18 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτος ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Πανηγυρίζει με «Non paper» διαδικτυακή έρευνα μαϊμού εταιρίας-ΦΩΤΟ

Πανηγυρίζουν τη μαϊμού έρευνα από εταιρία που δεν είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο εταιριών που κάνουν δημοσκοπήσεις-Τη συγκεκριμένη "έρευνα" ανέβασε το news247 του "φίλου" του Κυριάκου και μετά από λίγο την κατέβασε, αφού την έκαναν αφίσα όλες οι ΣΥΡΙΖΟσελίδες!!!

Το πολιτικό κλίμα στη χώρα αλλάζει και μπαίνουμε σε μία νέα περίοδο, εκτιμά η Κουμουνδούρου

«Καταρρέει το αφήγημα της ΝΔ, η οποία στήριζε το σύνολο της στρατηγικής της, στην δημοσκοπική της υπεροχή» αναφέρουν σε «non paper» το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Δραπετσώνα: Επίθεση κουκουλοφόρων σε συνεργείο του ΑΝΤ1 - Τραυματίστηκαν δημοσιογράφος και οπερατέρ

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες προς το τηλεοπτικό συνεργείο

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον άγνωστο που πυροβόλησε ανήλικο στο Γαλάτσι

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εικάζουν ότι ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του 10χρονου γιατί ενοχλήθηκε από τις φωνές των παιδιών που έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου!


Απίστευτο βίντεο: Καβούρι πηδάει έξω από καυτό τηγάνι και... σβήνει το «μάτι» για να σώσει τους φίλους του

Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» έγινε... πραγματικότητα σε μια κουζίνα εστιατορίου στην Κίνα Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» έγινε πραγματικότητα στην κουζίνα ενός εστιατορίου στην Κίνα, όπου ένα καβούρι όχι μόνο πήδηξε έξω από το καυτό τηγάνι όπου επρόκειτο να μαγειρευτεί ζωντανό με τους «φίλους» του, αλλά κατάφερε - τουλάχιστον προσωρινά - να κλείσει το «μάτι» της κουζίνας σαν πραγματικός... ήρωας.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ! Άγριο ξύλο Άδωνι στον Καμμένο! Δεν ήξερε τι να πει για τα ψώνια στο Λονδίνο

Άδωνις: «Σας θαυμάσαμε με την Jaguar και φορτωμένο με σακούλες από τα “Selfridges” του Λονδίνου» - Καμμένος: «Πήγα να αγοράσω για τα παιδιά μου κούκλες Barbie»Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αιχμηρούς υπαινιγμούς εξελίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Σταθερά μπροστά η ΝΔ

[Ο καθένας με τον πόνο του και το ΒΗΜΑ με την αβάντα του στην κεντροαριστερά του]

Ενδιαφέροντα ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό, εμφανίζει η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής.

Με τα σημερινά δεδομένα, η κατάσταση παραμένει λίγο ως πολύ δεδομένη: Η Νέα Δημοκρατία προηγείται 6,1 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καλύτερος Πρωθυπουργός έναντι του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 7,5 μονάδων.

Η αποκάλυψη του Μητροπολίτη Ιερόθεου για τον θάνατο της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου

Μέσα από μία επιστολή, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιούνιου του 2016. Ο Μητροπολίτης μιλά για τη γνωριμία τους, και αποκαλύπτει πως η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί ότι θα φύγει από τη ζωή και μάλιστα μόνη της.

ΗΠΑ: Ζευγάρια μάυρων «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε κατάστημα

Δύο ζευγάρια ήρθαν στα χέρια, σε έναν απίστευτο καβγά σε πολυκατάστημα στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ τα μικρά παιδιά τους έντρομα προσπαθούσαν να τους σταματήσουν.


ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Αλλαγή φύλου σε πέντε λεπτά και με μια αίτηση: Στη Βουλή το νομοσχέδιο

Στην Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου  και τον Εθνικό Μηχανισμό Εκπόνηση, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.


Ο πλανήτης τιμά τη μνήμη της Κάλλας, στην Ελλάδα σιωπή [εικόνες]

Με απόλυτη σιωπή, εντός Ελλάδας, σημαδεύτηκαν τα 40 χρόνια χωρίς την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα ντίβα, την Μαρία Κάλλας.

