09 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ελλάδα... κατάπιε τους Λιθουανούς και πέρασε στα προημιτελικά του Eurobasket

Πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ 2017 πήρε η Εθνική Ανδρών.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Ο Τσίπρας αντέγραψε τον Σαμαρά: Από το Grecovery στο Grinvest

Τι ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός τον Ιούνιο του 2013 και τι είπε ο νυν πρωθυπουργός τον Σεπτέμβριο του 2017

Το αφήγημα της μεταστροφής του κλίματος υπέρ της Ελλάδας, μακριά από τις σειρήνες του Grexit, το οποίο είχε εισαγάγει ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να αντιγράψει από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με την ίδια πρακτική, παραφράζοντας δηλαδή, τον όρο Grexit και προσθέτοντας δίπλα στα αρχικά GR μία θετική έννοια.

ΒΙΝΤΕΟ-10 ερωτήσεις στις οποίες δεν θα απαντήσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Ψέματα, υποσχέσεις, αυταπάτες, εμπόριο ελπίδας. Η ΔΕΘ είναι ο τόπος του εγκλήματος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Το 2014 ήταν το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Το 2015 το Παράλληλο Πρόγραμμα. Το 2016 υποσχέσεις για λύση στο χρέος και επιστροφή στην ανάπτυξη.

ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΣΟΚοι! Η παράταξη του Μπουταρη πήγε στον… Τσίπρα

Η ομάδα διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης πήγε να ακούσει Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ! Θεσσαλονίκη: Κάγκελα παντού για να μιλήσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Κιγκλιδώματα έχουν στηθεί από το Συντριβάνι μέχρι και την ΕΥΑΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να αποτραπεί η είσοδος αντιεξουσιαστών που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της πόλης, στον χώρο των πανεπιστημίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Το Mega επανήλθε στην ενημέρωση - Μεταδίδει ζωντανά την ομιλία του Τσίπρα

«Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής», είπε η παρουσιάστρια Λίνα Δρούγκα - Θα καλυφθεί και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το επόμενο Σαββατοκύριακο


Η στιγμή που άπλυτοι εισβάλλουν στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδηλωτές έσπασαν τα προστατευτικά ρολά στη νότια πύλη της ΔΕΘ και προσπάθησαν να μπουν στο χώρο μπροστά από τα εκδοτήρια.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Οι αγκαλιές και τα φιλιά… Τζιτζικώστα- Σπίρτζη (ΦΩΤΟ)

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται Σπίρτζης και Τζιτζικώστας!

Οι δυο άνδρες στο πλαίσιο της παρουσίας τους στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ-Helexpo είχαν θερμό εναγκαλισμό παρά την μεταξύ τους κόντρα των τελευταίων ωρών.

Ρωσία - Ελλάδα: Ηττα στα πέναλτι για την εθνική στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων γυναικών δεν κατάφερε να στεφθεί απόψε πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 17-16 στα πέναλτι από τη Ρωσία (κανονική διάρκεια 9-9), στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Βόλο.


Βίντεο: Η στιγμή που οι ασορτί ντυμένοι Τσίπρας και Περιστέρα φθάνουν στη ΔΕΘ [βίντεο]

Περίπου στις 20:20 έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που τον περίμεναν στα σκαλοπάτια του Συνεδριακού Κέντρου και...

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν πιστεύω να βλέπει κανείς τον Τσίπρα στη ΔΕΘ αυτή την ώρα...

Τα ίδια ψέμματα με πέρσι θα πει ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. 5 στόχους είχε βάλει πέρυσι στη ΔΕΘ. Δεν πέτυχε κανέναν ο μπαγλαμάς:

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! «Ήρθε» η ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη με… παξιμάδια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σκετς που παρουσιάζει την ελληνική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνεται το ΚΚΕ βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας της που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από την πλατεία Αριστοτέλους με Λ. Νίκης, σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Μπλόκο των ΜΑΤ στην πορεία των αντιεξουσιαστών

Ξεκίνησαν από την Καμάρα και στην Εγνατία βρήκαν κλειστό τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κινηθούν προς την Τσιμισκή
Η πορεία των αντιεξουσιαστών που ξεκίνησε από την Καμάρα και κινούνταν επί της οδού Εγνατία, συνάντησε τον φραγμο των ΜΑΤ στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Απίστευτο βίντεο: Κυνηγοί τυφώνων με αεροπλάνο μέσα στην «Ίρμα»

