29 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Θα κλάψετε με τον μαστούρη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Γίνεται μια μεγάλη επένδυση στην Κόρινθο
Δήμας: Ποια; Ρωτάω επειδή είμαι από κει.
Μεϊκόπουλος:

ΦΩΤΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Καμμένου: Πλήρωσε με μετρητά το ξενοδοχείο στο Λονδίνο και όχι με την κάρτα του


[Εγώ απλά να θυμίσω ότι ο Καμμένος διαχειρίζεται δεκάδες χιλιάδες μαύρα κονδύλια του ΥΠΕΘΑ... οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας που βρήκε τόσα λεφτά στο εξωτερικό εν μέσω capital controls]

Ο υπουργός είπε ψέματα ενώπιον της Βουλής και του ελληνικού λαού όταν υποστήριξε ότι πλήρωσε με κάρτα για το πεντάστερο ξενοδοχείο που διέμεινε.

Πόσα πληρώνονται για τις ταινίες οι σταρ του Χόλιγουντ, πόσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones

Πόσα βγάζουν οι ηθοποιοί από κάθε ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν; Είναι μια απορία που σίγουρα έχουμε όλοι μας. Όπως φαίνεται, κάποιοι αγοράζουν ότι μπορούν να φανταστούν με το μισθό τους και άλλοι όχι και τόσο.


Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Χιου Χέφνερ -Φανερά καταβεβλημένος, περπατάει με πι [εικόνες & βίντεο]

Ενα συγκινητικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Χιου Χέφνερ στο Playboy Mansion, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Νεοφυείς επιχειρήσεις κατά κυβέρνησης για την δίωξη του Beat: Θα μας βρείτε απέναντι

Στο χορό των αντιδράσεων για την τακτική της κυβέρνησης να στραγγαλίσει τις start up επιχειρήσεις στο πρόσωπο της εφαρμογής Beat (πρώην taxi-beat) μπήκε και η Ελληνική Ενωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΕΕΝΕ).


Bίντεο: Επίθεση δελφινιών σε κοπάδι από ψάρια με θαυμαστή στρατηγική

Η γενική άποψη που επικρατεί για τα δελφίνια, είναι ότι πρόκειται για ευγενικά, φιλικά προς τον άνθρωπο πλάσματα της θάλασσας. Η εικόνα που έχει ο μέσος άνθρωπος για το πανέμορφο αυτό θηλαστικό του νερού, είναι να κολυμπά δίπλα στα πλοία και να εκτελεί εντυπωσιακά άλματα έξω από το νερό, ή να παρουσιάζει μία εντυπωσιακή παράσταση σε κάποια δεξαμενή ενός θαλάσσιου πάρκου.


Πρετεντέρης: Τέλειωσε η κομπίνα ΑΝΕΛ

"Οι ΑΝΕΛ έκαναν την κωλοτουμπα, ΔΗΣΥ και ΝΔ έβαλαν τέλος στην κομπίνα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΝΔ: Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΤ: Δείξαμε το ρεπορτάζ στις ειδήσεις

Με αφορμή τη μη προβολή της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων

«Η ΕΡΤ, ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.


Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Συνεδρίασε η κυβερνητική Task Force για τις επενδύσεις

Συνεδρίασε, την Παρασκευή, η κυβερνητική Task Force με αντικείμενο την προσέλκυση και την επιτάχυνση των ιδιωτικών επενδύσεων, υπό τη σκιά των εξελίξεων στο Ελληνικό.


ΒΙΝΤΕΟ-Χωρίς τσίπα ο αλήτης! Άλλα λέει μέσα, άλλα έξω

Άλλα μέσα, άλλα έξω...

Σήμερα ενώ μπλοκάρει το taxibeat μέσα, έξω κάνει δήλωση για...

ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ! Προκαταβολή για την αγορά των S-400 έδωσε η Τουρκία

Δήλωση του συμβούλου του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Κόζιν, με την οποία επιβεβαιώνεται η καταβολή της πρώτης δόσης για την αγορά των πυραύλων S-400 από την Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.


Βίντεο: Παρκάρει σε θέση αναπήρων, τρακάρει το πίσω αμάξι και λέει: «Ε και τι έγινε;»

Βίντεο, δείχνει τον υπερ-οδηγό να προσπαθεί απεγνωσμένα να παρκάρει σε αρκετά μεγάλο χώρο, αλλά να μην τα καταφέρνει, επειδή προφανώς έχει μία σχετική ανικανότητα να υπολογίζει το χώρο

Μ. Βαρβιτσιώτης: Με ευθύνη Μουζάλα "βυθίζονται" σήμερα όλα μας τα νησιά από τους παράνομους μετανάστες

«Με ευθύνη Μουζάλα γεμίζουν σήμερα με πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες όλα μας τα νησιά», τόνισε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Μετανάστευσης, κατά τη σημερινή συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεών του στη Βουλή.