Σε όλο τον κόσμο, άρθρα επί άρθρων στον Τύπο αλλά και εκδηλώσεις τίμησαν την μεγάλη ντίβα της όπερας, την γνωστότερη Ελληνίδα στον πλανήτη.

Ορίστηκαν δύο εισαγγελείς για το ΑΠΘ -Θα επιχειρήσουν να βάλουν τέλος στο «άβατο»

Τέλος στα φαινόμενα ανομίας θα επιχειρήσουν να θέσουν οι αστυνομικές αρχές με τη συνδρομή των Εισαγγελικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.


Ο Σκουρτόπουλος στην Εθνική με... βοηθό τον Μίσσα

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, βοηθός του Κώστα Μίσσα στο Eurobasket, θα είναι πλέον ο πρώτος προπονητής της Εθνικής Ανδρών με συνεργάτη τον...Κώστα Μίσσα


Βρετανία: 12χρονη μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενη επειδή έστειλε γυμνή φωτογραφία σε παιδόφιλο!

Ο δράστης λέγεται ότι χρησιμοποίησε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram για να βομβαρδίσει το κορίτσι με μηνύματα και αιτήματα για φωτογραφίες - «Πώς μπορεί το θύμα να καταλήξει με ποινικό μητρώο;» αναρωτιέται η μητέρα της


Το μήνυμα Πατμάνογλου επτά μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο με την Πόρσε - ΦΩΤΟ

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Υπάτιου Πατμάνογλου, του άνδρα που τον περασμένο Φεβρουάριο έχασε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα τη σύζυγο και τον 3χρονο γιο του στο τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Πρόεδρος ΕΕΑ: Προς τη σωστή κατεύθυνση ο σχεδιασμός της ΝΔ για την ανάκαμψη της οικονομίας

Προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται ο σχεδιασμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάκαμψη της οικονομίας, εκτιμά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ.


ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ! Ο Σόιμπλε κλείνει τα 75: Η παρέλαση, η γιορτή με τα 700 άτομα και το εγκώμιο της Μέρκελ

«Τώρα σκεφτομαι τα 80ά μου γενέθλια» είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Δείτε φωτογραφίες από την ειδική τελετή προς τιμήν του - Δείτε την άγνωστη κόρη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών - Στους καλεσμένους και ο Γιούνκερ

Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τον ISIS ενώ διασχίζουν το ποτάμι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συριακά και ρωσικά στρατεύματα έσπασαν την πολιορκία της Deir Ez Zor σηματοδοτώντας την αντίστροφή μέτρηση για τη οριστική εκδίωξη της ISIS από την Συρία και το τέλος του πολέμου.

Νέο σκάνδαλο με βίντεο και εκβιασμούς συγκλονίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο

Ο Λαβίν Κουρζαβά, της Παρί, φέρεται να ήταν θύμα εκβιασμού από αγνώστους οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους βίντεο που τον εμφάνιζε  να χρησιμοποιεί άσχημος χαρακτηρισμούς για τον προπονητή της Εθνικής Ντιντιέ Ντεσάμπ – Οι δράστες συνελήφθησαν ενώ φερόταν έτοιμοι να επιτεθούν στον παίκτη

ΗΠΑ: Χωρίς τους σωματοφύλακές του ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χωρίς τους «γνωστούς» φρουρούς του, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση κατά διαδηλωτών -σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους- και παρά τους πρόσφατους «βρυχηθμούς» του περί σκανδαλώδους απόφασης της αμερικανικής δικαιοσύνης.

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Στα 18 ίδρυσε εταιρεία, στα 19 αγόρασε την πρώτη του Porsche -Ποιος είναι ο σταρ, πιθανός εταίρος της Μέρκελ [εικόνες & βίντεο]

Οι Γερμανοί Φιλελεύθεροι (FDP) ετοιμάζονται στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής να επιστρέψουν στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, έπειτα από μια τετραετία οδυνηρού αποκλεισμού.

Τεράστιο ιγκουάνα κάνει βόλτα στη Θεσσαλονίκη! [εικόνα]

Αναστάτωση προκάλεσε η βόλτα που αποφάσισε να κάνει ένα...ιγκουάνα στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Πάντων στην οδό Μοναστηρίου.

Λαφαζάνης: Το ψέμα έχει γίνει δεύτερη φύση στον Τσίπρα -Δεν υπάρχει success story

[Στεναχωριέται κι ο Λαφαζάνης που δεν μπορεί να κυβερνά με Τσίπρα και να κάνει υποκλίσεις στους Ρώσους...]

