30 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλ. αυτός ο τύπος θα προχωρήσει το Ελληνικό;

Εσείς τώρα πιστεύετε δηλ. ότι ο Τσίπρας αγχώνεται για να προχωρήσει το Ελληνικό; Αφού το'χε πει:

Αυτοί είναι οι δύο δημοσιογράφοι που «επιστρατεύει» ο Μητσοτάκης

Κάποιοι χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους εκτιμούν πως η επικοινωνιακή «ομάδα» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν τραβάει και γι’ αυτό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσανατολίζεται στην ενίσχυση του επιτελείου του.

Έπεσε» τηλέφωνο από υπουργό στη Βλαζάκη για το Ελληνικό

Ποιος κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης τηλεφώνησε στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη και της ζήτησε να αναβάλλει της συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για το Ελληνικό;

Bίντεο: Ο Γεωργιάδης σκόραρε πίσω από το κέντρο στην Κύπρο!

Απίστευτο γκολ από τον Σερραίο επιθετικό που φορά πλέον τη φανέλα του Ερμή Αραδίπου

Στην Κύπρο αγωνίζεται και φέτος ο Γιώργος Γεωργιάδης και σήμερα σημείωσε ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα για τα κορυφαία της σεζόν σε όλη την Ευρώπη.


Πάτρα: Σκυλιά 40χρονης Αλβανίδας πήγαν να κατασπαράξουν 56χρονο

Σε νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση ένας 56χρονος, ο οποίος είδε το χάρο με τα μάτια του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν του επιτέθηκαν τα τρία σκυλιά μιας 40χρονης Αλβανίδας και άρχισαν να τον δαγκώνουν σε διάφορα σημεία του σώματός του.


Μπάσκετ για καλό σκοπό έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [Βίντεο]

Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό έπαιξε το Σάββατο στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα στήριξης των παιδικών χωριών SOS που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ παίζοντας και ο ίδιος μπάσκετ.

Έως και 900 εκατ. ευρώ αποζημίωση για την πετρελαιοκηλίδα του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Αποζημίωση έως 900 εκατ.ευρώ στους πληγέντες από την ρύπανση που προκάλεσε «Αγία Ζώνη ΙΙ», μπορεί να δώσει το Διεθνές Ταμείο Αποζημίωσης Ζημιών Ρύπανσης από πετρέλαιο («ΙΟPC»),  με εκπροσώπους του οποίου είχε συνομιλίες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός αλλά και ανώτερα στελέχη του λιμενικού σώματος.


ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ! Ο χοιροβοσκός υπερασπίζεται τον Καμμένο με λάσπη και μπινελίκια στο Facebook [εικόνα]

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πήρε θέση υπέρ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο.

Στο TEDx ο Μητσοτάκης: Εδώ είναι η Ελλάδα που καινοτομεί και δημιουργεί

Εδώ στο TEDx χτυπάει η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας, για την οποία, δυστυχώς, δεν μιλάμε αρκετά συχνά».

«Είναι η Ελλάδα που καινοτομεί. Η Ελλάδα που δημιουργεί. Η Ελλάδα...

Βρούτσης: Απάτη οι δεσμεύσεις Αχτσιόγλου στους συνταξιούχους

«Ο Οκτώβριος 2017 θα στοιχειώνει και θα εκθέτει για πολλά χρόνια την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Είναι ο μήνας που οι προσδοκίες και οι ελπίδες 300.000 δικαιούχων σύνταξης, θα διαψευσθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά».


Φυλάκιση 4 ετών στην Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη προς το Δημόσιο

Ένοχη από το Θ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για χρέη προς το Δημόσιο κρίθηκε η Αρετή Τζοχαντοζοπούλου, κόρη του πρώην Υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου.


Ο Άραβας κροίσος που ήρθε στην Ελλάδα για να δει την Πάολα και έκανε «ζημιά»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάολα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο, αλλά ένας Άραβας έγινε το πρόσωπο της νύχτας!

Βίντεο: Η στιγμή που λιοντάρι δαγκώνει το χέρι διάσημου αθλητή

Αρκετά ράμματα, εμβόλιο για μολύνσεις και έναν... εφιάλτη να τον ακολουθεί στη σκέψη ότι μπορούσε να χάσει το χέρι του, αποκόμισε ο «γενναίος» Σκοτ Μπόλντουιν της ουαλικής ομάδας Ospreys

Τα Σκόπια καλούν τους Ελληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα

Κάλεσμα για συνεργασίες και επενδύσεις απηύθυνε από τα Σκόπια στους Έλληνες επιχειρηματίες ο υπουργός Ρύθμισης και Βελτίωσης Επενδυτικού Κλίματος της ΠΓΔΜ, καθηγητής Ζόραν Σάπουριτς (Zoran Sapuric).


