09 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο Αρκάς με την αλλαγή φύλου και τα μνημόνια Τσίπρα

Με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο διόρθωσης του φύλου ο δημοφιλής σκιτσογράφος Αρκάς βρίσκει την ευκαιρία να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική.

Ο Θάνος Ασκητής στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή ταυτότητας φύλου – ΒΙΝΤΕΟ

Για το νομοσχέδιο σχετικά με την αλλαγή ταυτότητας φύλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, Θάνος Ασκητής.

Παρασκηνιακά Τι αφιέρωση έκανε το ΓΑΤΑΚΙ ο Τσακαλώτος στον Σόιμπλε;

Ένα διαφορετικό Eurogroup έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ήταν το τελευταίο για τον Βόλφκαγκ Σόιμπλε ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος της γερμανικής Βουλής.

Ο υπάλληλος του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη που είναι ο… Μάικλ Τζάκσον [βίντεο]

Ενας 40χρονος δημοτικός υπάλληλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΣΚΑΪ μεταμφιεσμένος ως... Μάικλ Τζάκσον και χόρεψε σαν τον γνωστό σταρ.


ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Κατά της μονομερούς ανακήρυξης της ανεξαρτησίας η δήμαρχος Βαρκελώνης

Η Άντα Κολάου δήλωσε ότι «τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της 1ης Οκτωβρίου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως βάση»

Η δήμαρχος της Βαρκελώνης Άντα Κολάου τάχθηκε σήμερα ενάντια σε μια μονομερή ανακήρυξη ανεξαρτησίας από το καταλανικό κοινοβούλιο, ζητώντας από την ισπανική κυβέρνηση να αποσύρει τις αστυνομικές ενισχύσεις που έχει στείλει στην περιοχή.


Γέμισαν οι κρυψώνες στη Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας για το φύλο

Γραμματεία προς βουλευτές: «Μην ικετεύετε για καβάτζες. Είμαστε πλήρεις»

Σε έναν αγώνα δρόμου της τελευταίας στιγμής έχουν επιδοθεί τα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί, προκειμένου να βρουν ένα μέρος να «εξαφανιστούν» όσο διαρκεί η ψηφοφορία για τον προσδιορισμό του φύλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα έριχνε και την κυβέρνηση ο μπούλης αν το ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Τώρα με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου κρύφτηκε στη Βραζιλία για να μη μιλήσει:

Πρετεντέρης: Αν άλλο κυβερνητικό σχήμα δεν κυκλοφορεί στην πιάτσα, τότε "Κυριάκος ή Χάος!"

"Πού να στείλει τα λουλούδια ο Θεοδωρικάκος;" ρωτάει ο Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Αχτσιόγλου: Δεν θα μπορέσουμε να μηδενίσουμε τις εκκρεμείς συντάξεις μέχρι το τέλος του έτους



Το καλοκαίρι έλεγε ότι θα τις μηδένιζε τον Οκτώβριο...

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να μηδενίσει τον αριθμών των εκκρεμών συντάξεων, οι κάτοχοι των οποίων αναμένουν πολλούς μήνες, έως και χρόνια δίχως εισόδημα, για την καταβολή τους, προχώρησε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, προσδιορίζοντας το νέο χρονοδιάγραμμα-δέσμευση της κυβέρνησης, τον Ιούνιο του 2018. Πρόσθεσε, δε, πως στόχος της κυβέρνησης είναι η παροχή συντάξεων έναν με δύο μήνες από την ημερομηνία του αιτήματος.


ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! Μόνο 50 ΣΥΡΙΖΑίοι άκουσαν τον Τσίπρα να υπερασπίζεται την αλλαγή φύλου στα 15: Είναι πράξη γενναιότητας

Με επιφανείς εκπροσώπους της ΛΟΑΚΤΙ κοινότητας στα θεωρεία (Πάολα, Βαλλιανάτος κ.α.) αλλά με την παρουσία μόλις 50 περίπου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως αυτονόητη πράξη γενναιότητας το ν/σ για την αλλαγή ταυτότητας φύλου στα 15 έτη.

