01 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Τρολάρει τον Χατζηνικολάου ο Άδωνις αλλά οι φίλοι του δεν το κατάλαβαν και τον κράζουν

Τον Χατζηνικολάου θέλησε εκ πρώτης όψεως να στηρίξει για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας στο Twitter πόσο άπιαστος είναι στο "ρεπορτάζ" και δημοσιεύοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του... αποτέλεσμα ήταν να την ακούσει από τους φίλους του και υποστηρικτές της ΝΔ που προφανώς δεν κατάλαβαν την τρολιά για το "ρεπορτάζ"... 


Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Χατζηνικολάου αβαντάρει άγρια τον Τσίπρα αφού τον εμφανίζει...

ΠΗΡΑΝ ΠΟΥΛΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΛΕΜΕ! Ραχόι: Δεν έγινε σήμερα δημοψήφισμα στην Καταλονία - ΣΥΡΙΖΑία Δήμαρχος Βαρκελώνης: «Είσαι δειλός!»

Η καταλανική κυβέρνηση «έπληξε σοβαρά τη συνύπαρξη» ανέφερε ο Ισπανός πρόεδρος, εξαίροντας τη στάση των αστυνομικών - Τουλάχιστον 761 οι τραυματίες από τις επιθέσεις στα εκλογικά τμήματα με γκλομπ και πλαστικές σφαίρες

Επεισοδιακό το Grand Prix της Μαλαισίας - Συγκρούστηκαν μετά τον τερματισμό Φέτελ-Στρολ- ΒΙΝΤΕΟ

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Μαλαισίας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Γερμανός οδηγός μπορεί να πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση καταφέρνοντας να τερματίσει στην 4η θέση έχοντας εκκινήσει ως τελευταίος, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα είχε μία ιδιαίτερα άτυχη στιγμή.


Καθεστώς επιτήρησης στον Κουρουμπλή

Σε καθεστώς πολιτικής και επικοινωνιακής επιτήρησης από το Μαξίμου, βρίσκεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.


ΕΟΠΥΥ: Αλλάζουν όλα από Δευτέρα στα ραντεβού με τους γιατρούς

Αλλαγές από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Τίθεται σε εφαρμογή ο νέος κανονισμός επισκέψεων των ασφαλισμένων με τους συμβεβλημένους γιατρούς.

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Δυστύχημα και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του εισαγγελέα Επ. Βρακατσέλη... λέει η οικογένειά του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης στο σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο 63χρονος είχε ανέβει σε καρέκλα με ρόδες για να κρεμάσει...

Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos παντρεύτηκε τον καλό του στη Χαβάη... εναν μαύρο

Ο Milo Yiannopoulos, το ακροδεξιό τρολ που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές θύελλα αντιδράσεων με τα ρατσιστικά και εμπρηστικά του σχόλια, παντρεύτηκε σήμερα στο νησί της Χαβάης τον σύντροφό του, γνωστό μόνο με τον όνομα John.

Η Βίκυ Λέανδρος γιόρτασε το Oktoberfest με την παραδοσιακή στολή

Με την παραδοσιακή στολή και ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, η Βίκυ Λέανδρος γιόρτασε το Oktoberfest στο Μόναχο. Η 65χρονη τραγουδίστρια έκανε αισθητή την παρουσία της στο Kaefer Wiesn όπου βρέθηκε για να πιει μπύρα και να γιορτάσει με τους Γερμανούς την παραδοσιακή αυτή εορτή.

Ισπανία: Δικαστήρια δέχθηκαν προσφυγές εναντίον της καταλανικής αστυνομίας επειδή... δεν έδειρε

Την ώρα που η ισπανική αστυνομία χρησιμοποιούσε γκλομπ και πυροβολούσε με σφαίρες από καουτσούκ πλήθη ανθρώπων που επιχειρούσαν να ψηφίσουν σήμερα στο απαγορευμένο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, η αστυνομική δύναμη της ίδιας της περιφέρειας επιφύλαξε σε πολλούς ψηφοφόρους πολύ ηπιότερη υποδοχή.


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ: Σχολιάστρια μιλά στον αέρα... μπουκωμένη με κέικ που είχε φέρει στο στούντιο!

Ολα τα έχουμε δει στο τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας, αλλά η σχολιάστρια της ΕΡΤ πέρασε σε άλλο... επίπεδο.