Πρόσκληση για κοινό μέτωπο σε «όλες τις αριστερές, πατριωτικές, και δημοκρατικές δυνάμεις», από το ΚΚΕ, μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Πλεύση Ελευθερίας «ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο» απηύθυνε από τη Λάρισα ο Π. Λαφαζάνης.


ΠΑΣΟΚ για το νέο πρόεδρο του Α. Πάγου: Επέλεξαν προκλητικά τον αρεστό τους

Σφοδρά πυρά κατά την επιλογής του νέου προέδρου του Αρείου Πάγου από το υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

«Μετά από μια σκοτεινή "κυοφορία" μηνών και την αλγεινή εικόνα ενός αδικαιολόγητα ακέφαλου Αρείου Πάγου, οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώνονται» αναφέρει η Χ. Τρικούπη και τονίσει ότι «με μια πρωτοφανή "βουτιά" στην επετηρίδα, το Υπουργικό Συμβούλιο ανέδειξε σήμερα, με προκλητική επιλεκτικότητα τον αρεστό του Πρόεδρο».


Απίστευτο: Συνέλαβαν πυρομανή δασοπυροσβέστη

Ένας 45χρονος εθελοντής δασοπυροσβέστης καταδικάστηκε σήμερα από το τριμελές πλημμελειοδικείο Σάμου σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή ως υπαίτιος της δασικής πυρκαγιάς στα Κοντακέικα Σάμου την περασμένη Πέμπτη.


Πάλι έκανε πασαρέλα στο υπουργικό συμβούλιο


Με ένα στενό μαύρο φόρεμα και ένα υπέροχο πέδιλο, η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις στο υπουργικό συμβούλιο.


ΒΙΝΤΕΟ - Αστυνομικοί πυροβολούν ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ (να τα λέμε κι αυτά) φοιτήτρια στις ΗΠΑ

Και οπλισμένη και υπο την επήρεια ναρκωτικών

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται αστυνομικοί να πυροβολούν και να τραυματίζουν θανάσιμα μία 21χρονη φοιτήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ.

ΕΠΟΣ! Βίντεο: Η αστυνομία «πιάνει στα πράσα» διαρρήκτη ενώ... αυτοϊκανοποιείται στον καναπέ

Οι φοιτήτριες που έμεναν στο σπίτι είχαν «ταμπουρωθεί» στον πάνω όροφο

Οι αστυνομικοί του τμήματος της πόλης Κολόμπους του Οχάιο έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν κάθε είδους απειλή, όταν ανταποκρίνονται σε κλήσεις για εισβολές αγνώστων σε σπίτια, όπως π.χ. όπλα, βίαιη συμπεριφορά και ύβρεις.


Κίνδυνος αναβολής της 3ης αξιολόγησης - τι ζητούν οι θεσμοί

Της Δήμητρας Καδδά

Μία πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση με δεκάδες εκκρεμή μέτωπα, αλλά και έναν μεγάλο κίνδυνο, αυτόν της αναβολής της καθόδου των επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα περιγράφουν διπλωματικές πηγές από τις Βρυξέλλες. Ο λόγος για έναν κίνδυνο που αν δεν αποσοβηθεί, μεταφέρει χρονικά τις διαπραγματεύσεις και το επόμενο πακέτο δόσεων, αλλά και για την έξοδο στις αγορές.

Γερμανία: Βαριά πρόστιμα γιατί αγνόησαν ηλικιωμένο που ξεψυχούσε δίπλα τους

Έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και τουλάχιστον 4 άτομα δεν κάλεσαν ούτε ασθενοφόρο γιατί... βιάζονταν - Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, η μη ανταπόκριση μπροστά σε ένα επείγον περιστατικό ιατρικής φύσης τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο ή και φυλάκιση έως και ενός έτους.


Από τη «Νέα Δεξιά» ξανά στον Αδωνι Γεωργιάδη

Την αντίστροφη πορεία από εκείνη που είχε ακολουθήσει πριν περίπου ενάμιση χρόνο έκανε ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δεξιάς, Δημήτρης Γερογιάννης, καθώς κατά την διάρκεια της γαλάζιας απόβασης στην Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, στην οποία έδωσε το παρών επανέκαμψε στις τάξεις της γαλάζιας παράταξης, μέσω του ανθρώπου που συνεργαζόταν από το 2009.


