19 Οκτωβρίου 2017

Γερμανία: Πληροφοριοδότης της αστυνομίας υποκίνησε επιθέσεις τζιχαντιστών!

Ένας πληροφοριοδότης της γερμανικής αστυνομίας βαρύνεται με υποψίες ότι υποκίνησε τζιχαντιστές, μεταξύ αυτών τον δράστη της επίθεσης με το φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με 12 νεκρούς, ώστε να διαπράξουν επιθέσεις, μετέδωσαν σήμερα ΜΜΕ.


Είχε ατμόσφαιρα και νερό η Σελήνη; Η NASA απαντά «ναι»!

Αλλάζει ο τρόπος που σκεπτόμαστε και αντιμετωπίζουμε το Φεγγάρι, δηλώνει μία από τις επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας - Πιο πυκνή ατμόσφαιρα από τον Άρη και ισχυρότατες καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του

ΟΥΤΕ ΨΙΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ! Λουκέτο και στο εργοστάσιο που κατασκευάζει τα ευρώ στην Ελλάδα

Λουκέτο βάζει το εργοστάσιο της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου που βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου Ιωαννίνων και κατασκευάζει τα ελληνικά κέρματα του ευρώ.


Μπακογιάννη για «Πίτσος»: H κυβέρνηση φέρει την πλήρη ευθύνη

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, με δήλωση της για την πρόθεση της B.S.H. HELLAS (πρώην Πίτσος) να κλείσει μετά από 152 χρόνια λειτουργίας το εργοστάσιό της, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

Ποιους αθλητές «μαρκάρουν» τα κόμματα για να είναι υποψήφιοι [Ονόματα]

Επενδύοντας στη θετική δημοσιότητα που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα γήπεδα και τις επιτυχίες που σημείωσαν, ο καθένας τους από διαφορετικά πόστα και αθλήματα.


Η ΕΡΤ μαζεύει τα χαράτσια αλλά… κάνει μόνο προπαγάνδα!

Διανύουμε τους πρώτους μήνες της καινούργιας σεζόν και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής φαίνεται ότι προσπαθούν να βάλουν τάξη σε κάποια πράγματα, ενώ για κάποια άλλα η κατάσταση παραμένει… ως έχει εδώ και χρόνια!


Δολοφονία εφοριακού: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. πλάνα από κάμερα ασφαλείας [βίντεο]

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας που ερευνά τις συνθήκες δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο,έχουν μπει και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.


BINTEO-Απίστευτο ξύλο μεταξύ οδηγών αγώνων στην Ιντιάνα

Δύο θερμόαιμοι οδηγοί αγώνων ταχύτητας έπαιξαν άγριο ξύλο.

Ολα συνέβησαν σε αγώνα αυτοκινήτων στην Ιντιάνα. Σε μια στροφή, συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα και κατέληξαν εκτός πίστας.

«Ντου» από Κινέζο επενδυτή στα Εξάρχεια -Αγόρασε ...100 διαμερίσματα!

Κινέζος επενδυτής αγόρασε... 100 διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή ο συγκεκριμένος άνδρας προχώρησε στην αξιοποίησή τους μέσα από τις πλατφόρμες βραχυχρόνιων ενοικιάσεων και στη συνέχεια τα πούλησε ως επενδυτικό χαρτοφυλάκιο σε ξένο επενδυτή.


Ξένος δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Ολα όσα μας είπε ο Τσίπρας στην Αμερική

Η Ελλάδα αποτελεί «μαξιλαράκι ασφαλείας» για τις ΗΠΑ, καθώς «προστατεύει» την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον αναξιόπιστο, πλέον, σύμμαχο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! Ευρωπαϊκή Σύνοδος: Oι πέντε προτάσεις του Τσίπρα για το προσφυγικό

Παρέμβαση για μια συνολική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.


ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗ ΔΕΙ! Τσίπρας: Είμαστε πολύ περήφανοι για σας -Κόρμπιν: Ακολουθούμε το παράδειγμά σας


Έναν σύντομο διάλογο με τον επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία Τζέρεμι Κόρμπιν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες.


Η στιγμή που η θάλασσα καταπίνει φορτηγό πλοίο στον Περσικό Κόλπο [βίντεο]

Ενα φορτηγό πλοίο από το Ιράν βυθίστηκε στο Περσικό Κόλπο κοντά στο Κουβέιτ τη Δευτέρα.

Ναυτικοί από παραπλέοντα σκάφη κατέγραψαν τη σκηνή.


φωτογραφία: Βάτραχος καταπίνει φίδι που μοιάζει να βγάζει κραυγή!

Το απίστευτο στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Reddit με τίτλο «Μία τελευταία κραυγή μέσα στην Άβυσσο» και έχει γίνει viral
Δύσκολα μπορεί κανείς να μη νιώσει μία λίγη συμπάθεια για αυτό το φίδι που μοιάζει να παρασύρεται στο στομάχι ενός σαρκοφάγου βατράχου.

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις κατοικιών της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρρα... αλλά το ΥΠΕΞ ανησυχεί

Ανησυχία εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφορικά με την αιφνιδιαστική απόφαση των αλβανικών αρχών να προχωρήσουν στην κατεδάφιση κατοικιών μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Χειμάρρα.


Τι δείχνουν οι νέες αποδόσεις για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι υποψήφιοι ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Και ο Τομ Τζόουνς λέει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης -«Συμβαίνουν και στους άνδρες»

Η σεξουαλική παρενόχληση είναι φαινόμενο διαδεδομένο και στη μουσική βιομηχανία, είπε ο διάσημος τραγουδιστής Τομ Τζόουνς αποκαλύπτοντας ότι έπεσε κι ο ίδιος θύμα στα πρώτα βήματα της μεγάλης καριέρας του.

Κώστας Καραμανλής: «Ο Τσίπρας να εξηγήσει στους συντρόφους του τη στροφή του υπέρ Τραμπ»

Ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής σχολίασε την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ και ερωτηθείς για τη συμφωνία αναβάθμισης των F16 και τη στάση της ΝΔ, είπε μεταξύ άλλων: “Καλό είναι ο κ. Τσίπρας να έρθει και να μας ενημερώσει για την στροφή που κάνει, αλλά κυρίως να την εξηγήσει στους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πρότινος πρωτοστατούσαν στις πορείες κατά των ΗΠΑ.”


Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που η κόρη Ρώσου ολιγάρχη «θερίζει» έξι πεζούς στην Ουκρανία [βίντεο]

Η 20χρονη κόρη ενός Ρώσου εκατομμυριούχου ήταν η υπεύθυνη για το τροχαίο με 6 θύματα στην Ουκρανία, καθώς, «παράβλεψε το κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο πλήθος» σύμφωνα με την αστυνομία.

Επίθεση Ρουβίκωνα στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών στην Πειραιώς

Εισβολή ομάδας ατόμων, που σύμφωνα με την αστυνομία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους σημειώθηκε λίγο μετά της 14:30 μ.μ. στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

Σάλος με τη μελέτη του Guardian που υποστηρίζει ότι είναι μύθος η ακουστική της Επιδαύρου -Τι απαντά αρμόδιο ελληνικό ινστιτούτο

Την αμφισβήτηση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Guardian για την «κατάρριψη του μύθου της καλής ακουστικής του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου» εξέφρασε με ανακοίνωσή του, που απευθύνεται προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛΙΝΑ).

