27 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Παπαχριστόπουλος: Δεν είναι η ταυτότητα φύλου το μεγαλύτερο θέμα της κοινωνίας

Στην πρόθεση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν επί της αρχής τον νόμο για την αλλαγή φύλου με τη σημείωση ότι αυτός δεν θα επιτρέπει την υιοθεσία τέκνων, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Πλημμύρισε ο σταθμός των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης τη Θεσσαλονίκη.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πρόβλημα υπήρξε και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Γαννιτσών. Συγκεκριμένα, τα ΚΤΕΛ Μακεδονία έχουν πλημμυρίσει με τα νερά να «τρέχουν» μέσα στο σταθμό.

Οι πλούσιες κυρίες της TV -Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες και πόσα έβγαλαν [εικόνες]

Καλή η επιτυχία και τα βραβεία, αλλά αν αυτό δεν φαίνεται και στον τραπεζικό λογαριασμό, τότε δεν επαρκούν.

Οι συγκεκριμένες κυρίες δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Είναι διάσημες και το εξαργυρώνουν και οικονομικά. Πρόκειται για τις ηθοποιούς της τηλεόρασης που έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα τον τελευταίο χρόνο.

Το τηλεφώνημα Τσίπρα στον Τσακαλώτο μετά τις εξελίξεις με τον Σόιμπλε – Τί του είπε

Το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Πρωθυπουργό λίγο μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

"Ψευδής πληροφόρηση" η Τζάγκουαρ και το καζίνο Καμμένου σύμφωνα με τον Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ ότι καρκινοπαθείς στέλνονται στην Τουρκία και την Βουλγαρία για εξετάσεις PET και μεταξύ άλλων μιλάει για fake news


ΑΡΓΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΥ! Σαράντα έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν για την ιατρική χρήση της κάνναβης

Κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή και ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα υπογραφούν οι υπουργικές αποφάσεις

Ερώτηση με την οποία ζητούν να ενημερωθούν από τους συναρμόδιους υπουργούς, πότε αναμένονται οι υπουργικές αποφάσεις για να καταστεί εφικτή η νόμιμη ιατρική χρήση της κάνναβης στην Ελλάδα με το υφιστάμενο καθεστώς, κατέθεσαν στη Bουλή 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γυμνάζεται και "ρίχνει" το Instagram - ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα που είχε με το βάρος της, φαίνεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει βρει και πάλι τη φόρμα της.

Η 35χρονη ποπ σταρ και μητέρα δύο παιδιών προπονείται σκληρά τους τελευταίους μήνες και ...

Έντονες αντιδράσεις γονέων σε σχολείο της Κοζάνης για Αλβανάκι με χαμηλούς βαθμούς που κληρώθηκε ως σημαιοφόρος

Έντονες αντιδράσεις γονέων σε σχολείο της Κοζάνης για αλλοδαπό μαθητή που κληρώθηκε ως σημαιοφόρος

Η εφαρμογή της νέας διαδικασίας επιλογής των σημαιοφόρων των παρελάσεων μέσα από κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία τους, την οποία έχει αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας από τη φετινή σχολική περίοδο, ξεκίνησε στην Κοζάνη.

ΕΠΙΚΟΣ! Tραμπ: Θα μπορούσα άν ήθελα να ρίξω την πριγκίπισσα Νταϊάνα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία δήλωση-σοκ του Ντόναλντ Τραμπ για τη Νταϊάνα από το μακρινό 1997 και μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο της έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα διεθνή ΜΜΕ.


Οι Anonymous ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ έκλ@σαν πάλι τα παπ@ρια της ΤτΕ

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή διαφόρων ειδών εγγράφων από την Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και το υπουργείο Εσωτερικών, οι Anonymous ξαναχτύπησαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες - σοκ από τον βυθό σε παραλία της Γλυφάδας

Μαζούτ και πίσσα κάλυψαν εντελώς τον βυθό σε μία από τις παραλίες της Γλυφάδας, τρεις εβδομάδες μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Ο Σκουρλέτης απαγορεύει την παρέλαση των Εθνοφυλάκων... ο Καμμένος την επιτρέπει

Το ΥΠΕΘΑ την οργάνωνε, το υπουργείο Εσωτερικών την απαγόρευε

Χάος προκλήθηκε σήμερα από την απίστευτη ενέργεια του υπουργείου Εσωτερικών, μέσω εγκυκλίου του της 21 Σεπτεμβρίου 2017, που φέρει την υπογραφή του ίδιου του υπουργού Παναγιώτη Σκουρλέτη, να απαγορεύσει – ρητώς και κατηγορηματικώς – την παρέλαση των Εθνοφυλάκων, την ίδια ώρα που του υπουργείο Εθνικής Αμύνης, μέσω ΓΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΕΜΕ! Αδερφός Τσίπρα: Παραγράφηκε το αδίκημα της πλαστογραφίας εγγρ. ασφαλιστικής ενημερότητας