ΕΛΑ ΝΤΕ; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ 4!-Κατσίκης για διόρθωση φύλου: Δηλαδή θα σε βλέπουμε ως άντρα και θα σου λέμε “γεια σου κυρία;”

Την άποψη ότι όσοι θα πρέπει υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, όσοι θέλουν να αλλάξουν το φύλο στην ταυτότητά τους εξέφρασε ο Κώστας Κατσίκης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη διάταξη για τη διόρθωση φύλου.


Τι είπαν για το Taxibeat, Μητσοτάκης και ταξιτζήδες στο Πέραμα (φωτο)

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, που περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις εξελίξεις στο χώρο των ταξί και την υπηρεσία Taxibeat, είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με οδηγούς ταξί στο Πέραμα.

Ετσι δημιουργήθηκε το Ναυάγιο της Ζακύνθου: Η «άγνωστη» παραλία που έγινε παγκόσμιος προορισμός

Είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας και όχι μόνο. Σαν σήμερα... δημιουργήθηκε.

Για την περίφημη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου ο λόγος, που οφείλει τη δημοφιλία της -πέρα από την εκπληπτική ομορφιά της- και στον... «Παναγιώτη».


Βίντεο: Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία αποκλείοντας την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι

Πριν από 20 χρόνια ο Δικέφαλος χάρις στο γκολ του Ζήση Βρύζα λίγο πριν το φινάλε σόκαρε την ποδοσφαιρική Ευρώπη αποκλείοντας τους "κανονιέρηδες" από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ


«Παρέδωσαν» σε ιδιώτη και την Φτελιά

Παρά τις αντιδράσεις των Μυκονιατών, η κυβέρνηση παραχώρησε την παραλία σε κυπριακή εταιρεία

Τελικά, έχουν το δικαίωµα να αποφασίζουν οι τοπικές κοινωνίες και οι Αρχές για τον τόπο τους;», διερωτάται ο δήµαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, και όχι αδίκως, σε συζητήσεις του το τελευταίο διάστηµα στο «νησί των ανέµων», αναφερόµενος...

Ο μεγαλοδημοσιογράφος και ο «Μεϊμαράκης του ΠΑΣΟΚ»

Πολύ χοντρά παιχνίδια παίζονται τον τελευταίο καιρό, τόσο με την προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης που καταρρέει, όσο και γύρω από τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Φρένο» από το Ελεγκτικό Συνέδριο στις λαμογιές Δημάρχων-Περιφερειαρχών με την κατάτμηση έργων

To νόμο Σπίρτζη για τις δημόσιες συμβάσεις (Ν. 4412/2016) επικυρώνει ουσιαστικά με απόφασή του (Πράξη 166/30.6.17) το το Κλιμάκιο Προληπτικού Ελέγχου του 7ου τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αναφορικά με την κατάτμηση έργων και προμηθειών.

Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Αυτά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Την ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Σαλαμίνα και τη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Η ανακοίνωση των Μπακς για την απώλεια του Τσαρλς Αντετοκούνμπο

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του πατέρα του Έλληνα φόργουορντ, Τσαρλς και υπογράμμισε πως βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας.


Καταλονία: Λαοθάλασσα για να μείνει ενωμένη η Ισπανία

Χιλιάδες άνθρωποι, κρατώντας ισπανικές σημαίες, διαδήλωσαν σήμερα (30.09.2017) στη Μαδρίτη, τη Βαρκελόνη και σε άλλες μεγάλες πόλεις για να υπερασπιστούν την ενότητα της Ισπανίας, κατά του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από κρίσιμο δημοψήφισμα για την Καταλονία.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ! Ραγκούσης: Ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ μόνο με Παπανδρέου ή Σημίτη ΠτΔ!

Μόνο αν δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Γιώργο Παπανδρέου ή τον Κώστα Σημίτη στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα δώσει η Κεντροαριστερά ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ. Κι αυτό, αν εκλεγεί πρόεδρός της ο Γιάννης Ραγκούσης.


Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη στο facebook για την αγωγή της οικογένειας Παντελίδη

Αγωγή 40 σελίδων εναντίον της Μίνας Αρναούτη κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, προκαλώντας την αντίδραση, μέσω των social media, της κοπέλας που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή το πρωινό που έχασε τη ζωή του.

Γιάννης: “Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό”!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους δημοσιογράφους για την νέα σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς τον ρόλο του ηγέτη, αλλά και το πως νιώθει καθώς πλέον δεν θεωρείται νέος στην ομάδα του.


ΒΙΝΤΕΟ-Κυρίτσης: Δεν θέλουμε την επένδυση στο Ελληνικό-Την κάνουμε για να μείνουμε στις καρέκλες

Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση του Ελληνικού, αλλά υποχρεώνεται να την υλοποιήσει εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8.


Στα ακριτικά φυλάκια της Ρω και της Στρογγύλης - Η ζωή των άγρυπνων φρουρών των συνόρων - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Ρω και τη Στρογγύλη ταξίδεψε η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη». Η εκπομπή παρουσιάζει τη ζωή των στελεχών και των στρατεύσιμων σε δύο ακριτικά φυλάκια των νησίδων, την καθημερινότητα των άγρυπνων φρουρών των συνόρων της Ελλάδας.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Επιδρομή της αστυνομίας σε κέντρο τηλεπικοινωνιών της Καταλονίας

ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!

Η αστυνομία της Ισπανίας πραγματοποίησε σήμερα επιδρομή κατά του κέντρου τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής της κυβέρνησης στην Καταλονία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “La Vanguardia” που επικαλείται τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.


ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΑ! Υπάρχει... φυλετικό θέμα αν εμφανίζεται η φώτο του ταξιτζή στο Taxibeat

[Το θέμα του είναι να αποκλείσει τον ανταγωνισμό, οπότε κάθε μέρα βρίσκει όλο και πιο γελοίες δικαιολογίες... μέχρι να του πει η τρόικα "σάλτα και πηδήξου σταλίνα"]

Θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων των επαγγελματικών ταξί που συνεργάζονται με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Beat θέτει ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.


Taxibeat: Ο Λυμπερόπουλος πολεμάει τους σύμμαχους των ταξί

Αιχμές κατά του προέδρου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιου Λυμπερόπουλου άφησε ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της Beat (τέως Taxibeat), μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Τι ζητούν τα νησιά εν όψει κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ

της Στεφανίας Σούκη

Πόρους ανάλογα με έσοδα που φέρνουν στο Δημόσιο ζητούν τα νησιά ενόψει της επικείμενης κατάργησης, από 1ης Ιανουαρίου 2018, των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα εναπομείναντα νησιά του Αιγαίου όπου εξακολουθεί να ισχύει.


«Με σύστησες στην κοκαΐνη και τις πόρνες»: Αποκαλυπτικό σημείωμα της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη σχέση του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ και την πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, που αυτοκτόνησε το 2015. Σε σημείωμα που βρέθηκε πρόσφατα, η κοπέλα κατηγορεί τον ηθοποιό πως την «σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες» και πως της «κατέστρεψε τη ζωή».

Πάτρα: Καβγάς τοξικομανών, μπροστά σε παιδιά και γονείς -Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο ένας [εικόνες]

Μέρα μεσημέρι στην Πάτρα, στην πλατεία Ολγας, παιδιά και γονείς είδαν σοκαρισμένοι καβγά μεταξύ τοξικομανών που έχουν βρει καταφύγιο στο σημείο.

ΝΔ: Η οικονομική ελευθερία «στραγγαλίζεται» με ευθύνη της κυβέρνησης

Η οικονομική ελευθερία στραγγαλίζεται, η ανταγωνιστικότητα της ελευθερίας υποχωρεί και ο ιδιωτικός τομέας ασφυκτιά αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σχετικής έκθεσης του Iνστιτούτου Fraser.


Eφυγε από τη ζωή ο πατέρας των Αντετοκούνμπο -Από ανακοπή καρδιάς [βίντεο]

Βαρύ πένθος στην οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Απέραντη θλίψη στη οικογένεια του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα τους Τσαρλς.


Ρέθυμνο: Τέσσερις άνθρωποι παραλίγο να πνιγούν προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο

Τέσσερις άνθρωποι παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλον, σε παραλία του Ρεθύμνου.


Ο Χιμένεθ για Ολυμπιακό, Πικέ και… Καταλονία!

Παιχνίδι με το παιχνίδι η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει τα πάντα όπως είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη «Marca».