Πάνω από 54.000 σε 320 καταφύγια - Τουλάχιστον 25 νεκροί μέχρι τώρα από το πέρασμα στην Καραϊβική - Μία «ανάσα» από τις αμερικανικές ακτές, με ανέμους 205 χλμ/ώρα - Βίντεο μέσα από τον κυκλώνα από κυνηγούς τυφώνων


To ΤIME κυκλοφορεί με 48 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο [εικόνες]

Το περιοδικό Time Magazine κυκλοφορεί με 12 διαφορετικά εξώφυλλα και παρουσιάζει τις γυναίκες «που άλλαξαν τον κόσμο».

Το μήνυμα της Νάντιας Μπουλέ στους κλέφτες που άνοιξαν το αυτοκίνητό της [βίντεο]

Το αυτοκίνητο της Νάντιας Μπουλέ άνοιξαν για μια ακόμη φορά κλέφτες.

Η ίδια σε έξαλλη κατάσταση, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το ατυχές συμβάν, ενώ έδωσε ένα μήνυμα στους ληστές!


ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα και για τους ελληνικούς μύθους;

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το tweet του ότι ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις Σειρήνες.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει:


Η στιγμή που ο Ίρμα χτυπά την Κούβα! Τα κύματα έφτασαν έως 8 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες από το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα από την Κούβα.

Ιταλία: Δύο Αμερικανίδες φοιτήτριες καταγγέλλουν για βιασμό δύο αστυνομικούς

Για βιασμό καταγγέλλουν δύο αστυνομικούς δύο Αμερικανίδες φοιτήτριες, 19 και 21, οι οποίες παρακολουθούσαν πανεπιστημιακό κύκλο μαθημάτων στη Φλωρεντία.

Δημοσκόπηση MARC: Αυτοδυναμία ΝΔ αλλά κρατιούνται στο 20% τα κοπρόσκυλα

Γκάλοπ της εταιρίας MARC δημοσιεύει το αυριανό φυ΄λο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στη δημοσκόπηση προηγείται η ΝΔ με (αναγωγή) 31,4% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το εντυπωσιακό 19%!!

Σύμφωνα με το γκάλοπ η ΝΔ είναι...

ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! Συνέβαινε το 1938: Τα σχολεία άνοιγαν αλλά τα βιβλία δεν είχαν εκδοθεί «για τεχνικούς λόγους»

Άνοιξαν και πάλι τα σχολεία και ως είθισται πλέον κάθε χρόνο θα διαπιστωθούν ελλείψεις και ολιγωρίες, γιατί έτσι επιβάλλει το σύστημα και βεβαίως η μέθοδος «Όλα την τελευταία στιγμή» που την έχουμε πλέον διεθνώς εξασφαλίσει με πατέντα.

Άγριος ξυλοδαρμός στα Γιάννενα: Χτύπησαν και έσυραν με το αυτοκίνητο 20χρονο!

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ένας 20χρονος διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η αστυνομία. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις έξι το πρωί του Σαββάτου για τον τραυματισμό του νεαρού, στην οδό Ανεξαρτησίας, κοντά στην πλατεία Γεωργίου Σταύρου.

Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση στην κούρσα της κεντροαριστεράς;

Ντέρμπι για γερά νεύρα φαίνεται ότι θα είναι οι εκλογές στην Κεντροαριστερά όπως καταγράφει δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Prorata και δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

WTF; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Ο Γαβρόγλου θεωρεί θρίαμβο την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα

«Φέτος το πρώτο σχολικό κουδούνι, είναι κουδούνι θριάμβου της λειτουργίας μας τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΣΟΚ! Αρθρο Φίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δική του ιστορία -Το μέλλον μας δεν είναι το παρελθόν τους

Ο μπετόστοκος κατηγορεί το λαϊκισμό και τον κυνισμό με τον οποία κυβέρνησε ο Παπανδρέου... τι λες ρε μπουχέσα που έχετε ξεπεράσει και τον σκ@τόψυχο στην κοροϊδία;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δική του ιστορία και δεν χρειάζεται να δανειστεί κομμάτια από την ιστορία άλλων πολιτικών χώρων για να αισθάνονται υπερήφανα τα μέλη και τα στελέχη του, γράφει σε άρθρο ο Νίκος Φίλης.