Το δικαστήριο, επικαλούμενο το άρθρο 4411/16 «για αποσυμφόρηση των δικαστηρίων», προχώρησε σε παραγραφή του ποινικού αδικήματος

Στα δικαστήρια Μυτιλήνης εκδικάστηκε σήμερα το πρωί η υπόθεση του 49χρονου αδελφού του πρωθυπουργού, πολιτικού μηχανικού Δημήτρη Τσίπρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για χρήση πλαστογραφημένου εγγράφου.


ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Γιατροί δίνουν ψευδείς βεβαιώσεις για τους εμβολιασμούς!

Πιστοποιητικά που υπογράφουν παιδίατροι και βεβαιώνουν τον μη εμβολιασμό του παιδιού επικαλούμενοι πιθανές παρενέργειες, ψευδείς βεβαιώσεις περί εμβολιασμού, ακόμη και με παραποίηση στοιχείων στο βιβλιάριο υγείας είναι μερικά από τα περιστατικά

ΘΑ ΠΕΙ "ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 4!Κατσίκης για νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Αν οδηγεί σε υιοθεσία, θα καταψηφίσω

Αν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στο νομοσχέδιο, το καταψηφίζω είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς οι βουλευτές του κόμματος εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου.


Χρηματιστήριο Αθηνών: Κατρακύλησαν και σήμερα οι μετοχές των τραπεζών

Υπό πίεση παραμένουν τράπεζες και χρηματιστήριο αν και σήμερα ο τζίρος ήταν χαμηλότερος με συνεχές trading. Οι ξένοι επενδυτές παραμένουν αρνητικοί και θεωρούν μη επενδύσιμες τις ελληνικές τράπεζες υπό τις παρούσες συνθήκες ( απαιτήσεις του ΔΝΤ, στάση του ssm).

Σφοδρή επίθεση του Τραμπ στο Facebook

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε σήμερα την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook, υποστηρίζοντας ότι στρέφεται εναντίον του και έθεσε ερωτήματα σχετικά με το ρόλο της εταιρείας κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016, εν μέσω της έρευνας για την πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές.

ΑΝΕΛ: Κάπνισαν κάνναβη για να αντέξουν να ψηφίσουν την αναγνώριση φύλου!


Ντουμάνιασε η κοινοβουλευτική ομάδα στην προσπάθεια να ξεπεραστούν τα ταμπού

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να κάνει «μασάζ» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, προκειμένου να τους βοηθήσει να ξεχάσουν τις αντιρρήσεις τους και να χαλαρώσουν, αλλάζοντας άποψη για τα δικαιώματα των μειονοτήτων που γενικά τους προκαλούν αλεργία.


Συμφωνία ΑΑΔΕ με το αμερικανικό IRS για ανταλλαγή πληροφοριών

Με τη σύμβαση αυτή, ενισχύεται η διαφάνεια έναντι των φορολογικών αρχών, όσον αφορά στη διεθνή δραστηριότητα των πολυεθνικών ομίλων