Ανώτατο δικαστήριο στην Καταλονία έδωσε εντολή στην Google να μπλοκάρει το email του δημοψηφίσματος

Επιπλέον, πάνω από 140 ιστότοποι που σχετίζονται με το «αντισυνταγματικό» (σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση) δημοψήφισμα πρόκειται να διαγραφούν

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στην Ισπανία ενόψει του δημοψηφίσματος που προγραμματίζεται για την Κυριακή στην Καταλονία με ερώτημα την ανεξαρτησία της περιφέρειας.


«Σκουπίζουν» τα ταμειακά διαθέσιμα με απειλές για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης

Στο στόχαστρο υπουργεία, δήμοι, οργανισμοί, ασφαλιστικά ταμεία και ΝΠΔΔ που δεν θα μεταφέρουν τα αποθεματικά τους στους δύο ειδικούς λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος


Παλιές ατμομηχανές στο μετρό με νέο νομοσχέδιο του Χρήστου Σπίρτζη

Το άρωμα μιας Ελλάδας που χάνεται μέσα στους εκσυγχρονισμούς και στις startup φιλοδοξεί να επαναφέρει το υπουργείο συγκοινωνιών μέσα από νέο νομοσχέδιο που φιλοδοξεί να βάλει τάξη στην αναρχία που επικρατούσε μέχρι τώρα στα μέσα σταθερής τροχιάς, καταργώντας τα σύγχρονα βαγόνια.


ΒΙΝΤΕΟ-Άλλο Κασιδιάρης άλλο Καμμένος;

Ο Κασιδιάρης έφαγε 6 μήνες με αναστολή για προτροπή πολιτών σε βία... ο Καμμένος;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ UBER Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Βολές του υπουργείου Μεταφορών με αφορμή τις αντιδράσεις για τη Beat

Για «παραπληροφόρηση που σκοπίμως διακινείται για να καλύψει τη δράση και τις δραστηριότητες όσων παρανομούν. Όσων δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και δεν έχουν καν έδρα σε αυτή» κάνει λόγο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αφορμή προωθούμενη ρύθμιση με την οποία ουσιαστικά καταργείται η επιτυχημένη ψηφιακή πλατφόρμα μίσθωσης ταξί Beat. Το υπουργείο φέρεται να «φωτογραφίζει» την πλατφόρμα Uber, στη νέα ανακοίνωσή του.


ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΑΪΚΟΥΡΑ ΕΝΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ➤Ο Γιάννης Μανιάτης τρώει «βρώμικο» σε καντίνα

Στο δρόμο για το Λιγνιτωρυχείο του Αμύνταιου

Ένα μικρό διάλλειμα από την περιοδεία του έκανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, στο δρόμο για το Λιγνιτωρυχείο του Αμύνταιου.


Άγριο ξύλο στο περιφερειακό Συμβούλιο του Κιέβου - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στο Κίεβο με αξιωματούχους να πιάνονται στα χέρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Διέλυσαν κούκλα-ρομπότ του σ@ξ σε έκθεση τεχνολογίας... τη χούφτωναν παντού

Με σοβαρές ζημιές μεταφέρθηκε για επισκευή μια κούκλα του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη μετά από την «θερμή» υποδοχή που της επιφύλαξαν επισκέπτες μιας έκθεσης τεχνολογίας στην Αυστρία.

Απίστευτο: Δήμος ζήτησε από 39χρονο να... προπληρώσει για τον τάφο του [βίντεο]

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ένας κάτοικος του δήμου Παιονίας, αναφέροντας πως του ήρθε επιστολή για να πληρώσει χαράτσι για τον τάφο του, χωρίς να έχει καν αίτημα για οικογενειακό τάφο.


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Έως 15 Οκτωβρίου η κάλυψη προσωπικού στα ελληνικά σχολεία της Γερμανίας

Το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει για την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα ελληνικά σχολεία της Γερμανίας. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σε σχέση με κενά σε διδακτικό προσωπικό που παρατηρούνται σε ελληνικά σχολεία της Γερμανίας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σημειώνει:


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Ισπανική κυβέρνηση: Δεν πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα την Κυριακή

Σε αντίθετο κλίμα κινείται ο ηγέτης της Καταλονίας, Κάρλες Πουιτζεμόν, ο οποίος δηλώνει ότι περιμένει όλα να διεξαχθούν ομαλά και ειρηνικά την Κυριακή στο δημοψήφισμα


Από τον Πικέ στον Ναδάλ! Ο… αθλητισμός παίρνει θέση για το δημοψήφισμα στην Καταλονία

Άλλοι δεν θέλησαν να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και άλλοι εξέφρασαν με άνεση την άποψη τους. Ο αθλητισμός στην Καταλονία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της κοινωνίας και δεν θα μπορούσε να μην... εμπλακεί στο δημοψήφισμα της Κυριακής.


