04 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Βαξεβάνης ρε φίλε! Ο ακούραστος καρπαζοεισπράκτορας του Άδωνι...

Δείτε τι έπαθε πάλι σήμερα ο κολαούζος του Τσίπρα, που προσπαθεί αποτυχημένα να κατασκευάζει fake news, να γελάσετε

Γράφει λοιπόν ο έγκριτος στη χαβουζοσελίδα του:

Σε άλλο ένα κρεσέντο λαϊκισμού και κουτσαβακισμού επιδόθηκε στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο έδρανο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέφυγε σε τέτοιο σημείο που ο προεδρεύων της Επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, σηκώθηκε όρθιος και ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεδρίασης, η οποία θα συνεχιστεί στις 16:00.

Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη -Ξετυλίγεται το «κουβάρι»

Λαλίστατοι είναι ξαφνικά ορισμένοι από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, την ώρα που η αστυνομία συνεχίζει να ξετυλίγει το «κουβάρι» της πολύκροτης υπόθεσης.


Εφοριακοί κάνουν μαθήματα... πάλης υπό το φόβο επιθέσεων από οργισμένους επιχειρηματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα πάλης κάνουν οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προκείμενου να αποκρούσουν χτυπήματα από κάποιους που ενδέχεται να τους επιτεθούν.


ΒΙΝΤΕΟ-«Kλείδωσε» η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision; (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως «κλείδωσε» η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τη Eurovision 2018 καθώς κατέθεσε και τη συμμετοχή της!

Ο λόγος για την...

Η απίστευτη ατάκα με την οποία την «έπεσε» ο Τραμπ στην Μπρουκ Σιλντς

Την πήρε τηλέφωνο για να της ζητήσει ραντεβού, μετά από το διαζύγιό του με την Μάρλα Μέιπλς

«Κρούσεις» σε διάφορες διάσημες καλλονές φαίνεται πως είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ τις περιόδους που ήταν εργένης.

ΝτεΤζένερις και Οπρα πήγαν μαζί για ψώνια σε σούπερ μάρκετ και προκάλεσαν χάος [βίντεο]

Ποιος μπορεί να μετατρέψει την «εξόρμηση» σε σούπερ μάρκετ σε χιουμοριστικό σόου; Σίγουρα η Ελεν ΝτεΤζένερις και η Οπρα Γουίνφρεϊ έχουν αυτή την ικανότητα και αποδείχθηκε.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Ο γιός του Ηλία Καμμένου είπε τον παππού Δαβάκη χουντικό

[Θυμίζω ότι ο πατέρας Καμμένου ήταν επί χούντας ο αποκλειστικό αντιπρόσωπος των ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων Wartburg και Trabant και μόνο τυχαίοι δεν διακινούσαν τότε προϊόντα από το ανατολικό μπλοκ]
Ανέβηκαν οι τόνοι στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη, όταν ο πρώην υφυπουργός χαρακτήρισε "συνταγματάρχη του υπουργού" τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Αντ. Τσουκαράκη.

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Αποζημίωση 130 εκατ. ευρώ στον Σάφα & την Privinvest

Με ψήφους δύο έναντι μίας το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε πως το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να αποζημιώσει τον Γαλλολιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα και την εταιρεία του Privinvest αποζημίωση 130 εκατομμυρίων ευρώ, συν τους τόκους, για τη μη εκπλήρωση...

«Ημέρα ανεξαρτησίας» για την Καταλονία η Δευτέρα 9 Οκτωβρίου;

Η Καταλονία ενδέχεται να ανακηρύξει την ανεξαρτησία της την προσεχή Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοβουλίου, που συγκάλεσε η ηγεσία της περιφέρειας, μετά το δημοψήφισμα που απαγόρευσε η Μαδρίτη.


Ο Παναγόπουλος στον ΑΝΤ1 για την απαγωγή του Λεμπιδάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στον ΑΝΤ1 με αφορμή την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η μαρτυρία του συγκλονίζει, καθώς έχει βιώσει και ο ίδιος τη φρίκη της ομηρίας.

Βουλευτής της ΝΔ δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω την αλλαγή φύλου, εφόσον τεθεί το θέμα αυτό προς ψηφοφορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης μιλώντας στο Top Channel Κοζάνης.

Παυλόπουλος για δημοψήφισμα Καταλονίας: «Παράνομο και ουσιαστικώς ανυπόστατο»

[Η ΝΔ καμία στήριξη στον Ραχόι... καλά για τον Τσίπρα δεν το συζητάμε... και μετά περιμένουμε στήριξη για το Σκοπιανό]

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ) Προκόπης Παυλόπουλος κήρυξε σήμερα στο Μουσείο της Ακροπόλεως την έναρξη του συνεδρίου με θέμα: «Greece Forward III Προοδευτικές Πολιτικές για τις Πόλεις του Σήμερα και του Αύριο», που συνδιοργανώνουν το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το Foundation for European Progressive Studies (FEPS).

