05 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζαν "ή με τις μπάρες ή με την αξιοπρέπεια"... και διάλεξαν καρέκλα και μπάρες

Δείτε τι έλεγαν οι Συριζαίοι για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα ΜΜΜ-Τώρα επιτέλους βάζουν μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό

"Με τη μισή κοινωνία κάτω από το όριο της φτώχειας θα βάλετε μπάρες; Ή με τις μπάρες ή με την αξιοπρέπεια" έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στη Βουλή το 2013, μιλώντας όχι μόνο για τους άνεργους, αλλά και για τους χαμηλόμισθους, τους μετανάστες, τους εκ περιτροπής εργαζόμενους και τους απλήρωτους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο απογοητευμένος ΣΥΡΙΖΑίος, απαγωγέας Λεμπιδάκη σε διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς

Τη μέρα ακτιβιστής και αγανακτισμένος πολίτης και το βράδυ απαγωγέας και μέλος συμμορίας. Το ένα μέλος της συμμορίας που απήγαγε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και τον είχαν κλεισμένο επί έξι μήνες σε διάφορες κρυψώνες, ζητώντας λύτρα, είχε πολύ ελεύθερο χρόνο προκειμένου να συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών και της κατάστασης που δημιούργησε η επιβολή των μνημονίων στη χώρα.


Όταν ο Σαμαράς προειδοποιούσε τον Ραχόι για την Καταλονία

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Μαριάνο Ραχόι πραγματοποιεί επίσκεψη αστραπή στην Αθήνα προκειμένου να δείξει ότι ο ευρωπαϊκός νότος στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά στην εκλογική του προσπάθεια. Το ραντεβού είχε κλειστεί ,αγχωμένα, δυο μέρες νωρίτερα στο Παρίσι σε μια συνάντηση κορυφής μετά και από παρέμβαση ευρωπαίων αξιωματούχων (Γιούνγκερ κτλ).

Κλαίει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: «Κατεβάζουν ρολά» οι ιστορικές εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη»

Οι 65 εργαζόμενοι του συγκροτήματος, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα 8 έως 15 μηνών, προχωρούν σε επίσχεση


Το Άγιον Όρος ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου

Επιστολή προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλε για το νομοσχέδιο της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Εν τω μεταξύ οι γίγαντες Πολωνοί βανδαλίζουν ότι ΚομμουνιστικοΣοβιετικά μνημεία απέμειναν – Eξοργισμένοι οι κομμουνιστές του Πούτιν

Την οργή της Μόσχας έχει προκαλέσει τα συνεχή περιστατικά βανδαλισμού Σοβιετικών μνημείων, περιλαμβανομένης της βεβήλωσης του νεκροταφείου των σοβιετικών στρατιωτών στην πολωνική πόλη Sosnowiec.


Το "ημερολόγιο" του Λεμπιδάκη τους μήνες της ομηρείας του και τα σημειώματα προς την οικογένειά του

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 52χρονος επιχειρηματίας, ολόκληρο το διάστημα της ομηρείας του κρατούσε χειρόγραφα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Σε άλλα νέα: Στην Ολλανδία είναι κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης... 7 μήνες μετά τις εκλογές

Μετά από 200 ημέρες πολιτικών διαβουλεύσεων όλα δείχνουν πως η Ολλανδία βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από την επίσημη συμφωνία για τη δημιουργία ενός νέου μετεκλογικού κυβερνητικού συνασπισμού στον οποίο θα συμμετάσχουν τα κόμματα VVD (Φιλελεύθεροι), CDA (Χριστιανοδημοκράτες), D'66 (Κεντρώοι Φιλελεύθεροι) και ChristenUnie (μικρό χριστιανικό κόμμα).

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Η Κω/λου σηκώνει τη μπάρα και περνάει από τα διόδια

Στο τέλος του βίντεο γυρνάει στον μπετόστοκο που τραβούσε βίντεο, με ύφος "είδες τι έκανα; προσκύναμε"

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» αναβίωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρνούμενη να καταβάλει διόδια στο δρόμο για Καλαμάτα.
Η συνοδεία της κ. Κωνσταντοπούλου την μαγνητοσκόπησε μάλιστα να βγαίνει από το αυτοκίνητο της και να ανεβάζει μόνη της τη μπάρα των διοδίων. Το βίντεο το ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook.


