25 Σεπτεμβρίου 2017

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Ο ΓΑΠ ζήτησε απ' τους Κύπριους να εξαιρέσουν το Καστελόριζο απ'την ΑΟΖ για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι-Τι απαντά ο ίδιος

Μια εθνική προδοσία, που έχει ως αποτέλεσμα να αμφισβητούν οι Τούρκοι την ΑΟΖ στο Καστελόριζο και να αξιώνουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, ενώ θα μπορούσε το θέμα να έχει λυθεί οριστικά υπέρ της Ελλάδας και στη βάση του Διεθνούς Δικαίου από το 2003, διέπραξε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο Γιώργος Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη…

Ο Μητσοτάκης ανέπτυξε στον Ντάισελμπλουμ το σχέδιο της ΝΔ για έξοδο από την κρίση

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρωζώνη, καθώς και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στη Δικαιοσύνη και την Παιδεία.

Αθανασίου σε Καμμένο: Είσαι άσχετος και συκοφάντης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Καμμένου


ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! ! Αναγκάζουν τους καρκινοπαθείς να πάνε Τουρκία και Βουλγαρία για εξέταση PET

Τον 1,5 μήνα φτάνει η αναμονή στα ελληνικά νοσοκομεία - Τη διαγνωστική εξέταση PET CT – SCAN κάνουν μόνο τέσσερα δημόσια νοσοκομεία που διαθέτουν από ένα μηχάνημα PET CT  το καθένα - «Τόσα έχει ένα νοσοκομείο της Τουρκίας, αυτό της Αδριανούπολης» επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ


Οι ΣΥΡΙΖΑίοι αρχαιολόγοι ζητούν παρέμβαση Τσίπρα: ALERT! Η Κονιόρδου προσπαθεί να δώσει άδειες για το Ελληνικό

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη με το Ελληνικό ανάμεσα στα θέματα ημερήσιας διάταξης. Όπως ακριβώς ξεκίνησε η συζήτηση, έτσι θα συνεχιστεί. Η εισαγωγή του θέματος έγινε ως εξής:  «Έγκριση ή μη: α) του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) και β) της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά», Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών, Περιφέρειας Αττικής (συνεχιζόμενο)». Δηλαδή, δεν θα συζητήσει την κήρυξη τμήματος ιδιοκτησίας της επένδυσης αλλά και των δήμων Αλίμου και Ελληνικού έξω από τα όρια του συγκεκριμένου ακινήτου.


Μυστήριο στις Φιλιππίνες: Ξεβράστηκε τέρας 10 μέτρων [εικόνες & βίντεο]

Γιγαντιαίο τέρας 10 μέτρων ξέβρασε η θάλασσα κοντά στην πόλη Μάσιν στο νησί Λίτ των Φιλιππίνων.

Οι επίσημες αρχές ανέφεραν ότι δεν μπόρεσε να αναγνωριστεί το είδος του τέρατος καθώς βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Θερίζουν οι ψυχικές ασθένειες με ΣΥΡΙΖΑ! 52 εισαγψγές στον Ευαγγελισμό σε ΜΙΑ εφημερία!

Οι 31 εισαγωγές έγιναν μετά από εισαγγελικές εντολές - Απαράδεκτες οι συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς - Δεν υπάρχει προσωπικός χώρος και ξεσπούν ακόμα και συμπλοκές μεταξύ τους


Κατρακυλούν τα έσοδα του ΕΦΚΑ – Ένας στους τρεις δεν κατέβαλε εισφορές

Σε αρνητική τροχιά εισέρχονται τα έσοδα του ΕΦΚΑ, έπειτα από ένα επτάμηνο ανοδικό σερί, εξαιτίας της αδυναμίας 250.000 αυτοαπασχολούμενων να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις-Ντόρα έκαναν μπαούλο στο ξύλο τον Καμμένο: Έστελνες τη γυναίκα σου στου Μαρινάκη-Πρόσεχε που έχεις κρύψει τα λεφτά-Πόσα λεφτά παίξατε στο καζίνο;

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εσείς λοιπόν προσέξτε κ. Καμμένε γιατί εμένα πριν το Βουκουρέστι με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου. Εσείς με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά προσέξτε...» - 151 βουλευτές είπαν «όχι» σε εξεταστική για Καμμένο


Απορρίφθηκε με 151 «όχι» η πρόταση για εξεταστική σε βάρος του Π. Καμμένου

Καταψηφίστηκε με 151 «Όχι» και 122 «Ναι» από τους 273 βουλευτές που ψήφισαν, η πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με αφορμή τις καταγγελίες του Μ. Γιαννουσάκη.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά με 13% η ΝΔ -Παραίτηση Κουρουμπλή θέλει το 53%

Με 13 ποσοστιαίες μονάδες (από 18% που ήταν) προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ, την πρώτη μετά το καλοκαίρι.

Αρχισαν κιόλας οι καταλήψεις -Κλειστά πέντε σχολεία στο Ρέθυμνο

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν πέντε σχολεία στο Ρέθυμνο και έκλεισαν ήδη, με καταλήψεις.

Δεκαπέντες ημέρες μετά τον αγιασμό, τελούν υπό κατάληψη σήμερα (Δευτέρα) και την Τρίτη, το 3ο γυμνάσιο και το 1ο, 2ο, και 3ο λύκειο Ρεθύμνου, όπως και το Πειραματικό Λύκειο. Αίτημα των μαθητών η αναβάθμιση των υποδομών και η ενίσχυση των σχολικών τους μονάδων με σύγχρονα μέσα.


Χανιά: Αμερικανικό drone αναστάτωσε το αεροδρόμιο -Ηταν ακινητοποιημένο στον διάδρομο απογείωσης

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αεροδρόμιο Χανίων, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) το οποίο βρέθηκε ακινητοποιημένο στον διάδρομο απογείωσης.

Βρετανία: «Στημένη» η απαγωγή του μοντέλου Κλόι Εϊλινγκ -Τι λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

Υπάρχουν αρκετές «παρατυπίες» στην περίεργη υπόθεση της απαγωγής του μοντέλου Κλόι Εϊλινγκ, δήλωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης ενός εκ των  δύο κατηγορουμένων της Βρετανίδας.


ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ! Αγρια κόντρα Μπακογιάννη-Καμμένου στη Βουλή -«Είστε τσάμπα μάγκας»

Λίγο πριν το τέλος της πολύωρης συζήτησης  για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Νoor one τα αίματα άναψαν μεταξύ  της  Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Καμμένου.


ΝΔ: Ομηρος του Καμμένου ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.


Κικίλιας: Άλλοι ρουλέτα στο εξωτερικό, άλλοι ζεϊμπέκικο στο εσωτερικό

«Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Στην αποκάλυψη που προχώρησε σήμερα το parapolitika. gr, που δείχνει σε βίντεο τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζειμπέικο, ανήμερα...

Αυτοτραυματισμοί, αλκοόλ και ναρκωτικά για να γλιτώσουν από τα κέντρα κράτησης της Λέσβου

Για απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας στη Λέσβο με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να καταφεύγουν ακόμη και στον αυτοτραυματισμό, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα επισπεύσουν την «απελευθέρωσή» τους, μιλούν μετανάστες και πρόσφυγες στο βρετανικό Μέσο.

Εργαζόμενοι υπ. Ναυτιλίας κατά Κουρουμπλή: Χειρίστηκε αυταρχικά το θέμα της ρύπανσης

Σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλή ασκεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στο ΥΕΝ με αφορμή το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ και την ρύπανση που προκλήθηκε, αλλά και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Διπλό χτύπημα: Μετά τη Froneri και η Unilever πουλάει εταιρίες της στην Ελλάδα

Η εταιρεία παγωτού FRONERI HELLAS (πρώην Nestle) ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει στο εργοστάσιο που διατηρεί στο Ταύρο, επαναπροσδιορίζοντας την οργάνωση της και τον τρόπο παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Το δεύτερο χτύπημα είναι η ανακοίνωση της πρόθεσης της Unilever Hellas να προχωρήσει στην πώληση των...

