06 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε πόσες φορές εγκαινίασε ο Σπίρτζης την Ιόνια Οδό.

Δεν παίζονται οι απατεώνες!!


Ποιος κέρδισε στη μάχη των άρθρων Τσίπρα - Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσαν, πρόσφατα, άρθρα τους σε κυριακάτικες εφημερίδες.


Μητσοτάκης: Στην ΔΕΘ δεν θα επαναλάβω σφάλματα του παρελθόντος

«Και εν όψει της ΔΕΘ δεν προτίθεμαι να επαναλάβω τα σφάλματα του παρελθόντος, να προδικάσω, δηλαδή, ένα πλέγμα ακοστολόγητων και μαξιμαλιστικών προτάσεων μόνο και μόνο για να είμαι αρεστός και ευχάριστος στο εθνικό ακροατήριο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε με μέλη της ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ ενόψει της ΔΕΘ και ενός, όπως είπε, εξαιρετικά διευρυμένου κοινωνικού διαλόγου.


Γεωργιάδης- Ζερβουδάκης: Άνοιξαν σχολή τηλεπωλήσεων - ΦΩΤΟ

Σε ένα νέο εγχείρημα προχωρούν μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους ο Άδωνις Γεωργιάδηςκαι ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης.

Οι δύο δαιμόνιοι τηλεπωλητές , μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στον τηλεοπτικό αέρα, κάνουν το επόμενο βήμα.


ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ! Ειρωνία Θ.Αντετοκούνμπο στους δημοσιογράφους «Θα τα πούμε στην Τουρκία, είστε οι καλύτεροι» [βίντεο]

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο πάθος που έβγαλε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο παρκέ απέναντι στην Πολωνία κι έδωσε ραντεβού για την συνέχεια της διοργάνωσης στην Τουρκία για το Eurobasket 2017.


Στο ομώνυμο Δήμο για 99 χρόνια, το στρατόπεδο Παύλου Μελά

Για τα επόμενα 99 χρόνια το στρατόπεδο Παύλου Μελά περνά στη δικαιοδοσία του ομώνυμου δήμου. Σε αντάλλαγμα, ο δήμος θα δώσει 83 κενές κατοικίες στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας.


Eurobasket 2017: «Ξύπνησε» η Ελλάδα και πέρασε στους «16», νίκη (95-77) επί της Πολωνίας

Επιτέλους ήταν... Ελλάδα, κέρδισε την Πολωνία και πέρασε στους «16» του Eurobasket 2017!

H ελληνική ομάδα με εξαιρετική επιθετική παρουσία, κέρδισε με 95-77 την Πολωνία και έκανε το... καθήκον της με την πρώτη πρόκριση.


ΑΤΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Κακοποίησε κατσικάκι και σόκαρε την Κάρπαθο - Η φυλάκιση, το πρόστιμο και η έφεση

Κακοποίησε κατσικάκι και σόκαρε την Κάρπαθο - Η φυλάκιση, το πρόστιμο και η έφεση
Η υπόθεση ανοίγει ξανά στις 19 Σεπτεμβρίου


Τεξανή... Χουντίνι -Εβγαλε τις χειροπέδες και έκλεψε περιπολικό

Η Τόσα Σπόνσλερ δεν έχει μόνο... μακριά χέρια- κάτι το οποίο οδήγησε στη σύλληψή της- αλλά και πολύ επιδέξια, καθώς κατάφερε να απελευθερωθεί από τις χειροπέδες της και να κλέψει ένα περιπολικό.


Ο serial Killer της Κηφισιάς σκότωσε τον ταξιτζή στη Δραπετσώνα; «Προσπάθησε με τα αίματα να γλιτώσει αλλά…»

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας με θύμα έναν 60χρονο οδηγό ταξί και πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος αν και προσπάθησε να γλιτώσει από τη μανία του δολοφόνου… δεν τα κατάφερε.


Δημοσκόπηση Alco: Η ΝΔ μπροστά με 7 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Με επτά ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Alco.

Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων από τις 4 έως τις 6 Σεπτεβρίου 2017 για λογαριασμό του newsit.