Η συνεργάτις της ΕΡΤ Πόπη Παπαμιχαήλ, που σχολιάζει αγώνες της φόρμουλα 1, ένιωσε τόσο άνετα κατά την διάρκεια της μετάδοσης του γκραν πρι της Μαλαισίας, το μεσημέρι της Κυριακής, που... μιλούσε μπουκωμένη.


ΦΩΤΟ-ΚΛΑΜΑ! Άδωνις σε Μπάγκς Μπάνυ: Ρε Κώστα δεν πας σε κανα γιατρό

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνηςΤην εμμονή που έχει μαζί του ο έγκριτος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βαξεβάνης ανέδειξε για άλλα μια φορά ο Άδωνις δημοσιεύοντας στο Twitter φώτο από διάφορα άρθρα, όχι σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε...

Κύπρος: Προβάδισμα Αναστασιάδη σε δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές

Σχεδόν πέντε μήνες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, που θα γίνουν στις 28 Ιανουαρίου, οι πρώτες δημοσκοπήσεις καταγράφουν προβάδισμα του Προέδρου Αναστασιάδη.


ΝΔ: Μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου -Μέχρι και η Δούρου δηλώνει δελφίνος

Για «μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου» που προκάλεσαν «σημερινά δημοσιεύματα που αναδεικνύουν το ενδοκυβερνητικό χάος και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις» κάνουν λόγο στη ΝΔ.

Προσθέτουν πως «μέχρι και η κυρία Δούρου εμφανίστηκε ξαφνικά από την αφάνεια για να δηλώσει παρών ως δελφίνος».


Και το χρυσό του ημιμαραθωνίου Κρήτης πάει στη... viral γιαγιά [βίντεο]

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για μια ακόμα χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, οφείλεται φυσικά στην πολλή δουλειά και τις εμπνεύσεις των διοργανωτών.

ΜΟΝΟ ΝΤΟΡΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ-Μόνο 92 εκλογικά τμήματα είχαν στήσει στην Καταλονία-Η Αστυνομία τα έκλεισε όλα

[92 εκλογικά τμήματα για 3 εκ ψηφοφόρους (απ' τα 6,5 εκ πληθυσμού της Καταλονίας)... αντιστοιχεί σε 1 εκλογικό τμήμα για 32.000 εκλογείς! Φανταστείτε δηλ. Όλη η Κατερίνη (που έχει ανάλογους ψηφοφόρους) να ψηφίσει σε ένα εκλογικό κέντρο... Αυτό, για να καταλάβετε πως δεν τους ενδιέφερε το δημοψήφισμα και απλά έψαχνα τρόπο για τζερτζελέ]

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι η αστυνομία έχει κλείσει 92 εκλογικά τμήματα στην Καταλονία, έπειτα από συγκρούσεις ανάμεσα στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και ψηφοφόρους που προκάλεσαν τον τραυματισμό 12 αστυνομικών.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!Τσακαλώτος: Κάναμε και δυσάρεστα πράγματα αλλά αφήνουμε αριστερό αποτύπωμα

[Καταλάβατε τι λέει; Οικονομικά κάναμε ότι και οι άλλοι αλλά αλλάξαμε προς τα αριστερά την κοινωνία, με αλλαγή βιβλίων ιστορίας, κάψιμο νεκρών, γάμους ομοφυλοφίλων, κατάργηση θρησκευτικών, σημαιοφόρους με κλήρωση... ότι έλεγε δηλ και το πρόγραμμα των ΑΝΕΛ του Καμμένου που βοήθησε στο αριστερό αποτύπωμα]

Την πεποίθησή του ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα μέσα στο 2018 εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Αναφερόμενος στο κλείσιμο της αξιολόγησης το τοποθετεί χρονικά έως το τέλος του έτους.


Ζητούν πίσω 2.305 επικουρικές συντάξεις που βγήκαν παράνομα σε φίλους και ημέτερους

Εκδοση 2.305 επικουρικών συντάξεων που βγήκαν παράνομα και πρέπει να επιστραφούν διαπιστώνουν δύο πορίσματα εσωτερικού ελέγχου στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).


