06 Οκτωβρίου 2017

Στη δημοσιότητα λίστα με μεγαλοοφειλέτες που χρωστούν συνολικά 19,7 δισ. στο Δημόσιο

[Παπαριές! Οι περισσότεροι είναι λαμόγια που κόβουν πλαστά τιμολόγια και δεν έχουν τίποτα στο όνομά τους οποτε δεν μπορείς να τους πάρεις και τίποτα...]

Νέα λίστα με 6.225 οφειλέτες «με ονοματεπώνυμο» που χρωστούν 19,7 δισ. στην εφορία και στα τελωνεία. Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, άσημοι οι περισσότεροι ή «μπροστινοί», βιτρίνες και «αχυράνθρωποι» χωρίς οικονομική επιφάνεια, που φορτώθηκαν «αμαρτήματα» άλλων για να τους κυνηγάει η εφορία. Μεταξύ όλων, πρώτος «φιγουράρει» και πάλι ο υπόδικος Νικόλαος Κασιμάτης από τη Θεσσαλονίκη που χρωστάει από μόνος του πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

«Θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα από τους Θεσσαλονικείς... 1 τραυματίας σε πορεία διαμαρτυρίας [βίντεο]

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης,της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή το 2ο Thessaloniki Summit, στο οποίο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


Δάσκαλος κλείδωσε μαθητές Δημοτικού στην τάξη και τους πέταγε ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Άρχισε να τους βρίζει, να εκσφενδονίζει βιβλία και να αναποδογυρίζει θρανία - Ο 43χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη έπειτα από μήνυση της διευθύντριας του σχολείου - Θα τον εξετάσει ψυχίατρος


ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ! Νέο «χτύπημα»: Φεύγει και η Caixabank από την Καταλονία

Η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας μεταφέρει την έδρα της από τη Βαρκελώνη στη Βαλένθια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Caixabank, επιβεβαιώνοντας την φημολογία των προηγούμενων ημερών, αποφάσισε την Παρασκευή, έπειτα από έκτακτη συνεδρίασή του, να μεταφέρει την έδρα της από τη Βαρκελώνη στη Βαλένθια.


ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ! Ο Τσίπρας βγήκε στο... μπαλκόνι -Του γραφείου του στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Στο μπαλκόνι αποφάσισε να βγει ο Αλέξης Τσίπρας. Οχι προεκλογικό, αλλά σε εκείνο του γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

ΝΔ: H πραγματικότητα «γκρεμίζει» τις ψευδαισθήσεις του Μουζάλα

Ανακοίνωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν στα νησιά του Βορείου - Ανατολικού Αιγαίου η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες και η  Human Rights Watch


Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Στο εδώλιο ο Μαρτίνης και η σύζυγός του για υπόθεση δωροδοκίας από γερμανική εταιρία

Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δείχνει» στον Ανδρέα Μαρτίνη, πρώην πρόεδρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και στη σύζυγό του Γεωργία και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κάμπη, η εισαγγελέας Εφετών που μελέτησε τη δικογραφία για τις προμήθειες του νοσοκομείου από τη γερμανική εταιρεία Hospitalia International.


Και η Δανία απαγορεύει την μπούρκα και το νικάμπ

- Από 1η Οκτωβρίου έχει τεθεί σε εφαρμογή σχετικός νόμος και στην Αυστρία
- Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία και το γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας έχουν ήδη επιβάλλει περιορισμούς για τις γυναίκες που θέλουν να φορούν καλύμματα για ολόκληρο το πρόσωπο σε δημόσιους χώρους
- Η Νορβηγία πρότεινε τον Ιούνιο απαγόρευση των ισλαμικών καλυμμάτων προσώπου σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και πανεπιστήμια.


ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! Καμίνης: Μέντορας του Τσίπρα ήταν η ΝΔ -Εκείνοι έταζαν Ζάππεια, αυτός σκίσιμο μνημονίων


[ΦΩΤΟ-Το background του Καμίνη φαίνεται στο φόντο πίσω του και το ταγάρι που έχει περικεφαλαία την αφίσα του σκ@τόψυχου]

Διμέτωπο κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα Γιώργος Καμίνης από την Λαμία.


