12 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Θα κλάψετε με το τρολάκι ΣΥΡΙΖΑ που έβρισε Πορτοσάλτε και κατέληξε να του ζητάει συγγνώμη

Τρολάκι, κομμουνιστής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να την πει στον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, για το σχόλιό του, σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Του έστειλε μια μούτζα και όταν ο Πορτοσάλτε του απάντησε "αντίδραση φουκαρά που δεν μπορεί να αρθρώσει μισή κουβέντα", έκανε το λάθος να τον πει "πουλημένο"

Το τι ξύλο έφαγε, δεν περιγράφεται, αλλά αυτό που πράγματι είναι όλα τα λεφτά είναι η κατάληξη του διαλόγου... εγώ πάντως μετά από τέτοια ξεφτίλα θα είχα κλείσει το λογαριασμό στο Twitter:

Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί ο δολοφονηθείς Ζαφειρόπουλος-Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι-ΦΩΤΟ

Παντρεμένος με δύο παιδιά ήταν ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο γραφείο του από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλα.


Τσίπρας: Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση - Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τη στυγνή δολοφονία

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα - «Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της ΝΔ & πολύ καλός φίλος» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο


Μετά τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αναβάλλεται η ανάληψη καθηκόντων της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ

Ο άτυχος δικηγόρος ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου

Αναβάλλεται, μετά την είδηση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής...

Στρατιωτικός που παραιτείται για να γίνει βουλευτής δεν μπορεί να ξαναβάλει «τα χακί» αν δεν εκλεγεί

Αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε προκειμένου να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής στις βουλευτικές εκλογές του 1996, όμως το ΓΕΑ δεν δέχτηκε την αίτησή του για επανένταξη για λόγους δημοσίου συμφέροντος


ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Νέα επικίνδυνη μόδα: Γυναίκες βάζουν ξεφλουδισμένα αγγούρια στον κόλπο τους για... «βαθύ καθαρισμό»

Μια νέα «μόδα» που έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δημοφιλία τελευταία εξαιτίας των social media είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής, προειδοποιεί με σημερινή ανάρτηση στo blog της μια Καναδή γυναικολόγος.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο τύπος που έλεγε να καταργηθεί ο στρατός

Τώρα που έκατσε στην καρέκλα κάνει βόλτες με F-16 και χασκογελάει κιόλας:

ΒΙΝΤΕΟ-Δικαστήρια Πειραιά: Αποθέωσαν 20χρονο για τον ξυλοδαρμό στο «Καραϊσκάκη» και... έπεσε νέο ξύλο!

Εργάτης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το μέγαρο - Υπέβαλε μήνυση

Στο πλευρό ενός 20χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στο «Καραϊσκάκη», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, βρέθηκαν σήμερα περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού, που έδωσαν δυναμικό «παρών» έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.


Μητσοτάκης για Ζαφειρόπουλο: "Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία"-Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Τον αποτροπιασμό του για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Το απίστευτο βίντεο της ΚΝΕ για την πτήση Τσίπρα με F-16 -«Τράβα μαλλί»

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο αντέδρασε η ΚΝΕ στην πτήση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με F16.

Η Νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος έφτιαξε ένα βιντεάκι με τίτλο «Πετάει πετάει ο Τσίπρας;» όπως έγραφε το non paper του Μαξίμου.


Η ΑΕΚ απαντά στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και κινείται νομικά για τα νέα εμπόδια που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑίος

Απαντήσεις έδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με όλα όσα αναφέρει στο φυλλάδιο που μοίρασε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, κατά της μελέτης υπογειοποίησης οδών πέριξ του υπό κατασκευή γηπέδου.

Η Αθήνα γιορτάζει τα 73 χρόνια από την απελευθέρωσή της-Τσολιάδες έκαναν έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη

Την 73η επέτειο της απελευθέρωσής της από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής, γιορτάζει σήμερα η Αθήνα.

Η Αθήνα απελευθερώθηκε από τα ναζιστικά στρατεύματα στις 12 Οκτωβρίου του 1944.

Η εντυπωσιακή υπαξιωματικός της Π.Α. που έκλεψε την παράσταση κατά την ομιλία του Τσίπρα στους πιλότους - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+ πάνω από το Βόρειο Αιγαίο, στο πλαίσιο της επίσκεψή τους στην 110 Πτέρυγα Μάχης και την 337 Μοίρα στη Λάρισα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στους πιλότους.

Ο Γιαννακόπουλος υπολογίζει σε 94 εκατ. ευρώ τα χρέη του ΠΑΟ [εικόνα]

Τη δική του εκδοχή για τα χρέη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Instagram, στη φωτογραφία που ανάρτησε νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έβγαλε τη σούμα στα 94 εκατομμύρια ευρώ.

Τρύπα-μυστήριο, πιο μεγάλη από τη μισή Ελλάδα, εντοπίστηκε στην Ανταρκτική

Η τρύπα θεωρείται η μεγαλύτερη “polynya” (η ονομασία του φαινομένου) στη Θάλασσα Γουέντελ της Ανταρκτικής από τη δεκαετία του 1970 έως και σήμερα

Μία μυστηριώδες τρύπα με μέγεθος μεγαλύτερο από το Δουβλίνο και κατά πολύ μεγαλύτερο από τη μισή έκταση της Ελλάδας, εμφανίστηκε στους θαλάσσιους πάγους της Ανταρκτικής.


ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! Μετά τις ΗΠΑ αποχωρεί και το Ισραήλ από την UNESCO

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου «εδωσε εντολή στον υπουργό Εξωτερικών να προετοιμάσει την αποχώρηση του Ισραήλ από την Οργάνωση


Δίωξη για δωροδοκία στον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν με εμπλοκή και της… Ελλάδας!

Νέοι σοβαροί δικαστικοί μπελάδες για τον Νασέρ Αλ Κελαΐφι – Μετά τους ελέγχους της UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play, πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες δωροδοκίας – Στην υπόθεση εμπλέκεται και η ελληνική δικαιοσύνη

ΠΕΣ ΤΑ! ΚΑΛΥΒΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ! ΣΥΡΙΖΑία των Κτιριακών Υποδομών για Ελληνικό: Βιώσιμη ανάπτυξη ή ουρανοξύστες υποκουλτούρας;

Διατυπώνει την άποψη πως κανένα σοβαρό επενδυτικό σχήμα δεν πρόκειται να αποχωρήσει μόνο και μόνο επειδή ζητήθηκε η γνωμοδότηση του ΚΑΣ όσον αφορά το "δικαίωμά" του να «ρίξει μπετά» σε χώρο με αρχαιολογικά ευρήματα

Αεροδιακομιδή ασθενούς από ελικόπτερο Aegean Hawk του Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι πριν λίγες ημέρες ελικόπτερ Αegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) μετέφερε ασθενή.


Εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο γραφείο του στα Εξάρχεια [εικόνες]

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.
Σε γραφείο στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια εισέβαλαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης και εκτέλεσαν εν ψυχρώ δικηγόρο μέσα στο γραφείο του.

Αγριες σκηνές στη Βαρκελώνη -Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών για την ανεξαρτησία της Καταλονίας [βίντεο]

Αγριες σκηνές διαδραματίστηκαν στην κεντρική πλατεία Καταλούνια της Βαρκελώνης το απόγευμα της Πέμπτης, την ημέρα που η Ισπανία γιορτάζει την Εθνική της Ημέρα.


Βίντεο: Ασυγκράτητο ζευγάρι κάνει σ@ξ σε παγκάκι μέρα-μεσημέρι

Παρά την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων το ζευγάρι όχι μόνο δεν σταματά αλλά συνεχίζει

Ασυγκράτητες αποδείχθηκαν οι ορμές ενός ζευγαριού που έκανε σ@ξ μέρα-μεσημέρι σε παγκάκι πάρκου στο Ιλινόις των ΗΠΑ.


Οι ΗΠΑ αποσύρονται από την UNESCO-Πανηγυρίζει το Ισραήλ

Την αποχώρηση από την UNESCO αποφάσισαν οι ΗΠΑ, υποστηρίζοντας πως η απόσυρση από τον Οργανισμό σχετίζεται τόσο με τις καθυστερούμενες οφειλές αλλά και τη «συνεχιζόμενη προκατάληψη εναντίον του Ισραήλ».


Έξι μήνες με αναστολή σε 18 μέλη του «Ρουβίκωνα» για την εισβολή στην ισπανική πρεσβεία

Στις απολογίες τους, τόνισαν ότι η πρεσβεία της Ισπανίας δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σε 18 μέλη του Ρουβίκωνα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην ισπανική πρεσβεία, το πρωί της Τετάρτης.


Παραιτήθηκαν Σαραβάκος και Βλάχος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Σε εκλογές και νέο ΔΣ οδηγείται η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Οι Σπύρος Βλάχος (πρόεδρος) και Δημήτρης Σαραβάκος (μέλος) υπέβαλλαν την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο κάτι που σημαίνει ότι πλέον, έχοντας απομείνει μόνο...

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤ ΤΟ ΑΙΜΑ! Ενεση ρευστότητας στους Έλληνες αγρότες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέτρεψε σε πέντε ακόμη κράτη-μέλη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, να αυξήσουν τις προκαταβολές στους αγρότες που πλήττονται από δυσχερείς κλιματολογικές συνθήκες, κατά το πρώτο μέρος του 2017 και αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.


ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΕΛ.ΑΣ.: 3 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό στο Καραϊσκάκη

Τρεις οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομοία ως εμπλεκόμενοι στον άγριο ξυλοδαρμού του φίλου του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ματς Ελλάδα-Γιβραλτάρ.


ΜΠΟΥΦΟΣ! Το ξέσπασμα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τα πλάνα της σειράς που τον δείχνουν να κάνει όργια-ΒΙΝΤΕΟ-

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σκηνές από τη νέα σειρά του Netflix με τον τίτλο «Suburra», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όργια με νεαρά κορίτσια.

Γελάνε οι Τούρκοι με τον "πιλότο" Τσίπρα: Σιγά μεγάλε! Μας τρόμαξες!

Το Haber7 ειρωνεύεται την πτήση του Τσίπρα πάνω από το Αιγαίο - Η Hurriyet κάνει λόγο για επίδειξη δύναμης για εσωτερική πολιτική κατανάλωση - Η Sabah αναφέρει τον Άγιο Ευστράτιο με την τουρκική ονομασία Bozbaba

Ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε σήμερα το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». 

Πρόεδρος του ιδρύματος αναλαμβάνει...

Ο ιστιοπλόος Δημήτρης Παπαδημητρίου υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου αθλητή

Μέσα στο 2017 ο Παπαδημητρίου έχει κατακτήσει 6 μετάλλια σε μεγάλους διεθνείς αγώνες στα Λέιζερ Ράντιαλ

Μεγάλη τιμή για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και την ελληνική ιστιοπλοΐα. Μετά από ψηφοφορία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών ο αθλητής του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει συμπεριληφθεί στους 5 καλύτερους νέους αθλητές για το 2017 και...

Ευελπίδων: ΜΑΤατζής «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα! Κυνηγούσε αντιεξουσιαστή!

- Συγκλονιστικές εικόνες στα δικαστήρια της Ευελπίδων 
- Άνδρας των ΜΑΤ έσπρωξε από την κορυφή σκάλας αντιεξουσιαστή 
- Από το σπρώξιμο παρασύρθηκε ηλικωμένος άνδρας 
- Έπεσε από ύφος 1,5 μέτρου – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι 
- Όλα έγιναν στο περιθώριο δίκης αντιεξουσιαστών για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Στα Ελληνικά τα βιβλία των Ομπάμα από «Εν Πλώ» και Γ.Μουρούτη

Η ελληνική έκδοση των βιβλίων του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα από τις εκδόσεις «Εν Πλω»

Τραγικός θάνατος Ρωσίδας: Κρεμόταν τόπλες από το παράθυρο αμαξιού και χτύπησε σε φανοστάτη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια Ρωσίδα τουρίστρια στη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το κεφάλι της χτύπησε σε φανοστάτη, ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από το παράθυρο αυτοκινήτου και την τραβούσε βίντεο η οδηγός.

ΦΡΙΚΗ ΠΑΣΟΚων-ΦΩΤΟ! Έτοιμος να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή ο Θ. Ρουσόπουλος

Έτοιμος να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή είναι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος επανέλαβε το ενδιαφέρον του για την πολιτική.


Ο απολογισμός της μάχης στη Βουλή ή πώς το άσπρο έγινε μαύρο

Του Σάκη Μουμτζή

Προχθές έγινε η ψηφοφορία στην Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορούσε την νομική αλλαγή φύλου.

Η κυβέρνηση είχε 2 βουλευτές που καταψήφισαν συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου, 2 που απουσίαζαν με «νόημα»  και όλους του βουλευτές των ΑΝΕΛ, του κυβερνητικού εταίρου –πλην ενός—που επίσης καταψήφισαν το επίμαχο άρθρο.


Μοντέλο έκανε κατά λάθος (λέμε τώρα) ζωντανή μετάδοση στο Instagram την ώρα που έκανε σ@ξ [εικόνες & βίντεο]

Μία ατυχή στιγμή που θα θυμάται για πάντα είχε το μοντέλο Κρίστεν Χάντσερ, η οποία έκανε κατά λάθος ζωντανή μετάδοση την ώρα που έκανε σ@ξ με το αγόρι της.

Ο... τυφώνας Αντετοκούνμπο σαρώνει το ΝΒΑ - Πώς ο Έλληνας άσος έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στην καταξίωση - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κυριάκου Γεωργόπουλου

Όταν το καλοκαίρι του 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πραγματικότητα το όνειρο του ΝΒΑ και άφηνε τα αγαπημένα του Σεπόλια και τον Φιλαθλητικό για το Μιλγουόκι και τους Μπακς μπορεί πολλοί να πίστευαν στο ταλέντο του. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι ελάχιστοι περίμεναν ότι μέσα σε χρόνο ρεκόρ ο Έλληνας άσος θα κατάφερνε να γίνει ένα asset για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος χωρίς καρέκλα: Υπάρχει σχέδιο υποχώρησης στη Θράκη ακόμα και απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Τώρα λόγω καρέκλας ψηφίζουν με τον Τέρενς-Σπένσερ-Νικόλαο ότι τους πει ο ΣΥΡΙΖΑ... ακόμα και για "Τουρκική" Ένωση Ξάνθης:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η Αγγελική Ηλιάδη στηρίζει Γιάννη Μανιάτη στην Κεντροαριστερά -Θέλει να γίνει βουλευτίνα

Οτι σκέφτεται τον εαυτό της στη Βουλή και μάλιστα μάχιμα και δυναμικά αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της σε κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και για την πολιτική.


CUP, οι Αριστεροί που απειλούν να ρίξουν τον «προδότη» Πουτζδεμόν -Δημοσιογράφος ο επικεφαλής [εικόνες]

Οι αρχές της Καταλονίας έχουν περιθώριο ως τη Δευτέρα για να εξηγήσουν αν ενεργοποίησαν ή όχι την ανεξαρτησία της περιοχής.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ! Ο Ντάισελμπλουμ αναλαμβάνει σύμβουλος στον ESM

Στρατηγικός σύμβουλος του ESM αναλαμβάνει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μέχρι το τέλος της θητείας του ως επικεφαλής στο  Eurogroup.


Ο πακιστανικός στρατός απελευθέρωσε οικογένεια Δυτικών που είχαν απαγάγει οι Ταλιμπάν από το 2012

Την απελευθέρωση μιας πενταμελούς οικογένειας Δυτικών που κρατούνταν όμηροι από το 2012 από τους Ταλιμπάν ανακοίνωσε ο στρατός του Πακιστάν.


ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΙΘΙΟΣ αγρότης έκανε «βουτιά» πάνω σε νεογέννητα γουρούνια -Σκότωσε 79

Στην φυλακή για 15 μήνες θα μπει ο Ισπανός αγρότης του βίντεο, ο οποίος χωρίς κανένα έλεος πήρε φόρα και πήδηξε πάνω σε ένα κοπάδι με μικρά γουρουνάκια.


Νέες καταγγελίες συμβολαιογράφων για τις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ματαιώσεις πλειστηριασμών από Λαφαζάνη-Κω/λου: Mαταιώθηκαν 4 πλειστηριασμοί για οφειλές 39 εκατ. ευρώ!

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεχίζει την γνωστοποίηση των πλειστηριασμών, οι οποίοι ματαιώνονται από την δράση συλλογικοτήτων.


Συμβόλαιο θανάτου 60.000 ευρώ στο Περιστέρι -Δολοφόνησαν αυτόν και τη σύζυγό του για να μην τον πληρώσουν

Η αστυνομία εξιχνίασε τη δολοφονία του ζευγαριού των Αλβανών στο Περιστέρι στις 3 Φεβρουαρίου.


Οι πρώτες αντιδράσεις γονιών για ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ σημαιοφόρο με κλήρωση

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις κληρώσεις σε ό,τι αφορά τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις ξεκίνησαν στην Αχαΐα.


Αποτοξίνωση από το σεξ σε κλινική στην Ευρώπη κάνει ο παραγωγός του Χόλιγουντ

Το FBI άρχισε τη διενέργεια έρευνας σε βάρος του μεγιστάνα του κινηματογράφου Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, με απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τα άγρια πάρτι με σεξ, όργια και ναρκωτικά των φοιτητών της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ -Ολα όσα συμβαίνουν [εικόνες]

Η Οξφόρδη και το Κέμπριτζ, δύο από τα κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια, θεωρούνται παγκοσμίως συνώνυμα της εθιμοτυπίας και των καλών τρόπων.

Βρούτσης: Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του ΔΝΤ

Ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης δήλωσε πως η έκθεση του ΔΝΤ είναι ένα πραγματικό στοιχείο, που αποτυπώνει τη δυναμική της οικονομίας και τις προοπτικές της και εμείς ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί, γιατί αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις, θα είναι πολύ οδυνηρό για όλους του Έλληνες.

ΝΔ σε Μαξίμου: Τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό... στα σύννεφα

Με καυστικό ύφος η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νομοσχέδιο στην Βουλή για την ινδική κάνναβη