12 Σεπτεμβρίου 2017

FAZ για Τσίπρα: «Από τον θαυματοποιό του 2015 δεν έμειναν και πολλά»

Η νεανική ανεργία πουθενά δεν είναι υψηλότερη από ό,τι στην Ελλάδα επισημαίνει η εφημερίδα και σημειώνει πως στην ελληνική κρίση η μετανάστευση ήταν και είναι μια βαλβίδα αποσυμπίεσης


«Ένοπλη ομάδα» απειλεί με εκτελέσεις αν εκποιηθούν σπίτια στην Κύπρο

Με δολοφονίες πολιτικών, δικαστών και τραπεζιτών απειλεί η «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» η οποία απέστειλε σήμερα προκήρυξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα» Κύπρου. Στην προκήρυξη διατυπώνονται απειλές για την εκποίηση πρώτων κατοικιών που ανήκουν σε δανειολήπτες, κυρίως της Συνεργατικής Τράπεζας, οι οποίοι δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

ΠΑΛΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΙ Η ΝΔ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ! Κινδυνεύει η επένδυση στο Ελληνικό λόγω αρχαιολογίας

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου αύριο, Τετάρτη, όπου αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα της επένδυσης στο Ελληνικό.


Εξάρχεια: Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς σε συμπλοκή λάθρο-Δεν επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ λίγο μετά τις 22:00 στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής υπήρξε άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών.Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες λίγο αργότερα, ακούστηκαν πυροβολισμοί που προέρχονταν από άτομο το οποίο επέβαινε σε ασημί αυτοκίνητο.


Βέλγιο: Εφηβος σκότωσε δήμαρχο -Είχε απολύσει τον πατέρα του που αυτοκτόνησε

Ένας έφηβος, που κατηγορούσε τον δήμαρχο της πόλης του για την αυτοκτονία του πατέρα του, αφού τον απέλυσαν από τη δουλειά του στον δήμο, ομολόγησε ότι έκοψε τον λαιμό του πολιτικού σε ένα κοιμητήριο, τη νύχτα της Δευτέρας, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση RTBV του Βελγίου.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Λάρισα: Κρεμάστηκε 51χρονος πατέρας 2 παιδιών -Το πτώμα βρήκε συγγενής του

Ενα τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην περιοχή της Μελιβοίας στην Αγιά της Λάρισας.

Ένας 51χρονος βρέθηκε κρεμασμένος, στο κτήμα του την Τρίτη.


Politico: Τι έχει να χάσει η Ισπανία αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία [γραφήματα]

Η Ισπανία έχει πολλά να χάσει αν οι Καταλανοί αποσχιστούν από τη χώρα.

Σύμφωνα με το politico, αν οι Καταλανοί πετύχουν το σχέδιό τους για την ανεξαρτησία τους τότε η μεγάλη χαμένη θα είναι η Ισπανία. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Οικονομία, παραγωγές, εξαγωγές ακόμα και ...ολυμπιακά μετάλλια.

Βρετανία: Oικογένεια εκμεταλλευόταν 18 άνδρες ως σκλάβους

Εννέα μέλη μιας βρετανικής οικογένειας που εκμεταλλεύονταν ευάλωτους ενήλικες άνδρες και τους μετέτρεπαν σε σκλάβους, ενώ οι ίδιοι απολάμβαναν μια πολυτελή ζωή, καταδικάστηκαν συνολικά σε ποινή άνω των 80 ετών, μετά από μια από τις μεγαλύτερες έρευνες που έχουν γίνει στη Βρετανία για παρόμοιες υποθέσεις.


Συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τον πατέρα του

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του

Την εκδήλωση, με θέμα «Η παρακαταθήκη της Αρχαίας Ελλάδας για τη Δημοκρατία του Αύριο», διοργάνωσαν σήμερα το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης και η Έδρα Ελληνικών Σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» του Πανεπιστήμιο Στάνφορντ.