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Τώρα που κόλλησε στην καρέκλα λέει λάθος μας οι πρόωρες εκλογές το 2015

Πήγαν τη χώρα χρόνια πίσω και τώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα ο Βέττας λέει "λάθος οι εκλογές τον Ιανουάριο 2015"

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Κάμερα ασφαλείας έπιασε «φάντασμα» να τα κάνει... ρημαδιό σε άδειο σχολείο

Τις... σκανδαλιές ενός ζημιάρικου φαντάσματος πιστεύεται - από κάποιους - ότι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός ιδιωτικού σχολείου στο Κορκ της Ιρλανδίας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


Εκπληκτικό σποτάκι με τον Σπανούλη να ραπάρει ως Βασιλιάς [Βίντεο]

Το βίντεο της Euroleague για την έναρξη της νέας χρονιάς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα απολαυστικό βίντεο της Euroleague για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πρόστιμο 180 εκατ. ευρώ, αλλά η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Να παρουσιάσει ως «επιτυχία» την επιβολή προστίμου για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά επιχειρεί η κυβέρνηση, κύκλοι της οποίας διέρρευσαν την ικανοποίησή της για τα 180 εκατ. ευρώ πρόστιμο που επέβαλε το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο.


Ν.Δ.: Αντί να γράφουν ανοησίες ας προσπαθήσουν να είναι στοιχειωδώς σοβαροί

Η κυβέρνηση που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ και μια αγορά εργασίας που τα δικαιώματα των εργαζόμενων διαρκώς καταπατούνται, ας κάνει λίγο υπομονή να δει...

Εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη -Τι κατέθεσε ένας από τους «φρουρούς» των κρησφύγετων

Νέα δεδομένα στην απαγωγή Λεμπιδάκη με εμπλοκή δύο Ρώσων προκύπτουν από την κατάθεση ενός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση.

«Σφάζονται» Υδρα και Λαύριο για την βραχονησίδα Αγιος Γεώργιος στο Σαρωνικό

Αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των δήμων Ύδρας και Λαυρεωτικής έχει αποτελέσει η βραχονησίδα 'Αγιος Γεώργιος (ή Σαν Τζόρτζη), καθώς είναι μεγάλα τα οικονομικά οφέλη του ΟΤΑ στον οποίο υπάγεται διοικητικά.

Μας τέλειωσε η Σύνοδος των κρατών του Νότου που θα άλλαζε την ΕΕ-Αναβλήθηκε για αργότερα

[Ραχόι-Μακρόν έχουν σοβαρότερες δουλειές απ' το να παπαρίζονται με Τσίπρα]

Η Σύνοδος Κορυφής των Νοτίων κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 10 Οκτωβρίου αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο.


«Ελληνικός Χρυσός»: Οι διαρκείς αναβολές στην επένδυση προκαλούν υπέρμετρη βλάβη

Μήνυμα προς την κυβέρνηση να «πράξει το σωστό» στην επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» έστειλε από το βήμα του Thessaloniki Summit, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Δημητριάδης.


Βίντεο: Αγοράκι κατάπιε εξάρτημα καραμούζας και άρχισε να... κορνάρει

Τους κινδύνους που κρύβουν πολλά παιδικά παιχνίδια αποδεικνύει περίτρανα το παράδειγμα ενός μικρού αγοριού, το οποίο κατάπιε ένα εξάρτημα καραμούζας και άρχισε να... κορνάρει αντί να μιλάει.

Το ΣτΕ έδωσε «πράσινο φως» για κατασκευή υπόγειου γκαράζ στο Α’ Νεκροταφείο

Το «πράσινο φως» για την κατασκευή του τετραώροφου υπόγειου γκαράζ στην πλατεία του Α' Νεκροταφείου Αθηνών «άναψε» το Συμβούλιο της Επικρατείας.