ΚΛΑΜΑ! Ντάισελμπλουμ σε Τσακαλώτο: Άδικο που δεν έχετε τη φωτογραφία του Βαρουφάκη

[Ευκλείδη για μετά το 2010 βάλε φώτο Σόιμπλε]

Έναν διάλογο με χιούμορ μπροστά στις κάμερες και τους φωείχαν οι κ.κ. Τσακαλώτος και Ντάισελμπλουμ κατά την έναρξη της συνάντησής τους στις 15.30 το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα συσκέψεων στον έκτο όροφο του υπουργείου Οικονομικών.


Χαμένη πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανακαλύφθηκε στο Ιράκ, χάρη σε απόρρητες φωτογραφίες της CIA

Μια πόλη που είχε εξαφανιστεί για περισσότερα από 2.000 χρόνια ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στο Ιράκ, με τη βοήθεια φωτογραφιών από drone και απόρρητες δορυφορικές εικόνες της CIA.


ΚΡΙΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! Δεν θα επισκεφθεί τελικά το Αγιο Ορος ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί πρόσκληση να επισκεφθεί το Άγιον Όρος τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΣτΕ: 6μηνη παύση σε δικαστή που καθυστέρησε τη δημοσίευση 265 αποφάσεων

Παρά τρίχα φαίνεται ότι γλίτωσε την οριστική παύση από τα καθήκοντά της μία πρωτοδίκης των Διοικητικών Δικαστηρίων της περιφέρειας, η οποία καθυστέρησε να δημοσιεύσει 265 αποφάσεις επί μία τριετία.


Al Jazeera: Ελλάδα και οικονομική ανάκαμψη -Fake news της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Για «fake news» της κυβέρνησης Τσίπρα κάνει λόγο σε άρθρο γνώμης του, που φιλοξενείται στο Al Jazeera, ο Χρόνης Ι. Πολυχρονίου, ερευνητής και εταίρος πολιτικής στο Levy Economics Institute, που τονίζει ότι εάν το αφήγημα περί της ελληνικής «οικονομικής επιτυχίας» δεν ήταν τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν αστείο.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας απέρριψε το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική κατά Καμμένου -Κάλυψε πλήρως Κουρουμπλή

Μεταχρονολογημένο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξεταστική επιτροπή κατά του Παν. Καμμένου.


Εργαζόμενοι νοσοκομείου Λάρισας κατά Πολάκη: Σόου και φιέστες σε ένα νοσοκομείο με προβλήματα

Ετοιμοπόλεμοι φαίνεται πως είναι οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την επίσκεψη του αναπληρωτή υπ.Υγείας Πάυλου Πολάκη την Τρίτη.


ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! Κρήτη: 40χρονη δανειολήπτρια διέγραψε χρέος 231.262 ευρώ

Ευνοϊκότατη φάνηκε η υπ’ αριθμ.1155/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που δικαιώνει πλήρως, 40 χρονη δανειολήπτρια, μητέρα δύο παιδιών, από το Ηράκλειο.


Τη «βουτιά» στα φορολογικά έσοδα επιβεβαιώνουν τα οριστικά στοιχεία του ΥΠΟΙΚ

Tη «βουτιά» κατά 1,1  δισ. ευρώ στα φορολογικά έσοδα του Αυγούστου και του 1,7 δισ. ευρώ το πρώτο οκτάμηνο του έτους επιβεβαιώνουν τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.


Έκτακτη συνάντηση Λουκά-Ντάιζελμπλουμ (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Πηγές της ΝΔ για τον υπ. Εθνικής Άμυνας: Και Καμμένος και... κρυμμένος

«Και Καμμένος και... κρυμμένος» σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας και σημειώνουν ότι είναι «πρωτοφανές ο κ. Καμμένος να απουσιάζει από την αίθουσα της Ολομέλειας».


Το παράξενο πάθος της Λιλιάν Μπετανκούρ, για έναν γκέι φωτογράφο -Του χάρισε 993 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 21ου αιώνα, στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της γαλλικής αστυνομίας, η κληρονόμος της L’Oréal έδωσε 1 δις ευρώ στον αμφιλεγόμενο γκέη «εραστή» της Φρανσουά-Μαρί Μπανιέ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε Καμμένο: "Δείξε αποδείξεις της πιστωτικής και το κινητό σου"... κι έδειξε μόνο την πιστωτική

[Και μόνο ότι ο Καμμένος επέλεξε να δείξει ένα αντίγραφο από την πιστωτική του κάρτα όπου φαίνεται ότι και καλά πληρώνει απ΄την τσέπη του -ενώ διαχειρίζεται εκ. κρυφά κονδύλια του Υπουργείου- αλλά δεν κάνει το ίδιο με το τηλέφωνό του να δούμε αν μίλαγε με την εισαγγελέα ή τον λιμενικό, δείχνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του]

Να αποδείξει τους ισχυρισμούς του για το ταξίδι στο Λονδίνο κάλεσε τον υπουργό Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη και προστασία


Ο Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντία από Κουρτάκη

Απόφαση – κόλαφος κατά του υπουργού Άμυνας που δικαιώνει τον εκδότη των Παραπολιτικών
Και με τη βούλα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταδικάστηκε για την πρώτη αναφορά που έκανε τον Σεπτέμβριο του 2015, εναντίον του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.

KΛAMA! Ο ιδιοκτήτης του "Αγία Ζώνη ΙΙ" λέει ότι ο Κουρουμπλής ήταν τυχαία στο ίδιο κέντρο

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η σύζυγος του ιδιοκτήτη του "Αγία Ζώνη ΙΙ" και στο οποίο φαίνεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής να χορεύει ζεϊμπέκικο σε μουσικό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη, εξέδωσε η εταιρεία.


Ο Καμμένος παραδέχθηκε ότι έπαιξε ρουλέτα στο καζίνο: «Δεν πήγα με λεφτά του ελληνικού λαού»

Δεν πλήρωσε το δημόσιο για το ξενοδοχείο στο Λονδίνο που έμεινα με τη γυναίκα μου, χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα, είπε ο υπουργός Άμυνας - Τι του είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης


Το πιο γρήγορο τεστ IQ στον κόσμο -Δες με τρεις ερωτήσεις αν ξεχωρίζεις από τον μέσο όρο [εικόνες]

Πιστεύετε και εσείς αυτό που σας λέει η μαμά σας πως είστε ξεχωριστός; Πώς η νοημοσύνη σας σάς ξεχωρίζει από τον μέσο όρο;

Τι θα λέγατε, λοιπόν, να το αποδείξετε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις. Η δοκιμασία αυτή είναι γνωστή ως η πιο σύντομη δοκιμασία IQ παγκοσμίως.

Ο Π. Καμμένος είναι μεγάλος παίκτης

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν αναφέρομαι, βέβαια, στις επιδόσεις του Π.Καμμένου στα καζίνο του Λονδίνου. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς εταίρους του, πως ως «κατσαπλιάδες» θα πρέπει να αηδιάζουν με τα ακριβά γούστα του Πάνου.


Το υποβρύχιο «Παπανικολής» οπλίζει και ρίχνει τορπίλη σε πολεμικό πλοίο [βίντεο]

Το υποβρύχιο «Παπανικολής» επιβεβαιώνει και στις ασκήσεις την κυριαρχία του στο Αιγαίο με βολή τορπίλης.

Στο βίντεο συνδυάζονται πλάνα τόσο από το υποβρύχιο «Παπανικολής» όσο και από το πλοίο-στόχος, που προσομοίαζε η πυραυλοκίνητος «Μυκόνιος».

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! Βάνδαλος έσπασε τζαμαρία καταστήματος και τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έφευγε

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε ότι ήταν η δεύτερη φορά που ο άνδρας αυτός επιτέθηκε στην επιχείρησή του

Με τον τραυματισμό του αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο «πλήρωσε» ένας βάνδαλος το σπάσιμο της τζαμαρίας καταστήματος στην πόλη Λούμπλινιετς στην Πολωνία.


Έξαλλος ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα: «Ρε ψευτομαγκάκια το έχετε παραξηλώσει! Μ@λ@κιες και ψέματα»

Πυρ και μανία έγινε ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα και εξέφρασε δημόσια τον εκνευρισμό του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιώργου Λύρα στάθηκαν κάποια υβριστικά μηνύματα στα social media, τα οποία, μάλιστα, προέρχονταν από ψεύτικους λογαριασμούς.

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-ΦΩΤΟ-Terminator ο Αλέξης!

Ξέρει κανείς ποια χώρα είναι η επόμενη που θα έχει εκλογές; Για να ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΔΙ! Ο Κουρουμπλής χορεύει στη γιορτή του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»!

Κατάλαβες τώρα γίδι γιατί ο Κουρουμπλής έδωσε δίμηνη πράταση στο σαπάκι; Εννοείται βέβαια ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός... κι η Ασημακοπούλου ζήτησε συγγνώμη επειδή είπε για τον Σούλτς "τον ήπιε"...

Εξι μήνες πριν το ναυάγιο που γέμισε μαζούτ τον Σαρωνικό, ο υπουργός διασκέδαζε στη γιορτή του πλοιοκτήτη – Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η Κατερίνα Κουντούρη

Βίντεο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο προς τιμήν του Θοδωρή Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017 (στη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων) είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγες ώρες μετά το γλέντι, η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα.

Πρετεντέρης: Έχω μια πρόταση για τα παιδιά του Μαξίμου

Αντί να φλυαρούν αναιτίως και ανοήτως, ας λύσουμε μια σπαζοκεφαλιά" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Ζευγάρι Ρώσων κανιβάλων σκότωσε και έφαγε μέχρι και 30 άτομα από το 1999

Μερικά από τα θύματα ήταν στο ψυγείο - Σε εικόνες, που βρέθηκαν φαίνεται ένας άντρας να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας


ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης προς Καμμένο: Το θεωρείτε φυσιολογικό να παρεμβαίνετε στο έργο της Δικαιοσύνης;

«Η συζήτηση ξεκίνησε στις 11:20 και έως τώρα τρεις ώρες και 10 λεπτά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει εισέλθει στην αίθουσα για λίγα λεπτά. Το επισημαίνω γιατί είναι παράδοξο να εγκαλείται ο υπουργός και να ζητείται εξεταστική και να μην βρίσκεται στην αίθουσα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την απουσία του Πάνου Καμμένου από την κοινοβουλευτική συζήτηση για τα τηλεφωνήματα που είχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor-1.


Τούρκος σκότωσε πεντάχρονο από τη Συρία επειδή... τον έβρισε!

Ο πεντάχρονος Μουχαμέτ Ντερβίς, είχε εξαφανιστεί στο Κιζκαλεσί, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτέμβρη

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, ότι υπάρχει άνθρωπος που θα είχε το σθένος να κάνει κάτι τέτοιο, όπως ο Τούρκος Αλιτζάν Κ. στην επαρχία της Μερσίνας.


Πάλι φάπες Άδωνι στον Μήτσο στο Τwitter

Νέα κόντρα μέσω twitter είχαν o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών.

ΕΡΤ: «Πόλεμος» του προέδρου Τσακνή με τον διευθύνοντα σύμβουλο

Δύο μήνες μετά την τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του παραιτηθέντος Λάμπη Ταγματάρχη, η κατάσταση στην κρατική ραδιοτηλεόραση δείχνει εκρηκτική, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, με αφορμή ανάρτηση σε σάιτ που ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης.


ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ! Η Aννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ζητάει συγγνώμη για το «ο Σουλτς τον ήπιε τελείως» [βίντεο]

Την πολιτική του Μάρτιν Σουλτς και το κακό εκλογικό αποτέλεσμα για το SPD κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα το πρωί η βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, κάνοντας ωστόσο μια γκάφα.


Γερμανοί Φιλελεύθεροι: «Ναι» σε πακέτα διάσωσης προς την Ελλάδα, αλλά με συμμετοχή του ΔΝΤ

Υπό τον όρο να συμμετάσχει το ΔΝΤ και με αυτό να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει βιωσιμότητα του χρέους, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, τόνισε ο αρχηγός του κόμματος, Κρίστιαν Λίντνερ.