ΓΑΤΑΚΙ! Γ. Σταθάκης για Eldorado: Ότι απομένει θα έχει διευθετηθεί τις επόμενες 10 ημέρες

Άνευ ουσίας και ολίγον πυροτέχνημα χαρακτήρισε το τελεσίγραφο της Eldorado ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ.Σταθάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ εξηγώντας ότι η
αδειοδότηση του έργου στην Ολυμπιάδα έχει ολοκληρωθεί και ό, τι απομένει θα έχει διευθετηθεί τις επόμενες 10 ημέρες.


Η Μέρκελ τραγούδησε και παραδέχθηκε τη νεανική αμαρτία της [βίντεο]

Ιδιαίτερα κεφάτη ήταν η Ανγκελα Μέρκελ, σε εκδήλωση στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της. Γιατί όχι άλλωστε, αφού οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν πολύ μπροστά από τον Μάρτιν Σουλτς.

Γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα, η Joanna, έβγαλε τα ρούχα της και διαδήλωσε για τα δικαιώματα των ζώων Η Joanna Krupa, μοντέλο και γνωστή τηλεπερσόνα, μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, βρέθηκε και πάλι στις επάλξεις.

Καλαμάτα: ΓΥΦΤΟΙ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και ελευθέρωσαν κρατούμενο στα δικαστήρια

Ομάδα περί 10 τσιγγάνων, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, προκειμένου να ελευθερώσουν έναν ομόφυλό τους, έξω από τα δικαστήρια της πόλης. Οι τσιγγάνοι τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να ελευθερώσουν τον 25χρονο κρατούμενο, ο οποίος θα δικαζόταν για κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Βέργας.


Η Φώφη σταμάτησε για selfie μπροστά σε ψησταριά με σουβλάκια [βίντεο]

Ενα διαφορετικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.


Απίστευτη παραπληροφόρηση ή άγνοια Σταθάκη: Δεν ξέρει με τι μέθοδο θα εξορύξει χρυσό η ΕLDORADO!!!

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον της Eldorado Gold και στην προσπάθεια του να αποδομήσει τους λόγους που την οδηγούν στην αναστολή των επενδύσεων της στην Ελλάδα την μπέρδεψε με την (προηγούμενη εταιρία που είχε τα μεταλλεία) TVX!!!


Πραξικόπημα ο Σαμαράς, Πραξικόπημα οι δημοσιογράφοι, Πραξικόπημα οι εφολιστές, Πραξικόπημα η Eldorado... Πραξικόπημα παντού

Ρε μαλ@κα Κούλογλου την παλεύεις;

Αντεθνικά μηνύματα από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΠΑΟΚ -Σκίζει τα καλσόν του ο Απόλλωνας

Φυσικά και δεν θα τον διώξουν... έχει έτοιμη δικαιολογία: "μου χάκαραν το λογαριασμό"

Η ανόητη χρήση των social media δεν έκανε καλό σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΠΕ για την πρόσκληση του «Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων» των Σκοπίων: Θα τους ξανακαλέσουμε

Ας πει κάποιος στο κομμούνι ότι άλλο να μετέχεις κάπου όπου μετέχουν κι αυτοί κι άλλο να τους καλείς με το όνομα που θέλουν... γκεκε;

Τη δική του εκδοχή για την πρόσκληση του «Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων», σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του Πρ. Παυλόπουλου, δίνει το ΑΠΕ, με ανακοίνωση του προέδρου και γενικού διευθυντή του, Μιχάλη Ψύλου.


Καταλονία: Η Εισαγγελία διατάζει την Αστυνομία να αποτρέψει με κάθε τρόπο το δημοψήφισμα

Η Εισαγγελία της Καταλονίας διέταξε σήμερα όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της περιφέρειας να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την αυτοδιάθεση, που έχει προκηρύξει η τοπική κυβέρνηση, αλλά έχει απαγορευτεί από την ισπανική Δικαιοσύνη.


Ουγγαρία: Συνάντηση Τσίπρα με ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ από χωριό με το όνομα Μπελογιάννης

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Bουδαπέστη, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, στην πρεσβεία της Ελλάδας στην ουγγρική πρωτεύουσα.


Eσπασαν όχημα της συνοδείας του γιου του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνα]

Επίθεση σημειώθηκε στην συνοδεία αυτοκινήτων που μετέφερε τον Γιώργο Σαββίδη χθες το απόγευμα στην Ριζούπολη για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ για την Super League.

Η ΝΔ «διαγράφει» τον επικεφαλής της ΔΑΠ Πάτρας μετά τη μαζική αντιγραφή από 106 φοιτητές

Η «γαλάζια» φοιτητική οργάνωση υπερασπίστηκε τους αντιγραφείς με τσιτάτο του... Μαρξ - Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΣΠ σχετικά με την τιμωρία όσων αντέγραψαν - «Φοβούνται μη χάσουν τα δίκτυα αντιγραφής τους» δηλώνει η Νεολαία Σύριζα


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Η ΕΡΤ δεν επέτρεψε να ακουστούν τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα από την Βουδαπέστη

Η αυτόματη μετάφραση πάνω από την ομιλία του πρωθυπουργού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε στους τηλεθεατές να ακούσουν τυχόν λάθη όπως τις ατάκες του πρωθυπουργού στην κυρία Μακρόν


ΗΠΑ: Πρώην διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών έκανε «like» σε... πορνό

Μπορεί οι ιδέες του να βρίσκονται στην πιο συντηρητική πλευρά του πολιτικού φάσματος, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να πατήσει σήμερα «like» σε ένα εξαιρετικά «καυτό» βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Twitter, προκαλώντας παροξυσμό στους followers του, και όχι μόνο.


Αυγενάκης: Τι θα κάνει η κυβέρνηση για τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια;

Στην εκστρατεία εξαπάτησης που διεξάγει η κυβέρνηση σε βάρος αγροτών και συνεταιρισμών αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια αναφέρεται ο Γραμματέας Π.Ε. – Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης. με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.


Επικός Ερίκ Αμπιντάλ: Συστήνεται ως «Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα» [βίντεο]

Γενέθλια είχε τη Δευτέρα ο Ερίκ Αμπιντάλ καθώς έκλεισε τα 38 χρόνια του.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπορεί να σταμάτησε την καριέρα του από την ομάδα του Πειραιά τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά έχει πόστο στην ΠΑΕ και πολλούς φίλους που του ευχήθηκαν.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΑΠ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γνωστές οι πρακτικές της ΔΑΠ σε δίκτυα σημειώσεων

Να μας τη λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι που όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση Μπαλτά δίνουν μεταπτυχιακά στις γυναίκες τους!!

"Την άποψη που έχει η ΔΑΠ σχετικά με την «αριστεία» στα Πανεπιστήμια" αποδεικνύει η αντίδραση της προσκείμενης, στη ΝΔ, φοιτητικής παράταξης, τονίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση τιμωρίας 106 φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πατρών για αντιγραφή εργασίας.

Πόσα θα χάσει το δημόσιο από την επένδυση της Eldorado gold

Τα τεράστια κέρδη για τη χώρα που φέρνει η εταιρεία Eldorado, αλλά και τις τεράστιες απώλειες που θα υπάρξουν σε περίπτωση που η εταιρεία φύγει από την Ελλάδα καταγράφει σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».


Η ΝΔ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; Το Δημόσιο διέγραψε το χρέος 692 εκατ. ευρώ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Για να πωληθεί


[Ίδια ακριβώς περίπτωση αλλά οι Ιταλοί γάτες όπως ο Βασιλάκης της Aegean και ζήτησαν αυτό που γίνεται πάντα... ενώ τον Σαββίδη τον έπιασε ο Σαμαράς κορόιδο και μετά η ΝΔ ζητούσε και τα ρέστα!]

Tα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών προχώρησαν  στη διαγραφή των χρεών συνολικού ύψους 692.161.809,27 ευρώ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον ΟΣΕ. με βάση την πρόσφατη απόφαση της Κομισιόν για τις «παράνομες κρατικές ενισχύσεις».


Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Κάθειρξη 20 ετών για τον Στεφανάκη - 30 μήνες με αναστολή στην αδελφή της Φαίης

Έσπασαν  τα ισόβια για τον Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του Φαίης Μπλάχα, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στη Νέα Μάκρη. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, αποτελούμενο από δικαστές και ενόρκους, ομόφωνα αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, κρίνοντας ότι...

ΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΕΘ; «Παρών» Καραμανλή στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενόψει της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το συγκινητικό γράμμα του... 10χρονου Κακιούζη στον Γκάλη!

Ο αρχηγός της «χρυσής» Εθνικής του 2005, Μιχάλης Κακιούζης, γυρνάει τριάντα χρόνια πίσω και γράφει στο ίνδαλμά του, Νίκο Γκάλη, που πρόσφατα μπήκε στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame».


Η μητέρα του παιδοκτόνου από την Πετρούπολη: Όταν ο γιος μου συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει θα αυτοκτονήσει - ΒΙΝΤΕΟ

«Το παιδί μου το ξέρω πολύ καλά. Πόση αδυναμία είχε στο κοριτσάκι του, πάνω από τον εαυτό του. Γι’ αυτό και άμα ξυπνήσει δεν θα προλάβει δικαστήρια γιατί θα αυτοκτονήσει, το ξέρω. Όταν συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του έφυγε από τα χέρια του θα αυτοκτονήσει», λέει με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η μητέρα του 55χρονου που φέρεται να δολοφόνησε την 19χρονη κόρη του στην Πετρούπολη.

Επίσκεψη του νέου πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Τον νέο πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ, υποδέχθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.


NYT: Στα τέλη του 2017 θα είναι έτοιμη «μονάδα αποκεφαλισμού» του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ειδική μονάδα για την εξουδετέρωση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ετοιμάζει η Νότια Κορέα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα ων Νew Yοrk Times, η «μονάδα αποκεφαλισμού» θα δημιουργηθεί μέχρι το τέλος του έτους, όπως ανακοίνωσε η Αμυντική Υπηρεσία της Νότιας Κορέας.


Η Fraport απαντά στον Σπίρτζη: Τεράστιο πλήγμα αν γίνουν τα έργα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν προχώρησε σε μεγάλα έργα το καλοκαίρι, καθώς αυτό θα μείωνε τη χωρητικότητα και τη δυναμικότητα των αεροδρομίων, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό


Δήμαρχος Σερρών σε Καμμένο: “Είσαι νταβατζής και πολιτικός απατεώνας”

Σκληρότατη απάντηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου Σερρών, Πέτρου Αγγελίδη, σε συνέχεια των όσων είπε γι’ αυτόν και τη στάση του, σχετικά με την παραχώρηση στρατοπέδων στον Δήμο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σήμερα, κατά τη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ Σταθάκη: "Αυτοί είναι οι δύο όροι που πρέπει να τηρήσει η Eldorado Gold"

Ακούς "αυτούς τους δυο όρους πρέπει να τηρεί η εταιρία" και εκεί που περιμένεις να σου πει κάτι συγκεκριμένο σου πετάει "να τηρεί τους περιβαλλοντικούς όρους"... Καταλάβατε τώρα γιατί απειλεί να φύγει η εταιρία; Έχουν γίνει, από ΣΥΡΙΖΑίους, 18 δίκες στο ΣτΕ και η εταιρία τις κέρδισε όλες, έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά και δεν της λένε για ποιο συγκεκριμένο λόγο δεν της δίνουν την άδεια! Είναι δυνατόν να λέει μια εταιρία...

«Μαύρισε» η Σαλαμίνα -Ψαράς κοιτάζει τη βάρκα του και λυγίζει: Πώς θα ζήσω τώρα; [εικόνες]

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στη Σαλαμίνα μετά το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου και την απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή.

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ➤Διαρροή πετρελαιοειδών κατά την ανέλκυση του Blue Star Patmos

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό για τη ρύπανση

Διαρροή πετρελαιοειδών από τις δεξαμενές του επιβατηγού - οχηματαγωγού Blue Star Patmos λόγω υφιστάμενου ρήγματος υπήρξε χθες το πρωί κατά την διαδικασία ανέλκυσής του πλοίου εντός της μεγάλης πλωτής δεξαμενής του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς που βρίσκεται στο Πέραμα.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Δυτική Αχαΐα - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο μέσα από τις εστίες της φωτιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Δυτική Αχαΐα, ωστόσο αυτή την ώρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την ολοκληρωτική κατάσβεσή της.

Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Ένοχος ο Στεφανάκης, καταδίκη και για την αδελφή της Φαίης

Ομόφωνα ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο Βαγγέλης Στεφανάκης, βασικός κατηγορούμενος στη δίκη για την υπόθεση του «ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης». Δικαστές και ένορκοι έκριναν ένοχο τον Βαγγέλη Στεφανάκη όπως και πρωτόδικα, όπως επίσης ένοχη έκριναν (όπως και πρωτόδικα) και την Μαριαλένα Μπλάχα, αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.


ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΕΣ! "Όχι" από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην προσφυγή Έλληνα ψεκασμένου για διαγραφή του δημοσίου χρέους

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε σήμερα την προσφυγή Έλληνα πολίτη και διοργανωτή της πρότασης της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών για να καταστεί δυνατή η διαγραφή του δημοσίου χρέους των χωρών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Τραγωδία στην Ιταλία: Ηφαιστειακός κρατήρας «ρούφηξε» ζευγάρι και τον 11χρονο γιο τους

Eνα ζευγάρι Ιταλών και ο 11χρονος γιος τους έχασαν τη ζωή τους στον ηφαιστειακό κρατήρα Σολφατάρα στο Ποτσουόλι, κοντά στη Νάπολη, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.


-«Στην Τουρκία πας;» -«Ναι» -«Ε, να σου καεί το σκάφος»... και του κάηκε

Πυρκαγιά ξέσπασε στο πολυτελές σκάφος Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος επισκέφθηκε την Αλικαρνασό για διακοπές. Έπειτα από επέμβαση των αρχών ασφαλείας της Τουρκίας η πυρκαγιά κατασβέστηκε.


Ο λόγος που τα μάτια της Πάρις Τζάκσον έχουν τόσο ανοιχτό γαλάζιο χρώμα

Αν ασχολείστε έστω και λίγο με την διεθνή σόουμπιζ (εγχώρια έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει), θα έχει πέσει στην αντίληψή σας ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα και γαλάζια -του πάγου- μάτια.


ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΑΔΩΝΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! «Ο Καμμένος ζήτησε συνεργασία και από τον Καρατζαφέρη»

Σφοδρή επίθεση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας – μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, τον χαρακτήρισε «πολιτικό αριβίστα και ανερμάτιστο πρόσωπο»

Την εποχή που ο Πάνος Καμμένος ζητούσε συνεργασία από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το κόμμα του ΛΑΟΣ θύμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε τη σχετική υπενθύμιση προς τον κ. Καμμένο με αφορμή...

ΦΩΤΟ-Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν!!

Σήμερα η Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν μπορώ να κάνω σήμερα εκτίμηση για το μέλλον της επένδυσης της Eldorado... Όποιος θέλει να κάνει μία επένδυση δεν τηλεφωνεί στον Πρωθυπουργό, υπάρχουν οι ανάλογες υπηρεσίες. Το πελατειακό μοντέλο που κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν να το ξεχάσουν. Εάν υπάρχει δυσκινησία στις διαδικασίες να βοηθήσουμε. Η χώρα για να έχει ασφαλές επενδυτικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν χρειάζεται το παλιό ρουσφετολογικό μοντέλο.»

Μόλις προχθές διέρρεαν αυτό:

Καθηγητής Πάτρας: Πολύ χαμηλή η ποινή για τους 106 φοιτητές που πιάστηκαν να αντιγράφουν

Στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, αναπληρωτής καθηγητής Γιώργος Ανδρουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν, αλλά και στις ποινές που επιβλήθηκαν.


ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Καμμένος: Αν κλείσει το ορυχείο στις Σκουριές θα κινδυνεύσει ο υδροφόρος ορίζοντας

Έναν διαφορετικό κίνδυνο στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί η ανακοίνωση της Eldorado για αποχώρηση από την Ελλάδα επισήμανε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.