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! Μητσοτάκης: Η ΝΔ σύντομα θα λάβει ξανά την εντολή να κυβερνήσει

«Δεν μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά, ας κάνουν στην άκρη» είπε για την κυβέρνηση και σημείωσε ότι «η ΝΔ δεν ζητά την ψήφο για να φύγει μία ηθικά απαξιωμένη κυβέρνηση αλλά για να αλλάξουν όλα όσα πρέπει για την χώρα μας»

Νέα εμπόδια για το Ελληνικό: Το ΣτΕ αποφασίζει για τα «διατηρητέα» του πρώην αεροδρομίου

Τελειωμό δεν έχουν τα εμπόδια για την επένδυση στο Ελληνικό. Και αυτό γιατί
μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση της 5μελους σύνθεσης του Ε' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μη χαρακτηρισμό ως διατηρητέων των νεωτέρων μνημείων  στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου  του Ελληνικού.


ΣΦΑΓΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ! Συνδικαλιστές «μπλοκάρουν» το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Θα σας απολύσω, απειλεί ο Σπίρτζης

Το σωματείο εργαζομένων του πρώην ΗΣΑΠ καταγγέλλει δυσλειτουργίες - Θα εμποδίσει την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στη γραμμή 1 (εκδοτήρια Πειραιά και Κηφισιάς)


Τούρκοι αρχαιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τον τάφο του Αγίου Νικολάου

Η πρόσφατη ανακάλυψη ενός τάφου κάτω από μια αρχαία εκκλησία στο Ντέμρε της Νότιας Τουρκίας μπορεί να λύσει μια «διαμάχη» που παραμένει άλυτη εδώ και έναν αιώνα αλλά να... απογοητεύσει παιδιά σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η οικογένεια Λεμπιδάκη ετοιμάζει «δώρο» στην ΕΛΑΣ περιπολικά και εξοπλισμό

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά τις «άπειρες ευχαριστίες της» προς την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματική επέμβασή της και την απελευθέρωσή του στην υπόθεση της απαγωγής, προτίθεται να δείξει και εμπράκτως την ευγνωμοσύνη της, προσφέροντας ένα «καλό δώρο».


ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ! Άρση ασυλίας του Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το αδίκημα της πλαστογραφίας...

Προχωρεί ο διαγωνισμός για τους υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη

Της Μαριάννας Τζάννε

Στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να δημοσιευτούν εντός των επομένων ημερών, οι διαγωνισμοί για τα δύο οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης και στην Δυτική Ελλάδα.


Die Zeit: «Οι Έλληνες αναγνώστες εμπιστεύονται τα sites παρά τον παραδοσιακό Τύπο»

Η χθεσινή 24ωρη απεργία των ελλήνων δημοσιογράφων δεν πέρασε απαρατήρητη από τον γερμανόφωνο τύπο. Τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Αυστρία υπογραμμίστηκε ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο δημοσιογραφικός κλάδος κατέφυγε σε απεργιακές κινητοποιήσεις για τη διάσωση του ασφαλιστικού του ταμείου.

Ποινή 48 ετών για τον συνταξιούχο που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Ποινή 48 ετών επέβαλε το Μεικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης σε έναν 55χρονο συνταξιούχο κατώτερο αξιωματικό του Στρατού για βιασμούς και άλλες ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων θυγατέρων του.


Η «Συμμορία των 16» και το «ριφιφί» του αιώνα σε τράπεζα

Νοίκιασαν σπίτι, έσκαβαν για τέσσερις μήνες τούνελ 600 μέτρων και ξόδεψαν 1,3 εκατ. δολάρια - Στόχευαν τα 318 εκατ. δολάρια που υπήρχαν στο θησαυροφυλάκιο της Banco do Brazil

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: «Φιλόδοξος» ο στόχος για 1,8% ανάπτυξη το 2017

«Φιλόδοξο» χαρακτήρισε τον στόχο της κυβέρνησης για ρυθμό ανάπτυξης 1,8% το 2017 ο κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας ενώ παράλληλα εκτίμησε πως αν η αξιολόγηση δεν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους «θα έχουμε πολύ πιο δυσμενείς εξελίξεις».


Η ομάδα του ΠΑΟΚ δε ξεχνά την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα

Στις 4 Οκτωβρίου 1999, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό, η χαρά, όμως, δεν κράτησε πολύ, καθώς στην επιστροφή, 4:30 τα ξημερώματα στα Τέμπη, το τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να προσπεράσει και ανατράπηκε, πέφτοντας σε χαντάκι. Αυτή η σύγκρουση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.