Αυτή είναι η δωρεά στην ΕΛ.ΑΣ. από την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία μεγάλη δωρεά για να ευχαριστήσει την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματική της επέμβασή και απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Ισπανία: Δικαστικό «μπλόκο» στην ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Καταλονίας-Ραχόι σε Πουτζεδεμόν: Κόψτο γιατί έρχονται «μεγαλύτερα κακά»

Το Συνταγματικό Δικαστήριο ανέστειλε τη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου της Καταλονίας, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα - Οι Καταλανοί ηγέτες αναμενόταν να ανακηρύξουν μονομερώς την ανεξαρτησία της περιφέρειας από την Ισπανία


Μεζέδες από βουβαλίσιο κρέας απόλαυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λίμνη Κερκίνη

Σε έναν ιστορικό Σιδηροδρομικό Σταθμό στις Σέρρες, που το 1913 Κωνσταντίνος και Βενιζέλος «χάραξαν» τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και σήμερα λειτουργεί ως παραδοσιακό Καφέ -Μεζεδο – Παντοπωλείο, γεύτηκε μοναδικά τοπικά εδέσματα από βουβαλίσιο κρέας, ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Kατεχόμενα: Οι Τούρκοι άφησαν μωρά χωρίς γάλα και ηλικιωμένους χωρίς τρόφιμα

Δεκαπέντε νήπια μεταξύ των εγκλωβισμένων Ελληνοκυπρίων στη κατεχόμενη Κύπρο,  επηρεάζονται από τη μη μεταφορά τροφίμων και άλλων αγαθών από τις ελεύθερες περιοχές


Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Κόβουν» από παντού και μετά ζητάνε να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα... πιο νωρίς!

Ζητούν να συμπεριληφθούν περισσότερες κοινωνικές ομάδες -οικογένειες που απειλούνται από τη φτώχεια, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι ή οικογένειες όπου και οι δυο γονείς είναι άνεργοι


Ελαιογραφία του Χίτλερ δέχθηκε... επίθεση από εξαγριωμένο άνδρα με κατσαβίδι

To έργο που φιλοτέχνησε ο δικτάτορας είναι μέρος μια έκθεσης για την τρέλα στο Σαλό της Ιταλίας

Μια ελαιογραφία του Αδόλφου Χίτλερ η οποία εκτίθεται σε έκθεση ζωγραφικής στην Ιταλία, δέχθηκε επίθεση από έναν εξαγριωμένο μεσήλικο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να την καταστρέψει με ένα κατσαβίδι.


ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ! Αξιωματούχος Ευρωζώνης για Ελληνικό: Μάλλον επί δεκαετίες τα αεροπλάνα προσγειώνονταν στα αρχαία!

«Σύμβολο κωλυσιεργίας και εμποδίων γραφειοκρατίας» είπε ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης για την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο

Ως ένα σύμβολο κωλυσιεργίας και εμποδίων για μια επένδυση η οποία θα έχει «σημαντικά οφέλη» για την Ελλάδα χαρακτήρισε την επένδυση στο Ελληνικό ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Υπ. Παιδείας: Εκδότες και ΝΔ φταίνε για τη μη διανομή των συγγραμμάτων!

Οι εκδότες επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε καν για να προμηθευτούν τις πρώτες ύλες, για να να τυπώσουν τα βιβλία που είναι αναγκαία για το νέο ακαδημαϊκό έτος

ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Human Rights Watch: Συνθήκες σοκ για τους πρόσφυγες στη Μόρια -Απούσα η ελληνική κυβέρνηση

Με μελανά χρώματα περιέγραψαν οι εκπρόσωποι του Οργανισμού «Human Rights Watch», τις συνθήκες που επικρατούν στην Μόρια για τους μετανάστες.


Πρόκληση των Τιράνων: Σχολικό βιβλίο εμφανίζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά – Σφοδρή αντίδραση του ΥΠΕΞ

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Απαράδεκτο και προσβλητικό για την χώρα μας χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης το περιεχόμενο των βιβλίων της Γεωγραφίας που διδάσκονται οι μαθητές στα αλβανικά σχολεία και παρουσιάζει περιοχές της Ελλάδας ως αλβανικές.


ΜΠΑ; Η ΑΡΙΣΤΑΡΑ ΨΑΧΝΕΙ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ"; Νέα πλατφόρμα για ανώνυμες καταγγελίες κατά της διαφθοράς -Με ένα κλικ στο κινητό

Με ένα κλικ, ακόμα και από το κινητό σου, μπορείς πλέον να καταγγείλεις ανώνυμα τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο.

Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Κατά της Διαφθοράς και να επιλέξεις την εφαρμογή «Καταγγελίες».


Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει κηρύξει στάση πληρωμών

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε επίθεση. Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής νίκο Παππά, στο θέμα του Ελληνικού, στις συντάξεις αλλά και σε άλλα ζητήατα.

Ένας 22χρονος «οδήγησε» την αστυνομία στον Λεμπιδάκη-Οι καταθέσεις του μαντρά και του μεσίτη

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεσης της απαγωγής Λεμπιδάκη μέσα από την ογκωδέστατη δικογραφία των έξι χαρτοκιβωτίων που συνέταξε η Ασφάλεια Ηρακλείου. Έτσι, προκύπτει ότι κομβικό πρόσωπο στην εξάρθρωση του δεύτερου πυρήνα αποτέλεσε ο 22χρονος Γ.Ε, από τη Σκαλωτή Σφακίων καθώς τα μεσάνυχτα της 7ης Ιουλίου προσήχθη από αστυνομικούς την ώρα που κινούνταν στην περιοχή Λατζιμά Ρεθύμνου.

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ψάχνουν τους 4 «κομάντος» που του έστησαν καρτέρι

Ειδικά εκπαιδευμένοι οι μασκοφόροι που άρπαξαν τον επιχειρηματία - Στο στόχαστρο ηχηρά ονόματα του υποκόσμου με εμπειρία στις απαγωγές

ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Παρέλαση μαθητριών μόνο με μαντίλες για πρώτη φορά στην Ξάνθη

Για πρώτη φορά στην παρέλαση για τη γιορτή των Ελευθερίων της Ξάνθης το σύνολο των μαθητριών ενός σχολείου (πιθανότατα του Ιεροσπουδαστήριου) παρέλασαν φορώντας όλες τους μαντίλα.

Εξώδικο Ιεράς Συνόδου στον ηλίθιο Ραγκούση

«Αφήστε το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας» είναι το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου στην κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο ενόψει της συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής.


Κεραμέως: Από τον Ιούλιο προειδοποιούσαμε για τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς συγγράμματα οι φοιτητές

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως σχολιάζει την αναστολή διανομής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους που αποφάσισε ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.


Ο Ριμπολόβλεφ βάζει «φωτιά» στο Μονακό -Απέλυσαν τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό Δικαιοσύνης

Αιφνίδια καταιγίδα στο Μονακό. Ο υπουργός Δικαιοσύνης του πριγκιπάτου, Philippe Narmino, και ο γενικός εισαγγελέας Jean-Pierre Dreno απολύθηκαν από τον πρίγκηπα Αλβέρτο μετά τις καταγγελίες ότι στήριξαν τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του νησιού Σκορπιός, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στην δικαστική μάχη εναντίον ενός εμπόρου έργων τέχνης.

«Καταπέλτης» για τα Τίρανα ο Αμερικανός πρέσβης: Τέσσερις συμμορίες ελέγχουν όλη την Αλβανία!

Ευθεία επίθεση στο σύστημα Δικαιοσύνης της χώρας - Οι δικαστές «κάνουν πλάτες» σε εγκληματίες και εμπόρους ναρκωτικών - 20 οικογένειες πίσω από το οργανωμένο έγκλημα - Εμπλέκονται σε εμπόριο ανθρώπων, εκβιασμούς, κλοπές αυτοκινήτων και ξέπλυμα χρήματος


Η περίπτωση Χρυσόγονου ή πώς ξηλώνεται το πλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Εδώ και δύο μέρες έχει ανοίξει ένας διάλογος στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το αν πρέπει να δεχτούν στους κόλπους της τον Κ. Χρυσόγονο. Μερικές φορές ο διάλογος πήρε την μορφή της οξείας αντιπαράθεσης.


ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη μανούβρα πάνω σε γέφυρα για να μεταφέρουν ανεμογεννήτρια

Δείτε το βίντεο:


Κόνι Μεταξά: «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφό@@@»

Η Κόνι μίλησε και για τις φαντασιώσεις των αντρών

Σάλο προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά σε πρόσφατη συνέντευξη της σε περιοδικό. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν δίστασε να μιλήσει για τις Ελληνίδες αλλά και για… τις φαντασιώσεις των αντρών.


