28 Σεπτεμβρίου 2017

Θέατρο στο Βερολίνο θα παίζει η Κονιόρδου ενώ εδώ γίνεται χαμός με το ΚΑΣ

Θέατρο στο Βερολίνο θα παίζει η Υπουργός Πολιτισμού τη μέρα που το ΚΑΣ θα βγάλει απόφαση για το Ελληνικό

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Υπουργός Πολιτισμού θα λείπει την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου που το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα αποφασίζει για την τύχη της επένδυσης στο Ελληνικό!

Απειλεί με μηνύσεις η «χρυσή» Κορακάκη – Δείτε γιατί; (ΦΩΤΟ)

Φανερά εκνευρισμένη είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη από διαφήμιση που δημιουργήθηκε και προβάλει την ίδια , χωρίς ωστόσο να έχει δώσει τη συναίνεσή της.

Σε δημοπρασία η Ferrari F2001 του Σουμάχερ

Σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη θα πωληθεί η Ferrari F2001 του Μίκαελ Σουμάχερ, με την οποία κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του.

Ο Γερμανός πανηγύρισε 9 νίκες σε 17 αγώνες στη σεζόν του 2001 και την ολοκλήρωσε σχεδόν με τους διπλάσιους βαθμούς από τον δεύτερο τότε στη βαθμολογία, Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΘΥΜΙΟ! Οι οδηγοί ταξί δεν είναι πόρνες στις βιτρίνες του Άμστερνταμ, λέει ο ΣΑΤΑ

Επίθεση του σωματείου στον ιδρυτή της Taxibeat Νίκο Δανδράκη  - Πρωτοφανής παραλληλισμός που στην ουσία θίγει τους ταξιτζήδες, για την αξιολόγησή τους από το επιβατικό κοινό


ΧΟΧΟΧΟΧΟ! Spiegel: H Fraport θα ζητήσει αποζημίωση 70 εκατ. για τις ελλείψεις στα 14 αεροδρόμια

Αποζημίωση 70 εκατομμυρίων ευρώ σκοπεύει να ζητήσει από το ελληνικό Δημόσιο η γερμανική Fraport λόγω των σοβαρών ελλείψεων και της κακής κατάστασης στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που πλέον έχουν περάσει στην κατοχή της.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ! Νέο ηχητικό μήνυμα του Αλ Μπαγκντάντι -Ο ηγέτης του ISIS, διαψεύδει τις φήμες ότι είναι νεκρός

Επανεμφάνιση μετά από μήνες σιωπής και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2016, έκανε ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ο αυτοαποκαλούμενος χαλίφης του Ισλαμικού κράτους δημοσιοποίησε ηχητικό μήνυμα, 46 λεπτών, σε ένα από τα ηλεκτρονικά μέσα που ελέγχει η οργάνωσή του, διαψεύδοντας τις φήμες, ότι έχει σκοτωθεί.


Το… μυστικό τετ – α – τετ Τσακαλώτου με Στουρνάρα – Τι συζήτησαν

Άτυπη συνάντηση έχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ«Στημένο» το 75% των αγώνων της Football League;

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται υπό την «επιτροπεία» της FIFA εδώ και ένα χρόνο, όμως τα πράγματα κάθε άλλο παρά δείχνουν να βελτιώνονται. Νέα στοιχεία, τα οποία επικαλείται σε άρθρο του στο Inside World Football ο γνωστός αρθρογράφος Πολ Νίκολσον, δείχνουν ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι ύποπτα ως «στημένα».


ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ! Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! «Τομ Πράις Airlines»: Ο υπουργός Υγείας του Τραμπ κάνει... ταξιδάκια με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων

Στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων βρίσκονται οι υπουργοί Υγείας και Περιβάλλοντος του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ναύλωσαν ιδιωτικά αεροσκάφη για επαγγελματικά ταξίδια που αφορούσαν υποθέσεις των υπουργείων τους, αντί να χρησιμοποιήσουν τις συμβατικές αεροπορικές εταιρείες.


Βίντεο-σοκ: Ρώσος πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω σε δύο μωρά!

Τα δύο μωράκια, που είναι κάτω των 18 μηνών, μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς το ένα υπέστη διάσειση και το άλλο μία εγκεφαλική μελανιά
Δύο μωρά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, μετά από ένα απίστευτο περιστατικό, κατά το οποίο, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έπεσε πάνω στα καροτσάκια τους στη Ρωσία.