Αυξήθηκαν 30% οι Γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2017

Ο γερμανικός τουριστικός κολοσσός Alltours επενδύει περισσότερο στην χώρα μας και προσθέτει στον κατάλογο για το 2018 τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθος, Αλόννησος και Σκόπελος

ΠΑΟΚ: Στα σχέδια η νέα Τούμπα -Ολες οι λεπτομέρειες

Σε νέα εποχή ετοιμάζεται να μπει ο ΠΑΟΚ.

Πολύ κρίσιμη ήταν σημερινή συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο στην διάρκεια της οποίας, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «διαπιστώθηκε η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα».


ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ Ο ΜΕΣΙ! Η Αργεντινή σε κίνδυνο... αποκλεισμού Μουντιάλ 2018

[Χθες το ταγάρι έκανε σούτ και η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ] 

Τεράστια ευκαιρία να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχασε η Αργεντινή, καθώς έμεινε στο 0-0 με το Περού στο «Μπομπονέρα» και υποχώρησε έκτη, δηλαδή εκτός θέσεων πρόκρισης, στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Τέρμα ο σύντροφος Φλαμπουράρης;

Του Γιώργου Κράλογλου

Στον αέρα η τηλεφωνική υπηρεσία Φλαμπουράρη "τα παράπονα σου στον κυρ-Αλέκο". Τον κατασπαράζει η ηλεκτρονική εφαρμογή "καταδόσεις με κινητά".


Φωτογραφίες: Βρέθηκαν όπλα από το 1974 στο βυθό του λιμανιού της Αμμοχώστου

Όπλα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην τουρκική εισβολή του 1974, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε η τουρκοκυπριακή εθελοντική ομάδα καταδύσεων “Kuzey Kıbrıs Sualti Batıklar – North Cyprus Underwater Wrecks”.

Υπόθεση bitcoin: Οργή στη Μόσχα για την πιθανή έκδοση του Ρώσου στις ΗΠΑ

Κατηγορείται για ξέπλυμα 4 δισ. ευρώ - «Αντίθετη με το διεθνές δίκαιο η ετυμηγορία, θα έπρεπε να προηγηθεί το ρωσικό αίτημα», τονίζει η ρωσική κυβέρνηση, που χαρακτηρίζει «περίεργη» την απόφαση


Ντοπαρισμένοι τρεις παίκτες της Basket League

Τρεις Αμερικανοί παίκτες ομάδων της Basket League βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος


Ο Χρυσόγονος για τον Καρανίκα: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος -ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα στο πρόσωπό του.

Ο μικρός Χριστόφορος πάσχει από παιδικό όγκο εγκεφάλου -Εκκληση για βοήθεια κάνουν οι γονείς του

Ο μικρός Χριστόφορος Κωνσταντόπουλος, μόλις πέντε ετών,διαγνώστηκε με «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G), μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου.

Μαδρίτη προς Βαρκελώνη: Διαλύστε το Κοινοβούλιο, κάντε εκλογές!

Από τη μία, η κυβέρνηση της Ισπανίας ζητά ετεροχρονισμένη «συγγνώμη» για την αστυνομική βία την ημέρα του δημοψηφίσματος - Από την άλλη, ωστόσο, «προκρίνει» την προσφυγή στις καταλανικές κάλπες ως «οδό» για τη διευθέτηση της κρίσης


Καραμανλής κατά Μπουτάρη για τις καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

«Έκαναν ζημιά και τώρα ακούμε την εκκωφαντική σιωπή τους» τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Πολύ μεγάλες ευθύνες για την καθυστέρηση στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης έχει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκτός από την κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του κόμματος Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στο Thessaloniki Summit 2017.

«Απαγόρευσαν» τα λουκέτα της αγάπης στην περίφημη γέφυρα του Παρισιού και ορίστε τι κάνουν τώρα οι τουρίστες [εικόνες]

Μπορεί η γέφυρα Pont des Arts στο Παρίσι να απαλλάχθηκε από τα «λουκέτα αγάπης», αλλά οι τουρίστες βρήκαν έναν νέο τρόπο για να αφήσουν το σημάδι τους στη γέφυρα πάνω από τον Σηκουάνα.

