10 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter πάλι με το #ask_Tsipra στη ΔΕΘ: Πώς αντέχετε να είστε τόσο καταπληκτικός πρωθυπουργός;

Δεν θα μπορούσαν τα social media να μη σχολιάσουν, με τον δικό τους τρόπο, την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ του Αλέξη Τσίπρα.

Με το #ask_Tsipra να γίνεται και το πρώτο trend στο Twitter, πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν με τον πρωθυπουργό και με αυτά που άκουσαν και θέλησαν να κάνουν τις δικές του ερωτήσεις (ρητορικές και μη), σχολιάζοντας ηλεκτρονικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.


ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Έκτακτη συνέντευξη τύπου της ELDORADO GOLD στην Αθήνα

Μόλις έγινε γνωστό πριν από λίγο πως αύριο στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας θα δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold Τζόρτζ Μπέρνς.


Ο Τσίπρας και το Σύνδρομο του Παττακού

Το σύνδρομο Παττακού έχει χτυπήσει επικίνδυνα τον Αλέξη Τσίπρα και γι΄ αυτό το έχει ρίξει στα εγκαίνια.


Βίντεο: Απίστευτο... ο τυφώνας «Ίρμα» ρούφηξε τη θάλασσα και στη Φλόριντα!

Αντιμέτωποι με σκηνές από την Αποκάλυψη βρίσκονται οι κάτοικοι των περιοχών τις οποίες πλήττει ο υπερκυκλώνας Ίρμα, ο οποίος έχει φτάσει ακριβώς στις ακτές της Φλόριντα, με ταχύτητες ανέμων που ξεπερνούν τα 215 χλμ/ώρα.


Aπίστευτες εικόνες: Το Μαϊάμι κάτω από το νερό [βίντεο]

Απίστευτες εικόνες στο Μαϊάμι εξαιτίας της επέλασης του τυφώνα Ιρμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα επόμενα βίντεο, μέρος της πόλης έχει πλημμυρίσει και είναι ήδη κάτω από το νερό:


ΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Μέρκελ: Μη μιλάτε για τους Ελληνες και τους Ιταλούς, υπάρχουν και Γερμανοί τεμπέληδες

Να αποφεύγουν την χρήση γενικεύσεων για τους άλλους λαούς και να απέχουν από τα στερεότυπα καλεί τους συμπολίτες της η καγκελάριος Μέρκελ σε σημερινή συνέντευξή της στην Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung και προειδοποιεί για τον κίνδυνο οι λέξεις να οδηγήσουν ακόμη και στη βία.


Ελπιδοφόρα χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την ανεύρεση φυσικού αερίου

Ελπιδοφόρα χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την ανεύρεση φυσικού αερίου
Πολύ μεγάλες ελπίδες δημιουργεί το γεγονός ότι εντοπίσθηκαν στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας τα ίδια γεωλογικά και άλλα συστατικά που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις του αιγυπτιακού κοιτάσματος Ζορ, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.


Ε ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ; Η ΕΡΤ ετοιμάζει τέταρτο κανάλι -Ερχεται η ΕΡΤ4!

Τέταρτο κανάλι σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τη Real Life, η νέα διοίκηση στο Ραδιομέγαρο αποφάσισε να πάρει πίσω μια από τις συχνότητες τις οποίες διαθέτει δωρεάν σε διεθνή κανάλια, όπως η Deutsche Welle και το TV5, και να την αξιοποιήσει για να εκπέμψει...

"Κυνηγός καταιγίδων" μετράει την ταχύτητα του τυφώνα Ίρμα - ΒΙΝΤΕΟ

Αδιαφορώντας ακόμη και για την ιδία του τη ζωή ένας άνδρας στις ΗΠΑ αποφάσισε να μετρήσει την ταχύτητα του κυκλώνα Ίρμα. Μετά βίας αντιστέκεται στους ανέμους των 200 χλμ. ο «κυνηγός καταιγίδων», ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά του φονικού κυκλώνα, που σαρώνει τη πολιτεία της Φλόριντα.

