26 Σεπτεμβρίου 2017

Η Τουρκία απαγορεύει στα τουριστικά της πλοία να προσεγγίζουν ελληνικά νησιά

«Ρεβάνς» θέλει να πάρει η Αγκυρα στην απόφαση των ελληνικών αρχών να κατάσχουν τουρκικά πλοία τα οποία παραβίαζαν συγκεκριμένες διεθνείς διατάξεις και δεν είχαν τα προβλεπόμενα σωστικά μέσα.


Στρώνει «χαλί» για πρόταση Νίμιτς ο σκοπιανός πρωθυπουργός

Πρόταση Nimitz για την επίλυση της διαφοράς του ονόματος την επόμενη άνοιξη ή το πολύ μέχρι τα μέσα του 2018 αναμένει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Zoran Zaev, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου επιστρέφοντας στα Σκόπια από τη Νέα Υόρκη που συμμετείχε στην Γ.Σ. του ΟΗΕ.


Παντελής Παντελίδης: Στα… αζήτητα η δικογραφία!

- Ενάμιση χρόνο μετρά ήδη η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, κάτω από τις οποίες ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο 
- Η δικογραφία... βολτάρει τρεις μήνες στα εισαγγελικά γραφεία και... περιμένει νέο Εισαγγελέα 
- Εκείνος θα αποφασίσει για την τύχη της: Αν θα την προχωρήσει ή αν θα την βάλει στο... αρχείο 
- Η δίωξη για υποκλοπή τραγουδιών και το πόρισμα που έχει καταθέσει η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή 
- Τι λέει το συγκεκριμένο πόρισμα, αλλά και αυτό που εξέδωσαν επίσημα οι Αρχές, για τις Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη
- Ειρωνικό σχόλιο της Μίνας Αρναούτη στο Facebook!

Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς Σαλμάν έδωσε άδεια στις γυναίκες να οδηγούν

Το βασιλικό διάταγμα δίνει εντολή για τη σύσταση ειδικής επιτροπής συμβούλων και ορίζει ως ημερομηνία εφαρμογής της απόφασης το αργότερο έως τον Ιούνιο του 2018


ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για τους υπουργούς... ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Σε ένα ακόμη σκίτσο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του στα social media ο γνωστός σκιτσογράφος «καυτηριάζει» τους υπουργούς με τις… βίλες εκτός πραγματικότητας

Με άγριο πούλο έκανε πρεμιέρα ο Νικόλας

Δείτε ποιο κανάλι κατέκτησε την πρωτιά.

Έγινε χτες το βράδυ η πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στη ζώνη των 8, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το πρώτο αυτό δελτίο σημείωσε το τραγικό ποσοστό του...

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που παίζει στην ελληνική Α2 για πλαστά χαρτονομίσματα


Μπλεξίματα με την ελληνική δικαιοσύνη έχει ο Ντοβίντας Ρεντίκας που πέρυσι έπαιξε στον Αρκαδικό και φέτος πήρε μεταγραφή στον Ερμή Αγιάς.

Ο 25χρονος Λιθουανός γκαρντ συνελήφθη, όπως γράφει ο συμπατριώτης του ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα.


ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ; Το «όραμα» Μακρόν: Ευρωπαϊκός στρατός, κοινός προϋπολογισμός, περισσότερη δημοκρατία

Οι προτάσεις του για μια «νέα Ευρώπη» - Μίλησε για τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας - Έδωσε έμφαση στην ενίσχυση της ασφάλειας

Το σχέδιό του για μία «νέα Ευρώπη», πιο δημοκρατική, πιο αλληλέγγυα και πιο κοντά στον μέσο Ευρωπαίο πολίτη, παρουσίασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.


Το απίθανο εξώφυλλο του Sports Illustrated κατά του Τραμπ!

O αθλητικός κόσμος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τάσσεται ανοιχτά κατά του Ντόναλντ Τραμπ και το Sports Illustrated κυκλοφορεί με τους πρωταγωνιστές να σχηματίζουν αλυσίδα απέναντι σε ένα διχασμένο έθνος!


Βίντεο: Νέος θρίαμβος Σάκκαρη που απέκλεισε την Βοσνιάκι!

