10 Οκτωβρίου 2017

Κλαίει το twitter με την "απόδραση" Καμμένου στη Βραζιλία #Pano_copana

Στη Βραζιλία... απέδρασε ο Πάνος Καμμένος ενώ στη Βουλή ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, κάτι το οποίο σχολιάζεται από χθες καυστικά και με χιούμορ στα social media.

Στο twitter έχει στηθεί ένα πραγματικό πάρτι με την κοπάνα του υπουργού εθνικής άμυνας, όπου οι χρήστες γράφουν στο hashtag #Pano_copana

ΠΕΦΤΟΥΜΕ Απ΄ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Τέως ΠΑΣΟΚος δήμαρχος με αδήλωτα εισοδήματα 1,2 εκατ. ευρώ – Δείτε ποιος είναι

Ποινική δίωξη σε βάρος του τέως δημάρχου Καλαμαριάς Χριστόδουλου Οικονομίδη ασκήθηκε για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Ξύλο Άδωνι στον κακομοίρη τον Ζαχαριάδη μετά το «ναι» στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.


Βίντεο: Έκαναν πλάκα ότι έσπασε γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1.150μ. και ο ξεναγός φρίκαρε

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, θεωρούν τη συγκεκριμένη φάρσα ως ένα από τα «αξιοθέατα» του έργου

Τουλάχιστον περίεργη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αίσθηση του χιούμορ για τους υπεύθυνους μιας γυάλινης γέφυρας που βρίσκεται σε ύψος 1.150 μέτρων στην Κίνα καθώς αποφάσισαν να κάνουν πλάκα με το ενδεχόμενο τα γυάλινα πάνελ να σπάσουν.


Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια Λεμπιδάκη -Βοηθούσε άρρωστο αγοράκι την περίοδο της απαγωγής

Μπορεί η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη να πέρασε έξι εφιαλτικούς μήνες, ωστόσο δεν έχασε στιγμή την ανθρωπιά της.


Η Στέρτζον τρολάρει την Μέι: Πήγε σε ομιλία με ένα κουτί καραμέλες για τον λαιμό [βίντεο]

Με ένα αστείο ξεκίνησε η Νίκολα Στέρτζον την ομιλία της στο Συνέδριο του Σκωτικού Εθνικού Κόμματος.

«Ηρθα προετοιμασμένη», είπε στους παριστάμενους η πρωθυπουργός της Σκωτίας και τους έδειξε ένα κουτί καραμέλες για τον λαιμό, που κρατούσε. Ολοι γέλασαν, καθώς κατάλαβαν αμέσως τι ήθελε να πει.


Ένας Έλληνας στην εθνική Αλβανίας - ΦΩΤΟ

Ένας Έλληνας θα βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Αλβανίας στο μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Αντώνη Δούκα, που ανέλαβε τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας.

Το παρκάρισμα νταλίκας που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Για αρκετούς οδηγούς το παρκάρισμα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ένας οδηγός νταλίκας στις ΗΠΑ πάρκαρε το μακρύ όχημα του με χειρουργική ακρίβεια. Η προσπάθεια του καταγράφηκε από drone και όπως θα διαπιστώσετε οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Αλλαγή φύλου: Οι απόντες της ΔΗΣΥ κι ο Σταύρακας καθόρισαν το αποτέλεσμα - «Τραυματισμένη» η κυβέρνηση

Οι ΑΝΕΛ διαφοροποιήθηκαν και καταψήφισαν τις προωθούμενες διατάξεις (σ.σ. εκτός του Κώστα Ζουράρι), ενώ σημαντικές απώλειες μετρά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Με τους απόντες να καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία της Βουλής, εγκρίθηκε η διάταξη που επιτρέπει την αλλαγή φύλου και σε ανηλίκους.


Ποιος πρώην βουλευτής έγινε… ψάλτης στην ενορία του

Από τα έδρανα της Βουλής, στα… στασίδια της εκκλησίας βρέθηκε πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη...

Βίντεο: Η σύζυγος του Τότι φίλησε «on air» στο στόμα την πρώην του Μποριέλο

Φραντσέσκο Τότι και Μάρκο Μποριέλο μοιράστηκαν τα αποδυτήρια της Ρόμα ως συμπαίκτες και κέρδισαν την αγάπη των φιλάθλων, αλλά η σύζυγος του πρώτου και η πρώην σύντροφος του δεύτερου έκλεψαν τις εντυπώσεις με το «καυτό» φιλί τους.

Το ΓΑΤΑΚΙ της Καταλονίας «πάγωσε» την ανεξαρτητοποίηση-Παρακαλάει για διάλογο με τη Μαδρίτη

Ο ηγέτης της Καταλονίας πρότεινε το «πάγωμα» της ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της περιφέρειας, καλώντας σε διάλογο την ισπανική κυβέρνηση.

