η εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς στις ελληνογερμανικής καταγωγής ιδρύτριες και καλλιτεχνικές διευθύντριες του Φεστιβάλ, αλλά και στους δεκάδες χαρισματικούς νέους καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του κόσμου, που συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις


Νέα αποκάλυψη: Οι δακτύλιοι του Κρόνου είναι δισ. χρόνια νεότεροι απ' ότι πίστευαν οι επιστήμονες

Αν όντως επαληθευθούν οι πρώτες αναλύσεις, τότε ενδεχομένως οι δακτύλιοι του να έχουν σχηματιστεί από σπασμένα σώματα που διαλύθηκαν σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, τα τελευταία εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια

Ένωση Ελλήνων Φυσικών: Ήμαρτον κύριε Γαβρόγλου... για τη «βιοτεχνία παραγωγής εξετάσεων»

«Το Λύκειο μετατρέπεται και επισήμως, πλέον, σε ένα εξουθενωτικό για τους μαθητές εξεταστικό κέντρο διαρκείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση - Για οπισθοδρόμηση δεκαετιών κάνουν λόγο οι φυσικοί

Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που αεροπλάνο περνά δίπλα από τρεις υδροστρόβιλους!

Μοναδικό θέαμα για τους κατοίκους της περιοχής και τους επιβάτες του αεροσκάφους

Τη στιγμή που ένα αεροπλάνο περνά ακριβώς δίπλα από τρεις υδροστρόβιλους στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας κατέγραψε η κάμερα ερασιτέχνη.


Ο Χανιώτης παπάς που έγινε viral: Του πήραν το όπλο κι «απασφάλισε»

Τι αναφέρει σε κείμενο του που έχει γίνει viral

«Ποιος είδε τον παπά Δημήτρη και δεν φοβήθηκε…»

Σήμερα κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο από κληρικό στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Ο παπά Δημήτρης με ένα κείμενο φωτιά, καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα για την κατάσχεση της κυνηγετικής του καραμπίνας, που, όπως ισχυρίζεται, κατείχε νόμιμα.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ - BINTEO

Η ώρα του τζάμπολ πλησιάζει. Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι και την Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη του Ευρωμπάσκετ.

Σάλος με Ιάπωνα υπουργό: Ο Χίτλερ δεν μπορεί να ήταν κάτι καλό, ακόμη κι αν τα κίνητρά του ήταν σωστά

«Αυτή είναι μόνο η τελευταία από μια ανησυχητική λίστα με «ανακρίβειες» που είναι και απολύτως επικίνδυνες», ανέφερε σε δήλωσή του την Τρίτη, ο επικεφαλής του κέντρου Simon Wiesenthal


Εξοργιστικό βίντεο: Δύο γιατροί στήνουν καβγά πάνω από ετοιμόγεννη που ψυχορραγεί

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει δύο γιατρούς να στήνουν καβγά πάνω από έγκυο γυναίκα που ψυχορραγεί, την ώρα που κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο για την επιβίωση της ίδιας και του βρέφους της.

Στη Ζάκυνθο κλιμάκιο της ΝΔ -Αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές [εικόνες]

Στις πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Ζακύνθου περιοδεύουν ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης, ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών και βουλευτή Σερρών, Κ. Καραμανλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ρεθύμνου, Γ. Κεφαλονιάννης.

Τι συμβαίνει μεταξύ Κόλλια-Τσαρουχά και Νοτοπούλου: «Δεν έχω κόντρα, είμαι η ...μαμά της»! [εικόνες]

Για το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και τη σχέση της με την διευθύντρια του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΠΕΡ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ! Ανοίγει η πρώτη σχολή σεξ στην Ελλάδα -Τι θα περιλαμβάνουν τα μαθήματα

Εάν υπάρχουν πράγματα που ντρέπεστε να ρωτήσετε για το σεξ, τότε η Ειρήνη Χειρδάρη είναι ο άνθρωπός σας, καθώς ανοίγει σχολή σεξ στην Ελλάδα.


Ποιους «κυνηγούσαν» οι κομμουνιστές στην Κατοχή;

7 + 7 ερωτήσεις προς τον υπουργό κ. Πολάκη

Κύριε υπουργέ,

απαντώντας στην κ. Καϊλή σχετικά με το φόνο του παππού της, γράψατε πως οι κομμουνιστές στην Κατοχή κυνηγούσαν συνεργάτες των Γερμανών και μαυραγορίτες, ενώ την ειρωνευτήκατε κιόλας για τη μνήμη του παππού της.


ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ιατροδικαστής του ΑΠΘ έπαιρνε μίζα για «φιλικές» νεκροτομές και ταριχεύσεις

Με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της δωροληψίας βαρύνεται ιατροδικαστής του ΑΠΘ, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιούσε νεκροτομές εκτός του νόμιμου ωραρίου του αρμόδιου Εργαστηρίου του Ιδρύματος και τις χρέωνε πολύ ακριβότερα από το προβλεπόμενο κόστος.