Τ

Πρετεντέρης: Πηγαινέλα

«"Realpolitik":το ασταμάτητο πηγαινέλα "φτύσιμο-γλείψιμο". Στην Ισπανία το είπαν kolotumba» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης:


Μέρκελ: Υποστηρίζουμε την Ισπανία, λύσεις στην Καταλονία στη βάση του συντάγματος

Την υποστήριξη της Γερμανίας, αλλά και συνολικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την κυβέρνηση της Ισπανίας για την κρίση που αντιμετωπίζει στην Καταλονία εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, εισερχόμενη στον χώρο όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής της στις Βρυξέλλες.


ΕΠΟΣ! Κύπρος: Ασθενοφόρο αντί να πάει τον ασθενή στο νοσοκομείο... πήγε τον νοσοκόμο να σχολάσει!

Για περισσότερο από 20 λεπτά έκαναν τον 73χρονο καρδιοπαθή «βόλτες» στην Λευκωσία

Βόλτες με το ασθενοφόρο έκαναν για περισσότερο από 20 λεπτά έναν 73χρονο καρδιοπαθή που είχε υποστεί λιποθυμικό σοκ.


Πήγε να περάσει τα διόδια με... πόνυ! -Για να διαμαρτυρηθεί για το «τσουχτερό αντίτιμο» [εικόνα]

Viral έγινε η φωτογραφία ενός κατοίκου του Αιγίου για τον πρωτότυπο τρόπο που βρήκε να διαμαρτυρηθεί για το ύψος του αντιτίμου στα διόδια.

Γλέζος: Ντρέπομαι για τον Τσίπρα που παρέδωσε ολοκληρωτικά τη χώρα στις ΗΠΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορεί ότι παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία της χώρας, εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και με μια σκληρή δήλωση.


Κρήτη και Ρόδο προτίμησαν οι Σουηδοί το 2017

Ψηλά στις προτιμήσεις των Σουηδών τουριστών και η Κως, η Κύπρος και η Ζάκυνθος

Kρήτη και Ρόδος ήταν οι προορισμοί διακοπών του σουηδού τουρ οπερέιτορ Apollo που είχαν το μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών κατά τη θερινή σεζόν του 2017, και ακολούθησαν η Κροατία, η Κως και η Μαγιόρκα.


Malware που μετατρέπει την κλοπή ΑΤΜ σε «παιχνιδάκι» πωλείται ελεύθερα στο διαδίκτυο

Οι εμπειρογνώμονες της ρωσικής εταιρείας διαδικτυακής ασφάλειας Kaspersky Lab εντόπισαν το κακόβουλο λογισμικό Cutlet Maker με την χρήση του οποίου, μπορεί ακόμη και ένας άπειρος χρήστης του να ληστέψει ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το πρόγραμμα αυτό πωλείται ελεύθερα στο darknet.


Σαμαρά ξαναλέμε και ξανακλαίμε

Του Σάκη Μουμτζή

Τα οριστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2014, την τελευταία χρονιά που κυβερνούσαν οι «δωσίλογοι», έδειξαν πως αυτή έκλεισε με ανάπτυξη 0,7% έναντι 0,3%, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Συγχρόνως το 2016, χρονιά ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης (0,2%, έναντι μηδενικής ανάπτυξης) σταθεροποίησης της οικονομίας, όπως ισχυριζόταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Πτήση πάνω από την Πιονγιάνγκ -Οι μυστηριώδεις δομές της Βόρειας Κορέας [βίντεο]

Ο Αράμ Παμ, φωτογράφος από την Σιγκαπούρη ταξίδεψε πάνω από την Πιονγιάνγκ με  αεροπλάνο που είχε προσαρμοσμένη κάμερα κάμερα 360 μοιρών. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα έδωσε στο NK News.


Έρευνα που προκαλεί σοκ: Όταν πεθαίνουμε, γνωρίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα ότι είμαστε νεκροί!

Οι ειδικοί εξέτασαν κάποιους ανθρώπους που υπέστησαν καρδιακή ανακοπή, δηλαδή κλινικά ήταν νεκροί, αλλά έπειτα επανήλθαν στη ζωή

Ο θάνατος είναι, αδιαμφισβήτητα, ο μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου. Αν νομίζατε, όμως, ότι δεν μπορεί να γίνει ακόμα πιο τρομακτικός, κάνετε λάθος!