ΒΙΝΤΕΟ-Μπούφος δώρισε φανέλα του ΠΑΟΚ στον κατσικοπόδαρο Αλέξη Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα είδαμε τα καλά του πρόπερσι... του είχαν χαρίσει μια φανέλα του Μπερμπάτοφ και κατέληξε Περιπάτοφ

Ακόμη μια φανέλα του ΠΑΟΚ απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγο πριν ο πρωθυπουργός φύγει από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έδωσε μια φανέλα του Δικεφάλου, χωρίς αυτή τη φορά να γράφει κάποιο όνομα στο πίσω μέρος της.

Λάρισα: Απολογήθηκε η Γλυκερία για τα χάλια της συναυλίας – Μαρινέλλα, Βιτάλη και φωνές διαμαρτυρίας [pics, vid]

Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού σίγουρα δεν περίμεναν την εξέλιξη της συναυλίας στο Αλκαζάρ. Η Μαρινέλα μαζί με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη προσπάθησαν να ταξιδέψουν τον κόσμο σε άλλες εποχές, μέσα από τις επιτυχίες τους. Όλα αυτά, όμως, σε μια «τριτοκοσμική», από οργανωτικής πλευράς, συναυλία. Η εξέδρα με την ορχήστρα και τους καλλιτέχνες, σχεδόν κρυμμένη, τοποθετημένη στον στίβο του πετάλου, μακριά από τα γκολ ποστ και κοντά στα κάγκελα.


ΒΙΝΤΕΟ-ΟΚ: ΞΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ! ΔΕΘ 2017: H selfie του Αλέξη Τσίπρα και η ατάκα της MILF

Η selfie με τον Αλέξη Τσίπρα σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη. Τον πλησίασε και μετά την πόζα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, του είπε τρεις λέξεις...

Η περιπλάνηση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, είχε και ένα απρόοπτο. Μια νεαρή γυναίκα τον πλησίασε, του ζήτησε να ποζάρει μαζί της και ο πρωθυπουργός δεν της χάλασε το χατίρι.

Χανιά: Πλησίασαν και είδαν 3 γυμνές ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ να κάνουν μπάνιο σε συντριβάνι

Σκηνές απείρου κάλλους στην Ελευθερίου Βενιζέλου, με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες που έμειναν γυμνές. Κάποιοι πρόλαβαν να βγάλουν φωτογραφίες...

Όλα όσα εξήγγειλε πέρυσι στην ΔΕΘ ο Τσίπρας αλλά… δεν εφάρμοσε

Μακράν της πραγματικότητος αποδείχθηκαν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που -μόλις πέρυσι και ενώ ήταν ήδη κυβέρνηση- έκανε από του βήματος της ΔΕΘ το 2016, αναφέρει το newmoney.

Νέο λουκέτο για φοροδιαφυγή και πάλι στο Γαϊδουρονήσι!

Την περασμένη Δευτέρα η ΑΑΔΕ μετά από νέο έλεγχο επέβαλε πρόστιμο 39.000 ευρώ - Ο ιδιοκτήτης προσέφυγε στα δικαστήρια, δεν δικαιώθηκε και αναγκάστηκε από χθες να κλείσει

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέως διευθυντής της Συνεταιριστικής Λέσβου-Λήμνου

Κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος

Σε κατ' οίκον περιορισμό ετέθη χθες τα μεσάνυχτα ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου την περίοδο από την ίδρυσή της μέχρι και το 2005, κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Κυβερνήτης Φλόριντα στους κατοίκους: Φύγετε τώρα! Δεν θα επιβιώσετε όσοι μείνετε!

«Φύγετε τώρα! Δεν θα επιβιώσετε!». Ο κυβερνήτης της Φλόριντα απηύθυνε αγωνιώδη έκκληση στους κατοίκους του Μαϊάμι και των υπόλοιπων περιοχών της χερσονήσου, προκειμένου να εκκενώσουν άμεσα τις περιοχές στις οποίες έχει δοθεί η σχετική εντολή από τις αμερικανικές αρχές, ενώ ο υπερκυκλώνας Ίρμα πλησιάζει τις ακτές της αμερικανικής ηπείρου.

Eurobasket 2017: Η Γερμανία έστειλε στο σπίτι της τη Γαλλία!

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Τάις (22π.) και Σρέντερ (21π.) η ψυχωμένη Γερμανία επικράτησε της Γαλλίας με 84-81 και πέρασε στα προημιτελικά (εκε όπου βρίσκεται ήδη η Σλοβενία που κέρδισε εύκολα την Ουκρανία νωρίτερα).


ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 30.000 ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ; Μουζάλας: 25.000-30.000 πρόσφυγες θα παραμείνουν οριστικά στην Ελλάδα

Περίπου 25.000-30.000 εκτιμάται ότι θα είναι ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα, ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.


Bodybuilder «έφαγε» τα μούτρα του επιχειρώντας ανάποδο σάλτο

Ατυχή κατάληξη είχε η έμπνευση ενός bodybuilder, στη σκηνή σχετικού διαγωνισμού.

Ο νεαρός άνδρας δεν περιορίστηκε στην επίδειξη των μυών του, αλλά θέλησε να επιχειρήσει και ανάποδο σάλτο. Μόνο τα πράγματα πήγαν στραβά και κατέληξε με το πρόσωπο στο έδαφος.


ΒΙΝΤΕΟ ΝΔ για Τσίπρα στη ΔΕΘ: Τι είπε στη και τι έκανε τελικά

Ένα βίντεο διάρκειας μεγαλύτερης των δύο λεπτών δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία μοντάροντας απανωτές ατάκες του πρωθυπουργού από τις περσινές του ομιλίες και συνεντεύξεις στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και καταδεικνύοντας πως αυτές αποδείχθηκαν ψεύδη.


Το τραγικό τέλος του αυτοκράτορα Νικηφόρου από τον Βούλγαρο Κρούμο (811 μ.Χ.)

Η μάχη της Πλίσκας (811) της Βέρμπιτσα και της Βερσονικίας (813) – Οι Βούλγαροι μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινούπολης – Ο θάνατος του Κρούμου – Οι βυζαντινοί αυτοκράτορες και το 820

Τι λέει ο Κούγιας για το επεισόδιο με τον Μελισσανίδη-ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο γνωστός ποινικολόγος μετά την μήνυση που υπέβαλλε χθες, εξέδωσε σήμερα και δελτίο Τύπου

Συνέχεια στο επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δίνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος, σύμφωνα με όσα λέει, δέχτηκε επίθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης στο οποίο τυχαία συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.


Μελλοντική νύφη τσέπωσε 14.000 για το ταξίδι και άφησε τον γαμπρό (pics)

Η Ρέιτσελ Ντόραν ανέλαβε το ταξίδι του μελλοντικού άνδρα της και των 29 φίλων του στην Ίμπιζα, μόνο που αυτό δεν έγινε ποτέ, καθώς εξαφανίστηκε με τα λεφτά.

«Η νύφη το έσκασε» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το παρακάτω περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αγγλία.

ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Ο Νίκος Παππάς οδήγησε τριαξονικό: «Ευτυχώς σε προσομοίωση» [εικόνα]

[Από που κι ως που τα καταχρεωμένα ΕΛΤΑ πουπάνε για φούντο έχουν προσομοιωτή τριαξονικού φορτηγού; Που πετάνε τα λεφτά μας οι πο@στηδες ρε γαμ@το!]

Την ευκαιρία να οδηγήσει ένα...τριαξονικό είχε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.

Μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε τη φωτογραφία στο twitter γράφοντας «Οδηγώντας τριαξονικό, στο ΚΕΚ των ΕΛΤΑ. Ευτυχώς, σε προσομοίωση!».

ΠΟΣΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΘ: Ο Τσίπρας κάνει το μάγκα με τις επενδύσεις Καραμανλή-Σαμαρά

-Οι Κινέζοι μέτρησαν την πίεση του Τσίπρα -Το πάντα της COSCO και το τσάι
-Η «Κινέζα» που εντυπωσίασε τον Τσίπρα -Το ρομπότ που συνάντησε στη ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το περίπτερο της Κίνας, η οποία είναι η τιμώμενη χώρα στην 82η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Χανιά: Η θαλαμηγός των 300.000.000 δολαρίων – Εικόνες ατελείωτης χλιδής στο εσωτερικό της [pics]

Σουίτες, έπιπλα σκαλισμένα στο χέρι, περσικά χαλιά μέχρι και πίνακες του Πικάσο. Το εσωτερικό της θαλαμηγού εντυπωσιάζει. Λύθηκε το μυστήριο με τον ιδιοκτήτη της...

Οργή και αγανάκτηση για τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε γιατί…

Persona non grata έχουν γίνει για την περιοχή τους οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Νίκος Σιμορέλης.


Γεώτρηση στην Κύπρο: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα στην Ονησίφορο

Το κοίτασμα είναι πολύ μικρότερο από τις προσδοκίες και κάτω του ενός τρισεκατομμυρίου κυβικών ποδών

Μη εμπορεύσιμο χαρακτηρίζεται το κοίτασμα που εντοπίστηκε κατά την γεώτρηση της εταιρείας TOTAL στο θαλάσσιο τεμάχιο 11 (Ονησίφορος) της Κυπριακής ΑΟΖ.

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Επίσκεψη Μακρόν σε Ίδρυμα Νοητικά Καθυστερημένων Ατόμων

Κρυφή κράτησαν τα ΜΜΕ την επίσκεψη Μακρόν σε Ίδρυμα Νοητικά Καθυστερημένων Ατόμων... Μάλιστα ο Μακρόν κατά την επίσκεψή του προσπάθησε ανεπιτυχώς να συνομιλήσει με άτομο που πάσχει από σύνδρομο Down... Δείτε τη φώτο:


Ο Σταλίνας δίνει και 12 εκ στους Ιταλούς... αποζημίωση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατάληψη της Ειδομένης

[Αγά ή γρήγορα ο λογαριασμός έρχεται και τα λαμόγια τον πληρώνουν μέρα μεσημέρι!]

Πόσα είπαμε ότι θα πάρουμε τελικά για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Λίγο ακόμη και την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς θα την… πληρώναμε χρυσάφι. Η αβελτηρία της κυβέρνησης να ανοίξει εγκαίρως το 2015 τη σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης, την οποία είχαν καταλάβει οι πρόσφυγες καθώς συγκεντρώνονταν κατά χιλιάδες εκείνη την περίοδο στα κλειστά σύνορα με τα Σκόπια, δεν είχε μόνο κοινωνικό κόστος με τις τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης που μας έκαναν όλους να ντρεπόμαστε, αλλά δημιούργησε και έναν πολύ βαρύ λογαριασμό για τους φορολογούμενους.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που κρύβεται πίσω απ τη διαφήμιση του καζίνο του Γκρουέφσκι στη ΔΕΘ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα για το διαφημιστικό περίπτερο του Καζίνο συμφερόντων Νικολα Γκρουέφσκι στη ΔΕΘ, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το

Νέο απολαυστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης -Ο δρομέας που μπέρδεψε το νερό με τη ρακή

Η Κρητικιά μάνα και γιαγιά- και βέβαια ο δρομέας- είναι σε... πρώτο πλάνο και πάλι στο νέο σποτάκι για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης.


Η «μαύρη βίβλος» του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα Θεσσαλονίκης

[Στη φώτο με γαλάζιο φως, η "κυβιστική αντίληψη του πέ@υς" στην πάνω είσοδο της ΔΕΘ.... τυχαίο ότι εκεί έκανε τις εξαγγελίες του πέ@υς ο Αλέξης;]

Του Γιάννη Κ.Τρουπή

Σε μερικές ώρες ο πρωθυπουργός θα μπει στην αίθουσα εκδηλώσεων του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» και θα παρουσιάσει τον απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων, ενώ θα αναπτύξει και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του για το επόμενο διάστημα. Χωρίς αμφιβολία ο κ.Τσίπρας θα επιχειρήσει να πείσει ότι «όλα πάνε καλά» και πως η χώρα είναι στην τελική ευθεία εξόδου από τα μνημόνια. Το αν θα γίνει πιστευτός, αυτό θα φανεί...στο χειροκρότημα και ασφαλώς πρόκειται για ένα συμπέρασμα, το οποίο ο καθένας θα το βγάλει για τον εαυτό του.

Την ίδια ώρα η Πειραιώς ετοιμάζεται και εκείνη για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕθ το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου και εκείνος θα προσπαθήσει να δώσει ελπίδα και προοπτική σε μία κοινωνία που ταλαιπωρείται από την ύφεση, την ανεργία και εντέλει από την...μιζέρια.

Πριν όμως από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, στην ΝΔ περιμένουν με «ενδιαφέρον», όπως λένε οι πληροφορίες, να ακούσουν από τον πρωθυπουργό το αφήγημα, με το οποίο λίγο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί για τους επόμενους μήνες.

«Περιμένουν αλλά χωρίς να τον πιστεύουν», σημειώνουν στην οδό Πειραιώς που τονίζουν ότι«η Δ.Ε.Θ. έχει εξελιχθεί στον ετήσιο τόπο ανάγνωσης ψεμάτων από τον Αλέξη Τσίπρα».

«Με τόσο βαρύ ιστορικό οι φετινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα μόνο ως νέος κρίκος στην αλυσίδα των ψεμάτων μπορούν να εκληφθούν.  Η Κυβέρνηση όλα αυτά προσποιείται ότι δεν τα θυμάται. Όσο όμως και να επιθυμεί να σκεπάσει την αποτυχία της θα κριθεί με βάση το τι υποσχέθηκε και τι έκανε» σημειώνουν πηγές της Πειραιώς.

Οι ίδιες πηγές παραθέτουν τα στοιχεία της λεγόμενης «μαύρης βίβλου» του κυβερνώντος κόμματος τις τρεις τελευταίες χρονιές:

-Το 2014 o κ.Τσίπρας  παρουσίασε το «αλήστου μνήμης» πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. «Αντί για το σκίσιμο των μνημονίων, παροχές 12 δις, σεισάχθεια, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση του κατώτατου μισθού, ακολούθησαν δύο μνημόνια και μέτρα 14,7 δις.» αναφέρουν γαλάζια στελέχη.

-Το 2015, όταν υποτίθεται ότι είχαμε τελειώσει από τις αυταπάτες, τα ψέματα συνεχίστηκαν.Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα μειώσει τη φορολογία, έβαλε νέους φόρους με τον ΟΟΣΑ, την επόμενη χρονιά, να  χαρακτηρίζει τους Έλληνες τους πιο βαριά φορολογούμενους πολίτες μεταξύ των χωρών-μελών του οργανισμού.

Ο κ.Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι δεν θα παραχωρήσουν τα κόκκινα δάνεια σε funds και τελικά  βλέπουμε περισσότερους πλειστηριασμούς από ποτέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε ότι θα παραχωρήσουν μόνο 9 περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου και τελικά ετοιμάζονται να παραχωρήσουν ακόμα και αυτά για τα οποία υποτίθεται έκαναν τοπικά δημοψηφίσματα.

-Το 2016 η παρουσία του πρωθυπουργού κινήθηκε στην ίδια λογική. Εξαγγελίες για την ανάπτυξη, το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, τα πλεονάσματα, τα νέα φορολογικά μέτρα, τον ακατάσχετο λογαριασμό. «Σε όλους τους στόχους απέτυχαν και οι περισσότερες εξαγγελίες έμειναν στα λόγια» τόνιζε στο liberal.gr συνεργάτης του κ.Μητσοτάκη.

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η φετινή ομιλία του κ.Τσίπρα ενώπιον των παραγωγικών τάξεων στη ΔΕΘ θα έχει έναν κεντρικό άξονα.

 Το τέλος των μνημονίων. Έναν άξονα, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «το νέο μεγάλο ψέμα, αντίστοιχο με αυτά των προ των εκλογών».

Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ήδη δεσμεύσει τη χώρα σε βαριά λιτότητα με μειώσεις μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά ακόμα χρόνια, πώς μπορεί κάποιος να μιλάει για το τέλος των μνημονίων αναρωτιούνται στον τρίτο όροφο της Πειραιώς.

http://www.liberal.gr/arthro/164398/politiki/2017/i-isonmauri-biblossin-tou-syriza-echei-aroma-thessalonikis.html

Βίντεο- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χορεύει αισθησιακό τσιφτετέλι και ρίχνει το Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, αδερφές Αινατζιόγλου, Σάρα Εσκενάζυ και Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. διαβάστε παρακάτω…