Ριμπολόβλεφ κατά Μονακό: Πρωτοφανής εκστρατεία παραπλάνησης και συκοφαντίας

Μας χτυπάνε γιατί το 2015 ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είχε το θάρρος να αποκαλύψει τη μεγαλύτερη διεθνή απάτη που έγινε ποτέ στην αγορά έργων τέχνης, αναφέρουν στενοί συνεργάτες του


Βίντεο: Σπάνιος «πύρινος στρόβιλος» σε μεγάλη φωτιά στην Πορτογαλία

Έναν «στρόβιλο φωτιάς» κατέγραψε η κάμερα ενός τηλεοπτικού σταθμού στην Πορτογαλία, που για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο έλεος των πυρκαγιών.

Μηδενίστηκε η ΠΑΕ Ποντίων επειδή φόρεσαν φανέλα για την Γενοκτονία [εικόνες]

Τον κίνδυνο να αποκλειστεί από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης αντιμετωπίζει πλέον η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίων, μετά το μηδενισμό της την Κυριακή στο ματς με τον Πανθρακικό, λόγω της φανέλας που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές της με το μήνυμα για τη Γενοκτονία.

ΒΙΝΤΕΟ-Το τελευταίο μήνυμα της Βουλγάρας στον δολοφόνο του γιατρού: Φεύγει τώρα, είναι μόνος στο αυτοκίνητο

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο», ήταν το τελευταίο sms που έστειλε η σύζυγος του γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη στον εραστή της, λίγο πριν αυτός σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.


Fraport: Ξεκινούν τα έργα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Εργα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ξεκινά η Fraport Greece, ανακατασκευάζοντας τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης.

Ο νέος διάδρομος θα είναι ασφαλής, συμβατός με τα διεθνή πρότυπα διάδρομος από-προσγείωσης ικανός να υποστηρίξει την προβλεπόμενη επιβατική κίνηση τα επόμενα 20 χρόνια.


Ο Ισίδωρος Κούβελος απέσυρε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΕ

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου στην ΕΟΕ ανακοίνωσε ο Ισίδωρος Κούβελος.

Με επιστολή που έστειλε προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.


Οπαδοί του Σώρρα «την έπεσαν» σε δημοσιογράφους

Οι δημοσιογράφοι έκαναν ρεπορτάζ στη γειτονιά του φυγόδικου με σκοπό να διασταυρώσουν πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιστροφή του Σώρρα στην Αθήνα - «Θα δείτε τι θα πάθετε» έλεγαν με ύφος οι συγγενείς και οπαδοί του και ειδοποίησαν την Αστυνομία

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΣΤΕΙΟΣ! Ο Μαυρωτάς σήκωνε τη σημαία για να μπορούν 15χρονοι να αλλάζουν φύλο και χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αποδέκτης των χειροκροτημάτων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατά την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Κόρη Πικάσο σε Μακρόν: Έφερες και τη Δουλτσινέα σου μαζί;

Απίστευτες ατάκες από την κόρη του διάσημου ζωγράφου στον Γάλλο Πρόεδρο - Τον επέπληξε γιατί άργησε στο ραντεβού τους - Το προεδρικό ζεύγος εγκαινίασε έκθεση Πικάσο στο Παρίσι

Μακρόν και Μπριζίτ επισκέφθηκαν το Μουσείου Πικάσο στην καρδιά του Παρισιού απολαμβάνοντας από κοντά τα έργα του διάσημου ζωγράφου.

Βίντεο από την διαμαρτυρία των 20 διεμφυλικών και της Λουκά στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη ειναι αυτήν την ώρα η συγκέντρωση των διεμφυλικών στο Σύνταγμα, που διαμαρτύρονται για την προωθούμενη ρύθμιση για την διόρθωση φύλου, αφού την θεωρούν άτολμη.