Ισπανία: Το DNA... μίλησε -Η Πιλάρ Αμπερ Μαρτίνεθ δεν είναι κόρη του Νταλί

Δεν είναι τελικά απόγονος του σουρεαλιστή ζωγράφου Σαλβαντόρ Νταλί, η 62χρονη Ισπανίδα που ήθελε να αναγνωριστεί ως κόρη του.


Survival Secrets : Η πρώτη φωτογραφία των διάσημων παικτών του παιχνιδιού!

Πρεμιέρα κάνει στις 11 Σεπτεμβρίου το Survival Secrets που ετοιμάζεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι «Διάσημοι» που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον έχουν ήδη αναχωρήσει για την Κουρούτα!

ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ! Ομόφωνη έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στο σχέδιο ανάπτυξης του Ελληνικού

Η έγκριση του αφορά το κτίριο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου Αθηνών, έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Έερο Σααρίνεν, τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας και το Αγγλικό υπόστεγο που χαρακτηρίστηκε μνημείο το 2016


Αποκάλυψη-σοκ για το τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο: Ο οδηγός φορούσε γύψο στο πόδι

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η 23χρονη που επέζησε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ο γύψος κόλλησε στο γκάζι, με συνέπεια το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου με μεγάλη ταχύτητα


Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαλύεται ο Ηρακλής

Σοκαριστική εξέλιξη για την ΠΑΕ Ηρακλής! Πριν από λίγο ενημερώθηκαν οι παίκτες ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στη Football League γιατί διαλύεται!

ΡΕ ΒΟΣΚΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Πολάκης στον Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Τη φωτογραφία του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη από προεκλογική συγκέντρωση του CDU όπου βρέθηκε δίπλα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Ράμπο» της ΑΑΔΕ έψαχναν επί ώρες την απόδειξη των €88.000 του Μπολτ στο Nammos!

Σε αιφνιδιαστικό εκ των υστέρων έλεγχο πέντε ελεγκτές διασταύρωναν αποδείξεις non stop από τις 10 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 8:30 το επόμενο πρωί χωρίς ξεκούραση αλλά και χωρίς διατροφή

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του: Μνημείο για τον ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη


Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης, το 2007 - Εξέπνευσε το 2015

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης, το 2007.


Ξανάρχισαν οι πλειστηριασμοί: Η κυβέρνηση έστειλε ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο... να δείρουν τους "δεν πληρώνω"

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, βρέθηκαν σήμερα μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ άλλα και άλλων συλλογικοτήτων προκειμένου να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς.

Τη στιγμή που τα μέλη των κινημάτων ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα μία διμοιρία των Υ.ΜΕ.Τ παρατάχθηκε στον εσωτερικό χώρου του κτιρίου πράγμα που δείχνει πως η κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της για να διευκολύνει τη διενέργεια των πλειστηριασμών και μάλιστα λίγο πριν μπει σε εφαρμογή η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.






"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναβαθμίζει την καταστολή στέλνοντας τα ΜΑΤ στα δικαστήρια", έλεγαν μεταξύ άλλων τα μέλη των κινημάτων που διαφωνούν με τους πλειστηριασμούς και παράλληλα «έφραξαν» με πανό την είσοδο των Υ.ΜΕ.Τ στην αίθουσα 7 όπου διενεργούνταν εκείνη την ώρα εκούσιος πληστειριασμός.



Για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένοι συνολικά 33 πλειστηριασμοί. Τελικώς διενεργήθηκε μόνον ένας πλειστηριασμός διαμερίσματος. Μεταξύ άλλων επρόκειτο να βγουν στον πλειστηριασμό και μετοχές της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» όμως δεν εμφανίστηκαν πλειοδότες.

Μαρία Κατσή, Φωτογραφίες: Γουίλιαμ Φέιθφουλ
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΤ ΜΑΖΙ! Ο Κούλογλου στον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής: Δεν κάθομαι σε δείπνο μαζί με τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αρνήθηκε την πρόσκληση του προέδρου της κυπριακής Βουλής, να παρακαθίσει σε δείπνο με Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές, επειδή είχε προσκαλέσει και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά πλήρωσε για φόρους και ΕΝΦΙΑ η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

Πάνω από 2.170.000 ευρώ πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος για φόρους (φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κα), όπως επισημαίνεται στο ανακοινωθέν, το οποίο εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος μετά τη δεύτερη συνεδρία της για τον μήνα Σεπτέμβριο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Συριζαίοι σε απόγνωση, ψάχνουν!

Του Σάκη Μουμτζή

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ακυρώθηκε όλο το συγκρουσιακό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πλέον είναι υποχρεωμένος να βαδίσει τον μονόδρομο που οδηγεί στην τρίτη αξιολόγηση και στην έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.

Αυτή η προσαρμογή, απαιτεί και την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος. Δεν μπορεί ένας φορέας της ριζοσπαστικής Αριστεράς να περικόπτει συλλήβδην συντάξεις, να επιτρέπει τις μαζικές απολύσεις και να θέτει εμπόδια στην κήρυξη των απεργιών. Βρίσκεται μπροστά σε υπαρξιακή κρίση.

Αυτήν την ανακολουθία την αντιλήφθηκε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή δεν μπορεί να αλλάξει πολιτική, προσπαθεί να αλλάξει τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά του κόμματος. Να μετατραπεί, σταδιακά, σε ένα σχηματισμό που θα θυμίζει πιο πολύ σοσιαλδημοκρατία περασμένων δεκαετιών, παρά την ριζοσπαστική Αριστερά του σήμερα.

Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο. Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπαιδαγωγηθεί πολιτικά πάνω στην λογική των ρήξεων και των συγκρούσεων, πάνω στην λογική της συνεχούς ανακάλυψης εχθρών, πάνω στην αντίληψη πως αυτοί εκφράζουν το νέο.

Έτσι, η πρόσφατη προσπάθεια προσέγγισης με την ΔΗ.ΣΥ. εντάσσεται σε αυτήν την πορεία της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς, όλο αυτό το σκηνικό στήνεται με τρόπο φτηνιάρικο και κραυγαλέο.

Και είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις, τόσο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο σύνολο της ΔΗ.ΣΥ. Δεν ακούστηκε ούτε μια φωνή, από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, που να συνηγορεί υπέρ του κυριακάτικου άρθρου που υπογράφει ο Α.Τσίπρας.

Αυτές οι αντιφάσεις καθιστούν πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο εγχείρημα, καθώς οι μνήμες της αντιμνημονιακής ρητορείας και των τραμπουκισμών της περιόδου 2011-2012, δεν έχουν σβήσει.

Έτσι λοιπόν φαίνεται, πως αυτή η προσπάθεια για σύγκλιση των δύο χώρων, θα περιορισθεί σε μια πολιτική πίεση που θα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΗ.ΣΥ. για να μην συνεργασθεί αυτή με την Νέα Δημοκρατία. Γιατί αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος του Α.Τσίπρα.

Να μην μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστεί ρυθμιστής των εξελίξεων. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει στις επόμενες εκλογές απλώς να ηττηθεί και όχι να συντριβεί.

Γιατί αν οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείψουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ και επαναπατρισθούν, τότε η δεύτερη θέση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όμως αυτός ο σχεδιασμός της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται χωρίς να λαμβάνονται υπ΄όψη δύο κρίσιμες παράμετροι: οι μαρξιστές του κόμματος και ο Π. Καμμένος. Δύο παράμετροι που μπορούν να ανατρέψουν την συγκεκριμένη στρατηγική.

Οι μεν μαρξιστές, για λόγους αρχής, αποστρέφονται όχι μόνον το ΠΑΣΟΚ και τον Α.Παπανδρέου, αλλά κυρίως την νέα πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα τους, ως τον Αύγουστο του 2018. Έτσι απορρίπτουν και την τακτική των συμμαχιών που υπηρετεί αυτήν την πορεία.

Ο Π. Καμμένος, αντιλαμβάνεται πως αν επιτύχει η σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗ.ΣΥ. η παρουσία του στην κυβέρνηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και επειδή ο ίδιος είναι απρόβλεπτος και εκρηκτικός, απρόβλεπτη και εκρηκτική μπορεί να είναι και η αντίδραση του.

Αυτές οι στρατηγικές μεταλλαγές θέλουν τον χρόνο τους και, κυρίως, δεν μπορούν να γίνουν από κόμματα που ασκούν εξουσία, καθώς προκύπτουν μέσα από έντονες εσωκομματικές συγκρούσεις.

Πάντως, αυτή η αιφνίδια και «άτσαλη» αναφορά στον Α.Παπανδρέου από τον Α.Τσίπρα, φανερώνει το άγχος του για τον επαναπροσανατολισμό της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 Με αυτά όμως που έχει κάνει και τα ψέμματα που έχει πει, κανείς δεν τον πιστεύει, κανείς δεν τον εμπιστεύεται.

http://www.liberal.gr/arthro/163512/apopsi/s-moumtzis/surizaioi-se-apognosi-psachnoun.html

BINTEO-ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; Δείτε γιατί έφυγε η Μεγαλοοικονόμου από τον Λεβέντη

Μεγαλοοικονόμου: Έφυγα από την Ενώση Κεντρώων γιατί ο Πρόεδρος μου όρισε συνεργάτες στους οποίους είχε υποχρέωση... μου όρισε σαν συνεργάτες έναν που είχε μαγαζί με ηλεκτρονικά και έναν ηλεκτρολόγο...

Δημοσιογράφος: Τι εννοείτε ηλεκτρολόγος;

Μεγαλοοικονόμου:

Βίντεο: Χαμός στο διαδίκτυο με μετεωρολόγο που πήρε πόζα και... αερίστηκε on air

«Μας περιμένει ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο...» είπε ο μετεωρολόγος αλλά η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ήσυχη

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες ένα κλιπ που δείχνει Αμερικανό μετεωρολόγο να αερίζεται κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, παίρνοντας μάλιστα προηγουμένως μια αρκετά χαρακτηριστική πόζα.

Συγκλονίζει ο Πορτογάλος νικητής της Γιουροβίζιον: Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος νικητής της Γιουροβίζιον 2017, Salvador Sobran. Ο τραγουδιστής έχει πρόβλημα με την καρδιά του, και θα δώσει την τελευταία του συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου θα αποχαιρετήσει το κοινό του, όπως ανακοίνωσε μέσω βίντεο.

Ποια θα ήταν η κίνηση που θα έκανε το χαμόγελο του Κιμ Γιονγκ Ουν να παγώσει

Το να τεθούν στο στόχαστρο οι εισαγωγές πετρελαίου της Πιονγκγιάνγκ θα ήταν καταστροφικό για τους Βορειοκορεάτες και ίσως μοιραίο για το καθεστώς, προειδοποιούν ειδικοί. Όμως το να πειστεί το Πεκίνο να το κάνει θα είναι το στοίχημα.

ΚΑΛΟ 2019 ΔΗΛΑΔΗ! Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: 95 τα προαπαιτούμενα έως το τέλος του έτους

Τα προαπαιτούμενα που πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του προγράμματος είναι 113 εκ των οποίων τα 95 έως το τέλος του έτους, επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζοντας ότι αυτά είχαν τεθεί από την αρχή της συμφωνίας.

Αυτός είναι ο... Βασίλης Καρράς της Βουλγαρίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Καρράς έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες, καθώς και χιλιάδες θαυμαστές, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στη γειτονική Βουλγαρία.

Ο Καμμένος πρότεινε θέση στους ΑΝΕΛ στον γιο Τραγάκη

Όλο το παρασκήνιο για το «κόψιμο» του υιού Τραγάκη από τις γαλάζιες λίστες από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 - Ποιος «κάρφωσε» στον Πρόεδρο της ΝΔ το περιεχόμενο της επίμαχης συνέντευξης

«Yuck Fou Erdogan» το μήνυμα με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που πρόβαλαν ακτιβιστές στην τουρκική πρεσβεία στο Βερολίνο

Σύγχυση προκάλεσε μία ομάδα ακτιβιστών στην τούρκικη πρεσβεία στο Βερολίνο, όταν θέλησε να δείξει την αντίρρηση της για την κυβέρνηση Ερντογάν εμφανίζοντας με προτζέκτορα μεγάλες εικόνες στην εξωτερική όψη του κτιρίου.

