17 Οκτωβρίου 2017

BINTEO-Ρόμπα έκανε αμερικάνος δημοσιογράφος τον Τσίπρα ρωτώντας αν άλλαξε γνώμη για το "τέτοιο κακό να μη μας βρει"

Πριν φτάσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Λευκό Οίκο, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναρωτιούνταν αν θα θυμηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ τι έλεγε για εκείνον ο Ελληνας πρωθυπουργός, προτού εκλεγεί πρόεδρος. Οπως αποδείχθηκε, ο Αμερικανός αγνοούσε τα σχόλια αυτά.


H εκρηκτική παρουσιάστρια που μαγνήτισε τα βλέμματα στην κλήρωση των μπαράζ - ΦΩΤΟ


Όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση την κλήρωση των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι σίγουρο ότι εντυπωσιάστηκαν από την παρουσιάστρια, Βανέσα Χουπενκότεν που επισκίασε τον συμπαρουσιαστή της και παλαίμαχο άσο της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας ρε φίλε! Το θράσος κι η κ@λοτούμπα σε άλλο επίπεδο

Τέτοιοι κωλοτούμπες είναι οι αριστεροί..."Οι Έλληνες λατρεύουν την Αμερική" είπε στον Τραμπ ο άνθρωπος που...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η βουλευτής Μαρία Θελερίτη (ΣΥΡΙΖΑ) «τακτοποιεί» χρέη ενός εκατ. ευρώ του αγροτικού συνεταιρισμού του χωριού της

Τι απαντά η ίδια με ανάρτηση της που φέρει τον τίτλο: «Μαρία Θελερίτη, ορμώμενη εκ Στιμάγκας Κορινθίας»... Η τροπολογία «πέρασε νύχτα» και οδηγεί σε κλείσιμο την ΕΑΣ Κιάτου, στον οποίο ο αγροτικός συνεταιρισμός Στιμάγκας χρωστά 1.000.000 ευρώ


Διασπάστηκαν οι Οικολόγοι Πράσινοι - Φεύγουν 81 στελέχη και καταγγέλλουν Τσιρώνη και ΣΥΡΙΖΑ

Έφτασε στο σημείο ο υπουργός να μιλά με εκφράσεις καμαρίλας - Να μην θέλει να δει την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος αναφέρουν στο κείμενο - καταγγελία - Προαναγγέλλουν νέο «πράσινο» πολιτικό φορέα


Νέες αποκαλύψεις- Γουίδερσπουν: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από σκηνοθέτη στα 16 μου, Λόρενς: Μας έγδυσαν σε οντισιόν

Κάθε ημέρα, όλο και περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ ρίχνουν φως στον σκοτεινό χώρο της βιομηχανίας του θεάματος, αποκαλύπτοντας περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.


Πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής σοκάρει: Με βίασε Ολυμπιονίκης, κατά τη διάρκεια αγώνων

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πρώην πρωταθλήτριας της γυμναστικής, ότι έπεσε θύμα βιασμού, από συναθλητή της, κατά τη διάρκεια αγώνων.

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στο Epsilon για ψευδή είδηση που μετέδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης

Πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στο «Ε» για τη μετάδοση ψευδούς είδησης και προσβολής προσωπικότητας εξαιτίας είδησης που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.  


ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! 2014: Η «χαμένη άνοιξη» που διακόπηκε από την διετία 2015-2016

Ανάπτυξη 0,7% καταγράφηκε το 2014 - Αντί για την προβλεπόμενη ανάπτυξη 2,9 και 3,7%, η σκληρή διαπραγμάτευση είχε ως συνέπεια η χώρα να κατρακυλήσει σε ύφεση 0,3% το 2015 και 0,2% το 2016 - Καμπανάκι του ΙΟΒΕ για τις προοπτικές της οικονομίας


ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! Μάχη κομμουνιστών καπιταλιστών... σε γεύμα εργασίας στον Λευκό Οίκο: Τραμπ απέναντι σε Τσίπρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Ουάσιγκτον το γεύμα εργασίας των δύο αντιπροσωπειών Ελλάδας και ΗΠΑ.

Επικό βίντεο: Παγκόσμιοι αστέρες εύχονται... στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή στα... πάνω της.

Εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, η ομάδα της Πάτρας ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται αστέρες της πολιτικής, της showbiz και του αθλητισμού να εύχονται για τη χρονιά στη Football League.

