21 Σεπτεμβρίου 2017

Χίος: Αιματηρή συμπλοκή στον καταυλισμό της Σούδας -Δύο μετανάστες μαχαιρώθηκαν [εικόνες]

Αιματηρή συμπλοκή με θύματα 2 μετανάστες από το Ιράν σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το σύνολο των μονάδων ΜΑΤ και ΥΑΤ στο νησί, υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων.

ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ! ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΝΙΓΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ! Πρωτοφανές: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ανιχνευτής μετάλλων στον χώρο ομιλίας Τσίπρα [εικόνες]

Εντυπώσεις και σχόλια προκάλεσε η τοποθέτηση ακόμη και ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο του ξενοδοχείου «Αστόρια» για την ομιλία του πρωθυπουργού.


Η φρουρά του Ερντογάν πάλι εκτός ελέγχου -Χτύπησε διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

Πρωταγωνιστές σε βίαιες συγκρούσεις με Αμερικανούς πολίτες έγιναν για ακόμη μια φορά οι προσωπικοί φρουροί της ασφάλειας του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ο περιφερειάρχης Κρήτης, ενώπιον Τσίπρα, έκανε έκκληση για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Αναφορά στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κινηματοθέατρο Αστόρια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΠΙΕ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΚΕΣ! Τσίπρας: Ο ΟΟΣΑ αναθεώρησε στο 3% την ανάπτυξη για το β' εξάμηνο- ΒΙΝΤΕΟ

Πάλι ψεύτικα νούμερα διαδίδει το ταγάρι. Πουθενά στην έκθεσή του δε λέει ο ΟΟΣΑ ότι το β εξάμηνο θα έχουμε ανάπτυξη 3% (δείτε εδώ την έκθεσή του). Ο ΟΟΣΑ ενώ αναθεώρησε προς τα πάνω την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη (2,1% για φέτος από 1,8% τον Ιούνιο), αναθεώρησε προς τα κάτω την ανάπτυξη για την Ελλάδα στο 1,1%... για τέτοια επιτυχία μιλάμε

«Η οικονομία απέκτησε δυναμική ώστε αναγκάστηκε σήμερα ο ΟΟΣΑ να αναθεωρήσει τις προβλέψεις του και να μιλά για ποσοστά που θα αγγίξουν και θα ξεπεράσουν το 3% ανάπτυξης στο τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του έτους» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θεσσαλονίκη: Σκ@τόψυχοι έκλεψαν μπλούζες και κασκόλ του Ηρακλή από το σημείο του τραγικού τροχαίου

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη η Αυτόνομη Θύρα 10, η οποία εξέδοσε ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για κλοπή μπλουζών και κασκόλ που είχαν τοποθετηθεί στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν σε πολύνεκρο τροχαίο.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ; Εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο»: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας χρωστάει τρία μηνιάτικα

Μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν την παραχώρηση, στον εκδότη Μάρη, της συχνότητας «Μωβ» στη Θεσσαλονίκη 

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», εξαπολύουν οι εργαζόμενοί του, με αφορμή την παραίτηση του μέχρι πρότινος διευθυντή, Μάκη Μηλάτου.


Ζήτησε συγγνώμη ο Νεϊμάρ από τους συμπαίκτες του

Έχοντας διερμηνέα τον Τιάγκο Σίλβα, ο Νεϊμάρ ζήτησε συγνώνη από τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν για το επεισόδιο με τον Καβάνι στην εκτέλεση του πέναλτι


Βρήκαν ναό της Αρτέμιδος που έψαχναν επί έναν αιώνα

Εκατό χρόνια έψαχναν το ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο. Το φετινό καλοκαίρι, το ανακάλυψε μια ομάδα αρχαιολόγων της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας. Η ομάδα ελληνοελβετών αρχαιολόγων, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Karl Reber του Πανεπιστημίου της Λοζάνης, Διευθυντή της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα, και της κ. Αμαλίας Καραπασχαλίδου, επίτιμης Εφόρου Αρχαιοτήτων Ευβοίας, ανασκάπτει στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.


Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος! «Κατακλυσμός» μηνυμάτων στο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

Ανακοίνωσε το τέλος, απευθύνοντας κάλεσμα στους «ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας» να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη διάσωση του συλλόγου: «Όσοι αγαπούν την ομάδα και όσοι αντέχουν να την βοηθήσουν, ήρθε η ώρα να το κάνουν» - «Έχω συνεισφέρει 42 εκατ. ευρώ»


Τώρα χαλαρώνουμε... Παράταση 82 χρόνων για την καταστροφή του κόσμου!

Τελικά, ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τις 23 Σεπτεμβρίου! Χαλαρώστε, απολαύστε την ημέρα σας, κάντε σχέδια για το μέλλον και προγραμματίστε τις επόμενες διακοπές σας άφοβα. Νέοι υπολογισμοί μαθηματικών «μετακίνησαν» την ημερομηνία της «Αποκάλυψης» από τις 23 Σεπτεμβρίου (μεθαύριο δηλαδή...), σε βάθος 82 χρόνων, δίνοντας μία «παράταση» στην ύπαρξη της ανθρωπότητας, για τουλάχιστον άλλες τρεις με τέσσερις γενεές!

Ένταση στο Ηράκλειο πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο με τους τους διαδηλωτές να φωνάζουν την αγανάκτηση τους για τις πολιτικές της κυβέρνησης.

ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Τσίπρας: Κάθε φορά που έρχομαι στην Κρήτη αισιοδοξώ -Ισως «φταίνε» οι ρακές

Με μια χιουμοριστική αναφορά έκλεισε την ομιλία του ο πρωθυπουργός στο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο της Κρήτης.


ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! ΤΕΛΟΣ! Ο Παπανδρέου έδωσε βήμα στον ηγέτη του ψευδοκράτους Ακιντζί [εικόνες]

Προσωπική πρόσκληση να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ηγέτη του ψευδοκράτους τς Κύπρου, Μουσταφά Ακιντζί.

Οι διαδικτυακές προσκλήσεις της Νοτοπούλου για το νέο… κυβερνητικό προπαγανδιστικό όπλο

Ηλεκτρονικές… προσκλήσεις έστειλε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ηράκλειο: Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης περιμένει να υποδεχθεί τον Τσίπρα [εικόνες]

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης εμφανίστηκε από τους πρώτους στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», στο Ηράκλειο, αναμένοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Reuters: Ο Τσίπρας που υπόσχεται μια «νέα» Ελλάδα, δεν πείθει κανέναν

Ένα νέο πολύτιμο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο όσο και την χώρα του να γυρίσει σελίδα μετά από χρόνια κρίσης και σκληρής λιτότητας έχει ανακαλύψει ο Αλέξης Τσίπρας: τον χρόνο. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του με τίτλο «Καθώς η κρίση υποχωρεί, ο Τσίπρας υπόσχεται στους αμφισβητίες μια «νέᔨΕλλάδα”, το Reuters.


Βίντεο-σοκ: Το Πουέρτο Ρίκο από drone μετά το πέρασμα της φονικής «Maria»

Στους 24 οι νεκροί από τον τυφώνα - Εικόνες από «Κατακλυσμό»

Τα ονόματα 24 ανθρώπων, ανάμεσά τους και μία 7μελή οικογένεια, έχουν καταχωρηθεί στη λίστα των νεκρών από το πέρασμα του τυφώνα «Μαρία»  από τη Δομινίκα και τα νησιά της Καραϊβικής, ο οποίος συνέχισε την πορεία του προς το Πουέρτο Ρίκο, σαρώνοντας τα πάντα με ταχύτητες ανέμων που υπερέβαιναν τα 250 χλμ/ώρα.


Χαλκιδική: Αθώοι οι 21 κάτοικοι για τα επεισόδια στο δημαρχείο Αριστοτέλη

Η εισαγγελέας της έδρας είχε εισηγηθεί την απαλλαγή των κατηγορουμένων από όλα τα αδικήματα, τονίζοντας ότι «δεν προέκυψε τέλεση αξιόποινων πράξεων».