Ο Άδωνις για τις φωτογραφίες με τον Σόιμπλε: Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία; ΗΧΗΤΙΚΟ

Για την παρουσία του σε προεκλογική εκδήλωση του CDU και τις φωτογραφίες δίπλα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κυριάκος σε Τραπεζίτες: Δώστε νέα δάνεια σε επιχειρήσεις (Photos)

Να αρχίσουν να χορηγούν νέα δάνεια σε επιχειρήσεις ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα στην αγορά, παρότρυνε τους τραπεζίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η φωτογραφία με τον αστυνομικό σκύλο λίγο πριν την ευθανασία που συγκινεί [εικόνες]

Μία σπάνια εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας μέσω σόσιαλ μίντια, με αστυνομικούς από τμήμα του Κονέκτικατ, να «αποχαιρετούν» τον επί χρόνια συνεργάτη τους.

Ήταν ο Χάντερ, ένας αστυνομικός σκύλος που υπηρέτησε επί 10 χρόνια την υπηρεσία του και διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου στο ήπαρ.

ΝΔ: Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στο ΕΣΠΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση πόρων από το ΕΣΠΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι απέτυχε παταγωδώς στην υλοποίηση, στη διαχείριση και στον ανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 και ζητά τα αποτελέσματα για το ΕΣΠΑ να εκδίδονται κάθε τέσσερις μήνες.


Επιμένουν οι Βρυξέλλες: Προαπαιτούμενο και με τη βούλα του Eurogroup η υπόθεση Γεωργίου

Η υπόθεση Γεωργίου αποτελεί κανονικό, τυπικό και αυστηρά προσδιορισμένο προαπαιτούμενο για τις ελληνικές αρχές, με υποχρεωτική φύση και τακτικό έλεγχο συμμόρφωσης, σύμφωνα με την Κομισιόν, από τις 23 Αυγούστου του 2016, οπότε και ο Αντιπρόεδρος Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί και η Επίτροπος Μαριάν Τάισεν έστειλαν σχετική επίσημη επιστολή.

Επαναφέρουν «ύποπτη» ρύθμιση για αναδρομική διαγραφή φόρου υπεραξίας επιχειρήσεων

Ιδιαίτερη επιμονή για την έγκριση «φωτογραφικής» τροπολογίας που προτείνει την απαλλαγή από τον φόρο υπεραξίας επιχειρήσεων κατά την μίσθωση ακινήτων εμφανίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.


Μετά τα γκάζια από Γιούνκερ ο Μοσκοβισί τους ξεβρακώνει: Υπό διαρκή επιτροπεία η Ελλάδα μέχρι να ξεχρεώσει το 75% των χρεών

Την επόμενη ημέρα της (μη) εξόδου από το Μνημόνιο και την επιτροπεία περιγράφει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί διευκρινίζοντας ότι η Ελλάδα βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών θα παραμείνει «υπό εποπτεία μετά το πρόγραμμα εφόσον δεν έχει εξοφληθεί τουλάχιστον το 75% της χρηματοδοτικής συνδρομής που έχει ληφθεί από ένα ή περισσότερα άλλα κράτη μέλη, τον ΕΜΧΣ, τον ΕΜΣ ή το ΕΤΧΣ».


Παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου για τις πρόωρες αποφυλακίσεις ετοιμάζει ο Κοντονής

Ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε την κατάθεση σχετικής τροπολογίας για την χρονική επέκταση των ευεργετικών διατάξεων κατά ένα χρόνο


Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τον ποταμό του μαύρου και αφορολόγητου χρήματος που έχουν ενθυλακώσει οι ιδιοκτήτες  ημιπαράνομων στοιχηματικών εταιρειών του διαδικτύου – γνωστοί διαπλεκόμενοι Νταβατζήδες που ερωτοτροπούν με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ.


