02 Σεπτεμβρίου 2017

Ελληνίδα μοντέλο κάνει καριέρα τραγουδίστριας στο Μεξικό [εικόνες & βίντεο]

Η Ντένια Αγαλιανού έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Next Top Model».

Από τότε μέχρι σήμερα, τα πράγματα στη ζωή της έχουν αλλάξει.

Εξοργισμένη με το Epsilon η Βατίδου! Δείτε το οn air… ξεμπρόστιασμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκνευρισμένη ήταν η Εύη Βατίδου στην τελευταία της εκπομπή και δεν δίστασε να εκθέσει το Epsilon και μάλιστα on air.

Στο «σφυρί» και δεύτερο πανελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι;

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες πως μετά την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Βρυώνη στον Σαββίδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να αλλάξει χέρια και δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.


Σκηνικό τρόμου για τον προπονητή του Ατρόμητου-Ληστές μπήκαν στο σπίτι του, τού έριξαν σπρέι και έκλεψαν τα πάντα

Σοκ για τον Νταμίρ Κάναντι. Χθες αργά βράδυ άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι, όπου διαμένει ο προπονητής του Ατρόμητου και η οικογένειά του στον Άλιμο και "σήκωσαν" σχεδόν τα πάντα. Οι ληστές έριξαν σπρέι στον Κάναντι και τα μέλη της οικογένειάς του για να μην ξυπνήσουν.

Η καλλονή που «έκαψε» τον μεθυσμένο Ρούνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού ορίστηκε δικάσιμος στις 18 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! Τι λέει ο αδελφός του καταστηματάρχη που έριξε... κρέπες στους εφοριακούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με την οργή των επιχειρηματιών έρχονται οι εφοριακοί, που συνεχίζουν τους ελέγχους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Λευκάδα, «έλουσε» με κρέμα για την παρασκευή κρέπας τους ελεγκτές, που διαπίστωσαν παρατυπίες στην έκδοση αποδείξεων.

Πανηγυρίζει η ΑΥΓΗ και έλιωσε στα γέλια ο Άδωνις

"Ότι θα το βλέπατε αυτό γραμμένο στην @AvgiOnline επαινετικά το πιστεύατε ποτέ;;; Α ρε Αλέξη με τα ωραία σου..." έγραψε στο Twitter, ειρωνευόμενος τις κ@λοτούμπες του Αλέξη και της ΑΥΓΗΣ, ο αντιπ΄ροεδρος της ΝΔ (ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑίοι), Άδωνις Γεωργιάδης.... Τι εννοούσε;


Παράνομος έρωτας για πρώην βουλευτή και τηλεπερσόνα!

Αν και παντρεμένος ο πρώην βουλευτής ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την τηλεπερσόνα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.

Ξανθιές λεσβίες καλλονές «γιορτάζουν» τη διαφορετικότητά τους με σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία τους προσέλκυσε πλήθος αρνητικών σχολίων, και έτσι θέλησαν να στείλουν ένα θετικό μήνυμα

Πριν από λίγους μήνες η Georgia Gibbs, ένα μοντέλο από την Αυστραλία έγινε στόχος κακεντρεχών σχολίων στο Instagram εξαιτίας της φωτογραφίας που πόσταρε με μια αγαπημένη φίλη και συνάδελφό της.

Πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας σε Φιλελεύθερους και Πράσινους από την Μέρκελ

«Παρατηρώ με χαρά πόσο καλά εργάζεται η κυβέρνηση συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Φιλελευθέρων (FDP) και Πρασίνων (Die Gruenen) υπό τον ηγεσία του (χριστιανοδημοκράτη) Αρμιν Λάσετ στο κρατίδιο Σλέσβιχ –Χολστάιν.  Γι αυτό θα χαιρόμουν (αν γίνει) και σε ομοσπονδιακό επίπεδο», είπε η καγκελάριος Μέρκελ, σε συνέντευξή της στην σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας "Rheinische Post".  Απάντησε επίσης σε σχετικό ερώτημα πως δεν βλέπει κάποιο λάθος στη συνεργασία CDU-FDP όταν συγκυβέρνησαν από το 2009 έως το 2013.


Ο Τραμπ διόρισε τον ομοφυλόφιλο φίλο του πρεσβευτή στο Βερολίνο

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό του Ρίτσαρντ Γκρένελ, εκπροσώπου της αμερικανικής αποστολής στον ΟΗΕ επί προεδρίας Τζορτζ W. Μπους, στη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Γερμανία.


ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ! Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη - Τον έσωσαν αστυνομικοί

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα το οποίο ανέφερε ότι ακούστηκε πυροβολισμός από διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ολυμπιάδος

Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά και των έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στα μέσα Ιουλίου.


