14 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς για τις παραιτήσεις και τον... χοντρόπετσο Κουρουμπλή

Με ένα ακόμη καυστικό σκίτσο σχολιάζει την επικαιρότητα ο Αρκάς.

«Οι παραιτήσεις γίνονται ή γιά λόγους υγείας ή για λόγους ευθιξίας, αλλά οι χοντρόπετσοι έχουν και πολύ καλή υγεία...οπότε μην περιμένετε!» γράφει ο Αρκάς.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ! Ο Κουρουμπλής προτρέπει τον κόσμο να κάνει μπάνιο... μέσα στο πετρέλαιο

Κοσιώνη: "Δηλ. αυτό το μήνα να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος"
Κουρουμπλής: "Όχι! Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος"

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Το 5λεπτο του Άδωνι Γεωργιάδη

Για την Eldorado αυτή την εβδομάδα αφού δεν πρόλαβε την πετρελιοκηλίδα:

ΑΧΑΧΑΧΑ! ΥΠΟΙΚ: Προσωρινή η τρύπα στα έσοδα, έχουμε την πεποίθηση ότι θα πιάσουμε το στόχο

Την δική του εξήγηση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την απόκλιση κατά 1.74 δισ. ευρώ στα έσοδα του προϋπολογισμού για τους μήνες Ιανουάριο-Αύγουστο.

Εκφράζει μάλιστα την πεποίθηση ότι ο δημοσιονομικός στόχος θα επιτευχθεί ως το τέλος του έτους.


Επερώτηση βουλευτών της ΝΔ στον Κουρουμπλή -«Εγκληματική ολιγωρία» για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό

Εγκληματική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό επισημαίνουν με επίκαιρη επερώτησή τους στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, βουλευτές της ΝΔ.


Το τσεκούρι με το οποίο οι κομμουνιστές σκότωσαν τον Τρότσκι ήταν κρυμμένο για δεκαετίες κάτω από κρεβάτι στο Μεξικό

Η ιστορία βρήκε χώρο να επανέλθει... Πάνω από έξι δεκαετίες μετά την εξαφάνισή του, επανεμφανίστηκε το «ματωμένο αναρρηχητικό τσεκούρι», όπως έμεινε στην ιστορία, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Λέον Τρότσκι, στις 21 Αυγούστου 1940, στην περιοχή Κογιοακάν, στο Μεξικό.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Νοσηλευτές: Μετακίνησαν τη σύζυγο του Συριζαίου βουλευτή «στάσου μύγδαλα» στον ΟΚΑΝΑ

Καταγγελία της ΠΑΣΟΝΟΠ για τη νοσηλεύτρια σύζυγο του βουλευτή Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη - Χωρίς προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και εκπαιδευτικά κριτήρια βάσει ΑΣΕΠ, αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο


ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Βίντεο: Ασυγκράτητο ζευγάρι κάνει σ@ξ στη μέση του δρόμου, δίπλα σε... νεκροταφείο

Είτε λόγω υπερβολικού πάθους είτε λόγω... υπερκατανάλωσης αλκοόλ, ένα νεαρό ζευγάρι από την πόλη Σκέγκνες στην Αγγλία δεν υπολόγισε ούτε τα διερχόμενα αυτοκίνητα ούτε την κάμερα ασφαλείας πάνω από τα κεφάλια τους και επιδόθηκαν σε τολμηρές σεξουαλικές πράξεις μέσα στη μέση του δρόμου.

ΝΔ για την τρύπα στα έσοδα: Το αφήγημα Τσίπρα καταρρέει καθημερινά

«Το αφήγημα Τσίπρα καταρρέει» τονίζει με αφορμή την «τρύπα» στα έσοδα του Αυγούστου, ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.


Ο δήμαρχος Σαντορίνης ζητά από τους κατοίκους να ...υιοθετήσουν έναν εκπαιδευτικό [ηχητικό]

Εκκληση στους κατοίκους της Σαντορίνης να... υιοθετήσουν έναν εκπαιδευτικό απηύθυνε ο δήμαρχος του νησιού.

Μιλώντας για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που αδυνατούν να βρούν σπίτι για να μείνουν στο νησί της Σαντορίνης αλλά και της...

Εντολή κατάσχεσης και ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του Στέφανου Χίου

Εντολή κατάσχεσης σε βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου επιχείρησαν να κάνουν εκτελεστή χθες το πρωί δύο δικαστικοί επιμελητές.


Κατακλύστηκε από ευχές το γραφείο του Κώστα Καραμανλή για τα γενέθλιά του

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός

«Κατακλύστηκε» από ευχές, τηλεφωνήματα και λουλούδια  το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, για τα γενέθλιά του. Ο Κ. Καραμανλής γεννήθηκε σαν σήμερα το 1956 και συμπλήρωσε το 61ο έτος ηλικίας, ενώ ο πρώτος που του ευχήθηκε χρόνια πολλά ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης, ήδη από… χθες, κατά την μεταξύ τους συνάντηση.


ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ! Κομμωτήριο στο Χαλάνδρι έκανε λεύκανση δοντιών

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, προέβη σε έλεγχο ιδιωτικών φορέων προκειμένου να διαπιστώσει την νόμιμη ή μη παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.
Στα πλαίσια του ελέγχου αυτού, διαπιστώθηκε η λειτουργία καταστημάτων στη Γλυφάδα και στο Χαλάνδρι όπου...

Ξεκινά το νέο μαρτύριο: Αύριο στο Eurogroup η γ’ αξιολόγηση, τα «κόκκινα» δάνεια και η Eldorado Gold

Το νέο μαρτύριο της γ’ αξιολόγησης θα ξεκινήσει από αύριο για την Αθήνα. Στο τραπέζι του Eurogroup στο Ταλίν της Εσθονίας θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις.


Μεταμόσχευση νεφρού για τη Σελένα Γκόμεζ με δότρια την καλύτερή της φίλη- ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η Σελένα Γκόμες αποκάλυψε σήμερα ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι, επέμβαση στην οποία προχώρησε εξαιτίας της ασθένειας του λύκου από την οποία υποφέρει.

H Ρωσία γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού παγκοσμίως

Η Ρωσία θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού παγκοσμίως με τα εγκαίνια μιας μεγάλης μονάδας εξόρυξης και τήξης στην Άπω Ανατολή, ανακοίνωσε το γραφεί Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης της Ρωσικής Άπω Ανατολής.


Αρνητική πρωτιά για την Αθήνα -Η πιο αγχώδης πόλη της Ευρώπης -Ποιες είναι... ζεν

Κι όμως η πόλη στην οποία ζούμε μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το άγχος που αισθανόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Αυτή τη φορά μία νέα έρευνα αποκαλύπτει τις λιγότερο και περισσότερο στρεσογόνες πόλεις του κόσμου για το 2017.

ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Κουρουμπλής: Για την πετρελαιοκηλίδα φτάει το κρύο, τα ρεύματα κι ο Μητσοτάκης

Αρχηγός λιμενικού: Η πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε απασχολήσει για λαθρεμπόριο καυσίμων το 2012 και το 2013 - Αρχιπλοίαρχος: Συνειδητά επιλέχθηκαν μη χημικά, τα οποία θα προκαλέσουν μη αναστρέψιμη οικολογική καταστροφή - Κουρουμπλής: Οι παραιτήσεις μας πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού - Δεν καθυστερήσαμε, να ζητήσουν συγγνώμη, τα ρεύματα φταίνε για τη ρύπανση


Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Ολο το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καθιερωμένη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η Δ.Ε.Θ.


Πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό: Τέσσερις ημέρες πήρε στον ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει βοήθεια από την ΕΕ

Τέσσερις ολόκληρες ημέρες από τη βύθιση του Αγία Ζώνη 2 στον Πειραιά πήρε στην κυβέρνηση η διαδικασία αιτήματος για βοήθεια στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια στη Θάλασσα.


Οι μεγαλύτερες πετρελαιοκηλίδες από προηγούμενα ναυάγια και ατυχήματα πλοίων στην Ελλάδα [εικόνες & βίντεο]

Μνήμες από τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στον ελλαδικό χώρο, στην Πύλο το 1980, ξυπνούν με αφορμή τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στη Σαλαμίνα.

Όπως προκύπτει, η ρύπανση στον Σαρωνικό λόγω του πετρελαίου που διέρρευσε από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» προβλέπεται πως θα είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ.

VIP λάθρο: Φτάνουν στην Ευρώπη με γιοτ και πληρώνουν 8.000 ευρώ το κεφάλι

Είναι η άλλη όψη της μετανάστευσης και της προσφυγιάς, μια πολύ πιο λαμπερή και... χλιδάτη εικόνα από αυτή που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι.

Πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Κανείς δεν γνωρίζει πώς βούλιαξε -Εγώ έχω καταστραφεί

Ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ» Θεόδωρος Κουντούρης που μόλυνε τον Σαρωνικό και προκάλεσε ένα οικολογικό έγκλημα μίλησε για το περιστατικό.

«Το πλοίο είχε επιθεωρηθεί και τα πιστοποιητικά ήταν εν ισχύ από την επιθεώρηση εμπορικών πλοίων. Ο Νηογνώμονας δεν έχει καμία σχέση», δήλωσε ο πλοιοκτήτης του μοιραίου δεξαμενόπλοιου στον realfm 97,8.


Βρετανία: Για πρώτη φορά μία γυναίκα σε χαρτονόμισμα, εκτός από τη Βασίλισσα [εικόνες]

Πιο προσιτά σε ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων, έγιναν τα βρετανικά χαρτονομίσματα, ενώ για πρώτη φορά εικονίζεται στο τραπεζογραμμάτιο των 10 λιρών, μία γυναίκα, εκτός φυσικά από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.


Στο Νο 9 των κορυφαίων του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο [εικόνα]

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Ο «Greek Freak» μετά την σπουδαία σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς μόνο τη χρονιά που πέρασε, πήρε μέρος στο All Star Game, ενώ αναδείχθηκε και ο πιο βελτιωμένος παίκτης της διοργάνωσης.

Η εξώγαμη κόρη του Jerry Lewis ζει στο δρόμο παρά την αμύθητη περιουσία του μπαμπά της

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν φέρει στον κόσμο ένα εξώγαμο παιδί, όμως η ιστορία της Suzan Lewis, κόρης του διάσημου κωμικού Jerry Lewis ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, πραγματικά συγκλονίζει.


Πατέρας 7χρονου: Το παιδί φώναξε αλλά η δασκάλα δεν άκουσε και το κλείδωσε

Μαθητής πήδηξε από το παράθυρο όταν ανακάλυψε ότι τον είχαν κλειδώσει μέσα στο σχολείο - Τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων
Άγιο είχε επτάχρονος στο 12ο δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όταν για να βγει από την κλειδωμένη αίθουσα, ανέβηκε σε θρανίο και πήδηξε από το παράθυρο, από ύψος 4 περίπου μέτρων.

ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ; Ο Γιούνκερ «ανοίγει την πόρτα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Καταλονία

Μια ανεξάρτητη Καταλονία θα πρέπει να αιτηθεί για να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαμήνυσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επισημαίνοντας ότι αυτή η πολιτική προσέγγιση ισχύει για κάθε καινούριο κράτος.


ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! «Κραχ» στα έσοδα: Υστέρηση 1,76 δισ. ευρώ τον Αύγουστο

Μεγάλη υστέρηση κατά 1,76 δισ. ευρώ στα έσοδα δείχνουν τα στοιχεία του Αυγούστου - Για πρώτη φορά το πρωτογενές πλεόνασμα κάτω από τον στόχο - Ρίχνουν τις ευθύνες στην καθυστέρηση της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ, ενώ έχουν... στραγγίξει τους φορολογούμενους


Γεωργιάδης: «Θ προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τη λάθος εντύπωση ότι είμαστε εναντίον του ΠΑΟΚ»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η παράταξή του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια από τη μεριά τους να διορθώσουν την λάθος εντύπωση που έχει δημιουργηθεί.

Εldorado: Το θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί χωρίς διαιτησία

Η Διαιτησία είναι σύμφωνη με τις διατάξεις της Σύμβασης μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Ελληνικός Χρυσός, αναφέρει η Eldorado σε σημερινή ανακοίνωσή της με αφορμή την επίσημη ειδοποίηση από τα υπουργείο Οικονομικών και Ενέργειας & Περιβάλλοντος για την έναρξη της διαιτησίας, που προηγήθηκε.


Νέες μηνύσεις και αγωγές κατά του Πάνου Καμμένου και συνεργατών του

Ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Όπως σας είναι γνωστό, από τριμήνου ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες μας είναι δικηγόροι του εκδοτικού ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Α.Ε».

O Μαδούρο συμβουλεύει τους κατοίκους να εκτρέφουν κουνέλια για να φάνε

Το «σχέδιο κουνέλι» πρότεινε ως απάντηση στις σοβαρές ελλείψεις τροφίμων στη Βενεζουέλα ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, που προέτρεψε τους ταλαιπωρημένους πολίτες της χώρας του να εκθρέψουν τα χαριτωμένα ζωάκια για να έχουν να τρώνε!


Μόλις έσπασαν την πόρτα του υπουργείου οι μεταλλωρύχοι... τους διαβεβαίωσαν ότι αύριο το γατάκι θα υπογράψει και 3η άδεια

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους μεταλλωρύχους που βρίσκονται από το πρωί στο πεζοδρόμιο περιμένοντας τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη να υπογράψει τις τρεις άδειες για τα ορυχεία της Ολυμπιάδας, όπως τους είχε υποσχεθεί και όπως είχε προαναγγείλει σε χθεσινή του συνέντευξη.

Α.Τσίπρας, ο μέγας χορηγός της Νέας Δημοκρατίας

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Αλέξης υποτίθεται πως είναι το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοτικότητα του ξεπερνά τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος του και, καλώς ή κακώς, για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το φρέσκο, νεανικό πρόσωπο, που υποσχόταν πολλά.


Μία παντρεμένη 40άρα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook - Δείτε την επική απάντηση του συζύγου της!

Μια 40χρονη, μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να κάνει μια τoλμηρή φωτογράφιση με σκοπό να κάνει δώρο τις φωτογραφίες στον άνδρα της, δημοσιεύοντας μάλιστα μία εξ αυτών στο Facebook.


Βίντεο-σοκ: Γυναίκα οδηγός «απογειώνει» το αυτοκίνητο και περνάει μέσα από κτιστή μάντρα

Η οδηγός εκτοξεύθηκε εκτός οχήματος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ούτε ο καλύτερος κασκαντέρ και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Νοτίου Αφρικής.


Η αυτοψία έφερε στο φως απομονωμένη φυλή στο δάσος Ελληνικού

Είναι «αμόλυντοι» γιατί δεν έχουν πάει ποτέ τους στο Mall

Συγκλονιστικά ευρήματα έφερε στο φως η αυτοψία των αρμοδίων στο rainforest του πρώην αεροδρομίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο αποκαλύφθηκαν γύρω στα 135 είδη βρύων και λειχινών που δεν είχαν καταγραφεί ποτέ, αλλά και μια άγνωστη φυλή ιθαγενών που ζούσε εκεί για δεκαετίες, χωρίς να έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟ@ΤΑΝΑ ΚΕΝΟΝΙΑ! Τσιρώνης: Για την πετρελαιοκηλίδα φταίει η κοινωνία, ο καπιταλισμός, και το διεθνές λόμπι

Κι όμως φίλε μου! Ο Έλληνας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο μαλ@κυνσης που τέτοιες μαλ@κίες τις αφήνει ατιμώρητες

Στην απίστευτη δήλωση ότι την ευθύνη για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε από τα πετρελαιοειδή στον Σαρωνικό την έχει η κοινωνία και τα λόμπι του πετρελαίου προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων, Γιάννης Τσιρώνης.


ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΓΓ Δημόσιας Υγείας: Αύξηση των κρουσμάτων φυματίωσης λόγω έλλειψης εθνικού προγράμματος

Η φυματίωση εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της ιατρικής τις τελευταίες δεκαετίες, στις ανεπτυγμένες χώρες.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 σημειώθηκε, διεθνώς, σταδιακή αύξηση τόσο της επίπτωσης, όσο και της ανθεκτικότητας του μυκοβακτηριδίου tuberculosis στα πρωτεύοντα αντιφυματικά φάρμακα.


Εξαιρετικά σπάνιο: Φωτογράφισαν λευκή καμηλοπάρδαλη [εικόνες]

Ένα ζευγάρι πολύ σπάνιες λευκές καμηλοπαρδάλεις, μητέρα και παιδί, που πάσχουν από μια γενετική πάθηση που λέγεται λευκισμός, καταγράφηκαν για πρώτη φορά σε βίντεο.

ΈΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ! Η Δούρου είναι σε εγρήγορση... έβγαλε και ανακοίνωση

Ερωτήματα γύρω από τα αίτια του ναυαγίου εγείρει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ παράλληλα, αφήνει τις σπόντες της κατά της όλης διαχείρισης του περιστατικού από το υπουργείο Ναυτιλίας.


ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Τσίπρας: Όχι σε παιδονόμο υπουργό Οικονομικών της Ευρώπης

Αρχή μιας σειράς πολύ σημαντικών ιταλικών επενδύσεων στην ελληνική οικονομία χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την επένδυση της ιταλικής Ferrovie Dello Stato η οποία εξαγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Έτσι καθιερώθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ.Ασίας

Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος καθιερώθηκε με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων στις 24 Σεπτεμβρίου 1998 και τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ! Υπόθεση Eldorado: Ξεκινά επίσημα η διαδικασία της διαιτησίας

Διαβάστε τι αναφέρεται στο κείμενο της προσφυγής με το  οποίο το υπουργείο Περιβάλλοντος εγκαλεί την Ελληνικός Χρυσός για παραβίαση των όρων της σύμβασης - Χθες, 48 ώρες μετά την απειλή της Eldorado ότι θα φύγει από την Ελλάδα, η κυβέρνηση έδωσε στους Καναδούς άδεια για την Ολυμπιάδα


Σκάφος απορρύπανσης από την ΕΕ για την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας

Με την αποστολή σκάφους απορρύπανσης ανταποκρίθηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο αίτημα της Ελλάδας για την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση του περιστατικού πετρελαϊκής ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, η Ελλάδα ενεργοποίησε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας...

Ο Μητσοτάκης για τον Κουρουμπλή: Στην αρχή εξεπλάγην αλλά με επανέφερε στην… τάξη

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, σε μια σύντομη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους σε διάδρομο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ειδικά το σημείο που αφορούσε στις αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή περί παραίτησής του.

Κ. Καραμανλής: «Κάποιοι πίστεψαν στη 13η σύνταξη, αυτοί που πίστεψαν και το «λεφτά υπάρχουν»»

Με ομιλία του στην Ειδική Κομματική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής σελίδας ώστε ο τόπος να βγει από την πολυεπίπεδη κρίση και να ανατάξει τις δυνάμεις του.

TOΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Ανακλήθηκε η απόφαση για δωρεάν μεταπτυχιακά στα παιδιά καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε σήμερα, έπειτα από εισήγηση του πρύτανη Αντώνη Τουρλιδάκη, να ανακαλέσει την απόφαση της σχετικά με τη δυνατότητα των παιδιών των καθηγητών να συμμετάσχουν σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών χωρίς να καταβάλουν δίδακτρα.

Σαμαράς: Μη σοβαρές οι δηλώσεις της κυβέρνησης, γελοιοποιούνται -Δεν μπορεί να καθαρίσει σε ένα μήνα ο Σαρωνικός

Τον μεγάλο του προβληματισμό για την περιβαλλοντική ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό διατύπωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


«Απαγορευτικό»-σοκ από τους Δανειστές σε διαγραφές και «κούρεμα» δανείων: Ζητούν επίσπευση πλειστηριασμών

Στοπ σε κάθε μορφής άτυπη σεισάχθεια μέσω εκτεταμένων διαγραφών δανείων ή αποφυγής ρευστοποιήσεων περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, βάζουν οι εποπτικές αρχές στις τράπεζες.