Ο Κάρλες Πουτζδεμόντ με ομιλία του στο περιφερειακό κοινοβούλιο τόνισε ότι η Καταλονία κέρδισε το δικαίωμά της να ανεξαρτητοποιηθεί, με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά την ίδια ώρα έκανε συνεχείς εκκλήσεις για διάλογο στην ισπανική κυβέρνηση και τις Βρυξέλλες.

ΠΑΥΛΉ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ: ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; Μαντινάδα με...εξωγήινους αφιέρωσε ο Πολάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με μία μαντινάδα σχολίασε την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη βουλή ότι ένα «παιδί ήθελε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε ένας εξωγήινος», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Μαίρη Συνατσάκη: Η ολόγυμνη φωτογραφία που «έριξε» το instagram!

Αν και δε την έχουμε συνηθίσει να σε τέτοιου είδους φωτογραφίες η Μαίρη Συνατσάκη το τόλμησε.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ολόγυμνες φωτογραφίες της και άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό. Η Μαίρη Συνατσάκη θα κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο και ο ρόλος της θα είναι ιδιαίτερος.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Λαμία: Άνδρας μπαγλαρώνει γύφτους που πήγαν να διαρρήξουν το σπίτι του

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα μέσα σε μίνι μάρκετ στην Λαμία με πρωταγωνιστές δύο Ρομά, τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που άθελά του ενεπλάκη στη συμπλοκή.


Τι πάει να κάνει δέκα μέρες στην Αμερική ο Καμμένος;

Αν η χώρα δεν βίωνε μια πραγματική τραγωδία, τότε η είδηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κωμωδία.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας ο Π. Καμμένος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βραζιλία και σήμερα συναντάται με τον ομόλογο του Raul Jungmann.

Πέθανε ο ΣΥΡΙΖΑίος γ.γ. του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παντής

[Θα μείνει στην ιστορία σαν ο Αντιπρύτανης που είχε χαρίσει iPhone στη Δραγούμη]

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Γιάννης Παντής.

«Καμίνι» η Φώφη Γεννηματά με τις δηλώσεις Καμίνη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δημοσκόπηση MRB: Το 71,7% διαφωνεί με την αλλαγή φύλου στα 15

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση από την Βουλή του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου η κοινωνία παίρνει θέση για το κοινωνικό αυτό ζήτημα.

Το ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας απολύει από πρόξενο τον Στόιτσκοφ επειδή στήριξε την Καταλονία

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ έφερε τον τίτλο του επίτιμου πρόξενου της Βουλγαρίας στην Καταλονία και την Αραγονία, αλλά όλα δείχνουν ότι τον... χάνει.


ΣΚΙΤΣΟ-Όλο και πιο γάργαρος ο λόγος του Αλέξη... μετά την αλλαγή φύλου

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Πρετεντέρης: Πιο σίγουρο να περάσει κοντά μας ο πλανήτης Νιμπίρου

Δικαίως αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ, αν ζουν ή αν πέθαναν τα δεκάδες χιλιάδες παιδάκια, που σύμφωνα με Παππά-Γεροβασίλη, θα σιτίζονταν με τα λεφτά από τις άδειες των καναλαρχών, δεδομένου ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και τα χρήματα επεστράφησαν:


ΘΕΟΣ! ΓΑΠ: Βρήκα χθες τον Γιόσκα Φίσερ και μου είπε «λεφτά υπάρχουν»!

Αμετανόητος ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να υπερασπίζεται το προεκλογικό του «μότο» το 2009, το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» που τόσο λοιδορήθηκε από φίλους και αντιπάλους.


Έτοιμος ο Ραχόι να συλλάβει τον Πουτζεμόν εάν διακηρύξει απόψε την ανεξαρτησία της Καταλονίας-Ανέβαλε για μια ώρα την ομιλία του το γατάκι!

Η ισπανική αστυνομία είναι έτοιμη να συλλάβει αμέσως τον Πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζεμόν, αν διακηρύξει ανεξαρτησία στο περιφερειακό κοινοβούλιο, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο δύο άτομα εξοικειωμένα με τα σχέδια της κυβέρνησης.


Στην Ελλάδα ο χρυσός Πετρούνιας -Τον υποδέχθηκε η συγκινημένη μητέρα του [εικόνες]

Ο Ολυμπιονίκης και δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας, επέστρεψε από το Μόντρεαλ στην Αθήνα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής και τον πρόεδρο της ΕΓΟ, Θανάση Βασιλειάδη.

ΜΠΟΥΛΗ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ! Απάντηση Καμμένου σε Μητσοτάκη για την απουσία του από τη Βουλή

Στην ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφερόταν στην απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τη σημερινή (Τρίτη) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ταυτότητα του φύλου και την Τουρκική Ένωση Ξάνθης απάντησε ο Πάνος Καμμένος.


Χρηματοδότηση που θα πήγαινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές οφειλές του

Απίστευτο και όμως ελληνικό... Χρήματα που προορίζονταν για την κάλυψη κόστους λειτουργίας του σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καβάλα συμψηφίστηκαν προκαταβολικά με μελλοντικές οφειλές του όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η οργάνωση. Όπως υποστηρίζει πρόκειται για 69.804,57 ευρώ που θα χρησιμοποιούνταν για τη φροντίδα ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στη Νέα Ηρακλείτσα.

Ξαφνικά βρέθηκε ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας

Αν και η ποσότητα θεωρείται μικρή και ακίνδυνη, γεννώνται ερωτηματικά για την πηγή προέλευσής της - Μη αναμενόμενο εύρημα λέει η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας


Ντοκουμέντο για το τροχαίο Παντελίδη: Η εισαγγελική διάταξη που βάζει την υπόθεση στο αρχείο

Διαβάστε πώς σε 10 σελίδες ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών παρουσιάζει ότι ο τραγουδιστής ήταν στη θέση του οδηγού και άρα πρέπει να μπει στο αρχείο η μήνυση της οικογένειάς του κατά της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου

Πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνείς -Τους τραβούσαν βίντεο και ζητούσαν λύτρα

Εγκληματική ομάδα Πακιστανών που διέπραττε απαγωγές ομοεθνών τους εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση στον Κολωνό, τέσσερα άτομα, ηλικίας 21 ετών οι τρεις και 24 ο τέταρτος. Επίσης, αναζητούνται τέσσερις ομοεθνείς συνεργοί τους.


ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή -Την κρατά ενωμένη μόνο ο τυχοδιωκτισμός

«Η κυβέρνηση βγαίνει τραυματισμένη από αυτή την ψηφοφορία, καθώς οι απόψεις της έρχονται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας» ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας την αποτίμησή τους για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.


Η δεύτερη δουλειά του προπονητή της εθνικής Γιβραλτάρ!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Γιβραλτάρ δεν μπορεί να απασχολεί σε μόνιμη βάση τον Τζεφ Γουντ και έτσι αυτός υποχρεώνεται να δουλεύει και αλλού.


Νέα πρόκληση από τον Κύργιο: Τα μάζεψε και έφυγε από τον αγώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο θέμα προέκυψε με τον Νικ Κύργιο, καθώς σήμερα αποχώρησε από το ματς με τον Αμερικανό, Στιβ Τζόνσον, μετά το πρώτο σετ του αγώνα για τον 1ο γύρο του «Shanghai Rolex Masters».

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ! Φωτογραφίες: Πανηγυρίζουν οι διεμφυλικοί στα θεωρεία της Βουλής

Για μια ακόμα φορά, σήμερα, εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας έδωσαν το «παρών» στα θεωρεία της Βουλής, παρακολουθώντας τη συζήτηση και την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15 έτη.

Προβλήματα με τον νόμο η Ειρήνη Κολιδά από το Survivor

Προβλήματα με τον νόμο φαίνεται να είχε προ ημερών η πρώην παίχτρια του Survivor Ειρήνη Κολιδά. Όλα ξεκίνησαν όταν άντρες της Τροχαίας την σταμάτησαν για έλεγχο, και διαπίστωσαν πως οδηγούσε...

Κως: Ιάπωνας θέλει να σώσει τον πλάτανο του Ιπποκράτη!

Τον πλάτανο του Ιπποκράτη στην Κω που παρουσιάζει προβλήματα «γήρανσης», θέλει να σώσει επιχειρηματίας από την Ιαπωνία, ο οποίος ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Για «εξηγήσεις» στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ οι «αντάρτες» βουλευτές

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των οργάνων του κόμματος, μετά τα «αντάρτικα» στην ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου.


Οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Ανάπτυξη 1,8% φέτος και 2,6% το 2018

Ελαφρώς πιο «αισιόδοξη» η πρόβλεψη για το ρυθμό που θα «τρέξει» η ελληνική οικονομία το 2018, σε σχέση με εκείνη του προσχεδίου του προϋπολογισμού - Το Ταμείο ωστόσο προβλέπει ότι η ανάπτυξη θα «φρενάρει» αισθητά από το 2022 και έπειτα


Η «βαθιά» Νέα Δημοκρατία

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν υπάρχει μόνο το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει και η «βαθιά» Νέα Δημοκρατία. Ατομα με πολυετή παρουσία και αγώνες μέσα στην παράταξη, που πιστεύουν πως, δικαιωματικά, είναι οι αυθεντικοί εκφραστές των θέσεων της. Οι κάτοχοι της κομματικής αλήθειας.


ΒΙΝΤΕΟ-Όλυμπος: Super Puma "προσγειώθηκε" με τον ένα τροχό για να διασώσουν ορειβάτη

Κι όμως το ελικόπτερο δεν έχει προσγειωθεί - Βρίσκεται σε υψόμετρο 2.700 μέτρων και οι πίσω τροχοί είναι στον αέρα - Οι διασώστες παρέλαβαν 50χρονο Τσέχο ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά


ΒΙΝΤΕΟ-Έχουν μετατρέψει τους Θεσμούς σε κομματικό τσιφλίκι

Η Τασία ειρωνεύεται τον Δένδια από τη θέση της Αντιπροέδρου της Βουλής

Η εμμονή της Γιαννακάκη με τα υπουργικά έδρανα [εικόνες]

Ακόμη και βουλευτές της πλειοψηφίας σχολίασαν την ανάγκη για… υπουργιλίκι.

Η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και σύμβουλος του Σταύρου Κοντονή Μαρία Γιαννακάκη φαίνεται ότι αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική της στη Βουλή. Είναι φανερό πως στην πρώην βουλευτή λείπουν τα βουλευτικά έδρανα, αλλά οι προτιμήσεις της, ίσως και η επιθυμία της, είναι τα υπουργικά έδρανα.

Απόστολος Δοξιάδης: Τεράστιο λάθος η αλλαγή φύλου στα 15

Μια ανάρτηση πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή για την αλλαγή φύλου στα 15 έκανε ο Απόστολος Δοξιάδης και παραθέτει τα δικά του επιχειρήματα.

ΞΥΔΑΚΙ! Δεν άρεσε στον Τσίπρα το παράειγμα Κυριάκου για τον «εξωγήινο στον Υμηττό»...

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την αλλαγή φύλου στα 15.


Σε όργια με ομαδικό σ@ξ και χρήση ναρκωτικών ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι άγριες σκηνές σ@ξ από τη σειρά Subbura που μεταδίδει το Netflix με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο Έλληνας Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης.

ΤΣΙΡΚΟ απ' τα σούργελα η Βουλή-Με τουρμπάνια και λουλούδια στο κεφάλι [εικόνες]

Η Βουλή ψηφίζει το νομοσχέδιο με το επίμαχο άρθρο 3 για τη διόρθωση φύλου στα 15 και όπως χθες, έτσι και σήμερα βρέθηκαν στα θεωρεία εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Οικογένεια που χρωστούσε πάνω από 500.000 ευρώ έσωσε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσία της

Οικογένεια που χρωστούσε πάνω από 500.000 ευρώ έσωσε την περιουσία της
Πραγματική "ανάσα" αποτέλεσε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας για μία οικογένεια, η οποία κατάφερε να σώσει την περιουσία της, παρά τα υπέρογκα χρέη της.


H EE κόβει τη χρηματοδότηση σε ακροδεξιά κόμματα -Και στη Χρυσή Αυγή

H EE δεν θα χρηματοδοτήσει το 2018 ακροδεξιά κόμματα και think tanks, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δημοσίευμα του ευρωπαϊκού ιστότοπου, EUobserver.


ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Λεβέντης: Ψυχασθενείς όσοι θέλουν να αλλάξουν φύλο

Την άποψη ότι «θα δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα εάν ψηφιστεί η αλλαγή φύλου» εξέφρασε, από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης συμπληρώνοντας ότι «τους δίνουμε κάτι που πάει κόντρα στη φύση».


Ρόδος: Δικαστήριο «κούρεψε» χρέος ύψους 225.790 ευρώ και το έκανε 28.500!

Η 41χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε δική της επιχείρηση, η οποία δεν άντεξε στην οικονομική κρίση και πτώχευσε

Ανακούφιση για μία πενταμελή οικογένεια στη Ρόδο προκαλεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου της πόλης να «κουρέψει» δάνεια ύψους 225.790 ευρώ και το οφειλόμενο ποσό να κατέβει στα 28.500 ευρώ, το οποίος θα αποπληρωθεί σε μηνιαίες δόσεις για χρονικό διάστημα 25 ετών.


Le Monde: Ασάντζ και ΣΥΡΙΖΑίοι έβαλαν ψεύτικες εικόνες οπαδών του Φράνκο για να συκοφαντήσουν τη διαδήλωση εναντίον της απόσχισης [εικόνες]

Παλιές φωτογραφίες και ψεύτικα tweets κυκλοφόρησαν στα social media για να συκοφαντήσουν τις διαδηλώσεις στην Ισπανία, την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Από σταχτοπούτα, γυναίκα-αράχνη: Η γνωριμία της 38χρονης Νταίζης με τον καρδιολόγο -Του καθάριζε το γραφείο

Μόνο με το παραμύθι της Σταχτοπούτας θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη ζωή της Νταίζης, της 38χρονης συζύγου του καρδιολόγου από τη Σητεία, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον εραστή της.