Η Catherine Zeta- Jones με επική εμφάνιση -Ανέβασε το μαύρο φόρεμα σε άλλο επίπεδο

Η Catherine Zeta-Jones μάλλον πρέπει να έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με το χρόνο: να μην την αγγίξει.

Εκείνος φαίνεται ότι έχει τηρήσει τη συμφωνία τους κατά γράμμα. Στα 48 της χρόνια, η ηθοποιός έχει βρει την εσωτερική ισορροπία που την κάνει να ακτινοβολεί.

USA Today: Νο 1 για να δεις στο ΝΒΑ ο Γιάννης, ανεξαρτήτως ομάδας!

Μια ακόμα απόδειξη πως ο Γιάννης έχει θαμπώσει το παγκόσμιο μπάσκετ και δη τους ειδικούς στις ΗΠΑ. Στην λίστα της USA Today για τον Νο 1 παίκτη να δεις ανεξαρτήτως ομάδας, ο δικός μας Greek Freak φιγουράρει στη κορυφή!


Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ! Πολάκης κατά ΚΕΕΛΠΝΟ: Πού πήγαν 3,5 εκατ. ευρώ από αντικαρκινικό έρανο;

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του υπουργείου Υγείας για την αξιοποίηση ποσού 3,5 εκατ. ευρώ, προερχόμενα από αντικαρκινικό έρανο που έγινε το 2008 και δόθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της Εθνικής Εκστρατείας Πρόληψης κατά του καρκίνου και δημιουργία Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών.


Καρδιολόγος-μαϊμού και γιατροί με πλαστά πτυχία εξωτερικού -Ενας είχε ξεκινήσει ειδικότητα

Τρεις φακέλους που αφορούν ισάριθμες περιπτώσεις πλαστών ιατρικών πτυχίων, διαβίβασε στον εισαγγελέα ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ), ο οποίος έχει ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των μελών του.


Ακρωτηριάστηκε ο εργαζόμενος του δήμου Πατρέων στα χέρια του οποίου εξερράγη σακούλα σκουπιδιών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο αριστερό του χέρι ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος του δήμου Πατρέων, όταν εξερράγη μια συσκευασία που μετέφερε από τα δικαστήρια της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ! Τραμπ στη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Το obamacare είναι ημιθανές, είναι μια ντροπή για το έθνος μας»

Την αφορμή να καταφερθεί -εκ νέου- εναντίον του προκατόχου του στην αμερικανική προεδρία και το σύστημα ασφάλισης που καθιέρωσε στην υγεία και την περίθαλψη, γνωστό ως «Obamacare», βρήκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.


Τραμπ σε Τσίπρα: Θα εγκρίνουμε την αναβάθμιση των F-16

«Θα συζητήσουμε και επιπλέον τρόπους για να βοηθήσουμε την Ελλάδα και η Ελλάδα να βοηθήσει εμάς» είπε ο Τραμπ - «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να ενισχύσουμε τη συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ» τόνισε ο κ. Τσίπρας «Θα υπάρξει αναβάθμιση των F-16» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα.

Προκλητικός Μπλάζεβιτς: «Ποια Ελλάδα; Nα συμφωνήσουμε στα πόσα γκολ θα σταματήσουμε»

Η Ελλάδα κληρώθηκε να αγωνιστεί απέναντι στην Κροατία στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, αλλά ο Τσίρο Μπλάζεβιτς αντιμετωπίζει τα ματς σαν τυπική διαδικασία...


Έριξαν ξανά ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου - Περιπολίες της αστυνομίας για βρεθούν οι δράστες

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει με τα απανωτά κρούσματα ρίψης ναφθαλίνης στα σχολεία του Αγρινίου, που έχουν στείλει μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο τρεις μαθητές και μια καθαρίστρια, δεν φαίνεται να πτοεί τους δράστες που το πρωί της Δευτέρας έκαναν για δεύτερη φορά το ίδιο στο 6ο Λύκειο της πόλης, επί της οδού Γούναρη.


ΝΔ για Πολάκη: Ο κύριος αυτός είναι πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις συνεχείς παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Βίντεο: Δείτε την ώρα που κάνουν «γυαλιά - καρφιά» τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών

Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις! Πώς να περιγράψει κανείς, άλλωστε, με λέξεις την «πλούσια» και συχνή δράση των κουκουλοφόρων από διάφορες αναρχικές οργανώσεις που καταστρέφουν δημόσιες περιουσίες και τρομοκρατούν πολίτες.