Το «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον βυθό της θάλασσας στα ανοιχτά της Σαλαμίνας [βίντεο]

Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Βεβαίως, οι καθυστερήσεις και τα λάθη που έγιναν προκάλεσαν μεγάλη ρύπανση και καταστροφή των ακτών της Σαλαμίνας και της Αττικής.


Η Παλαιστίνια που έκλαιγε στη Μέρκελ πήρε άδεια διαμονής [βίντεο]

Πριν από δύο και πλέον χρόνια οι εικόνες της Ρεέμ Σαουάλ να κλαίει και η προσπάθεια της Άνγκελα Μέρκελ να την παρηγορήσει έκαναν το γύρο του κόσμου.


Μαρία Σάκκαρη - Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Το πιο όμορφο ταξίδι στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι τώρα, ολοκληρώθηκε με ήττα από την Caroline Garcia στα ημιτελικά του Wuhan Open με 2-0 σετ. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για την εκπληκτική προσπάθεια της Μαρίας στη Wuhan, που θα τη φέρει και επίσημα στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη Δευτέρα.

Διώτης για τη λίστα Λαγκάρντ: «Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, σας ζητώ να με απαλλάξετε»

«Δεν τέλεσα καμία αξιόποινη πράξη, εάν είχα την παραμικρή ευθύνη θα την ομολογούσα», δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ - Διαβάστε την απολογία του


Κατάθεση-«φωτιά» από τον γαμπρό Σαμαρά στη δίκη της Siemens

Με την κατάθεση του Βαγγέλη Σέκερη, στελέχους της Siemens και γαμπρού του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, συνεχίστηκε, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, η δίκη για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens.


«Χρυσή» ελπίδα: Πρώτος ο Γαλιατσάτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος, από την Κεφαλλονιά, δικαίωσε τις προσδοκίες κατακτώντας την πρώτη θέση στο σύνολο των 94κ., καθώς σήκωσε 320 κιλά κι επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην κατηγορία


Πέθανε στα 89 του ο «Δάσκαλος του Γένους», Δημήτρης Φραγκόπουλος

Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ): Θα σεβαστούμε την παρακαταθήκη της προσφοράς του, περνώντας την στις επόμενες γενιές

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Δημήτρης Φραγκόπουλος, ο «Δάσκαλος του Γένους», όπως ήταν γνωστός τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Ελλάδα.


ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ! «Αντάρτικο» πρώην βουλευτών και δικαστών – «Ληστρική και απάνθρωπη η νέα περικοπή των συντάξεών μας»

Την απόφασή της να κινηθεί νομικά έναντι των περικοπών στις συντάξεις τους (από τον νόμο Κατρούγκαλου) έλαβαν οι πρώην βουλευτές και δικαστές.


ΣΤΑΛΙΝΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ! Σπίρτζης για τη Fraport: Απορρίπτουμε τα αιτήματά της

«Δεν είναι τυχαίο που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, συγκεκριμένοι κύκλοι προσπαθούν να δείξουν μια εικόνα ότι η κυβέρνηση είναι ενάντια στην ιδιωτική οικονομία και τις επενδύσεις» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Κυριάκος: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα «κβαντικό άλμα» στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων

Η δημιουργία δουλειών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ ΧόιερΟ πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ.

Στο Λευκό Οίκο ο Αλέξης Τσίπρας

Απέδωσαν τα παρακαλετά Παππά στην Ουάσινγκτον πριν μια βδομάδα και ο Αλέξης Τσίπρας θα δεχθεί πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ και θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο....

Μπορεί να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον σταυρό στο χέρι;

[Έλα ρε κ. Σάκη :) που αναγάγεις το σούργελο σε πολιτική προσωπικότητα που θα συμβάλει να πέσει ο Τσίπρας!!! Ένας καραγκιόζης είναι!! Και καλύτερα να μην πέσουν έτσι γιατί το "μας έριξε η διαπλοκή" θα το ακούμε τα επόμενα 50 χρόνια και θα επικαλύψει την καταστροφή που έκαναν...]

Του Σάκη Μουμτζή

Θα ήθελα να θέσω στον αναγνώστη το εξής ερώτημα: προτιμά να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επειδή 4 βουλευτές της συμπολίτευσης  την  καταψηφίσουν  και στην συνέχεια ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ή να συνεχίσει να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλα δύο χρόνια;


Αμερικανικό site βρήκε το καλύτερο σουβενίρ που μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα [εικόνες]

Επισκεπτόμενος μία ευρωπαϊκή πόλη, σίγουρα δεν πρόκειται να φύγεις από εκεί αν δεν διαλέξεις πρώτα σουβενίρ για τους δικούς σου ανθρώπους ή ακόμη και για σένα.

Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας: Η μεγάλη σύγκρουση και η σημασία της ελληνικής νίκης

Μία από τις σημαντικότερες ναυμαχίες της αρχαιότητας, η ναυμαχία της Σαλαμίνας, έγινε στις 28 ή 29 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ στα νερά του Σαρωνικού, τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν την έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου του 480 π.Χ. Με αυτήν θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο.

Σας μιλάει ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων αναρχικών… των δεσμευμένων Εξαρχείων

Να ξεκουραστώ έψαχνα και είπα να βάλλω ραδιόφωνο τι το ήθελα; Έπεσα πάνω σε αναμετάδοση εκπομπής του Ρουβίκωνα… Στην αρχή νόμισα πως κάποιος κάνει πλάκα, μόνο που δεν ήταν πλάκα… αλλά πραγματικότητα.


Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για το Taxibeat - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι συμπλέει με συμφέροντα, με αφορμή τη νομοθετική ρύθμιση που στην ουσία καταργεί την πλατφόρμα taxi beat, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΣΤΑ ΠΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Νεκρός 20χρονος εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας νεαρός αλλοδαπός, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Όπως αναφέρει το karditsalive.net , δύο νεαροί από το Πακιστάν που διέμεναν σε τροχόσπιτο στην Κερασιά της Λίμνης Πλαστήρα μεταφέρθηκαν...

Στα «θρανία» και πάλι οι εισαγγελείς για την κακοποίηση ζώων

Θέμα της επιστημονικής ενημέρωσης ήταν η άμεση σχέση της κακοποίησης των ζώων με τη βαριά εγκληματικότητα και την κακοποίηση παιδιών και γυναικών


Ο Βορίδης για το Ελληνικό: Γίνεται ένας τραγέλαφος

Στην επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.


Σταϊκούρας: Οι υψηλοί φόροι μειώνουν τα έσοδα του κράτους και «σκοτώνουν» την ανάπτυξη

«Οι υψηλοί φόροι συρρικνώνουν τα εισοδήματα, μειώνουν τα έσοδα του Κράτους και “σκοτώνουν” την ανάπτυξη» αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.


FDP και Πράσινοι μοίρασαν τα υπουργεία στη Γερμανία -Ποιος παίρνει τι

Έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ηγετικών ομάδων των Φιλελευθέρων (FDP) και των Πρασίνων, κατά την οποία συμφωνήθηκε και η κατανομή των υπουργείων, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Rheinische Post».

«Xαράτσι» ακόμα και στις πλαστικές σακούλες από τους οικ@λόγους της πο@τσας: Ποιες περιπτώσεις θα αφορά, πόσο θα είναι

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2812 Β) η Κοινή Υπουργική Απόφαση (180036/952/2017) με την οποία καθορίζονται νέοι κανόνες σχετικά με την διάθεση πλαστικών σακούλων από τα καταστήματα λιανικής προς τον καταναλωτή, που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018.


Κικίλιας: Η κυβέρνηση ταξικά μισεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, θέλει συστηματικά να την υπερφορολογεί

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε για ανικανότητα στην προσέλκυση και υλοποίησης επενδύσεων εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας.


Καταγγέλλουν όργια ΣΥΡΙΖΑ με τους νέους διευθυντές σχολείων

Γράφαμε την περασμένη εβδομάδα για τα προβλήματα ευνοιοκρατίας που έχουν δημιουργηθεί με τις αναδείξεις συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξης του στην εκπαίδευση ΣΥΝΕΚ στον Πειραιά σε θέσεις διευθυντών με τη μέθοδο της συνέντευξης.


Πώς η παράκαμψη του ΚΑΣ μπορεί να φέρει παρέμβαση του ΣτΕ και μεγαλύτερη καθυστέρηση στο Ελληνικό

Μια λέξη, η «γνωμοδοτική», απειλεί να βάλει φουρνέλο στην πιο εμβληματική και πολυσυζητημένη επένδυση στην Ελλάδα: το Ελληνικό.

Τυχόν επίσημη επίκλησή της για να ξεπερασθούν τα εμπόδια, το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε εμπλοκή του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) στην όλη υπόθεση, οπότε...

Κατήφορος 27 θέσεων: Ακόμα και η Νιγηρία προσφέρει καλύτερη οικονομική ελευθερία από την Ελλάδα

Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 116η θέση ανάμεσα σε 159 χώρες σύμφωνα με την «Ετήσια Μελέτη 2017: Η Οικονομική Ελευθερία στον Κόσμο» που ανακοίνωσε χθες το Ινστιτούτο Fraser του Καναδά και αφορά τα στοιχεία του 2015.