Επείγουσα χρηματοδότηση για την Σαμοθράκη ζητούν ευρωβουλευτές της ΝΔ


[Ότι κι αν ρωτήσουν οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, αν τα ρεμάλια του Μαξίμου δεν κάνουν απογραφή των ζημιών δεν πρόκειται να δωθούν χρήματα... Για το σεισμό που έγινε στην Κω ακόμα περιμένουν στην ΕΕ το αίτημα για βοήθεια]

Ερώτηση κατέθεσαν ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας να μάθουν κατά πόσο μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει για τη Σαμοθράκη ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλεγγύης.


Ποιες Ελληνίδες πόζαραν γυμνές για το Playboy [εικόνες]

Πλήρης... γυναικών, όπως σχολιάζει εδώ και ώρες το Twitter, ο Χιου Χέφνερ, ο μεγαλύτερος γυναικάς του πλανήτη, ιδρυτής του Playboy, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

ΚΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ Ν ΞΥΝΕΤΑΙ! Αντιδράσεις για το μάθημα των Θρησκευτικών - Οι γονείς επιστρέφουν τα βιβλία στα σχολεία

[Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο Θρησκευτικών του Δημοτικού... έλεγε για τον "πόλεμο" που γίνεται σε μέση Ανατολή και Β. Αφρική με αποτέλεσμα προσφυγόπουλα να μην έχουν σχολεία να κάνουν μάθημα!!! Ότι ο πόλεμος οφείλεται στο Ισλάμ ούτε κουβέντα στο βιβλίο... και γιαυτά τα χάλια η ΝΔ δεν έχει δεσμευθεί ότι θ τελειώσουν την πρώτη μέρα που θα γίνει εξουσία... αλλά πως να δεσμευθεί όταν κάτι τύπισσες σαν την Κεραμέως θεωρούν τους παρακάτω αντιδρούντες "χριστιανοταλιμπάν"]

Στα σχολεία επιστρέφουν τα βιβλία των Θρησκευτικών οι γονείς των μαθητών, αρνούμενοι τα παιδιά τους να διδαχθούν το περιεχόμενο τους. Πρόκειται για μία πανελλαδική πρωτοβουλία, η οποία στην Κρήτη έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά, όπως ανέφερε μιλώντας στο "Ράδιο Κρήτη" ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, Αντώνης Ιερωνυμάκης.

Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιού Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral

Αν και βρισκόταν στην 10η δεκαετία της ζωής του, η είδηση ότι ο ιδρυτής του Playboy και είδωλο εκατομμυρίων ανδρών, Χιού Χέφνερ πέθανε το πρωί της Πέμπτης, έπεσε σαν μικρή πυρηνική βόμβα στον βαρετό κόσμο των social media.

Στη Ρώμη ο Σαμαράς με πρόσκληση του ΕΛΚ: Διαχωρισμός προσφύγων και παράνομων μεταναστών

Ο τέως πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε την ομιλία του με θέμα «κοινή πολιτική ασφάλειας και σταθερότητας στη Μεσόγειο», στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου του European Ideas Network (ENI) επίσημου think tank των Ευρωβουλετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται στη Ρώμη.


Κύρα Αδάμ: Πολλές οι κωλοτούμπες

Οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν έχουν καμία όρεξη ούτε και αντοχή να ασχοληθούν και πάλι με το «καυτό ελληνικό πρόβλημα».

Η πρόσφατη και χωρίς πειστική εξήγηση ολική αναστροφή του κυβερνητικού εταίρου κ. Καμμένου σε δύο βασικά θέματα για την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματός του, όπως η κατοχύρωση της ελεύθερης αλλαγής φύλου και της τουρκικής μειονότητας Ξάνθης, συνδέονται με την απόρριψη από την κυβερνητική πλειοψηφία της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Νοοr 1».

Αυτό το τραγούδι πιστεύεται ότι οδήγησε στην αυτοκτονία πάνω από 100 ανθρώπους

Η απίστευτη ιστορία ενός ουγγρικού κομματιού που γράφτηκε το 1933, τραγουδήθηκε από υπέροχες φωνές και απόκτησε μια σκοτεινή φήμη που το ακολουθεί μέχρι σήμερα


Απολύθηκε το παλτό ο Αντσελότι από την Μπάγερν

Πριν πέντε μήνες κατέκτησε τον τίτλο στην Γερμανία.

