07 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Η Περιστέρα με τακούνια ενώ η Μπριζίτ Μακρόν έβγαλε τα 12ποντα για να ανέβουν στην Ακρόπολη

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου άλλαξε παπούτσια, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες-Αντίθετα η σύζυγος του Πρωθυπουργού προτίμησε να ανέβει με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα!!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! «Έσβησε» πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία της πνοή άφησε η θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, από τον Νοέμβριο του 2016.
Ο λόγος για την...

ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟΙ! Αυξήθηκε ο αριθμός Αμερικανών που ζητούν γερμανική υπηκοότητα: Σχεδόν διπλάσιος από το 2016


[Εν τω μεταξύ το άρθρο χρησιμοποιεί τη λέξη "υπηκοότητα" που όχι μόνο εξαφάνισε ο αλήτης Ραγκούσης από το ελληνικό λεξιλόγιο αλλά κατόρθωσε να την κάνει και ρατσιστική έννοια!]

Από τον Νοέμβριο του 2016, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των Αμερικανών πολιτών που απευθύνονται στις γερμανικές προξενικές αρχές ζητώντας να λάβουν τη γερμανική υπηκοότητα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας.


Έξαλλες οι γριές με το τρολάρισμα Σαββίδη «Ο Ηρακλής αξίζει το σεβασμό μας»

Παραμερίζοντας τις όποιες οπαδικές κόντρες, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που οδηγούν την κυανόλευκη ΠΑΕ στη διάλυση, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης!


Καλαμάτα: Λάθρο τραυμάτισε με μαχαίρι δύο αστυνομικούς

Ο Αιγύπτιος δράστης προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης - Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι και ο άλλος στο πρόσωπο - Προειδοποιητικές βολές στον αέρα από τους αστυνομικούς


Χάθηκε ο οδηγός του πούλμαν της Εθνικής ομάδας!

Ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε την Εθνική στο Sinan Erdem Dome... χάθηκε, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η προπόνηση της ομάδας - Θεραπεία στο γόνατο ο Μπουρούσης
Με απρόοπτα ξεκίνησε η παρουσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου από το Σάββατο ξεκινά η β’ φάση του Eurobasket 2017.

Χρυσαυγίτες πήγαν σε εκδήλωση της ΕΛΑΣ - Αποχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Την αποχώρηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ από εκδήλωση που πραγματοποιούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκάλεσε η παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Ο Μακρόν μίλησε ελληνικά στην Πνύκα... καλύτερα απ' τον Τσακαλώτο


Με στίχους του Σεφέρη έκλεισε την ομιλία του στην Πνύκα ο Μακρόν

Μίλησε ελληνικά στην έναρξη της ομιλίας του στην Πνύκα ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Κατέβασαν τη σημαία και προκάλεσαν φθορές στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

Άγνωστοι δράστες έβαλαν χθες τα ξημερώματα φωτιά σε κάδο έξω από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και στη συνέχεια μπήκαν στο προαύλιο και αφού κατέβασαν την ελληνική σημαία έγραψαν σύνθημα στο δάπεδο και στο πεζούλι.

Γερμανία: Πτώση του SPD μετά το ντιμπέιτ της Κυριακής

Σταθερά στο 37% οι συντηρητικοί της καγκελαρίου Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Οι συντηρητικοί (CDU/CSU) της Άγγελα Μέρκελ διεύρυναν το προβάδισμά τους έναντι του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος μετά την τηλεμαχία της περασμένης Κυριακής, στην οποία η καγκελάριος εμφανίστηκε πιο "πειστική και αξιόπιστη" σε σύγκριση με τον αντίπαλό της στις επικείμενες εκλογές, τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοιβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Με ραγδαίους ρυθμούς διογκώνεται το εμπορικό έλλειμμα και ο Τσίπρας σήμερα πανηγύριζε ΜΟΝΟ τις εξαγωγές

Πονοκέφαλο προκαλούν τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη ραγδαία διόγκωση του εμπορικού ελλείμματος καθώς ο ρυθμός αύξησης των εισαγωγών υπερβαίνει της αύξησης των εξαγωγών.