Λεοπάρδαλη προκάλεσε πανικό σε εργοστάσιο αυτοκινήτων - ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικοί του Τμήματος Άγριας Ζωής κατάφεραν να ναρκώσουν έπειτα από 36 ώρες συνεχούς παρακολούθησης μία λεοπάρδαλη η οποία περιφερόταν μέσα στους χώρους του μεγαλύτερου εργοστασίου κατασκευής αυτοκινήτων, στα περίχωρα της πρωτεύουσας Νέο Δελχί. Η λεοπάρδαλη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, πιθανότατα θα αφεθεί ελεύθερη σε μακρινή δασική περιοχή.

ΒΡΩΜΟΠΟ@ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ! «Ουπς, σε κόλλησα HIV» έγραφε στους εραστές του οροθετικός μετά από σεξ χωρίς προστασία

Aντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο, ο οποίος κατηγορείται ότι μόλυνε επίτηδες με τον ιό του ΗIV τέσσερις εραστές που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Grindr.


Να απαλλαγεί ο Ι. Διώτης, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Ο κατηγορούμενος δικάζεται για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας εξαιτίας των χειρισμών του στη λίστα Λαγκάρντ, όμως η εισαγγελέας διέγνωσε παντελή έλλειψη δόλου :


Ο Π. Παυλόπουλος, ο καθηγητής Α. Συρίγος και τα δημοψηφίσματα

Του Σάκη Μουμτζή

Μέσα σε μια ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε δύο κινήσεις, απρόσμενες για την μέχρι τώρα πολιτεία του.

Η πρώτη κίνηση του ήταν μια πράξη υψηλού συμβολισμού, καθώς δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον, «επικηρυγμένο» από τους ερυθροτραμπούκους, καθηγητή Α. Συρίγο. Με αυτήν του την ενέργεια και με την σχετική δήλωση του ο Π. Παυλόπουλος υπερασπίσθηκε την ακαδημαϊκή ελευθερία, κάτι που στην Ελλάδα δεν ήταν και δεν είναι κεκτημένο.


Εντυπωσιακή έκρηξη μετεωρίτη στον ουρανό της Κίνας -Τραντάχτηκε η γη [βίντεο]

Άστραψε ο ουρανός στην Κίνα μετά από έκρηξη μετεωρίτη, με αυτόπτη μάρτυρα να καταγράφει το σπάνιο φαινόμενο.

Στο βίντεο φαίνεται η τεράστια μπάλα φωτός να «διασχίζει» τον ουρανό και να κατευθύνεται κατηφορικά, εντυπωσιάζοντας όποιον είχε την τύχη να το δει εκείνη την ώρα.


Βίντεο: Γυναίκα οδηγός είχε 9 μέτρα να παρκάρει, προσπάθησε 7 φορές και τελικά έφυγε

Αν και οδηγούσε Citroen C1 δεν τα κατάφερε να παρκάρει

Την αγωνιώδη και τελικά αποτυχημένη προσπάθεια μιας γυναίκας οδηγού να παρκάρει το ασημί Citroen C1 της σε μια θέση στάθμευσης μήκους περίπου 9 μέτρων κατέγραψε σε δρόμο του Έσσεξ της Βρετανίας αυτόπτης μάρτυρας.


ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ εδώ οι Ρουβίκωνες πανηγυρίζουν που ακύρωσαν πλειστηριασμούς σπιτιών βιομηχάνων

Οι αυτοαποκαλούμενες συλλογικότητες ματαιώνουν πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι για χρέη εκατομμυρίων ευρώ γόνων βιομηχάνων και επιχειρηματικών, καταγγέλλει ο σύλλογος των συμβολαιογράφων σε ανακοίνωσή του.