Η στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου από τον Κιμ Γιονγκ Ουν - ΒΙΝΤΕΟ

Η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας μετέδωσε την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου που πέρασε πάνω από ιαπωνικό έδαφος και προσγειώθηκε στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη νήσο Χοκάιντο.

Κεφαλογιάννη: «Απαράδεκτο να είναι κλειστοί αρχαιολογικοί χώροι που χρηματοδοτήθηκαν με ΕΣΠΑ»

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση, σχετικά με το ζήτημα των αρχαιολογικών χώρων-έργων ΕΣΠΑ, που παραμένουν κλειστοί.


Το Youtube άλλαξε λογότυπο -Μετά από 12 χρόνια [εικόνα & βίντεο]

Το Youtube εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2005 με ένα βίντεο για τις προβοσκίδες ελεφάντων.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί ραγδαία, με κάθε λογής βίντεο να βρίσκεται σε αυτό. Η δημοφιλής πλατφόρμα, μετά από 17 χρόνια, άλλαξε το παλιό της λογότυπο και εμφανίστηκε με καινούργιο.


Βίντεο: Έφηβοι ρισκάρουν τη ζωή τους βουτώντας από τοίχο 20 μέτρων ανάμεσα σε κοφτερά βράχια!

Παιδιά ακόμα και 11 ετών ρισκάρουν τη ζωή τους σχεδόν καθημερινά πηδώντας από μεγάλο ύψος στη θάλασσα, ανάμεσα σε κοφτερά βράχια, σε μια περιοχή του Ντέβον που έχει ονομαστεί εύλογα «Όρμος του Πεθαμένου».

H κοινωνική αναλγησία και η προπαγάνδα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου

Ο διχασμός και τα διλήμματα του χθες, «Δεξιά» ή «Αριστερά», «φτωχοί» ή «προνομιούχοι», «εμείς» ή οι «άλλοι», είναι οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες του κ. Τσίπρα και μιας κυβέρνησης σε αποδρομή για να συγκρατήσουν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ ένα συγκεκριμένο κοινό.


Ο σούπερ σταρ της F1 ινκόγκνιτο στη Μύκονο: «Ερωτεύτηκα την Ελλάδα»

Στο «Agios Lazaros Resort», το συγκρότημα με τις έντεκα πολυτελέστατες βίλες και τις εννέα θερμαινόμενες πισίνες με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στη Δήλο, φιλοξενήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ των αγώνων ταχύτητας, ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο.

Απέραντη θλίψη και θυμός! Η Τουρκία γιορτάζει τη νίκη της επί του ελληνικού στρατού το 1922

«Γιορτάζουμε με περηφάνεια για άλλη μια φορά την 95η επέτειο της Μεγάλης Νίκης του Αγίου Ατατούρκ»

Με τελετή στο Μαυσωλείο Ατατούρκ στην Άγκυρα ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την νίκη του τουρκικού στρατού επί του ελληνικού, στις 30 Αυγούστου του 1922, τότε που έγινε μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία του ελληνισμού.

15 φωτογραφίες που δεν είναι αυτό που νομίζεις (pics)

Όταν το «κλικ» ακούγεται την κατάλληλη στιγμή! 15 φωτογραφίες που καταλαβαίνεις με τη... δεύτερη τι γίνεται.

Όταν ο φωτογραφικός φακός σου παίζει... άσχημα παιχνίδια! Καμηλοπάρδαλη με δύο κεφάλια; Άνθρωπος με κεφάλι σκύλου;

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η αριστερά! Κοροϊδεύουν μέχρι και τα παιδιά...

Γαβρόγλου σήμερα: "Δεν μιλήσαμε ποτέ για κατάργηση πανελληνίων"...

Δείτε λοιπόν τι έλεγε ο Τσίπρας τον Μάιο:

Πρετεντέρης: Οι άνθρωποι είναι ανέκδοτα

Μιλάμε για ανθρώπους που- για φιγούρα- έφεραν το βαγόνι ενός μετρό που δεν υπάρχει" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Ο σταλίνας Κοτζιάς απειλεί με δικηγόρο και τον Θ. Βερέμη για τις δηλώσεις του στους FT

Με επιστολή που απέστειλε, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς διερωτάται αν ο καθηγητής κ. Θάνος Βερέμης πράγματι δήλωσε τα όσα ανέφεραν οι Financial Times σε πρόσφατο δημοσίευμά τους για την υπόθεση της δικαστικής διαμάχης του κ. Κοτζιά με τους εκδότες Μανώλη και Μαρία Βασιλάκη.


Ρωσία: Δισεκατομμυριούχος πρώην βουλευτής παραπέμπεται για... χουλιγκανισμό

Ο Ουμάρ Τζαμπραϊλοβ άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί στο κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας στο οποίο διέμενε, προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά με την συμπεριφορά του


ΒΙΝΤΕΟ από τη μεγάλη φωτιά στου Ρέντη

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά στον προαύλιο χώρο μεταφορικής εταιρείας στην οδό Αγίας Άννης στου Ρέντη.