Τα 4 καλύτερα βίντεο από το ξύλο που τρώνε στη Βαρκελώνη οι ΣΥΡΙΖΑ-Podemos

Κακά τα ψέμματα: Το θέμα στη Βαρκελώνη είναι αριστεροί ΣΥΡΙΖΑίοι και ψεκασμένοι εναντίον κυβέρνησης... και μόνο από τις φάτσες των άπλυτων ψειριάρηδων που τραβάνε σηκωτούς οι αστυνομικοί μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι οι μερικές χιλιάδες μπαχαλάκηδες που έχουν αναστατώσει τη Βαρκελώνη... Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών του 2016 είναι εξάλλου ενδεικτικά:

ΦΩΤΟ-Αστροναύτης χαιρέτισε στα ελληνικά τους Έλληνες φίλους του

"#Athens, Corinth, Thebes: it's like browsing years and years of history laid out below us! / Γειά σας φίλοι μου απο την Ελλάδα!" έγραψε στο Twitter o αστροναύτης Paolo Nespoli και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο:


Εξέπνευσε ο πεζός που χτυπήθηκε από ΙΧ προσπαθώντας να διασχίσει την Συγγρού

Δεν τα κατάφερε τελικά ο άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην λεωφόρο Συγγρού το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.


ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΠΙΚΕ! Μπαρτσελόνα: Αντιδράσεις από τους παίκτες, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος, λόγω Καταλονίας

Να μην κατέβουν στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας ήθελαν ορισμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα πρωτοστατούντος του Ζεράρ Πικέ με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια στο δημοψήφισμα για την Καταλονία παρόλα αυτά το παιχνίδι έγινε κανονικά αφού οι περισσότεροι παίκτες διαφώνησαν.


Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον «γαλάζιο» πολιτικό με την καλλονή παρουσιάστρια σύντροφο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας διατηρούν σχέση εδώ και μερικούς μήνες.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ήταν από τις διακοπές τους στην Πάτμο.

Βίντεο: Η άλλη έκανε τα χείλη του αιδοίου της... μενταγιόν

Το τρεντ των κοσμημάτων που φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στη σημερινή εποχή, ιδιαίτερα ανάμεσα σε γυναίκες με οικολογικές ανησυχίες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν.

Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία-2 γυναίκες νεκρές-Αλλάχου Ακμπάρ ούρλιαζε ο δράστης

Νεκρός από σφαίρες αστυνομικών και ο δράστης, ο οποίος φώναξε «ο θεός είναι μεγάλος» πριν επιτεθεί
Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στον σταθμό Saint Charles του ηλεκτρικού στην πόλη της Μασσαλίας, στην Γαλλία, μετά από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι.

Κεντροαριστερά: 4 υποψήφιοι πρόεδροι δεν θέλουν να ξεφτιλιστούν και δεν θέλουν τον Νίκο Μπίστη για εκπρόσωπο τύπου

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόταση να οριστεί εκπρόσωπος τύπου για την Επιτροπή Δεοντολογίας, ενόψει της εκλογής νέου ηγέτη στην Κεντροαριστερά, ο Νίκος Μπίστης.


Στόχος Σουηδών νεοναζί η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου -Ζητούν την απέλασή της [εικόνα]

Με πλακάτ με τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, ζητώντας την απέλασή της από τη χώρα, διαμαρτυρήθηκαν στη Σουηδία νεοναζί.

Η δημοσιογράφος είναι στόχος Σουηδών νεοναζί καθώς δραστηριοποιείται έντονα υπέρ των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων, κάτι που όπως φαίνεται ενοχλεί ακραίους κύκλους.


ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ! Ο πρώτος γάμος γκέι στη Γερμανία είναι γεγονός: Παντρεύτηκαν μετά από 38 χρόνια σχέσης

Το πρώτο γκέι ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Γερμανία, σήμερα που τέθηκε σε ισχύ ο σχετικός νόμος για τη νομική ένωση των ομοφύλων, έγραψε ιστορία ενώπιον φίλων, γνωστών αλλά και πολλών δημοσιογράφων  σε ένα δημαρχείο της συνοικίας Schöneberg, στο Βερολίνο.

Μέτοχοι του ΟΑΣΘ: Παππάς-Σπίρτζης λένε ψέμματα

Αποφασισμένοι να προσφύγουν σε ευρωπαϊκά δικαστήρια σε περίπτωση δεν θα δικαιωθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), δηλώνουν εκατοντάδες μέτοχοι του ΟΑΣΘ.