Η «Μητέρα των Δράκων» κάνει διακοπές στη Μύκονο -«Ετσι πρέπει να είναι η ευτυχία» [εικόνα]

Φθινοπωρινές διακοπές στην Ελλάδα κάνει η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ.

Η «Ντενέρις» -γνωστή και ως «Μητέρα των Δράκων»- βρίσκεται εν πλω και το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο, όπως ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram.


Επειγόντως για μάθημα γραμματικής ο Γιώργος Καμίνης

Λάθος που βγάζει... μάτι στην προεκλογική του καμπάνια

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της προεκλογικής καμπάνιας του Γιώργου Καμίνη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Η χαμένη ευκαιρία του... αιώνα

Ξέφυγε από τον αμυντικό, ξεπέρασε το εμπόδιο του τερματοφύλακα και... έγινε διάσημος. Για τον πιο λάθος λόγο όμως.

Ο Ντένις βαν Ντούινεν κατάφερε να χάσει το... άχαστο γκολ και πέτυχε κάτι σπάνιο: χάρη σε εκείνον έγινε viral μία φάση από το πρωτάθλημα Δ' κατηγορίας της Ολλανδίας.


«Θερμό επεισόδιο» στο καφενείο της Βουλής μεταξύ Παπαρήγα και Κοντονή για την πατρότητα της ΟΧτωβριανής Επανάστασης-ΒΙΝΤΕΟ

«Πέσιμο» στον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έκανε στο καφενείο της Βουλής η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. «Ντροπή να μιλάτε εσείς και να υπερασπίζεστε την Οκτωβριανή Επανάσταση. Φορέστε τον φερετζέ της Οκτωβριανής Επανάστασης».

Άρωμα Ελλάδας στο Game of Thrones – Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να κάνει δοκιμαστικό!

Η σειρά που έχει σαρώσει σε όλο τον κόσμο ετοιμάζει τον όδγοο κύκλο του.

Τα δοκιμαστικά για την επιλογή των ηθοποιών έχουν ξεκινήσει και Games of Thrones χωρίς άρωμα Ελλάδας γίνεται; Δε γίνεται. Ο Πάνος...

Η στιγμή που ο Σφαιρόπουλος έδιωξε τον Παπανικολάου και τον έστειλε στα αποδυτήρια [βίντεο]

Ο Ολυμπιακός εκτός από την σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, καλείται να διαχειριστεί και το ζήτημα του Παπανικολάου.


Ιερώνυμος για Τσιάρτα: Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι-Τι απαντά ο ποδοσφαιριστής

«Κάθε άνθρωπος αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές του. Η Εκκλησία έχει σταθερή θέση σε αυτά τα θέματα. Λυπάμαι γιατί είναι τόσα τα προβλήματα, της πείνας και της δυστυχίας, και εμείς ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ερωτηθείς για το νομοσχέδιο σχετικά με την ταυτότητα φύλου και ποια θα είναι η αντίδραση της Εκκλησίας αν ψηφιστεί όπως έχει.

ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΑ 4! Υπονοούμενα Δημητράκη Καμμένου ότι ο Πανάρας δεν θα ψηφίσει

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου από τα 15 επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε πως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο και ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος!


Ολα όσα είδαν οι New York Times στην Βόρεια Κορέα -Ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν [βίντεο]

Ο Νίκολας Κριστόφ, ο Αμερικάνος δημοσιογράφος των New York Times (και κάτοχος δύο βραβείων Πούλιτζερ), ταξίδεψε μέχρι την Βόρεια Κορέα, έμεινε στην Πιονγιάνγκ, μίλησε με Βορειοκορεάτες που ζουν εκεί και κατέγραψε όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τα σπίτια τους.