Σκληρός δεξιός το φαβορί για την γαλλική Δεξιά [εικόνες]

Τέσσερις μήνες μετά την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού στη Γαλλία, την οποία προκάλεσε η απόλυτη επικράτηση του Εμανουέλ Μακρόν, τα δύο παραδοσιακά κόμματα της χώρας ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και αναζητούν χαρισματικό ηγέτη.

ΑΡΧ@ΔΙΑ ΚΟΛΠΟ! Το «γαλάζιο» κόλπο που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κοτζιά

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αργούν ακόμη ωστόσο στα κομματικά επιτελεία κάνουν ήδη τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις για υποψηφίους ιδίως στους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΦΑΠΕΣ! ΜΑΛ@ΚΕΣ επενδυτές για την ΕΛΒΟ μέσω ΣΔΙΤ ψάχνει η κυβέρνηση

Κάλεσμα σε ξένους υποψήφιους επενδυτές, προκειμένου στο επόμενο δίμηνο να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασιών δημοσίου-ιδιωτών στην ΕΛΒΟ πρόκειται να απευθύνει άμεσα μέσω του ειδικού εκκαθαριστή η κυβέρνηση.

«Στα κάγκελα» το Ποτάμι για τον Πολάκη και την… μαντινάδα του για τον Σταύρο Θεοδωράκη

«Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξαναχτύπησε» απάντησε στην κρητική διάλεκτο στον αναπληρωτή υπουργό

Την εντονότατη αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η… μαντινάδα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία σχολίασε την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.


Χωρίς καρέκλα μοίραζε φυλλάδια εναντίον διοδίων και ΕΝΦΙΑ... με καρέκλα κόβει πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

Ο Νίκος Μαυραγάνης των ΑΝΕΛ, ο οποίος σήμερα ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών βάζει πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα (και πολύ καλά κανει), μοίραζε φυλλάδια εναντίον των διοδίων και του ΕΝΦΙΑ!

"Τσιτώνει" ο Αλέξης Τσίπρας το ΠΑΣΟΚ με άρθρο του με τίτλο : Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;

Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει αύριο την επέτειο της ίδρυσής του απο την 3η Σεπτέμβρη του 1974, 43 χρόνια μετά. Ωστόσο ο κ. Τσίπρας επέλεξε με ένα άρθρο του να "τσιτώσει" το ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφία- Η Βάνα Μπάρμπα πήγε στα μπουζούκια με τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Στα μπουζούκια βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής η Βάνα Μπάρμπα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Όπως έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που «ανέβασε» στο Instagram είναι παλιά καλή φίλη του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο όρος που θέτει ο Παππάς στους καναλάρχες για να αλλάξει τη φορολόγηση

Εντός του 2017 αναμένει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, να έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με όσα δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Γαβρόγλου σε Ιερώνυμο: Περιττό το ερώτημα αν απαγορεύονται τα θρησκευτικά σύμβολα στο Δημόσιο

Το υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει ότι κινητοποιήθηκε άμεσα στις καταγγελίες για την εικόνα της Παναγίας και διατυπώνει αιχμές για υπαλλήλους του ΕΟΠΠΕΠ


ΧΑυγίτες βανδάλισαν το γκράφιτι για τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια [pics]

Οργή για την πράξη οπαδών της Χρυσής Αυγής που έγραψαν συνθήματα πάνω στο γκράφιτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γηπεδάκι στα Σεπόλια. Σχεδίασαν ακροδεξιά σύμβολα πάνω στο πρόσωπό του...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ! Κώστας Μπακογιάννης: Τελευταία μας ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Έπειτα από τρία Μνημόνια, ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) πολύ πιθανόν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Το βάρος που θα κληθεί να σηκώσει είναι πολύ μεγάλο», τονίζει σε συνέντευξη του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μέσι σταμάτησε για φωτογραφία βλέποντας πιτσιρικά να κλαίει [vid]

Ένας πιτσιρικάς επιθυμούσε διακαώς να βγάλει φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι και περιμένε με ανυπομονησία την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής έξω από το ξενοδοχείο, προκειμένου να δει από κοντά το ίνδαλμα του.

Σ@Ξ ΞΕΣ@Ξ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! Ο Δ.Καμμένος για μια νέα συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την πρώτη φορά μαθαίνεις, όπως στο σ@ξ

Στο ενδεχόμενο μίας εκ νέου συνεργασίας σε επίπεδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm, λέγοντας ότι θα είχε κάποιους προβληματισμούς.