Οργή δικαστών για τις περικοπές στις συντάξεις: Ο πρόεδρος Αρείου Πάγου παίρνει σύνταξη 1.451 ευρώ

Πανδικαστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 στις 10 π.μ.  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών με μοναδικό θέμα «τις δραματικές περικοπές των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών»  (δικαστών, εισαγγελέων και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους).


ΣΚΑΙ, STAR και Ένωση Ιδιοκτητών καναλιών κατέθεσαν προσφυγές για τις νέες τηλεοπτικές άδειες

Οι νέες προσφυγές που κατατέθηκαν αφορούν τόσο τον αριθμό των αδειών , όσο και την τιμή εκκίνησης που καθορίστηκε για την κάθε μια άδεια στα 35 εκατ. ευρώ

Νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης ξεκίνησε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις 7 νέες δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες  εθνικής εμβέλειας.
         

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ; Γιατί η λέξη Καταλανός ήταν κάποτε βρισιά για τους Έλληνες

Η Καταλανική Εταιρεία υπήρξε μια στρατιωτική οργάνωση που πολέμησε τους Άραβες κατά τον 13ο αιώνα. Τα επόμενα χρόνια ξεκίνησε να προσφέρει μισθοφορικές στρατιωτικές υπηρεσίες. Σύντομα, όμως, έγιναν ανεξέλεγκτοι και ο Φρειδερίκος της Αραγονίας θέλησε να απαλλαγεί οριστικά από τους τυχοδιώκτες της Καταλανικής Εταιρίας.

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Βαριά πρόστιμα σε εταιρείες καλλυντικών (Ονόματα-ποσά)

Βαριά πρόστιμα σε έξι εταιρείες καλλυντικών επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς διαπίστωσε ότι συμμετείχαν σε απαγορευμένη οριζόντια σύμπραξη για τον καθορισμό εκπτώσεων με αποτέλεσμα τον έμμεσο καθορισμό εύρους τιμών λιανικής.


Βρετανός δημοσιογράφος: Τραμπ,Τσίπρας,Ολάντ είπαν ψέματα και «ακύρωσαν» την ψήφο του λαού

Τα προεκλογικά ψέματα ή οι μετεκλογικές «κωλοτούμπες» έχουν κάνει τη δημοκρατία στις δυτικές χώρες κάτι πολύ συζητήσιμο, σύμφωνα με τον αρθρογράφο Νιλ Κλαρκ


Στο Λευκό οίκο ο Νότης Μυταράκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε οπως αναφέρει το δελτίο τύπου , η εφταήμερη επίσκεψη του κ. Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου, στις ΗΠΑ.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε διαδοχικές συναντήσεις με μέλη τoυ Κογκρέσου, στελέχη της αμερικανικής Κυβέρνησης στα Υπουργεία Εξωτερικών και Εμπορίου, στελέχη διεθνών οργανισμών, οικονομικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Ομογένειας, σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη.


ΓΑΤΑΚΙ! Πικέ: Είμαι περήφανος για την Εθνική Ισπανίας

Θυμίζουμε ότι ο Πικέ είχε δηλώσει μετά το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Λας Παλμας που έγινε χωρίς κόσμο, ότι αν αποτελεί πρόβλημα η παρουσία του στην εθνική Ισπανίας, τότε μπορεί να αποσυρθεί.


Lamda Development: Θα μελετήσουμε την απόφαση για το Ελληνικό - Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση

Η εταιρεία δηλώνει ότι παραμένει προσηλωμένη στα υπογεγραμμένα και κυρωμένα από το Κοινοβούλιο συμβατικά κείμενα


Η Στεφανίδη στην τελική τετράδα της ΕΑΑ για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς

Στην τελική τετράδα των αθλητριών που διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας για το 2017 είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως άλλωστε αναμενόταν.


Με τον Άγγελο Συρίγο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με τον Άγγελο Συρίγο συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Οι ίδιοι που προσπαθούσαν να ακυρώσουν το Ελληνικό, σήμερα με καρέκλα πανηγυρίζουν ότι θα έχει την υπογραφή Τσίπρα

Αυτοί που αλυσοδένονταν έξω από το Ελληνικό για να γίνει πάρκο, σήμερα πανηγυρίζουν για την επένδυση


Ο Δημήτρης Βέττας μιλώντας στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ ξέπερασε κάθε όριο θράσους, λέγοντας πως η επένδυση στο Ελληνικό θα έχει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.

Το βίντεο της ΝΔ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

"Ακούστε τη φωνή του Εθνάρχη σε ένα βίντεο που κάθε Νεοδημοκράτης πρέπει να δει. Χρόνια πολλά στην παράταξή μας." έγραψε η ΝΔ στο λογαριασμό της στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Υπάλληλος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ελέγχεται για «μαύρο» χρήμα

Ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης πέρασαν από «κόσκινο» τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και φαίνεται ότι έβγαλαν «λαβράκι». Ήδη ξεκίνησε έλεγχος για την προέλευση των αδικαιολόγητων εισοδημάτων, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.