Η «Μαρία η όμορφη» του ελληνικού τένις πέτυχε τη μεγαλύτερη, εννοείται μέχρι την επόμενη, νίκη της καριέρας της αποκλείοντας το Wuhan Open την Καρολίνα Βοσνιάκι, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης


Πεδίον του Αρεως: Από πάρκο έγινε γκέτο -Διαμαρτυρία κατοίκων [εικόνες]

Γκέτο, εγκατάλειψη και σκηνικό τρόμου είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Αρεως.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σαμοθράκη – Ορμητικά νερά σάρωσαν τα πάντα – Εικόνες καταστροφής- ΒΙΝΤΕΟ

- Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σαμοθράκη 
- Καταστροφές από τη σφοδρότατη βροχόπτωση στο νησί 
- Δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, δηλώνουν οι κάτοικοι 
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις 
- Κυβερνητικό κλιμάκιο στο νησί

ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; Αλεξάντερ Ζίνελ (Fraport): Βρήκαμε 12.200 καμένες λάμπες στα 14 αεροδρόμια

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Εξοικονόμηση πόρων, μέσω της... μη αντικατάστασης των χαλασμένων λαμπτήρων φαίνεται ότι προσπαθούσε να πετύχει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, όταν είχε την εκμετάλλευση και υποστήριξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τα οποία από τον περασμένο Απρίλιο έχουν παραχωρηθεί στην κοινοπραξία Fraport-Slentel.


Πρίγκιπας Χάρι: Χαμός για τη χειρονομία με τη Μελάνια Τραμπ- ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στο ίντερνετ έχει βάλει η χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι στη συνάντηση με τη Μελάνια Τραμπ. Ο πρίγκιπας Χάρι και ο σάλος για σατανιστικού τύπου χαιρετισμό.


Ανώτατο στέλεχος της Korean Aerospace Industries (Aεροδιαστημική βιομηχανία Νότιας Κορέας) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η εκτεταμένη έρευνα του εισαγγελέα για καταγγελίες διαφθοράς, αναφορικά με την ηγεσία της εταιρίας στην οποία και είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αεροσκαφών της χώρας, επιβεβαίωσε τις αρχικές υποψίες.

Ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του στη Ζάκυνθο.

Ένα άκρως εντυπωσιακό καιρικό φαινόμενο κατέγραψε με το φακό του, χθες λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, ο Δημήτρης Γκούσκος, από την περιοχή των Βολιμών.

Οι Γερμανικές εκλογές και οι αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Υπάρχει ένα ερώτημα: γιατί οι Συριζαίοι βρίσκονται μέσα σε μια διαρκή αυταπάτη; Τι φταίει; Αφορμή γι΄αυτό το ερώτημα μου έδωσε η πανωλεθρία των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών και προσωπικά του M. Schulz.


Φωτογραφίες: Γυμνόστηθη η Lady Gaga στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ «Five Foot Two»- ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ

Πάντα ακομπλεξάριστη, μιλά για την καριέρα της, τους έρωτές της και την περιβόητη κόντρα με την Μαντόνα - Η κόντρα ανάμεσά τους ξέσπασε όταν βγήκε η φήμη ότι η Lady Gaga μιμήθηκε στο κομμάτι της Born This Way, το 2011 την Μαντόνα στο Express Yourself

Ο φόβος φέρνει χρήμα -Οι 20 ταινίες τρόμου (λέμε τώρα) που έχουν κάνει τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία

Κάποιοι δεν αντέχουν να παρακολουθήσουν τέτοιες ταινίες. Αλλοι, δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να βγει στους κινηματογράφους το επόμενο «δυνατό» θρίλερ.


Ε ΤΙ; ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ; 464 ευρώ για… πατατάκια και μικροσνάκ των μελών του υπουργικού Συμβουλίου

Εντύπωση κάνει μία είδηση που δημοσιεύει σήμερα η Ελευθερία του Τύπου στην στήλη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Σύμφωνα με αυτήν, στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου διατέθηκαν αρκετά χρήματα για τα μικρογεύματα των υπουργών.


Πρετεντέρης: Το Τακούνι της Τζούλιας

"Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα: το τακούνι της κυρίας Τζούλη-Καμμένου" γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης για την υστερικιά του Πανάρα:


Γελάει κι η Βούλτεψη με τον μπούλη: Ο Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία!