Οι Ρουβίκωνες έχουν ασχοληθεί με τους πλειστηριασμούς και από την εκπομπή τους στην ΕΡΤ open...,

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Φίλης συγκρίνει ιεράρχες με τζιχαντιστές

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια είναι η σχέση του με την εκκλησία, ο Νίκος Φίλης απάντησε "Εγώ σέβομαι την εκκλησία αλλά δε σέβομαι τα φαινόμενα μιας τζιχαντικής αντιμετώπισης και τέτοια υπάρχουν".


Πανούτσος: Μια σύγκρουση ανάμεσα στην συντήρηση και την κορεκτίλα

Του Αντώνη Πανούτσου

Ο προσδιορισμός του φύλου έχει απασχολήσει τον αθλητισμό από το μακρινό 1966. Την επταετία 1959 – 1966 όταν οι σοβιετικές αθλήτριες αδελφές Ταμάρα και Ιρίνα Πρες είχαν πετύχει 26 παγκόσμια ρεκόρ κατακτώντας τέσσερα χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Ρώμης και του Τόκιο το 1960.

Ληστής πήγε να κλέψει γυμναστήριο ζίου ζίτσου και... τον πλάκωσαν στο ξύλο [βίντεο]

Ενας επίδοξος κλέφτης στη Βραζιλία αποπειράθηκε να ληστέψει ένα γυμναστήριο Ζίου Ζίτσου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τεράστια ατυχία αλλά ταυτόχρονα και θεία δίκη.

Ο ληστής έκανε ένα τεράστιο λάθος που θα θυμάται για πολύ καιρό, όταν αποφάσισε να ληστέψει ένα γυμναστήριο.


Βουλγαράκη στον Δήμο της Αθήνας;

Φωτιά παίρνει το πολιτικό σκηνικό πριν καν ξεκινήσει η επίσημη προεκλογική κούρσα για τις δημοτικές εκλογές.

Ένα όνομα από τα παλιά έρχεται να μπει σφήνα στους σχεδιασμούς προσώπων και επιτελείων.

Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά κατά τον απόπλου του θωρηκτού "Αβέρωφ" - ΒΙΝΤΕΟ

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από τον χθεσινό απόπλου του θωρηκτού "Αβέρωφ".


Τα γυρίζουν για την αλλαγή φύλου στην κυβέρνηση; «Απολύτως σεβαστές οι θέσεις της Εκκλησίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που «προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας και τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας» ζητά η Ιερά Σύνοδος - Αγ. Ορος: Εάν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους


Επανεμφάνιση Σώρρα με απειλές: «Κερατάδες, προδότες...» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το μήνυμα του καταζητούμενου από το κρησφύγετό του

Με οργισμένο ηχητικό μήνυμα επανεμφανίστηκε τη νύχτα ο Αρτέμης Σώρρας . Ο εδώ και 7 μήνες καταζητούμενος Πατρινός επιτίθεται με σφοδρότητα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες...

Γ. Βρούτσης: Η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών στην αγορά εργασίας

Για την αρνητική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας, κάνει λόγο ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης με αφορμή τα στοιχεία της έκθεσης της «Εργάνη» που δημοσιεύτηκαν σήμερα, εκφράζει την ανησυχία του για τους “φτωχούς εργαζόμενους” που συνεχώς αυξάνονται:


Θύμα της κρίσης και ο Τζέιμι Ολιβερ: Φαλίρισε το εστιατόριό του στην Τουρκία

Πτώχευση κήρυξε το εστιατόριο του διάσημου βρετανού σεφ Τζέιμι 'Ολιβερ στο εμπορικό κέντρο Zorlu, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Airbus A380 γίνεται «φτερό στον άνεμο» στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ

Για αρκετά δευτερόλεπτα ο πιλότος προσπαθεί να το ευθυγραμμίσει ενώ κινείται βιαίως δεξιά-αριστερά

Μπορεί το Airbus A380 να είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, εντούτοις παρά το μέγεθός του και αυτό υποτάχθηκε στη δύναμη της φύσης και συγκεκριμένα των ανέμων.


Το νησί των οργίων: Εταιρεία διαφημίζει πακέτα διακοπών με... αλκοόλ, ναρκωτικά και πόρνες

Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών διοργάνωσης διακοπών χρησιμοποιούν στα κλιπ τους τα καλλίγραμμα σώματα εξωτικών καλλονών για να δελεάσουν τον ανδρικό πληθυσμό να αγοράσει τα «πακέτα» που προσφέρουν.

Όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι να δύσει ο ήλιος, εκείνη την πρώτη ημέρα

Ρώτησα έναν σημαντικό στατιστικό ερευνητή ποια είναι η αποδοχή της έννοιας «φιλελεύθερος» στην ελληνική κοινωνία και μου απάντησε ότι αυτή ξεπερνάει σήμερα το 40%! Στην Ελλάδα, όπου η αναφορά και μόνο στον φιλελευθερισμό ήταν μέχρι πρόσφατα «ποινικό αδίκημα». Οι Έλληνες φιλελεύθεροι οφείλουμε πολλά στον Αλέξη Τσίπρα. Χωρίς την δική του βοήθεια δεν θα είχε συμβεί αυτό!


ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! «Δεν ήσουν αρκετά σκληρός με την Ελλάδα», επικρίνει τον Σόιμπλε ο πιθανότερος διάδοχός του

Ο ηγέτης των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), του κόμματος που πιθανόν να είναι εταίρος στην επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ζήτησε σήμερα να υπάρξει σκληρότερη στάση για τη δημοσιονομική πολιτική και την πολιτική στην ευρωζώνη -χωρίς ωστόσο να διεκδικεί μέχρι στιγμής το υπουργείο Οικονομικών.


Χατζηδάκης: Στα ευρωπαϊκά πρότυπα, η πρόταση της ΝΔ για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

«Θα καταθέσουμε τη δική μας πρόταση για το θέμα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.


«Κυνήγι μαγισσών» στο Ιπποκράτειο: «Σπρώχνουν» δύο καρδιοχειρουργούς εκτός ΕΣΥ

Οι χειρουργοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο κι ελέγχονται όχι για πράξεις δικές τους, αλλά της δημόσιας διοίκησης, που μάλιστα χρονολογούνται από το 1984


Το φύλο δεν αλλάζει. Αλλάζει η συμπεριφορά

Αν η κυβέρνηση και κάθε βουλευτής που θέλει να παραστήσει τον προοδευτικό, είχαν βάλει το μυαλό τους να δουλέψει και είχαν συμβουλευτεί την επιστήμη, δεν θα χρειαζόταν να παρέμβει η εκκλησία για να ζητήσει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «αλλαγής φύλλ=ου», για λόγους μάλιστα έξω από την επιστήμη. Στη χώρα πρωταγωνιστεί, όπως πάντα, η δοξασία και η ιδεολογική αγραμματοσύνη αντί για τη Γνώση. Δεν πάμε καλά.

Ποιο σκηνικό περιγράφουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Περίοδος «κυλιόμενων» δημοσκοπήσεων είναι αυτή που διανύουμε. Μετρήσεις που διεξάγονται από τα κομματικά επιτελεία, με βάση τις οποίες αναπροσαρμόζουν τις τακτικές τους και διαμορφώνουν την επικοινωνιακή τους διαχείριση.


ΑΝΕΛ. Πολιτική κίνηση ή «ασθένεια»;

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ένα κόμμα που προέκυψε μέσα από την δίνη της μνημονιακής κρίσης. Κέρδισε το εκλογικό ποσοστό του κινούμενο στο ίδιο μήκος κύματος με την Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτίζοντας την «ιδεολογία» του με την ψήφο διαμαρτυρίας των πολιτών. Στην ουσία, αυτοπροσδιορίστηκε ως αντισυστημικός πολιτικός φορέας ερεθίζοντας ακόμα περισσότερο τα «ταπεινά ένστικτα» των ψηφοφόρων του που αναζητούσαν έναν νέο αξιακό κώδικα στις επιλογές τους.