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΟΣ! Έχει άποψη για τη Β. Ντακότα αλλά όχι για τη Σούδα!

Μιλάμε για τον ογκόλιθο της πολιτικής τον Τσιρώνη που από εκεί που ήταν άνεργος γιατί χρεοκώπησε το φροντηστήριο που είχε, βρέθηκε σε υπουργική καρέκλα και τα καταπίνει όλα! Καταδικάζει την εξόρυξη σχιστολιθικών υδρογονανθράκων στη Νότια Ντακότα (!) αλλά όταν τον ρωτάνε για τη Σούδα αραδιάζει...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ! Τσίπρας στο Brookings: Φάγαμε την καμήλα, μας μένει η ουρά... του κόσμου στις τράπεζες

We have already eaten the camel, we now have the queue!... είπε ο πρωθυπουργός ενώ προφανώς ήθελε να μεταφέρει την ελληνική έκφραση «φάγαμε το γάιδαρο, μας έμεινε η ουρά»

Σε μια ακόμα γλωσσική αστοχία υπέπεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας κατά την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στην Ουάσινγκτον, στο Ινστιτούτο Brookings.


Φοβερός ο Μέσι! Σταμάτησε σε φανάρι κι έβγαλε σέλφι με Έλληνες (ΦΩΤΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αποδείξει ότι δεν έχει «καβαλήσει το καλάμι» και ως εκ τούτου δεν έχει πρόβλημα να βγει φωτογραφία με οποιονδήποτε φίλαθλο του το ζητήσει.

Άγριο κυνηγητό με διαταγές πληρωμής «κόκκινων» οφειλών ξεκινούν οι τράπεζες: Ποιους αφορά

Άγριο κυνηγητό με διαταγές πληρωμών για την είσπραξη οφειλών από μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αναμένεται να ξεκινήσουν από τον ερχόμενο μήνα οι τράπεζες.


Ενδιαφέρον πρότζεκτ: Γυναίκες φωτογραφίζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον οργασμό [εικόνες]

Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για την κατάρριψη των ταμπού γύρω από την γυναικεία σεξουαλικότητα, δημιούργησε ένας φωτογράφος που κατέγραψε τα πρόσωπα των γυναικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους οργασμούς τους.

Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε στη Γερμανία -Τις νοικιάζει για 80 ευρώ

Ένας περίεργος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε πρόσφατα στη Γερμανία και μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.


ΤτΕ: Μειώθηκε στο 1,75 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα το 9μηνο

Μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 1,75 δισ. ευρώ σε ταμειακή βάση καταγράφηκε στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, έναντι 4 δισ. ευρώ που ήταν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Γιούνκερ: Καθοριστικοί οι επόμενοι 15 μήνες για το μέλλον της Ευρώπης

Για περισσότερα από 40 λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλούσε με τον πρόεδρο της Κομισιόν για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τη θέση της Ελλάδας στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.


Τραμπούκο από Κνίτες επειδή έμειναν εκτός εστίας 222 φοιτητές του ΑΠΘ


[Ξυδάκι κομμούνια! Διαμαρτυρηθείται στους αιώνιους φοιτητές που κρατάνε τα δωμάτια 6 και 7 χρόνια]

Με το σταγονόμετρο δόθηκαν φέτος οι κλίνες στις φοιτητικές εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Νέα επίθεση Πολάκη στα ΜΜΕ: Μην πιστεύετε τίποτα από τα κατοχικα Μέσα

«Όσα σας μεταδίδουν δεν θα είναι αλήθεια. Θα είναι ψέματα...», γράφει σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Νέα επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ➤Τρίμηνη παράταση στην Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία

Ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, με την πρόταση για παράταση του έργου της επιτροπής

Απόφαση για παράταση της λειτουργίας επί τρεις μήνες (Νοέμβριο-Δεκέμβριο-Ιανουάριο) έλαβε σήμερα ομόφωνα, η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.