Επεισόδια έξω από το υπ. Δικαιοσύνης -Φοιτητές ζητούσαν την αποφυλάκιση της Ηριάννας, συμπλοκή με τα ΜΑΤ [εικόνες]

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης μεταξύ φοιτητών, υποστηρικτών της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Πρετεντέρης: Ηγέτης χωρίς Πυξίδα

Για τον αστείο ΓΑΠ, γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Reuters: Η Ελλάδα βυθίστηκε ξανά σε ύφεση, προβληματίζοντας τους πιστωτές (αποκαλυπτικοί πίνακες)

Η ελληνική οικονομία εμφάνισε τελικά ύφεση πέρυσι, μπερδεύοντας τους διεθνείς πιστωτές της χώρας που προέβλεπαν μικρή ανάκαμψη μετά από χρόνια λιτότητας,αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters.

Ο Μητσοτάκης βρήκε 32 νέα στελέχη από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ -Τι τους είπε [εικόνες]

«Η επόμενη μέρα για την πατρίδα θα είναι μια μέρα δύσκολη, με μεγάλες προκλήσεις. Και θα χρειαστούμε πολλούς νέους ανθρώπους για να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει».

Μουντιάλ 2018: Αυτή είναι η «καυτή» Μεξικανή παρουσιάστρια της κλήρωσης για τα μπαράζ [εικόνες]

Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξήχθη η κλήρωση των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, υπήρχε άλλος ένας σοβαρός λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος τη διαδικασία. Ποιος ήταν αυτός;

ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ! Ο Τσίπρας τουιτάρει καμαρωτός: «Στο ιστορικό Blair House, το οποίο επισκεπτόταν συχνά ο Αβραάμ Λίνκολν»

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο «Blair House» του Λευκού Οίκου, όπου και θα φιλοξενηθείΣτο «Blair House» του Λευκού Οίκου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί, ξεναγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Άκυρο το δημοψήφισμα στην Καταλονία, λέει το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας

Όπισθεν ολοταχώς από τον Πουτζδεμόντ για την ανεξαρτησία της Καταλονίας - Το δικαστήριο έκρινε ότι «ο νόμος παρεμβαίνει των εξουσιών του κράτους» - Τον Σεπτέμβριο, το δικαστήριο, μελετώντας τη νομιμότητά του, είχε «παγώσει» τον νόμο

O ήλιος του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια της κεντροαριστεράς

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να προσπαθεί προς την κατεύθυνση της ενότητας, αλλά φαίνεται πως δεν θέλει ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς να «καλύψει» τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και να δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους του.


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΒΟΣΚΟΣ! Γερμανοί – Πολάκης σημειώσατε 1

Μπορεί στο εσωτερικό να φωνάζει κάθε τόσο και μέσω του Facebook, αλλά με τους Γερμανούς τα βρήκε σκούρα… Μετά από αίτημα των θεσμών και παρέμβαση του Ανδρέα Ξανθού, ο Παύλος Πολάκης υποχρεώνεται να αλλάξει τον νόμο που μήνες τώρα ετοιμάζει για τις προμήθειες των νοσοκομείων και να εφαρμόσει ένα σύστημα, που ετοίμασαν οι Γερμανοί για τη χρηματοδότηση των ελληνικών νοσοκομείων…

Αποκάλυψη! Πόσα παίρνει κάθε παίκτης του Nomads!

Αποκαλύφτηκαν τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, Nomads.

ΝΔ: Αντισυνταγματικές οι μπούρδες του σταλίνα για το νέο ΚΟΚ

«Η κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο εθνικό ζήτημα, για να το αντιμετωπίζει με τη γνωστή της προχειρότητα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».


Οι δύο ξανθιές της Αυστρίας: Οι σύζυγοι του Κουρτς και του ακροδεξιού ηγέτη, αγκαλιά [εικόνες]

Τα φλας των φωτογράφων στη Βιέννη πήραν φωτιά τη βραδιά των εκλογών την περασμένη Κυριακή για να απαθανατίσουν δύο εντυπωσιακές ξανθές, που ενδέχεται να είναι προσεχώς οι «πρώτες» κυρίες της Αυστρίας.