Αυστηρό μήνυμα Βέμπερ: Όποιος φύγει από την Ισπανία, φεύγει και από την Ε.Ε.

Τη θέση της Κομισιόν επαναδιατύπωσε ο αντιπρόεδρός της Φρανς Τίμερμανς στην εισηγητική του τοποθέτηση στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στην Καταλονία.


Εδιωξαν από τη Disney World την σταρ της εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ -Ούρλιαζε, είχε πιει

Σε μπελάδες μπήκε η Αλεξ Μόργκαν καθώς έχασε τον έλεγχο σε πάρτι που έκανε με φίλους της στη Disney World της Φλόριντα.

Η αστυνομία έδιωξε από την Disney World την σταρ της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, όπως και άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τον Τζάιλς Μπαρνς και τον Ντόνι Τόια, γιατί μπλέχτηκαν σε καβγά σε εστιατόριο.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ! Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ χειρουργήθηκε για στένωση οσφυικής μοίρας και σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση πήγε πολύ καλά.


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Αναστέλλεται η διανομή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων

Την αναστολή της διανομής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων στους φοιτητές και τους σπουδαστές της χώρας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 90%), τα μέλη του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ) κατά την χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση.


Οργή του ΣΕΓΑΣ για διεθνείς αγώνες στίβου στα Κατεχόμενα

Με μία οργισμένη ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΕΓΑΣ τη διοργάνωση αγώνων στίβου στα Κατεχόμενα.

Οι αγώνες, με την επωνυμία «North Cyprus international championship» έγιναν στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Λευκωσίας και μετείχαν αθλητές από 10 χώρες, μεταξύ άλλων ο Ραμίλ Γκουλίγεφ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 200 μέτρων.


Θρίλερ με F-16 στην άσκηση Παρμενίων -Αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο

«Πάγωσαν» στην επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, καθώς ο υπουργός Αμυνας Παναγιώτης Καμμένος διέκοψε τη συνεδρίαση για σοβαρό συμβάν στην στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων».


Δύο τραυματίες από συμπλοκές μεταξύ λάθρο στην Ομόνοια

Συμπλοκές μεταξύ ομάδας αλλοδαπών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σούρμελη.


Ο Τίλερσον αποκάλεσε τον Τραμπ «ηλίθιο» μετά από συνάντηση στο Πεντάγωνο

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ ήταν έτοιμος να παραιτηθεί, ωστόσο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης τον έπεισαν να παραμείνει, μεταδίδει το NBC - O Τίλερσον διαψεύδει το ρεπορτάζ σε δηλώσεις του


Βουλή-Κράξιμο στον γλύφτη του Καμμένου Τσουκαράκη: Τα pokemon, τα λιοντάρια και η Λιλιπούπολη

Απίστευτους διαλόγους ανάμεσα σε εν ενεργεία αξιωματικούς.. άκουσαν σήμερα οι βουλευτές που παρακολούθησαν την συνεδρίαση της επιτροπής Αμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.


Βίντεο - Αρένα έγινε ξανά το ειρηνοδικείο Αθήνας με τα λαμόγια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ του Λαφαζάνη

Ένταση επικράτησε για ακόμη μία φορά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της ΛΑΕ και άλλοι προσπάθησαν να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα.


ΦΩΤΟ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Η ΟΝΝΕΔ επανέφερε τον «πυρσό» της ΝΔ

Σε αφίσα της για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στην επετειακή αφίσα που ανήρτησε για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, επανέφερε μετά από αρκετό καιρό το σήμα κατατεθέν της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι άλλο από τον "πυρσό".

Σημαντικά ευρήματα στο φως κατά τη φετινή υποβρύχια ανασκαφή στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων [pics, vid]

Σημαντικά ευρήματα, όπως ένα χάλκινο τμήμα με πτυχώσεις ενδύματος, προερχόμενο από άγαλμα, και ένα χάλκινο δεξί χέρι, που σώζεται από τον ώμο μέχρι τα δάκτυλα, καθώς και άλλα που μένει να αποσαφηνιστούν, ανελκύστηκαν κατά τη φετινή υποβρύχια ανασκαφή στον χώρο του Ναυαγίου των Αντικυθήρων.

Βρούτσης: Πλασματικός ο προϋπολογισμός του ΕΦΚΑ μετά από λαθροχειρία της κυβέρνησης

Για πρωτοφανή λαθροχειρία κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ

Για νέα τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΕΦΚΑ προκειμένου να εμφανιστούν εικονικά πλεονάσματα κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιάννης Βρούτσης.