Γεωργιάδης: Αναγκαία η αναβάθμιση των F-16 αλλά δεν φτάνει τα τουρκικά F-35

Η αναβάθμιση των ελληνικών F-16 σε Viper πρέπει να γίνει καθώς η αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο είναι κρίσιμη για την εθνική ασφάλεια, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.


Συμβολαιογράφοι: Αυτοί είναι οι νέοι πλειστηριασμοί πλουσίων που ματαιώθηκαν χθες

Τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη εκατομμυρίων που ματαιώθηκαν λόγω της επέμβασης των συλλογικοτήτων δίνει στη δημοσιότηα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου.


ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΕΦΝΕΡ ΚΑΙ ΠΟ@ΣΤΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ! Για πρώτη φορά το Playboy κάνει playmate μια τρανς [εικόνες]

Το τελευταίο τεύχος του Playboy και το πρώτο μετά του θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, φιλοξενεί μία transgender playmate, την πρώτη στην 64χρονη ιστορία του περιοδικού.

Ρόδος: Ταξιδιωτικοί πράκτορες αντιδρούν με τη διακοπή γάμων στη Λίνδο -Είχαν κρατήσεις μέχρι και το 2020 [εικόνες]

Αντίθετοι με την απόφαση του Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος απαγόρευσε την τέλεση πολιτικών γάμων στον προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Παύλου στην Λίνδο μετά την φωτογραφία των Βρετανών, είναι ξένοι τουριστικοί πράκτορες.

Πατήσια: Με 14 μαχαιριές και χτύπημα στην καρδιά σκότωσε την εφοριακό ο δολοφόνος-Είχε χαραγμένο το γράμμα «Γ» στο πρόσωπό της-Το μνήμα αυτού του άνδρα επισκεπτόταν

Στα χέρια της 32χρονης Δώρας βρέθηκαν αμυχές απόδειξη ότι προσπάθησε να αμυνθεί - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέει η αστυνομία
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζεμπέρη που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Διαψεύδει το ΚΕΕΛΠΝΟ για το βακτήριο της χολέρας-Εικόνες σοκ απ τα υπόγεια του «Έλενα»

Το Κέντρο παραπέμπει στην τελική εργαστηριακή επιβεβαίωση από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας

Με αφορμή δημοσιεύματα και τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με την ανίχνευση δονακίου της χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διευκρινίζει ότι:

Το ανέκδοτο Τσίπρα στον Λευκό Οίκο δεν ήταν η κ@λοτούμπα για "αυτό το κακό να μη μας βρει" αλλά...

Η καλύτερη στιγμή της συνέντευξης Τσίπρα – Τραμπ ήταν για τους Αμερικανούς τηλεθεατές η ερώτηση του δημοσιογράφου του Fox προς τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον αν έχει μετανιώσει για τις παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το «ανέκδοτο» όμως για τους Έλληνες ήταν αυτό που είπε ο Τσίπρας για...

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΙ Ο Βακάκης (Jumbo) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: «Τρύπια σαμπρέλα» η ελληνική οικονομία και η αγορά

[Έλεος ρε φίλε! Μας ακούει κι ο Θεός! Αλλά μην αγχώνεσαι... τώρα με τη διαφίμηση των γκέι θα απογειωθείτε]

Στη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo παρά το γεγονός ότι η αγορά στην Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Απόστολος Βακάκης κατά τη διάρκεια παρουσιάσης στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.


Ερωτας στο Nomads -Οι δύο παίκτες που έχουν έρθει πιο κοντά

Εκτός από εντάσεις στο Nomads υπάρχει και έρωτας...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο φτερωτός θεός φαίνεται ότι χτύπησε δυο παίκτες της ομάδας των Ωκεανών.