EMSA ξεβρακώνει πάλι Κουρουμπλή: Το κοντινότερο πλοίο στην Ελλάδα βρισκόταν στη Λεμεσό και τη Βάρνα


[Τέλος πάντων το θέμα είναι πως αν είχαν ζητήσει πλοίο άμεσα, θα ήταν εδώ τη Δευτέρα και οι εργασίες περιορισμού της πετρελαιοκηλίδας και απορρύπανσης θα ξεκινούσαν 1,5-2 μέρες νωρίτερα]

Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία του skai.gr με την εκπρόσωπο Τύπου του EMSA έγινε σαφές πως το κοντινότερο πλοίο στην Ελλάδα από την πλευρά του Μηχανισμού βρισκόταν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Λεμεσού ενώ υπήρχε επίσης σκάφος του EMSA στο λιμάνι της Βάρνας στη Βουλγαρία.


Σκηνες Φαρ-Ουεστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφισού.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν νόημα σε διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει για έναν τυπικό έλεγχο, στην περιοχή του Πειραιά.


Δύο νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στη Ρωσία - Παιδιά πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε 10όροφο ξενοδοχείο στη Ρωσία.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι πέντε κορίτσια πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν και τα έπιασαν στον αέρα πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

ΆΓΓΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Πήγαινε επί 14 χρόνια απρόσκλητη σε κηδείες για να τρώει τσάμπα

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε μία γυναίκα στη Βρετανία για να τρώει... τσάμπα.

Τα τελευταία 14 χρόνια πηγαίνει σχεδόν σε κάθε κηδεία που γίνεται στην εκκλησία της περιοχής της, στο Berkshire.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Μαρία Μπεκατώρου αν κάνει θόρυβο στο σ@ξ!

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη σήμερα το πρωί στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1. Μια συνέντευξη που τα είχε όλα. Αποκαλύψεις, συγκίνηση και πολύ γέλιο.


Λιλιάν Μπετανκούρ: Πέθανε η «χρυσή» κληρονόμος της L'Oreal

«Έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο της, σε ηλικία 94 ετών - Ήταν η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, με την περιουσία της να ανέρχεται στα 39,5 δισ. δολάρια

Την τελευταία της πνοή άφησε, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, σε ηλικία 94 ετών, η "χρυσή" κληρονόμος της αυτοκρατορίας των καλλυντικών L'Oreal, Λιλιάν Μπετανκούρ.


Βίντεο: Κληρονόμος της Johnson & Johnson... κλωτσάει το άλογό της σε επίδειξη επειδή την έριξε κάτω

Περισσότερο προσεκτική στη διαχείριση του θυμού της πρέπει να γίνει η πάμπλουτη κληρονόμος της Johnson & Johnson, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στον τομέα της φροντίδας της υγείας, που εθεάθη πρόσφατα σε επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας να... κλωτσά εξοργισμένη το άλογό της επειδή την έριξε στο χώμα.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Δεν εμφανίστηκαν οι λιμενικοί και οι τελωνειακοί, μάρτυρες στη δίκη για το «Lassea»

Τέσσερις βασικοί μάρτυρες κατηγορίας δεν εμφανίστηκαν σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ώστε να καταθέσουν για την υπόθεση με τα λαθραία καύσιμα που βρέθηκαν στο δεξαμενόπλοιο που συμμετείχε στην επιχείρηση απάντλησης των πετρελαιοειδών από το «Αγία Ζώνη ΙΙ»


Η μικρούλα εγγαστρίμυθος Ντάρσι κέρδισε το «Αμερική έχεις ταλέντο» με ένα απίστευτο σόου

Εμφανίστηκε όχι με μία, αλλά με δύο μαριονέτες και έκανε τις φωνές τους ταυτόχρονα, χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο τον ειρμό της


«Σαρώνει» το «Αυτό»: θα εκθρονίσει τον «Εξορκιστή» ως η πιο κερδοφόρα ταινία τρόμου

Έχει ήδη ξεπεράσει τις εισπράξεις του θρυλικού φιλμ του Friedkin στην Βόρεια Αμερική

Τα χέρια τους τρίβουν οι παραγωγοί της ταινίας «It» («Το Αυτό»), βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, αφού το φιλμ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αναμένεται σύντομα να κατακτήσει τον τίτλο της πιο κερδοφόρας ταινίας τρόμου όλων των εποχών.


Σε κλοιό διαδηλωτών ο Τσίπρας στο Ηράκλειο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Ολοκληρώθηκε η προσέλευση των συμμετεχόντων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, τοπικών αρχών και φορέων, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης.

Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος 30 στελεχών της Αγροτικής Τράπεζας

Για δάνεια στην ΑΤΤΙΚΑΤ και έναν ιδιώτη

Υπόλογοι για βαριά κακουργήματα ενώπιον ανακριτή Διαφθοράς βρίσκονται πλέον 30 πρώην στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας, μετά την παραγγελία που δόθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους.


ΠΗΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟ; Ηράκλειο: Πνίγηκε 61χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο άτυχος καθηγητής πάλεψε επί δύο ώρες με τα κύματα - Θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης - Ήταν γνωστός και για το λογοτεχνικό του έργο

Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο στη θάλασσα για έναν 61χρονο από το Ηράκλειο, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Αλυκές κοντά στις Σίσσες Ρεθύμνου.


ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Η Βραζιλία επαναφέρει τις ψυχολογικής θεραπείες εναντίον της ομοφυλοφιλίας [εικόνες]

Η απόφαση προκάλεσε σάλο στη Βραζιλία. Η ομοσπονδιακή δικαιοσύνη επέτρεψε στους ψυχολόγους να προτείνουν «θεραπείες σεξουαλικής επανακατεύθυνσης» στους ομοφυλοφίλους.

Η πρώτη ΦΩΤΟ του Αρναούτογλου από το νησί του Nomads

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναχώρησε για το νησί Palawan των Φιλιππίνων, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέουριάλιτι επιβίωσης Nomads.

ΠΕΣ "ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ" ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ! Χωμενίδης: Σταματήστε να λέτε «συνευρίσκομαι» γιατί σημαίνει «έρχομαι σε σαρκική επαφή»

Με ένα θυμωμένο post στη σελίδα του στο facebook αντέδρασε ο γνωστός συγγραφέας για την χρησιμοποίηση της λέξης «συνευρίσκομαι».

Η βραβευμένη πολυκατοικία της Αθήνας -Ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέσα-έξω [εικόνες]

Αν νομίζατε πως οι πολυκατοικίες είναι όλες παρόμοιες κάνατε λάθος. Μια πολυκατοικία στο Νέο Ψυχικό έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και όχι άδικα, αλλάζοντας το αστικό τοπίο.

Νέες αποκαλύψεις για τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» -Τι υποστηρίζει η ΠΕΠΕΝ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» τόσο για τη βύθιση του πλοίου, αλλά και όσα ακολούθησαν.


Ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Διαβάστε ποιοι άλλοι θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή

Ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή της Acun Media ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μάλιστα, έχει γίνει ήδη γνωστό, με επίσημο δελτίο τύπου, ότι παρουσιαστής αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός.


Το tweet του Μητσοτάκη για την παραμονή της Eldorado Gold στην Ελλάδα

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει την απόφαση της Eldorado Gold να παραμείνει στην Ελλάδα.

Παναγούλης σε Τόσκα: «Ούτε νερουλάς δεν θα γινόσουν το ’71»

Συνέχεια στην υποβόσκουσα προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ τους έδωσαν από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.


Πώς μία απαγωγή που έγινε πριν από 25 χρόνια απειλεί να καταστρέψει τον Ερντογάν

Η Εμινέ Ερντογάν, ένας Ιρανός με εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, η κρατική Halkbank, ένας Τουρκο-ιρανός έμπορος χρυσού, ο Ερντογάν, τρεις υπουργοί, στο κουβάρι μίας υπόθεσης που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τα πολιτικά σχέδια του «Σουλτάνου»


Κύπρος: Drone από τις βρετανικές βάσεις για τους λαθροκυνηγούς

Drone τελευταίας τεχνολογίας επιστρατεύουν οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, στη Κύπρο, με στόχο την πάταξη τα λαθροθηρίας. Μάλιστα, σήμερα έγινε επίδειξη των ικανοτήτων του νέου αποκτήματος.


Ανασκαφές στην Κρήτη: Αρχαία πόλη αποκαλύπτει τα μυστικά της καταστροφής του Μινωικού Πολιτισμού

Συνεχίστηκαν και φέτος το καλοκαίρι οι ανασκαφικές έρευνες στο μνημειώδες κτίριο με κεντρική αυλή στον λόφο Κεφάλι Σισίου (Λασίθι, Κρήτη), που χρονολογείται περίπου στον 16ο αι. π.Χ. Τις έρευνες διεξάγει ομάδα από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν (University Catholique de Louvain), υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου και της Βελγικής Σχολής Αθηνών, συνεπικουρούμενη από ειδικούς επιστήμονες και φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Βίντεο: Μπάλα του μπέιζμπολ έστειλε στο νοσοκομείο κοριτσάκι που ήταν στις κερκίδες

Η μπάλα καρφώθηκε με ταχύτητα 190 χιλιομέτρων στο πρόσωπο του μικρού κοριτσιού το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του


ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! Τσίπρας στην Κρήτη: Να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί η έρευνα

Ο Τσίπρας με το μισό υπουργικό συμβούλιο -πλην Κουρουμπλή- στην Κρήτη

Ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Δραγασάκης και 14 υπουργοί συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο νησί - Ο υπουργός Ναυτιλίας έμεινε στην Αθήνα, αν και είχε προγραμματιστεί να μετάσχει σε συνεδρίαση για τις Υποδομές, τις Μεταφορές και τη Νησιωτικότητα, μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη


Ασφυκτική η κατάσταση με τους πρόσφυγες στη Σάμο

Ασφυκτιά ο καταυλισμός της Σάμου, ασφυκτιά και το Βαθύ, πρωτεύουσα του νησιού. Τι καταγγέλλουν οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Η επιστολή του Μητροπολίτη Σάμου στον Πρωθυπουργό. Δήλωση από Βαρβιτσιώτη.


Έχετε την «δεδηλωμένη;» καλώς! Αν όχι, άντε γειά!

Του Σάκη Μουμτζή                                        

Επί τέλους η δημοκρατική αντιπολίτευση έπραξε το αυτονόητο. Άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του, να πληρώνει το αντίτιμο της συγκυβέρνησης του με τον Π.Καμμένο.


Γιαγκούλας, ο μεγαλύτερος αναρχικός ληστής: Είχε σφάξει 54 άτομα... στο τέλος τού πήραν το κεφάλι [εικόνες]

Φώτης Γιαγκούλας. Θρυλικός Ελληνας λήσταρχος, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Η συμμορία του στις αρχές του 1920 είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Ολύμπου, και όχι μόνο καθώς δρούσαν και στα Πιέρια, την Ελασσόνα, την Κοζάνη. Όπως σχεδόν όλοι οι λήσταρχοι πίστευε ότι διορθώνει τις αδικίες, ότι τιμωρεί την εξουσία, τους προδότες και συγχρόνως βοηθά τους φτωχούς και αδικημένους.

Ο «περίεργος» θάνατος της Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ -Τα ακατάρριπτα παγκόσμια ρεκόρ της και τα αναβολικά [εικόνες & βίντεο]

Τα παγκόσμια ρεκόρ της στα 100 και στα 200 μέτρα κρατούν από το 1988, δηλαδή εδώ και 29 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια πρόλαβε να τα χαρεί μόλις για δέκα χρόνια.

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο Άδωνις με τον αμόρφωτο Καμμένο

Ο πλέον αμόρφωτος υπουργός από την ίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας:

Μαρία Κορινθίου: Ανέβασε αρετουσάριστη τη φωτογραφία αλά Kardashian που προκάλεσε σάλο

Η Μαρία Κορινθίου και η σέξι φωτογράφισή της στο Down Town έγινε το talk of the town. Η ηθοποιός έχει πει πολλές φορές ότι δεν φοβάται τις πιο hot πόζες και το απέδειξε! Στη συνέντευξή της στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, η Μαρία Κορινθίου απαντά στον χαρακτηρισμό “Ελληνίδα Kim Kardashian” με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

Καταπέλτης ο Μάριος Φραγκούλης εναντίον της Κονιόρδου (BINTEO)

Ο Μάριος Φραγκούλης απαντάει στις «αναπάντητες κλήσεις» του προς την Υπουργό Πολιτισμού,

Το «My Mykonos» βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Zonars με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηρώδειο με επίσημη προσκεκλημένη του την κορυφαία υψίφωνο Angela Gheorghiu.