Για κακουργήματα διώκεται ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Λάσκαρης

Σε ένα στενό γραφειάκι, στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, όπου στεγάζεται το γραφείο της 11ης τακτικής ανακρίτριας κ. Γκούμα, κρίνεται η τύχη μιας απο της πιο ιστορικές ομάδες της γενιάς μας.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ Η ΑΕΚ ΜΠΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ :Ρ Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1: Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη και αποδοκιμασίες για τους ερυθρόλευκους

Ο Ατρόμητος με μια κεφαλιά δυναμίτη του Κιβρακίδη στο 59' άλωσε το Καραϊσκάκη και άφησε τον Ολυμπιακό για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη - Κακοί οι ερυθρόλευκοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους


ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Βίντεο: Ισπανοί αστυνομικοί χτυπούν βάναυσα Καταλανούς πυροσβέστες

Οι πυροσβέστες είχαν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατέψουν τους ψηφοφόρους

Τα στιγμιότυπα βίας της αστυνομίας κατά των πολιτών ταραξιών της Καταλονίας, αυξάνονται διαρκώς.


Όταν ο Καμμένος συνεργαζόταν με τον Γεωργαλά: «Δάσκαλε τι θα κάνουμε;Έρχομαι πάτος»

«Ο υπουργός Άμυνας δεν ήξερε ούτε να γράφει, ούτε να μιλά» δηλώνει η χήρα του θεωρητικού της χούντας

«Ο Καμμένος; Δεν ήξερε ούτε να γράφει, ούτε να μιλάει. Ολο "δάσκαλε και δάσκαλε" ήταν με τον Γεωργαλά». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, μέσω της «Κυριακάτικης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», η Φούλη Γεωργαλά, σύζυγος του θεωρητικού της χούντας, Γιώργου Γεωργαλά, που έφυγε πέρυσι από τη ζωή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 θα έχουν εκδοθεί όλες οι συντάξεις που εκκρεμούν έλεγε το γκ@μενάκι... και δεν εκδόθηκαν

3 Ιανουαρίου 2017 και η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου δήλωνε σε συνέντευξη τύπου για την έναρξη λειτουργίας του ΈΦΚΑ:


Πρετεντέρης: Ο χειρότερος εχθρός της κυβέρνησης

"Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα απίθανο" με τους τύπους που μλέξαμε γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Τα μετρητά του Καμμένου και τα αμέτρητα ψέματα του

Του Σάκη Μουμτζή

Προσπερνώ το γεγονός πως αυτός, ένας υπουργός, παρέκαμψε τα capital controls. Μπορεί να είχε λεφτά στο εξωτερικό ή να του πλήρωσε το ξενοδοχείο κάποιος επιχειρηματίας. Δεν ασχολούμαι με το αν η συγκεκριμένη δαπάνη καταχωρήθηκε στους λογαριασμούς του υπουργείου του.


Πανικός στο Έντοντον του Καναδά:Τρομοκράτης έπεσε με φορτηγό σε πεζούς

Σημαία του ISIS στο όχημα - Τέσσερις πολίτες τραυματίες - Ο άγνωστος άνδρας, είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε αστυνομικό, τον οποίο τραυμάτισε σε πολλά σημεία - «Πήγαινε με πάνω από 80 χλμ/ώρα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Βορίδης: «O Καμμένος αποδείχθηκε ότι είναι πια το …γατάκι του Τσίπρα»

«Ευτυχώς τελείωσε η γελοιότης της αλιεύσεως πλειοψηφιών από την κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο. Από εδώ και πέρα, ή θα έχουν δεδηλωμένη πλειοψηφία ή τα νομοσχέδια δεν θα περνούν» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης και συμπληρώνει, «ήδη ο ενίοτε υπερδεξιός και υπερσυντηρητικός Καμμένος φάνηκε πόσο ιδεολόγος είναι.


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Καταλονία: Αστυνομικοί πετούσαν ψηφοφόρους από σκάλες -«Επαγγελματική στάση», λέει ο ΥΠΕΣ [βίντεο]

Αποφασισμένοι να βγάλουν με κάθε τρόπο τους ψηφοφόρους από τα εκλογικά κέντρα ήταν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε αυτά, για να σταματήσουν το δημοψήφισμα στην Καταλονία.