ΤΟΛΗ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! Ποιους «γαλάζιους» «καρφώνει» ο Τζιτζικώστας

«Καρφιά» εναντίον στελεχών στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας για «ακραίες θέσεις που προκαλούν ζημιά στην παράταξη».

Λαλιώτης για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη: Αυτόνομη πορεία απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Σαφείς προγραμματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ, η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς, τονίζει σε μακροσκελή δήλωση του


Oταν ο Βασίλης Κικίλιας περιέγραφε την ιδανική γυναίκα

Ο έρωτας του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού ήταν κεραυνοβόλος, με το ζευγάρι να κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή.


Ναι ρε φίλε! Πως δεν το είχαμε σκεφτεί! Ο Ρήγας εξηγεί γιατί 761.000 άτομα δεν πλήρωσαν φόρους

Αυτό είναι! Έχουμε τόσα λεφτά που πάμε διακοπές επί βδομάδες... και ξεχάσαμε να πληρώσουμε... ΟΚ! Γιατί τότε μας κατάσχουν τους λογαριασμούς αφού έχουμε λεφτά και απλώς ξεχάσαμε να πληρώσουμε, δεν μας το εξήγησε

Ρήγας:

Σοφία Τομάλα: Η «θεά» τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ

Η άγρια καλλονή με τα τατουάζ πίνει νερό στο όνομα της Γερμανίδας καγκελάριου και διαφημίζει τις αρετές της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί - «Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», δηλώνει για το είδωλό της

Λεφτά που... ζαλίζουν -Οι 11 πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τη... διαφορά αυτό το καλοκαίρι στο ποδόσφαιρο δίνοντας συνολικά 300 εκατ.ευρώ για να αγοράσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόν και να δανειστεί τον Εμπαπέ από την Μονακό.


Η ιστορία του Πανεπιστημίου Αθηνών... το ίδρυσε φυσικά ο ναζί Όθωνας - ΦΩΤΟ

Η ιδέα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών ανήκε στον Ιωάννη Καποδίστρια και η υλοποίηση της στον βασιλιά Όθωνα. Ιδρύθηκε με βασιλικό διάταγμα στις 14 Απριλίου του 1837 και εγκαινιάστηκε στις 3 Μαΐου του ίδιου χρόνου.

Τα 12 άλυτα ιστορικά γεγονότα που λύθηκαν πρόσφατα

Η χιλιετία της ιστορίας άφησε πολλά μυστήρια που οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να λύσουν. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά, χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπόρεσαν τελικά να λυθούν. Δείτε παρακάτω 12 αρχαία μυστικά που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα.

«Ομερτά» για τις οffshore πληγές της κυβέρνησης

Τα ερωτήµατα για την εξωχώρια εταιρεία της «Αυγής» και τις υπεράκτιες του Πάνου Καµµένου στη Μ. Βρετανία

Βαθύ σκοτάδι καλύπτει τις offshore της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. ενάµιση χρόνο µετά...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΔΙΑ! Η μεγάλη ληστεία των συνταξιούχων: Στο 50% των εισφορών οι συντάξεις

Σοκ και δέος από την πλήρη εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου - Τι αποκαλύπτει μελέτη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής - Τα στοιχεία για κάθε ταμείο ξεχωριστά είναι σοκαριστικά - Μεγάλοι χαμένοι οι ασφαλισμένοι στις τράπεζες, τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ το λαμόγιο απ' το ΧΩΝΙ εξηγεί την τακτική τους

Απολαυστικός ο πο@στης! Ο σύμβουλος του Παππά που πληρώνουμε όλοι, Χριστοφορίδης, ούρλιαζε ότι οι κυβερνήσεις δήθεν...

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία της στο Λονδίνο

Ευχάριστα νέα για τη μικρή Ευαγγελία από τα Χανιά! Τα χρήματα που χρειαζόταν η οικογένεια της (περίπου 380.000 ευρώ) για να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί στην Αγγλία βρέθηκαν. Η έκκληση που απήθυνε η οικογένεια της 8χρονης κινητοποίησε την τοπική κοινωνία των Χανίων - και όχι μόνο - και ο πατέρας της με ένα νέο συγκινητικό του μήνυμα έσπευσε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον βοήθησαν για να περάσει το κατώφλι της κλινικής στο Λονδίνο.


Γάλλος βουλευτής έβαφε τα μαλλιά… γκρίζα για να κερδίσει την προεδρία του δεξιού κόμματος!

Ήθελε να φαίνεται πιο ώριμος και γοητευτικός…

Τα μαλλιά ενός άνδρα ή μιας γυναίκας, λένε πολλά για την προσωπικότητα του. Ωστόσο πολλές φορές η φύση δεν είναι και τόσο συνεργάσιμη, με αποτέλεσμα η κόμη να μην ταιριάζει με την επιθυμητή εικόνα.

Οι τηλεφωνικές φάρσες που σκάρωναν οι νεαροί το 1937

Ανέκαθεν οι νεαροί της Παλιάς Αθήνας σκάρωναν σαν μικρά παιδιά κάθε είδους φάρσα, που συναγωνιζόταν σε ευρηματικότητα η μία την άλλη.Φαίνεται όμως ότι τουλάχιστον ότι αφορά τα τηλέφωνα κάποια στιγμή βρήκαν τον δάσκαλό τους …

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ➤Νέος σούπερ Υπερκοριός της ΕΥΠ

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός νέου σούπερ Υπερκοριού βρίσκονται οι Υπηρεσίες Ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, το οποίο είναι έτοιμο να συστήσει μια «δεύτερη ΕΥΠ», η οποία  – υποτίθεται – θα δρα συμπληρωματικά σε σχέση με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.


ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ! Οι πρώτες εικόνες από το πάρκο γυμνιστών στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Από την Πέμπτη και έως τις 15 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί στο Παρίσι το πρώτο πάρκο γυμνιστών που βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, σε μια έκταση 7.300 τετραγωνικών μέτρων στο Bois de Vincennes.


Πήγε να ξεφύγει από την αστυνομία, τον κυνήγησε καρχαρίας - Βίντεο

Από έλεγχο σε ύποπτο όχημα ξεκίνησε, έγινε καταδίωξη και τελικά κατέληξε σε διάσωση! Ο άνδρας οδηγός έπεσε στον ωκεανό για να ξεφύγει και τον κυνήγησε καρχαρίας!

Τα έσπασαν Έλληνες και Άραβες στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos

Ναργιλέδες, χορεύτριες της κοιλιάς και καμήλες έδωσαν αραβικό χρώμα στο νησί των ανέμων - Οι θεατές ήπιαν κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως 72.000 ευρώ
Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Nammos στη Μύκονο λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τους δύο διάσημου τραγουδιστές του αραβικού κόσμου, τον Ragheb Alama και τον Mustafa Sandal.

Πετρούπολη: Μόνο σε θαύμα ελπίζουν για τη 18χρονη – Τη στραγγάλισε και έβαλε φωτιά

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 18χρονη, μετά την τραγωδία στην Πετρούπολη, με την οικογένεια να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού καταγγέλλουν πως ο 55χρονος πατέρας αποπειράθηκε να το σκοτώσει, ενώ το ίδιο κοιμόταν.


Οινόφυτα: Μακελειό Πακιστανών για ένα... κινητό -Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Ένας 22χρονος νεκρός και ένας 18χρονος σοβαρά τραυματισμένος σε άγρια συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη στα Οινόφυτα.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ" ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ! Η L'Oreal απέλυσε τρανσέξουαλ μοντέλο επειδή αποκάλεσε όλους τους λευκούς... ρατσιστές

Η Munroe Bergdorf θα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας της μεγάλης γαλλικής εταιρίας καλλυντικών με θέμα τη διαφορετικότητα


Εβαλαν φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο [εικόνες]

Μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΠΕΣ! Στο μικροσκόπιο του EWG τα προαπαιτούμενα για την καταβολή της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά αξιολόγησης μπαίνει από τη Δευτέρα η ελληνική κυβέρνηση με τα προαπαιτούμενα για την καταβολή της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ να μπαίνουν στο μικροσκόπιο του EuroWorking Group.


Βρετανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων, μεθυσμένοι και γυμνοί απειλούσαν τους ενοίκους ξενοδοχείου

Ένας συνταξιούχος έτρεχε γυμνός κραδαίνοντας ένα ψαλίδι στη ρεσεψιόν ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Σκωτίας, την ώρα που η σύζυγός του απειλούσε ότι θα σκοτώσει μια υπάλληλο.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ! Συναγερμός για τα κοινωνικά επιδόματα: Αναζητούνται 100 εκατ. ευρώ για να μην πέσει «μαχαίρι»

Ούτε οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση- κινητικότητα στο Δημόσιο, ούτε οι δύσκολες αποφάσεις στα εργασιακά δείχνουν να απασχολούν ιδιαιτέρως την κυβέρνηση.

Αυτό που συνεχίζει να “καίει” το οικονομικό επιτελείο είναι η συμφωνία με τους δανειστές ότι όντως υπάρχουν τα αναγκαία κονδύλια για τη χρηματοδότηση των κοινωνικών επιδομάτων.