22 Σεπτεμβρίου 2017

ΨΟΦΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ! Μετά τα ψώνια ο Καµµένος, πήγε στο καζίνο με Rolex, Τζούλια και μπριγιάν

Έπαιξε χιλιάδες λίρες και μετά έμεινε στο χλιδάτο «Mandarin»

Έρχεται στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, καυτό φωτογραφικό υλικό από την «βασιλική» παραμονή του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του στο Λονδίνο.

Νέα αλβανική πρόκληση: Παραχαράζουν τα σύνορα με την Ελλάδα σε σχολικά βιβλία - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος τα παιχνίδια αλυτρωτισμού της Αλβανίας.

Στα νέα σχολικά βιβλία της γεωγραφίας, που διδάσκονται οι μαθητές της 9ης και 12ης τάξης, έχουν συμπεριλάβει το κεφάλαιο «Αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα». Ως αλβανικές περιοχές αναφέρονται η Δυτική Μακεδονία, καθώς και ολόκληρη η Ήπειρος ως «Τσαμουριά».

Ποιο μεγάλο λάθος του παραδέχθηκε δημοσίως ο Μπιλ Γκέιτς

Ακόμη και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, Μπιλ Γκέιτς κάνει λάθη. Αυτό παραδέχθηκε ο ίδιος, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού διαλόγου στο Bloomberg, όπου υποστήριξε ότι «αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα τροποποιούσε την επιλογή του control+alt+delete σε μόνο ένα πλήκτρο».

ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! Παναθηναϊκός: «Εγκαταλείπει» και ο Γιαννακόπουλος - «Εξάντλησα κάθε περιθώριο...»

[Μόνη σωτηρία να γίνει καμιά πολιτική μπουγάδα και να αλλάξει ο νόμος που επιβάλλει 3χρόνια στη Γ Εθνική και διαγραφή του 50% των χρεών όταν επιστρέψει στη Β' Εθνική... αλλιώς θα μείνετε με την ανάμνηση ότι κερδίσατε πέρσι στην Τούμπα και πετάξατε τον ΠΑΟΚ απ' το CL :Ρ]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τονίζει πως έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατηθεί όρθιος ο Παναθηναϊκός, αναφέρεται στην... εξαφάνιση των επιφανών φίλων του συλλόγου και ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να κατονομάσει τον υπεύθυνο για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ


Η βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά - Οι selfies με παιδιά και ο διάλογος με τουρίστες - ΒΙΝΤΕΟ

"Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη γίνομαι πιο αισιόδοξος", είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στο νησί από χθες.

Ο Πρωθυπουργός απόλαυσε μία βόλτα στα Χανιά, όπου έβγαλε selfies με μικρά παιδιά, ενώ συνομίλησε με κατοίκους [ΔΕ: Καλά κατοίκους να τον χαιρετάνε δεν είδαμε και πολλούς... μόνο οι τουρίστες οι κακομοίρηδες που δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται] και με τουρίστες που...

Βαρύ κλίμα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για Κουρουμπλή -Του έγιναν «συστάσεις»

Βαριά… σκιά πέφτει στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, έπειτα από την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε στο Σαρωνικό μετά τη βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ.


Βρέθηκαν στην Κερασιά Ροδόπης τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους

Πετούσε από την Αλεξανδρούπολη, με προορισμό τη Ρουμανία - Επέβαινε ζευγάρι Ουκρανών

Τα συντρίμμια υπερελαφρού αεροσκάφους, με πλήρωμα δύο ατόμων, το οποίο απογειώθηκε σήμερα, περί τις 12:40, από την Αλεξανδρούπολη, με προορισμό τη Ρουμανία, εντοπίστηκαν στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.


ΕΕ: Χρηματοδότησε έρευνα που αποκάλυψε ότι η «πειρατεία» δεν είναι επιβλαβής και μετά την έκρυψε!

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Επιτροπή καταστέλλει σκόπιμα τη δημοσίευση της έρευνας που χρηματοδοτείται από δημόσιους πόρους, διότι τα γεγονότα που ανακαλύφθηκαν ήταν ακατάλληλα για την πολιτική τους ατζέντα»


Πρόταση στον ποδοσφαιριστή Φαουστίνο Ασπρίγια για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία

Ο 47χρόνος Φαουστίνο Ασπρίγια με την σπουδαία καριέρα σε Πάρμα και Νιουκάστλ, ήταν γνωστός και για την αδυναμία του προς το γυναικείο φύλλο. Μια αδυναμία που έγινε… επιχειρηματική έμπνευση καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει λανσάρει προφυλακτικά με την ονομασία ‘Τίνο’ (το παρατσούκλι του).