Θέλουν να σουφρώσουν πάλι τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων στην ΤτΕ: Θα μας βρουν απέναντί τους"

Νέες αντιδράσεις των δήμων προκαλεί έγγραφο για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδας.


Tradewinds: Βρήκαν 121 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο του Γιάννη Κούστα στο Περού

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tradewinds, τα δέματα βρέθηκαν στο πλοίο «Dimitris C», που ανήκει στην Danaos Shipping του Έλληνα εφοπλιστήΣε περιπέτειες φαίνεται να εμπλέκεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tradewinds, πλοίο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.

Βίντεο: Ο γιατρός της Στουτγκάρδης έσωσε τη ζωή του αρχηγού της ομάδας Κρίστιαν Γέντνερ

Ο Ρέιμοντ Μπεστ αντιλήφθηκε γρήγορα τι είχε συμβεί μετά τη σύγκρουση του Γκέντερ με τον τερματοφύλακα της Βόλφσμπουργκ και με την ταχύτατη παρέμβασή του, του έσωσε τη ζωή


Λονδίνο: Αγριος καβγάς οδηγών στη μέση του δρόμου

«Αναψαν» τα αίματα σε δρόμο του Λονδίνου, ανάμεσα σε δύο οδηγούς.

Εξαλλος ένας άνδρας, επειδή ένα φορτηγάκι του έκλεινε τον δρόμο, ξεκίνησε άγριο καβγά με τον οικοδόμο που το οδηγούσε.


ΣΟΚ! Βούδα από άμμο χαιρέτησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Άλιμο!

Νόμισε ότι είναι ο Κώστας Καραμανλής που έχει μαυρίσει από την ηλιοθεραπεία

Μια μέρα μετά τον περίφημο «χαιρετισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κούκλα βιτρίνας στην Θεσσαλονίκη που κάνει τον γύρο του internet μια αντίστοιχη χαριτωμένη παρεξήγηση συνέβη και στον Αλέξη Τσίπρα!


Μήπως στον Σαρωνικό θα πνιγεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Σάκη Μουμτζή

Εικόνα πρώτη: οι προλετάριοι - μεταλλωρύχοι με τα κράνη και τα γιλέκα τους έχουν κάνει έφοδο στο υπουργείο Εθνικής οικονομίας, διαμαρτυρομένοι γιατί η σοσιαλιστική κυβέρνηση θα κλείσει την επιχείρηση που δουλεύουν, για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος.


Άγγελος Μιχαλόπουλος: Από τη Wall street ιδιοκτήτης του 25% της Ίου

Εάν ο Μάρτιν Σκορσέζε τύχαινε να γνωρίσει την κυριολεκτικά απίθανη κινηματογραφική ιστορία του Αγγελου Μιχαλόπουλου, ο οποίος συντάραξε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ίσως η περίφημη ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» να είχε γυριστεί διαφορετικά. Ενδεχομένως και με τον τίτλο του τύπου «Ο Ελληνας Μίδας της Wall Street». Διότι ο κ. Μιχαλόπουλος κατάφερε να τρελάνει τους επενδυτές και τον εμβληματικό οίκο του δυτικού καπιταλισμού, το αμερικανικό χρηματιστήριο, και μάλιστα χωρίς τις αθέμιτες ή και παράνομες μεθόδους του Τζόρνταν Μπέλφορτ, του ήρωα στο φιλμ του Σκορσέζε.

Καβάνι και Νεϊμάρ τσακώθηκαν για ένα πέναλτι - Απίστευτη σκηνή στο ματς με τη Λιόν [βίντεο]

Πρόβλημα σχέσεων φαίνεται πως υπάρχει στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν αφού στο ντέρμπι με την Λιόν, Καβάνι και Νεϊμάρ είχαν έντονη διαφωνία για την εκτέλεση ενός πέναλτι.


BINTEO-Όλοι οι φόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε 1 λεπτό

Αυτά πληρώνουμε για να ταΐζουν τους Καρανίκες

Η γυμνή φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ και οι «περιπέτειες» της στο Instagram (Photos)

H παρουσιάστρια και ηθοποιός Νάντια Μπουλέ είναι λάτρης των social media και ιδιαίτερα του Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της, χωρίς πάντως να έχει προκαλέσει ποτέ με τις αναρτήσεις της.

Εμπλοκή με τη διαδικασία απάντλησης πετρελαίου από το "Αγία Ζώνη ΙΙ" - ΒΙΝΤΕΟ

Ορατός είναι ο κίνδυνος να σταματήσει η διαδικασία απάντλησης καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό.

Κάποιος αμφισβήτησε τη συμβολή της Στεφανίδη στον Ευρωπαϊκό αθλητισμό... κι εκείνη απάντησε!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αντιλήφθηκε το σχόλιό του και δεν το άφησε να… πέσει κάτω - Στήριξη έλαβε και από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣΗ Κατερίνα Στεφανίδη είναι υποψήφια για κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια της χρονιάς, αλλά... ένας υποστήριξε ότι αυτό είναι λάθος -Οποιος επιθυμεί μπορεί να ψηφίζει για να τη στηρίξει στους λογαριασμούς που διαθέτει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου στο Facebook και στο twitter -Ενας Ελληνας, σχολίασε κάτω από το ποστ για την υποψηφιότητά της ότι δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφια, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ.

Καταγγελία από τον Χαρακόπουλο: Διέγραψαν τον όρο "γενοκτονία" των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Τη διαγραφή του όρου "γενοκτονία" κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης της Βουλής για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή.


Συνελήφθη ο "πιστολέρο" των Εξαρχείων

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 25χρονος Αλβανός, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου είχε πυροβολήσει σε δρόμο των Εξαρχείων.


Το ΕΘΝΟΣ απογοήτευσε Μαξίμου... και Μαρινάκη αφού δεν ξεκίνησε σαν ΣΥΡΙΖΟφυλάδα

Λογική η η απογοήτευση Μαξίμου... όσο για την απογοήτευση Μαρινάκη που θέλει να μας το παίξει νταβατζής της ΝΔ στο χώρο των ΜΜΕ φαίνεται στο θάψιμο που ρίχνει ο Lykavitos.gr που ως γνωστόν ελέγχεται από τον Μαρινάκη:

Δεν έχει καμιά εκδοτική τύχη το «ΕΘΝΟΣ» των Μάρη – Σαββίδη

Άνευρα, άχρωμα και άοσμα τα δύο πρώτα φύλλα του νέου «Έθνους» των Μάρη –Σαββίδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μετά από 10 μέρες παραδέχονται "μεγάλη ρύπανση"

Έλεγαν "Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα-υπάρχει μαύρη προπαγάνδα"... Τώρα παραδέχεται και ο Τσίπρας την τεράστια καταστροφή που προκάλεσαν

Πρετεντέρης: Κανείς δεν μπορεί να πείσει ότι η Κοκκινοσκουφίτσα έγινε Χιονάτη

"Όλοι οι πρωθυπουργοί που ετοιμάζονται να χάσουν πασχίζουν να πείσουν πως έμαθαν και άλλαξαν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Ελληνικός Χρυσός: Καθυστερούν άδειες ρουτίνας για τις Σκουριές χωρίς νομικό ή συμβατό λόγο

Δεν υπάρχει κανένας νομικός ή συμβατικός λόγος για τη μη έκδοση αδειών για το έργο στις Σκουριές επισημαίνει η Ελληνικός Χρυσός, διευκρινίζοντας ότι οι άδειες αυτές είναι ανεξάρτητες από τη διαδικασία της διαιτησίας.


Οι ναυτεργάτες έξω από το Ναυτιλίας: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης, κωμικοτραγική εικόνα του Κουρουμπλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό και τη διάσπαρτη ρύπανση που προκάλεσε σε παράκτιες περιοχές της Αττικής είναι σε εξέλιξη μπροστά στο υπουργείο Ναυτιλίας, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.

Τρόμος στα Ιωάννινα: Τυνήσιος περιφερόταν γυμνός και απειλούσε κόσμο με ένα σπαθί

Αλλοδαπός περιφερόταν γυμνός με ποδήλατο στο κέντρο των Ιωαννίνων και απειλούσε με σπαθί όποιον έβρισκε μπροστά του.


DW: Αμελητέα πολιτική δύναμη οι Ελληνογερμανοί

Ανάμεσα στα 61,5 εκατομμύρια των Γερμανών που καλούνται στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής υπάρχουν και αρκετές χιλιάδες πολιτών που έχουν εκτός από τη γερμανική και την ελληνική υπηκοότητα. Πόσοι ακριβώς είναι;