Το περίεργο πρότζεκτ μιας φοιτήτριας -Βγάζει selfies με όσους της κάνουν καμάκι [εικόνες]

Εναν πολύ πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε μια 20χρονη φοιτήτρια από την Ολλανδία για να «ξεμπροστιάσει» τους άνδρες που την παρενοχλούν στον δρόμο: να φωτογραφηθεί μαζί τους.


ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΩΝ! Ματαιώνουν πλειστηριασμούς εις βάρος γόνων βιομηχάνων και επιχειρηματιών, λένε οι συμβολαιογράφοι

«Στην κρίση του καθενός είναι εάν με αυτές τις ματαιώσεις προστατεύεται και ο οικονομικά ασθενέστερος» - Στο εξής θα δημοσιοποιείται ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώνονται

Οι αυτοαποκαλούμενες συλλογικότητες ματαιώνουν πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι για χρέη εκατομμυρίων ευρώ γόνων βιομηχάνων και επιχειρηματικών, καταγγέλλει ο σύλλογος των συμβολαιογράφων σε ανακοίνωσή του.


Οι νοσηλευτές καίνε τα πτυχία τους γιατί το υπ. Υγείας τους εξισώνει με τις μαίες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Υγείας μέλη της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου το οποίο, όπως λένε, «εξισώνουν επαγγελματίες Πανεπιστημιακής και Ανώτερης εκπαίδευσης με βοηθούς ΔΕ και "μπερδεύουν" τους νοσηλευτές με τις μαίες…».

ΚΛΑΙΜΕ! Μύδροι Κούλογλου για ΕΡΤ: Χειρότερη από πριν

Τα βέλη του για τους χειρισμούς της στην ΕΡΤ, στρέφει κατά της κυβέρνησης με άρθρο του ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Ποιος «γαλάζιος» δήμαρχος εξυμνεί υπουργό και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίγη ενθουσιασμού φαίνεται πως προκάλεσε στον γαλάζιο δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου στην περιοχή του, λόγω των ενεργειών του για να λειτουργήσει το φράγμα της Μεσοχώρας.

Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ Megan Fox έντυσε τον 5χρονο γιο της ως Elsa από το «Frozen»

H Μegan Fox και ο σύζυγός της Βrian Austin Green απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας στα μαγαζιά με τα τρία τους παιδιά. Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε sites της Αμερικής είναι ότι ο 5χρονος γιος του ζευγαριού, Noah, ήταν ντυμένος με το φόρεμα της πριγκίπισσας Elsa από την ταινία της Disney, Frozen.

Με μάσκες οξυγόνου έφυγαν από το γήπεδο στα βουνά της Βολιβίας οι Βραζιλιάνοι

Όλη η ομάδα χρειάστηκε οξυγόνο μετά το ματς που διεξήχθη στα 3.637 μέτρα υψόμετρο
Υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, ειδικά για όσους δεν έχουν συνηθίσει, διεξήχθη στα βουνά της Βολιβίας το ματς της εθνικής ομάδας της χώρας με την Βραζιλία.

To Paris Match σφάζει τον Ριμπολόβλεφ -Σκοτεινό παρελθόν, τον έδιωξαν από το Μονακό για διαφθορά [εικόνες]

Το Μονακό ζήτησε από τον Ρώσο ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να εγκαταλείψει το πριγκιπάτο επειδή εξαγόρασε τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ για τις προκλήσεις του Καρανίκα

Η «φλυαρία» του συμβούλου του πρωθυπουργού προκαλεί εντάσεις

Υπερκινητικός, τουλάχιστον στα social media, εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας και ως συνήθως… προκαλεί πονοκεφάλους.

Ο τουρισμός στη Βαρκελώνη πρώτο θύμα της κόντρας Ισπανίας-Καταλονίας -Ακυρώσεις κρατήσεων

Ο τουριστικός κι εμπορικός κόσμος στη Βαρκελώνη έχει πάψει πια να εκπέμπει την εικόνα της αισιοδοξίας, που είχε αρχίσει να ανατέλλει πάνω από την πόλη χάρις στη γρήγορη ανάκαμψη των επισκέψεων μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στη Ράμπλα.