Κι όμως οι αστερίες περπατούν -Το viral βίντεο που είδαν 4 εκατ. χρήστες στο διαδίκτυο [βίντεο]

Πως θα αντιδρούσες αν έβλεπες έναν αστερία να περπατάει μπροστά σου;

O Ζεμπ Χάλοκ δεν πανικοβλήθηκε όπως θα έκαναν οι περισσότεροι, αλλά έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και το βιντεοσκόπησε.

Ενταση στο αποψινό επεισόδιο του Nomads -Ο Μαυρίδης «την λέει» στον Αλεξάνδρου για το «γίνε τατουατζής» [βίντεο]

Στιγμές συγκίνησης αλλά και έντασης θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Οπως μαρτυρά το τρέιλερ του επεισοδίου η επιστροφή των διασήμων στη βίλα συνοδεύεται με νεύρα και εντάσεις.

Γερμανία: Πολιτικός του Die Linke αποκάλεσε συνάδελφό του «ύπουλο Εβραίο»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η ρατσιστική συμπεριφορά του επικεφαλής του γερμανικού Αριστερού Κόμματος (Die Linke) στην πόλη Σααρλουί (στο κρατίδιο του Σάαρλαντ) Mέκαν Κολάσινακ, καθώς αποκάλεσε συνάδελφό του «ύπουλο Εβραίο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο «Κεντροαριστερός» Τσίπρας και το σενάριο για Οικουμενική

Του Σάκη Μουμτζή

Το αίτημα για εκλογές ξεπρόβαλε την άνοιξη του 2016, όταν ήταν πλέον ορατά τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Α.Τσίπρα –Γ.Βαρουφάκη και όταν η Νέα Δημοκρατία, δειλά-δειλά, άρχισε να παίρνει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις-Το βίντεο του Κύρκου που πρέπει να δουν όλοι

"Κύρκος για ηγέτες της αριστεράς-Δείτε το οπωσδήποτε και δείξτε το και σε αλλους" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο όπου ο Κύρκος λέει ευτυχώς που δεν κερδίσαμε τον "εμφύλιο" γιατί θα κυβερνούσαν...

Πρωτεύουσες στα σύννεφα -Οι 15 που είναι χτισμένες σε μεγαλύτερο υψόμετρο [εικόνες]

Υπάρχουν κάποιες πρωτεύουσες που... πλησιάζουν στα σύννεφα, χτισμένες σε μεγάλο υψόμετρο.

Στην κορυφή, κυριολεκτικά και μεταφορικά σε αυτή την περίπτωση, είναι η Λα Παζ στη Βολιβία. Πρόκειται για τη διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, η οποία βρίσκεται...

Quizάκι... εύκολο!

Μάντεψε ποιος από τους δυο έχει πάει φαντάρος:

ΝΔ για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ: Παρέλαβαν ανάπτυξη και έχουν δύο χρόνια ύφεση

«Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια ύφεση», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που παρουσιάστηκαν σήμερα και αναφέρουν ότι το 2015 και το 2016 έκλεισαν με ύφεση.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ CNN: Θα θυμηθεί άραγε ο Τραμπ τι έλεγε ο Τσίπρας γι' αυτόν πριν εκλεγεί πρόεδρος;

Τα όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ θυμάται το αμερικανικό δίκτυο CNN, ενόψει τις επικείμενης συνάντησης των δύο ηγετών στην Ουάσιγκτον.


Συγκλονιστικές εικόνες από τη μοιραία συντριβή του F-18 στη Μαδρίτη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-18 που κατέπεσε κατά την απογείωσή του σε αεροπορική βάση έξω από τη Μαδρίτη, στην οποία σκοτώθηκε ο πιλότος.

AXΡHΣTOI! Τελικά και το 2016 έκλεισε με ύφεση 0,2% ενώ ανέβασαν την ανάπτυξη Σαμαρά στο 0,7% για το 2014!

Αναθεωρήθηκε η πρόβλεψη για μηδενική μεταβολή το 2016 - Κολλημένη στην ύφεση και το 2016 η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε ότι το 2014 η ανάπτυξη έφτασε το 0,7% αντί για την αρχική εκτίμηση για 0,3% - Στα δύο χρόνια ύφεσης, το 2015 και το 2016, λόγω της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ το ΑΕΠ μειώθηκε κατά €4,45 δισ.