Σήμερα... τελειώνει από την Μπάγερν Μονάχου. Το κακό ξεκίνημα των Βαυαρών σε Μπουντεσλίγκα και Champions League, φέρνει τον Κάρλο Αντσελότι στην πόρτα της εξόδου.

Σάκκαρη -Κέρδισε την Κορνέ και πέρασε στα ημιτελικά του Wuhan Open

Κάνει... πάρτι η Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη στην Κίνα.

Η σπουδαία τενίστρια κέρδισε και την Αλιζέ Κορνέ (Νο.42) και πέρασε στα ημιτελικά του Wuhan Open δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για σπουδαία πράγματα.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ! Αρον άρον έφυγε ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου από την EXPO Πελοπόννησος

[Λογικό να το βάλει στα πόδια... γύρισε όλη την έκθεση και τον χαιρέτισαν μόνο 3-4 μπούφοι]

Αρνητικές εντυπώσεις άφησε στην Αργολίδα, η επιλογή του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου να αποχωρήσει αμέσως μετά την ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησοε EXPO στην Αργολίδα, χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

ΒΙΝΤΕΟ από φλεγόμενο σκάφος στη Μύκονο

Σώα περισυνελέγησαν δύο άτομα από πλωτό του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του βορείου λιμένα Μυκόνου, όταν στη θαλαμηγό στην οποία επέβαιναν, εκδηλώθηκε πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μεσημέρι της Πέμπτης.

Bloomberg: Πολύ σύντομα η Ελλάδα πιθανόν να νοσταλγήσει τον Σόιμπλε

Όσοι πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, καλό θα ήταν να φυλάξουν τις σαμπάνιες τους, υποστηρίζει γνωστός αρθρογράφος του Bloomberg.


Μυστήριο με την καθήλωση εκατοντάδων αεροπλάνων σε όλο τον πλανήτη για ώρες

Πάνω από 125 αεροπορικές εταιρείες επλήγησαν από την κατάρρευση του συστήματος - Μεγάλες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Ολλανδία

Αστυνομικός θήλασε το πεινασμένο μωρό ύποπτης έξω από το δικαστήριο [εικόνες]

Μια Κινέζα αστυνομικός έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο με την ανιδιοτελή πράξη της να θηλάσει το πεινασμένο μωρό μίας υπόπτου έξω από μια αίθουσα του δικαστηρίου.

ΣΤΑ 4 Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Ο Δημ. Καμμένος θέτει και καλά όρο για να ψηφίσει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»

Ο Δημήτρης Καμμένος έθεσε νέο όρο για να στηρίξει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...

Η ΝΔ τρόλαρε την ΑΥΓΗ και τα κομμούνια το πίστεψαν κι απάντησαν

Την ευχή της ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να μην κλείσει η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε... γιατί αλλιώς θα έριχνε μαύρες πλερέζες και τα κομμούνια της ΑΥΓΗΣ έσπευσαν να απαντήσουν.


Σαφάρι Σπίρτζη στην Αθήνα! Ψάχνει πελάτες της taxibeat για να τους παραδώσει στον Λυμπερόπουλο

Σαφάρι με μπλόκα σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης έχει εξαπολύσει από το πρωί η τροχαία προκειμένου να καθαρίσει μια και καλή τους δρόμους από όσους επιμένουν να βρίσκουν πελάτες μέσω εφαρμογών στο κινητό και να τους παραδώσει ξανά ελεύθερους στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο και στους πατροπαράδοτους τρόπους αναζήτησης ταξί μέσω της κραυγής προορισμού με ταυτόχρονη έξοδο στη μεσαία λωρίδα.


Έλληνας τραγουδιστής κολυμπά ανάμεσα σε καρχαρίες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Κομισιόν: Κατέρρευσαν τα έσοδα ΦΠΑ στην Ελλάδα το 2015 - Έχασαν 800 εκ λόγω αύξησης φόρων

Τη χρονιά που η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει τους συντελεστές ΦΠΑ σε μία σειρά βασικών προϊόντων (από το 13% στο 23%) τα έσοδα από την εν λόγω πηγή κατέρρευσαν. Από ο 1 δισ. ευρώ που υπολόγιζε να εισπράξει τελικά στον κρατικό κορβανά εισήλθαν μόλις 200 εκατ. ευρώ!