Τι φοβάται η ΕΛΑΣ μετά το «λουκέτο» στο γερμανικό Indymedia. Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Μακρόν

Φόβους επιθέσεων, με ακτιβιστικές ή τρομοκρατικές ενέργειες, εναντίον στόχων γερμανικών συμφερόντων φοβούνται υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το «λουκέτο» που έβαλε η γερμανική κυβέρνηση στην αντιεξουστιαστική ιστοσελίδα Linksunten Indymedia και το Indymedia.de.


Ο Τσίπρας μετά την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ γιατι δεν πάει μια βόλτα κι απ' την Κέρκυρα να πει στους δικούς του στην Κασσιόπη ότι θέλει την επένδυση;

Η επένδυση δεν είναι μεγάλη, είναι ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Σε μια ….έρημη και άγονη περιοχή που πολύ σοφά οι ντόπιοι ονομάζουν «Ερημίτη», στην Κασσιόπη της Κέρκυρας κάποιοι ονειρεύτηκαν να φέρουν …ανάπτυξη. Πολυτελείς θερινές κατοικίες με σεβασμό στο περιβάλλον που θα προσελκύσουν τουρισμό υψηλής στάθμης.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! Πρωτοβουλία ΝΔ για ειδικής επιτροπής στη βουλή για το Brexit

Η Νέα Δημοκρατία ζητά την ουσιαστική συζήτηση και παρακολούθηση του Brexit από τη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι ένα ζήτημα που αφορά συνολικά στην πορεία της Ε.Ε. και ταυτόχρονα επηρεάζει άμεσα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται στη Μ. Βρετανία.
Αφορά επίσης τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βρετανική αγορά.


Τα τελευταία λόγια της Νταϊάνα, ενώ ψυχορραγούσε στη Mercedes, μετά το τροχαίο στο Παρίσι [εικόνες]

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών, Νταϊάνα, ο πυροσβέστης που βοήθησε τη Lady D ενώ βρισκόταν ακόμη βαρύτατα τραυματισμένη στο πίσω κάθισμα της Mercedes, μετά το τροχαίο στη γέφυρα Αλμά του Παρισιού, μιλά για τα όσα έγιναν εκείνα τα πρώτα κρίσιμα λεπτά μετά το τροχαίο.

Πέθανε ο Σουμιτέρου Τανιγκούτσι, επιζών της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι -Πώς περιέγραφε τη στιγμή της έκρηξης [εικόνες]

Ο Σουμιτέρου Τανιγκούτσι, ο εμβληματικός επιζών της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι και ακούραστος υπέρμαχος του πυρηνικού αφοπλισμού, πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών.

Αυτές είναι οι 8 πιο ακριβές μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ολοκληρώνει την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού η Λεβερκούζεν θα δαπανήσει 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος θα βαδίσει σε έναν δρόμο που έχουν περπατήσει κι άλλοι σπουδαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές.


Μητσοτάκης σε εμπόρους: Για επενδύσεις ήρθατε στη σωστή διεύθυνση – Εδώ δεν είναι το Μαξίμου

[Αυτό που ζήτησαν από τον Κυριάκο να κάνει πράξη τις περσινές εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ, που έμειναν στα χαρτιά, ο γλύφτης του Τσίπρα, Κορκίδης, το πρότεινε; Γιατί δεν το ζητάει από τον Τσίπρα τον οποίο έγλυφε στην περίφημη σύσκεψη του Μαξίμου όπου αποδέχθηκε αύξηση εργοδοτικών εισφορών;]

Σε τροχιά ΔΕΘ κινούνται στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, προετοιμάζοντας την ομιλία του από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης.

Έρχεται ο εντυπωσιακός αγώνας κανό καγιάκ και SUP στη διώρυγα της Κορίνθου!

Έρχεται ο εντυπωσιακός αγώνας κανό καγιάκ και SUP στη διώρυγα της Κορίνθου!
Με σύνθημα «πάρε το σκάφος και το κουπί σου και έλα στη Διώρυγα Κορίνθου για μία μοναδική εμπειρία», η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ – SUP (Ε.Ο.Κ.– Κ.) σε συνεργασία με την ομάδα «Cross The Euro Canal» θα διοργανώσουν, στις 22 Οκτωβρίου 2017, τον Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου με σκάφη που εντάσσονται στα αγωνίσματα που καλλιεργεί η ΕΟΚ-Κ.


Παρέμβαση εισαγγελέα για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που πέταξε την εικόνα της Παναγίας

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για την διευθύνουσα σύμβουλο του οργανισμού πιστοποίησης προσώπων και επαγγελματικού προσανατολισμού, Ελένη Γιαννακοπούλου