Νίκος Αναστασιάδης: Είμαι η πουτ@ν@ της πολιτικής

Αυτούσιες φράσεις που του είχε πει διά τηλεφώνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, επικαλείται στο βιβλίο του «A Diary of the Euro Crisis in Cyprus» ο τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης.


Επίθεση Αναδιώτη σε Μαυρίδη γιατί... τάισε τον σκύλο: «Να χορτάσουμε εμείς πρώτα...» [βίντεο]

Στη βίλα επέστρεψαν οι διάσημοι του Nomads και με την επιστροφή τους ξεκίνησαν και πάλι οι προστριβές και οι εντάσεις.


Ο Νίκος Αναδιώτης θέλησε να τα βάλει με τα φιλοζωικά αισθήματα του Γιώργου Μαυρίδη, καθώς φοβήθηκε μην του... τελειώσει το φαγητό.


Ιερώνυμος για αλλαγή φύλου: Η θέση της εκκλησίας είναι σταθερή, δεν δέχεται αλλαγές

Ξεκάθαρη στάση χωρίς καμία υποχώρηση τηρεί η εκκλησία στο θέμα του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Ενα 24ωρο μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο όπου τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στο Ανώτατο Δικαστήριο, όταν ρωτήθηκε για το νόμο που αφορά την ταυτότητα φύλου, είπε:


Μουντιάλ 2018: Η Κροατία αντίπαλος της Ελλάδας στα μπαράζ

Την Κροατία πρέπει να αποκλείσει η Εθνική μας ομάδα αν θέλει να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018.

Η κληρωτίδα μπορεί να μη μας... έφερε την Ιταλία, ωστόσο και το εμπόδιο των Κροατών είναι υψηλό και η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή της για να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.


Ντοκιμαντέρ για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή στη ρωσική τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ

Ντοκιμαντέρ στο οποίο αποκαλύπτεται σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, πρόβαλε η ρωσική κρατική τηλεόραση. Η έρευνα που δημοσιοποιήθηκε μέσω του δελτίου ειδήσεων του ρωσικού κρατικού καναλιού, υποστηρίζει πως το 2009 η ρωσική FSB αποκάλυψε συνομιλία πρακτόρων της CIA για την «εξουδετέρωση» του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το αξίωμα του, καθώς και τον επικείμενο θάνατο του.

Θεσσαλονίκη: Ζώο κουβετιανός χτυπούσε και ασελγούσε στα πέντε ανήλικα παιδιά του

Στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Τον 37χρονο κατήγγειλε η σύζυγός του για άσκηση βίας κατά της ίδιας και των πέντε ανήλικων παιδιών τους, αλλά και ασελγείς πράξεις που -κατά την καταγγέλλουσα- υπέστησαν από τον ίδιο δύο από τα τέκνα τους.


ΓΙ:Α ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Λάρισα: Απαγχονισμένος βρέθηκε 47χρονος άντρας

Πρωινό σοκ υπέστη η τοπική κοινωνία της Αγιάς με το άκουσμα της είδησης του απαγχονισμού ενός 47χρονου άντρα.


Η χώρα... γενικώς σε «άσυλο»!

«Υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας. Δεν είχαμε κανένα σημείο επαφής για να μπορέσουμε να έχουμε διάλογο με αυτούς τους φοιτητές», δήλωσε στην τηλεόραση ο Θεόδωρος Λαόπουλος, αναπληρωτής πρύτανης του ΑΠΘ και ένας από τους οκτώ ακαδημαϊκούς που κρατήθηκαν χθες ως όμηροι, για κάμποσες ώρες, από 40 φοιτητές του πανεπιστημίου.


Ερευνητές: Μύθος η θρυλική ακουστική του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου -Εκαναν πειράματα [βίντεο]

Στο συμπέρασμα ότι αποτελεί έναν μύθο η θαυμάσια ακουστική του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου κατέληξαν ερευνητές.

Οι ξεναγοί μπορεί να σας πουν ότι μπορεί να ακούσει κανείς μία καρφίτσα να πέφτει ή ένα σπίρτο να ανάβει, από οποιαδήποτε θέση του αρχαίου θεάτρου, αλλά οι επιστήμονες διαφωνούν, σημειώνει ο Guardian. Και κατέληξαν ότι πρόκειται για ελληνικό μύθο.