Τα ΜΑΤ «ψέκασαν» Λαφαζάνη και μέλη της ΛΑΕ στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Αντιδρούν στην επίσκεψη Μακρόν - Περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός φωνάζοντας συνθήματα
Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μελών της Λαϊκής Ενότητας που -με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη- πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Αντώνη Ρέμο για χρέη του στον Ηρακλή

Δικαστικά μπλεξίματα στο πλαίσιο της διοικητικής παρουσίας του στον Ηρακλή πριν αρκετά χρόνια για τον Αντώνη Ρέμο.


Απίστευτος χάρτης: Οι δρόμοι της Αρχαίας Ρώμης ως στάσεις του Μετρό!

Οι δρόμοι που συνέδεαν πόλεις - κλειδιά της αχανούς αυτοκρατορίας επανασχεδιάστηκαν ως γραμμές του μετρό από τον Sasha Trubetskoy, φοιτητή στατιστικής στο πανεπστήμιο του Σικάγο


Το δώρο της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Μπριζίτ Μακρόν -Το έχει παραλάβει ήδη η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία

Το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, στο δείπνο προς τιμή του Γάλλου Προέδρου, η κυρία Μακρόν θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις συζύγους και άλλων Ελλήνων πολιτικών, όπως την σύζυγο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα αλλά και την σύζυγο του προέδρου των ΑΝΕΛ Ελενα Τζούλη.


Βέτο στο Μαξίμου από Βαξεβάνηδες-Χριστοφορίδηδες για το «Εθνος της Κυριακής»

Αποδέκτης ισχυρών πιέσεων έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου, από φίλα προσκείμενους στο Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ εκδότες έτσι ώστε να μην ξαναβγεί στα περίπτερα το «Εθνος της Κυριακής».


Τα Σεπτεμβριανά: Η ολέθρια νύχτα για τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης

Οι αιτίες και η αφορμή για τα Σεπτεμβριανά - Φόνοι, βιασμοί, λεηλασίες και ληστείες σε βάρος των Ελλήνων της Πόλης - Η (μη) αντίδραση του τουρκικού κράτους - Ποιοι οργάνωσαν τα Σεπτεμβριανά; - Συγκλονιστικές περιγραφές επονείδιστων πράξεων του τουρκικού όχλου

Η ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΡΙΖΑία ΝΑΝΤΙΑ! H Bαλαβάνη ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και ανάβει φωτιές - ΦΩΤΟ

Τις καλοκαιρινές της διακοπές της στη Ρόδο συνεχίζει η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τα tweets που ανέβασε ο Εμανουέλ Μακρόν για την επίσκεψή του στην Αθήνα [εικόνες]

Προσπάθεια να δείξει ότι επωμίζεται την τεράστια ευθύνη της ανασυγκρότησης της Ευρώπης, μετά την οικονομική κρίση, καταβάλλει ο Εμανουέλ Μακρόν, και αυτό σηματοδοτεί και το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Ο Τσίπρας, ο Αλιέντε και ο Μπολίβαρ

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Δεν γνωρίζω αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμη στο γραφείο του την μικρή προτομή του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής, Σιμόν Μπολίβαρ, την οποία είχε δίπλα του τα χρόνια που βρισκόταν στην αντιπολίτευση.


Λαφαζάνης «ισοπεδώνει» Τσίπρα! «Κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία»

Σφοδρά «πυρά» κατά του άλλοτε συντρόφου του στον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικού συνοδοιπόρου του, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, αναφέροντας πως «κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία».


Εντυπωσιασμένη με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η Μπριζίτ Μακρόν - Τι δήλωσε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, συνοδευόμενη από την σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, επισκέφθηκε το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», και δήλωσε κατενθουσιασμένη.