Σαουδική Αραβία: Aυτά τα 8 πράγματα απαγορεύονται ακόμα στις γυναίκες Σε δέκα μήνες οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα μπορούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα. SHARES 2 Facebook Twitter 0 Print E-mail A- A+ Σαουδική Αραβία: Aυτά τα 8 πράγματα απαγορεύονται ακόμα στις γυναίκες Παρ' όλες τις αλλαγές που υποσχέθηκε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σουλειμάν, η κατάσταση των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα της Ασίας παραμένει έτη φωτός από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Κι αυτό διότι, παρά την τροποποίηση της νομοθεσίας, που επιτρέπει πλέον στις γυναίκες της χώρας να... οδηγούν, οι υπόλοιπες ελευθερίες τους παραμένουν αποκλειστικά στην κρίση του ανδρικού πληθυσμού. Πιο συγκεκριμένα, πληθώρα αυτονόητων κεκτημένων για τη ζωή των γυναικών στον υπόλοιπο κόσμο φαντάζουν άγνωστα σε αυτές της Σαουδικής Αραβίας, ακόμα κι αν πρόκειται για ζητήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δικαιοσύνης ή απλά επιλογής των ρούχων που φοράει. Ανάμεσα, λοιπόν, στις απαγορεύσεις που συναντούν οι γυναίκες της χώρας είναι: -η επιλογή συζύγου, χωρίς την έγκριση του προστάτη της (πατέρας, αδελφός, θείοι) -η διαχείριση των οικονομικών τους, όπως και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, με την ίδια ως διαχειρίστρια -η δυνατότητα να ταξιδεύει χωρίς τη συνοδεία αντρικού προσώπου -η δυνατότητα μιας δίκαιης δίκης, καθώς στο σαουδαραβικό νομοθετικό σύστημα, οι καταθέσεις των γυναικών αξιολογούνται λιγότερο από τις αντίστοιχες αντρικές -η δυνατότητα της επαφής -ακόμα και συνομιλίας- με άντρες, με τους οποίους δεν έχει συγγενική σχέση -η επιλογή των ενδυμάτων της, καθώς υπόκειται σε αυστηρούς ενδυματολογικούς κώδικες, όπως η υποχρέωση να φοράει ένα μακρύ φόρεμα, να μην μακιγιάρεται και να μην ''ακολουθεί'' τις τάσεις της μόδας -η δυνατότητα να επιλέξει η ίδια τον τρόπο αντιμετώπισης ενός ιατρικού ζητήματος και τέλος, -η δυνατότητα να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών της σε περίπτωση διαζυγίου, καθώς με τις τωρινές συνθήκες, απαγορεύεται να έχει υπό την επίβλεψή της τα παιδιά μετά από μία ηλικία (7 ετών για τα αγόρια και 9 ετών για τα κορίτσια).

Σε δέκα μήνες οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα μπορούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα.


Φωτογραφία: Η στιγμή της αποκόλλησης του μεγάλου παγόβουνου στην Ανταρκτική

Τη στιγμή της αποκόλλησης του μεγάλου παγόβουνου από την Ανταρκτική, η επιφάνεια του οποίου είναι μεγαλύτερη από την Κύπρο, κατέγραψε δορυφόρος της NASA, απαθανατίζοντας μία εκπληκτική, όσο και επικίνδυνη, εικόνα από τις ραγδαίες εξελίξεις λόγω των κλιματικών αλλαγών.

Όλγα για Ελληνικό: Δεν θέλουν και δεν μπορούν να προχωρήσουν καμία επένδυση

Στην αναβολή της απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ), για την επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΞΙΟΙ! Δεκαεννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των πιο ανταγωνιστικών οικονομιών ανέβηκε η Κύπρος

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που χάνει έδαφος, η Κύπρος έχει ανέβει στην 64η θέση της φετινής έκθεσης από την 83η θέση στην οποία βρισκόταν πέρυσι


ΓΥΦΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! Κομοτηνή: Διαρρήκτης αυτοκινήτων ετών... 12!

Έκπληξη ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκάλεσε η συμμετοχή ενός πιτσιρίκου σε μια ομάδα από τέσσερις νεαρούς Έλληνες, τους οποίους τσάκωσαν επ' αυτοφώρω, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν ένα Ι.Χ. φορτηγό από την πόλη της Κομοτηνής!


Σουλεϊμάνογλου: «Μη ζητήσετε βοήθεια, έζησα την ζωή μου, θα πεθάνω»

Η κατάσταση της υγείας του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου παρουσιάζει βελτίωση. Ο θρύλος της άρσης βαρών διαγνώσθηκε με κίρρωση του ήπατος και οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.


Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έριξε την Ελλάδα στα τάρταρα, πίσω και από την... Μποτσουάνα

Με αφορμή την έκθεση Global Competitiveness Report του World Economic Forum που κατατάσσει την Ελλάδα στην 87η θέση για την Ανταγωνιστικότητα η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:


ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Στο εδώλιο ο Χριστοφοράκος και άλλα 17 πρώην στελέχη της Siemens για τις μίζες του C4I

Της Άννας Κανδύλη

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν 18 πρώην στελέχη της γερμανικής εταιρείας Siemens καθώς και της θυγατρικής της στην Ελλάδα για την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Κούγιας: "Αποχωρώ από τη Λάρισα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο"-Πόσο πουλάει την ΑΕΛ;

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει όχι μόνο από την Λάρισα αλλά και από το ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μέσω συνέντευξης Τύπου.

Ως τιμή πώλησης των «βυσσινί» έθεσε το ποσό των...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Κοντονής: Δεν είμαστε αρνητικοί σε διόρθωση φύλου και από ηλικία 15 - 16 ετών

Επι περίπου τρεις ώρες εκπρόσωποι οργανώσεων της τρανς κοινότητας αλλά και γονείς με τρανς παιδιά κατέθεταν τις απόψεις τους στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για το νομοσχέδιο  του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προβάλει τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, και που δίνει τη δυνατότητα σε διεμφυλικά και μεσοφυλικά (ΔΕ: Τι σημαίνουν όλες αυτές οι μαλ@κίες ρε βιτσιόζοι;) άτομα να προχωρήσουν σε διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου στην ταυτότητά τους χωρίς να έχει προηγηθεί ιατρική επέμβαση αλλαγής φύλου ή θεραπεία.


Το κινηματογραφικό τρέιλερ του Voice -Ο Ρουβάς παίζει σκάκι και ο Μουζουράκης χαϊδεύει μια γάτα [βίντεο]

Το «The Voice» έρχεται σε λίγες ημέρες με τις blind auditions και το τρέιλερ του σόου κυκλοφόρησε.

Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι για τη μεγάλη «μάχη» και όπως μας πληροφορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης καταστρώνουν τα σχέδιά τους.


Νέος θρίαμβος της Σάκκαρη -Απέκλεισε και την Βεσνίνα

Ασταμάτητη είναι η Μαρία Σάκκαρη στο Wuhan Open, στην Κίνα, καθώς μετά τον θρίαμβό της επί της Καρολίν Βοζνιάκι, απέκλεισε και την Ελενα Βεσνίνα.


«Κόλλησε» όλη τη νύχτα στο αεροδρόμιο και γύρισε επικό βίντεο

Ούτε νεύρα, ούτε κατσούφιασμα. Ούτε καν ύπνος σε κάποια καρέκλα. Οταν η Mashid Mazooji διαπίστωσε ότι θα περνούσε όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο, αποφάσισε να το διασκεδάσει.


Γκάλοπ για το αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Χρυσόγονος

Σε συνέντευξη Τύπου της Σοσιαλιστικής Τάσης, στην οποία ανήκει ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αναμένεται να ανακοινωθεί η διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση ή μη από τον ΣΥΡΙΖΑ


ΒΑΛΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ! Καμμένος: Όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς, η σημαία θα είναι ψηλά

«Τις σημαίες στην Ελλάδα δεν τις παίρνει ο αέρας» είπε από την Κίναρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

«Τις σημαίες στην Ελλάδα δεν τις παίρνει ο αέρας. Όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς, η σημαία θα είναι ψηλά».


ΠΑΡΩΔΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Τσακαλώτος για την υπερφορολόγηση: Ναι, αλλά... αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ: "Οι επενδύσεις τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι τόσες πολλές, που δεν θα μπορούμε να τις απορροφήσουμε"


Η ανάπτυξη φέτος θα φτάσει στο 2%, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


To 2025 η Ελλάδα θα είναι μια από τις επτά χώρες με τους γηραιότερους κατοίκους στον κόσμο

Ακόμα ένα αρνητικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων χωρών φαίνεται πως αποκτά η χώρα μας, καθώς έως το 2025, το 30 τοις εκατό ή και περισσότερο του ελληνικού πληθυσμού θα είναι πάνω από 60 ετών.

Οι φωνές της ρεπόρτερ «πάγωσαν» την ΕΡΤ -Κινδύνεψε να τραυματιστεί στον αέρα του δελτίου [βίντεο]

Παραλίγο να σημειωθεί σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος Όλγα Ορφανίδου περιέγραφε την κατάσταση που επικρατεί στην Σαμοθράκη, όταν ξαφνικά διέκοψε το ρεπορτάζ της και άρχισε να φωνάζει.


Απειλεί το κομμούνι ο Παππάς όσους προσφεύγουν κατά του «νέου» ΟΑΣΘ: Να προσέχουν μην βρεθούν και χρεωμένοι!

201 μικρομέτοχοι του πρώην ιδιωτικού ΟΑΣΘ κατέθεσαν στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της κρατικοποίησης του Οργανισμού

Αποφασισμένος να βάλει «το μαχαίρι στο κόκαλο» και να αποκαλύψει όσους κακοδιαχειρίστηκαν δημόσιους πόρους, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του κρατικού, πλέον, ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.


ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Το FDP θέλει το ΥΠΟΙΚ-SPD και FDP στηρίζoυν Σόιμπλε για πρόεδρο της Βουλής

Τη στήριξη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) στην προοπτική να αναλάβει την προεδρία της Μπούτεσταγκ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σηματοδότησε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της ΚΟ των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Κάρστεν Σνάιντερ, εκθειάζοντας τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, ενώ λίγο μετά ακολούθησε και ο επικεφαλής του FDP (Ελεύθεροι Δημοκράτες) Κρίστιαν Λίντνερ.


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την προσαγωγή του π. Κλεομένη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Στην προσαγωγή του παλαιοημερολογίτη κληρικού π. Κλεομένη προχώρησαν χθες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε εκδήλωση εγκαινίων έκθεσης φωτογραφίας στην Ρωμαϊκή Αγορά, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ένταση.


Bίντεο από την εισβολή των άπλυτων του Ρουβίκωνα στο υπ. Δικαιοσύνης -Εφτασαν στο γραφείο του Κοντονή

Βίντεο από την εισβολή τους στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ανάρτησαν στο διαδίκτυο τα μέλη του «Ρουβίκωνα».

Το στοιχείο που εντυπωσιάζει από το βίντεο είναι η άνεση με την έφτασαν στο γραφείο του υπουργού. Ουσιαστικά ανενόχλητοι...

Συνάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη με το προεδρείο της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, κος. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος απαρτιζόμενη από τον υπεύθυνο του Γραμματέα Ασφαλιστικού, κ. Εμμανουήλ Ζαμπέτα, τον Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως, κ. Μπάμπη Μηνόπετρα και...

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξυλοκοπήθηκε από τσογλάνια στα Εξάρχεια ενώ προσπάθησε να συλλάβει ληστές

Επίθεση με καδρόνια από έξι κρανοφόρους δέχτηκε ένας ανθυπαστυνόμος εκτός υπηρεσίας και ένας φίλος του στην οδό Μαυροματαίων στα Εξάρχεια. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Ένοχος ο Βλαστός για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Της Άννας Κανδύλη

Ένοχους έκρινε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Παναγιώτη Βλαστό και 13 ακόμη κατηγορούμενους για συμμετοχή στο αποκαλούμενο «συνδικάτο του εγκλήματος» στο οποίο μεταξύ άλλων αποδίδεται η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 και η δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γούσιου το 2008.

Τραγελαφικό «στήσιμο» ματς: Ομάδα έδωσε 20 δολ. σε 4 διαιτητές, έχασε, τα ζήτησε πίσω και τους «κάρφωσε»

Αυτή η ιστορία είναι ίσως η πιο τραγελαφική για «στήσιμο» ποδοσφαιρικού αγώνα.

Τέσσερις διαιτητές στο Μαλάουι αποκλείστηκαν διά βίου, για δωροδοκία. Κι όλα αυτά, για μόλις 20 δολάρια και ενώ τους «κάρφωσε» η ομάδα που τους χρημάτισε.


Ταλέντα για... πάντα - Έλληνες ποδοσφαιριστές που αδίκησαν τον εαυτό του

Του Κυριάκου Γεωργόπουλου

Κατά καιρούς γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν υπάρχουν πολλά ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί παίκτες ξεκίνησαν την καριέρα τους με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά δυστυχώς κάπου το... έχασαν στην πορεία. Τα προσωνύμια ο "Μέσι των φτωχών", ο "Ρονάλντο της Ελλάδας", ο "Έλληνας Μέσι" που αποδόθηκαν σε κάποιους...

Επικό «πέσιμο» σε παραλία: Εκανε κωλοτούμπα για να της πιάσει κουβέντα [βίντεο]

Το να πλησιάσεις μια κοπέλα και να της μιλήσεις είναι μια περίεργη υπόθεση. Πολλοί δεν τολμούν ποτέ, άλλοι ψάχνουν μια καλή ατάκα και άλλοι πάνε απλά και συστήνονται.

Πέντε θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Πέντε θάνατοι ασθενών με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ηλικίας άνω των 70 ετών, έχουν καταγραφεί έως σήμερα.

Συνολικά 47 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν διαγνωστεί από την αρχή του 2017, μέχρι και σήμερα, εκ των οποίων τα...

Καταγγελία Αραμπατζή: Χάρισαν στην ΠΑΣΕΓΕΣ 1.800.000 ευρώ -Να δώσει εξηγήσεις ο Αποστόλου

Τεράστιο θέμα ηθικής τάξης προκύπτει σύμφωνα με την τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής της ΝΔ.

Η κα Φωτεινή Αραμπατζή καταγγέλει ότι το ΔΣ του ΕΛΓΑ «χάρισε» το ποσό των 1.800.000 ευρώ στην ΠΑΣΕΓΕΣ (Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών).


Διπλωματική ήττα για το Ισραήλ -Η Παλαιστίνη έγινε πλήρες μέλος της Interpol

Παρά τις αντιδράσεις και τις πιέσεις του Ισραήλ, η Παλαιστίνη πέτυχε μία σημαντική διπλωματική νίκη, καθώς η Interpol την έκανε πλήρες μέλος της.