Αποφυλακίζεται από μέρα σε μέρα ο Ο’ Τζέι Σίμπσον

Μπορεί να βγει από τη φυλακή ακόμη και αύριο, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα επικαλούμενα ανώνυμες πηγές

Ο Ο’ Τζέι Σίμπσον είναι πιθανό ν’ αποφυλακιστεί ακόμη και αύριο από μία φυλακή στη Νεβάδα, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα επικαλούμενα ανώνυμες πηγές.


Μέριλιν Κόουλ: Η πρώτη γυναίκα που πόζαρε ολόγυμνη για το Playboy [εικόνες]

Το όνομα Μέριλιν Κόουλ μπορεί να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, ήταν η πρώτη γυναίκα που πόζαρε εντελώς γυμνή στο Playboy που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 1972.

Η έσχατη ανόρθωση του Βυζαντίου

H άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Λατίνους (1204) και η απελευθέρωση της (1261)Η άλωση της Πόλης και οι φρικαλεότητες των σταυροφόρων (1204)-Από το 1204 ως το 1261 – Ο Αλέξιος Στρατηγόπουλος απελευθερώνει τη Βασιλεύουσα – Οι θεληματάριοι και η μεγάλη συμβολή τους στο ιστορικό αυτό γεγονός – Ο Μιχαήλ Η' στέφεται αυτοκράτορας

Άδωνις για Καμμένο: Πώς βρήκες τόσα μετρητά εν μέσω cc-Παραιτήσου ξεφτίλα

Η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών αναφορικά με το ταξίδι του υπουργού Άμυνας στο Λονδίνο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Προσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο και πρώτη ξετρύπωσε η Μπέτυ που έγινε καθηγήτρια και στην Κίνα

Ζει το όνειρό της η Μπέτυ... καθηγήτρια σε κομμουνιστικό παράδεισο... άντε καλέ και καθηγήτρια στη Βόρεια Κορέα σου ευχόμαστε... Απορία: Τα κονέ για να γίνει καθηγήτρια, έγιναν στα ταξίδια Τσίπρα στην Κίνα ή την βρήκαν στη διεθνή βιβλιογραφία και την κάλεσανΧΑΧΑΧΑ;

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε περίπου στις 8 π.μ. η πρώτη απευθείας πτήση από το Πεκίνο στην Αθήνα.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν η πρώτη που αποβιβάστηκε από το Airbus 330-200 της Air China. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν ανάμεσα στους 200 επιβάτες, καθώς βρισκόταν στο Πεκίνο για εκδήλωση.


Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο-ΝΔ: «Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος»

ΝΔ: «Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος»

«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή της πρόσφατες αποκαλύψεις για τα ποσά που ξόδεψε και τον τρόπο που πλήρωσε ο υπουργός Άμυνας τη διαμονή του στο Λονδίνο.

«Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες», επισημαίνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας ότι «η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική».


Και καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση: «Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε».

Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο

Η απόδειξη δημοσιεύεται στο φύλλο των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου - Θεοδωράκης: Να παραιτηθεί άμεσα ο υπουργός - Άδωνις: Αν δεν είναι δικά του τα λεφτά ποιος πλήρωσε;Με μετρητά πλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως διαβεβαίωσε την ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα.

Η απόδειξη πληρωμής των 2.642 στερλινών με... μετρητά πυροδοτεί ήδη νέες πολιτικές αντιδράσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Μάλιστα στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Αμυνας, αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:

Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!



Ο Φρέντι Κρούγκερ υπάρχει στην πραγματικότητα; Εύρημα σοκ από τη βρετανική αστυνομία

Το «όπλο» είχε παραδοθεί το 2015 στη Μητροπολιτική Αστυνομία στο πλαίσιο παροχής αμνηστίας για όσους «ελάφρυναν» το οπλοστάσιό τους

Το "έσκασε" από το Νοσοκομείο για να... βρίσει υπαλλήλους της Εφορίας

Αναστάτωση επικράτησε χθες το μεσημέρι στην Εφορία του Βόλου, όταν ένας 45χρονος, μπήκε στο κτίριο και άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους και τον διευθυντή.

Δεν θα παραδώσει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσόγονος - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι πρακτικά αδύνατον να παραδοθεί η έδρα μου στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, ερωτηθείς σχετικά με το τι θα γίνει σε περίπτωση που αποφασιστεί η αποχώρηση της σοσιαλιστικής τάσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, στη σχετική ψηφοφορία που θα γίνει.