Η Αθήνα πριν από 100 χρόνια σε 3D απεικόνιση [Βίντεο]

Στο πλαίσιο της έκθεσης της Γαλλικής Σχολής Αθηνών

Ένα απίστευτο βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, «Αθήνα 1917: Με το βλέμμα της Στρατιάς της Ανατολής», σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Ο Τσίπρας χαιρέτησε την πώληση του ΟΛΘ στον Μακρόν

"Σε πείσμα όσων επένδυσαν στην πολυδιάσπαση της Ευρώπης, η Ελλάδα πραγματοποιώντας εξαιρετικά σημαντικές μεταρρυθμίσεις, μπορούμε σήμερα, να πούμε με σιγουριά, ότι αλλάζει σελίδα" τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

ΦΩΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ! Η Γαλλίδα δημοσιογράφος που μαγνήτισε τα βλέμματα στο Προεδρικό

Έκλεψε τις εντυπώσεις η ξανθιά ρεπόρτερ

Πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι από γαλλικά ΜΜΕ στην αποστολή που συνόδευε τον Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Ο άγγελος Βαγγέλας λέει ότι Καμμένος, Πατέρας, Μελισσανίδης του έστησαν σκευωρία

Δηλ. ρε Βαγγέλα τι έκαναν οι αλήτες; Έδωσαν λεφτά στον υπάλληλό σου να αγοράζει ναρκωτικά; Όλα τα λεφτά στις αστειότητες είναι  
-ότι ο Μαρινάκης δεν πάει ο ίδιος στον εισαγγελέα αλλά στέλνει τον υπηρέτη του Κουρτάκη
-ο Κούγιας φοβάται για τη ζωή του... αλλά κάνει το δικηγόρο του Μαρινάκη
-ότι σύμφωνα με τον Μαρινάκη και τον Κούγια οι εν λόγω παραπλάνησαν και την εισαγγελέα

Μορφή χιονοστιβάδας (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) παίρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Noor 1 μετά την κατάθεση από τον επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη και από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ηχητικού ντοκουμέντου που αποδεικνύει σκευωρία σε βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη από την ομάδα των Πατέρα, Μελισσανίδη, Καμμένου.

Πρετεντέρης: Μπαμπάδες

"Τι διακρίνει τελικά τον νεποτισμό από την δημοκρατική κανονικότητα; Η ψήφος." γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ο άλλος είναι 5 μέρες στη χώρα και τραγουδάει "ξημερώματα"!

Ότι ήταν κάποτε το συρτάκι είναι σήμερα ο Αργυρός

Το γνωστό τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού φαίνεται πως άρεσε ιδιαίτερα στον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Αντονί Μουνιέ και μετά από μερικές μέρες στην Ελλάδα προσαρμόστηκε πλήρως στην κατάσταση της χώρας.


Τα «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» των αστέρων πάλσαρ

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, μία διεθνής ομάδα ερευνητών δημοσίευσε στο επιστημονικό περιοδικό Astrophysical Journal Letters τα αποτελέσματα των ερευνών που έκαναν με την βοήθεια του συμπλέγματος ραδιοτηλεσκοπίων LOFAR στην Ολλανδία (το οποίο αποτελείται από 20.000 μικρές κεραίες).

Το μεγαλύτερο υποβρύχιο γλυπτό στον κόσμο έχει ελληνικό όνομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γλυπτό αυτό δημιουργήθηκε από τον Jason deCaires Taylor και το ονόμασε «Ocean Atlas»!

Το γλυπτό βυθίστηκε στις ακτές της πόλης Nassau στις Μπαχάμες, σε βάθος 5 μέτρων και αποτελεί το μεγαλύτερο υποβρύχιο άγαλμα στον κόσμο.


Οικονομικό έλεγχο στον ΕΟΠΠΕΠ της τελευταίας οκταετίας ζητούν από τον Γαβρόγλου οι συνδικαλιστές

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας διέταξε έλεγχο του ΕΟΠΠΕΠ μόλις για τον τελευταίο 1,5 χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2016)


ΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ; ΑΠΑΠΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Ηνωμένο Βασίλειο: Τα λευκά παιδιά παρακολουθούν λιγότερες φροντιστήρια σε σύγκριση με τις εθνοτικές μειονότητες

Πάνω από το ήμισυ (56%) των Ασιατών μαθητών και το 42% των μαύρων μαθητών δήλωσαν ότι είχαν κάποιον προσωπικό φροντιστή, σε σύγκριση με το ένα τέταρτο των λευκών παιδιών


Πρωτοδικείο: Αντισυνταγματικές οι περικοπές στους γιατρούς ΕΣΥ και ΠΕΔΥ

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών οι περικοπές των αποδοχών που έγιναν με  το δεύτερο Μνημόνιο (νόμος 4093/2012) στους γιατρούς του ΕΣΥ και του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) με συνέπεια το υπουργείο Υγείας να υποχρεωθεί πλέον να  καταβάλλει αναδρομικά τεράστια ποσά και επιπρόσθετα να καταβάλλει  και  τους νόμιμους τόκους υπερημερίας.


Οι selfies ενός πιλότου που έχουν διχάσει τα socia media [Εικόνες]

Το διαδίκτυο «τρέλανε» ένας πιλότος με αφορμή τις ριψοκίνδυνες selfies που ανέβασε στα social media και τον δείχνει να βγάζει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου και να φωτογραφίζεται πάνω από το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.


Άγρια "ξύλο" Άδωνι-Δένδια στην Αχτσιόγλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των εργαζόμενων η υπουργός, Έφη Αχτσιόγλου τόσο με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκο Δένδια.

Les Echos: Ελλάδα -Το χρονικό μιας αληθινής ψεύτικης εξόδου στις αγορές

Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Les Echos φιλοξενήθηκε χθες άρθρο με υπογραφή της Isabelle Couet και τίτλο: «Ελλάδα:Το χρονικό μιας αληθινής ψεύτικης εξόδου στις αγορές».


ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ! Ενόχληση Καμμένου από... Καμμένο

Τα αποτελέσματα της πρότασης του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον γιο του Γιάννη Τραγάκη
Την δυσαρέσκεια του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Β΄ Πειραιά, Δημήτρη Καμμένο προκάλεσε η πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του υιού Τραγάκη.


ΣΤΟΚΟΣ ΠΑΚΗΣ! Παραλίγο να ακρωτηριάσει το δάκτυλό του στην παρασημοφόρηση Μακρόν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την παρασημοφόρηση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

ΝΔ: «Επιχείρηση προπαγάνδας από το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την επίσκεψη Μακρόν»-Αύριο στις 09:00 η συνάντηση με Μητσοτάκη

Σε μια ενημέρωση εφ’ όλης της πολιτικής επικαιρότητας προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας προς τους πολιτικούς συντάκτες. Αναλυτικότερα ο κ. Κικίλιας τόνισε τα εξής:

Ο Μακρόν κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έφτασε πριν από λίγο στο Σύνταγμα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ; Πληρώθηκαν δεδουλευμένα δύο μηνών οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα Ιουλίου και Αυγούστου οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, σε περίπτωση περαιτέρω καθυστέρησης.


Eurobasket 2017: Εγραψε ιστορία ο 37χρονος Γκασόλ -Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης [εικόνα & βίντεο]

Ο Πάου Γκασόλ είναι και με... τη βούλα ο κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας στον πλανήτη.

Και σήμερα στο ματς με την Ουγγαρία ο Ισπανός έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Eurobasket.


Τούρκοι έφτασαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζα!

Μια... θρασύτατη ληστεία φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει δύο αδέλφια από την Τουρκία, που έφτασαν στη Χίο με τζετ σκι με σκοπό – όπως όλα δείχνουν- να ληστέψουν τράπεζα!


Η «Ιρμα» θέρισε το πολυτελές νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον -Κρύβεται με τους υπαλλήλους του στο κελάρι [εικόνες]

Καταστράφηκε ολοσχερώς από τον τυφώνα Ίρμα το πολυτελές θέρετρο του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον στη νήσο Νέκερ στην Καραϊβική.

Γιατί έδιωξαν τους δημοσιογράφους από το Υπουργικό Συμβούλιο;

Τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή;

Να «εξοβελίσει» τους διαπιστευµένους δηµοσιογράφους από την αίθουσα του Υπουργικού Συµβουλίου επέλεξε για ακόµη µία φορά το Μέγαρο Μαξίµου στη συνεδρίαση που πραγµατοποιήθηκε την περασμένη εβδοµάδα.


Πρωτοσέλιδο ο έρωτας της Μπαλατσινού με τον Κικίλια

Για ακόμα μια φορά, ο έρωτάς τους κρέμεται στα... περίπτερα! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ζουν κάτι πρωτόγνωρο και, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα περιοδικού, του οποίου μάλιστα το ζευγάρι κοσμεί και το εξώφυλλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους έχει πολύ ενδιαφέρον.

Οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη έστειλαν video με τον επιχειρηματία

Καινούργιο τελεσίγραφο και νέο βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη έστειλαν στην οικογένειά του οι απαγωγείς του.

Το βίντεο δείχνει ότι ο 54χρονος είναι καλά στην υγεία του, αν και καταπονημένος, ενώ το νέο τελεσίγραφο έχει «αναθεωρημένες» οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων.


Τι κρύβει η νέα επίθεση στον Άδωνι;

Του Σάκη Μουμτζή

«Με ύφος υποτακτικού πήγε στην συγκέντρωση του CDU και υποκλίθηκε στον Schaeuble». Αυτή την όλο χολή πρόταση, δεν την έγραψε κάποιος Συριζαίος σχολιαστής. Αν το έκανε, θα ήταν απολύτως δικαιολογημένος.


ΣΚΙΤΣΟ-Ώρα είναι ν' αρχίσει να μαθαίνει και γκολφ ο Τσίπρας

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Ήλιος: Δείτε εκπληκτική φωτογραφία μιας ηλιακής έκλαμψης!

Μία εξόχως εκρηκτική ημέρα ήταν χθες, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, για τον Ήλιο, ο οποίος έστειλε στο διάστημα δύο τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις, από τις οποίες η δεύτερη ήταν η ισχυρότερη που έχει γεννήσει το άστρο μας εδώ και 12 χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη NASA, ως αποτέλεσμα των ηλιακών εκλάμψεων προκλήθηκαν, για περίπου μία ώρα, προβλήματα στις υψηλές ραδιοσυχνότητες που χρησιμοποιούνται στη ναυσιπλοΐα, καθώς και στις επικοινωνίες GPS.

Ποιος θα πληρώνει το σπίτι που νοίκιασε ο "αμισθί" "είμαι ο καλύτερος για τον ΟΑΣΘ", μπαμπάς του Παππά

Ποιος πληρώνει νοίκια και έξοδα μετακίνησης;

Ο «καταλληλότερος για την θέση του Προέδρου στον ΟΑΣΘ» σύμφωνα και δική του δήλωση, Στέλιος Παππάς και φυσικά πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, και φυσικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον τελικά δεν έχει πάρει την θέση εντελώς… αμισθί.

ΨΙΤ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ! Αχτσιόγλου: Απέσυρε άρθρο που διαφήμιζε και καλά λόγω απροσδιοριστίας-Αντιπολίτευση: "Είστε ψεύτες, δεν είχατε την έγκριση της Τρόικας"

Δείτε τα άρθρα που πήρε πίσω η υπουργός Εργασίας - Αποσύρθηκε το άρθρο για τη διαβούλευση που η κυβέρνηση διαφήμιζε...

Σφοδρά πυρά και βαρύτατους χαρακτηρισμούς δέχεται η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας από την αντιπολίτευση που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί για μια ακόμα φορά να εξαπατήσει την εθνική αντιπροσωπεία και τους εργαζόμενους διαφημίζοντας «ευεργετικές» διατάξεις που όμως τις αποσύρει λίγο πριν την ψήφισή τους στην Βουλή καθώς δεν είχαν λάβει το «πράσινο φως» της τρόικας.