ΣτΕ: Η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα - Μπορεί να γίνει επαναπροώθηση των δύο Σύρων προσφύγων

Απορρίφθηκαν αιτήσεις των δύο Σύρων που ζητούσαν να μην επιστρέψουν στην Τουρκία

Η Τουρκία θεωρείται ασφαλείς χώρα για τους δύο Σύρους πρόσφυγες που δεν ήθελαν να επαναπροωθηθούν στην γείτονα χώρα, σύμφωνα με  δύο αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβούλιου της Επικρατείας που δημοσιεύθηκαν σήμερα.
         

ΣΚΙΤΣΟ-"Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και Κουρουμπλής"

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ! Βίντεο: Παρουσιάστρια με «καυτό» μπικίνι αναλύει τον καιρό στη Βενεζουέλα

Πέταξε το κολάν γυμναστικής και φόρεσε κάτι πιο... δροσερό
Νεαρή παρουσιάστρια αναλύει τον καιρό με «καυτό» μπικίνι, «αναβαθμίζοντας» τη ζέστη των 30 και βάλε βαθμών, σε... καύσωνα πρώτου μεγέθους στη Βενεζουέλα.

Πρετεντέρης: Η πώληση "αντιδεξιών ανακλαστικών" χάνει πελατεία

"Ζούμε σε χώρα νεοφιλελεύθερων ρατσιστών ή απλώς λέγονται πολλές αρλούμπες;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Αυγενάκης: Έχω πληρώσει την κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας (ΈΓΓΡΑΦΟ)

Απάντηση στο δημοσίευμα του «Έθνους» κατά το οποίο φερόταν να μην έχει πληρώσει πρόστιμο από την δημοτική αστυνομία 80 ευρώ, έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκης, μέσω γραπτής του δήλωσης, μετά την επικοινωνία που είχε το paraskhnio.gr, με τον πολιτικό του γραφείο.

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΠΟΝΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Left.gr: Μόνο ο Άδωνις μπορεί! Ο πολιτικο-μνημονιακός αποχαιρετισμός Αλαφούζου

[Φρίκη έφαγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι του left.gr ακόμα και με όσα έγραψε ο βάζελος Άδωνις Γεωργιάδης για την αποχώρηση Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό]

«Μερικές Σκέψεις ως Παναθηναϊκός για την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο facebook


Βίντεο: Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού σε νυχτερινή αποστολή για επείγουσα μεταφορά ασθενή

H ασθενής μεταφέρθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης (αεροπορική βάση Ελευσίνας), όπου και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ

Άλλη μία νυχτερινή αποστολή έφερε εις πέρας το πλήρωμα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.


ΚΑΙ; ΕΚΛΑΨΕ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ; Βούτσης στον πρέσβη της Γερμανίας: Νομικά ενεργές οι απαιτήσεις μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έθεσε εκ νέου ο Πρόεδρος της Βουλής στον νέο Πρέσβη της Γερμανίας - Η χώρα μου αναγνωρίζει όλα τα κεφάλαια των ελληνο-γερμανικών σχέσεων και την ηθική ευθύνη που απορρέει από τα τρομερά κεφάλαια της Ιστορίας απάντησε ο Πλέτνερ


Κουκουλοφόροι έσπασαν καταστήματα και τράπεζες στα Μελίσσια

Καταδρομική επίθεση από 30 άτομα στο κέντρο της περιοχής των Βόρειων Προαστίων

Ομάδα περίπου 30 ατόμων προκάλεσε ζημιές στις προσόψεις καταστημάτων και τραπεζών στην περιοχή των Μελισίων.


Απίστευτο: Η Μις Τουρκία έχασε το στέμμα της εξαιτίας ενός tweet... για την περίοδό της

Σε ανάρτηση η 18χρονη Ιτίρ Εσέν σύγκρινε το αίμα της εμμήνου ρύσεώς της με το αίμα των «μαρτύρων» του Ερντογάν, που χάθηκαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016

Κατέκτησε τα πάντα με τον ΠΑΟ στο Football Manager και μετά έγινε προπονητής σε ομάδα!

Το όνειρο κάθε… gamer έκανε πραγματικότητα ο Γέραλντ Ταν - Αφού πήρε ό,τι κούπα υπήρχε με τον Παναθηναϊκό στο FM, ο 22χρονος από την Σιγκαπούρη βρήκε ομάδα στη χώρα του για να την προπονήσει!
Το όνειρο κάθε ανθρώπου που παίζει Football Manager, έκανε πραγματικότητα ένας 22χρονος από την Σιγκαπούρη!

Τελικά ανακάλεσαν την άδεια παραχώρησης του Nammos στη Μύκονο [pdf]

Αφού δεν μπορούσαν να τους βρουν φορολογικές παραβάσεις τους έκλεισαν αλλιώς... δεν τους νοιάζει που θα χάσουν τρελά έσοδα από το ΦΠΑ, αρκεί να μην μπορούν να διασκεδάζουν οι πλούσιοι... η μόνη διασκέδαση που εγκρίνουν είναι κιθάρες και μπίρες γύρω απ τη φωτιά από κατασκηνωτές που χ@ζουν στην παραλία

Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο.

Ο πλοιοκτήτης του «Αγ. Ζώνη ΙΙ» καταγγέλλει τις κρατικές αρχές!

Καταγγελίες ότι γίνονται ενέργειες σε βάρος της εταιρείας του από τις αρμόδιες αρχές κατέθεσε στην Εισαγγελία Πειραιά με στοιχεία ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρος Κουντούρης.

Βίντεο: O πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν έχασε την ψυχραιμία του και έδειρε τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν τηλεσχολιαστή, Ρολφ Φρίνγκερ

Ο Ρολφ Φρίνγκερ, ο οποίος την σεζόν 2004/05 εργάστηκε στον ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος τον Άγγελο Αναστασιάδη, εκτελεί πλέον χρέη τηλεσχολιαστή στην ελβετική τηλεόραση.


Θρίλερ με εξαφάνιση μικρού αεροσκάφους -Πληροφορίες πως κατέπεσε στην οροσειρά της Ροδόπης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού αεροσκάφος, που φέρεται να κατέπεσε στην οροσειρά της Ροδόπης.

Την είδηση μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, που αναφέρει ότι πραγματοποιούνται έρευνες στην οροσειρά για τον εντοπισμό του.


Τρίκαλα: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε καφενείο έπειτα από σύγκρουση -Ενας τραυματίας [εικόνα]

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι στα Τρίκαλα, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στην κυριολεξία μέσα σε καφενείο.

Το περιστατικό συνέβη έπειτα από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη διασταύρωση Βούλγαρη και Βαλαωρίτου, όπου το ένα από τα δύο οχήματα κατέληξε μέσα στο καφενείο.

Εξαλλοι στην Κύπρο με τον Γ. Παπανδρέου: «Με τις πράξεις του ενισχύει τις τουρκικές επιδιώξεις»

Με έντονο τρόπο αντέδρασαν στην Κύπρο στην είδηση ότι ο Γ. Παπανδρέου έδωσε στον ηγέτη των κατεχομένων του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους Μ. Ακιντζί βήμα προβολής στη Σοσιαλιστική Διεθνή.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ! Κατάρ: Τα σχέδια για την Ελλάδα ναυάγησαν, με το ζόρι δεν γίνονται επενδύσεις...

Υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι αρνητική στους ξένους επενδυτές - Τι λένε για την ακυρωθείσα επένδυση στη Ζάκυνθο - «Θεωρητικά το Κατάρ έχει ήδη αποχωρήσει, γίνεται απλή συντήρηση και πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Al Rayyan, κρατικής επενδυτικής εταιρείας του Κατάρ

Η νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο είναι διαστημική -Με τάφρο 30 μέτρων γύρω γύρω [εικόνες]

Με κόστος κατασκευής άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων η νέα αμερικανική πρεσβεία που χτίζεται στην περιοχή Nine Elms του Λονδίνου είναι η ακριβότερη του κόσμου.

Ο Jerry Lewis αποκλήρωσε τους πέντε γιους του και τα άφησε όλα στην κόρη του!

H 25χρονη κοπέλα που είχε υιοθετηθεί από τον Lewis και την δεύτερή του σύζυγο θα γίνει πάμπλουτη, ενώ η εξώγαμη κόρη του ζει στον δρόμο

Ούτε δεκάρα δεν πρόκειται να λάβουν από την τεράστια περιουσία του εκλιπόντα πατέρα τους οι πέντε γιοι του θρυλικού κωμικού Τζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών.


Σκοπιανά ΜΜΕ: Εξαιρετική ιδέα η μετονομασία του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Αντιδράσεις από Μέσα της αντιπολίτευσης, τα οποία υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση των Σκοπίων «ετοιμάζεται να υποκύψει στις πιέσεις της Ελλάδας»

Ως μία «εξαιρετική ιδέα», που διαμορφώνει ένα καλύτερο κλίμα, υποδέχεται μερίδα των σκοπιανών ΜΜΕ την πιθανή αλλαγή ονομασίας του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος», με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής FAZ.


Δεν μεταφέρεται για θεραπεία στις ΗΠΑ ο Μίκαελ Σουμάχερ

Δημοσιεύματα ήθελαν την οικογένεια Σουμάχερ να εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του στο Τέξας και ένα ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων - Παραμένει στην Ελβετία


Ο Νεϊμάρ εκτός αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν λόγω σεξοβόμβας Μπάρμπαρα Πάλβιν!

Ο Ουνάι Έμερι δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο για το εκτός έδρας ματς με την Μονπελιέ – «Προφυλάσσεται λόγω τραυματισμού» λέει η ομάδα, «τιμωρήθηκε..», αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης

Νέα αναβολή στη δίκη του «ΛΑΣΣΑΙΑ» - Αφέθησαν ελεύθεροι ο πλοίαρχος και πρώτος μηχανικός

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με λαθραίο καύσιμο που φέρεται να εντοπίστηκε στο δεξαμενόπλοιο «Lassea», που μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε την απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό και στις δεξαμενές του είχαν εντοπιστεί από το λιμενικό σώμα μίγματα πετρελαιοειδών χωρίς νόμιμα παραστατικά.

Γιατί διεγράφη από τη ΝΔ ο συνδικαλΗστής Βασίλης Πολυμερόπουλος

Τη διαγραφή του Βασίλη Πολυμερόπουλου από τη ΝΔ αποφάσισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, «λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του κόμματος και την υπ' αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση...

Η Ντόρα αγνόησε επιδεικτικά τον Κουρουμπλή

Στη δευτερολογία της στη Βουλή απευθύνθηκε μόνο στον πρώην υπουργό Θοδωρή Δρίτσα.

Αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή η επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να αγνοήσει πλήρως στη δευτερολογία της στη Βουλή τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Δρίτσα, ο οποίος χαρακτήρισε...

Ερώτηση της ΝΔ στον Αποστόλου: Τι θα γίνει με τους ψαράδες του Σαρωνικού που πλήττονται από τη ρύπανση

Το θέμα των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν οι ψαράδες στο επόμενο διάστημα από τη ρύπανση στο Σαρωνικό θέτει με επίκαιρη ερώτηση της στο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.


Ο Σαμαράς διαψεύδει τον Παπανδρέου για το πώς μπήκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Καρατζαφέρης

Μια επικριτική αναφορά του υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Νίκου Ανδρουλάκη, στην περίοδο της συγκρότησης του κυβερνητικού σχήματος με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο στάθηκε αφορμή για εσωκομματική συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και αντίδραση από τον Αντώνη Σαμαρά.


ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι στον Κουρουμπλή και στο δεύτερο γύρο: Είσαι ο πρώτος ρουσφετάκιας

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Κουρουμπλή κατά τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων προς τον υπουργό Ναυτιλίας για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

Ο Παναθηναϊκός «ξεπουλάει» παίκτες για τις υποχρεώσεις του

-Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου
-Οι πωλήσεις βασικών παικτών αυτή τη στιγμή, όπως του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βάζουν χρήμα στα ταμεία
-Μόνο έτσι θα αποπληρωθούν μισθοί και υποχρεώσεις
-Φοβάται τη διάλυση ο Ουζουνίδης


ΕΝΦΙΑ: Εγκεφαλικά μοιράζουν τα ειδοποιητήρια!

Ακόμη και νεκροί καλούνται να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, ενώ τα “ραβασάκια” πηγαίνουν ακόμη και σε ανθρώπους χωρίς περιουσία!

Ο ΕΦΝΙΑ είναι εδώ και τα ειδοποιητήρια πέφτουν βροχή. Μονάχα που όπως αποδεικνύεται ο φόρος ακινήτων … πέφτει επί δικαίων και αδίκων.

ΠΕΣΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ! Άκης: Ο σκευωρός Νίκος Ζήγρας κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις

Να απαντήσει σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρυμμένο θησαυρό πολλών δεκάδων εκατομμυρίων στην Ελβετία, επιχειρεί με γραπτή του δήλωση ο Ακης Τσοχατζόπουλος.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος «δείχνει» πίσω από τα δημοσιεύματα το Νίκο Ζήγρα.


Η πετρελαιοκηλίδα "διώχνει" από τον Πειραιά τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο - ΒΙΝΤΕΟ

Μετακομίζει ύστερα από 80 χρόνια ο ιστορικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος του Πειραιά, εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας που εξαπλώνεται στο Μικρολίμανο.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Μπουτάρης: Εχρισε δημοτικό σύμβουλο με... τη γκλίτσα του! [εικόνες]

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης έχει αποδείξει ότι έχει χιούμορ. Όταν μάλιστα συναντά ανθρώπους που διαθέτουν και αυτοί, του δίνει και καταλαβαίνει.

Το «Aegean Βreeze 1» θα συνεχίσει την απάντληση καυσίμων από το «Αγ. Ζώνη ΙΙ»

Το πετρελαιοφόρο «Aegean Βreeze 1», μετά από σχετικό έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, θα απαντλήσει τα υπόλοιπα καύσιμα που βρίσκονται στις δεξαμενές του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγ. Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό.


Κι όμως, η ανακοίνωση δεν είναι του ΠΑΜΕ, αλλά της ΔΑΚΕ!

Του Σάκη Μουμτζή

Πριν από λίγες εβδομάδες έπινα καφέ με καλό μου φίλο που επιθυμεί την επαναφορά του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εκείνη την ώρα πέρασαν δύο πενηνταπεντάρηδες, με τους οποίους ο φίλος μου αντάλλαξε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και τους κάλεσε να καθήσουν στο τραπέζι μας.


Ο Κιμ το 2014 είχε εισόδημα 200 λίρες... μέχρι που γνώρισε τον Τσακαλώτο και τσέπωσε 800.000 ευρώ

Μπορεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να μην έχει ενημερώσει αναλυτικά τη Βουλή για τη σχέση του με τους συμβούλους του Γκλεν Κιμ και Πίτερ Λεγκλέρ, ήτοι για το πότε το Δημόσιο υπέγραψε τις σχετικές συμβάσεις μαζί τους, για πόσο χρόνο συμβλήθηκαν και με ποια αμοιβή, ωστόσο στοιχεία από τις οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών των δύο συμβούλων δείχνουν πώς για αυτούς το Ελληνικό Δημόσιο αποδείχθηκε «χρυσοτόκος όρνιθα».


Μπούμπουρας (ο Ελληνας από την Οδησσό): Με αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει φως! Επικράτησαν οι άχρηστοι και οι άθλιοι!

Τα 223 χρόνια από την ίδρυση της Οδησσού γιόρτασαν οι κάτοικοί της στις αρχές του μήνα με το ελληνικό στοιχείο πανταχού παρόν. Από τους παλαίμαχους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μέχρι την εμφάνιση της Demy σε συναυλία που παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι, το λιμάνι της πόλης έζησε μεγάλες στιγμές.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έχει προηγούμενο το θέμα CommonView! Σήμερα έφτασε στη Βουλή όπου ο Παππάς δεν είπε λέξη

Ο Νίκος Παππάς  δεν απάντησε τίποτα απόλυτως για το ότι πίσω από την μαϊμού εταιρία βρίσκεται συνεργάτης του υπουργού Βερναρδάκη! Για το θέμα ρώτησε η Άννας Ασημακοπούλου στη Βουλή. Δείτε το βίντεο:

Αδωνις: Είσαστε ο πρώτος ρουσφετάκιας του ΠΑΣΟΚ -Κουρουμπλής: Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με αφορμή το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» και τη ρύπανση που προκάλεσε.


Σκάνδαλο με τη μετακόμιση του νοσοκομείου Ζακύνθου

Εγκαταλελειμμένο εδώ και πέντε χρόνια είναι το κτίριο του παλιού νοσοκομείου Ζακύνθου με αποτέλεσμα να έχει γίνει στόχος ενός πρωτοφανούς πλιάτσικου.

Αυτή είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, μετά τον θάνατο της Μπετανκούρ -Μια χρυσή κληρονόμος [εικόνες]

Η κληρονόμος της πιο επιτυχημένης επιχείρησης επάνω στον πλανήτη, της αμερικανικής αλυσίδας λιανεμπορίου Walmart, Άλις Γουόλτον είναι και πάλι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, μετά το θάνατο σε ηλικία 94 ετών της Λιλιάν Μπετανκούρ, «χρυσής» κληρονόμου της αυτοκρατορίας καλλυντικών L'Oreal.