Στη δημοσιότητα τα ονόματα 18.146 μεγαλοοφειλετών των Ταμείων: Ποιες περιπτώσεις αφορούν, ποιες οι προθεσμίες

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχουν την δυνατότητα οι 18.146 οφειλέτες του ΕΦΚΑ, με χρέη από 150.000 ευρώ και άνω να ενταχθούν σε ρύθμιση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.


Σοκ! Αυτοκτόνησε εισαγγελέας! Οι υποθέσεις «φωτιά» που χειρίστηκε!

Σοκάρει η είδηση για την αυτοκτονία του Εισαγγελέα Εφετών, Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, πέφτοντας στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια.

Κικίλιας: Εξοδος από την κρίση, προϋποθέτει έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και κοινωνική αναλγησία κατηγορεί την συγκυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντας τα περί έντιμης συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ αστειότητες.


Επιστολή Μητσοτάκη στον Αναστασιάδη -Για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Τις ευχές του στον κυπριακό λαό, για ειρήνη, ευημερία και γρήγορη ευόδωση των προσπαθειών για επανένωση, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επιστολή του προς τον Νίκο Αναστασιάδη, για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.


Ούτε «γεια» ο πρώην πρωθυπουργός με τον πρώην υπουργό του!

Στη «Βιβλιοθήκη» στην πλατεία Κολωνακίου βρέθηκαν μέσα στην εβδομάδα ο Κώστας Σημίτης και ο Ανδρέας Λοβέρδος με διαφορετικές παρέες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Κατρούγκαλος: Η ΝΔ φταίει για την καθυστέρηση στο Ελληνικό

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος είπε πως είναι υπέρ κάθε επένδυσης η οποία φέρνει χρήματα στην ελληνική οικονομία και τόνισε ότι τις επενδύσεις που ξεκίνησε μόνη της η κυβέρνηση τις τελειώνει γρήγορα.


Κύπρος: Ο Πάνος Καμμένος «έφερε» και F-16 στην παρέλαση

Τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχαν πετάξει ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την επικράτεια της Κύπρου


ΑΝΤΕ ΓΑΜ@ΘΕΙΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ! Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στο πλευρό των Καταλανών: Ντροπή αυτό που συμβαίνει [εικόνες]

Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Καταλονίας, ενώ την ίδια ώρα είναι στον «αέρα» η αναμέτρηση με της Λας Πάλμας εξαιτίας μίας κίνησης της αντίπαλης ομάδας.


Αποφυλακίστηκε ο Τζ. Σίμπσον- Μετά από 9 χρόνια

Ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού πέρασε εννέα χρόνια στη φυλακή για την ένοπλη ληστεία, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπηρεσιών της Πολιτείας της Νεβάδα.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Δ. Καμμένος: Δεν είμαστε απ' την ίδια μήτρα με ΣΥΡΙΖΑ... είμαστε κεντροδεξιοί

«Δεν είμαστε της ίδιας μήτρας και διαδρομής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Α. Γεωργιάδης: Τώρα χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ που ο "Γερούν γερά" τους στηρίζει


Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τη συνέντευξη του Γερούν Ντάισενμπλουμ στην "Καθημερινή", όπου μεταξύ άλλων συνιστά οι εκλογές να γίνουν το 2019 και όχι νωρίτερα και θαυμάζει τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έχει επιτύχει.


Στην Κέρκυρα ο Κώστας Καραμανλής- Πού πήγε και ποιους συνάντησε (ΦΩΤΟ)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής, φιλοξενούμενος από τον οικογενειακό φίλο Κώστα Τσαούσογλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος πήγε στο νησί χωρίς τη σύζυγό του Νατάσα, την Παρασκευή επισκέφτηκε το γκολφ στους Έρμονες και ακολούθως το χτήμα Θεοτόκη.

Καταλονία: Βίαιη επέμβαση της αστυνομίας στα εκλογικά κέντρα-Πλαστικές σφαίρες και τραυματίες [βίντεο]

Βίαια επεισόδια εκτυλίσσονται έξω από εκλογικά κέντρα στην Καταλονία, από τη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες για το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας.