04 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ιδού η εξαγγελία Τσίπρας στη ΔΕΘ... θα αντιστρέψει το κλίμα

"Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν, να δούμε πώς θα τους κάνουν" ούρλιαζε  ο Τσίπρας.

Τελικά βρήκε τρόπο....

«Κόλαφος» ο ιατροδικαστής – Μαρτύρησε η 18χρονη στα χέρια του πατέρα της

Το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα σε ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη με θύμα ένα 18χρονο κορίτσι έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Ερώτηση της Κεφαλογιάννη στη Βουλή για το θέμα της «Φτελιάς» στη Μύκονο

Ερώτηση στη βουλή κατέθεσε η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού-παραλίας στη θέση «Φτελιά» Μυκόνου.

Aπογοήτευση: Μειωμένος ο τζίρος των καταστημάτων κατά τις θερινές εκπτώσεις

Χαμηλότερη των προσδοκιών παρουσιάζεται η κίνηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των φετινών θερινών εκπτώσεων, όπως προκύπτει από την έρευνα του ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ.


Το Καθεστώς και οι υπηρεσίες του παρακολουθούν δημοσιογράφους;

Το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί απροκάλυπτα νευραλγικές κρατικές υπηρεσίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με ασυμβίβαστους δημοσιογράφους.


Τι λέει ο Μαρκάνεν για τον Αντετοκούνμπο-Στο ίδιο επίπεδο με Σαμπόνις, Ράτζα ο νεαρός

Ο Λάουρι Μαρκάνεν εμφανίστηκε καλά ενημερωμένος για την Ελλάδα και την μπασκετική της παράδοση, ενώ αποκάλυψε πως θαυμάζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Άγνωστες για τον κ. Φλαμπουράρη και την κυβέρνηση οι λέξεις "επενδυτικό" και "σχέδιο"»

«Άγνωστες για τον κ. Φλαμπουράρη και την κυβέρνηση οι λέξεις "επενδυτικό" και "σχέδιο"» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Λέει πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί το 2016 αλλά κρύβει πόσο τους μείωσαν το 2015

Για αύξηση των αμοιβών στην εξαρτημένη εργασία κατά 0,8% για το 2016, έκανε λόγο η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, αποκρύπτοντας όμως ότι το 2015 έπεσαν...

«Τσόντες» Πολάκη: Άφησαν τη Ναύπακτο χωρίς παιδίατρο και πανηγυρίζουν ότι έλυσαν το πρόβλημα της Ιθάκης!

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε το υπουργείο Υγείας: Για να μπαλώσουν το κενό που υπήρχε επί 2,5 χρόνια στην Ιθάκη, άφησαν χωρίς παιδίατρο ολόκληρη τη Ναυπακτία


Απλήρωτες επί τρεις μήνες έχει τις καθαρίστριες του υπουργείου του ο καραγκιόζης Σταθάκης

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με το προσωπικό καθαριότητας του Υπουργείου, συζητήθηκε η εμπλοκή που ανέκυψε με την καθυστέρηση της πληρωμής του για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούσε στο προσωπικό των ΟΤΑ.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ THΣ DHI! Το αστείο του Τσίπρα στον φαλάκρα (όπως τον θεωρεί) Χαρίτση

[Ανταγωνιστικά συμφέροντα οι φίλοι Τσίπρα... ο ένας που τον φιλοξενούσε στο εξοχικό του πέρσι το καλοκαίρι, φυτεύει μαλλιά κι ο άλλος που προσπάθησε να τον φορτώσει στη Loreal προσπαθεί να μην πέσουν τα μαλλιά...]

Διάθεση και για χιούμορ είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν χωρούσαν τα συνθήματα ολόκληρα στα πανό λέει ο Ζαχαριάδης

Τώρα ήρθαν και βγάζουν τα σπίτια στο σφυρί ηλεκτρονικά γιατί άλλο ο μπαταχτσής κι άλλο ο φτωχός... ενώ επί Σαμαρά το παραπάνω δεν ίσχυε:


Χαμός με tweet της ΒΛΑΜΜΕΝΗΣ για το Μπαϊράμι των Τουρκοκυπρίων

Αίσθηση προκάλεσε ένα tweet της Γενικής Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρίας Γιαννακάκη όπου ευχόταν ευτυχισμένο Μπαϊράμι στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες.

Γιουσουφά Μουκόκο: Το 12χρονο (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) παιδί-θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ (βίντεο)

Είναι μόλις 12 χρονών, αλλά είναι ήδη στέλεχος της ομάδας U17 της Μπορούσια και το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με δύο ακόμη γκολ ενώ είναι ήδη διεθνής με την Εθνική ομάδα U16 της Γερμανίας


Εγκλημα Πετρούπολης: Eνταλμα σύλληψης για τον πατέρα που σκότωσε και έκαψε την κόρη του

Με ένταλμα σύλληψης και μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι αντιμέτωπος ο 55χρονος που φέρεται ότι δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του στην Πετρούπολη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να σβήσει τα ίχνη.


Αναρχικοί πέρασαν απ' τα γραφεία της «Αυγής»... κερνάνε καφεδάκι οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» πραγματοποιεί ομάδα αναρχικών.

Οι καταληψίες κάνουν λόγο χαρακτηρίζουν την Αυγή ως «κυβερνητική εφημερίδα» και ζητούν την αποφυλάκιση του αναρχικού Παναγιώτη Ζ.


Το Facebook ξέρει ακριβώς πού κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι!

Σκοπός της μεγαλύτερης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι συνδεδεμένοι άνθρωποι στο διαδίκτυο και το να ανακαλύψει πού μένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα τεράστιο επίτευγμα


Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική-Περαστικά από Κικίλια

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εισήλθε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με ενοχλήσεις στην καρδιά.

Αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλής η κατάσταση του Ν. Βούτση κρίνεται ως εξαιρετική.


Ο Τανιμανίδης... έδειξε 4 υποψήφιους πρώην ποδοσφαιριστές για το Survivor 2 [εικόνα]

Στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ ο Λάμπρος Χούτος εκπροσώπησε τον χώρο του ποδοσφαίρου ως μεγάλο όνομα, ενώ ποδόσφαιρο είχε παίξει και ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μητσοτάκης: Κινδυνεύει η μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα στις Σκουριές [εικόνες]

«Η μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα αυτή της Eldorado Gold, μέσω της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κινδυνεύει» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους εργαζόμενους της εταιρείας.

«Πώς να το κάνω...» -Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις στη Google

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει πατήσει στο φεγγάρι και να έχει κάνει ένα σωρό ανακαλύψεις για χάρη της ανθρωπότητας, ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που ακόμα δεν μπορεί να κάνει.


ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Μακρόν, Μέρκελ, Ραχόι και Μέι κάλεσαν την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας στην Ευρώπη [εικόνες]

Η σύζυγος του ηγέτη του κόμματος της αντιπολίτευσης Voluntad Popular αναμένεται στην Ευρώπη, μαζί με τον Julio Borges, πρόεδρο της βουλής της Βενεζουέλας, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ανατριχιαστικό «ψυχροπολεμικό» βίντεο: Παιδιά-πειραματόζωα σε θάλαμο αερίων!

Τα παιδιά παραμένουν στο δωμάτιο για δέκα λεπτά, προτού τα βγάλουν από αυτό - Ο αφηγητής επισημαίνει ότι «υποβλήθηκαν σε μία δοκιμή πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι αναμένεται σε μία βιολογική επίθεση»

Γιατί ο Ζιντάν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα; - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη συναισθηματική φόρτιση είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Telefoot. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει, με «κρύο αίμα» πια, την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που ήταν η αξέχαστη «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

Μητσοτάκης: Οι τέσσερις προτεραιότητες για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα

Τις προτεραιότητες για την προσέλκυση επενδύσεων υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχε, σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους επιμελητηρίων, στη Θεσσαλονίκη.


Η γνωστ΄΄η τύπισσα που έχει συνεχώς δίπλα του, εκπρόσωπος του Θεοδωράκη στην καμπάνια διεκδίκησης της κεντροαριστεράς

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του κέντρου και όπως φαίνεται όλο το επιτελείο του έχει μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Pink Lady: Γιατί το ίντερνετ έχει πάθει «παράκρουση» με την παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας

Κομμουνισμός ρε φίλε! Ηθοποιοί λένε τις ειδήσεις... τόσο γίδια θεωρούν τους πολίτες

Η Ρι Τσουν-χε είναι απλώς γνωστή ως «pink lady» λόγω του ροζ κιμονό που φορά πάντα όταν η Πιονγκγιάνγκ θέλει να κάνει μία μείζονα ανακοίνωση - Υπήρξε ηθοποιός, ενώ άμα τη εμφανίσει της στον τηλεοπτικό δέκτη ο κόσμος χειροκροτά

Επέστρεψε στη Γη ο ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν Γραμματικόπουλος επέστρεψε πάλι στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ). Μαζί με τον ποντιακής καταγωγής κοσμοναύτη, επέστρεψαν η Αμερικανίδα αστροναύτης Πέγκι Γουίτσον και ο επίσης Αμερικανός Τζακ Φίσερ. Προσγειώθηκαν με τη ρωσική διαστημική κάψουλα «Σογιούζ» στη στέππα του Καζακστάν, τα χαράματα της Κυριακής.


Διαρρήκτες εισέβαλαν σε βίλα Αράβων στη Μύκονο ενώ εκείνοι διασκέδαζαν στον Ρέμο

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένα ζευγάρι ζάμπλουτων Αράβων την ώρα που βρισκόταν στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, το βράδυ της Παρασκευής στη Μύκονο.


Τους έξοργισε όλους η Αχτσιόγλου με τα ψέμματα για την απασχόληση

Η υποδηλωμένη εργασία ξεπέρασε την αδήλωτη είπε η υπουργός Εργασίας - Σχεδιάζουν να δηλώνονται οι υπερωρίες με sms - Ο Γιάννης Βρούτσης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «προπέτασμα καπνού για το άδειο καλάθι του Τσίπρα στη ΔΕΘ»-Με αλχημείες έκρυψε ότι οι αμοιβές εξαρτημένης εργασίας έχουν μειωθεί 2,1% σε σχέση με το 2014 επί Σαμαρά


ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΠΣΟΦΑ ΑΛΗΤΗ! Ο Αλκέτ Ριζάι μάζεψε χρήματα μέσα στη φυλακή για την 8χρονη που πάσχει από καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται το κύμα αγάπης για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από καρκίνο, η οποία ταξιδεύει με την οικογένεια της από την Κρήτη στην Μεγάλη Βρετανία με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία της.

Οι Άγγλοι τρολάρουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το 3ο παιδί και το... Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου

Το Παλάτι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ και οι ποδοσφαιρόφιλοι «γλέντησαν» στο twitter με την πιθανή ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας που συμπίπτει με την έναρξη του Μουντιάλ


Γιγαντιαία «μαύρη τρύπα» στο κέντρο του Γαλαξία μας «εξαϋλώνει» ηλιακά συστήματα

Μία ανακάλυψη, το μέγεθος της οποίας -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει, πραγματοποίησαν επιστήμονες. Γιγαντιαία «μαύρη τρύπα» στο κέντρο του Γαλαξία μας, 100.000 φορές πιο ισχυρή από τον Ήλιο, «εξαϋλώνει» ρουφώντας τα πάντα γύρω της, «καταπίνοντας» ολόκληρα ηλιακά συστήματα.


«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Στέφανος Αναγνώστου- Συλλυπητήρια από ΝΔ

«Ένας εκλεκτός άνθρωπος, στενός συνεργάτης για δεκαετίες του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέφανος Αναγνώστου έφυγε σήμερα από κοντά μας, στα 66 του χρόνια. Η απώλειά του μας προκαλεί βαθιά συγκίνηση και θλίψη»


Κύπρια ευρωβουλευτής δηλώνει στο Πόθεν Έσχες και... «προνομιακό» τάφο

Ο τάφος βρίσκεται στο νεκροταφείο Έγκωμης και δηλώθηκε ως περιουσιακό στοιχείο της Ευρωβουλευτού και Προέδρου της Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους

Τρόμος σε αγώνα αυτοκινήτων: Καύσιμα που είχαν πάρει φωτιά «έλουσαν» θεατές

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε αγώνα drag-racing στην Αυστραλία όταν από ένα αυτοκίνητο που έκανε drift έφυγαν καύσιμα τα οποία λόγω της τριβής πήραν φωτιά τραυματίζοντας τους θεατές που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές καθισμάτων.


Αμάνθιο Ορτέγα: Ο πλουσιότερος του κόσμου τρώει με τους υπαλλήλους του και εκτρέφει κατσίκες [εικόνες]

Ο Αμάνθιο Ορτέγα μπορεί να είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος... μυστήριο.

Ο ιδρυτής των Zara εκτόπισε τον Μπίλ Γκέιτς, σύμφωνα με το Forbes, από την κορυφή του πιο πλούσιου του πλανήτη, έχοντας κάτι παραπάνω από 200 εκατ. δολάρια από τον ιδρυτή της Microsoft.


«Οικόπεδο» στο Αιγαίο θέλει ο Μακρόν… αλλά και ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προεργασία της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, την ερχόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα.

Αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Υπουργείου Υγείας για καρκινογόνο αμίαντο στο Κ.Υ. Ναυπάκτου

Αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Υπουργείου Υγείας για καρκινογόνο αμίαντο στο Κ.Υ. Ναυπάκτου
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργείου Υγείας ετοιμάζεται να καταθέσει η ΠΟΕΔΗΝ, "για την αδιαφορία αλλαγής του καρκινογόνου αμιάντου σε όλα τα δάπεδα του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου", ενώ παράλληλα καταγγέλλει και τη διάλυση του, καθώς αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό.

Εισαγγελέας Εφετών: Ζητά παραπομπή σε δίκη για τους εκβιαστές Μουσσά - Φράγκο

Την παραπομπή των δημοσιογράφων Παν. Μουσσά και Χρ. Φράγκου, προκειμένου να δικαστούν για τα εγκλήματα της διακεκριμένης συμμορίας (πλημμέλημα), της κατ εξακολούθηση απόπειρας διακεκριμένης εκβίασης (κακούργημα) και της ενεργητικής δωροδοκίας που συνιστά, επίσης, κακούργημα, σε συνδυασμό με τον νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου, προτείνει προς το Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας, ενάμιση περίπου χρόνο μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκαλούμενη υπόθεση των εκβιασμών κατά επιχειρήσεων, τραπεζών και ΔΕΚΟ.

Δείτε το απόλυτο κατασκοπευτικό αεροπλάνο της NASA

Η NASA μόλις κυκλοφόρησε εικόνες του SR-71, του απόλυτου κατασκοπευτικού αεροπλάνου.

Είναι το ταχύτερο επανδρωμένο αεροσκάφος παγκοσμίως, αφού μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα τρεις φορές την ταχύτητα του ήχου.

EKEI MAS EFTASAN TA MNHMONIA! Αστυνομικοί συνελήφθησαν να κλέβουν...κονσέρβες - ΒΙΝΤΕΟ

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που εντοπίστηκαν να κλέβουν πέρασαν οι συνάδελφοι τους σε Πάτρα και Αίγιο. Οι δύο συλληφθέντες «πιάστηκαν στα πράσα» πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr.

Κουβάλησε ένα «βουνό» μπύρες -Σήκωσε 29 ποτήρια

Ο Ολιβερ Στρούεμπφελ δεν χρειάζεται δίσκο. Είναι μία... μηχανή σερβιρίσματος.

Ο Γερμανός έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος, κουβαλώντας 29 ποτήρια μπύρας για 40 μέτρα.


Έχασε εταιρεία και ακίνητα λόγω χρεών ο πρώην υπουργός!

Έναντι μόλις 750.000 ευρώ τράπεζα απέκτησε την Στάνταρντ Κτηματική Α.Ε, εταιρεία η οποία το 2016 είχε έσοδα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και «κόκκινα» δάνεια που αγγίζουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Σ. Κασιμάτης: Διαφορά επιπέδου

Γ​​ια τον ίδιο τον Στ. Κοντονή, δεν ανησυχώ· η αγνοιά του τον προστατεύει από τη συνείδηση του ονείδους. Ομως, για τη χώρα, την οποία ο κ. Κοντονής εκπροσωπεί –ιδίως όταν με τη θεσμική ιδιότητα του αλληλογραφεί επισήμως με Ευρωπαίο ομόλογο του–, ο διασυρμός υφίσταται και είναι αντιληπτός στον οιονδήποτε μπορεί να συγκρίνει τις επιστολές μεταξύ του Ελληνα υπουργού Δικαιοσύνης και του Εσθονού ομολόγου του, για το συνέδριο σχετικά με την «κληρονομιά που άφησαν στον 21ο αιώνα τα εγκλήματα του κομμουνισμού».


Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα συνεργαζόταν ποτέ με την ακροδεξιά;

[Μεταξύ μας τώρα αξιότιμε κ. Μουμτζή... σκ@τόψυχοι είναι και οι δύο, οπότε λίγες οι διαφορές τους]

Του Σάκη Μουμτζή

Ο λογογράφος του πρωθυπουργού, προφανώς είναι και αυτός νεαρός σε ηλικία και απλώς άκουσε. Δεν βίωσε. Έτσι, είναι λογικό να μην αντιλαμβάνεται τις κολοσσιαίες διαφορές που χωρίζουν τον εργοδότη του από τον Α. Παπανδρέου.


Οι ιμάμηδες του μίσους στην Αθήνα

Στις αρχές του 2015 οι ελληνικές υπηρεσίες συνέλαβαν τον ιμάμη ενός σουνιτικού τζαμιού στα Μέγαρα. Τον εντόπισαν ενώ επέστρεφε από το Πακιστάν όπου είχε προσωρινά διαφύγει, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από μέλη της πακιστανικής κοινότητας. Τον είχαν κατηγορήσει ότι τον Νοέμβριο του 2014 είχε προχωρήσει σε κηρύγματα μίσους, σε τζαμί του Αιγάλεω.


Ποια ελληνικά μνημεία περιλαμβάνονται στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς- ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα μνημεία που συγκαταλέγονται στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς επιλέγονται και εγκρίνονται βάσει της αξίας τους ως τα καλύτερα παραδείγματα της δημιουργικής ευφυΐας του ανθρώπου. Αποτελούν τεκμήρια μιας σημαντικής ανταλλαγής ανθρώπινων αξιών και παρέχουν μια μοναδική ή τουλάχιστον εξαιρετική μαρτυρία μιας πολιτισμικής παράδοσης ή ενός πολιτισμού που ζει ακόμα ή έχει εξαφανισθεί.

Γελάει το Twitter με την ομολογία ανικανότητας Φλαμπουράρη για το Πακέτο Γιουνκέρ

Αίσθηση προκάλεσε η ομολογία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί χρειάζεται… προϋπολογισμό!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο κ. Φλαμπουράρης έδωσε αυτή την εξήγηση στο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Πρώην παίκτρια του Survivor «μοιράζει» εγκεφαλικά με το στήθος της (Εικόνα)

Από την στιγμή που ξεκίνησε το Survivor, η Μαριάννα Καλέργη ήταν αυτή που κατά πολλούς είχε το καλύτερο στήθος από όλες τις παίκτριες και των δυο ομάδων.

Κυρίτσης: Αδικείται ο ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο Τσίπρα για τον Παπανδρέου

«Προσωπικά θα τόνιζα άλλα πράγματα αν έγραφα ένα τέτοιο άρθρο», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