ΦΩΤΟ-Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στον... Καμμένο

Παγκόσμια ημέρα κατά της πορνείας σήμερα και το μυαλό όλων πάει στον Πάνο Καμμένο που τελικά έγινε η...

ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ! Νύφη κάνει στοματικό σ@ξ στον γαμπρό... για το άλμπουμ του γάμου τους

Σε κάθε γάμο, η νύφη και ο γαμπρός, δίνουν μεγάλη βάση στο φωτογραφικό άλμπουμ.

Φροντίζουν να υπάρχει το κατάλληλο background, φοράνε το πιο λαμπρό χαμόγελό τους, φροντίζει να δείχνουν πόσο πολύ λατρεύει ο ένας τον άλλον και γενικώς κάνουν τα πάντα, προκειμένου να δείξουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Πρετεντέρης: Μια χώρα που παθαίνει αλλά αρνείται πεισματικά να μάθει

Στο μυαλό τους η διακυβέρνηση κινείται ανάμεσα σε τράμπες με ταξιτζήδες και πελατειακή πολιτική με το χρήμα των άλλων" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΝΕΑ ΦΑΠΑ! "Τσεκούρι" από την τρόικα στις μειώσεις των Τελών Κυκλοφορίας ευπαθών ομάδων - Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερα

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Μόλις μερικές χιλιάδες πολύτεκνοι θα πληρώσουν τελικά μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2018 καθώς η τρόικα έθεσε πολύ αυστηρά κριτήρια για να δώσει το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση.

Το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2017 δόθηκε στον Βρετανό Καζούο Ισιγκούρο

Στον Καζούο Ισιγκούρο, Βρετανό, 64 ετών, απονεμήθηκε το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Η ανακοίνωση έγινε στις 2 το μεσημέρι από τη Σουηδική Ακαδημία.

Διάσημος για το βιβλίο του «Τα απομεινάρια μιας μέρας»

Ζητείται αθόρυβος και καρτερικός πρόεδρος της ΕΡΤ

Του Αντώνη Πανούτσου

Ξεκινώντας με την Πρωινή Ζώνη στις 7 το πρωί με τον Θάνο Σιαφάκα και την Νίνα Κασιμάτη και μέχρι να κλείσει με τις ειδήσεις στις 12 το βράδυ η ΕΡΤ1 χθες είχε πέντε δελτία ειδήσεων, δύο ενημερωτικές εκπομπές, μία αθλητική μετάδοση, δύο ξένα ντοκιμαντέρ σε πρώτη προβολή και πέντε ντοκιμαντέρ σε επαναλήψεις. Προβλέποντας για όσους μπορεί να τα έχασαν να τα δουν από τις 12.00 μέχρι τις 07.00 σε επαναλήψεις των επαναλήψεων.


Fake Taxi: Τι είναι το γκρι ταξί των οργίων που λέγεται ότι κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας

Ένα διαφορετικό ταξί φέρεται να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα πέριξ της Πατησίων.

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας κατέβηκε και πήγε με τα πόδια λόγω μποτιλιαρίσματος!

Στην Τζακάρτα και στο νησί Ιάβα της Ινδονησίας, τα περιβόητα μποτιλιαρίσματα δεν είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς. Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει, ούτε ο Πρόεδρος της Ινδονησίας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα εγκλωβισμένος επί ώρα σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα. Τότε ο Τζόκο Γουιντόντο βγήκε από το αυτοκίνητό του και περπάτησε δύο χιλιόμετρα, προκειμένου να παραστεί σε μια στρατιωτική παρέλαση.

Βαρύ κατηγορητήριο για δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή - Ο νεαρός προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Με 14 κατηγορίες για αποπλάνηση και κακοποίηση ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπη μια 29χρονη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στην τάξη, στο σπίτι και το αμάξι της, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς οι πράξεις της να γίνουν αντιληπτές από κανέναν.

Βίντεο: Δεν ήθελε να σβήσει το τσιγάρο του και το έσβησε ο βενζινάς με... τον πυροσβεστήρα!

Άμεση ήταν η επέμβαση ενός ιδιοκτήτη βενζινάδικου σε έναν πελάτη του που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις έντονες υποδείξεις του και να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε, ενώ βρισκόταν δίπλα στις αντλίες.