ΤΑ ΛΙΜΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ! Οριστικό: Από την ηλικία των 15 η αλλαγή φύλου με μια δήλωση!

Το ανακοίνωσε ο Κοντονής - Δείτε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα επιτρέπεται σε τόσο μικρή ηλικία ο επαναπροσδιορισμός - Και νέα «κωλοτούμπα» Κατσίκη για το νομοσχέδιο


Η Merkel λέει Σαμαρά και κλαίει!

Του Σάκη Μουμτζή

Τέτοια εποχή το 2014, η A. Merkel και ο W. Schaeuble είχαν αποφασίσει πως η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε χάσει την δυναμική της και ως εκ τούτου δεν είχαν κανέναν λόγο να διαπραγματευτούν μαζί της.


Ο Σπύρος Μελάρης «πίσω» από το μαϊμού βίντεο με δήθεν νεκροψία στον εξωγήϊνο του Ρόζγουελ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μυθικό διαβόητο βίντεο έχει καταγραφεί το 1995 και όχι το 1947, σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Λονδίνου με τη βοήθεια ενός παραγωγού και με χρήση υλικών και μέσων της δεκαετίας του 1940.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΔΙ! 27.000 ευρώ το κόστος του ταξιδιού MONO του Παππά στην Αμερική-Ταξίδεψε πρώτη θέση

Δωμάτιο των 560 ευρώ το βράδυ για τον Παππά ενω για τους υπόλοιπους 3 δωμάτιο των 220€. Το εισιτήριο του Παππάκόστισε 5.800 ενώ των άλλων 4.100 πράγμα που σημαίνει ότι ο Νικολάκης ταξίδευε πρώτη θέση. Μαζί του στην εκδρομή και ο Χριστοφορίδης του Χωνιού 

26.993,49 ευρώ στοίχισε στους φορολογούμενους το ταξίδι του Νίκου Παππά ενώ για τους 3 και των συμβούλων του στην Αμερική πληρώσαμε άλλα...

Πρετεντέρης: Η αντιπολίτευση δεν χρειάζεται να προσφέρει "όραμα"... το "ας ξεκουμπιστούν και βλέπουμε" αρκεί

"Σε μια χώρα όπου το 80% απορρίπτει την κυβ, η αντιπ δεν χρειάζεται όνειρα. Αρκεί "να φύγουν και βλέπουμε" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! SOS για την ιλαρά: 350.000 παιδιά ακάλυπτα έναντι της μεταδοτικής νόσου - 100.000 τα διαθέσιμα εμβόλια

Τουλάχιστον 350.000 παιδιά στην Ελλάδα, ηλικίας 15 μηνών έως 4 ετών, είναι παντελώς ακάλυπτα έναντι της ιλαράς, καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου ή έχουν εμβολιαστεί ατελώς. Ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν γεννηθεί μετά το 1970 και έχουν λάβει μια δόση -ή και καμία- του εμβολίου για την ιλαρά!

Οργή για Σύρο πρόσφυγα στο Λίβανο που βίασε και δολοφόνησε 26χρονη

Ο δολοφόνος και βιαστής είχε καταφύγει στο Λίβανο πριν τρία χρόνια και εργαζόταν στην κατοικία του θύματος

Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν να εκδιωχθούν οι Σύροι πρόσφυγες από το Λίβανο μετά τον βιασμό και την δολοφονία 26χρονης από Σύρο, που εργαζόταν τρία χρόνια για την οικογένειά της.


Κικίλιας: Ο Τσίπρας δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί τις επενδύσεις

Για εχθρική στάση απέναντι σε κάθε είδους επένδυση κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


ΜΟΝΟ 400€ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ! Αυτή είναι η γυναίκα που παρέδωσε την τσάντα με τον... θησαυρό - "Δεν σκέφτηκα καν να τα μετρήσω" - ΦΩΤΟ

Η Άννα Μιαρίτη είναι η γυναίκα που παρέδωσε στην Αστυνομία την τσάντα, μέσα στην οποία βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα, καθώς και ένα χρυσό ρολόι μεγάλης αξίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! Νέα «κωλοτούμπα» Κατσίκη για το ν/σ για την αλλαγή φύλου... παρότι βλέπει άλωση του άβατου του Αγ. Όρους

Το «έδαφος» για να απορροφηθούν οι κραδασμοί από ενδεχόμενη κυβίστηση και στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου περιέγραψε ο κ. Κώστας Κατσίκης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται τις σχετικές διατάξεις.