Ο πάπας Φραγκίσκος έπεσε και έφαγε τα μούτρα του

Κατά τη διάρκεια περιοδείας στην πόλη Καρταχένα της Κολομβίας - «Με γρονθοκόπησαν. Είμαι καλά», αστειεύτηκε ο ποντίφικας - Ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στο popemobile

Βράχος "καταπίνει" τους επισκέπτες και τους μεταφέρει σε άλλο σημείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας παράξενος βράχος βρίσκεται στην Βραζιλία -και συγκεκριμένα στην περιοχή Trindale του Ρίο Ντε Τζανέιρο που λειτουργεί ως ρουφήχτρα για τους επισκέπτες. Ο Pedra Que Engole όπως ονομάζεται “καταπίνει” όποιον βρεθεί μπροστά του και τον βγάζει στη συνέχεια σε άλλο σημείο.

Πρώτος πασέρ στην ιστορία της Εθνικής ο Καλάθης

Τους πέρασε όλους ο Νικ Καλάθης! Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί εξαιρετικό Ευρωμπάσκετ και αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερά του, καθώς έφτασε τις 128 ασίστ με τη φανέλα της «επίσημης αγαπημένης» και έτσι έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της στη διοργάνωση!

Οι αναμενόμενες αρλούμπες του αμόρφωτου Τσίπρα: "Του βέτου, του γεγονός, ο Αυγέας και ο... ΕΝΦΙΑΣ"

Μάλλον σε χαλαρούς ρυθμούς κύλησε η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού. Εκτός από τον εκνευρισμό του στην ερώτηση του Αιμίλιου Περδικάρη , τίποτα δεν θύμιζε την τσίτα της άσχημης περυσινής εμφάνισης.


Σημεία και τέρατα στο ΚΕΕΛΠΝΟ του Πολάκη

Η αναφορά του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στην Εισαγγελέα Διαφθοράς. Υπεξαιρέσεις, εγγράφων, αλλοιώσεις αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, «εξαφανίσεις» αρχειακού υλικού - Αποκλειστικό ρεπορτάζ στην Ελευθερία του Τύπου


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ! Δήμτσα: Ένας φιλόλογος θα μπορούσε να χτενίζει τις ομιλίες του

Μέσα από το προφίλ της στο facebook σχολίασε ιδιαίτερα αιχμηρά η Σοφία Δήμτσα τα λάθη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ και... όχι μόνο εκεί.


Πρετεντέρης: Ανήκουμε ακόμη στη Δύση - Ευτυχώς!

Η μοναδική συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απαξίωση της αριστεράς  και των δήθενα αξιών της γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Η μάχη της Πέτρας: Η τελευταία σύγκρουση του αγώνα του 1821

Ο καθοριστικός ρόλος Καποδίστρια και Υψηλάντη - Η προσπάθεια του Καποδίστρια να περιληφθεί στο ελληνικό κράτος η Στερεά Ελλάδα - Ο Δ. Υψηλάντης, συγκροτεί αξιόμαχο στρατιωτικό σώμα στην Α. Στερεά - Η τεράστια σημασία της ελληνικής νίκης

Επιστρέφουν αγριεμένοι οι Θεσμοί και ζητούν «μαχαίρι» σε έξι επιδόματα!

Αρχίζουν και πάλι οι συζητήσεις με τους δανειστές που επιστρέφουν στη χώρα με διάθεση… περικοπών.

Όπως φαίνεται έξι επιδόματα παραμένουν «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις.


ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΟ ΦΙΛΕ! Φωτο: Δείτε τον Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει κουπί στην τριήρη Ολυμπιάς

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έζησε μία μοναδική εμπειρία

Γεύση από Αρχαία Ελλάδα, της οποίας εξάλλου έχει δηλώσει λάτρης, πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Βίντεο: Έτσι είναι από μέσα το βαγόνι του μετρό Θεσσαλονίκης

Μετρό μπορεί να μην λειτουργεί ακόμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα βαγόνια του είναι έτοιμα. Ένα τέτοιο βαγόνι βρίσκεται ήδη, ως έκθεμα, στους χώρους της 82η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Στον αγιασμό του σχολείου όπου σκοτώθηκε ο Μάριος, από αδέσποτη σφαίρα, θα παραστεί ο Μητσοτάκης

Στον αγιασμό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών θα παραστεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. αύριο, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.


ΝΔ: Καμία απάντηση Τσίπρα στα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων

Σκληρή ανακοίνωση από την αξιωματική αντιπολίτευση στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Για θράσος και για το γεγονός ότι δεν απάντησε «στα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία μετά τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην 82η ΔΕΘ.


Η έμμεση συγγνώμη του Τσίπρα στην Τσικρίκα για το επεισόδιο πέρυσι στη ΔΕΘ

Μία έμμεση συγγνώμη στην Ευαγγελία Τσικρίκα, τη δημοσιογράφο του Alpha, με την οποία πέρυσι είχε ένα μικρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ είπε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες και την κόντρα της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη.


Άγριος καβγάς Καρακώστα – Αμυρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Ακραίως» βρέθηκαν Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) προκειμένου να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

ΦΩΤΟ-Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη Τσίπρα... ο Ζουράρις κοιμήθηκε κι οι υπουργοί έπαιζαν με τα κινητά τους

Έφταιγαν οι πολλές ώρες, η κούραση των προηγούμενων ημερών ή μήπως μερικοί υπουργοί βρήκαν τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα βαρετή και... αποκοιμήθηκαν;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΟΥΝ! Tην παραπομπή του Σταύρου Ψυχάρη σε δίκη ζητεί η εισαγγελέας Εφετών


Ας τα σκεφτόταν όταν κυκλοφορούσε το ΒΗΜΑ με κόκκινο φόντο και φάτσα Τσίπρα ή τα ΝΕΑ πανηγύριζαν στις 26 Ιανουαρίου 2016... και τα παράπονά του στον Καρακούση που δάκρυσε όταν άκουσε την ομιλία Τσίπρα στις προγραμματικές δηλώσεις στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2015

Την παραπομπή σε δίκη του Σταύρου Ψυχάρη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία ζητεί με πρότασή της στο Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας Εφετών.

Συγκλονιστικά βίντεο από τον τυφώνα Ιρμα στις ακτές της Φλόριντα (Video+LIVE)

Ο τυφώνας Ιρμα έφτασε στις ακτές της Φλόριντα και τα πρώτα βίντεο και εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα.

Αφού προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην κεντρική και την ανατολική Κούβα, ο Ίρμα βρίσκεται νότια-νοτιανατολικά από τη Φλόριντα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ειδικού μετεωρολογικού κέντρου στις ΗΠΑ (NHC).


ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Πάτρα: Απήγαγαν 11χρονη για να την παντρέψουν -3 συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις Έλληνες διότι ενεργώντας από κοινού απήγαγαν εκουσίως με σκοπό το γάμο ένα 11χρονο κορίτσι.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Ταφόπλακα στην κατάργηση του ΕΝΦΙΑ έβαλε ο Τσίπρας

Τέλος στα σενάρια και τις υποσχέσεις περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στην περίπτωση της δημοσιονομικής υπεραπόδοσης έβαλε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στην 82η ΔΕΘ, τονίζοντας ότι υπάρχουν άλλοι φόροι πολύ πιο άδικοι.


Είναι εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, υπογράμμισε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΛΑΘΟΣ"; O Μαζιώτης στον «Ευαγγελισμό» -Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα (18:30) έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τραυματίστηκε προσπαθώντας να συλλάβει ληστή

Ο δράσης, ένας 32χρονος, με χρήση βίας άρπαξε αλυσίδα λαιμού από γυναίκα που κινούταν πεζή, ενώ με τον ίδιο τρόπο αποπειράθηκε να αφαιρέσει αλυσίδα και δεύτερης διερχόμενης γυναίκας, όσο η συνεργός του του παρείχε κάλυψη από το όχημα, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.


ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ-Πέταξαν τους Γάλλους δημοσιογράφους σα λάθρο στο πεζοδρόμιο

Γράφει ο Γ. Μουρούτης στο Facebook:

Όλοι οι ξένοι ηγέτες όταν ήρθαν στην Ελλάδα, συνοδεύονταν από δεκάδες δημοσιογράφους.

Για την φιλοξενία τους, υπήρχε ειδική ομάδα από την ΓΓ Ενημέρωσης που τους συνόδευε πάντα και τους μετέφερε στα σημεία ενδιαφέροντος, υπερσύγχρονο κέντρο Τύπου στο Χίλτον ή στο Ζάππειο, με εξοπλισμό, μεταφραστές, φαγητό, καφέ, ίντερνετ κλπ, και σκεπασμένο κιόσκι για τα τηλεοπτικά συνεργεία στην πλαινή πόρτα των Προεδρικών Μεγάρων και Μαξίμου, καθώς και στο αεροδρόμιο, με αντίστοιχες παροχές.

ΣΚΙΤΣΟ: "Μακρόν προ βραχέος περισπάται"

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Τσίπρας στη ΔΕΘ: "Ξεχάστε μείωση του ΕΝΦΙΑ" αλλά έταξε παροχές το 2019 ενώ έχει ψηφίσει ήδη περικοπές

«Υπάρχουν πιο άδικοι φόροι» είπε ο πρωθυπουργός, που μίλησε για διορθώσεις και έταξε παροχές από το 2019 που θα πάρει όμως νέα μέτρα...


Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του ο πρωθυπουργός μίλησε για παροχές και «διορθώσεις» από τον «δημοσιονομικό χώρο» που θα δημιουργηθεί από το 2019, αρνούμενος πάντως να προσθέσει πως από την χρονιά αυτή έχει ήδη συμφωνήσει με τους εταίρους να λάβει νέα μέτρα, όπως η περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου.


Δείτε σε βίντεο 360 μοιρών το εκπληκτικό ρετιρέ αξίας $17,75 εκατ. στον ουρανοξύστη «Τζένγκα»

Το πολυτελέστατο ρετιρέ αξίας 17,75 εκατομμυρίων δολαρίων, σε έναν από πιο ασυνήθιστους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης έχει καταγραφεί σε ένα μαγευτικό βίντεο.


Διακυβέρνηση Σαμαρά-διακυβέρνηση Τσίπρα. Συγκρίσεις και κρίσεις

Του Σάκη Μουμτζή

Το κύριο στοιχείο που διαμορφώνει μια πολιτική συμπεριφορά—πέραν του ιδεολογικού—είναι η σύγκριση, η κρίση και η αποτίμηση των πεπραγμένων των κυβερνήσεων. Εδώ επάνω βασίζονται και οι επιλογές που γίνονται από τους πολίτες.


Αυτή είναι η καλλονή νέα παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

Μία πανέμορφη μελαχρινή καλλονή θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε εκπομπή του Ant1.

Δείτε ποιο παραδοσιακό τραγούδι ερμηνεύει... ένας παπαγάλος!- ΒΙΝΤΕΟ

Κατά καιρούς έχουμε δει ή ακούσει αρκετούς παπαγάλους να μιλούν και ίσως και να τραγουδούν.

Αυτός ο παπαγάλος όμως δεν τραγουδά ένα... απλό τραγούδι αλλά ένα πασίγνωστο παραδοσιακό και μάλιστα με επιτυχία!


Σλούκας: Τρομερό 61,5% από το τρίποντο! (video)

Ο Κώστας Σλούκας “πυροβολεί”… ασύστολα από τη γραμμή των 6,75μ. και σουτάρει με το εκπληκτικό 61,5% στο Ευρωμπάσκετ και είναι τέταρτος πιο εύστοχος στο τουρνουά!


Το ψέμα της χρονιάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται για την κρίση...

Το 2015, ο μύθος που καλλιέργησε ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του ήταν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σκίσει τα μνημόνια. Ελπίζω να θυμάστε τι έγινε...

Το ψέμα του 2016 ήταν διαφορετικό. Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν: Ο Βαρουφάκης δεν μας εκφράζει και εμείς δεν θα πάρουμε επιπλέον μέτρα χωρίς μείωση του χρέους...


ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! Απίστευτο: Κάτοικοι της Φλόριντα θέλουν να διώξουν την Ιρμα με... σφαίρες!

Απίστευτο και όμως... αμερικανικό. Δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες όπλων της Φλόριντα αποφάσισαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την Ιρμα με τη... βία και δημιούργησαν ομάδα στο Facebook για να συνεννοηθούν και να πυροβολήσουν όλοι μαζί εναντίον του τυφώνα και να του δείξουν ότι «εμείς θα χτυπήσουμε πρώτοι!».

Συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ η «καυτή» Μπέλλα του «Deal» (Photos + Video)

H Μπέλλα Καζολέα, που είχαμε γνωρίσει στο τηλεπαιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο και που τότε είχε τρελάνει κόσμο με την παρουσία της, ξαναχτύπησε, αλλά αυτή τη φορά κάνοντας το μοντέλο πάνω στην πασαρέλα.

Η διαφήμιση σουτιέν που «έκοψαν» Facebook και Instagram!