Εκπληκτικό βίντεο: Η θέα ενός πιλότου κατά την προσγείωση αεροσκάφους -Η βουτιά μέσα στα σύννεφα [βίντεο]

Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η θέα που αντικρίζει ένας πιλότος και μόλις δείτε το βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει καλύτερη θέση από το κάθισμα του πιλοτηρίου.


Παρέμβαση εισαγγελέα για την αφίσα κατά του καθηγητή Συρίγου «Αυτός είναι ο φασίστας»

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αφίσα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας με το πρόσωπο του καθηγητή Άγγελου Συρίγου και την επιγραφή «Αυτός είναι ο φασίστας».


Απασφάλισε πάλι ο Γκλέτσος: Κάνω σεξ μέσω Διαδικτύου...

Δεν συγκρατήθηκε, για μια ακόμη φορά ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε πάλι για σεξ, προκαλώντας ντόρο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ηθοποιός, σε σημερινή του συνέντευξη στον Alpha, σε σήριαλ του οποίου πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε ότι κάνει σεξ μέσω Ιντερνετ.


Αλλαγή του εκλογικού νόμου προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την αλλαγή του εκλογικού νόμου, με τη θεσμοθέτηση ενός αναλογικότερου και δικαιότερου συστήματος με «σκαλοπάτια», ώστε το μπόνους των εδρών να μοιράζεται με βάση το ποσοστό που παίρνουν τα κόμματα, πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Ανδριανόπουλος: Παράθυρο παράνομης μετανάστευσης η δήλωση αλλαγής φύλου

Με την παράνομη μετανάστευση συνδέει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Η «χοντράδα» της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας για τα τροχαία -Τους έκραξαν όλοι [εικόνα]


Την αίσθηση του χιούμορ της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας αμφισβήτησαν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που σχολίασε το φόρο αίματος που πλήρωσε η χώρα στην άσφαλτο το Σαββατοκύριακο.


Η... ανεπίσημη παράδοση παραλαβή Άδωνι-Κικίλια στη Βουλή

Ο Βασίλης Κικίλιας που αποχώρησε από εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αναλαμβάνει τομεάρχης Άμυνας συζητούσε στο εντευκτήριο της βουλής με τον προκάτοχο του και αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιαδη.


Η πρόταση νόμου της ΝΔ για την ταυτότητα φύλου-Μόνο πάνω από 18 χρονών

Την πρόταση νόμου για την ταυτότητα φύλου έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η Νέας Δημοκρατία, ενόψει της ψήφισης του επίμαχου κυβερνητικού ν/σ στην Ολομέλεια την Τρίτη. Νωρίτερα, ο η αξιωματική αντιπολίτευση δια του εισηγητή της Νίκου Παναγιωτόπουλου γνωστοποίησε ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο.


Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Κακλαμάνης: Να καλύπτεται από τα Ταμεία η εγχείρηση φύλου- ΒΙΝΤΕΟ

[Δηλ. ρε μεγάλε το θεωρείς ασθένεια και πρέπει να το πληρώνουν τα Ταμεία ή μας λες ότι τα Ταμεία πρέπει να πληρώνουν και τις πλαστικές μύτης; Λιγη σοβαρότητα ρε!]
Παρέμβαση στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου έκανε από το προεδρείο της Βουλής, ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης, Ρέτσος προτείνουν: Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης!

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές,μας καλούν να δώσουμε αίμα και να μοιραστούμε τη ζωή με τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη


ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! Η Τουρκία απειλεί να ακυρώσει την συμφωνία με τη Ρωσία για τους S-400

Η Τουρκία ενδέχεται να ακυρώσει την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τη Ρωσία την από κοινού κατασκευή των εν λόγω συστημάτων, κάτι που θα σήμαινε και τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τη ρωσική προς την τουρκική πλευρά.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Είστε άθεοι ΣΥΡΙΖΑίοι μην μιλάτε για τις θέσεις της Εκκλησίας-Ο Καμμένος κρύφτηκε για να μην ψηφίσει

Κόντρα ξέσπασε για ακόμη μια φορά σχετικά με τα εγκλήματα κομμουνισμού και ναζισμού με αφορμή την συζήτηση για την αλλαγή φύλου, στη βουλή.


Στον «αέρα» η αλλαγή φύλου ΣΥΡΙΖΑ-Το ΠΟΤΑΜΙ δεκανίκι του Τσίπρα-Κ@λοτούμπα ΠΑΣΟΚων που δεν ψηφίζουν-Ονομαστική ψηφοφρία άυριο μετά από αίτημα της ΧΑ

Δεν θα το ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ - «Προβληματίζονται» και θεωρούνται αμφίβολοι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Στηρίζουν οι «έξι» του Ποταμιού - Αναγκασμένη να στραφεί στη «δεξαμενή» των οκτώ ανεξάρτητων η κυβέρνηση - Εάν καταψηφιστεί η διάταξη για την αλλαγή φύλου στα 15, καταψηφίζεται στο σύνολό του το άρθρο 3, που αφορά στη «φυλομετάβαση» των ενηλίκων

Το δώρο που έκανε το Eurogroup στον Σόιμπλε -Με τις υπογραφές όλων των μελών [βίντεο]

Ενα συμβολικό αποχαιρετιστήριο δώρο ετοίμασαν τα μέλη του Eurogroup στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Παναγιωτάκης: Βίλα στην Κηφισιά, 1.000 τμ, έχει κοινωνικό τιμολόγιο!

Για όργιο απάτης σε βάρος της ΔΕΗ μέσω των Κοινωνικών Οικιακών Τιμολογίων μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκης προαναγγέλοντας τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε δικαιούχους του ΚΟΤ με απίστευτα υψηλές καταναλώσεις και μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές.


ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ! Στο αρχείο οι καταγγελίες για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβα

Δεν ήταν υπόχρεη κατάθεσης κοινής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, το διάστημα που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη


ΒΙΝΤΕΟ-Μιλάνε η άνθρωποι που έκαναν καρίερα με το "ή εμείς ή αυτοί"!

Να ο Φίλης κατηγορεί την Εκκλησία ότι ο λόγος της...

Οι εκλογές, η δεξιά παρένθεση και ο «ξαφνικός θάνατος» της κυβέρνησης

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γεγονός πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπροστά της έναν ανηφορικό δρόμο νέων μέτρων. Και είναι γεγονός πως οι μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η τρίτη αξιολόγηση είναι πολιτικά κοστοβόρες.


Συναρπαστικό timelapse βίντεο μάς ξεναγεί στο Μανχάταν μέσα σε 2,5 λεπτά [βίντεο]

Μέσα σε μόλις 2,5 λεπτά μπορούμε να απολαύσουμε το τοπίο της Νέας Υόρκης μεσα από ένα timelpse βίντεο που ετοίμασε ένας φωτογράφος, αφιερωμένο στην πόλη που είναι «στο πόδι» όλο το 24ωρο.

Βίντεο: Το πιο αστείο γκολ στην καριέρα του Ντρογκμπά

Με μια τεράστια γκάφα του Μπράουν στην εστία της Rio Grande Valley, σκόραρε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά για λογαριασμό της Phoenix Rising, τα ξημερώματα της Κυριακής


ΒΙΝΤΕΟ-Ειρωνευόταν κιόλας ο τσ@γλανος...

Τώρα ο Τσίπρας έχει έτοιμες 200.000 κατασχέσεις σπιτιών και αυτοκινήτων... προεκλογικά ειρωνευόταν ουρλιάζοντας:

Μία δασκάλα καταδικάστηκε επειδή είχε ερωτική σχέση με 15χρονο μαθητή (pics)

Οι δασκάλες όλου του κόσμου έχουν... ξεφύγει. Νέα υπόθεση ήρθε στο φως με δασκάλα που έμαθε σε 15χρονο μαθητή της τα μυστικά του έρωτα.