[Είδες πως τους ξεβράκωσε η ΝΔ μόλις είπε ότι δεν θα ψηφίζει για να κάνουν τους τζάμπα μάγκες στα γίδια; Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ οι Ελληναράδες σούργελα σαν τον Τέρενς-Γουίλιαμ-Ρόμπερτ κλπ]

Παπαχριστόπουλος: Ψηφίζουμε επί της αρχής το σχέδιο νόμου για αλλαγή φύλου με μια δήλωση αλλά είμαστε κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια


«Χορός» παραλείψεων Κουρουμπλή: Καθυστερεί τα πρόστιμα για τη ρύπανση

Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα»: «Διαπιστώνεται μια τεράστια παράλειψη του Κουρουμπλή, η οποία νομίζω ότι αγγίζει πια και τα όρια της παράλειψης καθήκοντος».

Γερμανία: Ακλόνητος παρά τον «πολιτικό σεισμό» ο Σόιμπλε - Μόνη απειλή ένας άλλος... Βόλφγκανγκ


Μπορεί όλοι στη Γερμανία να ετοιμάζονται για μακρές διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη νέα κυβέρνηση αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον σημερινό υπ. Οικονομικών



ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΠΑ! Στην εντατική ο Σουλεϊμάνογλου: Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο θρυλικός αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλείμάνογλου, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.


Στην Αθήνα προσπαθεί να φέρει τον Ομπάμα συνεργάτης του Σαμαρά

Πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά πρωταγωνιστεί στις επαφές.

Την αποκάλυψη ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έρθει και πάλι στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κατσίγιαννης στη στήλη του «Φύλλο και Φτερό» στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Δύο αδελφές δημοσιογράφοι απολύθηκαν από κανάλι στην Αυστραλία όταν η μία κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Την πόρτα εξόδου από το κανάλι Channel Seven είδε μια νεαρή ρεπόρτερ στην Αυστραλία όταν τόλμησε να παραπονεθεί για τη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από ανώτερό της.

ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΞΥΠΝΗ! Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άλλαξε όνομα -Εγινε Joanna Fyllidou [εικόνα]

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου εδώ και καιρό βρίσκεται στην Αμερική και κυνηγά το όνειρό της.

Η ηθοποιός μένει στο Λος Αντζελες και παράλληλα με κάποιες δουλειές, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Μάλιστα, θα εμφανιστεί και σε κωμική σειρά στην αμερικανική τηλεόραση με το όνομα Joanna Fyllidou.

Γιατί οι σταρ του ελληνικού Nomads φοβούνται τον Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνα]

Τον Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως «φοβούνται» οι σταρ του Nomads, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.


Εισβολή σε εκδήλωση στα Γιάννενα - Στόχος ο ομιλητής, καθηγητής Αγγελος Συρίγος

Αγνωστοι προκάλεσαν επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας και διέκοψαν εκδήλωση στα Γιάννενα με την αστυνομία απούσα, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις για να επέμβει.


Βίντεο-σοκ: Ταύρος σκοτώνει άνδρα σε υπαίθρια «ταυροδρομία»

Το 46χρονο θύμα έχασε την ψυχραιμία του, εγκλωβίστηκε σε μια είσοδο κτιρίου και εκεί δέχθηκε τα θανατηφόρα πλήγματα του ταύρου

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 46χρονος τη συμμετοχή του σε υπαίθρια ταυροδρομία στην πόλη Πουκόλ της Ισπανίας.


Το κανάλι Epsilon ζητά 690.000 ευρώ από τους Καραβάτου-Κατσούλη -Τι έγινε στο δικαστήριο

Εκτός του Νίκου Καρβέλα το κανάλι Epsilon έχει κινηθεί νομικά κατά του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, με την υπόθεση να φθάνει στο δικαστήριο.


Αποχωρεί από το AfD η συμπρόεδρος, Φράουκε Πέτρι

Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις πρωτοκλασάτων στελεχών που της έδειχναν την «πόρτα» της εξόδου -  - Δεν έχει ακόμη, διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία της απομάκρυνσής της


Ιράκ: Το 93% των Κούρδων τάχθηκε υπέρ της ανεξαρτησίας

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Rudaw, έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής περίπου 282.000 ψήφοι από τα συνολικά 3,3 εκατομμύρια - Η Τουρκία απειλεί με πόλεμο, ενώ μιλά και για κλείσιμο του πετρελαιαγωγού


Εκανε πασαρέλα και κατέληξε στην πισίνα -Η απίστευτη στιγμή υποψήφιας για Μις Ισπανία [βίντεο]


Ψιλοστημένο φαίνεται αλλά έχει πλάκα!

Η Πιλάρ Μάγκρο ήταν η εκπρόσωπος της επαρχίας του Καθέρες στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ισπανίας.


Δυσφορία Καραμανλή για τη συγκάλυψη στην υπόθεση Καμμένου

Εκτιμά ότι στο μέλλον θα ανακύψουν νέα θέματα από την τακτική της συγκάλυψης.

Από νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε χθες στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τη συζήτηση επί της πρότασης Εξεταστικής για τον  Π. Καμμένο.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ! Νέα «βουτιά» στις τραπεζικές μετοχές παρασύρει καθοδικά το Χρηματιστήριο

Νέα δραματική πτώση στις τραπεζικές μετοχές μετά το χθεσινό sell off, καθώς καταγράφεται η ανησυχία των επενδυτών για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών.


ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Εκθεση-κόλαφος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ελλάδα: Βία και κακομεταχείριση ακόμη και μικρών προσφυγόπουλων

Ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης στα νησιά του Αιγαίου εκφράζει το Συμβούλιο της Ευρώπης, με έκθεση της Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων (CPT).


Επιστολή Κουρουμπλή στο Πρώτο ΘΕΜΑ - Η απάντηση της εφημερίδας

Ο υπουργός δικαιολογεί την απουσία του απαριθμώντας τις υψηλού επιπέδου επαφές που είχε στο Λονδίνο - Κατηγορεί το Πρώτο ΘΕΜΑ, αποσιωπώντας ότι ο ίδιος προέτρεπε τον κόσμο να κάνει μπάνιο στο πετρέλαιο


ΜΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ! Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Νίκος Μίχος

Εκτός ΧΑ ο βουλευτής Ευβοίας - Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του
Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ! Καμμένος: «Ναι» στην αλλαγή φύλου-Ναι και την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»


Ο Ελληναράς Τέρενς θα ψηφίσει στα τέσσερα ότι η Θράκη είναι τουρκική...

Η απόφαση αυτή ερμηνεύεται ως «αντάλλαγμα» για τη στήριξη Τσίπρα σε Καμμένο στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του υπ. Εθνικής Άμυνας


Κυριάκος για τον Παύλο Μπακογιάννη: Επίκαιρη όσο ποτέ η παρακαταθήκη του για εθνική συμφιλίωση

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την δολοφονία του στο κέντρο της Αθήνας από την 17 Νοέμβρη - Μήνυμα και από την Ντόρα Μπακογιάννη
Σαν σήμερα, πριν από 28 χρόνια, δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το γραφείο του από τους εκτελεστές της «17 Νοέμβρη» ο Παύλος Μπακογιάννης.


Επικό ποστάρισμα της Γκλάντμπαχ σε Ρεάλ: «Αν βρείτε την άμυνά μας, επιστρέψτε την»!

Οι Μαδριλένοι έγραψαν στο Twitter ότι ταξιδεύουν για Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ που το Σάββατο έφαγε μισή ντουζίνα γκολ (6-1) από την Μπορούσια, έκανε κορυφαία παράκληση στη Ρεάλ.


Τρία ηχηρά χαστούκια χτες στο fake success story και τη δήθεν έξοδο στις αγορές

Ο Ε. Τσακαλώτος με τον κ Τσίπρα υποδέχτηκαν τον Γ Ντάισενμπλουμ με χαμόγελα, αλλά η πραγματικότητα τον υποδέχτηκε με μια τριπλή καθίζηση: Το χρηματιστήριο γκρεμοτσακίστηκε με άλλη μία πτώση στη σειρά (-4,06%) με τις τράπεζες να χάνουν κατ εξακολούθηση από το 20% ως το 30% της αξίας τους (!!), ενώ χτες δυο μεγάλες επενδύσεις στη χώρα ανακοίνωσαν τη συρρίκνωση της δραστηριότητάς τους εδώ! Οι αγορές υποδέχονται την Ελλάδα του success story και ετοιμάζονται να τη δανείσουν … φεύγοντας!


Νέα "βόμβα" στις επενδύσεις- Εμπλοκή με την Κασσιόπη στην Κέρκυρα- ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα προβλήματα με την Eldorado Gold και το Κατάρ, νέα «βόμβα» έπεσε στις επενδύσεις. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κούρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, υπάρχει εμπλοκή στην επένδυση στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Το Ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή

Ο ζεϊμπέκικος ως παλιός χορός είναι αυστηρά ανδρικός κι ορισμένες φορές αποκαλείται «χορός του αετού». Ο ζεϊμπέκης είναι εξ ορισμού λεβέντης. Δεν είναι κλεφτοκοτάς, δεν είναι άνδρας χωρίς τιμή και υπόληψη. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε σε κρατικό αξιωματούχο αν τον συλλάμβαναν στην αρχαιότητα να χορεύει ζεϊμπέκικο στα γενέθλια του εφοπλιστή Κουντούρη! Πίσσα και πούπουλα! Πίσσα και πούπουλα!


ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Επίσημο τέλος για την ένταξη της Ελλάδας στο QE - Πρώτα τα μέτρα για το χρέος λέει ο Ντράγκι

Η ΕΚΤ θα συζητήσει την ένταξη της Ελλάδας στο QE, όταν υπάρξει σαφής εικόνα για τα μέτρα που θα ληφθούν για το χρέος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης


Η μπάρμπι στο καζίνο εν ώρα υπηρεσίας

Γράφει βετεράνος πολιτικός συντάκτης στον λογαριασμό του στο facebook:

«Πριν από αρκετά χρόνια ακολούθησα ως απεσταλμένος της ΕΡΤ την επίσημη επίσκεψη του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Σόφια. Θυμάμαι μάλιστα ότι ήμουν ο μοναδικός δημοσιογράφος που κάλυπτε την επίσκεψή του...

Οι ψηφοφόροι του λατρεύουν τον Πάνο Καμμένο

Toυ Ανδρέα Ζαμπούκα

Στην Γερμανία, η Άνγκελα Μέρκελ θα είναι και πάλι καγκελάριος επειδή το πολιτικό σύστημα δεν είχε κάτι καλύτερο να προτείνει. Ο Σουλτς θεωρήθηκε συμπαθής αλλά ανεπαρκής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα ακροδεξιό κόμμα έκανε, μετά από δεκαετίες, την εμφάνισή του στη γερμανική Βουλή. Όλα αυτά δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για το μέλλον της δημοκρατίας. Ούτε στη Γερμανία ούτε και στην Ευρώπη.


La Repubblica: «Λάζαρος όπως Πίρλο και Ζουνίνιο»!

Η εκτέλεση με την οποία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το 2-2 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε τις βάσεις για την ολική επαναφορά και ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους», κατά πάσα πιθανότητα (αν όχι βεβαιότητα) θα είναι και το γκολ της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλάμε, άλλωστε, για μια εκτέλεση, η οποία θύμισε τους κορυφαίους του είδους και αυτό το λένε και οι Ιταλοί.

Τα έκτατα έσοδα απέτρεψαν την κατάρρευση του προϋπολογισμού αλλά δεν σώζουν εμάς από τα νέα μέτρα το 2018

Του Προκόπη Χατζηνικολάου

Τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο 8μηνο του έτους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα δημόσια οικονομικά.


«Αναγκαίο κακό»… για το Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Κάθε γάμος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Τις καλές και τις κακές του στιγμές. Όμως όταν τα δύο «συμβαλλόμενα» μέρη είναι εντελώς διαφορετικά, τότε αργά ή γρήγορα «τα σύννεφα» βγαίνουν στην επιφάνεια. «Σύννεφα» που πολλές φορές οδηγούν σε διαζύγιο, εάν δεν υπάρχει ένας καθοριστικός παράγοντας, που το ζευγάρι αποφεύγει επιμελώς να δημοσιοποιήσει.


Αντετοκούνμπο: «Ήθελα, αλλά δεν μπορούσα να παίξω με την Εθνική…»

Ξεκάθαρος σχετικά με την απόφασή του να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ 2017 ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη media day των Μιλγουόκι Μπακς.


Μαζί ως το τέλος

Του Γιάννη Σιδέρη

Ποτέ δεν έχουμε δραματοποιήσει τις αντιρρήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και για την συμπεριφορά ορισμένων υπουργών. Γι' αυτό και ποτέ δεν πήραμε σοβαρά τις διαρροές περί τελεσιγράφων που έστελναν οι βουλευτές στην κυβέρνηση, και δη τελεσιγράφων περί άρσης της κοινοβουλευτικής εμπιστοσύνης εκ μέρους τους.