Eurobasket 2017: Μας πήρε στο... ψιλό ο Κόπονεν για το τράβηγμα φανέλας στον Μάρκανεν [εικόνα & βίντεο]

Πολλή συζήτηση προκάλεσε, στο χθεσινό ματς Ελλάδας-Φινλανδίας για το Eurobasket, το σκληρό φάουλ που έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Μάρκανεν.

Κυκλάδες: «Βροχή» τα λουκέτα για αποδείξεις, απείθαρχους ιδιοκτήτες και κρυμμένους τζίρους

Στη Μύκονο βρέθηκαν επιχειρήσεις να μην κόβουν αποδείξεις, στην Πάρο εστιάτορας είχε «πειράξει» την ταμειακή του για να κρύβει τζίρο και στη Σαντορίνη ιδιοκτήτης μπαρ «έσπασε» το λουκέτο και τώρα η επιχείρησή του θα μείνει κλειστή για 10 ημέρες

Στον αέρα η ιταλική επένδυση για το αιολικό πάρκο της Καρύστου

Στον αέρα βρίσκεται μία ακόμα σημαντική επένδυση για την Ελλάδα. Πρόκειται για την ιταλική επένδυση για ένα από τα μεγαλύτερα αιολικά πάρκα της Ελλάδας, αυτό της Καρύστου.


Ρόδος: Ομαδικό ξυλοδαρμό καταγγέλλει οδηγός τουριστικού λεωφορείου

Οδηγός τουριστικού λεωφορείου στη Ρόδο καταγγέλλει ότι τον έδειραν εφτά με οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και συνδικαλιστής του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, παρουσία πελατών του που εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν στο λεωφορείο.


Τετ α τετ Καραμανλή με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας  Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


Ξανά όμορφη: Η εντυπωσιακή ανάρρωση της Ινδής που δέχθηκε επίθεση με οξύ

Τις πρώτες φωτογραφίες από την εκπληκτική ανάρρωσή της μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Twitter η Ινδή, Resham Khan, η οποία τον Ιούνιο δέχθηκε επίθεση με οξύ ανήμερα των γενεθλίων της.

Εικόνες σοκ στη Βενεζουέλα: Πολίτες σφάζουν σκυλιά στον δρόμο για να τα φάνε

Τρομακτικές διαστάσεις έχει λάβει η κρίση έλλειψης τροφίμων στη Βενεζουέλα, με τους απελπισμένους πολίτες να καταφεύγουν σε ακραία μέτρα, μεταξύ των οποίων και η κατανάλωση αδέσποτων σκυλιών.

Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά και τσιγάρα!

Την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίρα στην  μεγάλη εταιρεία καλλυντικών Apivita, σχολίασε μεταξύ άλλων, με τον γνωστό καυστικό τρόπο της η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.


ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ! Πέταξαν ντομάτες στη Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη χθες το βράδυ, καθώς άγνωστοι πέταξαν προς το μέρος της ντομάτες.

Ζοζεφίν Γεωργίου: H Ελληνίδα που της αποκάλυψε το στήθος η Madonna-BINTEO-ΦΩΤΟ

Το περιστατικό συνέβη στη συναυλία της Madonna την Πέμπτη στο Brisbane. “Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις…» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή προτού -με μία αστραπιαία κίνηση- ξεγυμνώσει το αριστερό στήθος της.


Δεν φτάνουν οι 2.250 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και παίρνουν άλλους 220!

Λεφτά για διορισμούς… πάντα θα υπάρχουν

Με τίτλο «Αδιόρθωτοι! 220 προσλήψεις στην ΕΡΤ» η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου στη στήλη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ αποκαλύπτει τους νέους διορισμούς στην Δημόσια Τηλεόραση.


Ετοιμάζει παρέμβαση μετά τη ΔΕΘ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης... «για να φύγουν οι κομμουνιστές»

Είναι ενήµερος και ο Κώστας Καραµανλής για τις κινήσεις του

Μαθαίνουµε ότι ο Βαγγέλης Μεϊµαράκης σκέφτεται σοβαρά µετά τη ∆ιεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης να προχωρήσει (ο ίδιος θα επιλέξει τον τρόπο) σε δηµόσια παρέµβαση υπέρ της ανάγκης εσωκοµµατικής σύµπνοιας στη Νέα ∆ηµοκρατία.