Ένα χιουμοριστικό τρόπο βρήκε η αυστραλιανή εταιρεία εσωρούχων Berlei για να διαφημίσει τα προϊόντα της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία παρουσίασε ένα διαφημιστικό βίντεο στο οποίο περιέγραφε την «καταπίεση» και τον «αγώνα» των γυναικών εξαιτίας των σουτιέν, για να καταλήξει ότι η λύση βρίσκεται στα νέα της προϊόντα.

XVRA YPO KATARREYSH! Ξάνθη: Κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας του ποταμού Κομψάτου - Δείτε φωτογραφίες

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής του Ιάσμου Ξάνθης, όταν διαπίστωσαν πως ένα μέρος της γέφυρας του ποταμού Κομψάτου που ενώνει τον Ίασμο με τον Πολύνθο κατέρρευσε στη διάρκεια της νύχτας.

Τι συνέβη στον Φρόιντ όταν ανέβηκε μια και μοναδική φορά στην Ακρόπολη [εικόνες]

Ο Φρόιντ ήρθε μια και μοναδική φορά στην Ελλάδα, το φθινόπωρο του 1904. Συγκεκριμένα έφτασε στην χώρα μας στις 3 του Σεπτέμβρη, με δρομολόγιο της εταιρείας Lloyd, συνοδευόμενος από τον μικρό του αδερφό Alexander (ο οποίος ονομάστηκε έτσι μετά από επιμονή του ίδιου του Φρόιντ, που έτρεφε μεγάλο θαυμασμό για τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα).

Σοκ: Προσπάθησαν να βιάσουν γυναίκα αρχαιοφύλακα στην Ακρόπολη

Θύμα απόπειρας βιασμού κάτω από την Ακρόπολη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της το Σάββατο το πρωί, έπεσε γυναίκα αρχαιοφύλακας.


Η Κατερίνα Στεφανίδη με bikini στη Μύκονο

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου, και χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη απόλαυσε τις διακοπές της στη Μύκονο, και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία φορώντας το μαγιό της.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ! ΝΔ – Η λίστα με νέους πιθανούς υποψηφίους (όπως αυτοπροβάλλονται) ανά Περιφέρεια (160 ονόματα)

[Τελικά από τους γόνους μόνο ο μπούφος ο Τραγάκης την πλήρωσε... οι άλλοι που κάνανε τις δουλειές τους στο μιλητό, προχωράνε μια χαρά... όσο για τα λαμόγια, δεν γίνεται να τα γλιτώσεις, απλά μπορείς να τα περιορίσεις... τα ονόματα βέβαια είναι από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Βαγγέλα οπότε κρατάμε και μια επιφύλαξη για το κατά πόσον ισχύουν ή είναι ευσεβείς πόθοι]

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιµάζει πυρετωδώς την παρουσία του στη ∆ΕΘ, την οποία η Πειραιώς φιλοδοξεί να καταστήσει σηµείο αναφοράς για την επιστροφή της Ν.∆. στην εξουσία, στο «γαλάζιο» στρατηγείο εντείνονται οι ζυµώσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επόµενων εθνικών εκλογών.

Καθάρισε την κόπρο του... Αυγέα μπετόστοκε γιατί την κανονική κόπρο του Αυγεία την μεγαλώνεις

Αίσθηση προκάλεσε η έκφραση που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της ΔΕΘ.


Παίκτες της Εθνικής:«Σας γ…..με με τον Μίσσα» (photo)

Δείτε το μήνυμα που έγραψαν οι διεθνείς στα αποδυτήρια απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε από τους Λιθουανούς για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Κώστας Μίσσας αποτέλεσε τον στόχο εντονότατης κριτικής των Λιθουανών τις ημέρες πριν το τζάμπολ του χθεσινού αγώνα.

Οργή Φώφης που μιλάει για μαϊμού-δημοσκόπηση της «ΕΦΣΥΝ»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά στη δημοσίευση έρευνας από την εταιρεία Prorata στην Εφημερίδα των Συντακτών για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά.

Σλόαν Στέφενς: Από το Νο 957 της κατάταξης, νικήτρια του US Open! -Κόντρα στην φίλη της [εικόνα & βίντεο]

Μία από τις πιο εντυπωσιακές επιστροφές έπειτα από τραυματισμό πέτυχε η Σλόαν Στέφενς, κατακτώντας το US Open.

Η 24χρονη ήταν μόλις στο Νο 957 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, έχοντας επιστρέψει έπειτα από 11μηνη απουσία, εξαιτίας τραυματισμού.