Άδωνις για Καμμένο: Πλήρωσε από την τσέπη του ή από μυστικά κονδύλια;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε τον υπουργό εθνικής Άμυνας ότι είπε ψέματα στον Τσίπρα και στους βουλευτές για το ταξίδι του στο Λονδίνο.

ΜΑΚΑΡΙ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΕΔΟΕΑΠ: Αντί για σύνταξη, έστειλε στους δημοσιογράφους ένα... sms

Αδειοι θα μείνουν για μια ακόμη φορά οι λογαριασμοί των συνταξιούχων του ΕΔΟΕΑΠ καθώς η διοίκηση του ταμείου κήρυξε στάση πληρωμών με sms που εστάλη στους συνταξιούχους.


Τι λένε κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Χρυσόγονου

Για αναμενόμενη εξέλιξη κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου.

ΦΩΤΟ-Ο Λάμπης Λιβιεράτος με ξέκ@λο στο Ηρώδειο... ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ

Ανανεωμένος εμφανίζεται τελευταία ο Λάμπης Λιβιεράτος και η αιτία μάλλον βρίσκεται στη νεαρή ξανθιά που τον συνόδεψε πρόσφατα και στο Ηρώδειο.

Το Τwitter χλευάζει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι ταμπέλες στην Κρήτη και στη... Γραμμική Β' [εικόνες]

Μια πραγματικά απίστευτη πρόταση είχε να καταθέσει ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στο αναπτυξιακό συνέδριο Κρήτης, που έγινε πρόσφατα.


Ο Πανούτσος για το σούργελο που μάζεψε η ΝΔ: Η εξουσία δεν θα κατακτηθεί από μιμόζες

του Αντώνη Πανούτσου

Ο Χάρης Κάτανας κέρδισε το 15λεπτο της δόξας όταν είχε κινηθεί στην αίθουσα της Βουλής εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος είχε φωνάξει στον Πάνο Καμμένο «Χοντρέ στα τέσσερα». Η υπεράσπιση του Καμμένου δεν ήταν αρκετή να εξασφαλίσει την επανεκλογή του Κάτανα με τους ΑΝΕΛ.

ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΣΥΡΙΖΑ: Γνωμοδοτική η αρμοδιότητα του ΚΑΣ για το Ελληνικό

Την αποφασιστικότητα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού επαναβεβαιώνει το κόμμα μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Αλέξη Τσίπρα.


Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον Ηλία Κασιδιάρη -Προέτρεπε πολίτες να ασκήσουν βία

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο έκρινε ένοχο για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος, με αφορμή ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2015.


Χρυσόγονος: Ψηφοφορία για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -Δεν παραδίδω την έδρα

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του κόμματος, και μάλιστα δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα.


Ιατροδικαστής: O Όττο πέθανε από εγκεφαλική βλάβη- Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη

Ο Αμερικανός φοιτητής Όττο Γουόρμπιερ ο οποίος κρατείτο γα 17 μήνες στις φυλακές της Βόρειας Κορέας, πέθανε στις 19 Ιουνίου, όταν ο εγκέφαλός του σταμάτησε να οξυγονώνεται λόγω μιας απροσδιόριστης εγκεφαλικής βλάβης που προκλήθηκε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με ιατροδικαστή του Οχάιο που τον εξέτασε.


Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το δημαρχείο Σαμοθράκης μετά τη θεομηνία

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Σαμοθράκη από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί. Όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα evros-news.gr το εσωτερικό του δημαρχείου του νησιού, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.


Αποκάλυψη Άδωνι: Ο Καμμένος συναντιόταν με Μαρινάκη-Κουρτάκη για να ρίξουν τον Σαμαρά

[Φίλε Άδωνι αυτή είναι η πραγματική είδηση: Ότι ο Μαρινάκης έκανε παρασκηνιακές συναντήσεις με Καμμένους και Τσίπρες (και πες στον πληροφοριοδότη σου που τα ξέρει να μας πει και πόσες συναντήσεις έκανε με ΣΥΡΙΖΑίους) πριν τις εκλογές του 2015 προκειμένου να ρίξουν τον Σαμαρά και που 'σαι σου 'χω νέα: Τα ίδια θα κάνει και με σας αμα δεν στηθείτε στα τέσσερα]

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM παρουσίασε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ζητά από τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει εάν είχε ή όχι συνάντηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη.