15 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! H Aντζυ Σαμίου είδε την πίσσα από την πετρελαιοκηλίδα και... νοστάλγησε τα παιδικά της χρόνια! [εικόνες]

Οι εικόνες που μόνο θλίψη προκαλούν, έκαναν την Άντζυ Σαμίου να... νιώσει νοσταλγία για τα παιδικά της χρόνια! Tότε που έτρωγε ψαράκια στα ταβερνάκια του Σκαραμαγκά...

Για την κυρία Σαμίου μάλλον θα ισχύσει η προτροπή... Κουρουμπλή και θα κολυμπήσει ελεύθερα, όπως παλιά. Τότε που όπως γράφει η καλλιτέχνις «μετά το μπάνιο της καθάριζε από την πίσσα τα ποδαράκια».

Τι ζήτησε ένας πολίτης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βίντεο: Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από το βυθισμένο «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Tο πλοίο έχει γύρει στο πλάι σε γωνία 90 μοιρών και έχει κάτσει στο βυθό σε βάθος 30 μέτρων - Σε εξέλιξη η διαδικασία απάντλησης του φορτίου του

Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα πάνω από το σημείο της βύθισης του μικρού δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ εξασφάλισε το arxipelagos.com.


ΝΔ: Με τον Καμμένο θα ασχοληθούμε στις 25 Σεπτεμβρίου

Τι σημειώνουν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Γιαννουσάκη

Σαφές μήνυμα στον Πάνο Καμμένο ότι θα ασχοληθούν μαζί του όταν απολογηθεί στη Βουλή για την υπόθεση Γιαννουσάκη, στέλνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.


Γιατί έπεσε 4,31% το Χρηματιστήριο σε τρεις μέρες και οι τράπεζες χάνουν 25% σ' ένα μήνα

Όποια εμπιστοσύνη χτιζόταν υπομονετικά επί μήνες στις τράπεζες και το χρηματιστήριο, διαλύθηκε μέσα σε έναν μήνα, καθώς οι τραπεζικές μετοχές έχασαν το 25%, ενώ το χρηματιστήριο έχασε 4,31% μέσα σε τρεις συνεδριάσεις.


ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ FUNDS ΛΕΜΕ! Παπαδημητρίου: Δεν μπορεί δανειολήπτης με «κόκκινο» δάνειο να το εξαγοράσει πριν πάει σε fund

Οι δανειολήπτες με «κόκκινα» δάνεια και υποθηκευμένη την πρώτη τους κατοικία δεν θα μπορούν να τα εξαγοράζουν κατά προτεραιότητα από την τράπεζα πριν αυτό καταλήξει σε κάποιο fund ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Politico: Η Μαδρίτη αναλαμβάνει τα οικονομικά της Καταλονίας -Για να μην κάνει δημοψήφισμα

Εντείνει τις πιέσεις η Μαδρίτη προκειμένου να ακυρωθεί το πολυπόθητο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία των Καταλανών. Μοναδικό μέσο πίεσης πλέον, η διαχείριση των οικονομικών.

Βελγικά δικαστήρια: Το PKK δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση - Τουρκία: Απαράδεκτη απόφαση

«Η βελγική απόφαση αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα υποστήριξης του τρομοκρατικού γκρουπ, που θίγει τα συμφέροντα και την ασφάλεια της Τουρκίας», τονίζει η Άγκυρα


Συγκλονιστικό βίντεο από «drone»: Η οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού

Από τη Σαλαμίνα έως την Πειραϊκή, τον Άγιο Κοσμά και τη Γλυφάδα, η θαλάσσια ρύπανση έχει επεκταθεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο, με το μαζούτ να έχει σχεδόν βγει στην στεριά - Τα ειδικά συνεργεία συνεχίζουν το έργο της απορρύπανσης


ΑΠΟ ΜΕΝ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι δανειστές πιέζουν (!) για πλειστηριασμούς ακινήτων

Προκειμένου να πιαστούν οι στόχοι μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων

Να βάλουν φρένο στις διαγραφές δανείων και να πατήσουν γκάζι ώστε να επισπευστούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων ζητούν οι δανειστές από τις διοικήσεις των εγχώριων συστημικών τραπεζών, προκειμένου να πιαστούν οι στόχοι μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Eντυπωσιακό: Το αεροδρόμιο του Μονάχου έγινε... γήπεδο μπάσκετ [βίντεο]

Η οργάνωση και το marketing σε άλλο... επίπεδο.

Ένα φιλικό διαφορετικό από τα συνηθισμένα θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο, στο.... αεροδρόμιο του Μονάχου!


«Αντάρτικο» δικηγόρων για τον ΕΝΦΙΑ: Απευθύνουν προσκλητήριο για μαζικές προσφυγές

Σε 15 ημέρες εκπνέει η προθεσμία όχι μόνο καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και υποβολής ενδικοφανών προσφυγών εναντίον του φόρου ακινήτων, ο οποίος με φόντο σειρά αποφάσεων του ΣτΕ, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο δικηγόρων και φοροτεχνικών.


Ξανασυνέλαβαν πλοίαρχο και μηχανικό του «Αγία Ζώνη ΙΙ»-Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την πετρελαιοκηλίδα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά σε βάρος των υπευθύνων του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2», που προκάλεσε εκτεταμένη ρύπανση στον Σαρωνικό.


Απίστευτο γέλιο στο Twitter με την πετρελαιοκηλίδα: 1 κιλό σαρδέλες Σαρωνικού για προσάναμμα! [εικόνες]

Επιστρέτευσαν όλα τα αποθέματα πικρού χιούμος οι χρήστες του Twitter για να σχολιάσουν το σκάνδαλο με το ναυάγιο στον Σαρωνικό και την πετρελαιοκηλίδα που κατέστρεψε την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ολλανδική βοήθεια φθάνει στην Αθήνα για την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας - ΒΙΝΤΕΟ

Την άφιξη εξειδικευμένης ομάδας από το λιμάνι του Ρότερνταμ την Κυριακή που θα συνδράμει στις προσπάθειες απορρύπανσης του Σαρωνικού και των ακτών του παραλιακού μετώπου, γνωστοποίησε στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ο ομόλογός του της ολλανδικής πόλης, Αχμέτ Αμπουταλέμπ.


ΝΡΚΩΤΙΚΑ Ή ΟΥΙΣΚΙΑ; Μάνια Τεγοπούλου: Τους απέλυσα από την Ελευθεροτυπία γιατί μου έσπαγαν τα αρχ...α

Η κόρη του ιδρυτή της εφημερίδας Κίτσου Τεγόπουλου μιλά πρώτη φορά και προκαλεί αίσθηση-Αναφέρθηκε στους «εχθρούς» της, μεταξύ των οποίων και ο θείος της, υπογραμμίζοντας ότι τους ήξερε από την αρχή


Γιατί η Coca Cola έχει πιο ωραία γεύση σε γυάλινο μπουκάλι

Τι είναι αυτό που κάνει το αγαπημένο αναψυκτικό να έχει καλύτερη γεύση σε γυάλινο μπουκάλι παρά σε πλαστικό;

Σύμφωνα με τη βιοχημικό και ιδρυτή της Scince by Design, Sarah Risch, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, αυτό συμβαίνει επειδή το υγρό αντιδρά με τα πολυμερή στη συσκευασία.

Οριστικό λουκέτο στις καντίνες στο Γαϊδουρονήσι

Εφοδιασμένοι με νερό, τρόφιμα αλλά και ομπρέλες θα πρέπει να είναι πλέον όσοι Έλληνες και ξένοι τουρίστες  επισκέπτονται την νήσο Χρυσή, ή Γαϊδουρονήσι, καθώς φαίνεται ότι μπαίνει ένα οριστικό τέλος στα όσα διαδραματίστηκαν το φετινό καλοκαίρι με τις καντίνες να κλείνουν για διάφορες φορολογικές παραβάσεις και μετά από λίγο να ανοίγουν και πάλι...


Το καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη είναι ελληνικό -Αποθεώνει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό [βίντεο]

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.


Μητσοτάκης: "Μέχρι και η Βόρειος Κορέα απέκτησε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο"-Συνάντηση με μαθητές που αρίστευσαν

«Θα βάλουμε ένα τέλος στην τυραννία της μετριότητας στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και θα απελευθερώσουμε τις δυνάμεις τους - Όραμά μου είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα να γίνουν πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ

Φιάσκο οι Τοπικές Μονάδες Υγείας: Για 1.195 θέσεις γιατρών έγιναν μόλις 600 αιτήσεις

Για «παταγώδη αποτυχία» του συστήματος κάνει λόγο ο Ιατρικός Σύλλογος - Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός ανέφερε πως για τις 1.195 θέσεις γιατρών (γενικοί γιατροί, παθολόγοι, παιδίατροι) υποβλήθηκαν μόλις 600 αιτήσεις


Το ξέσπασμα του Αθερίδη για την πετρελαιοκηλίδα που καταστρέφει τον Σαρωνικό

Με τρομοκρατικό χτύπημα παρομοιάζει την οικολογική καταστροφή που συντελείται στον Σαρωνικό μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη II» ο γνωστός ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης.

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι παραλίες που μολύνθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα - Απαγορεύεται το κολύμπι, ακόμα και η προσέγγιση!

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Υγείας λίστα με τις παραλίες που πλέον απαγορεύεται το κολύμπι, μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».


Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει τσίπα

Του Σάκη Μουμτζή

Κοινώς, είναι ξετσίπωτοι. Αναφέρομαι βέβαια στους κυβερνώντες που αγνοούν μια λέξη βαθιά ριζωμένη στην συνείδηση του λαού μας.


Σοκαριστικό βίντεο: Εκτελεστής μπαίνει σε καφετέρια και σκοτώνει με 4 σφαίρες το θύμα του

Θύμα της δολοφονίας ο 34χρονος Κλιμάκο Σεγκούντο Ουριάνα, ο οποίος σύμφωνα με ΜΜΕ της Βενεζουέλας συνδέεται με εγκληματική οργάνωση που δρα στα σύνορα της χώρας


ΒΙΝΤΕΟ-Και τα λεγε ο Αλέξης! Να σώσουμε τις ακτές, να σώσουμε το περιβάλλον

Και το έσωσε ο μπαγάσας:


ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Πλώρη για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια έβαλε η γνωστή δημοσιογράφος

Έτοιμη να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι η δημοσιογράφος...

Στη Θεσσαλονίκη ο Σλούκας με στέλεχος της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες και θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες, ένας από του κορυφαίους μπασκετμπολίστες της χώρας, ο Κώστας Σλούκας, προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένειά του και να περάσει χρόνο με αγαπημένους του φίλους.

ΒΙΝΤΕΟ-Μας κυβερνάει ένα τσίρκο ηλιθίων λέμε!

Υπουργός Ναυτιλίας: Να κάνει μπάνιο ο κόσμος.
Υπουργός Υγείας: Να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος...

Πρετεντέρης: Με μαϊμούδες δεν κυβερνάς

"Κανείς ποτέ δε μπόρεσε να κυβερνήσει με μαϊμουδιές" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Με πέντε ημέρες καθυστέρηση ο Τσίπρας έκανε σύσκεψη για το ναυάγιο και την πετρελαιοκηλίδα

Αν και κατόπιν εορτής, πραγματοποιήθηκε τελικά στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας για το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».


Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτσάκης, ενόψει της τριήμερης επίσκεψής του στη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρήκε λίγο χρόνο για να επισκεφθεί και την αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, απόλαυσε το καφεδάκι του σε κεντρικό καφέ στη Θεσσαλονίκη, ενώ, χαιρετώντας τον κόσμο που συναντούσε στον δρόμο, έκανε και μια βόλτα στην Τσιμισκή.


ΓΥΦΤΟΙ Ή ΛΑΘΡΟ ΘΑ 'ΝΑΙ! Τροχαίο στο Πέραμα: 20 άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό και τον έσπασαν στο ξύλο!

Η αστυνομία τους αναζητά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πέραμα.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο για την ευθανασία που απαγόρευσε το YouTube επειδή ήταν πολύ «σκληρό»

Οι παραγωγοί του συνιστούν στα άτομα κάτω των 18 να μην παρακολουθήσουν το κλιπ που απεικονίζει τα τελευταία 24ωρα της ζωής ενός άνδρα που πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2005

Η Ελένη Μενεγάκη χορεύει τσιφτετέλι στην Ερμού

Με ένα… ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρίσκονταν στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, καθώς η Ελένη Μενεγάκη το έριξε στο τσιφτετέλι!


Καθηγητής «έβγαλε» από την Κρήτη τις προϊστορικές πατημασιές

Ο άντρας ο οποίος τα είχε στην κατοχή του είναι καθηγητής των ΕΠΑΛ και εντοπίστηκε στην Θεσσαλονίκη

Βρέθηκαν τα προϊστορικά αποτυπώματα βάδισης που εκλάπησαν από το Καστέλι Κισσάμου.


Κανάκης για Τσίπρα: Πρωταθλητής του ψέματος για 30 χρόνια στην Ελλάδα!

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα iselida.gr παραχώρησε ο παρουσιαστής της τηλεόρασης και ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, Αντώνης Κανάκης. Διαβάστε την αναλυτικά:


Ο Κικίλιας ανέβασε φωτογραφία ντροπής: Εδώ μας είπε ο Κουρουμπλής να κολυμπάμε; Ντροπή! [εικόνα]

Μια φωτογραφία που προκαλεί δέος ανέβασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, που δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στον Σαρωνικό από ψηλά.

Εισαγγελέας για το ναυάγιο στον Σαρωνικό -Ζήτησε τη δικογραφία από το Λιμενικό

Τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Λιμενικό Σώμα για την υπόθεση του ναυαγίου του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό ζήτησε σήμερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τσίβα.

Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει στον καθαρισμό του Σαρωνικού

Στη διάθεση του λιμενικού σώματος βρίσκονται από χθες μέσα και προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού κόλπου.


Η Eldorado Gold Corporation επιβεβαιώνει ότι έλαβε σήμερα την έγκριση της Τεχνικής Μελέτης για το κλείσιμο των ορυχείων της Παλαιάς Ολυμπιάδας και της Άδειας Εγκατάστασης για το εργοστάσιο εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα.


«Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνει… κι άλλη επένδυση»

«Φρένο» στην επένδυση του πρώην υπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη, βάζουν με τις υπογραφές τους ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος, για την κατασκευή δύο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αεριοποίηση βιομάζας στην περιοχή των Βασιλικών. Στις αρχές της εβδομάδας, έγιναν δεκτές οι δύο προσφυγές που είχε καταθέσει ο δήμος Θέρμης, σε βάρος αντίστοιχων αποφάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης με τις οποίες δινόταν η έγκριση για την πραγματοποίηση της επένδυσης.


Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έμειναν στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη και ποιοι πήγαν… δυτικά;

Άλλοι δυτικά και άλλοι στο κέντρο! Ο λόγος για τους πολιτικούς αρχηγούς που επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕ-HELEXPO και τα ξενοδοχεία που επέλεξαν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους για να μείνουν. Η επιλογή δε, των ξενοδοχείων δεν είναι τυχαία…


Δείτε live την «αυτοκτονία» του δορυφόρου Cassini

Στις 3 περίπου το μεσημέρι ώρα Ελλάδας το σκάφος Cassini (Κασίνι) θα δώσει τέλος στην περιπετειώδη «ζωή» του, κάνοντας βουτιά θανάτου μέσα στην ατμόσφαιρα του Κρόνου.


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια [βίντεο]

Έναν μήνα μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών που έδειχναν την Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια χέρι-χέρι στα σοκάκια της Πάτμου, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Χάλι Μπέρι με το στήθος έξω -Μεγάλωσε, αλλά παραμένει «θεά» [εικόνες]

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο περίμενε η Χάλι Μπέρι για να κάνει την πιο σέξι εμφάνιση στα χρονικά.

Η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία κολλητή, φλοράλ ολόσωμη φόρμα που κυριολεκτικά είχε σκίσιμο μέχρι τον αφαλό.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Μην κολυμπήσετε στις περιοχές που μολύνθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα

Να αποφευχθεί η κολύμβηση και η έκθεση σε περιοχές που έχουν μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα, συνιστά το ΚΕΕΛΠΝΟ με ανακοίνωση του.

Ενωση Ελλήνων Χημικών για πετρελαιοκηλίδα: Ανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός [pdf]

Ανετοιμότητα στην κινητοποίηση των μηχανισμών του κράτους παρατήρησε η Ένωση Ελλήνων Χημικών για την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας που προκλήθηκε από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη II».

Εικόνα-σοκ της γυναίκας από την Πάτρα που τσίμπησαν οι τσούχτρες -Τη σημάδεψαν στο πρόσωπο

Εφιάλτης έγινε για μια 35χρονη πατρινή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το μπάνιο της στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε ενώ κολυμπούσε την «επίθεση» μεγάλης τσούχτρας η οποία κώλυσε με τα πλοκάμια επάνω της.


Eurogroup: Ανησυχία για τη γ' αξιολόγηση και για τη δίωξη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Ανησυχίες για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης και προβληματισμός για τη δίωξη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου εκφράστηκαν στο σημερινό Eurogroup.


Τρομοκρατική επίθεση απ' τα Lidl-Έκρηξη σε τρένο του μετρό του Λονδίνου

Εξερράγη κουβάς (μέσ σε σακκούλα Lidl) που περιείχε άγνωστη ουσία - Αρκετοί ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να εκκενώσουν τον σταθμό - Η Αλ Κάιντα είχε απειλήσει με επιθέσεις σε τρένα